Fas Krali Haberleri

Kocası olmadan tatile gittiği için linç edilmişti... Ecem Taşer patronunun metresiyle kavga etti! Sonrasında ise...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ecem Taşer, yaptığı bir paylaşımda kocası olmadan Fas tatiline gittiği için linç edilmişti. Taşer, son olarak patronunun metresiyle kavga ettiğini ve işten kovulduğu anları anlattı.

Magazin 2024-03-26 13:40:20

Evinde para karşılığı cinsel ilişkiye giren üniversite öğrencisi AIDS'li çıktı! Sosyal medyada bu yayınlarla müşteri arıyormuş

Kütahya'da evinde para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen bir üniversite öğrencisi ekipler tarafından gözaltına alındı. Fas uyruklu trans birey olduğu belirlenen öğrenci sağlık kontrolüne götürüldü ve AİDS virüsü taşıdığı belirlendi. Sınır dışı kararı verilen öğrencinin sosyal medyada müzik eşliğinde yayın açıp müşteri aradığı belirlendi. Kütahya'da geçtiğimiz yıl da fuhuş yapan bir kadının AIDS'li olduğu belirlenmişti.

Haber 2024-02-16 14:49:13

G.Saraylı taraftarların yüreği ağzına geldi! Hakim Ziyech'ten kötü haber geldi

Afrika Uluslar Kupası F Grubu son maçında Fas, Zambiya'yı Hakim Ziyech'in golüyle 1-0 mağlup etti ve grubu lider tamamladı. Galatasaraylı oyuncu maçta sakatlandığı için oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Spor 2024-01-25 09:34:34

Afrika Kupası karıştı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın yıldızları birbirine girdi, kavga tünelde bile sürdü

Afrika Uluslar Kupası'nda heyecan sürüyor. Fas ile Kongo'nun karşı karşıya geldiği mücadelenin son bölümlerine yaşananlar turnuvaya damga vurdu. Mbemba Fas'ın hocası ile tartışırken yaşanan bu olay futbolculara da sıçradı. İşte detaylar...

Spor 2024-01-23 17:41:16

Diğer Haber Etiketleri

Çanakkale'de hırsızlık suçundan aranan 1 düzensiz göçmen tutuklandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, 2 ayrı hırsızlık suçundan aranan Fas uyruklu düzensiz göçmen tutuklandı.

Yurthaber 23-01-24 08:22

ÇÖPÇÜLER KRALI KONUSU VE OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Çöpçüler Kralı izle ekranı ile filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal, Şener Şen, İlyas Salman ve Ayşen Gruda'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen ve 'Parka gidiyormuş iki gözümün çiçeği' repliğiyle hafızalarda yer edinen Çöpçüler Kralı filmi yine heyecanla bekleniyor. Peki, Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çöpçüler Kralı ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 26-11-23 19:41

Filistin'e destek veren yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedildi! Bundesliga'da dikkat çeken karar...

Almanya Bundesliga ekibi Mainz 05, Filistin'e destek paylaşımı yapan Fas asıllı Hollandalı oyuncu El Ghazi'yi kadro dışı bırakmış ve bu kararıyla büyük tepki çekmişti. Paylaşımını kaldıran ve daha sonra affedilen futbolcunun sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Bu durum, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 03-11-23 21:01

Hakim Ziyech'i üzen haberi duyurdular! Milli Takımdan kötü haber geldi

Afrika'da yılın futbolcusu adayları belli oldu. Listede Galatasaraylı Hakim Ziyech'in de yer alması dikkatlerden kaçmamıştı. Fas Milli Takımında forma giyen yıldız oyuncuya ülkesinden kötü haber geldi.

Spor 02-11-23 15:09

Filistin'e destek verdiği için kadro dışı kalmıştı... El Ghazi pişman olduğunu açıkladı!

Alman ekibi Mainz 05, Filistin'e destek paylaşımı yapan Fas asıllı Hollandalı oyuncu El Ghazi'yi kadro dışı bırakmış ve bu kararıyla büyük tepki çekmişti. El Ghazi'nin geleceğiyle ilgili Mainz 05 yeni kararını açıkladı.

Spor 31-10-23 09:14

Fransa ve Almanya'dan skandal karar! Filistin'e destek veren El Ghazi takımdan kovuldu, Youcef Atal ise kadro dışı...

Nice, Filistin'e destek mesajı paylaşan Youcef Atal'ın kadar kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Alman ekibi Mainz 05, Filistin'e destek paylaşımı yapan Fas asıllı Hollandalı oyuncu El Ghazi'nin sözleşmesini feshetmiş ve büyük tepki çekmişti.

Spor 18-10-23 12:30

Filistin'e destek verdiği için sözleşmesini feshettiler! Mainz'den El Ghazi kararı...

Alman ekibi Mainz 05, Filistin'e destek paylaşımı yapan Fas asıllı Hollandalı oyuncu El Ghazi'nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Spor 17-10-23 21:49

Son dakika: Galatasaray'a Hakim Ziyech'ten şok haber! Milli takım kampında sakatlandı, Beşiktaş derbisinde oynayamayacak...

Son dakika haberleri: Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı'nın kampına katılmıştı. Son dönemde sarı - kırmızılı takımın kadrosuna girmekte zorlanan Ziyech için Fas Milli Takımı'nın teknik direktörü Walid Regragui'den sakatlık açıklaması geldi. 30 yaşındaki futbolcunun sahalardan en az 5 hafta boyunca uzak kalmasının beklendiği kaydedildi. İşte detaylar...

Spor 12-10-23 19:07

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Omar Colley, Fas'ta gerçekleşen depremde yaşadıklarını anlattı!

Milli takım kampında Fas depremine yakalanan Colley, Fas'ta yaşanan depremde o anda hissettiklerini anlattı.

Spor 17-09-23 13:40

Fas, depremde yıkılan evler için mali yardım planını açıkladı!

Fas'ta meydana gelen 7.0'lık deprem sonrası 50 bin evin tamamen veya kısmen yıkıldığı açıklandı. Fas Kraliyet Divanı, afet sonrası tamamen yıkılan evler için 140 bin dirhem (yaklaşık 14 bin dolar), kısmen yıkılan evler için ise 80 bin dirhem (yaklaşık 8 bin dolar) ödeneceğini açıkladı.

Haber 15-09-23 11:02

Fas depreminde mucizenin adı oldu! Göbek bağıyla birlikte enkazdan yeni doğan bir bebek çıkartıldı

Fas'a 8 Eylül tarihinde merkez üssünün ülkenin kuzeyindeki Marakeş'in El-Huz bölgesi olduğunu belirtilen 7.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrasında enkaz çalışmaları devam ediyor. Enkaz altından göbek bağı daha düşmemiş olan yeni doğan bir bebeğin kurtarıldığı anlar mucizenin örneği oldu.

Trend 12-09-23 13:45

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği Fas depreminden sadece birkaç dakika öncesi! Gökyüzünde oluşan gizemli ışıklar merak konusu oldu

Fas'ta 9 Eylül 2023 tarihinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki deprem başkent Rabat başta olmak üzere Kazablanka, Meknes ve Fes kentlerinde hissedildi. Ülkenin 120 yılı aşkın süredir gördüğü en ölümcül felaketlerden biri olarak kabul edilen depremde 2.900 kişi hayatını kaybederken depremin sadece birkaç dakika öncesinde ortaya çıkan "mavi ışıklar" sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 12-09-23 07:58

SONDAKİKA | Fas'taki depremden sonra kahreden haberi böyle duyurdu: Tamamen yok oldu... Ölü sayısı 2 bini aştı

Son dakika: Fas Adalet Bakanı Abdüllatif Vehbi, meydana gelen 7.0 büyüklüğünde deprem sonrası acı gerçeği duyurdu. Vehbi, deprem sonrası birçok köyün tamamen yok olduğunu belirtti. Öte yandan meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2122, yaralıların sayısı 2421'e yükseldi.

Haber 10-09-23 18:54

İstanbul’da Faslı adamı döverek öldüren taksici yeniden gözaltında

Beyoğlu’nda durdurduğu taksinin şoförü tarafından kısa mesafe iddiası nedeniyle araca almadığı 57 yaşındaki Fas uyruklu adamı döverek ölümüne neden olan taksici savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 18-08-23 15:34

İstanbul'da 'kısa mesafe' cinayeti: Fas uyruklu kişiyi döverek öldüren taksici tutuklandı

Beyoğlu'nda Fas uyruklu Jamal Doumane (57), evine gitmek için durdurmak istediği taksinin şoförü Doğan G. tarafından 'kısa mesafe' olduğu nedeniyle araca alınmadı. İkili arasında çıkan kavgada Doumane, taksici Doğan G. tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövüldü. Kavga esnasında yere düşerek başını çarpan Doumane, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dehşet anları kameralara yansırken, yakalanan taksici için karar çıktı.

Haber 18-08-23 12:20

KAPICILAR KRALI KONUSU VE OYUNCULARI! Kapıcılar Kralı nerede ve kaç yılında çekildi? Bu akşam TV'de!

Kapıcılar Kralı filmine dair detaylar hızla sorgulanıyor. Başrolde Kemal Sunal'ın oynadığı Türk filmi Kapıcılar Kralı, bu akşam Show Tv ekranlarında olacak. Komedi türünü ele alan Kapıcılar Kralı filmi, saf görünüşlü ancak cin gibi kurnaz ve işini bilir bir kapıcının apartman sakinleriyle olan renkli ilişkilerini anlatmaktadır. Peki, Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kapıcılar Kralı nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-23 18:43

ÇÖPÇÜLER KRALI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kemal Sunal klasiği film nerede çekildi?

Çöpçüler Kralı filmi konusu ve oyuncularıyla 21 Temmuz 2023'ün en çok merak edilen konuları arasında yerini aldı. Bir Kemal Sunal klasiği olan film, bu akşam saat 20.00'de Show TV'de yeniden izleyiciyle buluşacak. 'Parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği' repliğiyle hafızalarda silinmez bir iz bırakan film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kemal Sunal klasiği film nerede çekildi?

Magazin 21-07-23 19:43

Trabzonspor, Lahtimi’yi Wydad Athletic’e kiraladı

Trabzonspor, Faslı futbolcusu Montassir Lahtimi’nin, 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak, Fas ekibi Wydad Athletic’e kiralandığını açıkladı.

Spor 16-07-23 16:47

MasterChef All Star'da şaşırtan eleme! Yarışmanın favorisiydi! 'Sensiz olmaz şef'

MasterChef All Star'da ana kadro seçmelerinde sona gelindi. İki etapta yarışan yarışmacılar ilk turda Fas Mutfağı'na ait ördek pastilla yaptılar. Son yedek yarışmacının seçildiği gecede beklenmedik bir eleme yaşandı. Favori olarak gösterilen o ismin yedeklere bile kalamaması herkesi şaşırttı.

Magazin 09-07-23 23:43

Evde ördek Pastilla nasıl yapılır, malzemeleri neler? MasterChef ördek Pastilla tarifi ve malzemeleri!

Ördek Pastilla tarifi yemeğin MasterChef'te yapılmasıyla merak edildi. Somer Sivrioğlu'nun Fas mutfağı yemeği olan ördek pastilla yapmasıyla yemeğin tarifi ve malzemeleri araştırılmaya başlandı. Peki, evde ördek Pastilla nasıl yapılır, malzemeleri neler? MasterChef ördek Pastilla tarifi ve malzemeleri!

Yemek 09-07-23 22:50

Son dakika | Sığınmacı teknesi battı: Okyanusta büyük facia! Onlarca kişi boğularak can verdi

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'ın Mora yarımadası açıklarında göçmen teknesinin batmasının ardından benzer bir facia da Fas-Kanarya Adaları açıklarında yaşandı. Okyanusta batan sığınmacı teknesinde onlarca kişi boğularak yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenler arasında en az bir çocuğun olduğu belirtildi.

Haber 21-06-23 16:31

Fransa'dan bisikletle hacca gitmek için yola çıkan Fas asıllı Fransız yazar Türkiye'de

Fransa'dan hac vazifesi için bisikletiyle Mekke'ye giden Fas asıllı Fransız Nabil Ennasri, hem Müslümanların geçmişteki geleneksel hac yolculuğunu yaşamak hem de küresel ısınmaya dikkati çekmek istiyor.

Yurthaber 22-05-23 13:30

El Salvador'da oynanan futbol karşılaşmasında 12 ölü var! El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele açıklama yapmak zorunda kaldı...

El Salvador Ligi play-off çeyrek finalinde Alianza ile FAS arasında oynanan mücadele futbol tarihinin en kara olaylarından birine sahne oldu. Tribünlerde çıkan olaylarda 12 kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce yaralının olduğu açıklandı.

Spor 21-05-23 12:15

İstanbul Yenikapı'da hareketli anlar! Yüzmek için denize giren kadın boğulmaktan son anda kurtuldu

İstanbul Yenikapı sahilinde Fas uyruklu 31 yaşındaki E.F. isimli kadın, yüzmek için denize girdi. Dalgaların fazla olması nedeniyle boğulma tehlikesi geçiren kadın, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye su altı arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber 26-02-23 15:54

İspanya'da kiliseye palalı saldırı: Rahip öldü, 4 kişi yaralandı

İspanya'nın güneyindeki Cadiz kentinde bir kiliseye düzenlenen palalı saldırıda 1 rahip hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Resmi açıklamaya göre, saldırganın 25 yaşlarında Fas kökenli bir erkek olduğu ve güvenlik görevlileri tarafından yakalandığı bildirildi.

Haber 25-01-23 23:48

Mersin'de feci kaza! Otobüs, TIR'a arkadan çarptı! 2'si şehit 3 ölü, 33 yaralı

Mersin'de askeri personel refakatinde Fas uyruklu mültecileri taşıyan otobüs, demir profil yüklü TIR'a arkadan çarptı. Can pazarının yaşandığı kazadan sonra otobüste yangın çıktı. Kazada 2 jandarma personelinin şehit olduğu, bir mültecinin de hayatını kaybettiği bildirildi. Kazada 33 kişinin de yaralandığı kaydedildi. Kazadan yara almadan kurtulan iki araç sürücüsünün ise gözaltına alındığı bildirildi.

Haber 17-01-23 07:16

Dünya Kupası'nda yıldızı parladı, Jorge Jesus 'Mutlaka alalım' dedi! Jawad El Yamiq, Fenerbahçe'ye...

Transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de mutlak şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un talebi sonrasında Adana Demirspor'dan Samet Akaydın ile prensip anlaşmasına varılmıştı. Savunmaya bir takviye daha planlayan sarı - lacivertlilerin gündemine Dünya Kupası'nın sürpriz ekibi Fas ile müthiş bir performans gösteren Jawad El Yamiq geldi. İşte detaylar...

Spor 03-01-23 14:40

Dünya Kupası'nın yıldızı olmuştu! Beşiktaş'ın yıldızı Romain Saiss'ten kötü haber geldi

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı ile gösterdiği müthiş performansla birçok Avrupa devinin dikkatini çekmeyi başaran Beşiktaş'ın Faslı yıldızı Romain Saiss'e nazar değdi. Başarılı oyuncunun yapılan kontroller sonrası Süper Lig'de oynanacak olan en az 2 maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-12-22 17:16

Fas Kralı, Dünya Kupası'ndaki başarısından dolayı milli takım oyuncularına kraliyet nişanı verdi

Fas Kralı 6. Muhammed, Fas milli takım oyuncularına Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performanstan dolayı kraliyet nişanı verdi.

Spor 21-12-22 08:50

Yunan askerlerinden kan donduran muamele! Göçmenler nehri yüzerek Mehmetçiğe sığındı

Yunan unsurları tarafından geri itildikleri Meriç Nehri kıyısında Türk askerlerince kurtarılan Fas, Afganistan ve İran uyruklu düzensiz göçmenler yaşadıklarını anlattı. Düzensiz göçmenlerden birisinin, "Yunanistan tarafında 4-5 kişi dövdü beni, o kadar dövdüler ki bayıldım. Yumrukla, tekmeyle, sopalarla, ellerine ne geçerse onunla vurdular." ifadeleri kan dondurdu. İşte dehşete düşüren haberin detayları...

Haber 19-12-22 21:12

ARJANTİN FRANSA MAÇI CANLI İZLE! Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? Kupa kimin olacak?

Arjantin Fransa maçı, Hırvatistan Fas maçının ardından araştırılmaya başlandı. Messi önderliğinde finale kadar ilerleyen Arjantin, Kylian Mbappé'nin muhteşem performansı ile finalde yerini alan Fransa kupa için mücadele edecek. Eğer Fransa kazanırsa üst üste 2. kez kupayı almış olacak. Peki Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Arjantin Fransa maçı canlı izleme linki!

Spor 18-12-22 18:23

17 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? FOX Haber, Hırvatistan Fas maçı, Güldür Güldür, Kardeşlerim...

'17 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Geçtiğimiz gün ekranlarda FOX Haber, Hırvatistan Fas maçı, MasterChef, Güldür Güldür, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler gibi iddialı yapımlar yer aldı. Peki hangi yapım reytinglerde birinci geldi? 17 Aralık reyting sonuçları...

Trend 18-12-22 15:25

Son dakika: 'Pislik herif, ne gülüyorsun?' Hırvatistan - Fas maçı sonrası büyük olay! Dejan Lovren, gazeteciye çıkıştı...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası heyecanının sona ermesine kısa bir süre kalmasına rağmen olayların ardı arkası kesilmiyor. Fas ile üçüncülük maçına çıkan ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak bronz madalyanın sahibi olan Hırvatistan Milli Takımı'nın kaptanlarından Dejan Lovren, karşılaşmanın ardından bir gazeteciyle tartıştı. Lovren, gazeteciye ağır ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 18-12-22 09:16

HIRVATİSTAN FAS MAÇI ÖZETİ! Maç kaç kaç bitti? Hırvatistan Dünya Kupası'nın üçüncüsü oldu!

Hırvatistan Fas maçı ile 2022 Dünya Kupası üçüncüsü belli oldu. Katar'ın başkenti Doha'da oynan Hırvatistan Fas maçı, futbolseverlerin gündemindeydi. 17 Aralık Cumartesi 18.00 itibarıyla başlayan maç sona erdi. Maç sonucunda Hırvatistan, Dünya Kupası'nın üçüncüsü oldu. Peki Hırvatistan Fas maçı kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Spor 17-12-22 20:23

Son dakika: Şapka çıkartılır! Hırvatistan - Fas maçında Orsic'in attığı golü görenlerin ağzı açık kaldı!

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan fırtınası devam ederken, üçüncülük karşılaşması oynandı. Hırvatistan ile Fas'ın kozlarını paylaştığı maçın ilk yarısı müthiş bir mücadeleye sahne olurken; Hırvatlar, 45 dakikayı 2-1'lik üstünlükle kapattı. Balkan ekibinin attığı ikinci golü izleyen futbolseverler, Orsic'in yaptığı vuruşu ayakta alkışladı. Gol, sosyal medyanın da gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 17-12-22 19:12

2022 Dünya Kupası üçüncülük karşılaşması Hırvatistan Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hırvatistan Fas maçı ile 2022 Dünya Kupası üçüncüsü belli olacak. Maç, Katar'ın başkenti Doha'da bulunan 45 bin 416 seyirci kapasiteli Uluslararası Halife Stadyumu'nda oynanacak. 2022 Dünya Kupası üçüncüsünün belli olacağı maçın yayın saati ve kanalını öğrenmek isteyenler internette Hırvatistan Fas maçı canlı izle ekranını araştırıyor. Peki, Hırvatistan Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 17-12-22 13:47

Son dakika: Fas'ın peri masalını Fransa bitirdi ve finalin adı belli oldu! Lionel Messili Arjantin'in rakibi Kylian Mbappeli Fransa...

Son dakika haberleri: 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan fırtınası devam ediyor! Yarı finalde Fransa ile Fas karşı karşıya geldi. Çeyrek finalde İngiltere'yi eleyen Horozlar ile Portekiz'i saf dışı bırakarak yarı finale gelen Afrika temsilcisinin kozlarını paylaştığı müsabakada her iki takım da büyük bir mücadele sergiledi. Karşılaşmada kazanan taraf, 2-0'lık skorla Fransa oldu ve Dünya Kupası finalinin adı da böylece ortaya çıktı. Arjantin ile Fransa, finalde karşı karşıya gelecek.

Spor 14-12-22 23:55

Dünya Kupası'nda milyonlarca izlenen an! 2 saniye boyunca havada asılı kaldı...

Fas, ilk yarının bitimine dakikalar kala El Yamiq'in röveşatasıyla beraberliğe çok yaklaştı. Karşılaşmanın en iyi anlarından birine sahne olan o vuruş sosyal medyada kısa süre içinde milyonlarca kez tıklandı.

Spor 14-12-22 23:12

Fransa - Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası yarı final Fransa - Fas maçında 11'ler!

Fransa ile Fas, 2022 Dünya Kupası yarı final maçında karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz gün, Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanan 2022 Dünya Kupası yarı final maçında kazanan taraf 3-0 skorla Arjantin olmuştu. Şimdi gözler, 60 bin seyirci kapasiteli Al Bayt Stadyumu'ndaki maça çevrildi. Fransa Fas maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Fransa Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 14-12-22 22:47

Unutulmaz bir an! 2022 Dünya Kupası'nda daha önce yaşanmamış olay gerçekleşti! Fas, 'rakipten' ilk golünü yarı finalde yedi...

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bir peri masalı oluşturan ve dev takımları eleyerek yarı finalde Fransa'nın rakibi olan Fas, bu turnuvada hiç yaşamadığı bir olayla karşı karşıya kaldı. Maçın henüz 5. dakikasında 1-0 geriye düşen Afrika temsilcisi, 2022 Dünya Kupası'nda ilk kez rakip bir futbolcudan gol yedi. İşte detaylar...

Spor 14-12-22 22:28

Kol ve koltuk altından gelen yoğun koku ele verdi! Hepsi midesinden çıktı

Yalova'da şüphe üzerine durdurulan yabancı uyruklu bir kişinin midesinden kapsüller halinde 339 gram reçine esrar ele geçirildi. İstanbul'dan yurda girdiği tespit edilen Fas uyruklu kişiyi, kol ve koltuk altı bölgesinden gelen koku ele verdi. İl genelinde bu zamana kadar piyasa değeri açısından ele geçirilen en yüksek miktarda uyuşturucu olduğu belirtildi.

Haber 14-12-22 13:05

Dünya Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'nda finalin adı belli oluyor!

Dünya Kupası final maçının ne zaman, saat kaçta canlı olarak ekrana geleceği Katar'daki dev organizasyona dair bilgi edinmek isteyen sporseverler tarafından merak konusu oldu. Dün Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanan yarı final maçında kazanan taraf 3-0 skorla Arjantin olmuştu. Fransa ile Fas ise bugün kozlarını paylaşacak. Fransa - Fas maçında kazanan takım Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Peki, Dünya Kupası final maçı ne zaman? 2022 FIFA Dünya Kupası final maçı hangi kanalda?

Spor 14-12-22 10:27

Arjantin Hırvatistan'ı 3-0 mağlup etti! Dünya Kupası'nda ilk finalist belli oldu

2022 Dünya Kupası'nda heyecan yarı final mücadeleleri ile sürüyor. Yarı final karşılaşmasında Messi'li Arjantin, Luka Modric'li Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Final biletini almak için kıyasıya mücadele eden iki ekipten kazanan taraf 3-0'lık skorla Arjantin olurken, bu sonuçla 2022 Dünya Kupası'nın ilk finalisti de belli oldu. Adını finale yazdıran ilk ekip olan Arjantin Fransa-Fas eşlemesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...

Spor 13-12-22 23:55

Türk halkı kararını verdi! Şampiyon %44'lük oyla Fransa çıktı

2022 Dünya Kupası'nda ilk yarı final mücadelesi Arjantin ve Hırvatistan arasında yaşanacak. Diğer mücadele ise Fas ile Fransa karşı karşıya gelecek. Araştırma şirketi Areda Survey, Dünya Kupası şampiyonluk araştırmasını yayımladı. Araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 44,1’i Fransa’nın şampiyon olacağını ifade etti.

Spor 13-12-22 14:56

“Zaman yolcusuyum” dedi! Dünya Kupası’nın kazananını açıklayınca sosyal medyada gündem oldu... Yetmedi bir de fotoğraf paylaştı

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası maçlarında sıra yarı final mücadelelerine geldi. Tüm dünyanın takip ettiği organizasyonun finaline geri sayım başlamışken zaman yolcusu olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcısı Fas’ın kupanın sahibi olacağını söyledi. Zaman yolcusu sosyal medya hesabından Fas taraftarının kutlamalarını gösteren bir fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Trend 13-12-22 12:02