Fatih Altaylı Haberleri Ve Son Dakika Fatih Altaylı Haberleri

Fatih Altaylı Haberleri Ve Son Dakika Fatih Altaylı Haberleri

Gazeteci, sunucu ve köşe yazarı Fatih Altaylı, 1963'te Van'da doğmuştur. Galatasaray Lisesi mezunu Altaylı, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ndeki, ardından Basın Yayın Yüksekokulu'ndaki öğrenimlerini yarıda bırakmıştır. 1982'de Cumhuriyet Gazetesi'nde spor muhabirliği yaparak mesleğe adım atmıştır. Sırasıyla Güneş, Hürriyet, Sabah ve Habertürk gazetelerinde çalışmıştır. 1993'te Best FM radyosunun kurucu üyeleri arasında bulunmuştur. 1995'te KanalD'de yayınlanan Tek Tek programının sunuculuğunu yapmıştır. Doğan Medya Grubu'na ait çeşitli kanallarda editörlük, koordinatörlük, haber yayın yönetmenliği yapmıştır. Galatasaray Spor Klübü'nü 2001 yılı asbaşkanlığını yapan isim, 2005 yılında Doğan Medya Grubu'ndan ayrılmıştır. ATV'ye geçen Tek Tek programındaki görevine ve Sabah gazetesinde yazarlığa devam etmiştir. Altaylı, Habertürk TV'de Teke Tek programında sunuculuk ve Habertürk.com'da köşe yazarlığı yapmaktadır.

Fatih Altaylı Haberleri

Hakan Ural, 'Sözde gazeteci' diyerek eleştirilere yanıt vermişti! Fatih Altaylı'dan bomba yorum

Hakan Ural'ın İran’ın İsrail’e yönelik misillemesine ilişkin yorumları sosyal medyada çok konuşulmuştu. Eleştirilere cevap veren Ural," Sözde gazeteciler’ yoluyla, belli odakların topyekün bir saldırısıyla karşı karşıya kaldım” demişti. Konuyla ilgili gazeteci Fatih Altaylı'dan yorum geldi.

Magazin 16-04-2024 10:57

Fatih Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş ve İngiltere' diyaloğu yeniden gündem oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalındaki 'pazar sohbeti' bölümünde ünlü rapçi Reynmen'i konuk etmişti. Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş' ve 'İngiltere' diyaloğu ise sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 09-04-2024 19:16

Ahmet Hakan'ın saçları gündem oldu! Fatih Altaylı kendini tutamadı: Gitsin berbere ücretini bana yazdırsın

Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere CNN Türk ekranında olan Ahmet Hakan'ın saçları sosyal medyanın diline düştü. Fatih Altaylı da bu gündeme dair oldu ve Ahmet Hakan'ı bakın nasıl ti'ye aldı.

Magazin 01-04-2024 09:13

Fatih Altaylı'dan olay hareket! Turgut Özal örneğinden bahsederken bu hareketi yaptı

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında yaptığı Teke Tek Seçim Özel canlı yayınında sıradışı anlar yaşandı. Altaylı Turgut Özal ile ilgili bir konuda konuştuğu sırada el hareketi yaptı. İzleyenlerin şaşkına döndüğü anlarda Altaylı 'kapak' işareti yaptı.

Finans 31-03-2024 19:51

Fatih Altaylı 'Ben Şükrü Genç’i yolda görsem elini sıkmam' demişti! Sarıyer'den bağımsız aday olan Genç'i programına konuk aldı, sebebini böyle açıkladı

CHP'de yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bağımsız aday olarak seçime katılacak. Gazeteci Fatih Altaylı, "Yüzüne bakmam, elini sıkmam" sözleriyle eleştirdiği bağımsız aday olan Şükrü Genç’i kanalında konuk etti. Altaylı, Genç'i neden konuk ettiğini de açıkladı.

Haber 30-03-2024 19:05

Gazeteci Fatih Altaylı oyunu kime vereceğini açıkladı! Ayrıca ilçe belediyelerindeki favori adaylarını da duyurdu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı... Türkiye sandık başına gidecek ve oyunu kullanacak. Gazeteci Fatih Altaylı ise yazdığı köşe yazısında oyunu kime vereceğini açıkladı. Altaylı, ayrıca İstanbul’da ilçe belediyeleri arasında en favori adaylarını da açıkladı.

Magazin 30-03-2024 16:26

“Kızdırmak için söylüyorum” dedi: Fatih Altaylı’dan çok konuşulacak ekonomi yorumu: 'Bağlanmış bir inek gibi yaşamak…’

Gazeteci Fatih Altaylı’nın ekonomi yorumu ses getirdi. Altaylı, insanca yaşamak ile hayatta kalmak konusunda dikkat çeken açıklamada bulundu. “Kusura bakmasın kızacaklar ama ben kızdırmak için söylüyorum onları” diyen Altaylı 'ekonomi iyi' şeklindeki yorumlar için, “Bağlanmış bir inek gibi yaşamak, insanca yaşamak değildir” ifadelerini kullandı.

Finans 20-03-2024 13:40

Fatih Altaylı'dan gaflarıyla gündemden düşmeyen Murat Kurum'a sert çıkış: Ağzından çıkanı kulağın duysun

Gazeteci Fatih Altaylı, son dönemde gündemden düşmeyen Murat Kurum'un gafları hakkında konuştu. Gafların bir siyaset tarzı olarak kullanıldığı yönündeki görüşler hakkında Altaylı, iktidar partisinin yıllar boyunca gaf merkezli siyaset anlayışını kullandığını ifade etti.

Haber 11-03-2024 11:04

Fatih Altaylı’dan dikkat çeken Kılıçdaroğlu açıklaması: Kemal Bey benim için ‘gizli AKP’li’ dedi

Cumhurbaşkanı adayı olduğu günden bu yana tartışma yaratan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gazeteci Fatih Altaylı’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Altaylı yaptığı açıklamada “En kazanamayacak aday Kılıçdaroğlu idi. Ben bunu söyleyince Kemal Bey benim için ‘gizli AKP’li’ dedi. Kılıçdaroğlu’nun birçok zafiyet noktası vardı. ‘Yok’ demekle bunları kaldıramazsınız. Adaylığı yanlıştı. Mansur Yavaş kazanırdı” dedi.

Haber 07-03-2024 15:04

Fatih Altaylı'nın Galatasaray taraftarı hakkında söyledikleri sosyal medyada büyük tepki çekti!

Duayen gazeteci Fatih Altaylı, Ak Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum'un Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e yaptığı hareketten dolayı eleştiride bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarların bu olaya yeterince tepki göstermediğini savunan Altaylı'nın sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 05-03-2024 08:01

Fatih Altaylı'dan olay 'Suriyeli cumhurbaşkanı' iddiası! 'Çocuklarınız görecek' diyerek açıkladı: Şaşırmayın! parti kuracaklar...

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Suriye kökenli adaylara yönelik kendisine çok sayıda mesaj geldiğini belirten Gazeteci Fatih Altaylı, gündem yaratacak iddialarda bulundu. "Hiç şüpheniz olmasın. Bu kadarla da kalmayacak" diyen Altaylı, örnek olarak da Almanya'yı gösterdi. Altaylı, "Siz görmezseniz bile çocuklarınız Suriyeli bir Türkiye Cumhurbaşkanı görecek" dedi.

Haber 04-03-2024 13:55

Fatih Altaylı RTÜK Başkanı'na tepki gösterirken Selen Görgüzel'in sperm açıklamasını da es geçmedi! Sert tepki

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in sözlerine sert çıkan Fatih Altaylı konuşmasında Selen Görgüzel'in sperm açıklamasını da es geçmedi. Selen Görgüzel ise sosyal medyadan Altaylı'ya sert çıktı. İşte yaşanan olayın detayları ve açıklamalar...

Magazin 03-03-2024 13:27

Hande Sarıoğlu Ahımı almayacaksın deyip sert çıktı! Ne oldu koskoca Fatih Altaylı...

Söylemezsem Olmaz programının sunucularında büyük bir değişiklik yapıldı. Programın yeni kadrosunda Arto, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik oldu. Programda Hande Sarıoğlu'nun Fatih Altaylı hakkında söylediği sözler gündem oldu. Sarıoğlu, "Fatih, benimle uğraşanın çocuğu olmaz" dedi.

Magazin 19-02-2024 15:15

Fatih Altaylı'nın CHP ve Haluk Levent yorumu gündem oldu! 'O günden beri çekingen'

31 Mart yerel seçimleri için son zamanların en çok tartışılan şehri Hatay'da Lütfü Savaş'a gelen tepkiler ardından harekete geçen CHP yönetimi deprem zamanında yaptığı yardımlarla öne çıkan sanatçı Haluk Levent'e teklif götürdü. Gazeteci Fatih Altaylı, sanatçı Haluk Levent'in CHP'den gelen Hatay teklifini iktidarın gazabına uğrama korkusuyla reddettiğini iddia etti.

Magazin 13-02-2024 13:52

Dosyası raftan indirildi! Veyis Ateş'e nüfuz davası açıldı: Fatih Altaylı ile Sevilay Yılman da tanıklar arasında...

Birkaç yıl önce yayınlanan bazı ses kayıtlarında adı geçen gazeteci Veyis Ateş'in, hukuksal sorunları çözmek için iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddia edilmiş, Ateş daha sonra gazeteciliği bırakmıştı. 3 yıl aranında ardından Ateş'in dosyası raftan indirildi, dava açıldı. İsmail Saymaz son gelişmeleri kaleme aldı...

Haber 12-02-2024 09:46

'Eline sağlık' paylaşımı yapmıştı! Gazeteci Fatih Altaylı hakkında istenen ceza belli oldu

Gazeteci Fatih Altaylı hakkında yaptığı paylaşım sonrasında yürütülen soruşturma tamamlandı. 2 yıla kadar hapis istenen Altaylı hakkında mahkeme basit yargılama usulüyle yargılama yapılmasına hükmetti. Ayrıca, Altaylı'nın adli kontrol şartı kaldırıldı.

Haber 07-02-2024 18:12

'O villa kimin, o profesör arkadaşın kim?' Gökhan Zan'dan 'Lütfü Savaş' çıkışı! 'Kendini çok aklanmış, çok rahat görüyor'

Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Gökhan Zan, 6 Şubat depremi ve Hatay'daki duruma ilişkin soruları yanıtladı. Zan, "En çok kızgınlığınız Lütfü Savaş'a mı?" sorusuna 'evet' yanıtını verdi ve dikkat çeken ifadeler kullandı. Zan, Savaş'ın villa ile ilgili soruya 'profesör bir arkadaşımın' demesini hatırlatıp "O profesör arkadaşın kim açıklasana. Ankara'da iki vatandaşımızın AVM'de yakaladığı adam değil mi?" şeklinde konuştu. Zan "Kendisini çok aklanmış görüyor" dedi.

Haber 03-02-2024 12:28

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral’dan dikkat çeken Fatih Altaylı çıkışı: Gereken yapılmalı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, gazeteci Fatih Altaylı'ya "Bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz" sözleri nedeniyle çok sert tepki gösterdi. Saral, "İslama ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı. Ajan olarak bu ülkede müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır" dedi.

Haber 01-02-2024 13:22

Aylin Kotil'den Fatih Altaylı'ya çok sert tepki! Hep aynı kadın düşmanlığı diyerek açıkladı: 6 kez üst üste söyledi!

Aylin Kotil'in gazeteci Fatih Altaylı'ya gösterdiği tepki, dikkat çekti. CHP'den Şişli Belediye Başkan aday adayı olan Kotil, "Hep aynı kadın düşmanlığı, hep aynı stratejik yönlendirmeler" diyerek Altaylı'ya sitem etti. Altaylı'nın soyadını bilinçli bir şekilde 'Sarıgül' olarak söylediğini iddia eden Kotil, "Programında 6 kez Aylin Sarıgül diyor. 20 yıl evvel boşandığım bir insanın soyadını 6 kez üst üste söylemesi onun ilginçliğini bir kez daha anımsattı." dedi.

Haber 23-01-2024 07:17

AK Partililerin söz düellosunda Altaylı tarafını seçti! 'Cami' ve 'alkol' örneği dikkatleri çekti: O adı içine sindirememiş

AK Parti'nin 31 Mart'ta yarışacak adaylarının çoğunluğu netleşti. Muğla adayı ise eski CHP'li Aydın Ayaydın oldu. Seçim çalışmalarını yürüten Ayaydın'ın 'yaşam tarzına müdahale etmem' sözleri eski AK Partili vekil Mehmet Metiner'in tepkisini çekti. Bu tartışmaya daha sonra gazeteci Fatih Altaylı da müdahil oldu.

Finans 19-01-2024 09:30

'Kızıl Goncalar' tartışması sürüyor! RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den Celal Şengör ve Fatih Altaylı'ya olay olacak yanıt: 'Sabah gastronomi uzmanı, öğleyin yer bilimci...'

Prof. Dr. Celal Şengör ile RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin arasında 'Kızıl Goncalar' dizisi üzerinden başlayan tartışma devam ediyor. Şahin kendisine bir mektup yazarak tepki gösteren Şengör'e sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Şengör için "Sabah gastronomi uzmanı, öğleyin yer bilimci, akşam güvenlik bilimci, şimdi iletişimci" yorumunda bulunan Şahin, gazeteci Fatih Altaylı için ise "Ergenler gibi sağa sola küfürler savuran basın kartı bile olmayan sözde gazeteci" dedi.

Magazin 16-01-2024 18:02

Fatih Altaylı kimsenin konuşmadığı o detaya dikkat çekti! Gerilime 'Mafya mısın?' diyerek katıldı: Bir eksik Alaattin Çakıcı kaldı

Ünlü futbolcuların fon vaadiyle kandırılmasıyla başlayan ve ardından milyonlarca doların buhar olduğu Seçil Erzan davasında peş peşe yeni gelişmeler yaşanıyor. Ünlü avukat Rezan Epözdemir ile Denizbank arasında yaşananlar Gazeteci Fatih Altaylı'nın da radarına girdi. Altaylı'nın 'Çakıcı' sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Finans 16-01-2024 14:26

Mansur Yavaş adaylıktan çekilirim dedi mi? Altaylı 'kendisiyle konuştum' diyerek açıkladı: AK Parti'nin Yavaş'a teklifini de söyledi

CHP'nin adaylarını belirlemesiyle Ankara kulisleri 'Mansur Yavaş adaylığını çekiyor mu?' sorusunu konuşmuştu. Sebebi de Etimesgut ilçesine ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun aday gösterilmesi olmuştu. Gazeteci Fatih Altaylı yaşananları Mansur Yavaş'a sordu. Ayrıca son günlerde konuşulan 'AK Parti Mansur Yavaş'a teklif yaptı mı?' sorusu da yanıt buldu.

Haber 12-01-2024 08:10

'Erdoğan istifasını istedi Büyükekşi kabul' etmedi iddiası gündem olmuştu! Fatih Altaylı, Erdoğan'la yakın diyerek yeni TFF Başkanlığı için isim verdi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'istifa etsin' talebini kabul etmediği iddiası gündem yarattı. Spor yorumcusu Erman Toroğlu tarafından ortaya atılan iddia sonrası gazeteci Fatih Altaylı'dan da dikkat çeken bir yorum geldi. Altaylı, "Toroğlu söylüyorsa doğrudur! Mehmet Büyükekşi'nin söyleyebileceği bir cümle" diye konuştu. Altaylı ayrıca TFF Başkanlığı için Cemil Kazancı'nın isminin geçtiğini söyledi.

Spor 11-01-2024 11:10

'Sapık olduğunu herkes biliyor' Epstein skandalında sadece ona şaşırdı! 'Gözüme kulağıma dilime dinime inanamadım'

Dünyadaki en sapkın organizasyonların başında gelen Epstein davasında ortaya çıkan detaylar mide bulandırmaya yetti! Küçük yaşta çocukları farklı ülkelerden kaçırtıp ABD'ye getiren ve burada siyasetçisinden ünlüsüne, bilim adamından, fizikçisine kadar yüzlerce sapkın kişiye sunan Jeffrey Epstein'in kara kaplı defterinden çıkan isimler adeta kan dondurdu! Fatih Altaylı'nın yorumu ise güne damgasını vurdu.

Magazin 11-01-2024 09:38

Epstein'in pedofili skandalındaki isimler arasında bir tek ona şaşırdı!

Dünyadaki en sapkın organizasyonlardan biri olan Epstein davasında ortaya çıkan detaylar mide bulandırmaya yetti! Küçük yaşta çocukları farklı ülkelerden kaçırtıp ABD'ye getiren ve burada siyasetçisinden ünlüsüne, bilim adamından, fizikçisine kadar yüzlerce sapkın kişiye sunan Jeffrey Epstein'in kara kaplı defterinden çıkan isimler adeta kan dondurdu! Fatih Altaylı'nın yorumu ise güne damgasını vurdu.

Magazin 11-01-2024 08:34

'Badem bıyık' göndermesi! Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasındaki FETÖ kavgasına Fatih Altaylı böyle dahil oldu! 'Sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek sert sözlerle yüklendi.

Spor 10-01-2024 16:15

Fatih Altaylı ‘belki de başımız belaya girecek’ diyerek öyle bir benzetme yaptı ki… Ekrem İmamoğlu mu? Murat Kurum mu?

İstanbul seçimleri ile ilgili gazeteci Fatih Altaylı’dan çok konuşulacak bir benzetme geldi. Altaylı, Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi beklenen seçim yarışını yorumlarken “Belki de başımız belaya girecek bundan dolayı” dedi ancak aklındakini söylemekten de kaçınmadı. Altaylı İstanbul’daki seçim yarışı için yaptığı benzetmede İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Kurum’u da Kemal Kılıçdaroğlu’na benzeterek gündem yaratacak ifadeler kullandı.

Haber 10-01-2024 09:44

Abdülkadir Selvi - Ali Koç kavgasına öyle bir yerden girdi ki! 'Ananas yedi diyorsun kim bilir sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek yüklendi.

Spor 10-01-2024 07:32

Atatürk forması krizi sonrası Suudi Arabistan'dan medya hamlesi! O kanal...

Suudi Arabistan geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacaktı. Karşılaşma öncesinde iki takım yönetimi de taraftarları da şehre gelmişti. Takımlarımız ısınmaya Mustafa Kemal Atatürk formalarıyla çıkmak isteyince Suudiler bunu kabul etmedi ve temsilcilerimiz maça çıkmadan yurda döndü. Bu olay üstüne Suudi Arabistan sermayesinin Türkiye'de bir TV kanalı alacağı iddia edildi!

Magazin 08-01-2024 14:18

Fenerbahçe - Galatasaray krizinin hemen üstüne geldi! 'Türkiye'deki o televizyon kanalını satın alıyorlar'

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacaktı. Karşılaşma öncesinde iki takım yönetimi de taraftarları da şehre gelmişti. Takımlarımız ısınmaya Mustafa Kemal Atatürk formalarıyla çıkmak isteyince Suudiler bunu kabul etmedi ve temsilcilerimiz maça çıkmadan yurda döndü. Bu olay üstüne Suudi Arabistan sermayesinin Türkiye'de bir TV kanalı alacağı iddia edildi!

Magazin 08-01-2024 07:35

'Eline sağlık' paylaşımı gündem olan Fatih Altaylı hakkında karar verildi! İşte savcılıkta verdiği ifade...

Gazeteci Fatih Altaylı, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade vermek için İstanbul Adliyesi'ne geldi. Altaylı savcılıktaki ifadesinin ardından yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Altaylı'nın savcılıkta verdiği ifadesi de ortaya çıktı. Altaylı'nın ifadesinde, "Arkadaşıma 'şimdi bir tweet atacağım, bakalım kim üstüne alınacak' diyerek 'eline sağlık' şeklinde tweet attım. Kim, ne anlamak istediyse onu anladı" dediği öğrenildi.

Haber 05-01-2024 11:10

İmamoğlu, Özel'in yüzüne telefon kapattı mı? İzmir için talepte bulundu mu? Altaylı detaylarını tek tek anlattı

Siyasette yerel seçim hazırlığı tam gaz devam ediyor. Artık aday belirleme konusunda son zamanlara girildi. CHP'de de aday gündemi yerini korurken ortaya atılan 'İmamoğlu-Özel' gerginliği iddiası çok konuşuldu. Gazeteci Fatih Altaylı, İmamoğlu'na son günlerde yaşanılanlara sordu. İmamoğlu, Özel'in yüzüne telefon kapattı mı? İzmir adayı konusunda ısrarcı mı? İşte detaylar...

Haber 05-01-2024 10:13

'Hedefte Fatih Altaylı var' Özdemir, Rasim Ozan Kütahyalı'dan gelen mesajı paylaştı: ‘Devlet içinde tanıdıklarım var kesin bilgi’

Fatih Altaylı son günlerde yaptığı paylaşımlar ve yorumlarla gündemden düşmezken dikkat çeken bir çıkış da gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Altaylı hakkındaki tartışmalarla ilgili Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklamalarına değinen Özdemir ‘Belli ki hükümet Altaylı’dan rahatsız’ yorumunda bulundu. Ayrıca Özdemir, Kütahyalı ile de Fatih Altaylı hakkındaki iddiaları ile ilgili görüştüğünü belirterek kendisine “Benim devlet içinde tanıdıklarım var. Kesin bilgi. Bu iş doğru” dediğini söyledi.

Haber 04-01-2024 17:11

İfadeye çağrılan Fatih Altaylı'dan yeni açıklama! Burada anlamadığım şu oldu diyerek şaşırdığı durumu açıkladı

Filistin'e destek yürüyüşü sonrasında Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan adama atılan yumruğun ardından yaptığı 'Eline sağlık' paylaşımıyla olay olan ve ifadeye çağrılan gazeteci Fatih Altaylı'dan açıklama geldi. "Ne korkacak ne de çekinecek bir şeyimiz var." diyen Altaylı, şaşırdığı durumu anlattı.

Haber 04-01-2024 07:34

Gazeteci Fatih Altaylı'ya hapis cezası kararı! ultrAslan lideri Sabahattin Şirin şikayetçi olmuştu

Gazeteci Fatih Altaylı'nın ultrAslan lideri Sabahattin Şirin’e hakaret ettiği gerekçesiyle 7 ay hapis cezası aldığı öğrenildi. İşte hapis cezası kararıyla ilgili o detaylar da öğrenildi. Öte yandan sosyal medya paylaşımları soruşturulan Altaylı bunlarla ilgili cuma günü savcılıkta ifade verecek.

Haber 03-01-2024 14:16

'Salaksın' polemiğinde son perde! Fatih Altaylı açtı ağzını yumdu gözünü... Mustafa Varank'a 'İlhan Varank' üzerinden yüklendi: 'Abin sayesinde Bakanlık koltuğunu kaptın'

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri de Fatih Altaylı! Fatih Altaylı'nın Gazze ve şehitlere destek yürüyüşünden dönen vatandaşa yumruk atan Ege Akersoy'u işaret ederek 'Eline sağlık' diye tweet atması adeta ortalığı karıştırdı. Eski bakan Mustafa Varank, Fatih Altaylı ile Levent Kırca'nın 'Salaksın' polemiğini paylaşmıştı.

Haber 03-01-2024 11:33

Son dakika: Fatih Altaylı'dan ilk açıklama: 'İfadeye çağrılmadım! Çağrılsam da şaşırmam' Ege Akersoy için yaptığı 'Eline sağlık' paylaşımı sonrası soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: Gazeteci Fatih Altaylı'nın, Filistin'e destek yürüyüşü sonrasında Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy'u kast ederek yaptığı "Eline sağlık" paylaşımı gündem olmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fatih Altaylı hakkında resen iki ayrı soruşturma başlattığı ve Altaylı'yı şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırdığı iddia edildi. Altaylı'dan ise ilk açıklama geldi: "İfadeye çağrılmadım! Çağrılsam da şaşırmam."

Haber 03-01-2024 08:50

Fatih Altaylı videosu sosyal medyada viral olay oldu! Tartışmaların odağındaydı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı paylaştı

Filistin'e destek yürüyüşü sonrasında Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan adama atılan yumruğun ardından yaptığı 'Eline sağlık' paylaşımıyla gündem olan Fatih Altaylı'ya bir tepki de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan geldi. Saral'ın sosyal medyadan paylaştığı video çok konuşuldu. "Sadece" isimli sosyal medya hesabından hazırlanan videoda Altaylı için çok sert ifadeler yer alıyor.

Haber 03-01-2024 06:52

Fatih Altaylı'dan dikkat çeken 'Öcalan' ve 'Hilafet' benzetmesi: İkisinin de ortak amacı...

Dün İstanbul'da gerçekleştirilen Filistin'e destek mitingi sonrasında bir kişi, mitinge katılan Kelime-i Tevhid Bayrağı açan bir kişiye yumruk atmış bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı da tartışmalara katılmıştı. Bugün köşesinde bu konuyu kaleme alan Fatih Altaylı, 'Öcalan' ve 'Bağımsız Kürdistan' üzerinden verdiği örnekle dikkat çekti.

Haber 02-01-2024 13:02

Fatih Altaylı'nın Eline sağlık tweetine Mustafa Varank'tan Levent Kırca videosuyla tepki!

Gazeteci Fatih Altaylı, Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen bir vatandaşın yumruklu saldırıya uğramasının ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise Fatih Altaylı'ya yıllar önce Levent Kırca ile yaptığı programdan paylaştığı bir videoyla tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından bir paylaşım daha yapan Altaylı "Anayasal düzene karşı olanlar çıktıkları yırtık dona geri dönebilirler" dedi.

Haber 01-01-2024 19:18

'Mehmet Şimşek'in sorunu bu...' diyerek vatandaşı uyardı! 'Piyasayı karıştıracaklar, iyi niyetliler kazıklanacak cinlikler çıkacak'

Son dönemde en çok gündeme gelen bakanlardan biri Mehmet Şimşek! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in geçtiğimiz günlerde %25 kira sınırının kalkacağına yönelik sözler söylediği iddia edilmiş fakat bu iddia yalanlanmıştı. 2024 zamları öncesinde tapu harçları konusunda yeni bir atılım yapmak isteyen Şimşek, ikinci ve üçüncü evini alanlardan alınacak vergi miktarını artırma konusunda kararlı.

Finans 27-12-2023 09:35

DEM Parti'nin skandal 'Trabzonlu da Tekirdağlı da rahat olmayacak' çıkışına Fatih Altaylı'dan sert tepki 'Bunlar reziller'

Türkiye şehitlerine ağlarken DEM Parti'den skandal bir açıklama gelmiş ve 'Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak' ifadeleri kullanılmıştı. Bu açıklamalara gazeteci Fatih Altaylı sert tepki gösterdi. 'Bunlar reziller' diyen Altaylı, öte yandan "DEM Parti'den birisi çıksın bana desin ki; 'Bizim milletvekili listelerimizi biz hazırladık, bize Kandil'den gelmedi' Birisi çıksın desin bana bunu, diyebiliyorsa..." şeklinde konuştu.

Haber 25-12-2023 09:54

Akşener'in 'İmamoğlu ve Erdoğan' çıkışına 'zırva' deyip sert çıktı! Fatih Altaylı: Bazen insan korkularını bastırmak için efelenir

Yerel seçimler yaklaştıkça yükselen siyasi gerilimlerin sonuncusu Akşener ile İmamoğlu arasında oluştu. Akşener'in düne damgasını vuran "Sayın Erdoğan bilir, sayın İmamoğlu da öğrenecek" sözlerini ise gazeteci Fatih Altaylı "zırva" olarak yorumladı. "Erdoğan ne gördü" diye sorulsa Akşener'in cevap veremeyeceğini savunan Altaylı, İYİ Parti'nin AK Parti ve CHP ile beraber hareket etmesine dair çok ilginç bir senaryo da çizdi.

Haber 20-12-2023 09:49

Bedelli askerlikte şimdi de 'kışlasız askerlik' gündemi! Bakan Güler, Evlerinde askerlik yapmak istiyorlar diyerek serzenişte bulundu, Fatih Altaylı o detaya dikkat çekti

Bedelli askerlikle ilgili yeni düzenleme iddiaları gündem yarattı. Son günlerde özellikle sosyal medyada dolaşan 'kışlasız askerlik' beklentilerine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in "Şimdi neredeyse evlerinde askerlik yapmak istiyorlar. Bir de onlara para gönderelim. Böyle şey olur mu?" tepkisi tartışmalara neden oldu. Fatih Altaylı ise bir yandan Güler'e hak verirken, bir yandan da 'askerlik ekonomisi'ne işaret etti. Altaylı "Yaşar Paşa serzenişinde haklı ama bunlar Türkiye'de yapıldı" dedi.

Finans 19-12-2023 09:12

Kiralık ev çıkışı gündem yaratmıştı! Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için çok konuşulacak iddia

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın İstanbul'daki yüksek kiralarla ilgili çıkışı gündem yaratmıştı. Erkan'ın "Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı" sözleri sonrası gazeteci Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Erkan'ın aylık maaşının yan ödemeler hariç 160 bin TL olduğunu ve 3-4 yıllık gelirinin en az 50 milyon dolar olduğunu savunan Altaylı "Erkan, 'buradaki işim bitse de ben Amerika'ya dönsem diye gün sayıyor' demektir." ifadelerini kullandı.

Finans 18-12-2023 08:47

Fatih Altaylı gözyaşları içinde babasını anlattı! Anlattıkları herkesi ağlattı... Fatih hoşça kal dedi

YouTube'da yayınlanan Katarsis programına konuk olan usta gazeteci Fatih Altaylı, babasına vedasını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Altaylı'nın anlattıkları izleyenleri de duygulandırdı. Babasın rüyasında gördüğünü ve kendisine "Hoşça kal Fatih" dedikten 15 dakika sonra ölüm haberini aldıklarını söyleyen Altaylı'nın yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Trend 14-12-2023 14:31

Özgür Demirtaş'ın 'Borsa İstanbul' açıklaması gündem oldu! Fatih Altaylı 'Yerli ve yabancı dostlarımız var' diyerek duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'da yaşanan düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu aktardı.

Finans 14-12-2023 09:46

Bakan Ersoy ile karesi gündem olmuştu! Altaylı 'Birtakım zevat ve zerzevat' diyerek yanıt: 'Demek ki adam değilsiniz'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Fatih Altaylı ile birlikte yemek yemesi bazı isimler tarafından tepki toplamıştı. Fatih Altaylı gündem olan yemek karesi ile ilgili olarak ilk kez konuştu, Youtube'daki programında söz konusu kareye tepki gösterenler için 'Birtakım zevat ve zerzevat' diyen Altaylı, "Kardeşim demek ki adam değilsiniz ki çağrılmıyorsunuz. Bu kadar basit" diye konuştu.

Haber 11-12-2023 10:38