Fatih Arda İpcioğlu

Fatih Arda İpcioğlu

Fatih Arda İpcioğlu Haberleri

Uçan Türk yeni rekorlar kırmak için sezon hazırlıklarına başladı

Milli kayakla atlama sporcusu Fatih Arda İpcioğlu: "Uçuş rampalarında ilk defa geçen kış atladık ve 196,5 metre ile Türkiye rekorunu kırmayı başardım. Bu kışın sonunda da 200 metre üzerinde uçmayı hedefliyorum. Bu olursa bizim için önemli bir gelişme olacak" - "Elimizden gelenin en iyisini yapıp daha üst seviyelere çıkacağız. Kayakla atlama takımı olarak bayrağımızı iyi başarılarla temsil etmeye çalışacağız"

Yurthaber 03-08-2022 12:00

Kayakla Atlama Erkekler Dünya Kupası

Milli sporcular Fatih Arda İpçioğlu ile Muhammed İrfan Çintimar finale kalamadı

Yurthaber 25-02-2022 21:05

Uçan Türk, Erzurum'da çiçeklerle karşılandı

Türkiye'ye Kış Olimpiyatları'nda ilkleri yaşatan milli sporcu Fatih Arda İpcioğlu: "Sonraki olimpiyatlarda ülkemizin hedefini büyütmesi lazım. Artık ülkemize bence ilk olimpiyat madalyasının gelme vakti geldi diye düşünüyorum" - "Dünya kupalarından sonra da uçuş rampalarına gideceğiz ve orada atlayan ilk Türkler olacağız. Bunlar iki kat büyüklüğünde ve dünya rekorlarının kırıldığı rampalar. Orada da ülkemizin dünya rekoru uçuşunu gerçekleştireceğiz"

Yurthaber 15-02-2022 13:55

Uçan Türkün kızaktan kayakla atlamaya uzanan olimpiyat öyküsü

Milli kayakla atlama sporcusu Fatih Arda'nın babası Muhittin İpçioğlu: - "Her hafta sonu ailecek Palandöken'e giderdik. Arda bu işe ilk kızakla başladı. Hatta Dedeman'ın önünden kızağa ayakta binerdi. Bütün millet ona bakardı. Daha sonra kayak yapmaya başladı" - "Arda'nın hayranları çok var. Sosyal medyadan mesaj atıyorlar ve 'Arda abi biz de başlayacağız.' diyorlar. Hatta bir çocuk evde rampa yapmış, videosu da var. Annesi ona kartondan kayaklar yapmış. Arda diğer çocuklara ve ailelere örnek oldu"

Yurthaber 08-02-2022 11:04

Pekin'de Türkiye için bir ilk! Fatih Arda İpcioğlu 1'inci tura yükseldi

Fatih Arda İpcioğlu, Pekin Kış Olimpiyatları'nda kayakla atlamada 74.5 metrelik atlayışla elemeleri geçti ve bunu başaran ilk Türk sporcu oldu.

Spor 05-02-2022 10:24