Fatih Portakaldan Sert Tepki Haberleri

'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' sözleriyle gündem olan Eyüp Aksu'dan İmamoğlu ziyareti! Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki

31 Mart seçimleri öncesi 'taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede, ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki geldi.

Haber 2024-04-24 16:52:14

Mustafa Keser'in o sözleri İbrahim Tatlıses'i çok kızdırdı! Kör ol ama nankör olma

İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine çok sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü sert çıktı.

Magazin 2024-04-24 11:38:35

Arapça soruya Türkçe çeviri istedi, tartışma konusu oldu! Fatih Portakal'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: Hala da o koltukta oturabiliyor!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Irak ziyaretine gelen Arapça soruyu anlamayarak Türkçe çeviri istemesi gündem yarattı. Diyanet'in resmi sayfasındaki özgeçmişinde 'Çok iyi derecede Arapça biliyor' yazan Erbaş'ın; söz konusu görüntü sonrası Arapça'yı iyi derecede bilip bilmediği tartışma konusu olurken, gazeteci Fatih Portakal'dan sert bir çıkış geldi. Portakal, "Ortaya çıkan manzara bu işte. Çok küçük düşürücü bir durum" dedi.

Haber 2024-04-24 07:56:54

Montajlı fotoğraf olay oldu! Erdoğan'ın başdanışmanı Saral önce paylaştı sonra sildi... CHP'li Tekin'den çok sert tepki gedli

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan montajlı fotoğrafı kullanarak yaptığı "Bu CHP-DEM ortaklığının değil, CHP-PKK işbirliğinin apaçık resmidir!" paylaşımı olay oldu. CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'den ise yanıt gecikmedi. Saral'a tepki gösteren Tekin, fotoğrafın orjinal halini paylaşırken "Biz dürüstler siz yalancılardan daha cesuruz, unutmayın" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-24 06:31:51

Diğer Haber Etiketleri

Çelik'in açıklamalarına Çek'ten çok sert tepki: FETÖ'nün ahlaksız figüranı, Cumhuriyet düşmanı

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci Mehmet Çek'ten Çelik'e sert tepki geldi. Çek, Çelik'i hedef alarak, "Devlet, FETÖ'den devralınmadan evvelin bütün ahlaksız figüranları, bütün yeminli 'Cumhuriyet' düşmanları hedeflerine Cumhur İttifakıyla birlikte Uçum'u koymuş." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 12:45

Bahçeli'den olay 'yerel halk' çıkışı! Mehmet Şimşek'i mi hedef aldı? Skandalların asal sorumlusu diyerek tepki gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'yerel halk' çıkışı gündem yarattı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türk vatandaşları için kullandığı 'locals' kelimesinin yankıları sürerken; MHP lideri Bahçeli'den çok sert bir tepki geldi. Bahçeli "Türk milletini 'yerel halk' ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir." diye konuştu.

Finans 22-04-24 14:14

Bahçeli'den çok sert 'Sur' tepkisi: Bölücü alçaklar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki mazbata töreninde yaşananlara sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Aziz Atatürk ile Cumhurbaşkanımıza kaba ve yaralayıcı ifadeler kullanan bölücü alçaklar bu milletin evladı, Türkiye Cumhuriyeti’nin de mensubu olamazlar." ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 13:09

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 21-04-24 19:48

İsrailli Bakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı! Türkiye'den sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi görüşmesiyle ilgili İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Cumhurbaşkanı'nı hedef alarak "Utanmalısın" ifadesini kullanmıştı. İsrailli Bakan'ın sözlerine Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki geldi.

Haber 20-04-24 20:41

İsrail sözleri gündem olan AK Partili Zeybekci'den yeni açıklama! Yeni Şafak yazarından sert tepki: Cumhurbaşkanımızın arkasına saklanma açıklaması da gelmiş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci'nin İsrail'te ticaret sözleri günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım." diyerek tepki gösterdi. Ardından Zeybekci'den bir açıklama daha geldi. Kılıçarslan o açıklamayı da eleştirdi. İşte detaylar...

Haber 20-04-24 15:07

Haluk Bayraktar'ın sert sözlerine İmamoğlu'ndan 'akraba' yanıtı! Yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunuyorlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar arasındaki polemik devam ediyor. İmamoğlu, Bayraktar'ın “Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak” gibi sert ifadeler kullandığı açıklaması sorulduğunda "Ülkemizde bazen yetki verilmiş insanlardan daha fazla o yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunan insanlar var" diyerek tepki gösterdi.

Haber 19-04-24 17:06

Osman Kavala çıkışı MHP'yi kızdırdı! Abdulkadir Selvi'ye çok sert tepki: Koca bir hiç! Çapsız ve kof kelam

Abdulkadir Selvi'nin olay yaratan Osman Kavala ve Gezi Davası tutuklularıyla çıkışına Cumhur İttifakı ortağı MHP'den çok sert tepki geldi. Selvi'yi "sinsilik ve çirkeflikle" suçlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Bu ve benzeri şahıslara misyon yüklendiği görüntüsü verenlerin Selvi’nin koskoca bir hiç olduğunu anlamaları gerekir" dedi. Özdemir, açıklamasının devamında ise "Çapsız kalem ve kof kelam sahipleri bunu artık iyi anlamalıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-24 13:57

Oryantal Didem Hadise'yi eleştiren Sevda Türküsev'e sert çıktı! Konuyu cinsel hayatına getirdi!

Son konserinde kendisini alt açıdan çekmek isteyen bir kameramana sinirlenen Hadise'ye Sevda Türküsev sert sözler söylemişti. Oryantal Didem Kınalı, Hadise'ye destek vererek Sevda Türküsev'in sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 17-04-24 11:47

Dansı 'müstehcen' bulunan Tuğba Ekinci'nin siniri geçmiyor! Bu sefer arabeskle dalga geçti

Geçtiğimiz günlerde Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketleri yapınca eleştirilmişti. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci sert tepki göstermişti. Şarkıcı bu sefer ise arabesk türüyle dalga geçti.

Magazin 17-04-24 07:28

Fatih Altaylı Hakan Ural'ın gündemi yorumlamasına sert çıktı! Murat Kurum'u hatırlatıp...

Hakan Ural'ın İran-İsrail gerilimini analiz etmesi gündemden düşmüyor. Fatih Altaylı da bu konuda sessiz kalmadı ve sert ifadeler kullandı. Altaylı açıklamasında "Benim merak ettiğim, kim hangi zeka hangi fikir, hangi algıyla Hakan Ural'ı çağırıp görüşlerine başvuruyor" dedi.

Magazin 15-04-24 10:30

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Sahnedeki hareketleri ağızları açık bıraktı! Tuğba Ekinci'den eleştirilere tepki: Sadece yobaz değil...

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketlerinde bulundu. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci'ye eleştiri yağınca şarkıcı sert ifadeler kullandı.

Magazin 15-04-24 07:42

Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin cezasını açıklayınca Aleyna tepki gösterdi! Boş yapma

Ogeday ile yumruklaşan ve küfürler yağdıran Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı sert ifadeler kullandı. Diskalifiye beklenirken verilen ceza herkesi şaşırttı. Cezayı duyan Yunus Emre'nin yakın arkadaşı Aleyna ise isyan etti.

Magazin 14-04-24 07:31

Yunus Emre ve Ogeday kavgasında diskalifiye kararı olacak mı? Acun Ilıcalı Problem çıkaran sensin deyip...

Yunus Emre ve Ogeday kavgası seyircinin sosyal medyada büyük tepki göstermesine sebep oldu. Herkes diskalifiye beklerken Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert ifadeler kullandı.

Magazin 14-04-24 07:12

Ortadoğu'da beklenen savaş başladı! İran İsrail'e saldırdı... Piyasalardan ilk tepki: Bitcoin'de sert düşüş

Son dakika haberi: Ortadoğu'da korkulan oldu, günlerdir konuşulan savaş başladı. İran İsrail'e drone saldırısı başlattığını duyurdu. Saldırı sonrası ilk olarak Lübnan, Ürdün ve Irak hava sahalarını kapattı. Savaş haberi sonrası piyasalardan da ilk tepki geldi. Kripto para piyasalarında olumsuz etkiledi. Saldırı haberinin ardından Bitcoin sert düşüş yaşadı.

Finans 14-04-24 07:04

AK Partili Mehmet Metiner ile Yiğit Bulut arasında Ekrem İmamoğlu tartışması! Devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un Ekrem İmamoğlu hakkında kullandığı 'milli güvenlik sorunudur' sözlerine AK Partili Mehmet Metiner'den sert tepki geldi. Metiner, Ekrem İmamoğlu hakkında Bulut'a, "yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlulerle yarışıp zafer kazanan bir lider!" ifadelerini kullandı.

Haber 13-04-24 17:13

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 12-04-24 14:55

Bahçeli'nin sözlerine Özel'den sert tepki: Dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazını memleketi Manisa’da kıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bayram mesajındaki “Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır. Türk tarihi sandıkta yazılmamıştır” şeklindeki ifadelerine değinen Özel, "Dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim." dedi.

Haber 10-04-24 10:09

Aziz Yıldırım, Ali Koç ve kurmaylarının Süper Kupa kararına yönelik çok sert bir açıklamada bulundu! Bu karar formamıza hakarettir

Fenerbahçe'de uzun yıllar başkanlık görevi yürütmüş olan Aziz Yıldırım, pazar günü Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Sarı-Lacivertli yönetimin bu kararına sert tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 14:49

AK Parti'nin eski il başkanı Aziz Babuşçu'dan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'a sert tepki: Haddinizi aşıyorsunuz!

Pazar günü yapılan seçim sonrası AK Parti, kuruluşundan beri ilk kez 2. parti konumuna düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamasında 'Partideki kibir abidelerini temizleyeceğiz, halktan kopuşlara izin vermeyeceğiz' demişti. AK Parti'nin eski İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu ise Uçum'u hedef aldı.

Haber 05-04-24 14:23

Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu yorumu gündem olmuştu! Aydın'a Özgür Demirtaş'tan sert tepki geldi

Buket Aydın'ın Youtube’da yaptığı bir yayında, ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı açıklama çok konuşulmuştu. “Ekrem İmamoğlu kim?” diyen Aydın’a, Ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş’tan sert tepki geldi.

Magazin 05-04-24 09:15

Uğur Dündar'dan Orhan Gencebay'a sert sözler! Kula kulluk edene yazıklar olsun!

Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye etmişti. Bu duruma tepki gösteren Uğur Dündar son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 03-04-24 15:26

Canlı yayında gelen küfürlü yorumu okuyunca çok sinirlendi! Hande Fırat'tan sert tepki: 'Namusuma dil uzatamazsın! Yettiniz artık'

CNN Türk'te program sunucusu Hande Fırat, canlı yayında kendisine yapılan küfürlü yorum sonrası çok sinirlendi. Gelen mesajı canlı yayında okuyan Fırat, "Benim namusuma dil uzatamazsın. Yettiniz artık" derken, mahkemeye başvuracağını söyledi.

Haber 03-04-24 14:24

Oylar yeniden sayılırken AK Partililer ile CHP'liler arasında arbede çıktı! Gaziosmanpaşa'da seçim sonuçları tansiyon yükseltti

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçim sonuçları tansiyonu yükseltti. Kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin kazandığı sandıktaki tüm oyların yeniden sayılması kararı alındı. Bugün ise oy sayım nedeniyle ilçe seçim kurulunda AK Partililer ile CHP'liler arasında kavga çıktı. Arbedenin görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. CHP'den sert tepki geldi. İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Vali Davut Gül ile görüştüğünü açıkladı.

Haber 03-04-24 12:23

'Makam odasından çıktı' denilerek paylaşılmıştı... Eyüpsultan'da seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'den o görüntülere sert tepki

Yıllar sonra AK Parti'den CHP'ye geçen Eyüpsultan'da belediye başkanının makam odasında çekildiği iddia edilen görüntüler gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'in makam odasında yüzlerce hediye paketi olduğu iddia edildi. Köken'den ise görüntülerin ardından çok sert bir açıklama geldi.

Haber 03-04-24 08:07

Fatih Terim aldığı mağlubiyet sonrası Yunanistan'da yerden yere vuruldu! Anlaşılmaz karar

Yunan ekibi Panathinaokus'u çalıştıran Fatih Terim, son oynanan PAOK mücadelesinde alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrası Yunan basını Terim'e sert eleştirilerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 19:23

İmamoğlu kazandı, Seren Serengil Sinan Akçıl'ın paylaşımına sert çıktı: Ya ne dönek bir adamsın

Seren Serengil ve Sinan Akçıl arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Serengil İmamoğlu'nu desteklediği için Akçıl'dan tepki görmüştü. Kurum'u destekleyen Sinan Akçıl'ın seçim sonrası paylaşımına Seren Serengil sert çıktı.

Magazin 01-04-24 07:09

Sandıkların kapanmasına dakikalar kala son seçim anketi! Betimar yayımlandı, AK Parti'den tepki geldi

Türkiye, bugün 2024 yerel seçimleri için sandık başına giderken, sandıkların kapanmasına dakikalar kala açıklanan anket gündem yarattı. Betimar tarafından yayımlanan anketlere AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur" dedi.

Haber 31-03-24 18:37

Ankara’da ‘sahte pankart’ krizi! Mansur Yavaş cephesinden çok sert tepki geldi

Yerel seçimlere 1 gün kala Ankara’da şehrin çeşitli yerlerine asılan ‘sahte’ pankartlar kriz yarattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili sert bir acıkama geldi. Açıklamada “Pankartları bastıranlar ve asanlar hakkında derhal Savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Haber 30-03-24 14:07

'Cübbeli Ahmet'in sözleri Portakal'ı çileden çıkardı! Açtı ağzını yumdu gözünü: Vahiy mi indi size...

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü geçtiğimiz günlerde 31 Mart seçimleri için yorumda bulunmuş bu sözler seçim öncesi tepki çekmişti. Gazeteci Fatih Portakal da hedefine Ünlü'yü alıp adeta esti gürledi. 'İnanmayın bunlara' diyen Portakal, Ünlü için, "Öyle günahmış falan peygamber misiniz siz ya! Veya ne bileyim siz neye göre böyle bir fetva verebiliyorsunuz! Vahiy mi indi size?" diyerek tepki gösterdi.

Haber 30-03-24 08:44

İş günden güne daha da ciddileşiyor! Fenerbahçe'nin La Liga'ya başvurmayı düşündüğü konuşulurken, İspanya'dan ilk yanıt geldi

Trabzon'da yaşanan çirkin olaylar sonrası Fenerbahçe cephesinden yaşananlara dair çok sert bir tepki gelirken, Başkan Ali Koç ligden çekilme konusunun görüşüleceği bir olağanüstü genel kurul yapılacağının çağrısı yapmıştı. Sarı-Lacivertliler'in farklı bir lige katılmayı düşündüğü konuşulurken La Liga için İspanya'dan bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 28-03-24 07:32

Bakan Bolat, Ekrem İmamoğlu'nun o sözlerine tepki gösterdi! 'Plastik yüz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine Ticaret Bakanı Ömer Bolat sert tepki gösterdi. Katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Bolat, "Daha bir kaç ay önce belediye başkanı olarak görev yerini terk edip Cumhurbaşkanı yardımcılığı için şehir şehir gezen birinin bütün bir ülkeden sorumlu olan Bakanların çalışmalarına yönelik böyle konuşması bir plastik yüz sahibine yakışır" dedi.

Haber 28-03-24 00:06

Beşiktaş'tan PFDK sevklerine sert tepki!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

Spor 27-03-24 23:27

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlatıldığını açıkladı! ''Bunu yaparak basın etiği ve dürüst habercilik ilkesini yok sayan...''

Galatasaray Kulübü, hakem toplantısının sızdırılmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal'a sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösteren sarı-kırmızılılar resmi işlemin başlatıldığını ifade etti.

Spor 27-03-24 19:03

Türkiye'nin başkonsolosluğuna çirkin saldırı! PKK yandaşları Almanya'da ortalığı karıştırdı, Dışişleri'nden sert tepki geldi

Almanya’nın Hannover kentinde terör örgütü PKK yandaşları, Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğuna saldırı düzenledi. Dışişleri Bakanlığından çirkin saldırı hakkında açıklama geldi. Saldırıya tepki gösterilen açıklamada "Vatandaşlarımızın sağduyusu sayesinde bu provokasyonlar daha büyük olaylara dönüşmemiştir" dendi.

Haber 27-03-24 12:22
pkk

Fatih Portakal canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye açtı ağzını, yumdu gözünü! Ne çok yalan söylüyorsunuz, doğrunuz yok Mehmet Bey

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'hakem yanlış karar verdiğini itiraf etmiş' sözlerini yalanlayan Mehmet Büyükekşi'nin yayınlanan toplantı görüntülerinde orada olduğunun görülmesi sonrası yalan söylediği ortaya çıkarken, ünlü gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Büyükekşi için oldukça sert ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 27-03-24 07:45

Özgür Özel, Akşener'e yüklendi: Sende olmayan vicdan ve insaf, İYİ Parti’nin iyi insanlarında var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti ile Balıkesir’de sonuçsuz kalan ittifak görüşmeleri üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yüklenerek, "Sende olmayan vicdan ve insaf, İYİ Parti’nin iyi insanlarında var. Hepsinden vallahi de billahi de oy istiyorum" dedi. Akşener de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert tepki gösterdi.

Haber 26-03-24 22:04

Sızdırılan görüntüler olay oldu, Fenerbahçe cephesinden sert tepki geldi! Uğur Dündar'dan Bitigen ve Yankaya'ya çağrı: Hakemliği bırakın!

Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler gündem yarattı. TFF hakem danışmanı Hugh Dallas ile 27. haftadaki Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya arasında geçen diyalog dikkat çekti. Spor kamuoyunda geniş yankı uyandıran görüntüler sonrası Fenerbahçe cephesinden sert bir açıklama geldi. YDK Başkanı Uğur Dündar, iki isme 'Hakemliği bırakın' çağrısı yaptı.

Spor 26-03-24 10:48

Poyraz'ın hırsızlığı Survivor'da olay olmuştu! Müjdat Gezen'den Acun Ilıcalı'ya sert sözler: 'Bence +18 rakamını bu programa koymalılar'

Acun Ilıcalı'nın programı Survivor'da Poyraz'ın bir ailenin evine girip hırsızlık yapması çok konuşulmuştu. Olayla ilgili açıklama yapan Acun'un Poyraz'ın cezasında indirime gitmesi ve 'Hırsızlık değil bu yaptığın' demesi sonrasında usta oyuncu Müjdat Gezen bir açıklama yaptı. Ilıcalı'ya tepki gösteren Gezen "Bence +18 rakamını bu programa koymalılar" dedi.

Magazin 24-03-24 20:41

Sivasspor taraftarlarından maç saatine tepki

Sivassporlu taraftarlar, Fatih Karagümrük maçının saatinin iftar saatiyle çakışması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) tepki göstererek maçın saat 20.30’da oynanmasını istedi.

Spor 24-03-24 13:35

Evli adamları videoya kaydederek eşlerine gönderiyor! İhanet ifşası fena kızdırdı... Ne oldu eşinin görmesini istemiyor musun?

Genç bir kadın kendisiyle görüşen evli evlerin görüntülerini videoya çekerek eşlerine gönderiyordu. Sosyal medyada kendisini ihanet ifşası olarak tanımlayan kadın bu kez sert kayaya çarptı. Evli bir adamla arabasında buluştuğu anlarda video kaydını başlatan kadına adamın tepki sert oldu.

Trend 23-03-24 07:41

TFF'den tepki çeken hamle! Fatih Karagümrük takımı Riva'dan çıkartıldı

TFF'den sosyal medyada tepki çeken bir hamle geldi. ‘Sahaya bakım yapacağız’ diyerek Fatih Karagümrük Futbol A Takımı’nı Riva’dan çıkartan TFF'nin bu hamlesi eleştiriyle karşılandı.

Spor 22-03-24 10:42

En sert tepki dolar ve borsadan! Merkez Bankası faiz kararı beklentileri aştı: Piyasalar hareketlendi

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalar çok sert tepki verdi. Dolar/TL kuru yüzde 1'den fazla geri çekilerek 32 liranın altını gördü. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi 9000 puanı aştı. Ekonomistler ise Merkez Bankası'nın bu hamlesini yerinde bulduklarını dile getirdi. Dolarda kalıcı düşüş beklemediğini dile getiren Finans Uzmanı Murat Özsoy, "500bps artış yönündeki bu karar sonrasında ticari kredi faiz oranları yanı sıra ihtiyaç kredisi faiz oranları da artacak” dedi.

Finans 21-03-24 14:35