Fatih Tezcan Haberleri Ve Son Dakika Fatih Tezcan Haberleri

Fatih Tezcan Haberleri Ve Son Dakika Fatih Tezcan Haberleri

1976 İstanbul doğumlu Fatih Tezcan gazetecidir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra askerliğini yaptı. 1999’da İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümününe girdi ama 2. senesinde okulu bıraktı. İlk yazıları Selam Gazetesi’nde yer aldı. 2006’da Analiz Merkezi adlı sitesini kurdu. 2007’de Ortaköy’deki Boğaziçi İlim Erdem Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin kurucu başkanlığını yaptı. 2011’de İstanbul’da Hira Çalışma Grubu’nu kurdu. Çeşitli gazeteler ve televizyonlarda yorumculuk da bulundu ve Arap Baharı döneminde bölgeye giderek izlenimlerini aktardı.

Fatih Tezcan Haberleri

Fatih Tezcan hakkında istenen ceza belli oldu! Kendini bakın nasıl savundu: 'Nedenini anlamış değilim'

Sosyal medya hesabından, istinaf mahkemesi heyeti hakimlerini hedef gösterdiği iddiasıyla yargılanan Fatih Tezcan hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istendi. Fatih Tezcan savunmasında, neden cezaevinde olduğunu anlamadığını belirterek, "Benim paylaşım yapma sebebim, Mehmet Ağar hakkında verilen kararın neden 48 gün gizlendiği. Oysa benim paylaştığım bilgiler, Adalet Bakanlığı sitesinde de mevcuttur" dedi.

Haber 18-10-2022 12:45

Fatih Tezcan hakkında flaş karar! Cezaevine giderken 'IBAN numarası' paylaştı

Atatürk’e hakaret nedeniyle ceza alması nedeniyle tutuklandığı öğrenilen Fatih Tezcan, sosyal medya hesabından cezaevine girdiğini duyurdu. Tezcan’ın, paylaşımında kendisine destek için verdiği internet sitesinde İBAN numarası paylaştığı görüldü.

Haber 19-08-2022 08:12

Fatih Tezcan'a 1,5 yıl hapis cezası

Fatih Tezcan, "Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret" suçundan 1.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme "suça yatkın kişiliği" nedeniyle cezayı ertelemedi.

Haber 16-11-2021 11:16

Fatih Tezcan hakkında 3 yıla kadar hapis istemi

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından İstinaf Mahkemesi heyeti hakimlerine ilişkin paylaşım yapan Fatih Tezcan hakkında "Terörle Mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek" suçundan re'sen başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Tezcan'ın 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Haber 02-11-2021 17:54

Fatih Tezcan

Fatih Tezcan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fatih Tezcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.