Fatihj Portakal Haberleri

Yüreğir Belediyesi, Portakal Çiçeği Karnavalı’nda yerini aldı

Yüreğir Belediyesi, 2024 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda yerini aldı.

Yurthaber 2024-04-18 11:06:33

Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan’ı da sardı

Adana’da bu yıl 12.’si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.

Yurthaber 2024-04-18 11:02:37

'Fiyatı sudan biraz pahalı! Yurt dışına gidemiyorlarsa buraya gelsinler' 12 TL'ye büyük keyif 'Sanki Venedik'teyiz'

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor. Kişi başı 12 TL'ye binilen gondollarda gezenler büyük keyif yaşadıklarını belirtirken "Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar "Fiyatı da 12 lira. Sudan biraz daha pahalı. Yurt dışına gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler" dedi.

Kadin 2024-04-17 10:19:43

Venedik değil, Adana

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor.

Yurthaber 2024-04-17 09:50:15

Seçimler sonrası AK Parti nasıl bir yol izleyecek? İşte masadaki formül! Fatih Portakal: 'Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor'

Yerel seçimlerde AK Parti aldığı oy ile ikinci parti konumuna geriledi. Seçimler sonrasında nasıl bir adım atacağı merak edilen AK Parti ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı seçilme oranı olan 50+1'in değiştirilmesi kulislerde konuşuluyor. Yeni anayasa çalışmalarıyla konunun ele alınması beklenirken gazeteci Fatih Portakal "Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor" dedi.

Haber 16-04-24 21:58

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber 16-04-24 09:15

Haluk Levent, Adana'daki Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Haluk Levent konser verdi.

Yurthaber 16-04-24 07:52

AK Parti'de görevden alınacak isimler.. Fatih Portakal Erdoğan 'bay bay' diyecek dedi, tek tek saydı! Mehmet Şimşek detayı...

AK Parti'de 31 Mart'taki yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçların faturası kesiliyor. "Bayramdan sonra AK Parti'de bir Erdoğan operasyonu olacak" diyen gazeteci Fatih Portakal, isimleri de tek tek açıkladı. Bazı Bakanların, Genel Başkan Yardımcılarının ve il başkanlarının görevden alınacağını söyleyen Portakal, "'Bay bay' diyecekmiş Erdoğan" diye konuştu.

Haber 15-04-24 06:51

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

Portakal'dan AK Parti kulisi! 'Gidiciler kimler söyleyeyim' dedi tek tek isim verdi: 'Bayramdan sonra görevden alınacaklar'

31 Mart seçimlerinin üzerinden 10 gün geçti. Birçok ilkin yaşandığı seçimlere en önemli detay olarak CHP'nin AK Parti'yi geride bırakması damga vurdu. AK Parti'de yaşanan mağlubiyetin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faturayı kime keseceği merak ediliyordu. Gazeteci Fatih Portakal eline geçen kulis bilgisini paylaştı. İşte Fatih Portakal'a göre bayramdan sonra görevden alınacak AK Partili isimler...

Haber 10-04-24 07:38

Fatih Portakal, 'kulağıma şöyle bir şey geldi' diyerek paylaştı, bir anda gündem oldu! İşte İmamoğlu yerine düşünülen 3 isim

31 Mart seçimlerinin yankıları devam ediyor. Yeni başkanlar mazbatalarını tek tek alıp göreve başlarken Gazeteci Fatih Portakal'dan çarpıcı bir kulis bilgisi geldi. Portakal, 'Benim kulağıma şöyle geldi' diyerek gelecekte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen 3 ismi canlı yayında söyledi. Portakal bir aday için ayrı parantez açarak, 'İmamoğlu'nun da güvendiği bir isim' dedi. İşte detaylar...

Haber 05-04-24 06:36

Türkiye Kültür Yolu Festivali, Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Türkiye Kültür Yolu Festivali"nin ilk durağı olan Adana'da, Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında 13-21 Nisan'da çeşitli etkinlikler sanatseverlere sunulacak.

Yurthaber 03-04-24 15:41

Fatih Portakal canlı yayında çileden çıktı! İftar çadırı açılmayınca Şeyma Döğücü'ye ateş püskürdü

Sancaktepe Belediyesi'ni kaybeden eski başkan Şeyma Döğücü, seçimden önce 2 bin TL'lik 'Emekli Kart' ve ev kadınlarına altın vaatleriyle gündeme gelmişti. Belediye tarafından vatandaşlara yemek dağıtılan iftar çadırının seçimden sonraki gün açılmaması tartışmaları beraberinde getirdi. Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Döğücü'ye ateş püskürdü!

Haber 03-04-24 10:59

'Cübbeli Ahmet'in sözleri Portakal'ı çileden çıkardı! Açtı ağzını yumdu gözünü: Vahiy mi indi size...

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü geçtiğimiz günlerde 31 Mart seçimleri için yorumda bulunmuş bu sözler seçim öncesi tepki çekmişti. Gazeteci Fatih Portakal da hedefine Ünlü'yü alıp adeta esti gürledi. 'İnanmayın bunlara' diyen Portakal, Ünlü için, "Öyle günahmış falan peygamber misiniz siz ya! Veya ne bileyim siz neye göre böyle bir fetva verebiliyorsunuz! Vahiy mi indi size?" diyerek tepki gösterdi.

Haber 30-03-24 08:44

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlatıldığını açıkladı! ''Bunu yaparak basın etiği ve dürüst habercilik ilkesini yok sayan...''

Galatasaray Kulübü, hakem toplantısının sızdırılmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal'a sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösteren sarı-kırmızılılar resmi işlemin başlatıldığını ifade etti.

Spor 27-03-24 19:03

Fatih Portakal canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye açtı ağzını, yumdu gözünü! Ne çok yalan söylüyorsunuz, doğrunuz yok Mehmet Bey

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'hakem yanlış karar verdiğini itiraf etmiş' sözlerini yalanlayan Mehmet Büyükekşi'nin yayınlanan toplantı görüntülerinde orada olduğunun görülmesi sonrası yalan söylediği ortaya çıkarken, ünlü gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Büyükekşi için oldukça sert ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 27-03-24 07:45

Fatih Portakal 'Yanlış duymadınız' dedi, seçime 4 gün kala tek tek saydı! İşte sürpriz beklenilen iller...

Yerel seçimlere son 4 gün kala gazeteci Fatih Portakal, sürpriz beklediği illeri açıkladı. 31 Mart akşamının sürpriz sonuçlara gebe olduğunu savunan Portakal, 'Yanlış duymadınız' diyerek el değiştirmesini beklediği illeri tek tek saydı. İstanbul ve Ankara'daki seçim yarışını da değerlendiren Portakal'ın "Farkla kazanacağı konuşuluyor" ifadesi dikkat çekti.

Haber 27-03-24 06:40

Tarih 23 Mart, rakam 5 bin TL! Seçim öncesi emekliye seyyanen zam mı geliyor? AK Parti'den açıklamalar peş peşe geldi, gözler Erdoğan'a çevrildi: Sürpriz olabilir!

Emekliye seyyanen zam iddiaları iyiden iyiye arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiyle ilgili mesajları ve AK Parti cephesinden gelen peş peşe yeni açıklamalar zam beklentilerini artırdı. Gazeteci Fatih Portakal da "Bir sürpriz olabilir. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, seyyanen zam açıklayabilir." ifadelerini kullandı. Kulislerde ise 'Emekliye 5 bin TL seyyanen zam yapılacak' söylentileri dillendirilmeye başlandı. Tüm gözler 23 Mart'ta yapılacak açıklamaya çevrildi.

Finans 21-03-24 07:34

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor 20-03-24 09:50

Fatih Portakal'dan Gökhan Zan açıklaması! 'Duyduğumda başımdan aşağı su döküldü'

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'ı adaylıktan çekmesi gündem oldu. TİP, karar için bir takım iddiaları öne sürerken Gökhan Zan yaptığı açıklamada iddiaların kaynağı olarak gösterilen ses kayıtları için 'Sahte' yorumunda bulundu. Gazeteci Fatih Portakal, Zan'a destek vererek "Yapmaz böyle bir şey, bu Deepfake, sahtedir, halen aynı düşüncedeyim. Umarım doğru söylüyordur" dedi.

Haber 18-03-24 22:17

Fatih Portakal'dan çarpıcı açıklama! O illeri sayarak 'Sürpriz olabilir' dedi

Türkiye seçim atmosferine girdi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürüyor. Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında kendisine bir anket geldiğini ve bazı illerde sürpriz sonuçlar yaşanabileceğini ifade etti. Açıklamasının devamında Portakal "Muhalefetteki diğer partilerin tek başına girmesi kimi zaman iktidara yarıyor, kimi zaman muhalefetteki büyük parti CHP'ye yarıyor" dedi.

Haber 13-03-24 22:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Son seçim' dedi, gündem hareketlendi! Fatih Portakal erken seçim için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler için son seçimim yorumunda bulunması ardından AK Parti Urfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın Meclis'i işaret etmesi siyasetin gündemini hareketlendirdi. Gazeteci Fatih Portakal, ana gündem maddesi haline gelen erken seçim ile ilgili olarak canlı yayında tarih verdi.

Haber 12-03-24 21:21

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu önde? Fatih Portakal, CHP'nin yaptığı anketin sonuçlarını paylaştı

31 Mart'a az bir süre kala, yapılan anketlerin sonuçları yakından takip ediliyor. Seçimlerde gözlerin çevrileceği İstanbul'da yarışın kimi kazanacağı ise merak ediliyor. Gazeteci Fatih Portakal, CHP'nin yaptırdığı söylenen anketin sonuçlarını paylaştı. İşte o anketin sonuçları...

Haber 10-03-24 19:11

Kılıçdaroğlu 'Çukurluk' demişti, Fatih Portakal'dan çok sert yanıt geldi: Operasyon çekme! Entrikacı siyasetçi

Gazeteci Fatih Portakal ile Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemik giderek tırmandı. Portakal'ın 'Burcu Köksal'la ilgili iddialarına yanıt veren Kılıçdaroğlu "Ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" demişti. Portakal'dan da Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt geldi. Portakal "Kaale bile almıyorum sizi. O sözleri de aynen iade ediyorum. Entrikacı siyasetçi diyorum size" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 08:10

Fatih Portakal, iddiasıyla Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkarttı: Alçakça iftira! Kepazelik, çukurluk!

CHP'li milletvekili Burcu Köksal beklenmedik 'DEM Parti' çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gündemi hızla değiştiren sözler, Fatih Portakal'ın "Talimat Kemal Kılıçdaroğlu'ndandır" iddiasıyla devam etti. Kılıçdaroğlu bu iddiayı öfkeyle karşıladı, sessizliğini bozarken açtı ağzını yumdu gözünü! Portakal'a çok sert sözlerle yüklenen Kılıçdaroğlu "İspatlayamam ama" diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" ifadelerini kullandı.

Haber 08-03-24 16:13

Portakal'dan gündem olacak çıkış! 'Talimatı Kılıçdaroğlu verdi' dedi, görüntü paylaşıp vurguladı: Bak bu kadar net konuşuyorum

Seçimlere artık sayılı günler kala CHP'de gündem bir anda Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal oldu. DEM Partililerle ilgili sözleri tartışma yaratan Köksal'la ilgili hem Ekrem İmamoğlu hem CHP'den ayrı ayrı açıklamalar geldi. Gazeteci Fatih Portakal'da gündemine Köksal'ı aldı. Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığını vurgulayan Köksal'la ilgili bir görüntü paylaşan Portakal, 'Kanıtlayamam ama talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldığını düşünüyorum' dedi. İşte gündem olan çıkışın detayları...

Haber 08-03-24 07:08

Fatih Portakal’dan canlı yayında oy kullanma provası! İlginç anlar yaşandı: ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var’

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 23 gün kaldı. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi başta olmak üzere bu seçimde 36 parti yarışacak. Bağımsız adaylar da eklendiğinde her bir pusula yaklaşık 1 metreyi geçiyor. Fatih Portakal da bu duruma dikkat çekmek için canlı yayında oy kullanma provası yaptı ortaya ilginç anlar çıktı. Portakal, ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var gerçekten zor bir iş’ diyerek dikkat çeken uyarılarda da bulundu.

Haber 07-03-24 09:01

Lütfü Savaş ne diyeceğini bilemedi! Hatay'daki depremzede kadından tepki: Ben cenazelerimi gömerken sen neredeydin?

Yerel seçimlerde CHP tarafından Hatay'da yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş, depremzede bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret eden Savaş, depremzede kadın "Ben bir yıldan beri burada Lütfü Savaş'ı bekliyorum. Neredeydi Lütfü Savaş? Ben cenazelerimi gömerken sen neredeydin?" dedi. Söz konusu görüntüleri yorumlayan gazeteci Fatih Portakal da Savaş'la birlikte Murat Kurum'a da tepki gösterdi. Portakal "Geçmişleri onların peşinden geliyor" dedi.

Haber 05-03-24 09:17

Vahşice katledilip çırılçıplak gömülmüştü! Yürek yakan feryat: 'İşkence edip kurşuna dizmişler'

Adana'da İpek Akgül (18), darbedilip tabanca ile vurulduktan sonra cesedi portakal bahçesine gömüldü. Akgül'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, cinayeti itiraf eden Yaşar B. (20) ile 2 şüpheli tutuklandı. İpek'in annesi Sihan Akgül, "Kızımın sevgilisi yoktu. Şüpheliler, kızıma işkence edip, hunharca dövdükten sonra sanki kurşuna dizmişler. Çırılçıplak bedeni, portakal bahçesine gömülüydü. Dünyalar güzeli bir kızdı. Kızıma komplo kurup, katlettiler" dedi. İşte detaylar...

Haber 04-03-24 11:59

Portakallı Adana kebabı ve pide yaptılar! Hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı: Bir ete portakal bu kadar mı yakışır?

Antalya'da portakal üreticisini desteklemek için tescilli Finike portakalından 101 çeşit yemek yapıldı. Etle portakalın harmanlandığı Adana kebabı ve pide hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı. Ürünlerin tadına bakan Erkan Şahin, "Adana kebabında portakalın kullanılması çok ilginç geliyor kulağa, ama tadına bakınca beğendim" dedi. Hatice Çobaner de "Adana kebabının tadına da baktım. Bir ete portakal bu kadar mı yakışır? Çok beğendim" diye konuştu.

Haber 03-03-24 13:07

Fatih Portakal'dan çarpıcı iddia! Cumhurbaşkanı önümüzdeki günlerde müjdeyi verebilir'

Enflasyonla mücadele devam ederken alınan kararlardan biri de 2024'te asgari ücrete ara zam yapılmayacak olmasıydı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçen sene yaptığı açıklamada 2024 yılında asgari ücrete tek zam yapılacağını belirtmişti. Gazeteci Fatih Portakal asgari ücretle ilgili canlı yayında bir iddiayı paylaştı.

Finans 29-02-24 20:45

Emekliye seyyanen zamda Erdoğan noktayı koydu! Gazeteci Fatih Altaylı ve Fatih Portakal’dan dikkat çeken yorum: ‘Emekliye, memura para vermezlerse sorun çözülür’

Emekli maaşı zammı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maliyet hesabı yaparak seyyanen zam çağrılarına olumsuz yanıt verdi. Gazeteci Fatih Altaylı ve Fatih Portakal emekliye seyyanen zam için çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Altaylı, “Emeklileri öldürürsek açlıktan enflasyonla mücadelede başarılı olmuş olabiliriz. Memurlara da hiç para vermezlerse, maaş da ödenmezse sonunda sorun çözülür” dedi. Fatih Portakal, AK Parti’de erimenin emekliler arasında yüzde 30 olduğunu söyledi.

Finans 29-02-24 07:47

Meral Akşener'in seçmene tepkisi gündem oldu! Fatih Portakal: 'Psikolojisi bozuk', Cüneyt Özdemir: 'Meral Hanım haklı'

Yerel seçimlere tek başına girecek olan İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde muhalefet partilerine karşı sert söylemleriyle de dikkat çekiyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Akşener, "Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz?" şeklinde soru soran bir vatandaşla tartışma yaşadı. Gündem olan görüntülerle ilgili gazeteci Fatih Portakal ve Cüneyt Özdemir'den peş peşe yorumlar geldi.

Haber 27-02-24 20:53

Fatih Portakal 'asgari ücret' ile ilgili iddiayı aktardı! İşte konuşulan tarih

Enflasyonla mücadele devam ederken alınan kararlardan biri de 2024'te asgari ücrete ara zam yapılmayacak olmasıydı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçen sene yaptığı açıklamada 2024 yılında asgari ücrete tek zam yapılacağını belirtmişti. Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.

Finans 26-02-24 20:33

Fatih Portakal elindeki 200 liralık poşetle Devlet Bahçeli’nin o sözlerine isyan etti: ‘Harika bir öneri! Sanki yapabilecek’

Fatih Portakal, Devlet Bahçeli’nin sözlerine canlı yayında isyan etti. Elindeki 200 liralık poşeti gösteren Portakal, Bahçeli’nin ‘Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür, dükkanları kapanmalıdır’ çıkışını hatırlatarak ‘Çok pragmatik bir öneri, harika bir öneri sanki yapabilecek’ dedi.

Finans 22-02-24 09:04

Fatih Portakal 'Lütfen dikkatli dinleyin' diyerek uyardı, ardından tek tek saydı: O iller risk altında

Türkiye, 13 Şubat'ta Erzincan'da meydana gelen ve görüntüsüyle adeta bir çağlayanı andıran toprak kaymasını konuşmaya devam ediyor. 9 kişiyi arama-kurtarma çalışmaları devam ederken Fatih Portakal yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çekti. Haberi, 'Lütfen dikkatli dinleyin' diyerek anons eden Portakal Türkiye'de riskli diğer madenleri sıraladı. İşte risk altındaki o iller...

Finans 16-02-24 06:26

Sevgililer gününde vahşet! Kız arkadaşını öldürüp, sulama kuyusuna gömdü

Adana’da sevgililer gününde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Yaşar B., portakal bahçesinde tartıştığı sevgilisi İpek Akgül’ü tabancayla başından vurup öldürdü. Yaşar B. daha sonra Akgül’ün cesedini tarladaki sulama kuyusuna gömdü. İşte detaylar...

Haber 15-02-24 10:59

Kamkat reçeli tarifi: Kamkat reçeli nasıl yapılır?

Turunçgiller ailesinden bir meyve olan kamkat aslında Çince’de altın portakal anlamına gelen ve bu isimle anılan kumkuat isimli bir bitkidir. Bu meyvenin türlü faydaları olduğu kabul edilir ve çaydan salataya birçok farklı formda tüketilebilir. Kamkat ayrıca reçeli ile de kahvaltı sofralarını şenlendirir.

Yemek 14-02-24 21:45

Portakal reçeli tarifi: Portakal reçeli nasıl yapılır?

Türk mutfağına has konulardan biri de türlü türlü tatlı ve tuzlu yiyeceklerin sunulduğu kahvaltı sofralarıdır. Günlük hayatın koşturmacası nedeniyle genellikle hafta içi kahvaltı için geniş zamanlar ayrılamasa da hafta sonları uzun sohbetlere eşlik eden kahvaltı sofraları kurulur. Bu sofraların gözde lezzetlerinden biri de türlü türlü reçeller olur.

Yemek 14-02-24 20:51

Fatih Portakal; Temurci'yi topa tuttu, esti gürledi: 'Yazıklar olsun! Utanması için yüz olması gerekir'

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında adeta esti gürledi. Portakal, İstanbul seçimleri için Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'u destekleyen sözleriyle gündem yaratan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'yi topa tuttu. "Yazıklar olsun sizin siyasi duruşunuza" diyen Portakal, açıklamasının devamında "İnsan utanır biraz. Ama utanması için yüz olması gerekir. Var mıdır yok mudur bilemiyorum?" diye konuştu.

Haber 13-02-24 06:51

Hastalıklardan korunmanın yolu! C vitamini bol olan mandalina ve portakalın faydaları

En iyi C vitamini kaynaklarından ikisi mandalina ve portakal. Turunçgillerin en ünlü fertleri olan bu ikiliye aynı zamanda "milli kış meyvelerimiz" desek hata olmaz.

Yemek 12-02-24 11:55

Portakallı tiramisu tarifi: Portakallı tiramisu nasıl yapılır?

Çayın kahvenin yanına eşlik edebildiği gibi yemek davetlerinin tatlı menülerinde de bulunabilen tiramisu, dünya mutfaklarından bir tatlıdır. Bu tatlıyı portakal aromalı olarak farklı bir şekilde hazırlamak ve sunmak istiyorsanız aşağıda yer alan portakallı tiramisu tarifimiz tam size göre.

Yemek 09-02-24 18:08

Portakal suyunun faydaları nelerdir? Portakal suyu neye iyi gelir?

Portakal, birçok kişinin severek tükettiği hem mineral hem antioksidan hem de vitamin yönünden fazlasıyla zengin olan bir narenciye çeşididir. Bu meyve, birçok farklı şekilde tüketime sahip olan meyvelerden biridir. Tek başına taze ya da kuru olarak yenebilen bir meyve olduğu gibi suyu sıkılarak da içilebilmektedir. Portakalın kendisi kadar suyu da sağlık açısından oldukça faydalıdır. Peki, portakal suyunun faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 06-02-24 19:17

Portakalın faydaları nelerdir? Portakal neye iyi gelir?

Hem mineral hem de vitamin yönünden zengin olan birçok meyve türü bulunmaktadır. Portakal da bu meyve türlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Rutaceae ailesine mensup olan bu meyve, aynı zamanda narenciye sınıfına dâhil olmaktadır. Portakal bünyesinde barındırdığı vitaminlerin yanı sıra antioksidan açısından da zengin bir meyve olduğundan çok sayıda faydası vardır. Peki, portakalın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 06-02-24 19:16

Fatih Portakal'ı çileden çıkartan afiş: O detaya ateş püskürdü, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yanıtı da sert oldu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ilçede bazı noktalara astırdığı afiş tartışma yarattı. Gazeteci Fatih Portakal, Türkmen'e sert sözlerle yüklendi, "Utanmadan bir de gülen fotoğrafını koymuş" deyip isyan etti. Portakal'a yanıt gecikmedi, Türkmen "insanların depreme dayanıklı evlere kavuşmasının önündeki en büyük engel bu kafa yapısıdır" derken söz konusu planla ilgili detayları paylaştı.

Haber 06-02-24 13:55

YRP İstanbul'dan kimi aday gösterecek? Fatih Portakal teklif götürülen o ismi açıkladı: Hadi canım dedim

31 Mart'ta yapılacak seçimler için geri sayım sürüyor. Bir önceki seçimlerde aldığı oy oranıyla sürpriz parti olan Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkartacaklarını duyurdu. Bu karar sonrası gözler açıklanacak adaya çevrilirken, gazeteci Fatih Portakal canlı yayında adaylık teklifi götürülen ismi açıkladı. Portakal, o ismi duyunca "Hadi canım dedim" dediğini aktardı.

Haber 05-02-24 20:39

Gardırobunuzu elden geçirmeniz gerekecek! Yanlış kıyafetler selüliti arttırıyor... O yöntem geçirmek yerine daha da kötüleştiriyor

Selülitten nasıl kurtulunur? Selülit nasıl gider? Pek çok kadın bacaklarındaki bu portakal kabuğu görünümünden şikayetçi. Ancak kadınlar arasında selüliti azaltma yolları olarak konuşulan bazı yöntemler, selüliti iyileştirmek yerine daha da kötüleştirebiliyor. Uzmanlara göre bunlardan bir tanesi de dar kot pantolonlar. Uzmanların verdiği o önemli bilgiler sonrasında gardırobunuzu elden geçirmeniz gerekebilir.

Kadin 05-02-24 10:40

Fatih Portakal'dan canlı yayında CHP için çok konuşulacak sözler! Böyle giderseniz duvara toslarsınız

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları yaşanan tartışmalarla beraber devam ediyor. CHP'de bazı il ve ilçelerdeki adaylara parti içinden tepkiler gelirken, Fatih Portakal da canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. "Böyle giderseniz duvara toslarsınız" diyen Portakal, CHP lideri Özel'e de eleştiride bulunarak "Örgütün dinlenmediği, üstten bir takım kuvvetli isimlerin isim belirlediği iddia ediliyor. Özgür Özel benim gözümde bir lider değil olmadı" dedi.

Haber 02-02-24 23:24

Üretici ve market arasında fiyat farkı yüzde 404'ü buldu! Dalında 4, markette 20 lira

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ve market arasındaki fiyat farklarına dikkat çekti. Bayraktar ocak ayında üretici ve market arasındaki en fazla farkı yüzde 404,2 ile portakalda görüldüğünü söyledi. Dalında kilosu 4 liraya olan portakal marketlerde 20 liraya satılıyor.

Finans 01-02-24 10:57