Fatma Betül Sayan Kaya Haberleri

İstanbul'da Dünya Romanlar Günü dolayısıyla iftar programı düzenlendi

İstanbul'da Dünya Romanlar Günü dolayısıyla iftar programı düzenlendi

Yurthaber 09-04-2022 00:05

Son dakika! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan AK Partili Fatma Betül Kaya'ya burs tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya'nın eğitim sırasında aldığı burs hakkında İBB tarafından başlatılan inceleme süreciyle ilgili konuştu. İmamoğlu, "Öyle kibirli kibirli konuşacaksınız, ahlaki hiçbir değeri önünüze koymadan herkese çamur atacaksınız ama hayatınız pislik içinde olacak. Bunlara müsamaha göstermeyeceğiz. Devamı gelecek." ifadelerini kullandı.

Haber 01-02-2022 17:16

CHP'li Mehmet Bekaroğlu İmamoğlu'nun açıklaması sonrası özür diledi: Gerçekten utandım

İstanbul'da dün gece karla mücadele çalışmaları sırasında İBB Başkanı İmamoğlu'nun bir restoranda görüntüsünü paylaşan AK Parti'li Betül Sayan Kaya'yı CHP İstanbul Milletvekili Bekaroğlu eleştirerek, "Bir hanımefendi yalan konuşur mu?" demişti. Mehmet Bekaroğlu, İmamoğlu görüntüleri doğrulayınca özür diledi. Bekaroğlu açıklamasında, "Sayın Betül Sayan Kaya ve herkesten özür dilerim. Gerçekten utandım. Ekrem Bey, saat 18.00-19.00 arası o restorandaymış" ifadelerini kullandı.

Haber 25-01-2022 22:52

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan 'İstanbul Sözleşmesi' açıklaması: Ankara Mutabakatı hazırlıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Kadın haklarının teminatı için İstanbul Sözleşmesine ihtiyacımız olmadığını görüyoruz. Türkiye kendi hukukuyla, iç mevzuatıyla, anayasal düzenlemeleriyle kadınların hakkını koruyacak güce sahiptir. Ankara Mutabakatı denilen yeni bir çalışmayı ortaya koymayı planlıyoruz. Bu konuda çalışmaları başlattık" ifadelerini kullandı.

Haber 20-03-2021 22:38

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, şehit annesi ve eşleriyle yemekte buluştu:

"(Ekrem İmamoğlu'nun Buldan ve Akşener için attığı kutlama mesajı) İstanbul'da seçim döneminde yapılan kirli ittifak, terör örgütüyle kol kola yürüyen partiyle beraber yürüyen CHP ve İYİ Parti'nin hali dün gece yine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından gözler önüne serildi" - "Bütün şehit annelerimiz şehit yakınlarımız, Diyarbakır anneleri, onların çığlığına, acısına sessiz kalan, bigane kalan bu anlayışı gerçekten şiddetle kınıyorum"

Yurthaber 08-03-2021 22:50

AK Parti'li Kaya: Gezi olayları devleti ve milleti hedef alan bir kalkışma girişimiydi

"Gezi olaylarının, PKK terör örgütü ile FETÖ'nün saldırılarından ve 15 Temmuz'dan bir farkı yoktu" - "Cumhurbaşkanımızı, ailesi ve bu milleti hedefe koyan bir FETÖ vardı ama nedense o FETÖ'nün hedefinde ana muhalefetin genel başkanı yoktu. O darbeci tanklar onlara neden yol açtı onu dahi açıklayamıyorlar"

Yurthaber 21-02-2020 15:00

AK Parti'li Kaya: Temel gayemiz şiddeti tamamen sıfıra indirmek

"Kadına yönelik şiddetle mücadelede AK Parti hükümetlerimiz döneminde bir çok düzenlemeyi hayata geçirdik. Şiddet mağdurları için büyük bir kapasiteyle destekleyici mekanizmaları hayata geçirdik" - "Sosyal yardımlar kapsamında devletimizin şefkat elini bugün 3,5 milyon haneye ulaştırıyoruz. Bu sayı 2002 yılında 1 milyondu"

Yurthaber 17-01-2020 15:29

AK Parti heyetinin Hakkari ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: -"Barış Pınarı Harekatı ile bu bölgede çizdikleri masaları üzerindeki haritaları çöpe fırlattı Genel Başkanımız. Kaşlarını çatan, parmak sallayan, kendilerine büyük dünyanın lideri ismini takanlara 'İşinize bakan arkadaş. Ben heyecanımı ve cesaretimi milletimden alıyorum' dedi" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: -"Hiçbir anne evladının dağa gitmesini istemez. İnanıyorum ki her kadın evladı okusun, meslek sahibi olsun, yanında, yakınında olsun ister. Biz Diyarbakır analarının yanındayız, bu ülkenin kadınlarının yanındayız"

Yurthaber 24-11-2019 22:32

AK Parti'li Fatma Betül Sayan Kaya: Çok daha güçlü bir Türkiye var

"Artık her açıdan daha özgür, gerçekten daha huzur ortamı olan ve öz güveni yüksek bir Türkiye var. 2002 öncesiyle kıyasladığımızda çok daha güçlü bir Türkiye var" - "(Barış Pınarı Harekatı) Sanki bu operasyon Kürt kardeşlerimize yapılıyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalıştılar. Sınır ötesinde terör örgütü PKK, YPG ve PYD ile mücadele ettik"

Haber 23-11-2019 21:35

AK Parti'li Fatma Betül Sayan Kaya: Dünyada açlıkla kıvranan 152 milyon çocuk var

"Bugün dünyada 152 milyon çocuğun en büyük hayali temiz içecek su ve bir parça kuru ekmeğe ulaşmak. Yani susuzlukla, açlıkla kıvranan 152 milyon çocuk var. Bu çocukların da bizim üzerimizde hakkı var. Onlar için de büyük ve güçlü Türkiye'yi kurmak için gece gündüz çalışıyoruz"

Yurthaber 23-11-2019 16:18

AK Parti'li Fatma Betül Sayan Kaya: Yoksullukla mücadelede en başarılı ülkeyiz

"2018 Dünya Bankası raporunda Türkiye, son 15 yılda yoksullukla mücadelede en başarılı ülke olmuş durumda. Yoksulluğu en fazla azaltan ülke olduğumuzu Dünya Bankası 2018 raporunda teyit etti" - "Kadına şiddet, sadece belirli bir kesimin duyarlı olduğu ve mücadele alanı gördüğü bir konu değil. Bu, hepimizin sorunu. Zira inanç ve kültür değerlerimizde şiddete asla yer yok"

Haber 23-11-2019 13:20

Himmetler Pensilvanya'ya, haraçlar Kandil'e gidecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan: - "Güneydoğu'daki belediyelerde belediyelerin gelirlerini Kandil'e haraç diye gönderdiler. FETÖ örgütü de bunların arasında. Büyükşehirlerde diyorlar ki 'Sizi biz seçeriz, bizim sayemizde geleceksiniz. Benim haracımı, benim himmetimi vereceksin.' Himmetler Pensilvanya'ya, haraçlar Kandil'e gidecek" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: - "16 bin kilometre öteden hedef aldıkları bir Türkiye var. 16 bin kilometre öteden hedeflerinde Recep Tayyip Erdoğan var"

Haber 16-03-2019 19:57

Avcılar hak ettiği belediyeciliğe kavuşacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Çok az bir oyla seçimi kaybetmiştik. Ama Allah'ın izniyle bu seçimi İbrahim Ulusoy kazanacaktır. Avcılar'ı hak ettiği belediyeciliğe kavuşturacaktır" - "Bütün bu projeleri yapacağımız zaman karşımızda 'İstemeyiz' diyen bir anlayış vardı. Onlara rağmen kararlı bir şekilde hizmetleri ülkemize kazandırdık"

Haber 11-03-2019 22:43

Fiyatlar marketlerde de pazarlarda da düşecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Şimdi gıda terörüyle bir şekilde vatandaşlarımıza zarar vermek istiyorlar. Bununla da çok güçlü şekilde mücadele ediyoruz. Fiyatlar marketlerde de düşecek, pazarlarda da düşecek" - "Bir yoksul varsa ulaşılmadık, uykusu kaçan gönül insanları istiyoruz. İşte gönül belediyeciliği dediğimiz anlayış bu"

Haber 12-02-2019 16:47

Türlü türlü vesayet odaklarıyla mücadele ettik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Türlü türlü vesayet odaklarıyla mücadele ettik. Ne zaman Türkiye ayağa kalksa, güçlense önünü kesmek isteyen odaklar harekete geçiyordu. Cumhurbaşkanımız önderliğinde bu zorluklarla mücadele ederek bugünlere geldik"

Haber 29-01-2019 05:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'nın acı günü

Fatma Betül Sayan Kaya, yaşamını yitiren halasının cenaze törenine katıldı

Haber 19-12-2018 16:39

Büyüklerimize yalnız olmadıklarını hissettirmek önceliğimiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Dünya Yaşlılar Günü, her zaman el üstünde tuttuğumuz, gönlümüzde yer verdiğimiz yaşlılarımızı hatırlamak için güzel bir vesile. Ancak büyüklerimizi sadece bir gün değil, her gün hatırlamak, yalnız olmadıklarını hissettirmek birinci önceliğimiz olmalıdır"

Haber 30-09-2018 18:03

365 Gün 365 Hayal 365 Çocuk Projesi Hediye Dağıtım Töreni

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: - "(Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi) Bizim liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, adeta insanlığın vicdanı olarak konuşuyor. Ama artık bütün dünyadaki mazlumların sesi olarak, sadece Türkiye'nin konuşması değil, Cumhurbaşkanımıza farklı coğrafyalardan güçlü desteğin gelmesi gerekiyor" - "Bugün İdlib'de ölen her çocuktan bütün dünya sorumlu. İnşallah oradaki çocukların bir an önce huzur ve barış içerisinde yaşayacakları bir ortam oluşturulur diye temennide bulunuyoruz"

Haber 08-09-2018 16:53

Erdoğan'dan yeni kabine ile ilgili çarpıcı yorumlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabinede yer alan isimlerle ilgili konuştu. Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank için "Gayretli, pratik, zeki, tuttuğunu koparır; atom karınca diyebilirsiniz" ifadesini kullandı. Erdoğan ayrıca "Ben Fatma Betül Sayan Kaya Hanım’dan, Jülide Sarıeroğlu’ndan da çok memnundum; ama parlamentodan kabineye çok fazla isim çekmeyelim istedik." dedi

Haber 12-07-2018 15:15

Bakan Kaya'nın oy kullandığı sandık Erdoğan dedi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın oy kullandığı sandıkta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok oyu aldı

Haber 24-06-2018 21:28

Bakan Kaya, oyunu ailesiyle birlikte kullandı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Oyumuzu kullandık, vatanımıza milletimize hayırlı olur inşallah. Vatandaşlarımız belki de ülkemizin yüzyılını etkileyecek bir seçim için oy kullanıyorlar. Adeta bir beka mücadelesi verdiğimizi düşündüğümüz bu dönemde, Türkiye'nin çok daha güçlenmesi için, çocuklarımızın geleceği için, kadınlarımızın daha güçlü olması için oyumuzu kullandık"

Haber 24-06-2018 13:21

Kamu-STK İşbirliği Projesi açılış programı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Proje Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önemle altını çizdiği milli irade ve politika yapma sürecine bizzat dahil olarak somut anlamda ifadesini tam bulacaktır. Bu proje ile sosyal politika alanında faaliyet gösteren STK'ların kapasitesini artırmaya gayret edeceğiz. Teknolojik gelişmelere uygun olarak düzenlenecek Çevrimiçi Öğrenme Modülleri ile projenin devamında da sürdürülebilir olmasını sağlamış olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda kamu-STK işbirliğini güçlendirerek çok daha güçlü bir toplum ve daha güçlü bir Türkiye olarak büyük hedeflere sivil toplumuyla, devletiyle işbirliği içerisinde ulaşacağımıza inanıyorum"

Haber 20-06-2018 16:44

Bakan Kaya, Eminönü'nde halka seslendi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Biz 81 milyona eşit ve adil bir şekilde hizmet ürettik. Biz bu coğrafyada tüm mazlumlarının umudu olan bir liderin arkasından yol yürüyoruz. Bugün AK Parti sadece Türkiye'nin umudu değil, bugün AK Parti dünyanın tüm mazlumlarının umudu. Bugün AK Parti, Kudüs'ün, Filistin'in umudu. Tüm dünya mazlumlarına el attık, bundan sonra da ülkemizi daha da güçlendirerek, dünya mazlumlarına umut olmaya devam edeceğiz"

Haber 19-06-2018 17:42

Bakan Kaya, Mahmutpaşa esnafıyla buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Şunu unutmayın; kur üzerinden ülkemize operasyon çekenler, 15 Temmuz'un arkasında olan güçlerden farklı kişiler değil" - "Bu ülkenin büyümesinin ve gelişmesinin önünde engel olmaya çalışanlar, bizi Avrupa'da Hollanda'da kendi toprağımıza sokmayanlardan farklı kişiler değil. Hepsi, Türkiye'nin büyümesi, daha da güçlenmesinin önünde set olmaya çalışıyorlar" - "Biz bunu nasıl aşacağız? Biz bunu büyük Türkiye'nin güçlü lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durarak Allah'ın izniyle aşacağız"

Haber 19-06-2018 12:38

Ülkenin üzerinde hain emelleri olanlara sandıkta ders verin

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Ülkemizin üzerinde hain planlar kuranlar, 15 Temmuz gecesi, burayı bir Suriye'ye çevirmek istedi. Sizlerin sayesinde o darbe geri püskürtüldü. Ama hain planlar yapanların planları devam ediyor" - "Terörün kökünü kazıyarak ülkeyi barış ve kardeşliğin çok daha fazla yaşandığı yer haline getireceğiz. 24 Haziran'da bu ülkenin üzerinde hain emelleri olanlara gerçek bir ders vermenizi istiyoruz. Bu dersi sizler, sandıkta vereceksiniz"

Haber 18-06-2018 16:32

Bakan Kaya, yetim ve öksüz çocuklarla buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "17 bin evladımıza sosyal, ekonomik destek veriyoruz. İstiyoruz ki çocuklarımız ailelerinden ayrılmasın ama çocuğun başka nedenlerle ailesinden ayrılması gerekiyorsa da çocukları devletimizin korumasına alıyoruz"

Haber 16-06-2018 22:30

Bakan Kaya, İstanbul'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Bugün Muharrem İnce çıkmış, 'Devletin bakımına muhtaç 3-5 bin çocuk var. Biz 3-5 bin çocuğa bile bakamıyoruz, 18 yaşına gelince çocukları sokağa atıyorlar. Ben onları hemen işe alacağım.' demiş. Bugüne kadar 45 binin üzerinde kurum bakımımızdaki çocuğumuza istihdam sağlamış bir ülkeyiz. 3-4 ay önce kurum bakımımızdaki 2 bin 500 çocuğun atamasını yapmış bir ülkeyiz. Bize emanet verilen bu çocukları kendi çocuklarımızdan ayırmıyoruz. Kurum bakımındaki 14 binin üzerindeki çocuğumu kendi evlatlarımdan ayırmıyorum. Ben onların anneleriyim" - "Yakın zamanda yaptığımız bir düzenlemeyle artık bizim kurum çocuklarımız kendi mesleklerinde atanma hakkına da sahip oldu"

Haber 16-06-2018 21:14

Bakan Kaya'dan Ramazan Bayramı mesajı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "İhtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği huzur dolu bir bayram diliyorum"

Haber 15-06-2018 04:43

Artık yeni bir dönem var bu ülkede

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "15 Temmuz'un ardından, tüm vesayet odaklarını ortadan kaldırmak üzere, bu yeni sistemi getirdik. Artık Türkiye'de hiçbir vesayet odağı, millete bir şeyi dikte edemeyecek. Artık, milletin iradesinin üstünde hiçbir güç olmadığını, siz 15 Temmuz'da gösterdiniz" - "Artık yeni bir dönem var bu ülkede. Bu milletin evlatları artık, ülkesinin istikbali ve geleceği için en doğrudan yana olacak"

Haber 14-06-2018 02:38

Sandık başına giderken 15 Temmuz gecesini unutmayın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "24 Haziran'da sandık başına giderken, 15 Temmuz gecesini unutmayın. O gece bir ve beraber olduk. Tüm dünyaya demokrasi destanı verdik" - "O gece FETÖ terör örgütünün elebaşının iplerini elinde tutanlar, bugün bizim Avrupa'da AK Parti olarak kampanya yapmamıza izin vermeyenler. Bugün FETÖ'den ülkemizden kaçanlar, Avrupa'ya sığınmış durumdalar"

Haber 13-06-2018 23:07

Emine Erdoğan'dan huzurevi ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan: - "Tabii birinci tercihimiz, herkesin, yaşını almış büyüklerimizin ailesinin yanında, çocuklarının ve torunlarının yanında olması ve onlarla vakit geçirmesidir. Eğer bu durumlar oluşmadıysa, ailesi yoksa ancak buralara gelmesini tercih ediyoruz. İdeal olanı bu, olması gereken bu"

Haber 13-06-2018 20:54

Hiçbir kadınımızın şiddete maruz kalmasını istemiyoruz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Hiçbir kadınımızın şiddete maruz kalmasını istemiyoruz. Şiddete uğramış veya uğrama ihtimali olan kadınlarımız da şunu bilsinler ki, devlet olarak biz sonuna kadar arkalarındayız, yanlarındayız. Hiçbir şekilde bize ulaşmaktan çekinmesinler" - "Kadın konuk evlerimiz, şiddet önleme ve izleme merkezlerimizle birlikte şiddet mağduru veya mağdur olma ihtimali olan kadınlarımızın 7/24 yanındayız, hizmetindeyiz" - "Vaatlerini biz 'Mercimek, kömür dağıtmayacağız, kart vereceğiz insanlara.' diye yapıyorlar ama bu uygulamayı yıllar önce başlattık. Sayın İnce, bunu buradan duysun" - "Son 15 yılda dünyada yoksulluğu en fazla azaltan ülke olduk. Bunu ben söylemiyorum, bunu Dünya Bankası'nın 2017 ekonomi raporu söylüyor. Dünya Bankası raporu diyor ki, son 10 yılda dünyada yoksulluğu en fazla azaltan ülke Türkiye. Bunu vatandaşlarımızın özellikle çok iyi duymalarını istiyorum"

Haber 13-06-2018 01:48

Gülerek başladığı şarkıyı ağlayarak bitiren Hurşide için bakanlık devreye girdi

Gülerek başladığı şarkıyı ağlayarak bitiren Hurşide'nin görüntüleri izleyenleri duygulandırdı. Afşin'de yaşayan 4. sınıf öğrencisi Hurşide, 5 kardeşine annelik yaparken bir yandan da okumaya çalışıyordu. Annesi şizofreni hastası olan Hurşide'nin yürek burkan hikayesi sosyal medyanın gündemi olmuştu. Bu görüntülerden sonra bakanlık devreye girdi.

Trend 11-06-2018 09:19

Bakan Kaya, kanaat önderleriyle buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Artık devletimiz güçlü bir devlet. Terör örgütünün ensesine yapıştık. Terörü tamamen yerle yeksan edeceğiz. Kandil'i başlarına geçireceğiz. Artık çocuklarımızı kandırıp dağa çıkaramayacaklar"

Haber 09-06-2018 01:33

Emniyetten şehit aileleri ve gaziler için iftar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Bütün terör örgütlerinin planlarını bir bir bozacağız. Hem terörle mücadelemizi sürdüreceğiz hem de Türkiye'yi kalkındırmaya, değiştirmeye, büyütmeye devam edeceğiz. Terörle, ekonomiyle ayağımıza vurulmaya çalışılan prangaları bir bir kıracağız"

Haber 08-06-2018 23:43

Bakan Kaya, şehit yakınlarıyla buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Kandil'e kararlılıkla ilerliyoruz. Kandil'i o teröristlerin başına indireceğiz. Çok kararlıyız. Kandil'deki teröristler kaçacak delik arıyor. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar boş. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız" - "Kredi derecelendirme kuruluşlarını şaşkına çeviren yüzde 7,4 büyüme oranıyla Avrupa'da 1. sıradayız. Allah'ın izniyle 2023 yılına kadar ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmaya kararlıyız. Mega projelerle ülkemizin dört bir yanını donattık. Nice mega yatırımımızı sizlerin desteğiyle hayata geçireceğiz"

Haber 07-06-2018 22:46

Oligarşik yapıyı yok etmek için çalışıyoruz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Yeni sistemde çok daha güçlü bir yönetim anlayışı olacak. İnşallah oligarşik sitemi kırmaya yönelik bir sistem olacak. Oligarşik yapıyı yok etmek için çalışıyoruz"

Haber 07-06-2018 19:45

TOGEM-DER'in iftar programı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Çocukların ihmal ve istismardan korunması noktasında hükümet olarak Sayın Cumhurbaşkanımız'ın liderliğinde sıfır tolerans ilkesiyle hareket ediyoruz" - "Çocuk istismarında en önemli olan istismarın tamamen önlenmesidir. Bunun için bakanlık olarak sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle koruyucu ve önleyici hizmetlere büyük önem veriyoruz" - "Çocuk İzlem Merkezlerinde, savcı, doktor, sosyal hizmet uzmanı ve psikolog eliyle bütün işlemler tek seferde gerçekleştirilerek çocuğun ikincil örselenmesinin önüne geçilmektedir. Çocuk İzlem Merkezleri (ÇİM) bu anlamda atılmış önemli bir adımdır"

Haber 04-06-2018 00:09

Bakan Kaya, Sultangazi'de seçim irtibat büroları açtı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Dünyanın en büyük 10 projesinden 6'sını Türkiye'ye kazandırdık. Biz bunları yaparken muhalefetin adayı 'Mega projeleri durduracağız' diyor? Bu millet, bu projeleri durduracak olana geçit verir mi? Biz sizlere güveniyoruz. Milletin bağrından çıkan, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı sizlerle birlikte başkan yapacağız"

Haber 03-06-2018 16:43

Yaptığımız en önemli değişim bütün özgürlüklerin önünü açmak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Biz iktidara geldiğimizde tüm hak ve özgürlüklerin önünü açtık. Demokrasiye sıkı sıkı sarıldık. Demokrasimizi güçlendirecek adımlar attık. Çok hizmetler yaptık. Ulaşım, sağlık, ekonomi ve sosyal politikalar. Farklı farklı hizmetler yaptık. Bizim için yaptığımız en önemli değişim bütün özgürlüklerin önünü açmak oldu. Yaşam tarzına bakılmaksızın herkes dilediğince özgür bir şekilde bu ülkede yaşam hakkına sahip"

Haber 03-06-2018 04:00

Biz yıkan değil, inşa eden olacağız

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Allah'ın izniyle 24 Haziran seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağız. Türkiye düşmanlarının heveslerini kursaklarında bırakacağız. Biz yıkan değil, inşa eden olacağız" - "24 Haziran'da yeni bir dönem başlayacak. Güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye dönemini sizlerle birlikte başlatıyoruz. Türkiye şahlanışa geçiyor"

Haber 02-06-2018 23:45

Bakan Kaya, tekstil işçilerini ve esnafı ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: - "Muhalefet partisi köprüler yaptırmayacaklarını, Kanal İstanbul projesini gerçekleştirmeyeceklerini söylüyor. Yıkım siyaseti yapıyorlar. Biz ise yapmaktan bahsediyoruz. Lütfen yıkım ittifakına yol vermeyin"

Haber 31-05-2018 17:12

Bakan Kaya, kadınlarla bir araya geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: - "FETÖ'den kaçanlara kucak açanlar hangi ülkeler, bakın. O ülkeler bizim seçim kampanyamıza izin vermeyip de CHP'ye, HDP'ye kucak açmasına da bakın. Bugün CHP, HDP Avrupa'da onlarca miting yapmış ama AK Parti'nin bir mitingine dahi izin vermemişler"

Haber 31-05-2018 16:02

Bakan Kaya'dan Fatih'te ev ziyaretleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, iftarda Gültekin ailesine misafir oldu

Haber 31-05-2018 00:23

İsmail Küçükkaya'ya neden hapis cezası verildi?

Gazeteci İsmail Küçükkaya ve Avukat Fidel Okan'ın "Kamu görevlisine alenen hakaret" ve "Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından 1 yıl 4 ay 20'şer gün hapis cezasına çarptıran ve bu cezaların ertelenmesine hükmeden mahkeme gerekçeli kararını açıkladı.

Haber 24-05-2018 10:36

İstanbul AK Parti milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran erken seçimleri AK Parti listesi

AK Parti, 24 Haziran erken seçim milletvekili aday listesini açıkladı. Listede İstanbul AK Parti milletvekili adaylarının isimleri merak konusu oldu. İşte AK Parti'nin seçim 2018 için YSK'ya verdiği milletvekili listesinde yer alan İstanbul adayları. İstanbul AK Parti milletvekili adayları kimlerden oluşuyor?

Haber 21-05-2018 21:42

Kadın ve Teknoloji İstanbul Buluşması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - "2002 yılında yüzde 45 olan kız çocuklarımızın ortaöğretimde okullaşma oranı bugün gururla ifade edebiliriz ki yüzde 83'lere ulaşmış bulunmaktadır. Yükseköğrenimdeki kızlarımızın eğitim göstergelerinde ise daha çarpıcı bir gelişme görüyoruz. Yükseköğrenimdeki kız çocuklarımızın oranı 2002'de yüzde 13'tü. Günümüzde bu oran yaklaşık yüzde 45'e ulaştı. Bu konuda erkekleri geçmiş durumdayız" - "Kitle iletişim araçları, popüler kültür ve dijital teknolojiler her yaşta insanımızın tutumlarını, davranışlarını ve değerlerini şekillendirmeye, etkilemeye devam ediyor. Bu nedenle günümüzde başarılı olmak için dijital okuryazarlığı yetkin bir şekilde kullanmak ve anlamak zorundayız"

Haber 10-05-2018 16:21

Türk kadınları EURO 2024'e hazır

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Sanatçılar Karması ile yaptığı gösteri maçının başlama vuruşunu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya gerçekleştirdi - Bakan Kaya: - "Türkiye, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel değerleriyle futbol altyapısı ve futbola olan tutkusuyla EURO 2024'e ev sahipliği yapmaya hazır" - "İnanıyorum ki Türkiye 2023 vizyonunu 2024'te UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak taçlandıracağız. EURO 2024'ün Türkiye'de düzenlenmesi, spordaki barış ve kardeşlik ruhunun diğer alanlara yayılmasına da güç katacaktır" - "Çocukken ben de futbol oynardım, futbola ilgili bir çocuktum. Kaledeydim ve özellikle beni kaleye dikerlerdi. Hiç gol yemezdim. Başarılı bir kaleciydim"

Haber 05-05-2018 15:57

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları İl Kongresi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: - "Bize düşen çok çalışmaktır, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak, 24 Haziran seçimleri için gece gündüz demeden çalışmaktır"

Haber 28-04-2018 14:54