Fbi Haberleri

ABD Başkanı Biden'ı tehdit eden kişi çatışmada öldürüldü!

ABD Başkanı Joe Biden'ı tehdit eden kişi FBI tarafından yakalanmaya çalışılırken çıkan çatışmada öldürüldü.

Haber 10-08-2023 01:27

FBI'dan sansür savunması! ABD Başkanı Biden'a yönelik rüşvet soruşturmasında kriz

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), ABD Başkanı Joe Biden ve oğluna yönelik rüşvet soruşturmasında belgelerin sansürlenmesini savundu. İşte haberin detayları...

Haber 15-06-2023 00:00

ABD bu iddiayla çalkalanıyor! FBI'ın kiliselerden kaynak bulmaya çalıştığı öne sürüldü

ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI), yurt içi terörle mücadele çabalarının bir parçası olarak ülkedeki Hristiyan kiliseleri ve Katolik piskoposlukları içinde "kaynaklar" geliştirmeye çalıştığı öne sürüldü.

Haber 11-04-2023 00:21

ABD'de yaşayan şarkıcı Yeşim Erçetin'in evine FBI baskını! Erçetin ve eşi gözaltına alındı: 'Kefaleti ödeyecek bile parası yok'

Şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin ile eşi ABD'de gözaltına alındı. FBI'ın düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Yeşim Erçetin ve eşi hakkında kara para aklama iddiası var. Olayla ilgili konuşan Erçetin'in önceki eşi Emre Matraş, "Sanal coinlerle ilgileniyor eşim, onlara brokerlık yapıyor tarzında konuşuyordu. Bu coinler üzerinden uluslararası bir para aklamış. Kızın haberi yokken bu banka hesaplarına 100 bin, 50 bin dolar şeklinde paralar geliyor. Kefaleti ödeyecek bile parası yok" dedi.

Magazin 02-02-2023 10:58

Son dakika: FBI ekiplerinden ABD Başkanı Biden'ın evinde arama

Son dakika haberine göre, geçtiğimiz günlerde ofisinde gizli belgeler bulunan ABD Başkanı Joe Biden ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ABD Başkanı Biden'ın avukatları, FBI'ın Biden'ın daha önce "gizli belge" çıkan Delaware'deki konutunda arama yaptığını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 01-02-2023 18:15

FBI, uluslararası internet korsanlarının sitesini çökertti

Federal Soruşturma Bürosu (FBI) dünya çapında büyük bir operasyona imza attı. FBI'ın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, uluslararası internet korsanlarının sitesi çökertildi. İşte haberin detayları...

Haber 26-01-2023 23:18

Uyarı FBI'dan geldi! Bu duyuruya dikkat

FBI'ya bağlı İnternet Suçları Şikayet Merkezi, siber suçluların arama motoru reklam hizmetlerini kullandıkları konusunda uyarıda bulundu. Merkez, yayınladığı kamu hizmeti duyurusunda suçluların bu hizmetleri niçin kullandıklarını açıklarken, "Kendinizi korumak için ipuçları" başlığıyla bireylerin alması önerilen önlemleri paylaştı. Bu noktada verilen "reklam engelleyici tavsiyesi" ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haber 26-12-2022 11:13

FBI’ın en çok aranılanlar listesindeydi! Yetişkin film sitesi sahibi Michael James Pratt yakalandı

2019 yılından beri kaç durumunda olan ve FBI’ın ‘En Çok Aranılan 10 Kaçak’ listesinde yerini alan yetişkin film sitesi sahibi Michael James Pratt, sahte bir kimlikle kaldığı İspanya’daki bir otelde yakalandı. Kız çocuklarını ve kadınları modellik yapmaları için ikna ederek sonrasında seks işçiliğine zorladığı iddia edilen Pratt’ın yakalanma görüntüleri İspanya basınında geniş yer buldu.

Trend 24-12-2022 15:55

FBI'dan TikTok açıklaması! Ulusal güvenliğimizi tehdit ediyor

Dünya genelinde 1 milyardan fazla kullanıcısı olan TikTok ile ilgili ABD Federal Soruşturma Bürosu'ndan (FBI) dikkat çeken bir açıklama geldi. FBI'dan yapılan açıklamada, TikTok'un ABD için "ulusal güvenlik endişesi" barındırdığı bildirildi. Öte yandan FBI, daha önce birçok kez TikTok üzerinden toplanan verilerin Çin hükümeti tarafından "kötü niyetli" kullanılabileceğini söylemişti.

Haber 02-12-2022 23:19

FBI kaynaklarına göre en tehlikeli burç sıralaması! Ne tür suçlusun?

Burçlar karakterimizi oldukça etkileyebiliyor. Ortak özelliği olan insanlar genellikle aynı burçlardan çıkıyor. Toplumda işlenen cinayet, hırsızlık, dolandırıcılık gibi suçlara bakıldığında en sık rastlanan burçlar belli oldu. FBI listelerinin kaynaklarına göre en tehlikeli burç sıralaması...

Kadin 31-10-2022 15:14

FBI'dan flaş açıklama! Trump'ın evinde bulundu: Tamamı gizli...

FBI, ABD eski Başkanı Donald Trump'ın evinde 184 gizli belge buldu. Öte yandan FBI'ın, Trump'ın Florida'daki evinde yaptığı aramayı destekleyen beyanname düzenlenerek yayınlandı. Beyanda, Trump'ın evinde mayıs ayında yapılan aramalarda 15 kutu belgenin alındığı ve bu kutuların 14'ünde toplam 184 gizli belgeye ulaşıldığı aktarıldı. FBI bu beyanda Trump'ın evinde ele geçirilen belgelerin "insani istihbarat kaynaklarını tehlikeye atabilecek nitelikte" olduğunu da belirtti.

Haber 26-08-2022 20:54

FBI baskın düzenlemişti! Trump'ın evinde 'çok gizli' belgeler ele geçirildi

Dünyanın konuştuğu olayda flaş bir gelişme yaşandı. FBI tarafından yapılan açıklamada eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evine yapılan baskında 'çok gizli' belgeler ele geçirildiği bildirildi. Öte yandan Amerikan basını Donald Trump'ın evine yapılan baskında, nükleer silahlarla ilgili belge arandığını iddia etmişti. İşte haberin detayları...

Haber 12-08-2022 23:32

ABD basınından çarpıcı iddia! 'FBI, Trump'ın evinde nükleer silahlarla ilgili belge arandı'

ABD'nin konuştuğu olayda yeni bir gelişme yaşandı. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evini basan FBI ajanlarının nükleer silahlarla ilgili belge aradığı iddia edildi. Trump ise hakkında çıkan haberlere yönelik yaptığı açıklamada nükleer silah meselesini bir "aldatmaca" olarak nitelendirdi.

Haber 12-08-2022 22:20

ABD tarihinde bir ilk yaşanmıştı! Trump'ın evine baskında çarpıcı gelişme, aranan belgeler...

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın evinin, ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından aranması haberi ülkede gündem oldu. ABD tarihinde bir olarak kayıtlara geçen baskınla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Washington Post, baskında gizli nükleer silahlarla ilgili belgelerin arandığı aktardı.

Haber 12-08-2022 10:22

Narcos: Mexico dizisine konu olan Meksikalı uyuşturucu baronu Rafael Caro Quintero yakalandı

Dünyanın en büyük uyuşturucu kartellerinden birinin kurucusu olan ve 1985 yılında ABD’li gizli ajan Enrique ‘Kiki’ Camarena’yı işkence edip öldürmekle suçlanan Rafael Caro-Quintero, Meksika’da dün Max adlı özel eğitimli bir köpek tarafından çalıların içinde yakalandı. ‘En çok Arananlar’ listesinde ilk 10’na giren Caro-Quintero için FBI, tarihindeki en büyük ödüllerinden biri olan 20 milyon dolar ödül koymuştu.

Trend 16-07-2022 16:50

'Kripto Kraliçe' lakaplı dolandırıcı Ignatova, FBI'ın en çok arananlar listesine alındı

Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandıran ve sırra kadem basan 'Kripto Kraliçe' olarak anılan Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine alındı. Ignatova son kez 2017 yılında Bulgaristan'dan Yunanistan'a giden bir uçağa binerken görüldü.

Haber 01-07-2022 06:19

FBI'dan çarpıcı uyarı: Saldırabilirler!

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI)'dan flaş bir uyarı yapıldı. FBI, Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Rus bilgisayar korsanlarının ABD’deki enerji şirketlerine saldırı riskinin artabileceği uyarısında bulundu.

Haber 23-03-2022 11:32

WhatsApp ve iMessage FBI ile oldukça fazla veri paylaştı

Yayınlanan raporlara göre, ABD’de yerel istihbarat ve güvenlik temelli bir hükümet servisi olan FBI’dan sızdırılmış bir belgeden geliyor. Belge, Facebook’un WhatsApp ve Apple’ın iMessage’ının ajansa herhangi bir mesajlaşma uygulamasından yasal olarak elde edebileceği en fazla bilgiyi sağladığını ortaya koydu.

Haber 03-12-2021 09:16

Trump'ın danışmanı FBI'ya teslim oldu

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanı Steve Bannon, hakkında "Kongreyi tahkir" suçlamasıyla iddianame hazırlanmasının ardından Federal Soruşturma Bürosuna (FBI) teslim oldu.

Haber 15-11-2021 19:33

Dünya bu olayı konuşuyor! FBI'dan binlerce sahte e-posta hakkında açıklama

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), dün dünya gündeminde yer alan ve FBI’ın sunucularından gönderilen ‘sahte e-posta gönderimi’ konusunda açıklama yaptı. FBI durumun farkında olduklarını ve ilgili donanımın internete kapatıldığını ifade etti.

Haber 14-11-2021 13:57
FBI

Baş şüpheli olarak aranıyordu, kemikleri ve kafatası bulundu

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Florida'daki bir parkta bulunan insan kalıntılarının, öldürülen blog yazarı Gabby Petito'nun nişanlısı Brian Laundrie'ye ait olduğunu açıkladı. Laundrie'nin kemikleri ve kafatası bulundu. Geçen ay, nişanlısıyla yaptığı yolculuğun ardından cesedi bulunan 22 yaşındaki Gabby Petito'nun ölümü tüm dünyada yankı uyandırmış, Brian Laundrie şüpheli olarak aranmaya başlamıştı.

Haber 22-10-2021 14:36

11 Eylül saldırıları: FBI'ın paylaştığı gizli belgelerde neler var?

Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ABD'deki 11 Eylül saldırılarının 20. yıldönümünde ülkede yaşayan Suudi Arabistan vatandaşlarının saldırganlarla olası ilişkisini araştıran bazı gizli belgeleri kamuoyu ile paylaştı.

Haber 12-09-2021 11:38

Organize suç örgütlerine yönelik küresel operasyonda yüzlerce kişi gözaltına alındı

Avustralyalı yetkililer, FBI ile ortak düzenledikleri küresel bir operasyon kapsamında, organize suçlara karışan kişilerin kullandığı şifreli mesajlaşma uygulamasına sızdıklarını ve mesajlardan elde edilen bilgiler kapsamında gözaltıların yapıldığını açıkladı. Avustralya basını, Türkiye'de yaşayan uyuşturucu baronu Hakan Ayık'ın bilmeden operasyonda yetkililere yardım ettiğini yazdı.

Haber 08-06-2021 08:27

Dönemin en tanınan dolandırıcısıyken FBI danışmanı olmayı başaran Frank Abagnale’in ilginç hayatı

Henüz 19 yaşındayken doktor, avukat ve öğretim görevlisi olmayı başaran Frank William Abagnale’in hayatı birbirinden ilginç detaylara sahip. Suç dünyasının dahileri arasında kabul edilen Abagnale’in FBI danışmanlığına uzanan şaşırtıcı hikayesini sizler için araştırdık.

Trend 06-05-2021 09:41

FBI, iPhone kilidini kırdı!

Normal şartlarda böyle bir şeyin neredeyse imkansız olduğunu söyleyebiliriz. Peki bunu nasıl başardılar?

Haber 19-04-2021 09:47

FBI Kongre baskınında görevlilere saldıran kişilerin görüntülerini yayımladı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), 6 Ocak Kongre baskınında yetkililere saldıran kişilerin fotoğraflarını yayımlayarak bu kişilerin kimliğinin tespit edilmesi için halktan yardım istedi.

Haber 18-03-2021 19:43

FBI peşinde: Parti merkezlerine bomba koyan zanlının görüntüsü ortaya çıktı

FBI, 6 Ocak'taki Kongre baskınından 1 gün önce Cumhuriyetçi ve Demokrat Parti merkezlerine bomba koyduğundan şüphelenilen şahsın kimliğinin tespit edilebilmesi amacıyla görüntülerini paylaştı.

Haber 10-03-2021 12:00

ABD'de FBI ajanlarına silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

ABD'nin Florida eyaletinde hakkında arama emri olan bir şüpheli, evine gelen 2 Federal Soruşturma Bürosu (FBI) görevlisini öldürdü, 3'ünü de yaraladı.

Haber 02-02-2021 21:53

FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar listelendi

Yabancı kaynaklı astroloji siteleri en tehlikeli burçlar listesini tartışıyor... FBI'ın veritabanı üzerinden suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu burçların suç işleme eğilimlerinin belirlendiği iddia ediliyor. Ancak yıllardır tartışılan bu konu FBI'ın resmi sitesinde yer almıyor. Buna rağmen astroloji meraklıları en tehlikeli burçları tekrar tartışıyor.

Kadin 28-09-2017 10:34

Aynı bankayı 3 ayda 2 kez soydu

FBI uzmanları, Amerika`da 1 yıl içerisinde 8 soygun yapan ve 3 ayda 2 kez aynı bankayı dolandıran hırsızın peşinde koşuyor.

Haber 30-12-2003 18:10
FBI

FBI 5 göçmeni arıyor

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI), 5 yıl önce yasadışı yollarla Amerika'ya giriş yaptıklarına inanılan Arap asıllı 5 göçmen hakkındaki arama çalışmalarının başladığı bildirildi.

Haber 30-12-2002 01:53
FBI

FBI yabancı öğrencileri fişliyor

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), üniversitelerden alacağı bilgilerle, yabancı öğrenci ve öğretmenlerin terörist gruplarla bağlantılı olup olmadığını araştıracak

Haber 25-12-2002 13:07
FBI

FBI, şikayetçi oldu

İsveç'te, bilgisayarından, Los Angeles Havaalanı'dan FBI'a acil bomba çağrısı gönderen 16 yaşındaki genç, büyük paniğe neden oldu.

Haber 11-12-2002 14:35
FBI

FBI 2 kişinin peşinde

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD), Washington Eyaleti ve çevresinde 10 kişiyi öldüren, 3 kişiyi de yaralayan keskin nişancı davasında sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Haber 24-10-2002 06:53
FBI

FBI'dan El-Kaide uyarısı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Federal Araştırma Bürosu (FBI) tarafından dün geç saatlerde yapılan bir uyarıda, El Kaide terör örgütü liderlerinin ABD'ye ya da ABD'nin ülke dışındaki menfaatlerine yönelik yeni bir saldırı kararı almış olabilecekleri öne sürüldü.

Haber 10-10-2002 06:15

FBI tetikte

Amerikalı yetkililer, El-Kaide militanı olduğu sanılan ve New York'ta gizlenen 2 kişinin Yemen'e dönmüş olabileceğini açıkladı. FBI yetkililerinden Peter Ahearn, zanlılardan Cabir El-Baneh'in Buffalo kentinde birkaç yıl yaşadığını bildirdi.

Haber 18-09-2002 09:50
FBI

FBI, 11 Eylül'ün ses kayıtlarını buldu

11 Eylül'de Dünya Ticaret Merkezi'ne düzenlenen saldırılar sırasında bir FBI yetkilisinin, üzerindeki mikrofon ile patlamalar, çarpma anları ve insan seslerini kaydettiği açıklandı.

Haber 07-08-2002 16:10

FBI yine başaramadı

ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan bir web operatörü terör örgütü El Kaide yandaşı bir internet sitesini ele geçirerek El Kaide sempatizanlarını tuzağa düşürmeye çalıştı. FBI ile bir süre ortak çalışan Jon Messner adlı bilgisayarcı FBI harekete geçmekte geç kalınca planı uygulamaya koyamadı.

Haber 31-07-2002 08:20