Fbi Deadpool Haberleri

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-04-09 11:14:54

Yeni aşkıyla gündemdeydi! Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Eski FBI ajanı sevgilisi ile gündemde olan ünlü oyuncu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti.

Magazin 2024-04-06 07:52:21

Dokuz Oğuz'un Albay Tomris'i Yasemin Allen aradığı aşkı buldu! Sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan Yasemin Allen bu defa sevgilisini paylaştı. Ünlü ismin sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı...

Magazin 2024-03-19 10:56:45

Deadpool & Wolverine daha vizyona girmeden rekor kırdı! 24 saatte 365 milyon kişi tarafından izlendi

Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın başrollerini paylaştığı üçüncü Deadpool filminin fragmanı izlenme rekoru kırdı. Fragman, ilk 24 saat içinde 365 milyon kişi tarafından izlendi.

Magazin 2024-02-14 13:11:33

ABD'de korkunç olay! Benzin bidonu yüklü araç kalabalığın arasına daldı

ABD’nin New York kentinde yılbaşı gecesi konserden ayrılan kalabalığın arasına içerisinde çok sayıda benzin bidonu bulunan aracın dalması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. FBI, olayla ilgili terör soruşturması başlattı.

Haber 03-01-24 11:23
abd

'Comanchero' soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı! Kara para aklamak için...

Uluslararası suç örgütü "Comanchero" ile ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. FBI destekli 16 ülkede yapılan operasyonlarda çok sayıda şüphelinin gözaltına alınması sonrasında lider kadronun Hakan Ayık önderliğinde Türkiye'ye geldiği tespit edildi. Şüphelilerin malvarlığı değerlerini aklamak ve para transferlerinin sorunsuzca yapılması için döviz bürosu çalıştırdıkları, sıcak para döngüsünü sağlamak adına otel işlettikleri belirlendi. İşte soruşturmadan dikkat çeken o detaylar...

Haber 06-11-23 13:59

Aman dikkat! FBI verilerine göre en dolandırıcı 3 burç

Burçların insan hayatına etkisi oldukça büyük. Bir ilişkiye başlamadan önce ilk sorulan sorulardan biri de karşı tarafın hangi burcu taşıdığı oluyor. Burçlar, kişinin karakter özellikleri hakkında tüyolar vererek onları daha yakından tanımamıza yardımcı oluyor. En sahtekar bu burçlar doğuştan dolandırıcı çıkabiliyor.

Kadin 15-09-23 10:01

ABD Başkanı Biden'ı tehdit eden kişi çatışmada öldürüldü!

ABD Başkanı Joe Biden'ı tehdit eden kişi FBI tarafından yakalanmaya çalışılırken çıkan çatışmada öldürüldü.

Haber 10-08-23 01:27

New York'taki seri katil yakalandı! Çok sayıda kişiyi öldürüp Long Island'daki plaja gömmüş

ABD’nin New York kentine bağlı Long Island'da çok sayıda cinayet işleyen ve kurbanlarını aynı plaja gömen seri katil yakalandı. Mesleği mimarlık olan 59 yaşındaki seri katil Rex Heuermann'ın evini ve yakınındaki küçük gölü çok sayıda FBI ekibi ve yerel polis didik didik arıyor.

Haber 14-07-23 19:51

FBI'dan sansür savunması! ABD Başkanı Biden'a yönelik rüşvet soruşturmasında kriz

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), ABD Başkanı Joe Biden ve oğluna yönelik rüşvet soruşturmasında belgelerin sansürlenmesini savundu. İşte haberin detayları...

Haber 15-06-23 00:00

Rusya adına casusluk yapmıştı! Eski FBI ajanı hapishanedeki hücresinde ölü bulundu

ABD’de Rusya adına casusluk yaptığı gerekçesiyle 2002 yılında ömür boyu hapse mahkum edilen 79 yaşındaki eski FBI ajanı Robert Hanssen, kaldığı hücrede ölü bulundu. Hanssen, FBI tarafından Virginia’da bir parkta gizli materyalleri gizli bir konum kullanarak iki kişi arasında öğeleri veya bilgileri iletmek için kullanılan bir casusluk ticaret yöntemi olan “ölü mektup kutusu” yaparken yakalanmıştı.

Haber 06-06-23 00:14

FBI duyurdu! 1983 yılında Kraliçe Elizabeth’e yönelik suikast planları yapılmış...

ABD’de Federal Soruşturma Bürosu (FBI), geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth’e 1983 yılında ABD ziyareti sırasında suikast planlandığına ilişkin bilgileri paylaştı.

Haber 26-05-23 16:24

ABD bu iddiayla çalkalanıyor! FBI'ın kiliselerden kaynak bulmaya çalıştığı öne sürüldü

ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI), yurt içi terörle mücadele çabalarının bir parçası olarak ülkedeki Hristiyan kiliseleri ve Katolik piskoposlukları içinde "kaynaklar" geliştirmeye çalıştığı öne sürüldü.

Haber 11-04-23 00:21

ABD'de yaşayan şarkıcı Yeşim Erçetin'in evine FBI baskını! Erçetin ve eşi gözaltına alındı: 'Kefaleti ödeyecek bile parası yok'

Şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin ile eşi ABD'de gözaltına alındı. FBI'ın düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Yeşim Erçetin ve eşi hakkında kara para aklama iddiası var. Olayla ilgili konuşan Erçetin'in önceki eşi Emre Matraş, "Sanal coinlerle ilgileniyor eşim, onlara brokerlık yapıyor tarzında konuşuyordu. Bu coinler üzerinden uluslararası bir para aklamış. Kızın haberi yokken bu banka hesaplarına 100 bin, 50 bin dolar şeklinde paralar geliyor. Kefaleti ödeyecek bile parası yok" dedi.

Magazin 02-02-23 10:58

Son dakika: FBI ekiplerinden ABD Başkanı Biden'ın evinde arama

Son dakika haberine göre, geçtiğimiz günlerde ofisinde gizli belgeler bulunan ABD Başkanı Joe Biden ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ABD Başkanı Biden'ın avukatları, FBI'ın Biden'ın daha önce "gizli belge" çıkan Delaware'deki konutunda arama yaptığını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 01-02-23 18:15

FBI, uluslararası internet korsanlarının sitesini çökertti

Federal Soruşturma Bürosu (FBI) dünya çapında büyük bir operasyona imza attı. FBI'ın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, uluslararası internet korsanlarının sitesi çökertildi. İşte haberin detayları...

Haber 26-01-23 23:18

FBI, ABD Başkanı Biden'ın evinde 6 gizli belge daha buldu

ABD Başkanı Joe Biden’ın Delaware eyaletindeki evinde 13 saat süren aramada 6 gizli belge daha bulunduğu belirtildi.

Haber 22-01-23 19:32

Trump'tan Biden'a gizli belge tepkisi: FBI, Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın eski ofisinde Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemden kalma "gizli belgeler" bulunmasına sert tepki gösterdi. Trump, "FBI, Joe Biden'ın birçok evine, hatta belki de Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?" dedi.

Haber 10-01-23 22:21

FBI'dan TikTok açıklaması! Ulusal güvenliğimizi tehdit ediyor

Dünya genelinde 1 milyardan fazla kullanıcısı olan TikTok ile ilgili ABD Federal Soruşturma Bürosu'ndan (FBI) dikkat çeken bir açıklama geldi. FBI'dan yapılan açıklamada, TikTok'un ABD için "ulusal güvenlik endişesi" barındırdığı bildirildi. Öte yandan FBI, daha önce birçok kez TikTok üzerinden toplanan verilerin Çin hükümeti tarafından "kötü niyetli" kullanılabileceğini söylemişti.

Haber 02-12-22 23:19

FBI kaynaklarına göre en tehlikeli burç sıralaması! Ne tür suçlusun?

Burçlar karakterimizi oldukça etkileyebiliyor. Ortak özelliği olan insanlar genellikle aynı burçlardan çıkıyor. Toplumda işlenen cinayet, hırsızlık, dolandırıcılık gibi suçlara bakıldığında en sık rastlanan burçlar belli oldu. FBI listelerinin kaynaklarına göre en tehlikeli burç sıralaması...

Kadin 31-10-22 15:14

ABD-Çin arasında yeni gerilim! İstihbaratlar devrede... FBI'ya rüşvet teklifi

ABD'yle Çin arasındaki yeni gerilimin adı 'istihbaratçı krizi'. Suçlama Çin'e karşı ABD'den geldi. 2 Çin istihbaratı elemanı ABD tarafından Çin merkezli bir şirket hakkındaki belgeleri çalmak ve FBI görevlisine rüşvet vermekle suçladı. Çin'den henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Haber 24-10-22 22:24

Eski ABD Başkanı Trump'a şok! Çalışanı itiraf etti... Belgelerin taşınmasını emretmiş

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'da bulunan malikanesi Mar-a-Lago'daki bir çalışanının ifadeleri gündem oldu. Çalışan, ifadesinde Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) baskınından önce, bazı kutuların taşınmasının emredildiğini söyledi.

Haber 13-10-22 20:18

Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli mi? Deadpool 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Deadpool film serisinin 3. filmi sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Marvel dünyasının sevilen serilerinden biri olan Deadpool son olarak ikinci filmi ile vizyonda yer almıştı. Deadpool 3 filminin yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturmaya hazırlanırken senaryosu Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından kaleme alınacak. Peki, Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli mi? Deadpool 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 01-10-22 09:21

FBI'dan flaş açıklama! Trump'ın evinde bulundu: Tamamı gizli...

FBI, ABD eski Başkanı Donald Trump'ın evinde 184 gizli belge buldu. Öte yandan FBI'ın, Trump'ın Florida'daki evinde yaptığı aramayı destekleyen beyanname düzenlenerek yayınlandı. Beyanda, Trump'ın evinde mayıs ayında yapılan aramalarda 15 kutu belgenin alındığı ve bu kutuların 14'ünde toplam 184 gizli belgeye ulaşıldığı aktarıldı. FBI bu beyanda Trump'ın evinde ele geçirilen belgelerin "insani istihbarat kaynaklarını tehlikeye atabilecek nitelikte" olduğunu da belirtti.

Haber 26-08-22 20:54

FBI baskın düzenlemişti! Trump'ın evinde 'çok gizli' belgeler ele geçirildi

Dünyanın konuştuğu olayda flaş bir gelişme yaşandı. FBI tarafından yapılan açıklamada eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evine yapılan baskında 'çok gizli' belgeler ele geçirildiği bildirildi. Öte yandan Amerikan basını Donald Trump'ın evine yapılan baskında, nükleer silahlarla ilgili belge arandığını iddia etmişti. İşte haberin detayları...

Haber 12-08-22 23:32

ABD basınından çarpıcı iddia! 'FBI, Trump'ın evinde nükleer silahlarla ilgili belge arandı'

ABD'nin konuştuğu olayda yeni bir gelişme yaşandı. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evini basan FBI ajanlarının nükleer silahlarla ilgili belge aradığı iddia edildi. Trump ise hakkında çıkan haberlere yönelik yaptığı açıklamada nükleer silah meselesini bir "aldatmaca" olarak nitelendirdi.

Haber 12-08-22 22:20

ABD tarihinde bir ilk yaşanmıştı! Trump'ın evine baskında çarpıcı gelişme, aranan belgeler...

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın evinin, ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından aranması haberi ülkede gündem oldu. ABD tarihinde bir olarak kayıtlara geçen baskınla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Washington Post, baskında gizli nükleer silahlarla ilgili belgelerin arandığı aktardı.

Haber 12-08-22 10:22

Malikanesine FBI baskın yapmıştı! Trump sorguya alındı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, vergi kaçırma soruşturması kapsamında New York Başsavcılığında ifade verdi. Trump, New York Başsavcılığındaki sorgusunda susma hakkını kullandı. İşte haberin detayları...

Haber 10-08-22 18:32

Böylesi ilk kez yaşandı! ABD'de gündeme oturan olay! FBI, Trump'ın evini bastı

ABD'de Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ajanları, eski Başkan Donald Trump'ın evine baskın düzenledi. Trump yaptığı açıklamada, Florida’da bulunan Mar-A-Lago malikanesinin dün ajanlar tarafından arandığını duyururken bunun tarihte ilk olduğunu söyledi.

Haber 09-08-22 07:00

Narcos: Mexico dizisine konu olan Meksikalı uyuşturucu baronu Rafael Caro Quintero yakalandı

Dünyanın en büyük uyuşturucu kartellerinden birinin kurucusu olan ve 1985 yılında ABD’li gizli ajan Enrique ‘Kiki’ Camarena’yı işkence edip öldürmekle suçlanan Rafael Caro-Quintero, Meksika’da dün Max adlı özel eğitimli bir köpek tarafından çalıların içinde yakalandı. ‘En çok Arananlar’ listesinde ilk 10’na giren Caro-Quintero için FBI, tarihindeki en büyük ödüllerinden biri olan 20 milyon dolar ödül koymuştu.

Trend 16-07-22 16:50

Kripto para: ABD'ye göre geçen ayki büyük soygunun arkasında Kuzey Kore var

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve ABD Hazine Bakanlığı, popüler video oyunu Axie Infinity'nin bağlı olduğu Ronin Network'ten geçen ay yüz milyonlarca milyon dolarlık kripto para çalanların, Kuzey Kore'nin desteklediği bilgisayar korsanları olduğunu açıkladı.

Haber 29-05-22 13:52

Sosyal medya fenomeni aldığı tuhaf istekleri itiraf etti! “Dinozor kostümü..”

Eski yetişkin film yıldızı Nikki Delano, sosyal medyada popüler olmasından sonra aldığı en tuhaf istekleri anlattı. Çocukluk dönemlerinde FBI için çalışmak istediğini dile getiren Delano, takipçilerinin kendisine yönelttiği tuhaf isteklere her geçen gün daha fazla şaşırdığını söyledi.

Trend 25-05-22 14:57

ABD Bush'u konuşuyor! WhatsApp konuşmalarına ulaşıldı: Kasım ayında...

ABD medyasında yer alan habere göre, eski Başkan George W. Bush'a terör örgütü DEAŞ tarafından suikast planı yapıldığı ortaya çıktı. FBI, suikast planını teröristin WhatsApp konuşmalarından ortaya çıkardı. Habere göre suikast planının sebebi Bush'un Irak için verdiği işgal emri ve çok sayıda Iraklının hayatının kaybetmiş olması...

Haber 24-05-22 19:41

Kripto para: ABD'ye göre geçen ayki büyük soygunun arkasında Kuzey Kore var

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve ABD Hazine Bakanlığı, popüler video oyunu Axie Infinity'nin bağlı olduğu Ronin Network'ten geçen ay yüz milyonlarca milyon dolarlık kripto para çalanların, Kuzey Kore'nin desteklediği bilgisayar korsanları olduğunu açıkladı.

Haber 06-05-22 03:37

300'den fazla kadın ve kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu! İğrenç olayda yeni gelişme

ABD'de 300'den fazla kadın ve kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan ABD Olimpiyat Jimnastik Takımı'nın ve Michigan Eyalet Üniversitesinin eski doktoru Larry Nassar'ın yargılanmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Nassar'ın cinsel istismarına maruz kalan mağdurlardan 13'ü, soruşturmada "beceriksiz" davranan Federal Soruşturma Bürosu'ndan (FBI) 10'ar milyon dolar talep etti.

Haber 21-04-22 22:57

ABD’de terör soruşturmalarında artış

Federal Soruşturma Bürosu FBI, son 18 ayda yerel terör soruşturmalarının sayısını iki katına çıkardığını açıkladı. VOA, Amerika’da giderek artan yerel terör sorunuyla mücadelenin nasıl olması gerektiğiyle ilgili terörle mücadele uzmanlarıyla konuştu.

Haber 10-04-22 17:26

FBI'dan çarpıcı uyarı: Saldırabilirler!

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI)'dan flaş bir uyarı yapıldı. FBI, Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Rus bilgisayar korsanlarının ABD’deki enerji şirketlerine saldırı riskinin artabileceği uyarısında bulundu.

Haber 23-03-22 11:32

FBI o detayı atlamadı! TikTok fenomenini paylaşımındaki ayakkabıları ele verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde polis ekipleri 1 Ekim-1 Ocak tarihleri arasında yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle TikTok fenomeni Chozen Hannah’ı gözaltına aldı. Polis ekipleri hırsızlık olaylarının suçlusu olarak tutukladıkları Chozen Hannah’ı paylaşımlarının ele verdiğini belirtti. Hırsız fenomenin video çekimleri sırasında giydiği ayakkabılar FBI’ın gözünden kaçmadı.

Trend 02-03-22 14:43

Ormanlık alanda cansız bedeni bulunmuştu! Ünlü sosyal medya fenomeninin katili bakın kim çıktı

ABD'de çıktığı yolculuk sonrası ortadan kaybolan ve ormanlık alanda cansız bedeni bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Gabby Petito’nun katilinin nişanlısı Brian Laundrie olduğu ortaya çıktı. FBI tarafından yürütülen soruşturmada cinayeti defterde yazan bir ifade aydınlattı.

Haber 23-01-22 09:01

Son Dakika: ABD'de silahlı bir kişi sinagogdakileri rehin aldı! Beyaz Saray ve İsrail'den peş peşe açıklamalar

Son dakika haberi: ABD'nin Teksas eyaletinde polisleri ve FBI'ı alarma geçiren bir rehine krizi yaşanıyor. Silahlı bir saldırganın bir sinagogda haham dahil birçok kişiyi rehin aldığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) olaya müdahale ettiği bildirildi. Olay nedeniyle sinagogun çevresi boşaltıldı. Yerel kaynaklara göre, rehin alınan 4 kişiden biri, saatler sonra serbest bırakıldı. İşte ABD'de yaşanan rehine krizinde tüm detaylar...

Haber 16-01-22 07:25

EKOTÜRK Stüdyo VOA 6 Ocak

Eski Başkan Donald Trump’ın destekçileri tarafından geçen yıl ABD Kongresi’ne düzenlenen baskının birinci yıldönümünde Başkan Joe Biden ve Yardımcısı Kamala Harris saldırının hedefi olan Kongre Binası’nda yaptıkları konuşmada birlik ve demokrasi mesajı verdi. Trump ise, Biden’ın bölücü mesajlar vermeye çalıştığını savunuyor. Saldırılarla ilgili 700’den fazla kişiye suçlama yöneltildi, FBI halen 300 kişiyi ararken ABD Adalet Bakanı Merrick Garland üzerinden bir yıl geçen olayın sorumlularının...

Haber 07-01-22 01:28

WhatsApp ve iMessage FBI ile oldukça fazla veri paylaştı

Yayınlanan raporlara göre, ABD’de yerel istihbarat ve güvenlik temelli bir hükümet servisi olan FBI’dan sızdırılmış bir belgeden geliyor. Belge, Facebook’un WhatsApp ve Apple’ın iMessage’ının ajansa herhangi bir mesajlaşma uygulamasından yasal olarak elde edebileceği en fazla bilgiyi sağladığını ortaya koydu.

Haber 03-12-21 09:16

Evil Corp: BBC, dünyanın en çok aranan bilgisayar korsanlarından ikisinin Rusya'da serbestçe yaşadığını ortaya çıkardı

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) siber suçlarla ilgili en çok arananlar listesindekilerin çoğu Rusya vatandaşı. Bunlardan bazılarının hükümet için çalışıp, normal bir maaş aldıkları öne sürülse de, diğerleri kullanıcıyı fidye ödemeye zorlayan yazılımlar ve çevrimiçi hırsızlıklardan servet kazanmakla suçlanıyor. Rusya'dan ayrılsalar tutuklanacaklar ancak kendi ülkelerinde onlara karışan yok gibi görünüyor.

Haber 18-11-21 07:30

FBI'a Teslim Olan Bannon Serbest Bırakıldı

Hakkındaki "Kongre’ye itaatsizlik" suçlamasıyla Federal Soruşturma Bürosu’na (FBI) teslim olan eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı Steve Bannon, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Bannon, Perşembe günü tekrar hakim karşısına çıkacak

Haber 16-11-21 01:56

Trump'ın danışmanı FBI'ya teslim oldu

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanı Steve Bannon, hakkında "Kongreyi tahkir" suçlamasıyla iddianame hazırlanmasının ardından Federal Soruşturma Bürosuna (FBI) teslim oldu.

Haber 15-11-21 19:33

FBI’ın e-Posta Sistemine Sızıldı

Bilgisayar korsanları Cumartesi günü Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) elektronik posta servisine sızdı ve binlerce sahte e-posta gönderdi. FBI tarafından yapılan açıklamada gönderilen sahte e-postalarda siber saldırı uyarısı yapıldığı belirtildi

Haber 14-11-21 16:56

Dünya bu olayı konuşuyor! FBI'dan binlerce sahte e-posta hakkında açıklama

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), dün dünya gündeminde yer alan ve FBI’ın sunucularından gönderilen ‘sahte e-posta gönderimi’ konusunda açıklama yaptı. FBI durumun farkında olduklarını ve ilgili donanımın internete kapatıldığını ifade etti.

Haber 14-11-21 13:57
FBI

Ryan Reynolds’dan şaşırtan karar: oyunculuğa ara verdi

Deadpool karakteriyle kariyerinde büyük bir zıplama yaşayan Ryan Reynolds, yeni kararıyla herkesi çok şaşırttı. Önümüzdeki 1 yılda 7 filmle seyirci karşısına çıkacak olan Ryan Reynolds, kariyerine ara verdiğini açıkladı.

Magazin 06-11-21 02:57

Pilotlar kokpitten gördü, FBI devreye girdi! Böylesine tanık olmak istemezdiniz

Los Angeles semalarında uçan pilotlar, kokpitten dışarı baktıklarında şoke eden bir olaya tanık oldular. Üstelik FBI'ı ve Federal Havacılık İdaresi'ni alarma geçiren olaylar silsilesi, birçok kez yaşandı. Yaşananları, Washington Post'tan Jonathan Edwards anlattı.

Haber 04-11-21 16:54