Fbiin Ihbar Ettigi Haberleri

THY uçağına bomba ihbarı! Bükreş'e acil iniş yaptı, uçakta arama yapıldı, ihbar asılsız çıktı...

Son dakika haberine göre Varşova-İstanbul seferini yapan THY uçağı için bomba ihbarı yapıldı. Uçak Bükreş'e acil iniş yaparken polis tarafından bomba aramasının yapıldığı aktarıldı ancak yapılan kontrollerin ardından ihbarın asılsız çıktığı açıklandı.

Haber 2024-04-12 23:33:15

Issız bir adada mahsur kaldılar: Film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu! Dikkat çeken o yazı

Üç gemici 31 Mart tarihinde 20 metre uzunluğundaki bir gemi ile okyanusa açıldı. 6 gün geçmesine rağmen haber alınamayan mürettebat için yakınları ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ABD Sahil Güvenliği arama çalışmaları sırasında ıssız bir adadaki kumsalda bir farklılık olduğunu fark etti.

Haber 2024-04-12 09:32:41

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaştığı videonun ardından intihar girişiminde bulundu: 'Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı'

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın son paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Emre Aşık ile olayı boşanma süreciyle gündem olan Yağmur Sarnıç, çektiği videoda "Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben bunlarla baş edemem, o yüzden kendimi öldürmeye karar verdim" dedi. İhbar üzerine ikamete giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç’ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi.

Magazin 2024-04-11 18:16:25

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 2024-04-11 11:26:54

'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kılan kişiye polis müdahalesi!

Hatay'da, 'Örümcek Adam' kostümüyle 81 ili gezmek için yola çıkan Ayaz Koç, bayram namazı kılarken cemaat arasında tedirginlik yarattı. Koç, ihbar üzerine gelen polis tarafından camiden çıkarıldı.

Haber 10-04-24 18:26

Uşak'ta şaşırtan görüntü! Ekipler alarma geçti

Uşak’ta Karaağaç göletinde suya batmış bir otomobili gören vatandaşlar ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, jandarma ve AFAD sevk edildi.

Haber 10-04-24 00:00

Fazla gürültü gerçeği ortaya çıkardı! Faslı kiracı, daireyi 10 kaçak göçmene kiralamış

Bursa'da bir apartman dairesinde yaşayan 11 kaçak göçmen, gürültü yaptıkları yönündeki ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından yakalandı. Faslı bir kişinin Suriye uyruklu ev sahibinden daireyi kiraladıktan sonra, kişi başı 2 bin 500 liraya 10 kaçak göçmene kiraladığı ortaya çıktı.

Haber 08-04-24 18:26

Kayseri'deki o evle ilgili ihbar üzerine harekete geçildi! Tam 8 tane çıktı: 10 milyon yıllık...

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 10 milyon yıllık 8 parça fosil ele geçirildi. 8 parça kabuklu deniz canlılarına ait fosilin, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, Erkilet Mahallesi'nde Ç.Y'nin evinde tarihi eser bulunduğu ihbarı üzerine operasyon düzenlediği operasyonda, ikamette yapılan aramada ele geçirildiği öğrenildi.

Haber 27-03-24 14:38

TFF'nin İsmail Kartal'ın o sözlerini ihbar kabul etti ve soruşturma başlattığı iddia edildi!

Trabzonspor maçının ardından yaşananlara TFF'nin ne şekilde bir ceza vereceği merakla beklenirken, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın da izinsiz şekilde saha içerisinde bulunmasından dolayı ceza alacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 11:01

İzmir'de silahla öldürülen kişi, park halindeki bir otomobilin bagajında bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde, silahla öldürülen kişinin cenazesi, bir gün sonra yapılan ihbar üzerine park halindeki otomobilin bagajında bulundu.

Yurthaber 22-03-24 07:57

Seyir halinde infaz ettiler, cesedi bagaja koyup saatlerce şehirde gezdiler: Bir günde 14 kişiye borcunu da ödedi

İzmir'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Özel bir hastanenin otoparkındaki aracın bagajında ihbar üzerine ceset bulundu. Cesedin bir kuyumcuya ait olduğu belirlendi. Caniler tabancayla öldürdükleri kuyumcuyu aracın bagajına koyarak şehirde tur attı. Hatta yetmedi içlerinden biri kuyumcunun dükkanını soyarak 14 kişiye borcunu ödedi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 22-03-24 07:20

Yer: Trabzon! Cam fanusta saklıyordu: Görenler gözlerine inanamadı!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki otobüs terminalinde polis ekipleri bir kişi hakkında ihbar aldı. Olay yerine intikal eden ekipler şüphelinin cam fanusta sakladığı şeyi görünce şaşkına döndü...

Haber 16-03-24 11:09

Yerde uzun süre hareketsiz yatan profesörü görenler polise haber verdi! Gerçek sonradan anlaşıldı

Sanatçı ve Akademisyen, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukcu, Erzincan'da 32 yıl önce 13 Mart 1992 tarihinde meydana gelen depremin yıl dönümünde performans gerçekleştirdi. Performansında uzun süre hareketsiz yere yatan profesörü görüp konudan habersiz olan bazı vatandaşlar durumu polise ihbar etti.

Haber 14-03-24 11:45

Son dakika: İstanbul'u duman kapladı! Tuzla'da korkutan yangın: Birçok ilçeden ekipler sevk edildi

Son dakika haberi: Tuzla'da bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına yoğun bir şekilde müdahale etti. Dumanlar ise İstanbul'un birçok noktasından görülmeye başlandı. 1 saatin ardından yangın kontrol altına alınabildi.

Haber 11-03-24 16:43

Diyarbakır'da 'fısıltı' operasyonu! Polis, sivil gibi aralarına sızdı: Ayakkabı, iç çamaşırı ve kulak içerisindeki düzenekler...

Diyarbakır'da gelen ihbar üzerine 4 aydır çalışma yapan uzman polis ekipleri, motorlu taşıtlar sınavları için özel düzenek hazırlayan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. 12 kişinin gözaltına alındığı olayda, şüphelilerin iç çamaşırlarına, ayakkabı tabanlarına ve kulak içerisine cihaz yerleştirdiği tespit edildi. Şebekenin 70 adayın yerine sınava girmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Haber 09-03-24 13:59

Trafikten men edilen 4 motosiklet sürücüsüne 63 bin 750 para cezası verildi

Çorum’da şehrin farklı noktalarından yoğun ihbar yapılan 4 motosiklet, Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak trafikten men edildi.

Yurthaber 01-03-24 14:04

İhbar ve şikayet yağdı! Bakan Şimşek duyurdu: 1212 site için harekete geçildi...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yasa dışı kumarla mücadele kapsamında 1212 site için su duyurusunda bulunduklarını belirterek, "1212 internet sitesinin kurucuları ve yetkilileri ile bu siteler için para transferine aracılık yapan ve suça iştirak eden şüphelilerin cezalandırılması için haklarında kamu davası açılmasını talep ettik" açıklamasını yaptı.

Finans 28-02-24 10:10

Kan donduran cinayet! Önce silahla rehin aldı, sonra kurşun yağdırdı

Çekmeköy'de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Emine Ülkü Araz, polis ihbar hattına mesaj atarak yardım istedi. Araz, ikna çalışmaları sırasında kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Polis, katil zanlısı Araz'ı dairenin balkonunda yakalayarak etkisiz hale getirdi. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 15:30

Kayıp şahıs 24 saattir dağ taş aranıyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yürüyüşe çıktığı ormanlık alanda kaybolduğu ihbar edilen şahıs, ekipler tarafından 24 saattir aranıyor.

Yurthaber 26-02-24 14:15

Eşinin kendisini öldüreceğini ihbar eden kadın kayboldu! Sakarya Nehri'nde aranıyor

Sakarya'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan 53 yaşındaki kadın, 9 gündür her yerde aranıyor. Kayıp kadının telefon sinyalini takip eden ekipler, Sakarya Nehri'nde havadan, karadan, su altı ve üstünde arama çalışmaları yaptı.

Haber 22-02-24 18:14

Samsun'da daha önce birlikte yaşadığı kadının evine kapıyı kırarak giren zanlı tutuklandı

Samsun'un Atakum ilçesinde, daha önce birlikte yaşadığı kadının evine balkon kapısını kırarak giren şüpheli, Kadın Acil Destek İhbar Sistemi'nden (KADES) yapılan ihbar sayesinde yakalandı.

Yurthaber 16-02-24 11:26

Afyonkarahisar- İzmir karayolunda restoranın asma tavanı çöktü! Yaralılar var

Afyonkarahisar- İzmir karayolu üzerinde bulunan bir restoranın asma tavanın çökmesi sonucu 11 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Haber 13-02-24 21:00

Eski eşinin yanında gördü, silahla kovalayıp rehin aldı! Dehşet anları kamerada

Bursa’da eski eşi A.E.’nin (49) yanında gördüğü Y.K.’yi (37) elinde silahla kovalayarak girdiği fırında rehin alan Adem Dikici (43) polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Tutuklanan Dikici’nin Y.K.’yi kovaladığı anlar ile polislerin ihbar üzerine koşarak olay yerine gelmesi güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 13-02-24 15:42

Hesabına 500 bin TL yatınca soluğu karakolda aldı, gerçek ortaya çıktı

Mersin’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Banka hesabına 500 bin TL gelen S.T., durumu polise ihbar etti. Olayı araştıran polis, şahsın kartının dolandırıcılık amacıyla kullanıldığını tespit etti. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalandı, biri tutuklandı. Paranın gerçek sahibi ise belirlenerek hesabına iade edildi. İşte detaylar...

Haber 12-02-24 09:59

'Çocuk gelin' skandalı bakanlığı hemen harekete geçirdi! İğrenç iddia sosyal medyada hızla yayıldı, ihbar kabul edildi

Sosyal medyada yapılan paylaşım gündem oldu, iğrenç olayın önüne geçilmesi adına bakanlığın adımı gecikmedi. 16 yaşındaki kız çocuğuyla ilgili iddia üzerine açıklama geldi. Zorla evlendirileceği belirtilen o çocuk için harekete geçildi.

Haber 12-02-24 08:02

Karadeniz'de esrarengiz ses! 7 şehir ayağa kalktı, ekipler alarma geçti, 36 saattir sırrı çözülemedi

Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde cuma akşamı esrarengiz bir ses duyuldu. Sesle birlikte hafif bir sarsıntıda hissedildiği öğrenildi. Olayın 4-5 kez tekrarlanması üzerine tedirgin olan vatandaşlar telefona sarıldı. Sesle ilgili çok sayıda ihbar sonrası ekipler alarma geçti. Sosyal medyanın da gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesin, savaş uçaklarının yol açtığı sonik patlamalardan olabileceği düşünülüyor. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 11-02-24 13:30

Eski Kırkpınar ağası Altunhan kendini ihbar edip ceza yazdırdı: Sosyal medyadaki videoya gelen yorumu görünce telefona sarıldı

İş insanı ve eski Kırkpınar ağası Mustafa Altunhan paylaştığı videodaki hatasını gören kullanıcılar Altunhan'ı uyardı. Gelen yorumlarla birlikte hatasını fark eden Altunhan, 112'ye telefon açtı, kendini ihbar edip ceza yazılmasını istedi. Kendini ihbar ettiği anları da sosyal medyadan paylaşan Altunhan'dan bir de dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haber 09-02-24 09:53

Program ihbar kabul edildi, polis ekipleri stüdyoya geldi! Müge Anlı canlı yayınında gözaltı

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. 15 Kasım'dan beri kayıp olan Hasan Hüseyin Çelik'in şüpheli kaybıyla ilgili ihbar kabul edilen programa polis ekipleri geldi. Canlı yayında iki şüpheli gözaltına alındı.

Magazin 01-02-24 17:48

'Diyarbakırlı Ramazan hoca' olarak bilinen Ramazan Pişkin öldürüldü! Saldırgan her yerde aranıyor: 'Kendisinde biraz tedirginlik vardı'

Son dakika haberine göre sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te öldürüldü. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis kaçan saldırganı arıyor. Halil İbrahim Galya isimli vatandaş, "Dün akşam saat 20.00’da 3 arkadaş buraya geldik. Biz geldiğimizde ışıklar kapalıydı. İçeride oturup bir süre muhabbet ettik. Kendisinde biraz tedirginlik vardı. Biz onu hissettik" dedi.

Haber 31-01-24 18:39

Kan donduran cinayet! Kardeşine mesaj attı: 'Ablanı öldürdüm'

Bursa’da Turgay K. (45), boşanma aşamasındaki eşi Seher K.'yı (42) öldürüp kayıplara karıştı. Turgay K.'nin, eşinin kız kardeşine ’Ablanı öldürdüm’ diye mesaj attığı ortaya çıktı. İhbar üzerine eve gelen polis, 42 yaşındaki 2 çocuk annesi kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 10:59

Sapık komşu güvenlik kamerasına takıldı! Kapının önündeki terlikleri önce koklayıp yaladı... Sonra çalarak hızla uzaklaştı

Bangkok yakınlarındaki Nonthaburi eyaletindeki bir apartman dairesinde güvenlik kamerasına yansıyan iğrenç görüntüler ülkede geniş yankı uyandırdı. 76 yaşındaki kadının polise yaptığı ihbar üzerine incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde ismi açıklanmayan komşunun kapının önünde duran terlikleri koklayıp yaladığı ardından ise cinsel organına dokunarak mastürbasyon yaptığı görüldü.

Trend 27-01-24 15:05

Annesini sırtından defalarca bıçaklayarak öldürdü, ardından 112'yi arayarak kendisini ihbar etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. 29 yaşındaki zihinsel engelli Umut Buraklar, annesi Şafiye Buraklar'ı sırtından bıçaklayarak öldürdü, ardından da 112'yi arayarak kendisini ihbar etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, 4 çocuk annesi Şafiye Buraklar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Umut Buraklar ise gözaltına alındı.

Haber 26-01-24 20:06

Büyükçekmece'de polisi şehit eden sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi!

Büyükçekmece'de 4 ay önce silahlı saldırı ihbarında bulunan Muhammet Berke Çolak, ihbar üzerine eve gelen polis memuru Cihat Ermiş'i silahla vurarak şehit etmişti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Çolak'ın, "Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi ve 'Ruhsatsız Silah Taşıma' suçundan da 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Haber 25-01-24 18:25

Ev sahipleri dikkat! Kiralık dairesine gitti, karşılaştığı manzarayla neye uğradığını şaşırdı

Eskişehir’de boş olan apart dairesine müşteriyle birlikte giden Ramazan Coşar, gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Evde tanımadığı birinin konakladığını gören Coşar, hemen durumu polise ihbar etti. Evin kirletildiğini gören Coşar, kaçak kalan şahsa evi de temizletti. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 22-01-24 12:30

İzmir'de evlat dehşeti! İşlediği cinayeti ihbar edip kaçtı: 'Babamı bıçakladım, ölmüş olabilir'

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir evde çıkan tartışmada oğlu B.İ. (20) tarafından sırtından bıçaklanan C.İ. (46), yaşamını yitirdi. Cinayetin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan B.İ. babasını bıçakladığını ve yaşamını yitirmiş olabileceğini söyledikten sonra kaçtı. Cinayet şüphelisi oğul, kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 21-01-24 00:43

Mezarlık işçisinin evinden çıkanlar hayrete düşürdü! Tam 770 adet... Hemen gözaltına alındı

Afyonkarahisar'da mezarlık işçisi olarak çalışan O.T. ile ilgili ihbar alan ekipler hemen harekete geçti. Evine operasyon düzenlenen işçide 770 adet tarihi sikke ele geçirildi. Malzemeler müze müdürlüğüne gönderilirken şüpheli gözaltına alındı.

Haber 19-01-24 11:25

‘Ormanda kaza yaptım, kayboldum’ diyerek ihbarda bulundu, bakın nerede çıktı

Bolu’da, Kartalkaya yolunda kaza yaptığını ve kaybolduğunu söyleyerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar veren alkollü şahıs sabah saatlerinde şehir merkezinde park halindeki otomobilin içinde bulundu.

Yurthaber 17-01-24 14:14

Antalya'daki sahilde tüyler ürperten görüntü! Otel çalışanları ihbar etti! Başı ve bir kolu yok! Cesedin kimliği...

Antalya'daki sahilde otel çalışanları tüyler ürperten bir görüntüyle karşılaştı. Manavgat İlçesi'ndeki Çenger Mahallesi'nde bir ceset sahile vurdu. Başı ve sağ kolu olmadığı görülen cesedi fark eden otel çalışanları hemen Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, çürümüş cesedin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Haber 17-01-24 13:23

Sadece bir çift çorap giyiyordu! Kendisini yakalamak isteyen polislere önce dışkı fırlattı, sonra palayla saldırdı

ABD'nin güneybatısındaki Baltimore'daki West Pratt Caddesi civarında hareketli dakikalar yaşandı. 37 yaşındaki Russon Gebretsadik isimli bir adam sadece bir çift çorapla vücudunun diğer bölümü çıplak kalacak şekilde sokakta dolaşıyordu. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polislerin kendisini durdurmasını önlemek için Gebretsadik önce dışkısını fırlattı, ardından ise palayla polislere saldırdı.

Trend 16-01-24 14:24

İzmir'de büyük kara para operasyonu! Rakam 1 milyar doların üzerinde

İzmir’in Çeşme ilçesinde, bazı şirketlerin evrak üzerinde ihracat yapılmış gibi göstererek kara para aklama girişiminde bulunduğu yönündeki ihbar üzerine polis operasyon düzenledi. Operasyonda, 4 gümrük memuru ve şirket yetkilisi olarak görülen 2 kişi gözaltına alındı. Bahse konu paranın 1 milyar doların üzerinde olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 15-01-24 17:25

İstanbul'da kahreden yangın! 3 işçi hayatını kaybetti, yaralılar var

Sultanbeyli'de çelik yapı malzemeleri üreten bir iş yerinin yanında bulunan ve işçilerin kaldığı barakada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 3 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Haber 15-01-24 09:08

Yeni yılın daha ilk ayında 3 katlık artış bir ili paniğe sürükledi! Hem sürücülere hem vatandaşlar uyarı geldi: Hemen ihbar edilmeli

2024'ün daha ilk ayının yarısı bile bitmeden Artvin'de heyelan kaynaklı kaya düşme vakaları katbekat arttı. Kara yoluna akan kayalar sürücülere korku saçıyor. Prof. Dr. Ayberk Kaya, en ufak taş düşmesinin dahi ihbar edilmesinin öneminin altını çizdi.

Haber 14-01-24 16:36

Zonguldak'ta balıkçıların ağına takıldı, geniş güvenlik önlemi alındı! İstanbul'dan özel ekip bölgeye gidiyor

Zonguldak'ta balıkçıların ağına bir cisim takıldı. Yapılan ihbar sonucunda cismin ‘mayın’ olabileceği şüphesiyle bölgeye Sahil Güvenlik ile polis ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alınırken cismin ‘mayın’ olabileceği ihtimali üzerine İstanbul’dan mayın uzmanı ekip talep edildi. Uzman ekip İstanbul’dan ilçeye doğru yola çıktı.

Haber 05-01-24 16:58

Kardeşlerini 20 yıl önce döverek öldüren babalarını ihbar etmişlerdi! Anlattıkları dehşete düşürdü: 'Sizi satacaklar, tecavüz edecekler'

İstanbul'da 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla yetkililere haber vermeden gömdüğünü ihbar eden kardeşlerden V.K. (25), yaşadıkları kabus dolu hayatı anlattı. "Bugün yaşıyor olmamız tesadüf" diyen V.K., babalarının yıllarca kendilerine işkence ettiğini, savcıya ve polise gidecek durumda olmadıklarını, devletten yardım isterlerse satılacakları, tecavüze uğrayacakları yalanıyla korkutulduklarını söyledi. İşte detaylar!

Haber 04-01-24 16:50

Üç kardeş babalarını ihbar etti, 20 yıl önceki vahşet ortaya çıktı! 15 aylık bebeğini döverek öldürmüş

İstanbul'da üç kardeş, 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etti. Baba Hüseyin K., polis ifadesinde çocuğun neden öldüğünü bilmediğini söylerken, savcılık ifadesinde hasta olduğu için öldüğünü ve mezar yeri parası olmadığı için kendisinin gömdüğünü ileri sürdü. Savcılık, Hüseyin K. hakkında ‘Olası kastla çocuğunu öldürme’ suçundan müebbet hapis istemiyle dava açtı.

Haber 02-01-24 13:20

Günlerdir aranıyordu! Su deposunda 7 metre derinlikte çıplak halde bulundu

Kütahya'da polise yapılan ihbar korkunç bir olayı ortaya çıkardı. 10 gündür kayıp olarak aranan S.Ç. , kullanılmayan ve boş haldeki su deposunda 7 metre derinlikte çıplak halde bulundu. 25 yaşındaki S.Ç.'nin hırsızlık suçundan da aranma kaydı olduğu tespit edildi. Polis ekipleri sır dolu olayı çözmek için çalışma başlattı.

Haber 27-12-23 18:25

Korku dolu anlar kamerada! Yıkım sırasında bina caddeye çöktü

Esenyurt'ta 6 katlı bina, kontrollü yıkım sırasında caddeye doğru çöktü. O sırada caddede bulunan insanlar büyük panik yaşadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 25-12-23 15:59

Müge Anlı’nın canlı yayını ihbar kabul edildi! İddialar kan dondurdu! Mahkemenin kapısında indiririz!'

Müge Anlı, 20 Nisan 2012 yılında Karaman'da kaybolan 20 yaşındaki oğlu Mevlüt Ozan Atlar'ı arayan Ayşe Atlar'ı ağırladı. 11 yıldır evladından haber alamayan acılı anne oğlunun öldürülmüş olabileceğini belirtip evladının babası Mehmet Atlar'dan şüphelendiğini belirtti. Çiftin kızları ise "Annemi boğuyordu. 'Mevlüt'ü mahkemenin kapısında indiririz!' dediğini duydum." ifadesini kullandı. Mehmet Atlar'ın sarf ettiği cinayete gelecek sözleri itiraf olarak olarak yorumlanırken bu durumu ihbar kabul e

Magazin 22-12-23 13:51

Yer: İstanbul! Mahallede büyük panik, polis dakikalarca aradı

İstanbul'da bir eve silahlı saldırı düzenlendi. İhbar üzerine olay yerine polislerin gelmesi üzerine saldırı yapan kişi veya kişiler kaçtı. Mahallede büyük panik yaşanırken polis ekipleri, dakikalarca evin çevresinde saldırıyı yapan kişi veya kişileri aradı.

Haber 09-12-23 13:55