Fed Kupasi Haberleri

Küresel piyasalarda İran-İsrail etkisi! Negatif seyrediyor

Küresel piyasalarda, İsrail ile İran arasındaki gerilimin daha da artabileceği endişesi ve ABD Merkez Bankasının (Fed) gelecek dönem politikalarına ilişkin belirsizliklerle negatif bir seyir izleniyor.

Finans 2024-04-19 09:48:59

Küresel piyasalarda 'belirsizlik' endişesi: Karışık seyrediyor

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönem politikalarına ilişkin belirsizlikler fiyatlamaları zorlaştırmaya devam ederken, bugün yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 2024-04-18 09:42:30

Orta Doğu'da gerilim, Fed Başkanı'nın açıklamaları... Dolarda yükseliş sürüyor

Orta Doğu'da İran-İsrail arasındaki gerilim ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın şahin açıklamalarının ardından dolardaki yükseliş de sürüyor. (17 Nisan 2024 Çarşamba günü dolar kuru ne kadar oldu?)

Finans 2024-04-17 11:08:50

Küresel piyasalarda Fed Başkanı etkisi

Küresel piyasalarda Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşması sonrası negatif seyir izleniyor. Fed'in yakın zamanda faiz indirimine başlamayacağı endişesi arttı.

Finans 2024-04-17 10:22:49

Piyasaların gözü kulağı o tarihte! Fed'in faiz indirimi beklentilerinde hesap değişti! Yüzde 71...

ABD ekonomisinin güçlü kalmaya devam ettiğine işaret eden verilerin ardından para piyasalarında ABD Merkez Bankasının (Fed), ilk faiz indirimine gitme ihtimalinin eylüle ötelendiğine yönelik fiyatlamalar güç kazandı.

Finans 16-04-24 16:04

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 16-04-24 07:41

Altın fiyatları ters köşe yaptı! Mert Başaran 'komplo teorisi' diyerek ilginç detayı açıkladı: 'Altın için enteresan bir dönem...'

Altın fiyatları ABD enflasyonu ve Fed tutanakları sonrasında düşüşe geçerek yatırımcıya ters köşe yaptırdı. Bu gelişme sonrası 'gram altın düşer mi, yükselir mi? sorusu bir kez daha gündeme gelirken Yatırım Uzmanı Mert Başaran altının gram fiyatı için yeni tahminde bulundu. Ons altın fiyatları için çok ilginç bir detayı anlatan uzman isim, "Bu dönem altın için enteresan bir dönem" şeklinde değerlendirmede bulundu. İşte 11 Nisan Perşembe güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 11-04-24 11:23

Büyük merkez bankalarından 2023'te büyük zarar!

Kovid-19 sonrası enflasyonu öngöremeyen büyük merkez bankaları 2023'ü büyük zararlarla kapattı. Geçen yıl en büyük faaliyet zararını 114,3 milyar dolar ile Fed açıklarken, enflasyona karşı yaptığı faiz artışları nedeniyle 2004'ten beri ilk kez zarar eden ECB’nin kaybı 1,3 milyar avro oldu.

Finans 10-04-24 11:17

Altın fiyatları için tüm dünya saat 15.30’u bekliyor! ABD enflasyonu planı bozabilir: İslam Memiş, ‘ihlal edildi’ diyerek anlattı, gram altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları bayram sonrasında ne olur? Sadece Türkiye değil tüm dünya için en kritik ipucu bugün ABD’den gelecek. Önce Mart ayı ABD enflasyon verileri açıklanacak, ardından ABD Merkez Bankası Fed toplantı tutanakları… Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? ABD'li yatırım bankası Bank of America 12 ay sonrasında ons altın için 3000 dolar tahmini yaptı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise saat 15.30 sonrasına dikkat çekerek gram altın fiyatlarında tahminini açıkladı.

Finans 10-04-24 07:52

Küresel piyasalar haftaya karışık seyirle başladı

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimlerinin zamanlaması ve büyüklüğüne ilişkin belirsizliğin devam etmesinin ardından karışık bir seyirle haftaya başlarken, bu hafta ABD'de açıklanacak enflasyon verileri ve Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz kararı başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 08-04-24 09:37

Küresel piyasalar ABD'nin istihdam raporuna odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin, bankanın beklenenden daha az faiz indirimi yapabileceğine ilişkin sözle yönlendirmelerinin ardından negatif bir seyir izlenirken, bugün gözler ABD'de açıklanacak istihdam raporundaki verilere çevrildi.

Finans 05-04-24 10:06

Altın fiyatları kritik seviyeyi aşıp rekor kırmıştı! 200 dolar detayı! Dev bankadan altın için yeni zirve tahmini...

Altın fiyatlarında son gelişmeler... Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altın dün rekor tazeledi. Ünlü banka JP Morgan'dan da altın için yeni zirve tahmini geldi. (5 Nisan 2024 gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 05-04-24 08:52

Kritik seviyeyi aştı! Altının ons fiyatı rekor kırdı

Altının ons fiyatı, ABD Merkez Bankasının (Fed) yılın ikinci yarısında faiz indirimlerine başlayabileceğine ilişkin beklentilerin güçlü kalmasıyla 2 bin 300 doları aşarak rekor yeniledi. Gümüşün ons fiyatı da ons başına 27,23 dolara yükselerek Haziran 2021’den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Finans 04-04-24 17:41

Küresel piyasalarda Fed Başkanı Powell etkisi

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirim zamanlamasına ilişkin belirsizliğin devam etmesi ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın "bekle-gör" yaklaşımı mesajlarıyla karışık bir seyir izlenirken, bugün yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 04-04-24 09:10

Altın fiyatlarında beklenen oldu! Powell konuştu altın rekor kırdı… Gram altın fiyatı için tahminler ortaya çıktı

Fed Başkanı Powell dün yaptığı açıklamasında faiz indirimi için bekleyecek zamanın olduğunu vurguladı. Açıklamaların ardından ons altın fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Yurt içinde ise gram altın fiyatları yatay seviyelerdeki hareketini sürdürüyor. Peki gram altın fiyatları ne olur, düşecek mi yükselecek mi? Uzman isim altının gram fiyatı için tahminini paylaştı, bu yıl göreceği rakamı açıkladı. İşte Kapalıçarşı’da güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 04-04-24 07:32

Saat 19.10’a dikkat! Altını olan, gram altın alacak olan herkesin gözü orada… Kritik saat öncesi yeni tahmin geldi

Gram altın bugün ne kadar, kaç TL? Yatırımcılar altın fiyatları için gözünü 19.10’da konuşacak olan ABD Merkez Bankası Fed Başkanı Powell’a çevirdi. Ons altın fiyatı merakla takip edilen konuşma öncesinde rekor seviyelere yükselirken yurt içinde altının gram fiyatı da tarihi zirvesine yakın seyrediyor. Gram altın tahmini için uzman yorumlarını merakla takip edenlere Doç. Dr. Batuhan Tufaner, Önümüzdeki süreçte gram altının 2600’lü seviyeleri denemesi muhtemel” yorumunu yaptı.

Finans 03-04-24 12:01

Küresel piyasalar karışık seyrediyor: Gözler yoğun veri gündeminde

Küresel piyasalar, ABD'de açıklanan makroekonomik verilerin ekonomik aktivitenin güçlü kaldığına işaret etmesinin ardından ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönem atacağı adımlara ilişkin belirsizliğin artmasıyla karışık bir seyir izliyor.

Finans 02-04-24 10:52

Küresel piyasalarda gözler Fed Başkanı Powell'da

Küresel piyasalar yılın ilk çeyreğini pozitif seyirle tamamlarken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve Banka'nın enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları verileri yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 29-03-24 09:46

Küresel piyasalar ABD büyüme verilerine odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesine karşın pozitif bir seyir izlenirken, bugün ABD'de büyüme verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 28-03-24 09:12

Fed açıkladı: Giderleri kazançlarını aştı

ABD Merkez Bankası (Fed), 2023'te toplam giderlerinin, kazançlarını 114,3 milyar dolar aştığını bildirdi. Banka, bu zamana kadarki en büyük faaliyet zararını kaydetti.

Finans 27-03-24 07:58

Küresel piyasalarda karışık seyir: Gözler Fed Başkanı'nın konuşmasında

Küresel piyasalar, ABD ekonomisinin "yumuşak iniş" yapabileceği ve yıl sonuna kadar toplamda 3 faiz indirimine gidebileceği beklentisiyle pozitif bir seyir izlerken, güçlenen dolar, Asya'da risk iştahının güç kaybetmesine neden oluyor.

Finans 22-03-24 09:54

Dışarda ons içeride gram altın, Merkez Bankaları dengeleri değiştirdi: İslam Memiş Nisan ayı için uyardı: ‘Gram altının karşısında, euro, sterlin, borsa daha avantjlı’

Piyasalarda haftanın odak noktasına merkez bankaları faiz kararı yerleşti. ABD’de Fed faiz kararı, Türkiye’de Merkez Bankası faiz kararı peş peşe duyuruldu. Fed kararının ardından ons altın tarihi yüksek seviyeleri gördü. TCMB faiz kararı sonrası ise dolar sert düştü, gram altın fiyatları ise yatay seyirde kalmaya devam etti. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara Nisan ayı uyarısında bulunurken, gram altın karşısında euro, sterlin ve doların daha avantajlı olduğunu vurguladı.

Finans 22-03-24 08:03

Fed kararı Bitcoin'de rüzgarı terse döndürdü! Yeniden yükselmeye başladı

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin'de düşüş sona erdi. Fed kararı sonrası ibre yeniden yükselişte. Bitcoin ne kadar oldu?

Finans 21-03-24 13:22

Küresel piyasalarda Fed rüzgarı

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararının ardından pozitif seyir hakim. Yurt içinde yatırımcıların gündeminde ise Merkez Bankası'nın faiz kararını bekliyor.

Finans 21-03-24 09:59

Son dakika | Altın fiyatlarında çifte rekor! Bir eşik daha aşıldı: Gram altın 2500 liraya dayandı, ons altın 2200 doların üzerine yükseldi

Son dakika haberi: Altın fiyatları ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı sonrası yeni bir rekor seviyeye imza attı. Ons altın tüm zamanların rekorunu kırdı. Yurt içinde gram altın fiyatı altının onsundan gelen rüzgârı da arkasına alarak Kapalıçarşı’da 2500 liraya yaklaştı. Peki 21 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın grafiği ve haberin detayları…

Finans 21-03-24 07:49

Son dakika: Tüm dünya piyasalarında yankı uyandıran açıklama! ABD Merkez Bankası Fed, faiz kararını verdi

Son dakika haberi... Küresel piyasaların gözü kulağı, ABD Merkez Bankası Fed'in vereceği faiz kararına çevrilmişti. ABD Merkez Bankası Fed, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Piyasalar bu toplantıda politika faizinin sabit kalacağına kesin gözüyle bakıyordu. Fed yaptığı açıklamada politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmedi. İşte altın, Borsa ve dolarda ilk tepkiler...

Finans 20-03-24 21:01

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında saat 21.30’a dikkat! Fed faiz kararı sonrası en ufak sinyal bile her şeyi değiştirecek (20 Mart Çarşamba gram altın - çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi… Altın fiyatları yatırımcıların bugün de gündemindeki sıcaklığını koruyor. Kritik günde yatırımcılar Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. En çok merak edilen konu ise altın fiyatları ne olacak? Piyasayı etkileyecek kritik gün geldi çattı! ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı bugün saat 21.00’de açıklanacak. Piyasa sinyal alır almaz harekete geçecek. Altının gram fiyatı içinse İslam Memiş’ten 4000 TL tahmini geldi.

Finans 20-03-24 07:45

Küresel piyasalar Fed kararına odaklandı

Küresel piyasalar yarın ABD Merkez Bankası'nın açıklayacağı kararlara gözünü çevirmişken negatif seyir hakim. Dünya genelinde enflasyonla mücadele kapsamında önemli merkez bankaları politika faizlerini son yılların en yüksek seviyesinde tutmayı sürdürürken, makroekonomik verilerden alınan sinyaller, merkez bankalarının ne zaman faiz indirimine başlayabileceğine ilişkin soru işaretlerinin artmasına neden oluyor.

Finans 19-03-24 10:01

'Ekranda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de...' dedi: 'Cebinde dolar olana acıyorum' Seçim öncesi en kritik haftada İslam Memiş'ten olay piyasa yorumu

Altın fiyatları ne kadar, dolar kaç TL? Seçim öncesi en kritik haftada piyasalar hareketli! Bu hafta hem ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı hem de yurt içinde Merkez Bankası faiz kararı belli olacak. Yatırımcılar merakla gelecek kararları beklerken piyasa uzmanı İslam Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de' dedi. "Cebinde dolar bulunduranlara ben çok acıyorum" ifadesini kullanarak gerekçesini açıkladı. İşte Kapalıçarşı güncel altın fiyatları ve döviz kurları...

Finans 18-03-24 07:46

Birer gün arayla açıklanacak, önce Fed sonra TCMB! 31 Mart yerel seçimleri öncesi en kritik karar…

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimlerine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesiyle bu hafta karışık bir seyir izlerken, gözler faiz kararlarına çevrildi. Önce 20 Mart Çarşamba günü Fed faiz kararı ve ardından 21 Mart Perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Merkez Bankası’nın faiz kararı yerel seçimler öncesi ekonomideki en önemli gelişme olarak da dikkat çekiyor.

Finans 16-03-24 11:40

Fed açıkladı: JPMorgan Chase'e 348,2 milyon dolar ceza!

ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase'e ticari izleme programındaki eksiklikler nedeniyle 348,2 milyon dolar ceza verildi.

Finans 15-03-24 09:26

Küresel piyasalarda Fed etkisi: Gözler ABD'den gelecek ÜFE verilerinde

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimlerine ne zaman başlayacağına dair yaşanan belirsizlik küresel piyasalarda etkili olmaya devam ediyor. Karışık seyir izlenen küresel piyasaların gündeminde bugün ABD'den gelecek ÜFE verileri var. ÜFE'nin ise enflasyon verilerini destekleyip desteklemeyeceği yatırımcıların odağında.

Finans 14-03-24 09:48

ABD enflasyonu beklentileri aştı! Fed'in faiz indirimi için öngörüler ne?

ABD'de şubat ayında beklentilerin üzerinde gelen enflasyon ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimine başlama tarihini değiştirdi mi? İlk faiz indirimi için öngörüler ne?

Finans 13-03-24 12:05

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

ABD enflasyon rakamlarının beklentileri aşmasına rağmen küresel piyasalarda FED faiz indirimi beklentilerinin etkisi sürüyor. Piyasalarda pozitif seyir hakim.

Finans 13-03-24 09:19

Son dakika: Altın fiyatları ABD enflasyonunu bekliyor! İki uzman hem ons altın hem de gram altın tahminini açıkladı: 'İddiamız gerçek oluyor'

Son dakika haberi: Altın fiyatları geçtiğimiz hafta konuşan Fed Başkanı Powell’ın ardından rekor seviyelere yükseldi. Buradan destek bulan gram altın fiyatı da 2300 liranın üzerini görerek tarihi zirvesini yeniledi. Bu gelişmelerle Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilen konular arasına girdi. İşte ABD enflasyon verisi öncesi piyasadan canlı rakamlar...

Finans 12-03-24 08:14

Küresel piyasalar ABD'de açıklanacak enflasyon verisine odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimlerine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliğin sürüyor olması ve teknoloji hisselerindeki düşüşlerle bu hafta karışık bir seyir izlenirken gözler bu ülkenin gelecek hafta salı günü açıklanacak enflasyon verilerine çevrildi.

Finans 09-03-24 12:22

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Artış hız kesmedi: 4 gündür rekor üstüne rekor kırıyor!

Altın fiyatlarında yükseliş art arda 4 gündür devam ediyor. Fed Başkanı Powell'in faiz indirimi mesajının ardından altın yeniden rekor tazeledi. 8 Mart 2024 altın fiyatları ne kadar oldu, gram altın kaç para?

Finans 08-03-24 14:59

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin tarım dışı istihdam verisinde

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin tarım dışı istihdam verisine çevrildi. FED Başkanı Powell'ın faiz indirimi mesajları sonrası piyasalarda pozitif seyir hakim.

Finans 08-03-24 09:25

Fed Başkanı Powell'dan faiz indirimi mesajı!

ABD Merkez Bankası Başkanı Powell faiz indirimi için enflasyon hedeflerini hatırlatarak, "Bu güveni elde ettiğimizde, ki uzak değiliz, ekonomiyi resesyona sürüklememek için kısıtlama seviyesini düşürmeye başlamak uygun olacaktır." dedi.

Finans 08-03-24 07:17

Küresel piyasalarda Fed Başkanı etkisi

Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası Başkanı Powell'ın açıklamalarının ardından pozitif seyrediyor. Powell faiz indirimi için ilk sinyalini verdi.

Finans 07-03-24 09:20

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında çifte rekor! Gram altın ons altın gaza bastı: Kuyumcu önünde sıra oluştu, ‘Kapalıçarşı’ya koşarak gitsek 3 liralık fark oluyor…’

Son dakika: Altın fiyatları ABD Merkez Bankası Fed rüzgârına kapıldı. Ons altın tarihi boyunca gördüğü en yüksek seviyeye yükseldi. Dolar/TL kuru ve ons altın fiyatındaki rekor gram altın fiyatları için de tarihi zirveyi getirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı yaşanan yükseliş sonrası kuyumcu ve döviz bürolarının önünde sıra oluştuğunu dile getirdi. “Kapalıçarşı’ya ya da kuyumcuya yürüyerek değil, koşarak gitsek arada 3 lira fark ediyor. Yüzde 7’ye yakın bir farklılık oluştu" dedi.

Finans 07-03-24 07:43

Dünya piyasalarının beklediği açıklama geldi! Faiz indirimi için ilk sinyali verdi, dolar fiyatları nasıl etkilenir?

Küresel piyasalarda açıklamaları merakla takip edilen Fed Başkanı Jerome Powell, ABD Temsilciler Meclisi konuşmasında Fed'in faiz indirimleri için acele edilmeyeceği mesajını verdi. FED'in mart ayında gerçekleştireceği toplantıda vereceği faiz kararı altın, dolar ve petrol fiyatlarında etkili olacak.

Finans 06-03-24 17:24

Gram altın, ons altın, Bitcoin, borsa… İslam Memiş hem tahmin yaptı hem uyardı: ‘Çarşı Pazar karıştı…’ Herkesin gözü saat 18.00’de

Ons altın ve dolar kurunda yaşanan rekor gram altın fiyatları için rekoru beraberinde getirdi. Bitcoin ise tarihi zirve sonrası yaşadığı kayıpları toparlama çabasında. Peki altın almalı mı satmalı mı? Gram altın fiyatı ne olur? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasadaki son dakika gelişmelerini yorumladı! Öte yandan piyasalar ABD Merkez Bankası(Fed) Başkanı Jerome Powell’ın saat 18.00’de yapacağı sunuma odaklanmış durumda.

Finans 06-03-24 14:50

Küresel piyasalar negatif seyrediyor: FED Başkanı'nın sunumu mercek altında

Küresel piyasalarda teknoloji hisselerinde görülen kar satışları öncülüğünde negatif bir seyir izleniyor. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın sunumu da yatırımcıların odağında.

Finans 06-03-24 10:25

Küresel piyasalar, ECB'nin faiz kararına ve ABD'nin istihdam raporuna odaklandı

Küresel piyasalarda ABD Merkez Bankasının (Fed) ne zaman faiz indirimine başlayacağı konusunda belirsizliğin devam etmesiyle bu hafta karışık bir seyir izlenirken, Avrupa Merkez Bankasının (ECB) açıklayacağı faiz kararı ve ABD'nin istihdam raporunda yer alacak tarım dışı istihdam verisi piyasanın odağında bulunuyor.

Finans 02-03-24 12:01

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) ne zaman faiz indirimine başlayacağına yönelik belirsizliğin devam etmesiyle temkinli bir seyir izleniyor.

Finans 27-02-24 09:15

Altın fiyatları için süre verildi: ABD’li dev banka rakamı açıkladı! 3 ihtimalden biri dahi olursa… (21 Şubat Çarşamba güncel gram altın fiyatı)

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı ve dolar/TL kuru yükselişi yurt içinde gram altın fiyatlarına rekor getirirken ABD’li dev bankadan dikkat çeken bir tahmin geldi. Citi’ye göre 12-18 ay içinde altının ons fiyatı 3000 dolar olabilir. Banka açıkladığı 3 ihtimalden birinin bile olması ile fiyatların etkileneceğini belirtti. Bugün ise tüm dikkatler Fed tutanaklarında. İşte Kapalıçarşı verileri ile 21 Şubat 2024 Çarşamba güncel gram, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları

Finans 21-02-24 07:31

Küresel piyasalarda bilanço dönemi etkisi: İyimserlik sürüyor

Küresel piyasalarda bilanço dönemi iyimserliği etkili olmayı sürdürüyor. ABD Merkez Bankasının (Fed) bu sene alacağı para politikası kararlarına ilişkin belirsizlikler devam ederken, dünya genelinde açıklanan bilançolarda şirket karlılıklarının beklentileri aşması hisse ve sektör bazlı oynaklığı artırıyor.

Finans 09-02-24 09:29

Altın fiyatlarında Fed etkisi sürüyor: Rota aşağı yönlü mü, gram altın bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında ABD Merkez Bankası'nın (Fed) etkisi sürüyor. Pazartesi günü düşüş gösteren altın fiyatları bugün yatay seyir izliyor. Altın fiyatlarındaki son durum ne?

Finans 08-02-24 09:32