Fehmi Kanli Haberleri

SON DAKİKA | MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe’yi yakaladı.

Haber 2024-04-18 09:35:23

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin 2024-03-09 14:34:21

Dili boğazına kaçan oyuncu hastaneye kaldırıldı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 12. Grup 17. haftasında Çarşambaspor ile Safranboluspor, Çarşamba Şehir Stadyumu’nda karşılaştı. Maç esnasında dili boğazına kaçan Safranboluspor oyuncusu Fehmi Fırat Aksoy, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Yurthaber 2024-02-26 09:03:02

Tekirdağ Şehir Hastanesinde üç yılda 3 bin yabancı hasta sağlık hizmeti aldı

Tekirdağ'da 3 yıl önce açılan Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi bugüne kadar aralarında 30 farklı ülkeden 3 bin yabancı hastaya hizmet verdi.

Yurthaber 2024-01-11 14:08:57

Kardeşinin sözleri olay olmuştu! Nagihan Karadere kameralar önünde babasını aradı

'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu. Nagihan Karadere ise kameralar önünde babasını arayarak iddiaları yalanladı.

Magazin 05-12-23 09:53

Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden açıklama! Anne ve babası evlatlıktan reddetti mi?

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan milli atlet Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere aile özelini paylaşarak yarışmacıyı ailenin reddettiğini duyurdu.

Magazin 04-12-23 13:25

Abisini pompalı tüfekle öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: 'Beni döverek hastanelik etmişti...'

Mardin’de Orhan Çoğala (38), tartıştığı ağabeyi Fehmi Çoğala’yı (42), pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Çoğala ifadesinde, "Ağabeyim bana küfretti. Eşimle ilgili ağır hakaretlerine rağmen tepki vermedim. Sonrasında bana ‘sen erkek misin’ diye konuşmaya başladı. Yüzü değişti ve eline bir spatula aldı. Ben bu hareketlerinden çok korktum. Çünkü 6-7 yıl önce beni döverek hastanelik etmişti. Tekrar aynı şeyi yapacak zannettim" dedi. İşte detaylar...

Haber 18-09-23 14:59

Alacak tartışmasında abisini vurdu!

Mardin'in Artuklu ilçesinde abi-kardeş tartışması ölümle sonuçlandı. 42 yaşındaki Fehmi Çoğala, alacak nedeniyle tartıştığı kardeşi Orhan Çoğala tarafından av tüfeğiyle vurulup öldürüldü. Orhan Çoğala, gözaltına alındı.

Haber 15-09-23 22:42

Kur'an kursunda dağıtılan yemeği yiyince hastanelik oldular! Onlarca aile çocuklarıyla hastaneye koştu: 'Yatış yapanlar, durumu acil olanlar var'

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde camide Kur'an kursuna giden çocuklara çarşamba günü iddiaya göre tavuk döner dağıtıldı. Tavuk döneri yiyen 73 çocuk gece yarısına doğru gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu. Çocuklardan bazılarının tedavileri tamamlanıp taburcu edildi. Çocuğu zehirlenme şüphesiyle hastaneye getirilen vatandaşlardan Fehmi Akkaya, "Yatış yapanlar var, durumu acil olanlar var, ayakta tedavi görenler var" dedi.

Haber 21-07-23 10:09

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Gri listedeki isim ve 2 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, PKK/KCK’nın Irak'ın kuzeyindeki sözde üst düzey yöneticilerinden, gri listede aranan ‘Sinan Dijvar’ kod adlı Fehmi Öğmen ile Ş.Reşit Taburu Sorumlusu Mazlum Koçer kod Mehmet Salih Çakal ve Ararat Tolhildan kod Ahmed Muhammed ALİ, Süleymaniye kırsalındaki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 08-06-23 09:48

Kayınpeder vahşeti: Kırgız gelinini öldürüp, testere ile parçalara ayırdı! Dikkat çeken cinsel saldırı ve şantaj detayı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kayınpeder Fehmi Adsız (67), Kırgızistan uyruklu gelini 2 çocuk annesi Ayat Adsız'ı (30), bıçaklayarak öldürdükten sonra kolları ve bacaklarını testere ile parçaladı. Müebbet hapis cezasına çarptırılan Adsız, cinayeti nasıl işlediğini de mahkemede soğuk kanlılıkla anlattı. Cinayetle ilgili cinsel saldırı ve şantaj detayı ise dikkat çekti. İşte kan donduran vahşetin detayları...

Haber 14-03-23 11:33

Tekirdağ Şehir Hastanesi 651 deprem izolatörleriyle güven veriyor

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi, yer sarsıntılarında zemin hareketinin binaya kontrollü aktarılmasını sağlayan 651 sismik izolatörle güvenli sağlık hizmeti sunuyor.

Yurthaber 16-02-23 10:56

Tekirdağ Şehir Hastanesinde geçen yıl yurt dışından 1500 hastaya hizmet verildi

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi, teknolojik altyapısı, nitelikli yatak kapasitesi ve sağlık hizmeti ile geçen yıl yurt dışından gelen 1500 hastaya hizmet verdi.

Yurthaber 31-01-23 11:27

KANLI AY TUTULMASI SAAT KAÇTA, ne zaman? 8 Kasım Kanlı Ay tutulması nedir, Türkiye'den izlenecek mi? Artık saatler kaldı!

Kanlı Ay tutulmasının ne zaman, saat kaçta gerçekleşeceği 8 Kasım 2022 Salı günü vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 2022'nin son Ay tutulması gündemde yer alıyor. Tutulma Türkiye’den gözlenemeyecek. eki, Kanlı Ay tutulması nedir, nasıl olur? 8 Kasım Kanlı Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? İşte konuya dair merak edilen soruların yanıtı...

Finans 08-11-22 09:09

Tarlada çalışırken telefon geldi, soluğu bankada aldı! 'Karşılığı dolar olarak bırakıldı'

Kayseri'de 78 yaşındaki Fehmi Güven dolandırılmaktan son anda yazdığı notla kurtuldu. Güven, ''Dolandırıcı bana 'Hakkında çift telefon kullanılmış, bankalardan para transferi yapılmış. Başın belada' dedi. Hemen bankaya gittim. Elimdeki kağıdın arkasına 'beni dolandırabilirler' diye not yazdım. Banka memurları da ilgilendi ve olay açığa çıktı. Beni dolandırmak istemişler. Eşime de benim bankadaki paramın karşılığını dolar olarak bıraktıklarını söylemişler'' ifadelerini kullandı.

Haber 05-10-22 12:11

Fatih'teki 1600 yıllık açık hava Bizans sarnıcı restore ediliyor

İstanbul'daki 3 açık hava sarnıcından biri olan, "Yavuz Sultan Selim Sarnıcı" diye de bilinen Çukurbostan'daki Aspar Sarnıcı'nın restorasyon projesi Fatih Belediyesince başlatıldı - Sanat tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz: - "Bunlar dünyada benzeri olmayan dev su hazneleri. Suyun insanlık tarihi boyunca ne kadar önemli olduğunu, uygarlığın gelişmesine nasıl katkı sağladığını anlamak ve İstanbul tarihini algılamak açısından bu mekanlar çok hoş"

Yurthaber 05-10-22 11:06

Yunan generali esir alanlardan Bayram Bayazıt'ın hatıraları Taş Mektepte yaşatılıyor

Kurtuluş Savaşı'nda Yunan ordusunun başındaki komutan Nikolaos Trikopis'i Uşak'ta a esir alan askerlerden Bayram Bayazıt'ın tüfeği, İstiklal Madalyası ve hüviyeti Kayseri Milli Mücadele Müzesi'nde sergileniyor - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Müzeler ve Tarihi Yapılar Yönetim Müdürü Fehmi Gündüz: - "Bu belgelerde yaşanan olayları görüyoruz, dilekçelerde parmak izi var"

Yurthaber 29-08-22 11:06

Podesta Sarayı satışa çıkarıldı! Fiyatı dudak uçuklatıyor

İstanbul'daki Cenevezliler tarafından 1316 yılında Galata'da yaptırılan Podesta Sarayı, sahibi Nizam Hışım tarafından satışa çıkarıldı. İstanbul'un önemli yapılarından olan saray, 14 ve 19'uncu yüzyılın mimarisini bir arada bulunduruyor. Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz, "Türkiye ile İtalya'yı birbirine bağlayan çok özel bir yapıdır. Restore edilirse kentimize her ihtimalle müthiş bir hediye olacaktır" ifadelerini kullandı. Satışa çıkarılan tarihi sarayın fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Haber 17-07-22 10:58

Isparta'nın son yorgan ustası mesleği yok olsun istemiyor

Yarım asırdan fazladır yorgancılık yapan Fehmi Demirsöken: - "Artık hiç çırak yetişmiyor, bu duruma çok üzülüyorum. Yorgancılık mesleği ölüyor. Aileler okullar tatilken mutlaka çocuklarını bu tür el sanatlarına yönlendirsin"

Yurthaber 30-06-22 12:06

5 askerimizin şehit olduğu saldırının detayları! PKK'lı teröristlerin saldırı için seçtiği saat aralığı dikkat çekti

5 askerimizin şehit olduğu hain saldırının detayları gün yüzüne çıktı. Ortaya çıkan detaylara göre teröristler hain saldırı için olumsuz hava koşullarından faydalandı. Yoğun toz fırtınası ve ardından başlayan yağmur sonrası harekete geçen PKK'lı teröristler, İHA ve SİHA'ların havada olmamasından yararlandı. Omuzdan ateşlemeli güdümlü füze ile saldırıda bulunan teröristlere, saldırı emrini ise Amed Malazgirt kod adlı Fehmi Atalay ile Baran kod adlı Zebari Koç’un verdiği bildirildi.

Haber 25-05-22 15:08

Şanlıurfa'da korkunç kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 2 ölü 6 yaralı

Şanlıurfa'da yaşanan korkunç kazada, otomobil ve minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yerel gazeteci Fehmi Kaplan (51) ile Halit Öz (51) yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı.

Haber 27-04-22 22:19

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hasan Fehmi Taş sağlık durumu nasıl?

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş silahlı saldırıya uğradı. Basında yer alan haberlerin ardından konuya ilişkin araştırma yapılmaya başlandı. Peki Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hasan Fehmi Taş sağlık durumu nasıl? İşte ayrıntılar...

Haber 22-03-22 09:38

Belediye Başkanı'na makam odasında silahlı saldırı: 3 yaralı

Kastamonu’da Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, makamında silahlı saldırıya uğradı. Belediye personelinin, şahsı etkisiz hale getirdiği saldırıdan Başkan Taş yara almadan kurtulurken, çıkan arbedede 3 çalışan yaralandı.

Haber 21-03-22 22:46

AIDS ile müdacele ettiği söylenen Fehmi Dalsaldı'dan esprili paylaşım! Yoğun bakımda canım incir reçeli çekti

Televizyon ve radyo programcısı Fehmi Dalsaldı, AIDS ile mücadele ettiği haberlerinin asılsız olduğunu belirterek, esprili bir paylaşım yaptı. Dalsaldı, "Yoğun bakımda ölüm döşeğinde olduğum için incir reçeli çekti canım. Bulamamışlar vişne reçeli getirmişler, ben de aldım yiyorum." dedi.

Magazin 21-03-22 16:04

Gullüm Show'un Azize'si Fehmi Dalsaldı'dan kötü haber! AIDS ile savaşıyor

Adını ilk olarak, Huysuz Virjin, Bülent Ersoy, Zerrin Özer, Seda Sayan, Yıldız Tilbe gibi birçok ünlü ismin sesini taklit ederek duyuran, bir dönem Saba Tümer'in programında 'Gullüm Show'la ekranlarda olan ünlü komedyen Deniz Fehmi Dalsaldı'nın, AIDS ile mücadele ettiği ortaya çıktı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada 44 yaşındaki Fehmi Dalsaldı'nın 2016 yılından beri hastalıkla mücadele ettiğini ve sağlık durumunun ağır olduğunu duyurdu.

Magazin 20-03-22 15:17

Ortopedi servisinin müzisyen doktoru sahnede klarnet çalarak stres atıyor

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesinde görevli Uzman Dr. Gökhan Onur: -"Hekimlik zaten zor bir meslek, ağır çalışma koşulları var. Zaman zaman sevimsiz hadiseler de yaşanıyor. Biraz onlardan uzaklaşmak, kafamı boşaltmak açısından müzik çok iyi geliyor"

Yurthaber 14-03-22 12:10

Seksenler ekibi usta oyuncu Rasim Öztekin'i unutmadı! Doğum gününde andı

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler ekibi, dizide yıllarca Fehmi karakterini canlandıran ve geçtiğimiz aylarda vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin’i 14 Ocak'taki doğum gününde unutmadı ve özel video hazırladı. Videoda, Öztekin'in Seksenler grubuna attığı son mesaja da yer verildi. Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, bu anma videosunu "Bugün sensiz geçecek ilk doğum günün" notuyla paylaştı.

Magazin 14-01-22 20:10

'Kestane balının diyarından' gönderdiği selamla gündem olan Fehmi Pazarlı: Nafaka olayı saçmalık

Eşinin iddiaları üzerine bağlandığı Esra Erol'da programında "Kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar" sözleriyle ülkenin gündemine oturan Fehmi Pazarlı, Arif Hür'e yaptığı açıklamada nafaka hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. "Medeni Kanun değişmeli" diyen Pazarlı, Türkiye'de uygulanan nafaka olayını saçmalık olarak gördüğünü söyledi.

Magazin 07-12-21 12:19

Abdullah Gül'le ilgili Fehmi Koru'dan flaş iddia: Aday çıkarsa AK Parti'yi zora sokacak

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'yla yaptığı görüşmeler kulisleri hareketlendirdi. Abdullah Gül'ün olası adaylığı yine konuşulmaya başlanırken, gazeteci Fehmi Koru flaş bir iddia ortaya attı.

Haber 01-12-21 14:37

Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş, Sakarya'da son yolculuğuna uğurlandı

Törene İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce de katıldı

Yurthaber 25-11-21 13:45

Hasan Fehmi Güneş için TBMM'de tören! Ahmet Necdet Sezer de katıldı

87 yaşında hayatını kaybeden eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş için TBMM'de tören düzenlendi. Törene eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in de katılması dikkat çekti.

Haber 24-11-21 12:01

Hasan Fehmi Güneş: Eski İçişleri Bakanı, CHP milletvekili ve senatör 87 yaşında hayatını kaybetti

Eski CHP İstanbul Milletvekili, İçişleri Bakanı ve Cumhuriyet Senatosu üyesi Hasan Fehmi Güneş, 87 yaşında Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hasan Fehmi Güneş'in cenazesi, yarın saat 11:00'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenecek törenin ardından Perşembe günü memleketi Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde toprağa verilecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda Güneş'i andı.

Haber 23-11-21 17:16

Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş hayatını kaybetti

Eski CHP İstanbul Milletvekili ve İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş (87), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 23-11-21 14:19

Hasan Fehmi Güneş kimdir? Hasan Fehmi Güneş kaç yaşında ve neden öldü?

Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş'in hayatını kaybettiği haberi Twitter üzerinden CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız tarafından duyuruldu. Fehmi Güneş 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. Güneş, İstanbul Milletvekilliği ve İçişleri Bakanlığı yaptı. İşte merak edilenler...

Haber 23-11-21 13:29

Sırtında 3 metrelik direkle çıktığı zirvelerde Türk bayrağını dalgalandırıyor

Hedefi Everest Dağı'na tırmanmak olan amatör dağcı Fehmi Efe: - "Şu an bayrağımız Aladağlar'da tüm zirvelerde dalgalanıyor. Türkiye'de 20'ye yakın zirveye taşıdığım direkleri monte ettim ve oralarda Türk bayrağımız, şehitlerimizin adına dalgalanıyor"

Yurthaber 03-11-21 11:33

MÜSİAD Ankara Lojistik Sektör Kurulu Toplantısı yapıldı

MÜSİAD Ankara Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz: - "Sincan'dan uzatılacak 10-15 kilometrelik demir yoluyla Ankara Lojistik Üssü'nün kapasitesini artıracak bu proje Ankara'mıza kazandırılabilir"

Yurthaber 27-10-21 12:04

Gelinini öldürüp cesedini parçalara ayırmıştı! Kayınpederden kan donduran ifade

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Fehmi Adsız'ın (65), tartıştığı Kırgızistan uyruklu gelini Ayat Adsız'ı (31) bıçaklayarak öldürdükten sonra kollarını ve bacaklarını, testere ile parçalara ayırdığı ortaya çıktı. İfadesinde, gelininin, torunlarını sürekli dövdüğünü bu nedenle cinayeti işlediğini söyleyen Adsız, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 13-10-21 18:01

Hamilelik sürecinde Kovid-19'a yakalanan anneden aşı olun çağrısı

Pandemi servisinde tedavisi süren anne Nuray Kıvılcım: - "Bebeğe aşının yan etkisi olur düşüncesindeydim. Sonradan aşı olmadığıma pişman oldum. Aşı olsaydım salgını hafif atlatırdım. Allah bu durumu kimseye yaşatmasın, çok zor bir durum. O yüzden herkes aşısını olsun" - Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Embriyoloji Uzmanı Dr. Duygu Kocatürk: - "Aşı olmayan kişilerde hastalık çok daha ağır geçtiği için gebelik kayıpları ve anne kayıpları daha riskli"

Yurthaber 26-09-21 11:04

PKK'daki çöküşü gizlemek için yeni talimat: Yalanları artırın

Güvenlik güçlerinin başarılı ve kararlı nokta operasyonlarıyla PKK'ya ağır darbe vurması, terör örgütünün yönetim kadrosunda da paniğe neden oldu. Örgüt yöneticilerinden Fehmi Atalay'ın PKK'nın çöküşü gizlemek için kırsaldaki teröristlere "Güvenlik güçlerine yönelik yapılan eylemleri gerçek dışı, abartılı ifadelerle üst birimlere aktarın" talimatı verdiği belirtildi.

Haber 19-09-21 14:19

Fehmi Koru'nun Abdullah Gül çıkışına Ahmet Hakan'dan yanıt!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün olası Millet İttifakı adaylığı için "Bence düşünülecek bir isim" diyen gazeteci Fehmi Koru'ya Ahmet Hakan'dan yanıt geldi. Hakan, böyle bir durumun mümkün olmadığını savundu.

Haber 10-09-21 08:53

Kocaeli'de trafik kazası: 2 kişi hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, TEM Otoyolu üzerinde meydana gelen zincirleme kazada öğretmen Nihal Bıkım (54) ve babası Fehmi Bıkım (90) hayatını kaybetti.

Haber 05-09-21 21:54

“Amerika Kıbrıs Konusunda İnisiyatifi İngiltere'ye Bıraktı”

Amerika’nın Kıbrıs’ta BM parametrelerinin korunduğu federal çözümü seçenek olarak görmeye devam ettiğini söyleyen Türk Ajansı- Kıbrıs (TAK) Müdürü Doktor Fehmi Gürdallı, son dönemde Amerika'nın bu konuda inisiyatifi İngiltere’ye bıraktığını belirtti

Haber 25-07-21 00:29

Öğretmenliği bırakıp kaz üretim çiftliği kurdu

Muş’ta bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra kendi kaz üretim çiftliğini kuran Fehmi İşer, yılda 8 bin kaz yavrusu elde ediyor.

Finans 09-07-21 16:34

Tarım Kredi Yem AŞ, kanatlı hayvan yetiştiriciliğinde soyanın alternatifini buldu

Genel Müdür Hasan Fehmi Kinay: - "Ketencik tohumu Türkiye'nin bütün iklim koşullarında rahatlıkla yetişen bir bitki" - "Türkiye'nin kanatlı sektöründe özellikle soya çok yoğun olarak kullanılıyor. Yağlı tohum ihtiyacı çok büyük. Sadece şunu ifade edebilirim; ketencik tohumunun minimum 1 milyar dolarlık bir katkısı olacak"

Yurthaber 01-07-21 11:06

Seksenler dizisinde Fehmi'ye duygusal veda! Usta oyuncu Rasim Öztekin için anma videosu

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler 9. yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Seksenler'de yıllarca Fehmi karakterini canlandıran ve geçtiğimiz aylarda vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin için ise duygulandıran bir anma videosu yayınlandı.

Magazin 25-06-21 01:59

Rasim Öztekin neden öldü? Rasim Öztekin kimdir? Ne zaman öldü?

Usta oyuncu Rasim Öztekin, Türkiye için önemli tiyatro oyuncularından biriydi. 62 yaşında hayatına veda eden Rasim Öztekin, ölümü ile tüm sevenlerini yasa boğdu. Seksenler dizisindeki rolü ile 2012 yılından beri Fehmi karakterine hayat veren başarılı oyuncu Rasim Öztekin, Ferhan Şensoy’dan kavuğu teslim almasını ardından kendisi de kavuğu Şevket Çoruh’a teslim etmiştir. Tiyatro camiası için önemli bir yere sahip olan Rasim Öztekin, neden öldü?

Magazin 24-06-21 13:58

Seksenler dizisi nerede çekiliyor? Seksenler dizisinin oyuncuları kimdir?

Seksenler dizisi, 2012 yılından beri TRT 1 ekranlarında yayınlanan, sıcak bir aile dizisi olarak ekranlara geliyor. Severek izlenen dizinin başrollerinde usta tiyatrocu Rasim Öztekin de yer alıyordu. Rasim Öztekin’in üzücü vefatının ardından ise yeni sezona Fehmi karakteri olmadan devam edecek olan Seksenler dizisi, 24 Haziran Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Magazin 24-06-21 11:50

Seksenler'de yeni Fehmi kim olacak? Rasim Öztekin'in yerine kim gelecek?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Seksenler dizisi, birçok kişi tarafından çok seviliyor. Ne yazık ki Seksenler dizisinde Fehmi karakterine hayat veren usta oyuncu Rasim Öztekin geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucunda hayatını kaybetmiş ve geride bıraktığı birçok sevenini de üzmüştü. Rasim Öztekin’in ölümünün ardından yeni sezonu için kolları sıvayan Seksenler dizisindeki Fehmi karakterine ne olacağı ise izleyiciler tarafından merak edildi.

Magazin 23-06-21 10:03

Kubilay Aka'nın gözünden Bensu Soral

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan ve sosyal medyada uzun süre gündemde kalan Ojo Pictures imzalı ‘Cam Tavanlar’ın başrol oyuncularından Kubilay Aka, fotoğraf makinesini ele geçirerek setin keyifli anlarını ölümsüzleştirdi. Başarılı oyuncu, partneri Bensu Soral’ı ve yönetmen Fehmi Öztürk ile kamera arkası ekibini fotoğraflarken, Soral ile birlikte çekilen karelere baktıkları anlar eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Magazin 14-06-21 14:50