Fenomen Hemsire Haberleri

Demi Rose yeni yaşını kendini yakışır şekilde kutladı! Arkadaşları paylaştı

Kıvrımlarıyla tanınan Demi Rose kendine yakışır şekilde girdi. Fenomen Rose'un yaş gününde arkadaşları iddialı pozlarını paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 2024-03-28 11:44:10

Sosyal medya fenomeni Taylor Paul kocasıyla ayrı yataklarda uyuduğunu söyledi! Evliliğimizi daha iyi hale getirdi

TikTok'ta 4 milyonu aşkın takipçisi bulunan Taylor Paul isimli bir fenomen kocasındna farklı bri odada uyuduğunu söyleyerek kullanıcıların ilgisini çekti. Fenomen ayrı yatak odalarında uyumalarının evliliklerini daha iyi hale getirdiğini söylerken sosyal medya kullanıcılarının bazıları duruma tepki gösterdi.

Trend 2024-03-27 15:17:06

Fenomen eşini 58 bıçak darbesiyle yaralayan sanık hakim karşısına çıktı

Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 2024-03-27 14:06:02

Fenomen Yazgül tacizi açık açık anlattı! Hemen sesi kestiler... Esra Ezmeci uyardı: O kadar açık konuşamıyoruz

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programı programına konuk olan Tiktok fenomeni Yazgül hem değişimiyle hem de anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Yazgül açık açık tacizi anlatınca yayın hemen kesildi. Esra Ezmeci ise "Tövbe tövbe" diyerek şoke oldu.

Magazin 2024-03-27 11:42:42

Yapay zeka modellemeleri için bedenini çaldıklarını söyledi! Vücudum artık benden daha popüler

Instagram'da yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan Ines Trocchia isimli bir fenomen yıllarını kamera önünde geçirdiğini söyledi. Yaptığı paylaşımların yapay zeka aracılığıyla yeniden canlandırıldığını ifade eden Trocchia, "İnsanlar yapay zeka modelleri yapmak için bedenimi çalıyor, artık benden daha popülerler" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-24 10:59

Beden pozitifliğini savunan sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kadınlara seslendi! İstediğinizi giyin

Sosyal medyadan beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çeken Ariella Nyssa vücut hatlarını belli eden beyaz dar elbisesiyle kamera karşısına geçerek kadınlara 'istediğinizi giyin' mesajını verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede ilgi çekti.

Trend 26-03-24 14:46

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 26-03-24 13:17

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-24 11:01

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçalamıştı! Burcu Özberk ünlü fenomene tepki gösterdi

Beylikdüzü'nde yaşayan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın 'Drago' isimli köpeği, komşularının köpeğine saldırarak öldürdü. Yaşanan bu olaylardan sonra ünlü fenomene sosyal medyada tepki yağdı. Tepki gösterenlerden biri de oyuncu Burcu Özberk oldu.

Magazin 26-03-24 09:23

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçaladı! Olay iddia: Evimizin kapısına dayanarak tehdit...

Fenomen Banu Parlak hakkında yeni iddia gündem oldu. Banu Parlak’ın tasmasız ve ağızlıksız köpeği Emin Kılıç'ın küçük köpeğine saldırdı. Kılıç, Parlak’ın olayın yayılmaması için tehditler savurduğunu iddia etti.

Magazin 25-03-24 15:01

Takımından uyarı aldı, oyun alanını terk etti! Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı

fenomen yarışmaya bu defa Nagihan Karadere'nin gözyaşları damga vurdu. Takım arkadaşlarından çok bağırması sebebi ile uyarı alan Karadere oyun alanını terk etti.

Magazin 20-03-24 08:18

Kızıl Goncalar dizisinde yeni karakter! Cüneyd'in babası geliyor: Sakal uzatacağı için...

NOW’un ilk bölümden itibaren fenomen olan ‘Kızıl Goncalar" dizisinin sezon finaline doğru dizinin seyrini değiştirecek bir karakter girmesi bekleniyor. Diziye gelecek yeni oyuncunun kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 18-03-24 17:45

Merve Taşkın 216 bin TL kira ödediği lüks evinin terasında güneşlendi! O anları paylaştı

Fenomen Merve Taşkın sosyal medya paylaşımları kadar lüks yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Taşkın son olarak lüks evinin kirasını paylaşarak terasında güneşlendiği anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 17-03-24 13:05

Böyle ticaret görülmedi! Düğün ve balayı masraflarını karşılamak için kullanılmış banyo suyunu satıyor... Unutulmaz olmasını istiyorum

Hayallerindeki düğün ve balayını finanse etmek için büyük bir çaba gösteren sosyal medya fenomeni Amanda Leon herkesi şaşkına çeviren bir yönteme başvurdu. Fenomen isim unutulmaz düğün ve balayı için banyo yaptığı suyunu kavanozlara koyarak satmaya başladı. Leon kavanoz başına 31 sterlin (yaklaşık 1.272 TL) para kazanıyor.

Trend 15-03-24 11:02

Askere gideceği için isyan eden Mükremin Gezgin Katarsis'te! Hücrede kaldı gardiyandan su istedi! Senin kemiklerini kırarım

Fenomen Mükremin Gezgin Gökhan Çınar'ın konuğu oldu ve cezaevine girdiği süreçte neler yaşadığını anlattı. Gardiyandan şampuan ve sıcak su isteyen Mükremin Gezgin aldığı yanıtla nasıl şoke oldu. İşte askere gitme sürecinde yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen fenomenin anlattıkları...

Magazin 14-03-24 13:50

İtirafı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Erkek arkadaşlarımı her zaman aldattım dedi... Bulduğu çözüm tartışma yarattı

Sosyal medya fenomeni Sinatra Monroe hiçbir zaman tek bir erkeğe sadık kalamayacağını söyledikten sonra gündem yarattı. İlişkilerindeki sadakat sorunun kendisini zorladığını ifade eden fenomen ismin bulduğu çözüm de çok konuşuldu.

Trend 14-03-24 11:22

Hanife Gürdal devlet hastanesinde gördükleriyle çileden çıktı! Devletten maaş alıp...

Bir dönem ekranlara damgasını vuran izdivaç programlarında adını duyuran fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya hastanesinden Sağlık Bakanlığı'na seslendi. Hanife Gürdal hastanenin durumunu paylaşarak yaşadıklarını anlattı.

Magazin 12-03-24 09:52

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Acun Ilıcalı 'Beni bile delirttiniz' diyerek konseyi topladı

Survivor All Star'da tansiyon hiç düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren fenomen yarışmada bu sezon yarışmacılar beklenmedik olaylara imza atıyor. Son olarak yarışmanın yeni bölüm fragmanına yine Hakan ve Yunus Emre'nin tartışması damga vurdu. Acun Ilıcalı ise ada konseyinde 'Beni bile delirttiniz' diyerek isyan etti.

Magazin 12-03-24 07:44

Gözlerden uzak bir hayat... Flash TV'nin fenomen sunucusu Yalçın Çakır'ın son hali! Bakın artık ne yapıyor

Flash TV'nin fenomen sunucusu Yalçın Çakır'ın son hali ortaya çıktı. Yalçın abi olarak tanınan usta isim programın bitmesiyle birlikte kameralardan uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. İşte Yalçın Çakır'ın son hali.

Magazin 11-03-24 15:15
ele

Merve Taşkın babasının mezarını paylaşmıştı! Son pozuna gelen mesaj şoke etti

OnlyFans platformundan aylık 100 bin dolar kazandığını açıklayan fenomen Merve Taşkın paylaşımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde babasının mezarını paylaşan Taşkın gelen bir mesaja ilginç yanıt verdi.

Magazin 10-03-24 08:36

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sına yeni partner geliyor!

Fenomen dizi 'Kızılcık Şerbeti'nde her hafta olay üzerine olay yaşanıyor, tansiyon hiç düşmüyor. Dizide 'Doğa' karakterinin hikâyesi merak konusu olmuştu. Sevenlerinin artık yüzünün gülmesini istediği karaktere yakında yeni bir partner geliyor.

Magazin 09-03-24 11:35

5 Kasım'da cezaevine gönderilmişti! Dilan Polat dosyasında son durum ne? 'İddianame, MASAK raporu...'

Lüks hayatını ve pahalı harcamalarını göze sokarak tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan Polat ailesinin tutukluluğu devam ediyor. Dilan Polat dosyasında ki son durumu Gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Magazin 07-03-24 11:42

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin gözyaşları içinde askerlik yerini duyurdu! Kadınım, kadınım diye...

Hamilelik videosuyla ünlenen TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, askere çağrıldığını açıklamasıyla dikkat çekmişti. Çürük raporu alamadığını belirten Gezgin, 19 Mart’ta Ankara Haymana Askeri birliğine teslim olacağını açıkladı. Fenomen, yaptığı başka bir paylaşımda ise, gözyaşları içerisinde isyan etti.

Magazin 06-03-24 12:15

Mia Khalifa'nın şeffaf kıyafeti sosyal medyanın gündemine yerleşti! Bir gören bir daha baktı... Streç filme benzetildi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Mia Khalifa yine hayranlarını mest etti. Fenomen isim yeşil lateksten oluşan şeffaf elbisesiyle poz verdi. Khalifa'nın paylaşımı kısa sürede hayranlarından tam not aldı.

Trend 06-03-24 12:00

Kalça ölçüleri nedeniyle eleştirilen fenomen Gracie Bon inanmayanlara olay yaratan bir hareketle cevap verdi... Bel ölçülerini gösterdi

Geçirdiği sayısız estetik operasyonun sonrasında kalça ölçüleri nedeniyle sosyal medyanın gündemine yerleşen Gracie Bon, kendisini eleştirenlere ve bel ölçülerinin gerçek olmadığını iddia edenlere olay yaratan bir hareketle cevap verdi. Fenomen isim pantolonunu indirerek göbek bölgesini gösterdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede gündem yarattı.

Trend 06-03-24 11:27

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu

Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.

Trend 06-03-24 11:06

Kendra Lust, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı! Deri kombini tam not almayı başardı

Yetişkin film yıldızı Kendra Lust emekliye ayrılmasını bekleyenlerin aksine genç kızlara meydan okuyan fiziğini sergileyerek herkesi kendisini hayran bıraktı. 45 yaşındaki fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımında deri ceket ve deri etek kombiyle kamera karşısına geçti.

Trend 05-03-24 13:20

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni La Demi'nin derin yırtmaçlı pozları olay oldu! En çılgın kadın

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni La Demi, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde gündeme gelmeye devam ediyor. Ne olursa olsun kendisinden emin bir tavrı olduğunu dile getiren fenomen ismin son pozu da hayranlarına özgüvenini kanıtlar nitelikteydi.

Trend 05-03-24 13:09

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı... Fenomen diziyle geri dönüyor! Onur Bay'ın son halini görenler çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile adından söz ettiren Onur Bay 15 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Onur Bay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-03-24 08:30

Sosyal medya fenomeninin keyfi sona erdi! Tomar tomar paralarla ahkam kesiyordu... Yakalanmadığın sürece her şey legaldir dedi, parmaklıkların ardını boyladı

Yaklaşık 2 bin kişiyi dolandıran sosyal medya fenomenleri yakayı ele verdiklerinde neye uğradıklarını şaşırdı! Fenomen isim hesabında "Yakalanmadığın sürece her şey legaldir" diye paylaşım yapıyor, tomar tomar paralarla pozlar verip ahkam kesiyordu. 2 milyon liralık vurgunu yaparken dikkat edilmediğinde kolayca tuzağa düşülebilecek bir yöntem kullandılar.

Haber 04-03-24 09:46

Sosyal medya fenomeni Francia James'in sokak tarzını kimse anlayamadı! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada 12 milyon yaklaşan bir takipçisi kitlesi bulunan Francia James tarzıyla yine herkesi şaşkına çevirdi. Fenomen isim deri taytı ve göğüs dekolteli bluzuyla poz verince hayranlarını şaşırttı. James'in pantolonun modelini bir gören bir daha baktı.

Trend 02-03-24 13:28

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek yeni imajını görücüye çıkarttı! 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı... Gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek, bir dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelmişti. Serbest kaldıktan sonra sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı haline gelen Gizem Bağdaçiçek paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak saçlarını kızıl rengine dönüştüren fenomen isim 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı.

Trend 02-03-24 11:00

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa göğüs altı dekoltesiyle çok konuşuldu! Yorum yağmuruna tutuldu... Resmen taşmış

Sosyal medyada beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Ariella Nyssa, 730 bini aşkın takipçisiyle Bali tatilinden cesur bir pozunu yayınladı. Fenomen ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Trend 01-03-24 13:53

Survivor'da korkutan kaza! İddialı isim parkurda yığılıp kaldı

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan fenomen yarışmada bu defa korkutan bir kaza yaşandı. Yeni bölüm fragmanındaki görüntüler yürekleri ağza getirdi. İddialı yarışmacı parkurda yığılıp kaldı.

Magazin 01-03-24 13:11

Altı kadınla aynı anda evli olan sosyal medya fenomeni Arthur O Urso'dan yatak odası itirafı! Cinsel hayatlarını anlattı: Kökünden çözdük

Sosyal medyada çok eşli evliliği sayesinde kısa sürede dünya geneline yayılan bir takipçi kitlesine ulaşan Arthur O Urso bu kez yatak odasına dair yaptığı itirafla gündeme geldi. Fenomen isim çok eşli evliliğinde altın kuralın doğum kontrolü yöntemi olduğunu söyledi. Urso'nun itirafı çok konuşuldu.

Trend 01-03-24 11:12

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot spor tulumuyla tenis oynadığı anları paylaştı! 'Benimle oynama' notunu gündem yarattı

Kendisini gibi fenomen olan olan kardeşi Mathilde Tantot ile sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pauline Tantot yine hayranlarının beğenisini toplayan bir pozla karşılarına çıktı. Pembe spor tulumuyla tenis oynadığı anlarda çekilen pozlarını paylaşan Tantot hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 29-02-24 15:25

Sosyal medya fenomeni Mia Malkova yine çekimden paylaştı! Süper minisinde bir de transparan detayı ekleyince bir gören bir daha baktırdı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan eski yetişkin film yıldızı Mia Malkova, kariyerine ara verdiğini açıkladıktan sonra sosyal medyada kendisine yeni bir imaj çizmeye başladı. Sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını kaldırdıktan sonra fenomen isim daha profesyonel çekim karelerine yer vermeye başladı. Malkova son olarak ise süper mini elbisesiyle poz verdi.

Trend 29-02-24 11:25

Riley Reid'in cinsel ilişki itirafı çok konuşuldu! Yatak odası için erkeklere tavsiyeler verdi: Her zaman işe yarar

Eski yetişkin film yıldızı Riley Reid, evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra sektörle arasına mesafe koymasına rağmen sosyal medya hesaplarını aktif kullanarak hayranlarıyla etkileşimini sürdürüyor. Fenomen isim son olarak ise katıldığı bir podcastte erkeklere verdiği yatak odası tavsiyeleri sayesinde gündeme geldi. Fenomen ismin sözleri sosyal medyada dikkatleri çekti.

Trend 28-02-24 13:19

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kamera karşısına geçerek dans etti! Vücut hatlarını korkmadan sergiledi

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde 730 bini aşkın takipçisi bulunan Ariella Nyssa bikini takımıyla kamera karşısına geçerek doğal vücut hatlarını gösterdi. Fenomen isim hayranlarından çekinmeden göbeğini de selülitlerini de gösterince hayranlarından tam not aldı.

Trend 28-02-24 12:03

Fenomen Şeyda Erdoğan'ın bikinili fotoğrafları 'ifşa' diye paylaşıldı! Fenomen ateş püskürdü: Çıkardım masaya vurdum

Sosyal medyanın popüler isimlerinden biri olan Şeyda Erdoğan kendi sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafları 'ifşa' adı altında paylaşan Twitter hesabıyla neye uğradığını şaşırdı. Ünlü fenomen yaptığı paylaşımla duruma isyan etti.

Magazin 28-02-24 11:13

Mia Khalifa'nın defile tarzı gündem oldu! Mankenleri resmen gölgede bıraktı... Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının her daim konuştuğu isimlerden biri haline gelen Mia Khalifa bu kez de geleneğini bozmadı. Fenomen isim bir katıldığı defilede tarzıyla dikkat çekti.

Trend 28-02-24 10:58

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot'u sıcak fena vurdu! Kanonun üzerinde güneşlendiği anları paylaştı

Kendisi gibi model kız kız kardeşi Mathilde Tantot ile sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Pauline Tantot Miami'de sıcak havanın tadını çıkartırken çekilen pozlarını paylaştı. Fenomen ismin kano üzerinde güneşlendiği anlarda çekilen pozları tam not aldı.

Trend 27-02-24 14:54

Para dağıtıp belinde silahla dans etmişti... Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren gözaltına alındı! Dikkat çeken Dilan Polat detayı

İstanbul'da sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerine çıkıp dans ederek para dağıttı. Daha sonra belinden silah çıkaran Dalveren, o anları ise sosyal medyada paylaştı. Ünlü fenomen görüntülerin ardından gözaltına alındı. Dalveren'in, Dilan Polat ve diğer fenomenlerle de irtibatlı olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 14:50

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn spor kombiniyle yere çöküp poz verdi! Sosyal medya onu konuştu

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla bilinen fenomen isim Apollonia Llewellyn yine hayranlarının beğenisini toplayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim lacivert bluz ve şort takımından oluşan spor kombiniyle ayna karşısında yere çökerek poz verdi. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 27-02-24 11:24

Ses tonunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzerliğiyle tanınan Muhammed Nur Nahya, Ali Babacan'la karşılaştı! Diyalogları gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ses tonunun benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olan Muhammed Nur Nahya, seçim gezisi sırasında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile karşılaştı. Babacan'a, Erdoğan'ı taklit ettiği ses tonuyla "Sayın Babacan, nasıl gidiyor" diye seslenen Nahya ile Babacan arasındaki diyalog izleyenleri gülümsetti.

Magazin 26-02-24 15:53

Merve Taşkın'a katıldığı programda açık açık cinsellik sorusu soruldu! 'Yok artık'

Onlyfans paylaşımları sayesinde gelirini artıran fenomen Merve Taşkın "İnsanların seninle ilgili bildiği en yanlış şey nedir?" sorusuna olay bir yanıt verdi. Taşkın "Her gün seviştiğimi ve grup seks yaptığımı sanıyorlar" dedi.

Magazin 26-02-24 11:43

Lana Rhoades'in yeni tarzı görenleri şaşkına çevirdi! Saçları vücudunun tamamını örttü... 'Samara'ya benzemiş

Eski yeitşkin film yıldızı Lana Rhoades sosyal medya hesaplarını son dönemde aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Fenomen isim son olarak bir çekim için değiştirdiği imajıyla hayranlarının karşısına çıktı. Rhoades'in dizlerine kadar uzanan saçları hayranlarının ilgisini çekti. Fenomen isim yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 24-02-24 13:17

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen, göğüs büyütme operasyonunu gösterdi! Yeniden bıçak altına yatmak istiyor... Beni durdurun

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen geçtiğimiz yıllarda OnlyFans hesabı açtığını duyuyarak herkesin ilgisini çekmişti. Müstehcen paylaşımları sayesinden adından söz ettiren Sami Sheen bu kez yaptırdığı göğüs estetiğiyle gündemde. Yeniden bıçak altına yatmak istediğini söyleyen fenomen isim TikTok'tan yaptığı paylaşımında hayranlarına seslenerek 'Beni durdurun' dedi.

Trend 24-02-24 11:21

Çılgın fenomen partisinde korkunç iddialar! İlaç verilerek uyuşturulduğunu söyleyen fenomen tecavüze uğradığını iddia etti... Yüzü gözü kan içindeydi

19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Geovana Pontes, Brezilya'da diğer sosyal medya fenomenleriyle birlikte bir çiftlikte düzenlenen partiye katıldı. Partide kendisine ilaç verilerek uyuşturulduğunu iddia eden Pontes, tecavüze uğradığını ve darp edildiğini iddia etti. Sosyal medyadan yüzü gözü kan içinde paylaşımlar yapan Pontes'in iddiaları gündem oldu.

Trend 24-02-24 09:40