Ferhat Dersim Haberleri

İstanbul'da güpegündüz dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında 7 kez bıçakladı: Ölmesi için başında bekledi

İstanbul'da sokak ortasında kan donduran olay! Başakşehir'de, 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Korkunç olayda 'amcaoğlu' detayı dikkat çekti.

Haber 2024-03-28 11:33:10

Canlı Sultangazi seçim sonuçları! Sultangazi'de yerel seçimi Abdurrahman Dursun mu Ferhat Epözdemir mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı... Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Özellikle İstanbul seçim sonuçları merak edilirken, Sultangazi seçim sonuçları da merak konusu. Sultangazi'de seçimi AK Parti'nin adayı Abdurrahman Dursun mu yoksa CHP’nin adayı Ferhat Epözdemir mi seçimi kazanacak? Sultangazi'deki vatandaşların gözü kulağı Sultangazi seçim sonuçlarında...

Haber 2024-03-28 11:09:50

'Ekrem Başkan'ı değil 17, 127 bakan bile durduramaz' CHP'li aday Ferhat Epözdemir'in sözleri gündem oldu!

Yerel seçimlere artık çok kısa bir süre kaldı. Türkiye, Mayıs 2023'ün ardından bir kez daha sandığa gidiyor. Pazar günkü seçim öncesi gözler İstanbul'da! İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçecek yarıştan ziyade ilçelerde de ciddi bir mücadele söz konusu.

Haber 2024-03-26 17:02:48

Sinan Oğan İYİ Parti adayına destek için sahaya indi: Buna inandığım için yapıyorum

2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği destekle çok konuşulan Sinan Oğan bu kez yerel seçimler için vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti Yerköy ilçesi belediye başkan adayı Ferhat Yılmaz'a desteğini açıkça ifade eden Oğan, "Lütfen bunu hiç kimse başka bir şeye yormasın." dedi.

Haber 2024-03-09 16:07:20

İstanbul'da hayatını kaybeden MHP MYK üyesi Çakıroğlu, son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul'da hayatını kaybeden MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Ferhat Çakıroğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 21-02-24 15:18

Çocukluk arkadaşına kurşun yağdırmıştı! Kan donduran cinayetin nedeni ortaya çıktı

Ankara'da Mehmet Ersin Ekinci (36), çocukluk arkadaşı Ferhat Özcan'ı (36) evine gidip tabancayla öldürdü. Ekinci hakkında, 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Ekinci savunmasında, eski kız arkadaşı F.S.'yi Özcan'ın işe aldığını ve bu yüzden aralarında husumet oluştuğunu ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 11:50

Yargıtay iki kez kararı bozmuştu! Canan'ın katiline, 3'ücü kez müebbet

Manisa'da 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi, gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Canan Çeviren'i öldüren Ferhat İnne'ye, 'Kasten öldürme' suçundan verilen ve indirim yapılmadığı gerekçesiyle Yargıtay tarafından iki kez bozulan müebbet hapis cezası kararında direndi. Mahkeme, Ferhat İnne'yi indirimsiz müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Haber 06-02-24 17:53

Dehşete düşüren görüntülere rağmen Yargıtay’dan dikkat çeken karar! Hapis cezası bozuldu, sebebi ise…

Manisa’daki kan donduran cinayetle ilgili Yargıtay’dan çok konuşulacak bir karar geldi. Peş peşe üç farklı gerekçe sıralayan Yargıtay hapis cezası kararını bozdu. Bir emlakçıda iki çocuk annesi Canan Çeviren'i katleden Ferhat İnne'ye müebbet hapis cezası verilmişti. Yargıtay, olay yerini terk etmediği, polis ve sağlıkçıları aradığı gerekçesiyle sanığın cezasında indirim uygulanmamasını hukuka aykırı bularak kararı bozdu.

Haber 17-01-24 14:00

Gezinti yaptıkları Ferhat dağında atık topladılar

Amasya’da Ferhat dağının zirvesine çıkan doğasever iki kardeş, 3 torba dolusu atık topladı.

Yurthaber 08-01-24 09:12

Yılın ilk cezası kesildi! Alkollü sürücünün itirazı şaşırttı: ‘Cihaz arızalı, 4-5 bira filan aldık abi…’

Yeni yıl kutlamalarının olduğu gece yine her sene olduğu gibi ilginç olaylar yaşanmaya devam etti. İzmir’de polis denetimlerine takılanlar verdikleri tepkiyle olay oldu. Alkollü olarak araç kullanırken yakalanan Ferhat Y. polise kendisinin savunurken alkolmetre cihazının arızalı olduğunu iddia ederek “Valla abi çok bir şey almadık ya 4-5 bira filan aldık” dedi.

Haber 01-01-24 08:49

Eczacıbaşı antrenörü Ferhat Akbaş kimdir, kaç yaşında? Eczacıbaşı baş antrenörü Ferhat Akbaş aslen nereli?

Eczacıbaşı Dynavit ile VB arasında oynanan FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası finali müthiş heyecana sahne oldu. İki Türk takımının mücadelesinde şampiyonu final seti belirledi. Nefes kesen mücadelenin kazananı ise Eczacıbaşı Dynavit oldu. Peki, Eczacıbaşı antrenörü Ferhat Akbaş kimdir, kaç yaşında? Eczacıbaşı baş antrenörü Ferhat Akbaş aslen nereli? İşte tüm merak edilenler...

Spor 17-12-23 16:53

Evden giden engelli vatandaştan 2 gündür haber alınamıyor

Mersin’de kardeşiyle yaşadığı evden habersiz bir şekilde çıkan yüzde 73 engelli 39 yaşındaki Ferhat Öz’den 2 gündür haber alınamıyor.

Yurthaber 11-12-23 14:20

Sevgililerden film gibi kapkaç oyunu kamerada! Her şeyi ayarladılar ama tek bir hata tüm planı bozdu

Kağıthane’de Bahar T. (29), iş yaptığı ortağı Müge K.'nın (40) yarım milyon lirasını çalmak için akılalmaz bir plan yaptı. Sevgilisi Ferhat A.‘yı (32) kapkaççı kılığına sokan Bahar T., bankadan çektiği parayı sevgilisine çaldırttı. Olaydan sonra emniyete giderek kapkaça uğradığını söyleyen Bahar T.'nin oyununu polis bozdu. Kapkaçtan hemen önce sevgilisi Ferhat A. ile aynı anda telefon görüşmesini sonlandıran Bahar T.'yi, acemi oyunculuğu ele verdi. İşte film gibi olayın detayları...

Haber 12-11-23 10:45

Yeni doğan bebeğinin annesini 8 kurşunla öldüren koca, kaynanasını suçlamaya devam etti

Denizli’de yeni doğan bebeğinin 18 yaşındaki annesini 8 kurşunla öldürdüğü için hakkında ağırlaştırılmış müebbetle istemiyle açılan davanın üçüncü duruşmasında katil koca Ferhat Evren, karısının ölümünde kayınvalidesini suçlamaya devam etti.

Yurthaber 03-11-23 14:11

Mersin'de aile katliamı! Kız kardeşi, eniştesi ve yeğenini öldürüp kaçtı

Mersin'de kan donduran bir aile katliamı yaşandı. M.T. (50) isimli şahıs, tartıştığı kardeşi Serap Akdağ (47), eniştesi Murat Akdağ (50) ve yeğeni Ferhat Mücahit Akdağ'ı (21) av tüfeği ile öldürüp, kaçtı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. İşte detaylar...

Haber 31-10-23 15:57

Sarıyer'de kayıklara tırmanma macerası faciayla bitti!

Sarıyer'de, arkadaşı ile gezmeye giden Ferhat Kurnaz, uçurumdaki kayalıklara tırmanmaya çalışırken dengesini kaybederek aşağıya düştü. Ağır yaralanan Kurnaz, itfaiye ve Kıyı Emniyeti ekiplerinin yaklaşık iki saat süren çalışmaları sonucu kurtarıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 30-10-23 17:57

Hamile eşini çocuklarıyla sokağa attı! Esra Erol kendini tutamadı...

Hafta içi her gün ekrana gelen Esra Erol'da programı işlediği konular ve konukları ile gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programa bu defa Belkıs Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. 10 yıllık eşi Ferhat Demirbozan'dan 7 aylık hamile olan Belkıs Hanım eşi tarafından aldatıldığını açıkladı ve Esra Erol'dan yardım istedi.

Magazin 23-10-23 14:19

Polis memurunu şehit etmişti! 10 yıl sonra sınırda yakalandı

Şanlıurfa’nın Akçakale sınır kapısında 10 yıl önce çıkan olaylar sırasında açılan ateş sonucu polis memuru Ferhat Avcı’yı (27) şehit eden Suriye uyruklu U.A., 10 yıl sonra Türkiye'ye geçmeye çalışırken yakalandı.

Haber 01-10-23 17:59

Sokak ortasında korkunç cinayet! Motosikletle giderken av tüfeğiyle sırtından vurdu

Adana’da Ferhat Çiftçi (24), bir süre önce babası ile kendisini dövdüğünü öne sürdüğü Murat Koday’ı (25), telefonda çıkan tartışmanın ardından sokakta motosikletle giderken av tüfeğiyle sırtından vurdu. Ağır yaralanan Koday tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, olay sonrası kaçan Çiftçi, polis baskınıyla yakalanarak gözaltına alınıp tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 29-09-23 09:59

Oğlunu vurup intihar etmişti! Son mesajı dehşete düşürdü: 'Kendimi ve çocuğumu...'

Ankara’da ava giden Göksel D., oğlu Emir D.'yi (10) tüfekle vurdu. Göksel D., daha sonra kendini de vurarak intihar etti. Baba ile oğlu son yolculuklarına uğurlanırken, Emir D.’nin dayısı Ferhat Yurt'un yaptığı açıklamalar ise dehşete düşürdü. Yeğenini kaybeden acılı dayı, Göksel D. tarafından kız kardeşine, “Kendimi ve çocuğumu öldüreceğim” şeklinde mesaj gönderildiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 24-09-23 15:30

Amasya’da tünelde zincirleme kaza: 6 yaralı

Amasya’da Ferhat tünelinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza anı tünelin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 18-09-23 20:32

Ev sahibi dehşet saçtı! Kiracılarını bıçakladı, köpeklerini öldürdü

Adana'nın Ceyhan ilçesinde ev sahibi dehşeti yaşandı. Kira artışı nedeniyle tartıştığı kiracısı Gülendam K. ve oğlu Ferhat K.'yı bıçakla yaralayan ev sahibi, ardından ise ailenin köpeklerini öldürdü.

Haber 26-08-23 00:17

Ferhat Göçer'in oğlu Can dünyanın en iyi on üniversitesinden birini kazandı! Mezunları arasında Graham Bell ve Gandhi de var

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in oğlu Can, University College London'ı kazandı. Oğluyla Londra'ya giden ünlü isim, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Can Göçer'in kazandığı okulun mezunları arasında telefonun mucidi Alexander Graham Bell ile Mahatma Gandhi de var.

Magazin 17-08-23 15:30

Boşandığı eşine kabusu yaşattı! Dehşete düşüren detaylar: 'Öldüreceğim lan seni, geber lan geber'

İzmir'de Ferhat B. (41), kendisi hakkında koruma kararı aldıran eski eşi Aysel Aydemir'e (37) av tüfeğiyle ateş edip, ardından da tehdit edip tabancayla bacaklarından vurdu. Ferhat B. hakkında 12,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Hazırlanan iddianamede olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı. İddianamede, Ferhat B.'nin olay sırasında Aydemir'i, 'Öldüreceğim lan seni. Geber lan geber' diyerek tehdit ettiğine yer verildi. İşte detaylar...

Haber 15-08-23 10:59

Ebru Erdem'e cinsel istismar suçundan hüküm giymişti! Serdar Taş tahliye olduktan sonra cinayet işledi

Bahçelievler'de Serdar Taş, tartıştığı Ferhat Ceylan'ı silahla vurarak öldürdü. Cinayet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan, Serdar Taş'ın daha önce bir rezidansın 9'uncu katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Erdem davasında 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan hükümlü olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 14-08-23 17:30

Serdar Ortaç gündemden düşmüyor! 'Ferhat' şarkısını açıp ağladı... Bu adam hiç iyi değil

2014 yılında İrlandalı model Chloe Loughnan ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son olarak sosyal medyada hem eski karısını hem de kadınları hedef alan sözleriyle gündem oldu. Eleştiri oklarının hedefinde olan 'Ferhat' şarkısını açıp ağladığı anlarla gündeme geldi. Serdar Ortaç'ı görenler "Bu adam hiç iyi değil" dedi.

Magazin 14-08-23 11:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da terör örgütü PKK mensubu teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik için bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında şehitlerin kanını yerde bırakmadıklarını ifade ederek "Terör örgütü PKK ve uzantılarıyla mücadelemiz devam edecek" dedi.

Haber 11-08-23 11:36

Eren Bülbül ve başçavuş Ferhat Gedik'in şehadetlerinin üzerinden 6 yıl geçti

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017'de teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, şehadetlerinin 6. yılında anılıyor.

Yurthaber 10-08-23 11:05

Masasına gelen serçeyle yemeğini paylaştığı anlar izleyenlerin içini ısıttı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde serçe yavrusunun tabağından pilav yediği kişinin omzunda da beslendiği anlar görüntülere yansıdı. Adeta insanın içini ısıtan görüntülerde Ferhat Akkoyun isimli şahıs, masasına davetsiz misafir serçe ile yemeğini ve suyunu paylaştı.

Haber 15-07-23 12:38

Yamaç paraşütü eğitmeninin acı sonu! 200 metreden denize çakıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü ile uçuş yapan Necip Ferhat Yayla, paraşütün iplerinin dolaşması nedeniyle 200 metre yükseklikten denize düştü. Hastaneye kaldırılan Yayla, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haber 28-06-23 20:09

Eşi İrem Evren'i katledip 'Katil kaynanam' demişti! Mahkemede onu görünce sinir krizi geçirdi

Denizli'de Ferhat Evren, yeni doğan bebeğinin 18 yaşındaki annesi İrem Evren'i 8 el ateş ederek öldürmüştü. Olay sonrası yakalanan ve “Katil kaynanam, ben değilim. Neden öldürdüğümü kaynanama sorun” diyen Evren tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Hakim karşısına çıkan Evren, duruşmada salona davet edilen tanıklardan birini görünce sinir krizi geçirip kendini yere attı.

Haber 23-06-23 13:49

Şırnak'ta kaybolan 2 gençten acı haber! Cansız bedenleri gölette bulundu

Şırnak'ın İdil ilçesinde kendilerinden iki gündür haber alınamayan Ferhat Şanlı (22) ve İdris Alptekin'den (25) acı haber geldi. Gençlerin cansız bedenleri Saklan Köprüsü Göleti’nde bulundu.

Haber 15-06-23 21:06

Sokak ortasında dehşet! Annesiyle kavga eden babasını pompalı tüfekle katletti

Arnavutköy'de dehşete düşüren bir cinayet olayı yaşandı. İddiaya göre Ferhat Özkaraca, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ayşegül Özkaraca ile bir araya geldi. Çift arasında evde çıkan tartışma, kavgaya dönüşüp sokağa taştı. Bu sırada çiftin yaşları 23, 21 ve 19 olan 3 oğlu da geldi. Çocuklardan biri, annesiyle kavga eden babasına evdeki pompalı tüfekle ateş açtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ferhat Özkaraca hayatını kaybetti. 3 kardeş ise olay yerinden kaçtı. İşte detaylar...

Haber 09-06-23 10:33

Sakarya'daki okulun elektriği güneşten, suyu yağmurdan karşılanıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde elektrik ihtiyacı güneş panellerinden karşılanan Şehit Ferhat Sözer İlk ve Ortaokulunda, depolanan yağmur suları da bahçe sulamasında kullanılarak öğrencilere çevre bilinci aşılanıyor.

Yurthaber 08-06-23 10:04

Kan donduran cinayet! Annesine küfreden ev arkadaşına kurşun yağdırdı

İstanbul Beyoğlu’nda kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. İnşaat işçisi Furkan T., alkol aldıkları esnada annesine küfreden ev arkadaşı Ferhat Korkmaz'a silahla kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Korkmaz hastanede hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan Furkan T. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Furkan T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, olay yerinden taksiyle kaçtığı anlar ise kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 04-06-23 12:30

Depremzedelere yardım ulaştıran Azerbaycanlının aracının diorama tekniğiyle maketi yapıldı

Karabük'te yaşayan orman işletme şefi Ferhat Karapınar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Azerbaycanlı Server Beşirli'nin yardım malzemeleriyle doldurduğu eski aracını, diorama (üç boyutlu tablo, modelleme) tekniğiyle canlandırdı.

Yurthaber 31-05-23 12:18

Anketler seçimlerde neden yanıldı? Canlı yayında ortam bir anda gerildi, Murat Gezici ve Ferhat Murat birbirine girdi: Sahtekar, yalancı...

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sona ererken, seçimin en büyük kaybedenlerinden biri de anketçiler oldu. Anket şirketlerinin birçoğu seçim tahminlerinde büyük oranda yanıldı. Anketlerin neden bu kadar büyük bir yanılgıya düştüğünün tartışıldığı canlı yayına iki isim arasındaki gerginlik damga vurdu. Karşılıklı hakaretlerin yapıldığı programda moderatör Saynur Tezel araya girmekte zorlandı.

Haber 31-05-23 08:30

Yasak aşk cinayetle sonlanmıştı! Yargıtay'dan dikkat çeken karar

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Ferhat İnne (45), yasak aşk yaşadığı Canan Çeviren'i (42) tabancayla vurarak öldürdü. Ferhat İnne’nin polise, gönül ilişkisi olduğu Canan Çeviren’in kendisini sürekli tehdit etmeye başladığını ve boşanma noktasına gelerek bunalıma girdiğini söylediği öğrenildi. Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesi, "kasten öldürme" suçlamasıyla yargılandığı davada İnne'ye indirimsiz müebbet hapis cezası verdi. Yargıtay ise mahkemenin kararını hukuka aykırı bularak bozdu. İşte detaylar...

Haber 11-05-23 10:30

MHP'li ilçe başkanı, MHP'li eski yöneticiyi öldürdü! İYİ Parti'den açıklama geldi

Ankara'da, MHP eski il yöneticilerinden Ferhat Özcan, İYİ Parti'nin afişini astığı iddiasıyla tartıştığı MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci tarafından iş yerinde tabancayla vurularak öldürüldü. İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı, "Ferhat Özcan'ın, İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddiası doğru değildir." açıklamasını yaptı.

Haber 29-04-23 23:25

Genç Trabzonlular’dan şehit Eren Bülbül için anıt mezar

Trabzon’un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu 11 Ağustos 2017 tarihinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit edilen Eren Bülbül için Trabzon’da mezarının hemen yanında anıt mezar yapılıyor.

Yurthaber 26-04-23 14:56

Ünlülerin video mesaj tarifesi ortaya çıktı! Ferhat Göçer, Şafak Sezer, Serdar Ortaç... En çok kazanan isme çok şaşıracaksınız

Ferhat Göçer, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, Saba Tümer ve Tamer Karadağlı gibi ünlü isimler para karşılığı kişiye özel video çekiyor. Bir videonun bedeli 1.010 TL ile 2.000 TL arasında değişiyor. İşte, ünlülerin özel video için fiyat tarifeleri...

Magazin 28-03-23 09:03

Eşini katletti, kayınvalidesini suçladı! Bana attığı mesajı eşime gösterdim

Denizli'de 7 Haziran'da meydana gelen olayda Ferhat Evren, bir yıllık eşi İrem Evren'i 8 el ateş ederek katletmişti. Bugün görülen davada sanık Evren kayınvalidesinin kendisine eşi tarafından aldatıldığı yönünde mesajlar attığını iddia etti. Cani koca konuşmasının devamında ise, "Eşime mesajı sordum. Bana silah doğrulttu. Başkası ile ilişkisi olduğunu söyledi" dedi.

Haber 14-03-23 20:30

Müge Anlı'da kayıp olarak aranıyordu! Yusuf Ferhat Avcı'nın inşaatta cansız bedeni bulundu

Bursa'dan İstanbul'a yakınlarının yanına gelen ve kaybolan Yusuf Ferhat Avcı'dan günlerdir haber alınamıyordu. Yusuf Ferhat Avcı'nın ailesi, oğullarının bulunabilmesi için Müge Anlı'ya da başvurmuştu. 3 aydır kayıp olan Avcı'dan acı haber geldi. Avcı'nın cesedi İstanbul'da bir inşaatın bodrumunda bulundu. Dayı Nahit Avcı “Eski bir hastane inşaatının 3-4 kat altında suyun içerisinden çıkardık cesedini" dedi.

Haber 12-03-23 17:16

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli'yi kahreden ölüm haberi! Yakın arkadaşları...

Adım Farah dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Engin Akyürek ve Atatürk dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli’yi üzen haber geldi. “Ferhat ile Şirin” dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan ünlü isimlerin yakın arkadaşı hayatını kaybetti.

Magazin 23-02-23 16:00

Mardin’de aşiret düğünü deprem nedeniyle eğlencesiz yapıldı

Mardin’in Derik ilçesinde hayatlarını birleştiren Ferhat Tayan ve Hatice Canbeyli Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremler nedeniyle düğünlerini eğlencesiz bir şekilde yaptı.

Yurthaber 21-02-23 10:56

Ferhat Arıcan ile Adem Asil, depremzedeler için bilekliklerini açık artırmaya çıkardı

İzmir’in milli cimnastikçilerinden Adem Asil dünya şampiyonluğu; Ferhat Arıcan da Avrupa şampiyonluğu bilekliklerini depremzedelere yardım etmek amacıyla açık artırmaya çıkardı.

Spor 17-02-23 10:35

Er Ferhat Günaçti depremde şehit oldu... Bakan Akar'dan başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Sözleşmeli Er Ferhat Günaçti'nin, Hatay'da sevk edildiği hastanenin deprem nedeniyle çökmesi sonucu şehit olduğunu duyurdu.

Haber 10-02-23 09:05

Hatay'da deprem nedeniyle çöken hastanede bir askerin şehit olduğu belirlendi

Milli Savunma Bakanlığı, piyade sözleşmeli er Ferhat Günaçti'nin Hatay'da sevk edildiği hastanenin deprem nedeniyle çökmesi sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Yurthaber 10-02-23 09:00

Sabri Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF MHK Başkanı Sabri Çelik neden istifa etti? TFF'den açıklama bekleniyor!

Sabri Çelik ile ilgili son dakika haberinin ardından konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. TFF MHK Başkanı Sabri Çelik yönetime istifasını sundu. Son 10 yılda 8 kez MHK Başkanı değişti. Bu süreçte 6 isim görev yaptı. Yusuf Namoğlu 2014 ve 2016'da, Kuddusi Müftüoğlu 2015'te, Zekeriya Alp 2019, Ferhat Gündoğdu 2021'de, Sabri Çelik ise 2019 ve 2023'te bu görevi üstlendi. Peki, Sabri Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF MHK Başkanı Sabri Çelik neden istifa etti?

Spor 28-01-23 14:56