Ferzan Özpetek Haberleri

Ferzan Özpetek'e Venedik Film Festivali'nden onur ödülü

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, 79. Venedik Film Festivali’nde onur ödülü’nün sahibi oldu.

Magazin 12-09-2022 17:53

Napoli'nin Sırrı filminin konusu nedir? Nerede çekildi? Napoli'nin Sırrı filminin oyuncuları kimlerdir?

Napoli'nin Sırrı filminin konusu, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayın akışında yer almasının ardından televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette; Napoli'nin Sırrı filminin konusu nedir? Nerede çekildi? Napoli'nin Sırrı filminin oyuncuları kimlerdir? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte filme ilişkin detaylar...

Trend 28-05-2022 21:15

Ferzan Özpetek kimdir, aslen nereli? Ferzan Özpetek kaç yaşında, evli mi? İşte Ferzan Özpetek filmleri

Ferzan Özpetek'in kim olduğu merak ediliyor. Yönetmen kimliği ile bilinen aynı zamanda İtalyan senarist ve yazar olan Ferzan Özpetek filmleriyle sıklıkla gündeme geliyor. Peki Ferzan Özpetek kimdir, aslen nereli? Ferzan Özpetek kaç yaşında, evli mi? İşte Ferzan Özpetek filmleri...

Magazin 24-03-2022 13:13

Napoli'nin Sırrı filminin konusu nedir? Nerede çekildi? Napoli'nin Sırrı filminin oyuncuları kimlerdir?

Napoli'nin Sırrı filminin konusu nedir? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Filmin yayın akışında yer almasının ardından televizyon izleyicileri internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Napoli'nin Sırrı filminin konusu nedir? Nerede çekildi? Napoli'nin Sırrı filminin oyuncuları kimlerdir? İşte filme ilişkin detaylar...

Trend 19-03-2022 18:39

Ferzan Özpetek

Ferzan Özpetek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ferzan Özpetek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Roma sarhoşu oldu! Burak Deniz'in yeni dizisi için gittiği Roma'da yaptığı paylaşımlara çok güleceksiniz

Ünlü oyuncu Burak Deniz, yeni dizisi için gittiği Roma'dan paylaşım yapmaya doyamıyor. Çekimlerden artakalan tüm vaktini gezmeye ayıran ünlü oyuncunun son paylaşımı ise görenleri çok güldürüyor.

Magazin 19-07-2021 13:25

Cebimdeki Yabancı filmi nerede ve ne zaman çekildi? Cebimdeki Yabancı filminin oyuncuları kimdir?

Yapımcılığını Ferzan Özpetek'in üstlendiği Cebimdeki Yabancı filminin yönetmen koltuğunda ise yakın arkadaşı ünlü oyuncu Serra Yılmaz yer alıyor. Konusu ve günümüz hayatının bir takım sorunlarına dikkat çeken filmin nerede ve ne zaman çekildiği merak konusu oldu. Peki Cebimdeki Yabancı filminin oyuncuları kimdir? İşte detaylar...

Trend 19-06-2021 11:55

Ferzan Özpetek’in projesinde oyuncu değişikliği! Burak Deniz ile Can Yaman çekişmesi...

İtalya’da çok popüler bir isim haline gelen Can Yaman, Ferzan Özpetek’in son projesi için birlikte çalışacaktı. Ancak oyuncunun programı uymadığı için anlaşamamışlardı. Can Yaman’ın yerine ön plana çıkan isim son günlerde Maraşlı dizisiyle gündemden düşmeyen Burak Deniz oldu.

Magazin 30-03-2021 08:35

Ferzan Özpetek, Disney+ ile el sıkıştı! Cahil Periler dizi oluyor

Ödüllü yönetmen Ferzan Özpetek, 2001 yapımı Cahil Periler (Le fate ignoranti) filmini Disney+ için 8 bölümlük bir diziye uyarlayacak.

Magazin 17-02-2021 07:21

Roma'da Can Yaman izdihamı! Koronavirüsü hiçe saydılar

Ferzan Özpetek'in yöneteceği bir reklam filmi için İtalya'nın Roma şehrine giden Can Yaman, otel çıkışı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Magazin 09-01-2021 14:50

Oyuncu Can Yaman İtalya'da reklam yüzü oldu

Son olarak Bay Yanlış dizisiyle ekrana gelen oyuncu Can Yaman'dan hayranlarına bir müjde geldi. Can Yaman, İtalya'da bir makarna markasının yüzü oldu.

Magazin 22-12-2020 12:21

Ferzan Özpetek'e İtalya'nın prestijli sinema ödülü

Yönetmen Özpetek, İtalya'nın prestijli sinema ödülünü aldı... İtalya'da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek, İtalyan sinemasının prestijli FICE Ödülü'ne layık görüldü.

Magazin 25-09-2020 16:39

Tuba Büyüküstün: Sabah uyanır uyanmaz seni düşünüyorum

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, yönetmen Ferzan Özpetek’in “Bir Nefes Gibi” romanını okurken çektiği selfie’yi sosyal medya hesabından paylaştı. Tuba Büyüküstün fotoğrafın altına da, "Sabah uyanır uyanmaz seni düşünüyorum" diye yazdı.

Magazin 22-07-2020 20:33

Ferzan Özpetek son filmi 'Şans Tanrıçası'nı tanıttı

İtalya'da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek'in son filmi "Şans Tanrıçası (La Dea Fortuna)"nın basın gösterimi yapıldı.

Trend 18-12-2019 14:30

Ferzan Özpetek İtalyan devlet nişanıyla onurlandırıldı

İtalya'da yaşayan yönetmen Ferzan Özpetek, İtalya Cumhuriyeti Liyakat Nişanı "Commendatore" ile onurlandırıldı.

Trend 04-11-2019 16:53

Usta yönetmen Ferzan Özpetek İtalyan devlet nişanıyla onurlandırıldı

İtalya'da yaşayan yönetmen Ferzan Özpetek, İtalya Cumhuriyeti Liyakat Nişanı 'Commendatore' ile onurlandırıldı.

Magazin 04-11-2019 15:50

Ferzan Özpetek'e İtalyan devlet nişanı

Yönetmen Ferzan Özpetek, İtalya Cumhuriyeti Liyakat Nişanı'na layık görüldü

Haber 28-10-2019 16:24

İspanya'dan Ferzan Özpetek'e onur ödülü

İspanya'nın doğusundaki Valensiya kentinde düzenlenen 34. Akdeniz Sineması Valensiya Film Festivali'nde "onur" ödülünün yönetmen Ferzan Özpetek'e verileceği açıklandı.

Trend 25-10-2019 13:50

Ferzan Özpetek'in yeni filmi İtalya’da gösterime girmeye hazırlanıyor

Ferzan Özpetek'in 13'üncü filmi "Şans Tanrıçası" aralık ayında İtalya’da vizyona girmeye hazırlanıyor.

Trend 02-10-2019 13:37

Ferzan Özpetek'e Venedik'ten özel ödül

Usta yönetmen Ferzan Özpetek, Venedik Film Festivali'nin resmi programında yer almasa da festival kapsamında yapılan Film Müziği Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Trend 05-09-2019 10:19

Özpetek'in dokunuşuyla Madama Butterfly operası

Napoli'de sergilenecek Madama Butterfly operasının yönetmenliğini yapan Ferzan Özpetek: - "Benim Butterfly'ım 50'li yıllarda Amerikan stilinde bir kadın. Butterfly'ın büyük doğu imparatorluklarının geleneklerindeki gibi kırmızı bir gelinliği olacak"

Haber 12-04-2019 13:29

Ferzan Özpetek'e Napoli'den fahri vatandaşlık beratı

Yönetmen Ferzan Özpetek'e İtalya'nın Napoli kentinde fahri vatandaşlık beratı verildi - Ferzan Özpetek: - "O kadar mutluyum ki, dün gece bir çocuk gibi uyuyamadım" - Napoli Belediye Başkanı Luigi De Magistris: - "Bu fahri vatandaşlık beratı ile Napoli ve yönetmen Ferzan Özpetek arasındaki derin saygı, sevgi ve dostluk bağını resmi olarak güçlendirdik. Hoşgeldin Usta Yönetmen. Ben zaten, gerçek bir Napolili gibi kalbinle ve ruhunla hep aramızda olduğunu biliyorum"

Haber 29-03-2019 16:05

Ferzan Özpetek'e Napoli şehrinden fahri vatandaşlık

İtalya'nın Napoli kenti, yönetmen Ferzan Özpetek'e "Fahri Vatandaşlık" verdi - Napoli Belediye Başkanı De Magistris: "Kalbin ve ruhunla her zaman bizimle birlikte olsan da hoş geldin usta yönetmen. Gerçek bir Napolili. Bu Fahri Vatandaşlık ile usta Ferzan Özpetek ile Napoli arasındaki dostluğu, saygıyı, derin bağı resmi olarak perçinlemek ve kalıcı kılmak istiyoruz" - Yönetmen Ferzan Özpetek: "Şeref duydum demek az kalır. Beni yücelttiniz diyebilir miyim? Gerçekte 'Napoli'nin Sırrı' filmi ile sadece Napoli toplumunun taşıdığı hisleri paylaştım. Aşkını, muazzam kültürünün baştan çıkarıcı cazibesini, asaletleri ve düşünceleriyle insanlarının sıcaklığını anlattım"

Haber 22-12-2018 17:30

Türk dizileri dünyayı sarıyor

İtalya'da yaşayan Türk yönetmen ve senaryo yazarı Ferzan Özpetek: - "Diziler, sinemayı aştı birtakım şeylerde. Sansürleri yok, daha rahatlar. Türk dizileri İtalya'da gösteriliyor, bütün dünyayı saran bir şey" - "Doğuda bir film yapmak istiyorum. Bölge çok ilgimi çekiyor, belki elimizdeki filmden sonra doğuda çekeriz"

Haber 02-10-2018 20:13

55. Uluslararası Antalya Film Festivali

Festivalde "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'e, "55. Yıl Onur Ödülleri" Macaristanlı yönetmen Bela Tarr, Fransız oyuncu Vincent Cassel ve yönetmen Ömer Vargı'ya verildi - Cassel, ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan aldı - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel: - "Türkiye'nin halen dünyaya sinemayla anlatması gereken büyük hikayeleri vardır. İşte bunun için önümüzdeki yıldan itibaren 'Türkiye Sinema Endüstrisi Ödülleri' ile festivalimizi bu yönde güçlendirmeye karar verdik"

Yurthaber 29-09-2018 22:15

55. Uluslararası Antalya Film Festivali

Festivalde "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'e, "55. Yıl Onur Ödülleri" Macaristanlı yönetmen Bela Tarr, Fransız oyuncu Vincent Cassel ve yönetmen Ömer Vargı'ya verildi - Cassel, ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan aldı - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel: - "Türkiye'nin halen dünyaya sinemayla anlatması gereken büyük hikayeleri vardır. İşte bunun için önümüzdeki yıldan itibaren 'Türkiye Sinema Endüstrisi Ödülleri' ile festivalimizi bu yönde güçlendirmeye karar verdik"

Haber 29-09-2018 21:56

Sanatseverler 55. kez Türkiye'nin Oscar'ında buluşacak

Türkiye'nin en köklü film festivali ve "Oscar"ı olarak nitelendirilen Uluslararası Antalya Film Festivali, 55'inci kez yerli ve yabancı sanatçıların klasik otomobillerle halkı selamladığı geleneksel kortej geçişi ile yarın başlıyor - İki Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asghar Farhadi, Terminatör-3 filminin yıldızı Kristinna Loken, ABD'li oyuncu Eric Roberts gibi birçok ünlü ismin yer alacağı festivalde, dünyaca ünlü yönetmenler Bela Tarr, Ferzan Özpetek ile sinemada 20'nci yılını kutlayan Cem Yılmaz izleyicilerle buluşacak - Uluslararası Antalya Film Festivali İçerik Yöneticisi Zihni Türkmen: - "55 yıllık geçmişe sahip festivalin kendine özgü bir kimliği bulunuyor. Çok değerli yapımcılar, film ekipleri burada olacak, filmlerini yarıştıracak. Özel gösterimlerimiz olacak. Dolu dolu bir hafta geçireceğiz, fazlasıyla sanata doyacağımızı söyleyebiliriz"

Haber 28-09-2018 11:54

Napoli'nin Sırrı, 26 Ekim'de vizyona girecek

"Napoli'nin Sırrı", 26 Ekim'de vizyona girecek

Haber 18-09-2018 13:58

Yönetmen Ferzan Özpetek'in ağabeyi Asaf Özpetek hayatını kaybetti

Özpetek'in cenazesi, yarın Fenerbahçe Camisi'nde öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek

Haber 04-07-2018 14:04

Ferzan Özpetek eşi Simone Pontesilli ile birlikte İstanbul'da

İtalya'da yaşayan yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek, geçtiğimiz yıl evlendiği İtalyan eşi Simone Pontesilli ile birlikte objektiflere takıldı.

Magazin 09-12-2017 10:24

Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evleniyor mu?

Olaylı aşklarıyla gündem yaratan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen’in evlilik kararı aldığı iddia edildi. 2018’in ilk haftasında Roma’da nikah kıyacak olan çiftin kutlaması ise Ferzan Özpetek’in evinde olacak.

Magazin 01-11-2017 12:10

Ferzan Özpetek ve Sezen Aksu'dan sürpriz proje!

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, Best FM'e konuk oldu.

Magazin 09-03-2017 10:35

Tuba Büyüküstün'ün saçları dert oldu!

İstanbul Kırmızısı'nda başrol oynayan Tuba Büyüküstün'ün kısacık saçları filmin çekiminde dert oldu.

Magazin 27-02-2017 09:43

'İstanbul Kırmızısı' usta isimleri beyazperdede buluşturuyor

Ferzan Özpetek'in İstanbul'da geçen son filmi İstanbul Kırmızısı'nın (Rosso İstanbul) çekimleri sona erdi.

Magazin 23-10-2016 16:49

Tuba Büyüküstün 'zayıflığın ötesi'ne geçti

Ferzan Özpetek'in 'İstanbul Kırmızısı' adlı filminde başrol oynayan Tuba Büyüküstün zayıflığın ötesine geçti.

Magazin 31-07-2016 09:52

Aynı filmde buluştular

Ferzan Özpetek, yeni filmi için kolları sıvadı.

Magazin 25-12-2015 16:05

Özpetek Matt Dillon ile anlaştı

Ferzan Özpetek, yeni filminin başrolü için dünyaca ünlü oyuncu Matt Dillon ile anlaştı. Amerikalı oyuncu, yakında çekimler için İstanbul'a gelecek.

Magazin 18-08-2015 05:06

Bakan Çelik, Ferzan Özpetek’i şaşırttı

Bakan Çelik, uzun yıllardır İtalya’da yaşayan ünlü Yönetmen Ferzan Özpetek ve Ressam-Heykeltraş Timur Kerim İncedayı ile Roma’da bir araya geldi.

Haber 01-11-2014 22:06

Ferzan Özpetek'in filminde oynamak istiyorum

Oscar ödüllü İngiliz aktör Colin Firth, İtalya'da yaşamını sürdüren Ferzan Özpetek'in yeni filminde oynamak istediğini açıklarken, ünlü yönetmenle bu konu üzerinde konuştuklarını belirtti.

Magazin 27-07-2014 12:12

Özpetek: Erdoğan'a teşekkür etmek gerek

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ve yazar Elif Şafak, Twitter'a tedbir amaçlı erişimin engellemesini eleştirdi.

Haber 22-03-2014 19:58

Özpetek, Berkin için galasını iptal etti

Yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek yeni filmi Kemerlerinizi Bağlayın'ın (Allacciate Le Cinture) bu akşam düzenlenecek galasını, dün yaşamını yitiren Berkin Elvan'a adayacağını açıkladı.

Magazin 13-03-2014 05:42

Yönetmen Özpetek'e Barselona'dan onur ödülü

Yönetmen Ferzan Özpetek'e İspanya'nın Barselona kentinde onur ödülü verildi.

Haber 15-12-2012 07:22