Feshane Haberleri

Ünlü şarkıcı Melike Şahin konserini iptal etti! Tepkiler gecikmedi: Hani pusulam rüzgar diyordun?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, öğretmenler için konser düzenledi. Konserde sahne alacak sanatçılardan biri de Melike Şahin'di. Ancak Şahin rüzgarı bahane ederek konsere çıkmadı. Saatlerce bekleyen öğretmenler ise bu duruma tepki gösterdi. Olayın ardından İBB'den Şahin'in açıklamalarının aksi yönde bir duyuru yayınlandı.

Magazin 03-12-2023 11:15

İBB'nin Feshane'deki sergisine soruşturma! 'Ortadan başlamak' sergisi tartışma yaratmıştı...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından açılan "Ortadan Başlamak" sergisine ilişkin "halkı kin düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldı.

Haber 05-09-2023 13:54

İBB'nin Artİstanbul Feshane'de açtığı sergiyle ilgili suç duyurusu

Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, müstehcen ve sapkınlık içeren figür ve heykellerin yer aldığı gerekçesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Artİstanbul Feshane'de açılan "Ortadan Başlamak" sergisinin kapatılması ve yetkililerin cezalandırılması istemiyle suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 24-07-2023 14:50

Feshane'de yine protesto: 'Kesinlikle sapkınlığı özendiriyor' diyerek çıkıştılar! Polis izin vermeyince arbede çıktı

Geçtiğimiz günlerde sergide yer alan bir heykele 'satanist' yakıştırması yapılarak saldırıda bulunulan Feshane yine bir protestoya sahne oldu. İBB'nin açtığı "Ortadan Başlamak" adlı serginin milli ve manevi değerlere hakaret içerdiğini öne süren topluluk, polis engelini aşarak içeri girmek isteyince arbede yaşandı.

Haber 10-07-2023 08:31

Feshane

Feshane Hakkındaki Haberler Mynet'te. Feshane Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Feshane'de 'satanist heykel' krizi: Güvenlik ekipleri devreye girdi, İBB suç duyurusunda bulundu! Sanatçılar saldırıyı protesto etti

Feshane restorasyon işlemlerinin ardından İBB tarafından "Artİstanbul Feshane" adıyla geçtiğimiz günlerde yeniden açıldı. Sergide yer alan, heykeltıraş Gönül Nuhoğlu'nun keçi heykeline iddiaya göre 'satanist' yakıştırmasıyla zarar verildi, güvenlik ekipleri müdahale etti. İBB heykele saldırıyı yapan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Sanatçılar da basın açıklaması yaparak protesto etti.

Haber 05-07-2023 16:57

Feshane'deki sergi tartışmalara yol açtı! Protesto ettiler: 'İvedilikle kaldırılması lazım'

İBB tarafından Feshane'de açılan 'Ortadan Başlamak' adlı sergi, LGBT propagandası, polis düşmanlığı, cinsel içerikli tabloların bulunduğu iddiası sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bir grup bugün sergiyi protesto etmek için Feshane önünde toplandı. Aralarında avukat, akademisyen, gazeteci ve sanatçının olduğu grubun protestosu nedeniyle ziyarete kapatılan sergi, grubun dağılması sonrasında yeniden ziyarete açıldı.

Haber 27-06-2023 14:32