Fethi Sekin Haberleri

Yılın transferi! Şehit Fethi Sekin’in oğlu resmen Galatasaray’da!

Şehit polis memuru Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.

Spor 16-02-2024 14:28

Şehit polis memuru Fethi Sekin, mezarı başında anıldı! Bakan Yerlikaya'dan paylaşım

İZMİR’de 7 yıl önce adliyeye yönelik terör saldırısını önleyen, mermisi bitinceye kadar teröristlerle çatışarak şehit olan polis memuru Fethi Sekin, Elazığ’ın Baskil ilçesindeki mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fethi Sekin'i andı.

Haber 05-01-2024 15:46

Fethi Sekin şehit olmuştu! İzmir Adliyesi'ne saldırı davası sanığına 6 yıl 3 ay hapis cezası

İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Suriyeli Delil Hıso, örgüt üyeliği suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hıso, üzerine atılı diğer suçlardan ise beraat etti.

Haber 22-06-2023 18:18

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını veren isim öldürüldü

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 2017’de polis memuru Fethi Sekin’in şehit olduğu İzmir Adliyesi’ndeki saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde özel güç sorumlularından "Alişer Çiya" kod adlı terörist Abdulkahar Karasaç’ı Irak’ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.

Haber 14-06-2023 10:02

Fethi Sekin

Fethi Sekin Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Fethi Sekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin hayatını kaybetti

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 2 yıl önce evinde bulunduğu esnada felç geçiren Mehmet Zeki Sekin, 2 yıldır yatağa bağlı şekilde yaşıyordu.

Haber 14-11-2022 12:30

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Elazığ'da Kur'an Kursu açılışında konuştu:

"Sadece Elazığ'ın, Türkiye'nin huzuru değil dünyanın huzuru İslam'dadır. Bunun dışında başka bir anlayışta, başka bir sistemde huzur yoktur. Dünya İslam'a muhtaçtır"

Yurthaber 10-06-2022 23:29

Fethi Sekin şehit düşmüştü! İzmir Adliyesi'ne saldırı davasında şaşırtan sözler: Olayı üzerime yıktılar

İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Saldırı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp hakkında dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso’nın (35) yargılanmasına başlandı. Hıso, mahkemedeki savunmasında, "Hiçbir terör örgütüyle ilişkim olmadı. Bu olayı üzerime yıktılar" dedi. İşte davayla ilgili dikkat çeken detaylar!

Haber 10-05-2022 15:30

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Fethi Sekin'in ailesine ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Fethi Sekin'in ailesine ziyaret

Yurthaber 21-04-2022 00:41

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şehit polis Fethi Sekin'i andı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şehit polis Fethi Sekin'i andı

Yurthaber 05-01-2022 16:19

İzmir Adliyesi çalışanları, adliye şehitlerini video ile andı

İzmir Adliyesi çalışanları, adliye şehitlerini video ile andı

Yurthaber 05-01-2022 12:06

Şehit polis Fethi Sekin'in şehadetinin 5. yılı! Siyasetçilerden anma mesajları

5 Ocak 2017'de PKK'nın İzmir Adliyesine yönelik saldırısını önlerken şehit olan polis memuru Fethi Sekin, şehadetinin 5. yılında anılıyor. Birçok siyasetçi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Fethi Sekin'i andı. İşte siyasilerin şehit polis memuru Fethi Sekin ile ilgili paylaştıkları mesajlar!

Haber 05-01-2022 10:52

Son Dakika: Fethi Sekin ile ilgili kahreden detay! Şehit olmadan önce izin almayı planladığı ortaya çıktı

Son dakika haberi: 5 Ocak 2017'de PKK'nın İzmir Adliyesine yönelik saldırısını önlerken şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in yakın arkadaşı Baki Fırat, daha önce bilinmeyen bir detayı anlattı. Fırat, “Fethi Sekin, o gün işten erken çıkıp benimle birlikte Aydın'da ameliyat olan babasını ziyaret edecekti ama saldırıda şehit oldu. Rabbim ona şehadet şerbetini içmeyi nasip etti” dedi. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 05-01-2022 10:25

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Fethi Sekin paylaşımı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 5 Ocak 2017’de İzmir’de şehit olan polis memuru Fethi Sekin için anlamlı bir paylaşım yaptı.

Haber 04-01-2022 16:11

Mehmet Zeki Sekin kahraman oğlunu anlattı:

"Güzel ülkemde Fethi Sekin'ler bitmez, bir Fethi Sekin ölür, bin Fethi Sekin doğar" - "Onun cesareti hafızalarımızda, kahramanlığı da kalbimizden silinmez"

Yurthaber 04-01-2022 11:16

İzmir Adliyesi çalışanları, şehit Fethi Sekin'i anlattı

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur: - "Şehit olduğu gün öğlen karşılaşmıştım. Birbirimize hal hatır sormuştuk. 'Görevimizin başındayız başkanım' demişti. O gün ayrı bir güzellik çökmüştü üzerine. Olayı duyunca hepimiz kahrolduk" - Zabıt katibi Canan Gürbüz: - "Onun vatanseverliği, teröristlerin üzerine tek başına kahramanca gidişinden belliydi"

Yurthaber 04-01-2022 11:12

GRAFİKLİ - Kahraman polis memuru Fethi Sekin, şehadetinin 5. yılında anılıyor

PKK'nın 5 Ocak 2017'de İzmir Adliyesine yönelik hain saldırısını canı pahasına önleyen polis memuru Fethi Sekin, kahramanlığıyla gönüllerde yer etti - Şehit Sekin'in ismi okul, hastane, cadde ve parklarda yaşatılıyor

Yurthaber 04-01-2022 11:09

Fethi Sekin'in şehit edildiği hain saldırıda yeni gelişme: Tatlı kutusuyla getirmişler

İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği belirlenip yakalanan ve önceki gün tutuklanarak cezaevine gönderilen Suriye uyruklu, PKK/KCK'lı terörist Delil Hıso'nun ifadesinde, saldırıda kullanılan mühimmatların tatlı kutularında İzmir'e getirildiği ortaya çıktı.

Haber 14-10-2021 18:31

Fethi Sekin'le ilgili kahreden detay! Babasını görmeye gidecekmiş

İzmir Adliyesinde 2017'de polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit edildiği saldırıda bomba ve fişekleri temin ettiği belirlenen Suriye uyruklu PKK/KCK'lı terörist Delil Hıso yakalandı. Şehit Fethi Sekin'in yakını Baki Fırat, "Bize müjdeyi verdiler. Kanımız yerde kalmadı." dedi. Fırat, şehit Sekin'le yaptığı son görüşmeyi anlatarak şehit olduğu gün, Aydın'da ameliyat olan babasını ziyaret etme planı olduğunu söyledi.

Haber 12-10-2021 14:51

GÜNCELLEME - İzmir Adliyesine yönelik terör saldırısında kullanılan bombaları temin eden zanlı yakalandı

Polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can'ın şehit olduğu olayda kullanılan el bombaları, TNT bomba malzemeleri ve tüfek fişeklerini, eylemi gerçekleştiren teröristlere teslim ettiği belirlenen Suriyeli PKK/KCK üyesi Delil Hıso İzmir'de tutuklandı - Şüphelinin Mardin'in Nusaybin ilçesinde 2015'te güvenlik güçlerine yönelik 3 bombalı eylem ve zırhlı polis aracına düzenlenen silahlı saldırıya katıldığı da belirlendi ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 12-10-2021 12:43