Fethullah Gülen Haberleri Ve Son Dakika Fethullah Gülen Haberleri

Fethullah Gülen Haberleri Ve Son Dakika Fethullah Gülen Haberleri

Fetullah Gülen'in kullandığı addır. "Fethullah" yazılışını kullansa da Gülen'in kimlikteki adı "Fetullah" şeklindedir.

Fethullah Gülen Haberleri

Cevdet Türkyolu kimdir? Nerede? FETÖ'cü Cevdet Türkyolu kiminle evli?

Cevdet Türkyolu, Fethullah Gülen ile ilgili sosyal medyada yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Basında yer alan haberler sonrası Cevdet Türkyolu kimdir? Nerede? FETÖ'cü Cevdet Türkyolu kiminle evli? sorularının yanıtı merak konusu oldu. Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Haber 09-03-2022 08:23

Fethullah Gülen öldü mü? İddialar doğru mu? Fethullah Gülen zehirlendi mi? Açıklama yapıldı mı?

Fethullah Gülen hakkında gece yarısı sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulunuldu. Fethullahçı Terör Örgütü liderinin öldüğü iddia edildi. Bu iddia üzerine sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı ve basında yer alan haberler sonrası Fethullah Gülen öldü mü? İddialar doğru mu? Fethullah Gülen zehirlendi mi? Açıklama yapıldı mı? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar....

Haber 09-03-2022 08:04

Yalnız Kurt kimi anlatıyor? Yalnız Kurt dizisinde Fethullah Gülen göndermesi...

Yalnız Kurt dizisi izleyiciyle buluştu. Her hafta cuma günü ekrana gelen dizinin ilk bölümünde yapılan Fethullah Gülen göndermesi izleyicinin dikkatinden kaçmadı. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt daha şimdiden izleyiciden tam not aldı. Peki Yalnız Kurt kimi anlatıyor? İşte detaylar...

Haber 29-01-2022 19:29

15 Temmuz darbecilerin listesi! Kimler darbe yapmaya kalkıştı? FETÖ nedir?

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'ne sayılı saatler kaldı. 2016'da gerçekleşen darbe girişimi sonrası 15 Temmuz, 2017'de resmi tatil ilan edildi ve 15 Temmuz 2016'da vatanını korurken asker ya da gazi olanlar çeşitli etkinliklerle anıldı. Peki kimler darbe yapmaya kalkıştı? FETÖ nedir? İşte 15 Temmuz darbecilerin listesi!

Haber 14-07-2021 11:56

FETÖ’cü Orhan İnandı'dan örgüte dair önemli itiraflar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MİT tarafından yakalandığını duyurduğu FETÖ'nün üst düzey ismi Orhan İnandı örgütün sözde Orta Asya genel sorumlusu olduğunu itiraf etti. Edinilen bilgilere göre Orhan İnandı, FETÖ elebaşının kaldığı Pensilvanya ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi.

Haber 12-07-2021 15:11

Yunanistan'dan skandal 'FETÖ elebaşı' hamlesi!

Yunanistan'da çifte skandala imza atıldı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili tarihçi Jon Pahl tarafından yazılan kitap, Yunanistan’da Papazisis Yayınları tarafından Yunanca piyasaya sürüldü. Kitabın Yunanca olarak basılması yetmezmiş gibi terörist elebaşıyla yapılan röportaj da televizyon da yayınlandı.

Haber 12-03-2021 13:57

Hrant Dink cinayeti davasında 5 Mart'ta karar çıkması bekleniyor

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, gazeteciler, jandarma ve eski emniyet görevlilerinin de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 76 sanığın yargılandığı dava, sanıkların son sözlerinin alınması ve karar açıklanmak üzere 5 Mart'a ertelendi.

Haber 10-02-2021 17:03

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen kısmi felç oldu, yerine İsmail Büyükçelebi vekalet ediyor

FETÖ terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen'in koronavirüse yakalandığı ve kalp ritmi ciddi şekilde bozulunca sağ kol ile bacağında kısmi felç oluştuğu iddia edildi. Gülen'in hastalığı yüzünden vekalet edecek ismin ise İsmail Büyükçelebi olarak belirlendiği belirtildi.

Haber 21-12-2020 08:55

Rıdvan Dilmen'den bomba açıklamalar! FETÖ ve dahası...

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bir gün önce "Her şeyi açıklayacağım" dedikten sonra kendisi için "şeytan" ifadesini kullananları mahkemeye vereceğini söyledi. Dilmen, bazı spor insanlarının terör örgütü başı Fethullah Gülen ile ilgili attıkları tweetleri gündeme getirdi.

Spor 21-09-2020 23:02

Meclis Başkanveli, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'u uyardı: Sehven 'Sayın Fethullah Gülen' dediniz, özür dileyiniz

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, muhalefeti eleştirirken Fetullah Gülen’e ‘sayın’ dedi. Muş, Meclis Başkanvekili tarafından uyarılması ardından özür diledi.

Haber 14-07-2020 22:24

Fethullah Gülen’in yeğenine tahliye

İstanbul Beykoz’da sahte kimlikle yakalanan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Zeynep Gülen, yargılandığı davada mevcut delil durumu nedeniyle tahliye edildi.

Haber 05-05-2020 23:17

İzmir’de yakalanan Yusuf Bekmezci'nin gizli görevi ortaya çıktı!

İzmir'de polis ekipleri tarafından nefes kesen operasyonla yakalanan FETÖ’nün kritik ismi Yusuf Bekmezci’nin örgüt içerisinde yürüttüğü gizli görevi ortaya çıktı. Bekmezci’nin örgütün elebaşı Fethullah Gülen’in en yakınındaki isimlerden biri olduğu ve canlı kurye görevi yaptığı tespit edildi. Öte yandan Bekmezci’nin 22 kez ABD’ye gittiği ve bu ziyaretlerini en son 2016 yılında gerçekleştirdiği belirlendi.

Haber 21-01-2020 17:25

Washington Post: Giuliani, 2017'de Gülen'in iadesi için Trump'a büyük baskı yaptı

Washington Post gazetesi, Trump'ın kişisel avukatı Giuliani'nin 2017'de Başkan ile yaptığı özel sohbetlerde Gülen'in Türkiye'ye iade edilmesi gerektiğini sıklıkla dile getirdiğini bildirdi. Gazete, Trump'ın da bir dönem buna sıcak bakıp konuyla ilgili bilgi istediğini ancak Beyaz Saray yetkililerinin bu fikre karşı çıktıklarını yazdı.

Haber 16-10-2019 08:17

Son dakika: FETÖ elebaşı Gülen'in özel şoförü tutuklandı

Son dakika haberine göre FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Türkiye'de bulunduğu tarihler arasında şoförlüğünü yapan ve örgüt içerisinde 'üst düzey mahrem' konumda bulunan aynı zamanda FEM Dershaneleri Genel Müdürlüğü yapan Mehmet Demircan'ın Üsküdar'da bulunan gaybubet evinde 22 Ağustos'ta eşiyle birlikte gözaltına alındığı açıklandı.

Haber 27-08-2019 12:09

Rafiekian Gülen'in iadesi için lobi faaliyetinden suçlu bulundu

Fethullah Gülen’in iadesi için ABD’de Türkiye adına yasa dışı lobi faaliyeti yürütmekle suçlanan İran ve ABD vatandaşı Bijan Rafiekian suçlu bulundu.

Haber 24-07-2019 09:52

Son dakika: Fetullah Gülen'in yeğenleri Şamil Gülen ve Tavus Bin Keysan Gülen'in cezaları belli oldu

Son dakika haberine göre FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğenleri Şamil Gülen ve Tavus Bin Keysan Gülen, silahlı terör örgütü üyeliği suçundan 12'şer yıl hapisle cezalandırıldı.

Haber 17-07-2019 16:27

FETÖ'de hasta ruhlu Gülen'e isyan

Karanlık yüzü açığa çıkan ve sorgulamaların arttığı terör örgütünde özellikle elebaşı Fetullah Gülen ve örgütün üst düzey isimlerine eleştiriler yoğunlaşmış durumda - Örgütten ayrılanların sayısı artarken FETÖ muhalifleri kurdukları internet sitelerinde itiraflarda bulunuyor - Eski üsteğmen Emir Yıldız, ordudaki kumpasları bir bir anlatırken, 15 Temmuz'da FETÖ'cü askerlerin "Pensilvanyalı hocanın güç hırsı ve iktidar mücadelesi uğruna" öldürüldüğünü yazdı - Bir eski örgüt üyesi, "Fetullah Gülen'in Anadolu tabiriyle tek ayak üstünde kırk yalan söylemesinin" kendisine İslam'ı sorgulattığını ve sonunda ateist olduğunu belirtti - Eski üyeler, elebaşını "kalleş," "yalancı", hasta ruhlu biri" diye nitelendirirken, örgütte kendilerine "kaypakça kıvırmanın" öğretildiğini yazdı - Sosyal medyada örgütün gazetecilerine "Darbenin arkasında FG'nin (Fetullah Gülen) izi görünüyor, açıklaması gereken bir sürü şey olduğunu söyle. Senin, benim hayatımı karartan adamı eleştir" çağrıları yapıldı

Haber 14-07-2019 12:27

Fetullah Gülen'in mesajı deşifre oldu: Onları meşgul edin!

FETÖ’nün sözde “Türkiye sohbet imamı” Mehmet Tabanca’nın 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davanın gerekçeli kararında, örgüt elebaşı Fethullah Gülen’in, hain darbe girişiminden yaklaşık 6 ay önce örgüt mensuplarına gönderdiği, “Onları (hükümeti) toplum karşısında zor durumda bırakacak şeylerle meşgul edin. Eğer rahat bırakırsak bütün güçleriyle bizle uğraşacaklar” şeklinde ByLock mesajı gönderdiği ifade edildi.

Haber 26-03-2019 12:36

Fethullah Gülen'in iadesiyle ilgili Hulusi Akar'dan açıklama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD'deki görüşmelerine ilişkin, "Suriye'den çekilme kararının uygulanması konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Çekilme sırasında herhangi bir şekilde otorite boşluğu bırakılmaması hususunu da muhataplarımıza hatırlattık." dedi. Ayrıca Bakan Akar, ''FETÖ elebaşının ve örgütün diğer üyelerinin iadesi konusunu da gündeme getirdik. Önümüzdeki günlerde bunu yakından takip etmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Haber 23-02-2019 11:02

Fetullah Gülen Türkiye'ye mi getiriliyor? İbrahim Kalın'dan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in sabah saatlerinde Türkiye'ye getirileceğine dönük iddia ile ilgili konuştu. Kalın, "Bize ulaşan böyle bir şey yok" dedi.

Haber 17-02-2019 01:43

Flaş iddia: Fetullah Gülen, Adil Öksüz'ü falakaya yatırdı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında ifadesi alınan Ü.A, FETÖ şüphelisi Ahmet Güneş'in kendisine, örgüt elebaşısı Fetullah Gülen'in sözlerini dinlemediği gerekçesiyle aralarında Adil Öksüz ve Mustafa Yeşil'in de bulunduğu örgüt mensuplarını falaka usulüyle dövdüğünü iddia etti.

Haber 20-01-2019 12:09

FETÖ elebaşısı, Adil Öksüz'ü falakaya yatırdı

FETÖ soruşturması kapsamında ifadesi alınan Ü.A, FETÖ şüphelisi Ahmet Güneş'in kendisine, örgüt elebaşısı Fetullah Gülen'in aralarında Adil Öksüz'ün de bulunduğu örgüt mensuplarını falaka usulüyle dövdüğünü anlattığını söyledi - Ü.A'nın ifadesinden: - "Ahmet Güneş; örgüt elebaşısı Gülen'in, Adil Öksüz ve Mustafa Yeşil'e, yemek yediği tabak ve materyalleri, kanserojen etki yaratır diye normal deterjan yerine arap sabunu ile yıkattırdığını anlattı. Yine bir defasında Güneş, Öksüz ve Yeşil'in, tabak ve kaşıkları normal deterjanla yıkadıklarını ancak Gülen'in yemek esnasında bunları koklayarak durumu fark ettiğini ve kendilerini falaka denilen usulle dövdüğünü anlatmıştı"

Haber 20-01-2019 11:12

FETÖ üyeliğinden hapis yatıp beraat etmişti: Gülen/CIA fırsatını bulsun yine darbe yaptırabilir!

Fethullah Gülen'in önünde ağlayarak şiir okurken kaydedilen görüntüleri ortaya çıkan ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında gözaltına alınarak daha sonra tahliye edilen Devrimci Sosyalist İşçi Partisi üyesi Mücteba Kılıç, Twitter hesabından çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Kılıç, 'Fethullah Gülen/CIA fırsatını bulsun yine darbe yaptırabilir. Zira has FETÖ'cü olup darbeden alınanlara örgüt çözülmesin diye sürekli yeni darbe tarihi geliyordu' dedi.

Haber 17-01-2019 14:30

Burhan Kuzu Kılıçdaroğlu'na tazminat ödeyecek

Mahkeme AK Partili Burhan Kuzu'yu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tazminat ödemeye mahkum etti

Haber 27-12-2018 15:19

FETÖ'cülerin hastane taktiği deşifre oldu

FETÖ'nün kapatılan GATA'daki mahrem yapılanmasına ilişkin soruşturmada, firari olarak aranan örgüt mensuplarının yakalanmamaları amacıyla örgüt tarafından ayarlanan özel hastanelerde kayıt yaptırmadan tedavi edildikleri, doğum yaptıkları tespit edildi - Mahrem imamın kullandığı şifreli programda yapılan yazışmalarda, örgüt mensuplarının önemli konuları halen FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'e danıştığı, "ankesör-sabit kontörlü hatlara" yönelik soruşturmaların şüpheli askerleri itirafçı olmasın diye çalıştığı belirlendi - Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 30 şüpheliden 21'i yakalandı

Haber 25-12-2018 12:40

Beyaz Saray'dan flaş Gülen açıklaması

Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Trump, Erdoğan'a Gülen'in iadesi konusunda sadece bir bakacağını söyledi" ifadesine yer verildi.

Haber 18-12-2018 22:32

Tansu Çiller'den 'Gülen' iddiasına yalanlama

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, "Başbakanlığım döneminde, yasada yer alacak terör tanımının Fetullah Gülen'le tartışıldığı, ondan fikir alındığı veya o doğrultuda yön verildiği şeklindeki iddia külliyen hakikat dışıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 22-11-2018 15:59

ABD Başkanı Trump'tan 'Fethullah Gülen' açıklaması

ABD Başkanı Trump, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi tartışmalarına noktayı koydu. Trump, "Gülen'in iadesi gündemimizde yok." dedi.

Haber 17-11-2018 17:00

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Fethullah Gülen açıklaması

Amerikan NBC televizyon kanalı, Beyaz Saray'ın Fethullah Gülen'i ABD'den uzaklaştırmanın yollarını aradığını öne sürdü. Kanal ABD'nin bu hareketle Kaşıkçı olayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi hükümetine yaptığı baskıyı hafifletmeyi amaçladığını öne sürdü. ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan iddialara yalanlama geldi.

Haber 15-11-2018 23:51

Tanıtım filminde Fethullah Gülen benzerliği başlarını yaktı

FETÖ'cülere yönelik operasyonlar sürerken bir haber de Başkent'ten geldi. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nde tanıtım filmindeki FETÖ benzerliği nedeniyle 3 kişi açığa alındı. Gizli mesajlar ortaya çıkarıldı.

Haber 08-11-2018 17:39

Fetullah Gülen, Metin Külünk için suikast emri mi verdi?

FETÖ elebaşı Gülen'in 29 Ekim'de yaptığı söylenen bir konuşmasındaki ifadeleri AK Partili eski milletvekili Metin Külünk'e 'suikast emri' olarak yorumlandı. Olay sosyal medyada geniş yankı bulurken Külünk'ten de açıklamalar geldi.

Haber 30-10-2018 08:38

Fethullah Gülen'le fotoğraf çektiren Afif Demirkıran'a kritik görev

Eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı’na atandı. Demirkıran'ın 2012’de Fethullah Gülen’i ziyaret eden bir heyetin içinde bulunduğu hatta fotoğraf çekildiği ortaya çıktı

Haber 28-09-2018 09:30

ABD 'Terörizm 2017 Ülkeler Raporu'nu açıkladı! Fetullah Gülen için 'din adamı' ifadesi kullanıldı

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Terörizm 2017 Ülkeler Raporu'nun Türkiye bölümünde FETÖ'den bahsedilirken, geçen yıl raporda yer alan terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG ile ilgili bölümü rapordan çıkarıldı. Raporun "Terörizmin Devlet Sponsorları" bölümünde İran, Sudan, Suriye ve Kuzey Kore, teröre destek veren ülkeler kategorisinde değerlendirildi. Öte yandan raporda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için "din adamı" ifadesi kullanıldı.

Haber 20-09-2018 01:31

TRT Diyanet'e 'Fethullah Gülen güftesi' cezası

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nun (TRT) Diyanet kanalında FETÖ lideri Fethullah Gülen’in güftesinin yayınlanması Cumhurbaşkanlığı’na bağlanan kamu yayıncısını terör cezası ile karşı karşıya bıraktı.

Haber 14-09-2018 07:53

ABD'de yerel gazetede FETÖ makalesi! 'Kamptan gelen sesler endişe uyandırıyor'

Pensilvanya'da yayımlanan "The Press" adlı gazetede yer alan makalede, FETÖ'nün Pensilvanya'daki kampı hakkında çevre sakinlerinin kampta neler olduğuna dair akıllarındaki soru işaretlerine cevap beklediği belirtildi. Kamptan silah ya da havai fişek seslerine benzer gümbürtüler duyulduğunun anlatıldığı makalede, "Ancak bu sesler konusunda en ürkütücü nokta bu seslerin tam otomatik silahlar gibi arka arkaya gelmesi." ifadeleri kullanıldı.

Haber 07-09-2018 03:52

Yeni görüntüler! FETÖ elebaşı Gülen'e şarkısını böyle dinletmiş

İzmir'de polisin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınıp, tutuklanan Muhammet Ayhan Turan'ın cep telefonunda yapılan incelemede çarpıcı görüntüler elde edildi. Cep telefonu kayıtlarından birinde halen firarda olan türkücü Gökmen Ürü'nün, örgüt elebaşı Fethullah Gülen ile cep telefonuyla görüntülü konuşması, örgüte yönelik operasyonları eleştirmesi, ardından da bestelediği yeni şarkısını okuması yer aldı.

Haber 02-09-2018 12:18

'Gülen'in köpeğiyim' diyen profesör cezaevinde öldü

15 Temmuz darbe girişimininde ardından 7,5 yıl hapse çarptırılan emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabri Çolak (69), cezaevinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Çolak'ın "Gülen'in köpeğiyim" dediği iddia ediliyordu

Haber 25-08-2018 09:35

İtiraf etti! Dikkat çeken talimat! Hemen uzaklaşın

Ankesörlü telefon soruşturmasında itirafçı olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli muvazzaf Astsubay Y.D hem ankesörlü telefonun işleyişini hem de kendisi gibi FETÖ’cü olan 3 muvazzaf devre arkadaşı subayı deşifre etti. Astsubay Y.D., "Buluşmalarımızda bize, 'Direkt olarak yanımıza gelmeyin, bizi takip edin, dikkat çekmeyin, eğer çarşıda arkadaşlarınızlayken bize denk gelirseniz bizden hemen uzaklaşın' talimatı verildiğini söyledi

Haber 16-08-2018 09:43

Donald Trump'a skandal öneri: Başkan, Fethullah Gülen'le birebir görüşmeli

ABD merkezli "düşünce" kuruluşu Ortadoğu Forumu Direktörü Gregg Roman'dan skandal bir teklif geldi. Roman, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik yaptırım kararlarının yetersiz olduğunu savunarak, 'Başkan, Fetullah Gülen'le birebir görüşmeli' dedi.

Haber 12-08-2018 09:11

İtirafçı FETÖ imamının verdiği belgede dikkat çeken ayrıntı

İtirafçı olan bir FETÖ imamının teslim ettiği kozmik belgede, örgüt üyelerine anlatılan teknik takipten korunma tedbirleri yer alıyor. Belge, örgüt mensuplarına, karşı istihbarat konusunda verilen eğitimleri de içeriyor.

Haber 06-08-2018 06:14

Fethullah Gülen'in çiftliğinin önünde büyük gerginlik

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ABD'deki çiftliğinin önünde toplanan Türklerin gösterilerini takip için orada bulunan gazeteciler FETÖ'nün militanları tarafından provoke edildi. Hatırlanacağı üzere FETÖ elebaşının yaşadığı bölgedeki hareketlilik hasta olduğu bilinen Gülen'in öldüğü şeklinde haberlere neden olmuştu.

Haber 17-07-2018 10:38

Pensilvanya'daki FETÖ kampı havadan görüntülendi

Anadolu Ajansı (AA), Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki örgütün kampını havadan görüntüledi.

Haber 16-07-2018 04:38

Pensilvanya semalarında dikkat çeken görüntü

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya semalarından ilginç bir görüntü yansıdı. Gülen'in malikanesinin üstünden geçen uçaklar, 'Gülen'i iade edin' yazılı pankartlar dalgalandırdı. Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC) ve Türk Amerikan Birliği Komitesi tarafından organize edilen gösteride, vatandaşlar Türk bayrakları açtı, FETÖ karşıtı sloganlar attı.

Haber 15-07-2018 23:28

TRT’de Fethullah Gülen skandalı! Ekranda görenler şoke oldu

TRT Diyanet'te Tasavvuf Musikisi programında 'Fethullah Gülen' skandalı yaşandı. “Bulanlar Hakkı Buldu” adli ilahi yayını sırasında eseri tanıtan yazıyı görenler şoke oldu.

Haber 14-07-2018 13:27

Özal’ı son gören FETÖ’cü kaçak doktor ABD’de ortaya çıktı

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve FETÖ firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ilk kez görüntülendi - FETÖ’nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra ABD’ye kaçan Sarsılmaz’ın, FETÖ bağlantılı Virginia International University bünyesinde görev yaptığı ortaya çıktı - Karşısında mikrofonu ve kamerasıyla AA ekibini gören Sarsılmaz, büyük endişe ve tedirginlik yaşadı - Özal'dan neden kan veya saç örneği almadığına ilişkin soruyu yanıtsız bırakan Sarsılmaz, objektiften kaçmak için büyük çaba harcadı - Emre Uslu’nun da çalıştığı ve başkanlığını İsa Saraç’ın yaptığı okulun, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra 10 kişi için oturum izni aldığı ve Sarsılmaz ailesinin de bu kişiler arasında olduğu kaydediliyor

Haber 13-07-2018 11:05

Prestijli yayın kuruluşu duyurdu: FETÖ'nün yeni merkezi belli oldu

Türkiye'deki 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Ankara'nın baskısıyla pek çok ülkede kan kaybeden Gülen yapılanması Almanya'da yeniden örgütlenmeye çalışıyor. DW'den Gunnar Köhne, Almanya'da Gülencilerin izini sürdü.

Haber 13-07-2018 11:02

Fethullah Gülen’in yeğeni Fatma Nur Gülen, 100 FETÖ'cüyü deşifre etti!

Fethullah Gülen’in yeğeni Fatma Nur Gülen, İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen operasyonla örgüt evinde yakalandı. İkinci kez ifade vermek isteyen ve itiraflarıyla etkin pişmanlıktan yararlanan Gülen, örgütteki 100’e yakın ismi tek tek açıkladı.

Haber 16-06-2018 05:28

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu duyurdu: FBI'dan FETÖ soruşturması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'ye karşı uluslararası alanda yürüttükleri mücadeleye dikkati çekerek, "Şimdi Amerika, FBI bir soruşturma başlattı. Amerika'daki ihlalleri, vergiden vize kaçakçılığına kadar her türlü ihlalleri görmeye başladılar ve ciddi bir soruşturma olduğunu Dışişleri Bakanı bana söyledi" dedi. Çavuşoğlu Almanya'nın da FETÖ konusundaki tavrını da "Almanya da şimdi anlamaya başladı" ifadeleriyle değerlendirdi.

Haber 12-06-2018 21:38

MHP'li Celal Adan'dan Meral Akşener'e yanıt

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Fethullah Gülen'le görüştürdüğü iddiasını yalanladı: "Absürt bir şey. Yalan söylüyor. Gündemimizi berbat edeceksiniz."

Haber 12-06-2018 16:15