Feto Bahanesiyle Dolandiricilik Haberleri

Yargıtay, 2 çocuğa cinsel istismar suçundan yargılanan sanığa verilen cezayı yetersiz buldu

Denizli'de oyun oynama bahanesiyle evine çağırdığı 4 yaşlarındaki 2 çocuğa cinsel istismar uyguladığı suçlamasıyla yargılanan ve 22 yıl 6 ay hapis cezası alan sanığın, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan da cezalandırılması istendi.

Yurthaber 2024-04-24 15:09:08

Kıyafet hırsızları güvenlik kamerasında

Aksaray’da giyim mağazalarından kıyafet deneme bahanesiyle kıyafet çalan 6 şüpheli güvenlik kamerasına yakalanırken, polisin yaptığı operasyonla yakalandılar.

Yurthaber 2024-04-03 14:17:39

Mutfakta 'elti' dehşeti: Çay ziyaretine gelen misafir arkasından bıçaklayıp kaynar su döktü! Rapor geldi, ceza almadı

İstanbul'da çay içme bahanesiyle eltisi Behice Çayıroğlu'nun evine giden E.A., eltisini mutfakta arkasından defalarca bıçaklayıp üzerine kaynar su döktü. 2022'de meydana gelen bu korkunç olayın ardından E. A., hakkında açılan davada ceza almadı. Olay gününe ilişkin hiçbir şeyi hatırlamadığını söyleyen E.A. hakkındaki bu kararı belirleyen, savcının okuduğu mütalaadaki detay oldu.

Haber 2024-03-27 11:21:38

Çocuğun cinsel organını ısırarak koparmıştı! Mahkemede şoke eden sözler: 'Sünnet oldunuz mu?'

Ankara'da görme engelli Evren Demirci (43), sokakta oynayan 4 çocuğu yardım etmeleri bahanesiyle evinin bodrumuna indirip cinsel istismar girişiminde bulunup birinin cinsel organını ısırarak kopardı. 111 yıla kadar hapisle yargılanan Demirci hakim karşısına çıktı. Demirci’nin cinsel organını kopardığı H.H.A. (9), “Adam bizi, bodruma bir yere götürdü. Işıkları açtırdı ve 'Sünnet oldunuz mu' dedi. Sonra 'Sen içeride dur, onlar çıksın' dedi bana. Arkadaşlarım dışarı çıktı. Bana zarar verdi" dedi.

Haber 2024-03-19 15:59:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye net mesaj! 'Verilen destek kesilmeli'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı programda yaptığı açıklamada "Güney sınırlarımızda 'Teröristan' kurulmasına izin vermeyeceğiz" dedi. ABD'ye de net mesaj veren Erdoğan "DEAŞ bahanesiyle bölücü örgüte verilen destek kesilmeli" diye konuştu.

Haber 12-03-24 20:37

Yozgat'ta eve çağırdıkları kişiyi darbederek zorla senet imzalatan 3 zanlı tutuklandı

Yozgat'ta otomobil tamiri bahanesiyle eve çağırdıkları kişiyi darbederek zorla 1 milyon liralık senet imzalattığı öne sürülen 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 28-02-24 10:26

Harçlıklarını biriktirdi, erkek arkadaşına diz çöküp evlilik teklif etti

Eskişehir’de fotoğraf çekinme bahanesiyle erkek arkadaşını Porsuk Çayı kenarına davet eden Sena Özer, diz çöküp harçlıklarıyla aldığı yüzükle evlilik teklifi etti.

Yurthaber 26-02-24 10:12

Fotoğraf çekme bahanesiyle sevgilisinin telefonunu aldı! O poz verirken genç kız mesajlarını kontrol etti... 'Şeytanın aklına gelmez'

Sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olan görüntülerde sevgilisinin fotoğrafını çekme bahanesiyle telefonunu alan genç bir kadın yer aldı. Ancak kadının amacı fotoğraf çekmekten çok başkaydı. Sevgilisinin telefonunu alan kadın genç adam poz verirken mesajlarını kontrol etti. O anlar sosyal medya kullanıcıları arasında popüler oldu.

Trend 20-02-24 09:09

Şanlıurfa'da döviz alma bahanesiyle dolandırıcılık yapan 2 şüpheli aranıyor

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde, döviz alma bahanesiyle dolandırıcılık yapan 2 şüpheli, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yurthaber 13-02-24 13:25

İntihar ettiği sanılıyordu: 13 yaşındaki kız çocuğu 'namus meselesi' bahanesiyle töre cinayetine kurban gitmiş

Kars'ta 3 yıl önce 13 yaşındaki B.K.'nin cansız bedeni bir evde bulunmuştu. İntihar ettiği iddia edilen kız çocuğunun töre cinayetine kurban gittiği ortaya çıkarken, B.K.'nin baba ve ağabeyi tutuklandı.

Haber 02-02-24 13:25

Bursa'da kar vaadiyle dolandırıcılık soruşturmasında 19 şüpheli yakalandı

Bursa'da bayiden araba çıkarma bahanesiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklanan avukatın, paraların izini kaybettirmek amacıyla yüksek tutarda para gönderdiği kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 19 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 30-01-24 13:18

Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar! Savunması 'pes' dedirtti: 'Suç olduğunu bilmiyordum'

Bursa’da özel okulda yabancı dil öğretmeni olarak çalışan S.Y. (38), sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği kız öğrencisi Ö.K.'ya (14) cinsel istismarda bulundu. Ö.K.'nin ailesi, S.Y.’nin kızlarına cinsel istismarda bulunduğunu, cinsel içerikli fotoğraflar gönderdiğini belirledi. S.Y., ‘cinsel istismar’dan 10 yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan ise 2,5 yıl olmak üzere toplam 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 10:59

Depremzedelere yardım götürme bahanesiyle uyuşturucu sevkiyatı davasında karar

Adana'da, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen illere kamyonetle yardım götürdükleri bahanesiyle su, çocuk bezi ve ayakkabıların arasına gizledikleri 107 kilo 100 gram esrarı sevk ettikleri iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık 15 yıl hapse çarptırıldı, tutuksuz sanık beraat etti.

Yurthaber 27-12-23 10:52

İstanbulkart doldurma bahanesiyle para isteyen 2 kadın yine aynı yerde yakalandı

Beyoğlu’nda sokakta çevirdiği vatandaşlardan İstanbulkart doldurma bahanesiyle para isteyen 2 kadın, huzur ve sivil zabıta ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 26-12-23 09:28

Ayrıldığı eşinin evine eşyalarını alma bahanesiyle geldi! Tartıştığı eski eşini defalarca bıçakladı... Düşündüğümden daha hızlısın

Amerika Birleşik Devletleri'nin İllinois eyaletinin Naperville bölgesinde 63 yaşındaki Patrick O'Brien isimli bir adam kişisel eşyalarını alma bahanesiyle eski eşinin evine geldi. İkili arasında başlayan tartışmada 60 yaşındaki adam bir mutfak bıçağı alarak karısını evin içinde kovalamaya başladı. Kovalamaca yan komşunun verandasına kadar taştı. Öfkelenen cani koca karısını göğsünden ve kolundan olmak üzere defalarca bıçakladı.

Trend 25-12-23 08:08

Taksim'de turistlere 'yem' tuzağı kamerada! Bir fotoğraf 500 TL

Taksim Meydanı'nı mesken tutan kuş yemcileri, turistleri tuzağa düşüren bir dolandırıcılık çetesine dönüştü. Önce kuş yemi satma bahanesiyle turistlere yaklaşan sahtekarlar, sonra fotoğraf çektikleri turistlerden bir fotoğraf için 500 TL alıyor. Üstelik turistler itiraz etse de, para vermeden ellerinden kurtulamıyor. Suçüstü görüntülenip polise bildirilen 'güvercin çetesi' yakalandı. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 08:40

Seçil Erzan'dan sonra şimdi de o! Banka çalışanı için 100 milyon dolarlık vurgun iddiası 'Ortadan kaybolmadan önce son söylediği şey...'

Seçil Erzan olayı sonrası Kadıköy'de kamu bankası çalışanı Ü.G. için de yüksek kar vaadiyle dolandırıcılık iddiası çıktı. Mağdurların avukatı 100 milyon dolardan bahsetti. 750 bin dolar kaptırdığını söyleyen biri "Yatırım araçları, enstrümanlarına girip para kazandığını vadediyordu. Bu süreçte annemi kaybettim" dedi. "1 milyon dolar dolandırıldım" diyen biri de "Parayı işletip ay sonu geri gönderiyordu. Bu bir süre yürüdü. Sonra hesabının bloke olduğu bahanesiyle oyalayıp ortadan kayboldu" dedi.

Haber 14-12-23 12:14

'Gezelim' diye dışarıya çıkardıkları kızı tuvalette dövüp kameraya aldılar

İstanbul'da akılalmaz olay! Bir grup genç kız arkadaşları olan bir başka kızı 'gezme' bahanesiyle bir restorana götürdü. Burada tuvalete geçen kızlar, çağırdıkları kızı döverek kameraya aldılar. Görüntülerde bir kızın, "Annem hakkında nasıl konuşursun?" diyerek saldırması yer alıyor.

Haber 07-12-23 23:21

'Görünce dünyam yıkıldı' Patates-soğan alma bahanesiyle markete girdi! 21 bin TL çaldı

Samsun’da bir şahıs ’patates-soğan alma’ bahanesiyle girdiği marketten 21 bin TL çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 30-11-23 18:03

Ucuz araç satışı bahanesiyle 400 milyon TL dolandırdılar! Mağdurların sayısı artıyor

İstanbul'da ucuza araç satma bahanesi ile vatandaşları 400 milyon TL dolandıran 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şimdiye kadar 65 kişinin savcılığa şikayet dilekçesi verdiği ancak mağdurların sayısının artacağı da belirtildi.

Haber 19-11-23 17:03

İstanbul’da ‘sahte polis’ şoku! 3’ü de İranlı çıktı…

Fatih'te kendilerini polis olarak tanıtarak kimlik kontrolü bahanesiyle durdurdukları turistlerin paralarını çalan, İran uyruklu 3 kişi gözaltına alındı. İşledikleri bir suç sırasında cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen şüpheliler sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Haber 09-11-23 10:34

Eski HDP milletvekili Hüda Kaya tutuklandı

Eski HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında tutuklandı.

Haber 01-11-23 17:33

Sakarya'da gazi ve şehit yakınlarına yardım bahanesiyle dolandırıcılık yapan 3 zanlı tutuklandı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde dernek adı altında gazi ve şehit yakınlarına yardım toplama bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı, cezaevine gönderildi.

Yurthaber 31-10-23 10:31

Dehşet anları kamerada! Adres sorma bahanesiyle kurşun yağdırdılar

Şişli’de bir büfeci, masayı temizlediği esnada saldırgan iki müşterisi tarafından adres sorma bahanesiyle silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralara yansırken, yaralı büfeci can havliyle saldırganları kovaladı. Hastaneye kaldırılan büfeci tedavi edilirken, polis ise saldırganların peşine düştü. İşte detaylar...

Haber 03-10-23 09:59

Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı, 3 günlük bebeği hastaneden kaçırdı!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan bir kadın, 3 gün önce doğan bebeği test bahanesiyle alıp kaçırdı. Şüpheli kadının bebeği örtüye sarıp uzaklaştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-09-23 00:29

Taksciler 'kısa mesafe' yalanlarını tek tek anlattı: 'Tuvalete gitmem lazım' deyip arabadan iniyorlardı! 'Zamlardan sonra yolcu seçmiyoruz...'

İstanbul'da kısa mesafe bahanesiyle yolcu almadıkları, taksimetre açmayarak fazla ücret istedikleri, yabancı turistleri tercih ettikleri suçlamasıyla gündemden düşmeyen taksiciler trafik karmaşası, yol çalışmalarının aynı anda yapılması ve güvenlik sorunlarından şikayet ediyor.

Finans 30-08-23 13:14

Sivas'ta terör bahanesiyle bir kadının 500 bin lirasını dolandıran 2 zanlı tutuklandı

Sivas'ta, telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıttıkları kadını "adınız terör örgütüne karıştı" bahanesiyle kandırarak 500 bin lira dolandıran 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 21-08-23 15:54

Fatih’te değişim saati bahanesiyle müşteri almayan pişkin taksici kamerada

Fatih’te bir taksi şoförü, hastaneye gitmek için kaldırımda bekleyen yaşlı kadını değişim saatinde olduğunu iddia ederek aracına almadı.

Yurthaber 18-08-23 09:42

Döviz bozdurma bahanesiyle gitti, 14 bin 460 doları böyle çaldı! Hırsızlık anları kamerada

İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Hadi G. (66), döviz bozdurmak için girdiği işyerlerinde el çabukluğu ile toplam 14 bin 460 dolar çaldı. Polis tarafından kimliği tespit edilip yakalanan Hadi G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Şüphelinin hırsızlık yaptığı anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 17-08-23 15:15

'Yasak' kelimesini duyan kuyumcuya koştu! Herkes panikle bozdurmak istiyor ama dikkat! Altında yarım gram oyunu...

Bir gramın altında artık altın üretilmeyeceği haberini alan fırsatçılar hemen işe koyuldu. 'Yarım gram tedavülden kalktı' bahanesiyle vatandaşların yastık altındaki yarım gramlarını değerinin altında bozmaya başladı. Uzmanlar ise yarım gram altının değerinin düşmeyeceğini belirtirken 'Ucuza bozdurmayın. Altın her zaman altındır' uyarısı geldi.

Finans 11-08-23 08:24

O sırada dükkanının önünü siliyordu! Kavgayı görünce... Paspas sopasıyla ayırdı

Bursa'da kuyumcu, ‘yan bakma’ bahanesiyle kavga eden iki genci, paspas sopasıyla müdahale ederek ayırdı. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 28-07-23 17:51

4 saat telefonu kapatamadı! Hayatının şokunu yaşadı, arama bahanesiyle evlerine gidip...

İstanbul'da yabancı uyruklu bir kişi ve annesi dolandırıcıların kurbanı oldu. Dolandırıcılar, Taksim'deki terör olayıyla bağlantısı olduğunu söyledikleri Afganistan uyruklu Abdulkerim Uzbek'in evinde bulunan altın ve paraları aldılar. Hayatının şokunu yaşayan Uzbek, binaya giriş ve çıkışları belli olan dolandırıcılardan şikayetçi oldu.

Haber 28-07-23 07:44

Adana'da dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 5 zanlıdan 2'si tutuklandı

Adana'da bir kişiyi, aracını satın alma bahanesiyle dolandırdığı öne sürülen 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Yurthaber 20-07-23 10:59

“Doktorum” diyerek kandırdı! 15 kadınla aynı anda evlendi... Sahte bir klinik bile açmış...

Hindistan’ın Maisur kentinde yaşayan 35 yaşındaki Mahesh KB Nayak isimli bir adam kendisini doktor olarak tanıtarak aynı anda 15 kadınla evlendi. Evlilik siteleri aracılığıyla kadınlarla tanışan Nayak’ın evlendiği kadınlardan kliniğini yenilemek bahanesiyle para alarak onları dolandırdığı tespit edildi. Nayak eşlerinin şikayeti üzerine tutuklandı.

Trend 12-07-23 07:59

Suriyeli kız çocuğuna şeker alma bahanesiyle taciz iddiası! 'Art niyetli değildim' dedi, tutuklandı... O anlar kameraya yansıdı

Şanlıurfa'da H. Ç. adlı 60 yaşındaki kahve işletmecisi, iddiaya göre Suriye uyruklu 3 yaşındaki kız çocuğuna şeker alma bahanesiyle cinsel istismarda bulundu. O anlar cep telefonu kamerasına da yansıdı. Tepki çeken görüntüler sonrası gözaltına H. Ç. cinsel istismar suçlamasını reddetti. Siverek Kaymakamlığı, adamın tutuklandığını açıkladı.

Haber 26-06-23 16:39

'Sahte göz ameliyatı' ile SGK'dan 63 milyon liralık vurgun! Çok sayıda doktor gözaltına alındı

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir vurgun ortaya çıktı. Bazı göz hastanelerinin, ücretsiz göz tansiyonu ölçme bahanesiyle insanların kimlik bilgilerini alarak bu kişileri ameliyat olmuş gibi gösterip SGK'dan 63 milyon lira aldığı belirlendi. 'Sahte göz ameliyatı' operasyonunda, aralarında doktorların da bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 09-06-23 15:30

Adana'da polis yardım bahanesiyle dolandırıcılığa karşı vatandaşı uyardı

Adana'da polis ekipleri, ATM'lerden işlem yapan vatandaşları, yardım bahanesiyle dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

Yurthaber 02-06-23 10:30

Cübbeli Ahmet'in 'tokalaşma'ya dair sözleri sosyal medyada gündem oldu! Belki bir adam karşı taraftaki adama cinsel meyil duyar...

Yaptığı açıklamalar, katıldığı yayınlardaki sözler ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cübbeli Ahmet yine gündeme bomba gibi düştü. İki erkeğin tokalaşmasında tehlike olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet 'Belki bir adam karşı taraftaki adama cinsel meyil duyar, tokalaşma bahanesiyle elini bırakmaz. Baktın fazla samimiyet oldu. 10 sevap eksik olsun de çek elini' diyerek herkesi şoke etti.

Haber 01-06-23 14:02

Film izleme bahanesiyle çağırmış! Yeğenine cinsel istismarda bulunan dayı hakkında mahkemeden dikkat çeken karar... Oğlunun mahkemede söyledikleri mide bulandırdı

İzmir'de 13 yaşındaki yeğeni Ö. Ç. ile aynı apartmanda oturan İ. A. (47), yeğenini film izleme bahanesiyle defalarca cinsel istismara maruz bıraktı. Bununla da yetinmeyen dayı İ. A., küçük çocuğu 'Başkasına anlatırsan annene zarar veririm' şeklinde tehdit etti. Bu iğrenç iddiaların geçtiği olay sonrası İ. A.'nın 24 yaşındaki oğlu mahkemede verdiği ifadede babasının kendilerine de cinsel içerikli filmler seyrettirdiğini söyledi. İ. A. hakkında istenen ceza belli oldu.

Haber 31-05-23 10:11

Kocaeli'de 893 bin lira değerindeki saati çalan 2 şüpheli tutuklandı

Kocaeli'de internetten satışa çıkartılan 893 bin lira değerindeki saati, orijinalliğini kontrol ettirmek bahanesiyle çalan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 31-05-23 07:22

Şanlıurfa'da iğrenç olay! Mahalle ayağa kalktı, 3 yaşındaki çocuğu şeker alma bahanesiyle...

Şanlıurfa'da iğrenç bir olay yaşandı. Bir kişi, sokakta tek başına oynayan 3 yaşındaki çocuğu şeker alma ve para verme bahanesiyle kandırıp metruk bir eve götürdü. Küçük kıza metruk evde cinsel istismar girişiminde bulunan adamı, vatandaşlar fark etti. Mahalleyi ayağa kaldıran olayda adam, vatandaşlar tarafından feci şekilde darp edildi. Sabıkası bulunduğu ortaya çıkan adam, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Haber 26-05-23 13:43

“Annemi getireceğim” bahanesiyle düğünden kaçan damadı gelin 20 kilometre kovaladı! Sonunda nikah masasına oturttu

Hindistan'da gelin, düğünden kaçan damadı en az 20 kilometrelik kovalamacadan sonra yakalayıp nikah masasına oturttu. Damadın “Annemi getireceğim” sözüne inanmayan gelin düğün gününde genç adamın izini sürerek kaçmaya çalıştığı sırada kıskıvrak yakaladı. Ailelerin de desteğiyle Bareilly dışındaki bir tapınağa getirilen damat, burada gelin ile dünya evine girdi.

Trend 24-05-23 15:56

Büyükşehir’den ’dolandırıcılık’ uyarısı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye bürokratları ve personel isimlerinin kullanılarak kentsel dönüşüm alanlarında konut satışı bahanesiyle dolandırıcılık yapıldığının belirlendiği açıklanarak, bu tarz kişi ya da kişilere karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

Yurthaber 24-05-23 11:31

Adana'da araç satma bahanesiyle dolandırıcılığa 7 tutuklama

Adana'da iki kişiyi araç satma bahanesiyle kandırıp 1 milyon 29 bin lira dolandırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Yurthaber 16-05-23 09:55

SON DAKİKA | Bahçeli'den İmamoğlu'nun Erzurum mitingiyle ilgili sert sözler 'Meydan meydan dolaşıp fitne saçması kesinlikle sakıncalıdır'

MHP lideri Bahçeli, İmamoğlu'nun Erzurum mitingi için "Provokatörler sahnede, alçaklar mesaidedir. Erzurum'da yaşanan ve Trabzon kültüründen nasibini almamış bir şahsın neden olduğu olaylar provokasyondur. İmamoğlu'nun meydan meydan dolaşıp fitne saçması kesinlikle sakıncalıdır, sancılıdır! Yanlış üstüne yanlıştır" dedi. Bahçeli "Esnaf ziyareti bahanesiyle Erzurum'a gidip miting yapmaya kalktı. Oraya taşıdığı provokasyonlarla ortalığı karıştırdı. İmamoğlu, Trabzon'un yüz karasıdır" diye konuştu.

Haber 10-05-23 14:07

Oyun konsolu satma bahanesiyle vatandaşları dolandıran 3 şüpheli tutuklandı

İnternet üzerinden oyun konsolu satma bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla Kayseri'de gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 04-05-23 16:03

Oyun konsolu satma bahanesiyle vatandaşları dolandıran 3 şüpheli yakalandı

İnternet üzerinden oyun konsolu satma bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 3 zanlı Kayseri'de gözaltına alındı.

Yurthaber 04-05-23 10:20

Ünlü sunucu Sinem Yıldız'a büyük şok! Gerçeği öğrenince başından kaynar sular döküldü: 'Uyku hapı içirmişler gibi...'

Sunucu Sinem Yıldız, asistanının kurbanı oldu. Yıldız'ın 2 yıldır yanında bulunan asistanı, ünlü sunucuyu kredi çekeceğim bahanesiyle dolandırarak 1 milyon TL'lik arabasından etti. Başına geleni çok sonradan anlayabilen Yıldız, "Güvendiğim dağlara kar yağdı. Gözünün içine baka baka bunu yapıyor. Neymiş, düşmanı uzakta aramayacaksın. Asistanım gibi değil, herkes gerçek ablasıymışım gibi zannediyordu" dedi.

Haber 06-04-23 06:47

Brezilyalı modele İstanbul'da silahlı saldırı! Kargocu kılığa girip... Önce telefonuna o mesaj geldi 'Şaşkınım'

İstanbul Kağıthane'de akılalmaz bir olay meydana geldi ve Brezilyalı model silahlı saldırıya uğradı. Kargo teslimatı yapma bahanesiyle WhatsApp üzerinde mesaj gönderip iletişim kuran şüpheli, iş yerinin önünde buluştuğu Brezilyalı model Diogo Da Silva Joaquım'a silahlı saldırıda bulundu. Model bacağından ve kolundan yaralanırken şüpheli ise kaçtı. Güvenlik kamerasına saldırı anları da yansırken olayla alakalı konuşan model, "Türkiye'de böyle bir şey yaşadığım için şaşkınım" ifadelerini kullandı.

Haber 23-03-23 10:08