Fevzi Altinkum Haberleri

Her şeyi bırakıp eşi için Amerika'ya yerleşmişti! Yeşim Erçetin kocasından şiddet gördü

2 yıl önce Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika’ya yerleşen şarkıcı Yeşim Erçetin eşinden şiddet gördüğünü açıkladı. Erçetin yüzünün halini paylaşarak "Arkadaşımın evine sığındım" dedi.

Magazin 2024-04-14 08:52:29

Bildiğiniz seçim çalışmalarını unutun: Bütün mahalle kokuyoruz

'Bütün mahalle kokuyoruz!' Bu sözler, muhtar adayı Ebru Baş'a ait... Seçim maratonunda kimi aday afiş asıyor kimi aday şarkı yazdırıyor. Gaziosmanpaşa'daki Fevzi Çakmak Mahallesi muhtar adayı Ebru Baş, bambaşka bir yol deniyor.

Finans 2024-03-07 10:17:54

1 yıl önce kabusu yaşamıştı... Depremde eşi ve oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin mutluluğu kendinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan'da buldu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eşi ve oğlunu yitiren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile hayatını birleştirdi. Akdoğan'ın, AK Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni olduğu öğrenildi. Çetin, 6 Şubat depremlerinde enkazdan sağ bir şekilde kurtarılmış fakat diş hekimi eşi Aylin Dilbaz Çetin ve eczacılık öğrencisi oğlu Mehmet Fevzi Çetin kurtarılamamıştı.

Haber 2024-03-03 16:30:48

Kademeli emeklilik rafa kalktı… Canlı yayında ’10 yıllarımızı etkileyecek’ diyerek anlattı: 1999-2008 arası sigortalılar dikkat!

Kademeli emeklilik bekleyenler için açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Bakan Işıkhan çok net olarak, "Staj sigortası ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok" dedi. 1999-2008 arası sigorta girişi olanların yakından takip ettiği konuya ilişkin Habertürk Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır dikkat çeken bir yorum yaptı: “EYT bizim 10 yıllarımızı ciddi manada etkileyecek bir durum. Ama yanlış yapıldı. Yeni yanlışlar yapılır mı? Açıkçası yapılmaz diyemiyorum..."

Finans 2024-02-27 10:57:45

Miras tartışması kanlı bitti! Amcasını döverek öldürdü

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Murat Uyanık (28), mirasın eşit dağıtılmadığı iddiasıyla tartıştığı amcası Fevzi Uyanık'ı (64) döverek öldürdü. İşte detaylar...

Haber 26-02-24 17:25

Nazlı Ilıcak ve Ahmet Hüsrev Altan hakkında karar verildi! O isim beraat etti

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin yeniden görülen davada karar verildi. Mahkeme, Nazlı Ilıcak 5 yıl 3 ay, Ahmet Hüsrev Altan 6 yıl 3 ay, Fevzi Yazıcı ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılırken Yakup Şimşek ise beraat etti.

Haber 14-02-24 17:28

Hile uyarısı geldi: 250 liranın altında satılıyorsa dikkat edin! Sahte raporlarla...

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, son günlerde hakiki zeytinyağı adı altında litresi 80-100 TL civarında satılan karışım zeytinyağlarına karşı vatandaşları uyardı. Çondur, “Litresi 250 TL’nin altındaki yağlardan şüphe duyulmalı. Hileli yağ en basit fiyatından anlaşılır. Aynı zamanda bu tağşiş yağlar uzun vadede kanser yapıcı etkiye sahip” dedi.

Finans 11-02-24 09:08

Aydın Ticaret Borsası yönetimi Adana Valisi Köşger’le bir araya geldi

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve meclis üyeleri 2017-2020 yılları arasında Aydın’da görev yapan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 19-01-24 16:01

Şanlıurfa'da iş insanının gizemli ölümü kuşku uyandırdı! Adamı otomobilde kanlar içinde görenler telefona sarıldı

Şanlıurfa'da iş insanı Sezai Fevzi Kolsuzoğlu'nun ölümü şüphe uyandırdı. 44 yaşındaki Kolsuzoğlu aracında kanlar içinde bulundu. Tabancayla vurularak can veren Kolsuzoğlu'nun ölümüyle ilgili iki ihtimal üzerinde duruluyor.

Haber 19-01-24 08:21

'Her biri günlük 500 dolar harcıyor' İranlı turistler yılbaşı için akın akın o şehre geliyor

Yılbaşını Van'da geçirmek isteyen İranlı turistler, kente akın etmeye başladı. Otellerine yerleşen turistler, esnafın yüzünü güldürdü. Doluluk yüzde 100'e ulaşırken Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş "Kayıtlı otellerimizin yatak kapasiteleri 12 bin, kayıtlı olmayanlarla 15 bini buluyor. 2022'de 434 bin turist giriş yapmıştı. Bu yıl 160 bin İranlı daha fazla ilimize geldi" dedi. Çeliktaş, bir turistin günlük 500 dolar harcadığını söyledi.

Haber 30-12-23 12:19

Emniyette tartıştığı polis öldürmüştü! Dehşete düşüren sözler: 'Seni vurmazsam ne olayım'

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru Şükrü Koçoğlu (50), tartıştığı idari memur Fevzi Süleyman Sökmen'i (39) tabancayla vurarak öldürdü. Sökmen'in cinayetten önce tartıştığı Koçoğlu'ndan şikayetçi olduğu, öldürülmeden önce verdiği ifadede de tehdit edildiğini söylediği ortaya çıktı. Sökmen ifadesinde, Koçoğlu'nun kendisine 'Bir daha buraya gelirsen, seni vurmazsam ne olayım' dediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 10-12-23 12:59

Akın akın geliyorlar! Oran yüzde 100'e ulaştı, otellerde yer kalmadı

Yeni yıla Türkiye'de girmek isteyen İranlı turistlerin ilk tercihi yine Van oldu. Van'da günlük kapasitesi 12 bin olan oteller, İranlı turistlerin yaptığı rezervasyonlar ile doldu. Yeni yıl öncesi otellerin rezervasyonları yüzde 100'e ulaştı. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, "Yılbaşına kadar 600 bin turistin kente gelmesini bekliyoruz" dedi.

Haber 28-11-23 10:50

Emniyette polis dehşeti! Tartıştığı teknikeri öldürdü, kendini böyle savundu

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru Şükrü Koçoğlu (50), tartıştığı tekniker Fevzi Süleyman Sökmen'i (35) beylik tabancası ile öldürdü. Koçoğlu hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine de yer verilen polis memuru Koçoğlu, "Ağır konuşunca, olay meydana geldi. Kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum. Şarjörümde 15 mermi taşıdığımı biliyorum. Olay bir anda gelişen diyalog sonrası meydana geldi. Kesinlikle planlamadım, pişmanım" dedi. İşte detaylar...

Haber 17-11-23 14:59

13 aydır kayıp olan Fevzi soruşturmasında 3 gözaltı! Evi bastığı görüntüler ortaya çıktı

13 aydır kayıp olarak aranan zihinsel ve fiziksel engelli Fevzi Çalışkan soruşturmasında gözaltına alınan 3 kişiden Serkan Ş.'nin, ailenin kendisi hakkında bir televizyon programında konuşmalarının ardından, evlerini bastığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde Serkan Ş.'nin çatıya çıkıp kiremitleri ailenin üzerine attığı görüldü. TV programına bağlanan bir kadının "Serkan Ş., Fevzi Çalışkan'ı varile koyup yaktıklarını ve gömdüklerini söylemiş" sözleri gündem olmuştu.

Haber 07-11-23 17:31

Engelli gencin kaybolmasıyla ilgili şüpheliler yakalandı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 13 ay önce kaybolan 28 yaşında fiziksel ve zihinsel engelli Fevzi Çalışkan’ın kaybolmasıyla ilgili şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 07-11-23 11:12

Kan donduran vahşet: 12 yıl önce kaybolmuştu! Tarım ilacıyla öldürülüp uçurumdan atıldığı ortaya çıktı

Eskişehir'de Sibel Yenigün (33), 12 yıl önce erkek arkadaşıyla yaşamak için ailesinin yanından ayrıldı. 2011 yılından bu yana Yenigün'den haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Olayı araştırmaya başlayan polis ekipleri, korkunç bir cinayetle karşılaştı. Yenigün'ün sevgilisi Murat Ş. tarafından tarım ilacı içirilerek öldürüldüğü ve ardından cesedinin uçurumdan aşağı atıldığı ortaya çıktı. Polis sorgusunda her şeyi itiraf eden Murat Ş. ve ona yardım eden akrabası Fevzi Ş. tutuklandı.

Haber 26-09-23 12:59

Henüz 40 gün önce anne olmuştu! Evde bir anda fenalaştı... 35 yaşındaki öğretmen kurtarılamadı

Aydın'ın Efeler ilçesindeki Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olan ve 40 gün önce bir bebek dünyaya getiren 35 yaşındaki Tuba Günaydınoğlu hayatını kaybetti. Günaydınoğlu'nun acı haberini alan eşi ve sevenleri yasa boğuldu.

Haber 21-09-23 10:21

Küçükçekmeceliler şampiyon için tek yürek oldu

Küçükçekmece’de, Filenin Sultanları’nın Sırbistan ile oynadığı final maçı heyecanına ortak olmak için Fevzi Çakmak Meydanı’nda dev ekran kurdu.

Yurthaber 04-09-23 14:36

Fevzi Çakmak mahallesine dördüncü okul inşa ediliyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün göreve geldiği 2009’da bir tane okul binasının olmadığı Fevzi Çakmak Mahallesi’ne, şimdi dördüncü okul inşa ediliyor.

Yurthaber 14-08-23 10:52

Türkiye tarihindeki en büyük ikramiye... Talihli ortaya çıktı! Makineye oynattığı 60 liralık kuponla 247,6 milyon lira kazandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde makineye oynattığı 60 liralık Çılgın Sayısal Loto kuponu ile 247 milyon 659 bin 481 TL’lik dev ikramiye kazanan talihli ortaya çıktı. Türkiye’de şans oyunlarında verilen en büyük para ödülünün sahibi olan Fevzi Badıkan, bankadan çekini aldı. Talihli Badıkan adına konuşan yeğeni Şükrü Badıkan, “Silvan’da fabrika kurmayı düşünüyoruz. Bölgenin ihtiyacı olan birkaç şey var. Onun çalışmasını yürütüyoruz, inşallah Silvan’a iyi bir yatırım yapacağız" dedi. İşte detaylar!

Haber 20-07-23 10:28

X-Ray cihazı silahtan dolayı alarm verse de... Maltepe Belediyesi'ne silahlı baskının görüntüleri ortaya çıktı! Başkan Kılıç'ın odasına girip ateş açmıştı

Maltepe Belediyesi'ne silahlı baskın olayının görüntüleri ortaya çıktı. Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın odasına giren müteahhit Fevzi Polat'ın yaşattığı korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, binaya girişte X-Ray cihazının silah yüzünden alarm verdiği görüldü. Ruhsatsız silahıyla ateş açan Polat'a Kılıç'ın resmi koruma polisi müdahale ederken binada kovalamaca yaşanmıştı. Hareketli dakikaların ardından yakalanan Polat, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 12-07-23 16:04

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Sakarya'nın merkez Erenler İlçe Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, makamında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Yurthaber 21-06-23 07:38

Makam odasında kalp krizi geçirdi... Erenler Belediye Başkanı Kılıç'tan acı haber

Sakarya'nın Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, bugün saat 16.00 sıralarında makam odasında kalp krizi geçirdi. Durumu fark eden belediye çalışanları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan dört çocuk babası Fevzi Kılıç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Haber 20-06-23 18:21

Van'a akın ettiler! Oteller yüzde 100 doldu: Gündüz alışveriş, gece eğlence

Van'a İranlı akını devam ediyor. Oteller yüzde 100 doldu. Gündüzleri alışveriş yapan turistler, akşamları ise kendi kültürlerini yansıtan mekanlarda eğlenmeyi tercih ediyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, "2023'ün ilk 6 ayında 172 bin turist ilimize giriş yaptı. Bu yıl ise bu sayıyı 1 milyona çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Haber 16-06-23 11:28

Ankara, İzmir, İstanbul... Günler boyu sürecek: Tarih verip Dikkatli olunmalı diyerek uyardı! TOBB Genel Kurulu'nda platform çöktü, Valilik'ten açıklama geldi

Ankara'da dünden beri yoğun sağanak yağış etkisini gösteriyor. Valilikten su baskınlarıyla ilgili açıklama geldi. Meteoroloji uzmanı Fevzi Burak Tekin'in ifade ettiğine göre başkenti önümüzdeki günlerde de sağanak ve gök gürültülü sağanak bekliyor. Özellikle batı kesimlerde yağışların etkisinin artması tahmin edilirken sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar Türkiye genelinde görülecek. Tekin üç büyükşehir Ankara, İzmir ve İstanbul'daki hava durumuna dair tahminlerini tarih vererek paylaştı.

Haber 30-05-23 16:39

Kapıköy Sınır Kapısı 24 saat hizmete başladı

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Çeliktaş, Saray ilçesindeki Kapıköy Sınır Kapısı'nın 24 saat kesintisiz hizmete başladığını belirtti.

Yurthaber 31-03-23 15:44

Tedavi için geldiği hastanenin mıntıka temizliği 17 yıldır ondan soruluyor

Şant olan beynindeki kistleri aldıran ve 4 defa kulak ameliyatı geçiren 43 yaşındaki Fevzi Özkaya, doktorunun vasıtasıyla KTÜ Farabi Hastanesi'nde başladığı çevre temizliği işini 17 yıldır aralıksız sürdürüyor.

Yurthaber 02-02-23 12:10

Bursa Şehir Hastanesi bünyesinde Organ Nakil Merkezi kuruldu

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Sağlık Bakanlığı tarafından Bursa Şehir Hastanesi bünyesinde Organ Nakil Merkezi sertifikasının onaylandığını bildirdi.

Yurthaber 28-12-22 15:03

Uşak'taki ev yangınında 1'i çocuk 3 kişi dumandan etkilendi

Fevzi Çakmak Mahallesi 1. Dirgen Sokak'taki 3 katlı apartmanın 2. katında yaşayan M.A'nın evinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yurthaber 27-12-22 07:22

EYT öncesi yargıdan flaş 'askerlik borçlanması kararı! SGK reddetmişti: Sigorta başlangıç süresi…

EYT için gün sayılırken, primlerini tamamlamak için borçlanma yolunu seçen erkekleri ilgilendiren flaş karar yargıdan geldi. SGK’nın reddettiği kararı Ankara 18'inci İdare Mahkemesi bozdu. Fevzi K. İsimli bir vatandaşın memuriyetten önce yaptığı ve borçlanarak hizmet süresine eklenen 1,5 yıllık askerlik süresi kadar sigorta başlangıç süresinin geri çekilmesi talebinin reddi için mahkeme, kanunda öngörülmemiş bir kısıtlamanın 'yorum' yoluyla uygulanamayacağına hükmederek iptal etti.

Finans 15-12-22 11:53

Erdoğan 'kilo vermelisin' demişti, fenomen Fevzi Kaan Türker verdiği sözü tuttu! 'Seninle mezara kadar başkanım' demişti, diyetisyene başvurdu

12 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği sözü tuttu. Kendisiyle tanışmasında Erdoğan'ın "kilo vermelisin" tavsiyesine uyan Türker, zayıflamak için diyetisyene başvurdu.

Haber 15-12-22 07:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isabella şarkısıyla fenomen olan Fevzi Kaan Türker'i dinledi! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'daki yoğun programının ardından gençlerle buluştu. Erdoğan, 'Isabella' şarkısıyla fenomen olan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker'i de canlı olarak dinledi. Genç müzisyenin orguyla Isabella'yı seslendirdiği anlarda çekilen video da sosyal medyada gündem oldu.

Haber 10-12-22 22:15

846 TL'ydi 1 Ocak'tan itibaren artacak! Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor... O halde de 1 Aralık'tan itibaren zorunlu

Tüm araç sahiplerini yakından ilgilendiren kış lastiği takma zorunluluğu 1 Aralık itibarıyla başlıyor. 1 Aralık’tan itibaren 846 TL olan kış lastiği takmamanın cezasının 1 Ocak 2023’den itibaren yeniden değerleme oranında artacağı belirtildi. Öte yandan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Fevzi Apaydın’dan araç sahiplerine önemli uyarılar geldi. Apaydın, seyir esnasında değiştirilmek zorunda kalınan lastiklerin de kış lastiği olmasının zorunlu olduğunu belirtti.

Haber 07-11-22 18:02

Bu adımı atarak akciğer kanseri riskini düşürebilirsiniz

Akciğer kanserinin tüm dünyada ciddi bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, tüm kanser türlerinde olduğu gibi akciğer kanserinin de erken tanı ile tedavideki başarı oranının artması sebebiyle hastalık belirtilerinin önceden bilinmesinin hayati derece önemli olduğunu söyledi.

Haber 05-11-22 20:27

Atatürk rölyefi sosyal medyada tartışma konusu oldu! Tepkiler gecikmedi: Atatürk'e yakışır bir heykel istiyoruz

Edirne'nin Havsa ilçesinde belediye tarafından yapılan Atatürk rölyefi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan rölyefin açılışında, "Atatürk sevdasını küçüklüğümüzden beri çok iyi hisseden bir milletin çocuklarıyız. Bu nedenle özellikle Havsalı hemşerilerimizin bu Atatürk sevgisini burada somutlaştırmak istedik" ifadelerini kullandı. CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı söz konusu rölyefe tepki göstererek, "Atatürk’e yakışır bir heykel istiyoruz." dedi.

Haber 28-10-22 20:13

Ressam Fevzi Karakoç'un At'a Senfoni sergisi, 20 Kasım'a kadar Zeytinburnu'nda görülebilecek

Ressam Fevzi Karakoç'un "At'a Senfoni" sergisi, 20 Kasım'a kadar Zeytinburnu'nda görülebilecek

Yurthaber 15-10-22 11:00

Kimse anlam veremedi! Sosyal medya Giresun'daki 'tuhaf' kazayı konuşuyor

Giresun’da kimsenin anlam veremediği bir olay yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yaya geçinden geçen bir kişi, kendisini bir anda yoldan geçen arabanın önüne attı. Arabanın kaputunda bir süre duran kişi daha sonra kendini sırt üstü yere bıraktı. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken Fevzi D.’nin 'hiçbir şeyim yok' diyerek ambulanstan inerek gittiği öğrenildi.

Haber 14-10-22 12:00

81 ilde 15 biner adım atarak 7 ayda 45 kilo verdi

Edirne'den 15 Şubat'ta başlayıp her ilde 15 bin adım atan 170 kiloluk Fevzi Erdem, fazla kilolarından kurtulduğu bu gezisinin sonunda kendisine artık büyük gelen kıyafetlerini Ağrı Dağı eteklerine gömdü - Fevzi Erdem: - "Türkiye'nin 81 ilini ara vermeden 7 ayda gezdim. İllerin tarihi binalarında, özel yerlerinde günde 15 bin adım atarak hareket ettim. Türkiye'nin bir ucundan çıktığım yolculuğumun sonunda diğer bir ucu olan Iğdır'a ulaştım"

Yurthaber 22-09-22 11:37

Şarkısıyla ünlenen çocuğu sahneye çıkarmıştı! Sefo ve Ufuk Beydemir arasında yetenek kavgası: Sıfır yetenek bir çocuğun...

Son dönemde Isabelle, Tutsak, Kördüğüm gibi şarkılarıyla bilinen rapçi Sefo, geçtiğimiz günlerde kendi şarkısıyla ünlenen Fevzi isimli çocuğu sahneye çıkarmıştı. Gerçek ismiyle Seyfullah Sağır, olarak bilinen rapçi ile Ufuk Beydemir arasında yaşanan söz kavgası sosyal medyada olay oldu.

Magazin 21-09-22 12:24

Beykoz'da cami hoparlöründen Sefo'nun Isabelle şarkısını çaldılar mahalleli kapıya dayandı! 'Isabelle ne lan!'

Son zamanların fenomen şarkılarından 'Isabelle' bu kez cami hoparlöründen çalındı! İstanbul'un Beykoz ilçesinde akşam saatlerinde caminin içine giren gençler, Isabelle şarkısını söylediler. Sesi duyanlar camiye koştu, o anlar cep telefonuna yansıdı. Sefo'nun Isabelle şarkısını genç fenomen Fevzi de seslendirmişti...

Haber 20-09-22 13:26

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

Babasının orgu ile çalıp söylediği şarkılar milyonlarca tık alarak, izlenme rekorları kıran 12 yaşındaki Fevzi Kaan son günlerde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasında. ‘Isabelle’ isimli parçayı farklı bir şekilde yorumlayarak seslendiren Fevzi Kaan, gelen yoğun ilginin ardından Sefo ile konserde buluştu ve fenomen olan performansını sergiledi.

Magazin 20-09-22 11:29

Türkiye'de klinik çalışmaları süren kanser hücre tedavisinin ABD'den gelen sonuçları umut verdi

Dünya Aferez Birliği Başkanı Prof. Dr. Fevzi Altuntaş: - "CAR-T hücre tedavisi, kansere karşı çığır açan yöntem olarak görülmektedir. ABD'de kısa bir süre önce tedaviye dirençli ya da nüksetmiş 'mantle hücreli lenfoma' olgularında CAR-T hücre tedavisinin 3 yıllık takip sonuçları sunuldu" - "Hastaların yüzde 91'inde tedaviye yanıt alındı, 25 aya kadar hastalık kontrolü sağlandı"

Yurthaber 14-09-22 11:28

Araçla Oltu Çayı'na düşmüştü! Kayıp baba Fevzi Bulut'u arama çalışmaları sona erdi

28 Nisan'da Erzurum'daki Oltu Çayı'na düşen araçta anne Sevinç Bulut ile Büşra Tosun'un cesetlerine ulaşılmış, baba Fevzi Bulut'u arama çalışmaları devam etmişti. Düşen araçta kaybolan 2 çocuk babası sürücü Fevzi Bulut'u arama çalışmaları 120'nci günde sonlandırıldı. Fevzi Bulut'un arkadaşı Nizam Aydın, ''Yüzlerce kişi aramasına rağmen bulunamadı. Çok üzüldüm. Bulunsaydı bir mezarı olurdu; gidip Fatiha okurduk" dedi.

Haber 01-09-22 09:46

30 Ağustos Zaferi'nin 100. yıl dönümü Milli Mücadele kahramanlarının torunlarıyla kutlanacak

Cumhurbaşkanlığının 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine, Mustafa Kemal Atatürk'ün dayısının torunu Feyzullah Aldırma, İsmet İnönü'nün kızı Özden Toker, Mehmet Akif Ersoy'un torunu Selma Argon, Halide Edip Adıvar'ın torunu Ömer Sayar ve Fevzi Çakmak'ın torunu Fatmanur Çakmak davet edildi

Yurthaber 29-08-22 15:23

Atatürk paylaşımı tepki çekmişti! Gençlik Hizmetleri Müdürü Fevzi Aytar ile ilgili yeni gelişme

Tunceli'de Atatürk ve Anıtkabir’i Yahudilikle ilişkilendiren paylaşım yaptığı gerekçesiyle açığa alınan Gençlik Hizmetleri Müdürü Fevzi Aytar görevden alındı. Ayrıca, Tunceli Valiliği’nin talimatı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Feyzi Aytar hakkında Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu ve Aytar hakkında adli soruşturma da başlatıldığı ifade edildi.

Haber 26-08-22 20:13

Ailesiyle birlikte Oltu Çayı'na uçmuşlardı! Kayıp babadan 70 gündür iz yok

28 Nisan akşamı Erzurum'da meydana gelen kazada iki araç çarpışmış yol kenarındaki Oltu Çayı'na uçmuşlardı. Çarpışan araçlardan Özkan Ölmez ve eşi kendi imkanlarıyla sudan çıkmış, diğer araçtaki Fevzi Bulut'un eşi ve kızının cansız bedenine ulaşılmıştı. Korkunç kazanın üzerinden 70 gün geçmesine rağmen ise Fevzi Bulut'tan tek bir ize bile rastlanmadı. Bulut'u arama çalışmaları devam ediyor.

Haber 07-07-22 10:04

Bülent Ersoy'a asansörlü ve şifreli mezar! 1.5 milyon TL harcanacak

Mezar yeri açıklamasıyla gündem olan Bülent Ersoy'un menajeri Fevzi Siverek, katıldığı yayında Bülent Ersoy'a şifreli ve asansörlü bir mezar hazırlanacağını söyledi. Mezarın yapımı için 1.5 milyon lira harcanacak.

Magazin 21-06-22 11:48

Osmaneli'nin asırlık konaklarında geleceğin aşçılarına uygulamalı eğitim veriliyor

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Fevzi Savaş: - "Yüzde 100 iş imkanı olan bir program. İşletmeler bizi her sene arıyorlar; 'hocam yeniden öğrencilerinizi bize yollayın' diye. Piyasada iş sıkıntısı olmayan nadir programlardan biri"

Yurthaber 19-06-22 11:02

İslamköylüler Süleyman Demirel ile anılarını anlattı

İslamköy'ün eski muhtarlarından Ali Duman: - "Köyümüzden Demirel gibi bir lider çıktığı için çok mutluyuz. Allah razı olsun kendisinden, nur içinde yatsın. Bizim için o ölmedi. Bizim köyümüzde ve kalbimizde yaşayan bir lider" - Köylülerden Fevzi İşler: -"Çocukken taş çarpması sonucu çenem kırılmıştı. O zamanlar Devlet Su İşleri Genel Müdürü idi. Bizi gittiğimiz otelden aldı. Hastaneye götürdü, tedavimizi yaptırdı tekrar otobüse bindirerek memlekete uğurladı"

Yurthaber 17-06-22 12:17