Fevzi Geyik Ilk Ve Ortaokulu Haberleri

Karagümrük Fenerbahçe maçında yaptığı müdahalelerle maça damga vuran Portekizli VAR hakeminin konuşmaları açıklandı!

TFF 32. haftada yaşanan kritik pozisyonların VAR kayıtlarını açıkladı. Bu hafta ilk kez uygulamaya geçilen yabancı VAR sistemi kritik müdahalelerde bulunurken, Karagümrük-Fenerbahçe maçının hakemi Andre Narciso ve Tugay Kaan Numanoğlu arasındaki diyaloglar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 2024-04-16 20:28:01

İspanyollar anket başlattı, dünyanın en korkutucu stadını seçtiler! İlk sıranın sahibi Süper Lig'den!

İspanya'nın önde gelen haber kaynaklarından Marca'nın düzenlediği bir ankette futbolseverler dünyanın en sert ve korkutucu stadyumunu seçtiler. Listenin ilk sırasında ise Türkiye'de bir stadyum yer aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-16 18:48:34

İsviçre ‘aşırı bor içeriyor’ demişti: Beypazarı'ndan yasak kararı sonrası ilk açıklama

İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu, Beypazarı Maden Suyu’nun içerisinde yüksek miktarda bor bulunduğu ve tüketilmemesi gerektiği uyarısında bulundu. Konuya ilişkin firma yetkililerinden açıklama geldi. Haberlerin maksatlı olabileceğini söyleyen yetkililer, yağışlardan oldukça etkilenen yeraltı kaynak sularının değerlerinin dönemsel olarak değiştiğini, içeriğindeki mineral değerlerinin artışlar ve azalmaların da olağan olduğunu kaydetti. İşte o açıklama…

Finans 2024-04-16 14:10:25

Böbrek ağrısı için gitti, karnından çıkan şoke etti! 'Gebe bir kadın gibiydim'

Antalya'da böbrek ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Şükrü Genç (48), bağ dokusundan kaynaklanan ve nadir görülen bir kanser türü olan sarkom hastalığına yakalandığını öğrendi. Dünyada nadir görülen bir damar bozukluğuna da sahip Genç'in karnından, 8 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı. Ameliyattan sonra 70 kilodan 55 kiloya düştüğünü söyleyen Genç, "Kocaman bir karnım vardı. Gebe bir kadın gibiydim. İlk başta kilo aldığımı sanıyordum, umursamadım. Ağrılar başlayınca hastaneye gittim" dedi.

Haber 2024-04-16 13:59:17

Neslihan Atagül TikTok'a girdi! İlk paylaşımı sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Atagül şimdi de TikTok'a girdi. Ünlü ismin ilk paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-24 13:28

Fuzul Pazarlama ve Marka İletişim Müdürü Burak Salman: Fuzul ev de aldırır oto da!

Bir finans şirketi olarak güven temelli iletişim stratejimizi, daha yalın ve herkes tarafından anlaşılabilir bir hâle getirmeyi amaçladık. Bu yılki ilk reklam filminde tasarruf finansman sisteminin özünü en iyi şekilde tanımladığımızı düşündüğümüz "Fuzul Ev de Aldırır Oto da" sloganını ön plana çıkardık.

Finans 16-04-24 12:13

Türkiye’nin ilk yerli ve milli lokomotifi ‘Bozkurt’ Sivas’ta sergileniyor

Türkiye’nin ilk milli ve yerli lokomotifi Bozkurt, Sivas TÜRESAŞ Bölge Müdürlüğünün bahçesinde tarihe ışık tutmaya devam ediyor.

Yurthaber 16-04-24 11:36

Kırşehir’de ilk: Sürat motorları şov yaptı

Kırşehir’in Kaman ilçesinde yer alan ve ’Anadolu’nun Plajı’ olarak bilinen Savcılı Plajı’nda sürat teknelerinin şovu havadan görüntülendi.

Yurthaber 16-04-24 10:11

Çin ekonomisi beklentileri aştı: Yüzde 5.3 büyüme geldi

Çin ekonomisi ilk çeyrekte beklentileri aşarak yüzde 5,3 büyüdü. Ekonominin yeniden soğuma eğilimine girdiğine işaret eden martta sanayi üretimi yıllık bazda yüzde 4,5 ve perakende satışlar yüzde 3,1 artış gösterdi.

Finans 16-04-24 09:59

Öğretmen ataması için gözler Kabine'de! Kararları Erdoğan duyuracak: İran-İsrail gerilimi, enflasyonla mücadele...

Yerel seçimlerin ardından gözler ilk Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısına çevrildi. Toplantıda alınan kararları ve masaya yatırılan gelişmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak. Toplantıda öğretmen atamasından enflasyonla, terörle mücadeleye ve İran-İsrail arasındaki gerilime değin birçok konu ele alınacak.

Haber 16-04-24 09:36

Seçildikten sonra ilk icraatlarından biri oldu! CHP'li Kilis Belediye Başkanı Bilecen, kentteki Arapça tabela ve afişleri söktürmeye başladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Kilis Belediye Başkanı seçilen Hakan Bilecen'in göreve geldikten sonra yaptığı ilk uygulamalardan biri kentte iş yerlerine asılan Arapça tabelaların kaldırılması oldu. Kilis Belediyesi zabıta ekipleri esnafları kontrol ederek Arapça afişlerin sökülmesini sağladı.

Haber 15-04-24 17:23

Fethiye’de spor temalı çocuk şenliği başladı

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ilk kez düzenlediği ’çocuk şenliği’ törenle başladı.

Yurthaber 15-04-24 15:54

O ülke rotasını Türkiye'ye çevirdi! 2 ayda Rusları geride bıraktılar: Akın akın geliyorlar

Türkiye doğa güzelliği ve tatile uygun iklimiyle çok sayıda yabancı turistin ilk adresi olmaya devam ediyor. Ocak ve Şubat ayına ait rakamlar incelendiğinde Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistlerin İranlı olduğu belirlendi. Ruslar ve Bulgarlar ikinci ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Turistlerin en çok ziyaret ettikleri şehirler ise sırasıyla İstanbul, Edirne, Antalya, Artvin ve Ağrı oldu.

Finans 15-04-24 14:50

Tarım sektöründen ihracatta ilk çeyrek rekoru

Tarım sektörünün ihracatı yılın ilk çeyreğinde 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 8,6 artarak 9,3 milyar dolara ulaştı. Ocak-mart döneminde hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektöründe 3,1 milyar dolarlık, yaş meyve ve sebzede 963,6 milyon dolarlık, meyve sebze mamullerinde 708,3 milyon dolarlık, kuru meyve ve mamullerinde 497,6 milyon dolarlık, süs bitkileri ve mamullerinde ise 49,1 milyon dolarlık dış satım yapıldı.

Finans 15-04-24 11:23

Altın ve pırlanta 'gümrük'e takıldı! Ticaret Bakanlığı açıkladı: 30 kat arttı

Gümrük muhafaza ekipleri yılın ilk 3 ayında kaçakçılara göz açtırmadı. Bu dönemde en fazla artış 771,3 milyon lira ile altında oldu. Onu 18,9 milyon lira ile pırlanta takip etti.

Finans 15-04-24 10:35

Okullarda tatil sonrası ilk ders zili çaldı

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 1 milyon 200 bin öğretmen, Ramazan Bayramı tatili ile birleşen "ara tatilin" ardından dersbaşı yaptı.

Yurthaber 15-04-24 10:05

Yaza girmeden korkutan uyarı geldi! 95 yıl sonra bir ilk yaşanmıştı: Hayatını kaybedenlerin sayısı depremden 100 kat fazla

Türkiye eski yıllara göre daha sıcak bir kışı geride bıraktı. Sıcaklığıyla meşhur Adana'da 95 yılın en sıcak mart ayı yaşandı. Prof. Dr. Mesut Başıbüyük sıcaklık değerlerini 'ilginç' olarak tanımlarken dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Başıbüyük kuraklık ve su kıtlığı uyarısında bulunarak, "Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla" ifadelerini kullandı.

Haber 15-04-24 09:34

'Hızlı ve Öfkeli'nin yıldızı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker iddialı pozlarıyla gündemde

2001’de gösterime giren ilk filminden beri büyük bir efsaneye dönüşen 'Hızlı ve Öfkeli'nin başrolünde yer alan ve 2013’te trajik bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker’ın kızı son pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 15-04-24 09:22

İsrail'in eli tetikte: İran'a karşılık için fırsat kolluyorlar! Savaş Kabinesi toplandı, ilk açıklama geldi

Dün akşam topraklarına İran'dan yüzlerce füze fırlatılan İsrail'in nasıl bir tavır alacağı merak konusuydu. Bugün Savaş Kabinesi, İran saldırılarına verilecek yanıtı masaya yatırmak üzere toplandı. Savaş Kabinesi üyesi ve ana muhalefet lideri Benny Gantz'den çatışmanın süreceği sinyali geldi.

Haber 14-04-24 16:31

Son dakika | İran-İsrail geriliminde Türkiye de devrede! Bakan Fidan mevkidaşıyla görüştü

Son dakika haberi: İran'ın İsrail'e hava saldırısı sonrası Türkiye de devreye girdi. İranla ilk teması Dışişleri Bakanı Hakan Fidan gerçekleştirdi. İranlı mevkidaşıyla görüşen Fidan'dan önemli bir çağrı geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da "Bölgemizde artan gerilimin bir an önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz" mesajını verdi.

Haber 14-04-24 15:08

Ortadoğu'da beklenen savaş başladı! İran İsrail'e saldırdı... Piyasalardan ilk tepki: Bitcoin'de sert düşüş

Son dakika haberi: Ortadoğu'da korkulan oldu, günlerdir konuşulan savaş başladı. İran İsrail'e drone saldırısı başlattığını duyurdu. Saldırı sonrası ilk olarak Lübnan, Ürdün ve Irak hava sahalarını kapattı. Savaş haberi sonrası piyasalardan da ilk tepki geldi. Kripto para piyasalarında olumsuz etkiledi. Saldırı haberinin ardından Bitcoin sert düşüş yaşadı.

Finans 14-04-24 07:04

İran lideri Hamaney'den İsrail'e başlattıkları saldırı sonrası ilk açıklama: 'Siyonist rejim ektiğini biçecek'

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA ve füze saldırısı başlattıklarını duyurdu. Tüm dünyada gündem olan saldırı açıklamasının ardından İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk sözler geldi. Hamaney "Siyonist rejim ektiğini biçecek. İran siyonist rejimi cezalandırılacak." dedi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise İsrail'e saldırı konusunda ABD'ye gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

Haber 14-04-24 00:01

Galatasaray'da ilk ayrılık kapıda! Nelsson rest çekti: ''Ayrılıyorum''

Galatasaray'da daha sezon bitmeden ilk ayrılık gerçekleşiyor. Takımdan gitmesi neredeyse kesin olan Victor Nelsson'un sarı-kırmızılılara rest çektiği ve sürpriz bir karar verdiği öğrenildi.

Spor 13-04-24 17:25

Teleferik faciasında ölen eski hakim 'Memiş Hoca' ile ilgili dikkat çeken detay! İhraç edilme sebebi ortaya çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sarısu teleferik hattında dün korkunç bir kaza meydana geldi. Heyelan nedeniyle demir direklerden birinin kırılması sonucu tabanı çöekn bir teleferik kabinindeki 8 kişi metrelerce yüksekten yere çakıldı. Kazada ölen Memiş Gümüş'ün çevresinde 'Memiş Hoca' olarak bilindiği ve teleferiğe ilk defa bindiği ortaya çıktı. Ayrıca eski bir hakim olan Gümüş'ün hakimlik döneminde FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildiği ortaya çıktı.

Haber 13-04-24 14:34

Sosyal medya İstanbul'da yaşayan liseli genci konuşuyor! Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum

İstanbul'da Ramazan Bayramı nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olması İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. İstanbullular şehri gezmeye çıkarken lise öğrencisi Çağdaş Kelleci'nin "Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum. Baksana abla ya mükemmel" sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-04-24 11:49

Sanayi bünyesindeki 5 sektör ihracatta rekora koştu

Sanayi bünyesindeki 5 sektör, tüm zamanların en yüksek ilk çeyrek dış satımını yaptı. Otomotiv sektörü 9,1 milyar dolar, kimyevi maddeler ve mamulleri 8 milyar 19 milyon dolar, makine ve aksamları 2,8 milyar dolar, iklimlendirme sanayisi 1,8 milyar dolar, gemi, yat ve hizmetleri sektörü de 452,2 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mart dönemi ihracatına imza attı. Türkiye'nin sanayi sektörü dış satımı yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 artarak 44,8 milyar dolara çıktı.

Finans 13-04-24 11:35

Avusturalya'da büyük panik! Alışveriş merkezinde çok sayıda kişi bıçaklandı, hayatını kaybedenler var! Korkunç görüntüler geldi

Avustralya'da bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. İlk bilgilere göre 7 kişi öldürüldü ve yaralılar var. Yaralıların arasında 9 aylık bir bebeğin de bulunduğu belirtildi. Ekipler bölgeye sevk edildi. Öte yandan polis operasyon başlattı. İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Haber 13-04-24 10:05

Türkiye'nin gözü Antalya'daydı! Mahsur kalan tüm vatandaşlar 23 saat sonra kurtarıldı: İner inmez ilk işi bakın ne oldu

Türkiye dün akşamdan bu yana Antalya'daki kurtarma operasyonlarına kilitlendi. Antalya Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden birinin düşmesi sonucu meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti. Operasyonların 20. saatinin sonunda bir kadın kurtarıldı. Talihsiz kadının ilk işi yere eğilerek öpmek oldu. Devam eden operasyonlarla birlikte kalan tüm vatandaşlar 23 saatin ardından kabinlerden tahliye edilebildi. İşte tüm detaylar...

Haber 13-04-24 08:23

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Türk futbolunda tarihe geçecek hamle! Galatasaray ve Fenerbahçe maçıyla start veriliyor

TFF'nin açıkladığı VAR'da yabancı hakem pozisyonu için ilk resmi duyuru geldi. Karagümrük-Fenerbahçe ve Alanyaspor-Galatasaray maçlarıyla yabancı hakemler göreve başlayacak.

Spor 12-04-24 19:46

Gülşen fit görünümüyle ve şık seçimiyle dikkat çekti! Sırrını ilk kez açıkladı

Gülşen, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere bayram keyfi yaşatan ve tarzıyla dikkat çeken Gülşen fit görünümünün sırrını da verdi.

Magazin 12-04-24 13:31

Fenerbahçe, Yunanistan'da 3-0'dan dönerek tur şansını İstanbul'a taşımayı başardı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaştı. Galatasaray ile yaşanan Süper Kupa krizinin ardından bu mücadeleye çıkan sarı-lacivertliler, avantajlı bir skor alıp İstanbul'a dönme niyetindeydi. Karşılaşmada 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, müthiş bir karakter ortaya koyarak skoru 3-2'ye getirmeyi başardı ve tur şansını İstanbul'a taşıdı.

Spor 11-04-24 21:41

'İstanbul'un ilk defa bayramda bu kadar yoğun olduğunu gördük' Trafik yoğunluğu yüzde 70'i aştı! Adalar İskelesi ve turistik mekanlara akın ettiler

Ramazan Bayramı tatili ve güneşli havanın etkisiyle tarihi yarımada, yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra İstanbulluların akınına uğradı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde güzel havayı da fırsat bilenler, erken saatlerde Adalar'a gitmek için de Kadıköy iskelesine geldi. Vapurlara binmek isteyenler uzun kuyruk oluşturdu. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk havadan görüntülendi. Öte yandan İstanbul'da trafik yoğunluğu saat 15.02 itibarıyla yüzde 70'i aştı.

Haber 11-04-24 14:48

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 11-04-24 14:39

Ankara’da bayramlaşma günü: AK Parti ile CHP arasındaki 'İsrail' konuşması gündem oldu

Ankara’da bugün siyasi partiler arasında bayramlaşma günü vardı. Partiler, karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret edip bayramlaşırken dikkat çeken mesajlar da verildi. Günün ilk bayramlaşması AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti. Bayramlaşmada ekonomi hakkındaki yorumlar ve karşılıklı olarak verilen birlikte çalışma mesajları gündem yarattı. Öte yandan CHP'li Aylin Nazlıaka'nın, İsrail'e uygulanan ticaret kısıtlaması sözleri görüşmeye damga vurdu.

Haber 11-04-24 11:21

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 10-04-24 22:47

Bayramın ilk gününde trafik ve vapur iskelelerinde yoğunluk yaşandı!

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla İstanbul'da çok sayıda vatandaş gezmek için dışarıya çıktı. Megakentte araç trafiği yaşandı, güzel havayı fırsat bilen vatandaş sahillere akın etti.

Haber 10-04-24 20:04

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos maçında bu isimler sahada yok! ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Spor 10-04-24 14:30

Antalya'da bayram günü feci kaza! Can pazarı yaşandı: 29 yaralı

Bayram günü Antalya'da yürekleri ağza getiren kaza! Bir otel servis aracı otomobile çarparak 50 metre sürüklendi ve yan yattı. Kazada toplam 29 kişi yaralandı. Yaralılar ilk müdahalerin ardından çevredeki hastenelere götürüldü.

Haber 10-04-24 14:20

BES ve OKS'de toplam fon büyüklüğü 903 milyar lirayı aştı

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıların fon tutarı ve devlet katkısı fon tutarının toplam büyüklüğü ile Otomatik Katılım Sistemi (OKS) devlet katkısı ve katılımcı fon tutarı büyüklüğü ilk çeyrekte 903 milyar 124,3 milyon liraya yükseldi.

Finans 10-04-24 13:12

Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz gece! Real Madrid-City ve Arsenal-Bayern Münih düellolarında toplamda 10 gol çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçları oynandı. Real Madrid ile Manchester City 3-3 berabere kalırken, Arsenal ile Bayern Münih de 2-2'lik eşitlikle sahadan ayrıldı.

Spor 10-04-24 00:07

Real Madrid - Manchester City maçı alev aldı! ''Bu seviyede yenilmeyecek bir gol''

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. Çeyrek final ilk mücadelesi inanılmaz bir tempoyla başladı ve 15 dakika içinde maç adeta alev aldı.

Spor 09-04-24 22:27

ABD'de bir ilk! Okulda 4 sınıf arkadaşını öldürmüştü! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan hapis cezası aldı

ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu karar ile ABD’de ilk kez ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giymiş oldu. Davanın yargıcı ise "Bu mahkumiyetler, makul bir insanın ensesindeki tüylerin diken diken olmasına neden olacak şeyleri tekrar tekrar görmezden gelmekle ilgili" dedi.

Haber 09-04-24 21:37

Türkiye’nin ‘ihracat’ kararı sonrası İsrail’den ilk yanıt! ABD’ye şikayet ettiler: ‘Çağrı yapacağız’

Türkiye’nin İsrail ile yaptığı ticaretle ilgili aldığı karar sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İsrail’den gelen ilk açıklama Türkiye’nin ABD’ye şikayet edilmesi olarak yorumlandı. İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Türkiye'nin ihracatı kısıtlama kararına yanıt olarak ihracatı kısıtlanacak ürün listesi hazırlayacaklarını, yatırım ve ithalat kısıtlaması için de ABD Kongresi'ne çağrı yapacaklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç'tan da Filistin açıklaması geldi.

Finans 09-04-24 13:56

Aman dikkat! Uzman isimden bayram ziyaretlerinde 'çay ve kahve' uyarısı

Ramazan Bayramı için beslenme uyarılarında bulunan Diyetisyen Sena Genç, “Bayramın ilk gününe hafif bir kahvaltıyla başlanmalıdır. Bayram ziyaretlerinde kahve ve çay tüketimini sınırlandırın. Fazla miktarlarda çay ve kahve tüketildiği takdirde metabolizma yavaşlaması, çarpıntı, mide yanması gibi sorunlar yaşanabilir” dedi.

Haber 09-04-24 10:57

Özge Ulusoy isyan etti: Pişmanlık ve vicdansızlık sıfır

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, geçtiğimiz yıllarda Ankara'da karşıdan karşıya geçerken Elif Nasır'ın çarpması sonucu hayata gözlerini yummuştu. Nasır, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Babasının mezarını ziyaret eden Ulusoy, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 09:51

Suudi Arabistan Süper Kupa yarı finalinde Cristiano Ronaldo'nun olaylı gecesi! Rakibine dirsek attı, hakeme yumruk kaldırdı... Arabistan kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü

Suudi Arabistan Süper Kupası yarı finalinde Al Hilal, Al Nassr'ı 2-1 mağlup etti ve üst üst galibiyet rekorunu 33'e taşıdı. Karşılaşmanın son bölümü oldukça sert bir atmosferde oynanırken, Cristiano Ronaldo rakibine attığı dirsek sonrası kırmızı kart görürken, karşılaşmanın hakemine de yumruk gösterdi. İşte detaylar...

Spor 09-04-24 08:05

Tüm dünya merakla bekliyordu, 186 kilometrelik rota izledi! 2024'ün ilk Güneş tutulması Meksika, ABD ve Kanada'dan izlendi!

Kuzey Amerika kıtasında yılın ilk "tam güneş tutulması", Meksika, ABD ve Kanada’da milyonlarca kişi tarafından gözlemlendi. ABD'de tam tutulmanın içinde yer alan 13 eyaletteki yüzlerce şehir ve küçük kasabada, milyonlarca kişi özel güneş tutulması gözlükleri ve teleskoplarla bu tarihi doğa olayına tanıklık etti. Tam tutulma, 6 bin 437 kilometre uzunluğunda, yaklaşık 44 milyon nüfusun yaşadığı Meksika, ABD ve Kanada toprakları üzerinde 186 kilometre genişliğinde bir rota izledi.

Haber 08-04-24 22:51

8 Nisan Güneş tutulmasının şanslı burçları açıklandı! Etkileri 4 yıl devam edecek

Güneş tutulmaları, astroloji meraklıları için önemli bir olaydır. Yılın ilk Güneş tutulması 8 Nisan 2024 Pazartesi günü gerçekleşiyor. Gökyüzündeki bu olay astrolojiyle bağlantılı olarak burçları da etkileyecek. Bu tutulmanın hangi burçları etkileyeceğini ve bu etkilerin ne kadar süreceğini de belli oldu. Astrolojik olarak önemli bir döneme giriş yapacak olan burçlar tutulmanın etkisini yaklaşık 4 yıl hissedecek.

Kadin 08-04-24 14:27