Fezleke Haberleri

SON DAKİKA: CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun fezlekesi TBMM'de

Son dakika: Aralarında CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun da bulunduğu 4 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke TBMM'ye ulaştı.

Haber 02-10-2023 11:38

Son dakika: Sezgin Tanrıkulu'nun fezlekesi Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi

Son dakika haberi: CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında TSK'yı hedef alan sözleri nedeniyle hazırlanan fezleke, TBMM'ye iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Haber 18-09-2023 19:15

400 fezleke, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı! Aralarında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da var

TBMM Başkanlığının, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nin ardından iade ettiği, aralarında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu 27. dönem milletvekillerine ait 400 fezleke, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı.

Haber 05-07-2023 14:52

Levent Türkkan ve Ali Mahir Başarır hakkında hazırlık komisyonu kararı

Meclis Anayasa Adalet Karma Komisyonu, İYİ Partili Lütfü Türkkan ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle hazırlık komisyonu kurulmasına karar verdi. CHP komisyona katılmama kararı aldı.

Haber 11-01-2023 15:40

Son dakika: Aralarında Kılıçdaroğlu da var! CHP ve HDP'li birçok ismin fezlekesi TBMM Başkanlığına ulaştı

Son dakika haberi: Aralarında 3 siyasi partinin genel başkanının da bulunduğu birçok siyasi hakkında düzenlenen 69 fezleke TBMM Başkanlığına ulaştı.

Haber 30-11-2022 16:29

CHP'li 3 milletvekili hakkındaki fezleke Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi

Mahkemeye heyetine hakaret ve tehdit iddiasıyla CHP'li milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında hazırlanan fezleke Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi.

Haber 17-11-2022 15:17

CHP’li Engin Özkoç ile ilgili fezleke

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik sosyal medya paylaşımından dolayı CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" ve "tehdit" suçundan fezleke düzenledi.

Haber 31-10-2022 10:06

Son dakika: Gazeteci Latif Şimşek'i darp etmişti! Demokrat Partili Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında fezleke hazırlandı

Son dakika haberi... Bir televizyon kanalında canlı yayınlanan tartışma programında Gazeteci Latif Şimşek'e yönelik eylemlerinden dolayı Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığına gönderildi.

Haber 21-10-2022 19:41

Son Dakika: Ankara'da sıcak saatler! Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığı kalkıyor mu? Ümit Özdağ ile birlikte...

Son dakika haberi: Yeni yasama yılının ilk dokunulmazlık fezlekeleri Meclis'e geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da arasında bulunduğu 34 milletvekiline ait 65 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığına sunuldu. Söz konusu gelişme "Kılıçdaroğlu ve Özdağ'ın dokunulmazlıkları kalkıyor mu?" sorusunun sorulmasına neden oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 03-10-2022 19:26

Son dakika: Polise yumruk atmıştı! DBP'li Salihe Aydeniz'in fezlekesi Meclis'te

Son dakika haberine göre, DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke, Meclis Başkanlığına ulaştı.

Haber 16-06-2022 23:05

Polise yumruk atan DBP'li Aydeniz'in suç dosyası kabarık

Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz hakkındaki 80 fezleke, aralarında "suç ve suçluyu övmek", "terör örgütü propagandası yapmak", "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarının da bulunduğu çok sayıda eylemi içeriyor

Yurthaber 14-06-2022 17:00

SON DAKİKA | HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile ilgili yeni fezleke

Son dakika haberine göre teröristle fotoğrafı ortaya çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel hakkında 'terör örgütü üyeliği' ve 'terörün finansmanı' suçundan hazırlanan yeni fezleke, TBMM'ye gönderildi.

Haber 24-01-2022 13:56

Son dakika... İşte Semra Güzel dışında fezlekesi olan 12 HDP’li…

Son dakika gelen habere göre PKK kampında çekilen fotoğrafları ortaya çıkan Semra Güzel gibi ‘terör örgütü üyeliği’nden hakkında fezleke bulunan HDP’li 12 milletvekili daha var. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘süratle adımların atılacağı’ mesajını verdiği söz konusu vekillere ait dosyaların öne alınarak görüşülmesi gündeme geldi. İşte HDP’li milletvekillerinin fezlekeleri ile ilgili son dakika haberinin detayları…

Haber 18-01-2022 07:42

HDP'li Semra Güzel hakkında son dakika gelişmesi! Tarih belli oldu, '1 dakika' detayı dikkat çekti...

'Koçero Meleti' kod adlı terörist Volkan Bora ile sevgili olduğu ortaya çıkan ve fotoğrafları gündem yaratan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'le ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Büyük tepki çeken fotoğraflar sonrası Güzel için hazırlanan fezlekelerin görüşüleceği tarih belli olurken, gizli tanığın ifadesindeki detaylar dikkat çekti. Soruşturmada gizli tanığın "KCK heyetine girdi. 1 dakika içinde milletvekili adayı olmasına onay verildi" ifadesi yer aldı.

Haber 16-01-2022 13:24

Son dakika... HDP'li Semra Güzel'in hakkındaki fezlekede flaş gelişme

Son dakika haberine göre, Adalet Bakanlığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkındaki fezlekeyle ilgili prosedürü tamamladı. Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezleke, TBMM’ye iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Haber 11-01-2022 09:58

Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığı mı kaldırılıyor? Fezleke Adalet Bakanlığına gönderildi

Son dakika haberine göre Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle hazırlanan fezleke, Adalet Bakanlığına gönderildi.

Haber 11-11-2021 16:33

Kılıçdaroğlu: Hapse atmak istiyorlar beni

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'ye gönderilen fezlekesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Hapse atmak istiyorlar beni, bilmenizi istiyorlar bunu çünkü korkmanızı istiyorlar. Sevgili gençler, bir taneniz bile bu tehditler nedeniyle 'artık bu ülkede yaşanmaz' derse varsa bir hakkım helal etmem bilesiniz." ifadelerini kullandı.

Haber 03-07-2021 23:07

20 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM'de! Aralarında Kılıçdaroğlu'da var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da arasında bulunduğu 20 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Haber 01-07-2021 09:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren ABD'deki ilanlara ilişkin 2 FETÖ şüphelisine fezleke

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren ilanlara ilişkin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi 2 şüpheli hakkında fezleke düzenledi.

Haber 26-05-2021 16:23

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu için hazırlanan fezlekeye tepki: Demokrasimiz adına yüz kızartıcı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle TBMM'ye sunulan fezlekeye ilişkin "TBMM gündemine gelmesi dahi demokrasimiz adına yüz kızartıcıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 15-04-2021 22:34

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu için hazırlanan fezlekeye tepki: Büyük ayıp

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle TBMM'ye sunulan fezlekeye ilişkin "Gündeme gelmesi dahi ülkemiz açısından büyük bir ayıptır" ifadelerini kullandı.

Haber 15-04-2021 22:06

Milletvekili Ahmet Şık hakkında dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırlandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan fezleke, TBMM'ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığına gönderildi

Yurthaber 15-04-2021 11:38

Son Dakika: Ahmet Şık hakkında fezleke

Son dakika haberine göre Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık’ın dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke düzenledi.

Haber 15-04-2021 11:03

Kılıçdaroğlu'ndan 'fezleke' tepkisi: Hodri meydan

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkındaki dokunulmazlık dosyasının TBMM Başkanlığı'na sunulmasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Fezleke düzenliyorlar, 'Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldıracağız' diye. Önemli olan Kılıçdaroğlu değil, önemli olan ülkedir. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin, yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan" ifadelerini kullandı.

Haber 14-04-2021 19:58

Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası Meclis'te

Son dakika haberine göre, CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 8'i CHP'li, 2'si HDP'li olmak üzere 10 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

Haber 14-04-2021 16:13

11 milletvekiline ait 14 dokunulmazlık dosyası Meclis'te

Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz'in de aralarında bulunduğu 11 milletvekili hakkındaki 14 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Haber 07-04-2021 18:18

Son Dakika! TBMM Başkanı Şentop: Çok vahim bir tablo

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "TBMM'de bin 300'e yakın dokunulmazlık dosyası var. Bu kadar çok dokunulmazlıkların kaldırılması fezlekesinin olması çok vahim bir tablo." dedi.

Haber 22-03-2021 21:30

Son Dakika: TBMM Başkanı Şentop'tan flaş fezleke açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop dokunulmazlık fezlekeleri hakkında açıklamalarda bulundu. TBMM Başkanı Şentop, "HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun yargı kararı henüz Meclis'e ulaşmadı. Gelince usulüne uygun işlem yapılacak." dedi.

Haber 08-03-2021 11:17

Mustafa Destici, BBP'nin fezleke oyunu açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM'ye gönderilen fezlekelere ilişkin, "Terörle iltisakı olan, terör eylemlerine karışan, teröre destek veren bir kişi milletvekili sıfatıyla cezası kesinleşmişse artık oturamaz. BBP bu fezlekelerin kaldırılması yönünde net bir şekilde oy kullanacaktır" dedi.

Haber 03-03-2021 15:11

Dokunulmazlık fezlekeleriyle ilgili yeni gelişme! Aralarında Enis Berberoğlu da var

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile birlikte 8 dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e ulaştı.

Haber 03-03-2021 14:54

Son Dakika: Meral Akşener'den 'fezleke' açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti, terörün yanında, yöresinde olmaz. İYİ Parti, Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Haber 03-03-2021 11:06

AK Parti’den kritik ’fezleke’ açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Hukuk ve anayasa çerçevesinde, terör örgütünü destekleyen bütün milletvekilleriyle ilgili gerekli adımları atacağız. Bu anlamda hükümetimizin kararlılığı tamdır" dedi.

Haber 01-03-2021 16:17

İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu, TBMM'ye iletilen fezlekelere ilişkin konuştu:

"Bu fezlekeleri görmeden, içeriğini bilmeden ve onun hukuki değerlerini anlamadan hemen bir karar verebilmek asla mümkün değildir"

Yurthaber 26-02-2021 20:22

Son Dakika: Berberoğlu'nun dokunulmazlığı için yapılan ikinci itiraz reddedildi

CHP’li Enis Berberoğlu’nun avukatlarının, dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezlekenin yeniden düzenlenmesi talebinin reddedilmesine yaptığı ikinci itiraz, bir üst mahkeme tarafından reddedildi.

Haber 25-02-2021 16:18

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı'dan fezlekelerle ilgili teröre bulaşma iddiası varsa yargı yolu açılmalı mesajı:

"Genel bir prensip olarak eğer yargı birimi, bir savcı, bir milletvekilinin teröre bulaştığını, terörle iltisaklı olduğunu iddia ediyorsa o milletvekilinin yargıda aklanması veya mahkum olmasının önü açılmalıdır"

Yurthaber 25-02-2021 16:03

Son Dakika: TBMM Başkanı Şentop'tan fezlekelerle ilgili açıklama

Son dakika haberine göre TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 33 dokunulmazlık dosyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 25-02-2021 10:32

Son Dakika: 9 HDP'li milletvekilinin fezlekeleriyle ilgili yeni gelişme

Son dakika haberine göre aralarında Kobani olayları ile ilgili fezleke hazırlanan 9 milletvekillerinin de bulunduğu 33 dokunulmazlık dosyasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 24-02-2021 16:14

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP milletvekillerinin fezlekeleriyle ilgili açıklama

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'e gelen HDP milletvekillerinin fezlekeleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Haber 24-02-2021 13:46

TBMM Başkanı Şentop duyurdu! 33 fezleke Meclis'te

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, milletvekilliği dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin 33 farklı fezlekenin dün akşam itibarıyla Meclis'e geldiğini bildirdi.

Haber 24-02-2021 13:33

Son Dakika: Ara seçim iddiası Ankara gündemine bomba gibi düştü

Son dakika haberine göre HDP'li bazı isimler hakkında düzenlenen fezlekelerin ardından 'ara seçim' iddiası Ankara gündemine bomba gibi düştü. Gazeteci Muharrem Sarıkaya, bazı isimlerin milletvekilliklerinin düşmesi durumunda Türkiye’nin ara seçime gidebileceğini yazdı.

Haber 23-02-2021 09:40

Enis Berberoğlu üst mahkemeye itirazda bulundu

Enis Berberoğlu, dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezlekenin yeniden düzenlenmesi talebini reddeden İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararına karşı üst mahkemeye itirazda bulundu.

Haber 15-02-2021 15:06

Polisten 190 sayfalık iki Gezi fezlekesi

Gezi Parkı eylemlerine destek amaçlı Ankara’da düzenlenen gösterilerle ilgili Emniyet, 190 sayfalık fezleke hazırlayarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.

Haber 03-07-2013 18:03