Fight Against Terrorism Haberleri

İlişkilerini itiraf etti, açıklaması olay yarattı! “Seksten nefret ediyorum”

Channel 4'ün Love Against the Odds programına konuk olarak katılan bir çift ilişkilerine dair yaptıkları açıklamalarla gündem yarattı. Kendini aseksüel olarak tanımlayan Alice, seksten nefret ettiğini söyleyerek eşi Harvel ile aralarında alışılmışın dışında bir ilişki olduğunu dile getirdi. Harvel’in yetişkin filmlerine yönelik tutkusuna rağmen ikili birbirlerine bağlı olduklarını anlattı.

Trend 2022-05-02 13:45:47

Aleyna Tilki'nin galaya gittiği sütyenli kıyafet olay oldu! Dünyaca ünlü oyuncuyla yan yana geldi

Şarkıcı Aleyna Tilki, Gucci Ailesi, Suicide Squad, Requiem for a Dream, Fight Club gibi unutulmaz projelerde oyuncu olarak yer almış Jared Leto'nun Morbius prömiyerine katıldı. İkili o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tilki, ayrıca galada giydiği kıyafet sebebiyle linç yağmuru da yedi.

Magazin 2022-03-26 10:31:12

Adana'da Star Fight Arena Muaythai Gecesi düzenlendi

Adana'da "Star Fight Arena Muaythai Gecesi" düzenlendi

Yurthaber 2022-01-02 23:46:04

Sahnede hayranının suratına idrarını yapan rock müzisyeni Sophia Urista özür diledi

Geçen günlerce konser sırasında sahnede hayranlarından birinin suratına idrarını yapmasının ardından tepki çeken Brass Against grubunun solisti Sophia Urista, özür mesajı yayınlayarak "Müzikte ve sahnede her zaman sınırları zorladım. O gece sınırları çok zorlamıştım" dedi.

Magazin 2021-11-17 13:33:15

Yok artık dedirten görüntüler! Sophia Urista hayranının yüzüne idrarını yaptı

Rockville festivalinde sahne alan Brass Against adlı müzik grubu bir skandala imza attı. Grubun solisti Sophia Urista bir izleyicinin üzerine idrarını yaptı. Gruptan özür açıklaması geldi.

Magazin 15-11-21 10:01

Erdoğan-Biden görüşmesinde dikkat çeken 'kitap' detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden görüşmesi sırasında masada yer alan bir kitap dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'a "Turkey's Fight Against Terrorism (Türkiye'nin Terörizme karşı Mücadelesi)" isimli kitabı verdi.

Haber 14-06-21 23:32

Monoklonal antikor: Almanya'da uygulanacak ve sonucu merakla beklenen Covid tedavisi

As fears over vaccine shortages grow, Germany has decided to start using a new monoclonal antibodies drug to protect its population against Covid-19. But what is this new treatment and how does it work?

Haber 29-01-21 16:23

Koronavirüs salgınında gözler için '20-20-20' tavsiyesi

İngiltere’de görme bozuklukları araştırmalarına maddi katkı sağlayan Fight for Sight adlı yardım kuruluşu, koronavirüs salgını sırasında insanların ekran karşısında geçirdiği sürenin artması nedeniyle “20-20-20” kuralına uyulması tavsiyesinde bulundu.

Haber 12-01-21 13:13

2020’de televizyon ekranlarının gördüğü en seksi sahneler

TVLine 2020’nin en seksi sahnelerini belirledi. 9-1-1: Lone Star, Normal People ve Virgin River gibi diziler başı çekerken onları The Queen’s Gambit ve The Good Fight gibi diziler takip etti.

Magazin 07-12-20 14:12

Yerli ve yabancı kulüpler Kemer’de kamp yapıyor

Kemer’de bir otelde kamp yapan ORÇA Boks Fight Club kampını ziyaret ederek, sporculara başarılar dileyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Son dönemde birçok yerli ve yabancı kulüp Kemer’de kamplarını yapıyor.

Yurthaber 14-10-20 10:38

Aydın’da TFT turnuvasına büyük ilgi

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın E-Spor İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı TFT Turnuvası ülke genelinden büyük ilgi gördü.Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koronavirüs tedbirleri kapsamında pandemi dönemi süresinde kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ile dijital ortamda gençlere hizmet etmeye devam etti.Turnuvaya 160 Sporcu Katıldı19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Team Fight Tactics (TFT) turnuvası 19 Mayıs 2020 saat 19:19’da Aydın E-Spor İl Temsilciliği koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Yurthaber 23-05-20 09:31

Dünya Şampiyonundan Başkan Yanmaz’a Ziyaret

Muay Thai Milli takım antrenörü Muhammet Bişgin ve Kickboks Dünya Şampiyonu Erkan Varol Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret etti.Sohbet havasında geçen ziyarette King of King Organızasyonun bir ayağı olan Fight Fest 2020 Akçakoca’da yapılması planlanan Kickboks Organizasyonu için ilk adım görüşüldü.

Yurthaber 25-12-19 15:24

Toroslar Belediyesi’nden muaythai sporuna destek

Toroslar Belediyesi’nin de destek verdiği Alkayış Fight Arena-9 Muaythai Şampiyonlar Gecesi, dünya şampiyonlarını bir araya getirdi.Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Edip Buran Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonayı izledi.

Yurthaber 24-12-19 12:28

Heyetler arası görüşmede dikkat çeken detay

Türkiye ve ABD heyetleri arasında gerçekleşen toplantıda, masada bulunan ve üzerinde “Turkey’s Fight Against Terrorism” (Türkiye’nin terörle mücadelesi) yazan dosya dikkat çekti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da görüştü.

Haber 13-11-19 22:53

Edward Norton, Kieslowski Ödülü’nü alacak!

Son dönemde yönetmenlik kulvarında hünerlerini sergileyen, Fight Club (Dövüş Kulübü) filmiyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Edward Norton Camerimage Festivali’nde Krzysztof Kieslowski Ödülü’nü alacak.

Trend 24-10-19 10:05

Edward Norton, Dövüş Kulübü'nde Brad Pitt’e gerçekten yumruk atmış

Edward Norton, Kült film Dövüş Kulübü'nün (Fight Club) çekimlerinde rol arkadaşı Brad Pitt'le çektikleri bir sahne hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Trend 08-10-19 13:21

Killa Hakan'dan Faruk Sabancı'ya kanlı tehdit!

Ceza, Ezhel ve Ben Fero ile birlikte seslendirdiği 'Fight Clup' isimli şarkısı YouTube'da 'beğenilmeme rekoru' kıran Killa Hakan, bunun sorumlusu olarak Faruk Sabancı'yı gösterdi. Sabancı'nın para verip bot hesaplarla bunu yaptırdığını iddia eden Hakan, üstü kapalı olarak Sabancı'yı tehdit etti.

Magazin 18-09-19 10:42

Karaelmas Teknoloji Takımı Savaşan, İHA Yarışmasında finale kaldı

Havacılıktan otomotive, yapay zekadan simülasyon sistemlerine, su altı araçlarından otonom araçlara uzanan 19 farklı kategoride düzenlenen Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin teknoloji yarışmalarına Türkiye’nin 81 ilinden ve 122 farklı ülkeden toplamda 17 bin 773 takım başvuru yaptı.TEKNOFEST Savaşan İnsansız Hava Aracı (İHA) yarışması faaliyet alanı gün geçtikçe gelişmekte olan ve daha çok otonomi kazanan İHA’lara savaş jetlerinin yaptığı it dalaşı (dog fight) yapabilme kabiliyeti kazandırmak amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Yurthaber 17-09-19 10:10

Etiyopya’da saldırganlar iki yardım görevlisini öldürdü

Birleşmiş Milletler (BM), Etiyopya’nın Gambella şehrinde iki yardım görevlisinin mülteci kampından dönerken saldırganlar tarafından öldürüldüğünü açıkladı.BM, Etiyopya’nın Sudan sınırında bulunan Gambella şehrindeki Nguenyyiel mülteci kampında yer alan çocuk beslenme merkezinden dönen ABD merkezli Action Against Hunger adlı yardım kuruluşunda görevli iki personelin kimliği bilinmeyen saldırganlar tarafından öldürüldüğünü bildirdi.

Haber 06-09-19 12:13

Wall Street bounces back premarket, Dow up 100 pts

Thursday's premarket trading on Wall Street bounced back to the green after dropping sharply on China's vow to retaliate against Washington's tariffs, due in September.

Haber 15-08-19 16:28

Espor tarihindeki en büyük ödülü alan takımın belgeseli yapıldı

Çevrim içi çok oyunculu savaş arenası oyunu Dota 2'nin şampiyonu olarak 11 milyon dolar ödül kazanan "Team OG" ekibinin hikayesi, belgesel oldu - "Against the Odds" isimli belgeselin özel tanıtımı Red Bull Tv'de yapıldı

Haber 14-08-19 13:11

Fight Kulüp şarkısı sosyal medyanın diline düşmüştü! Killa Hakan gözaltına alındı

Almanya’da gözlatına alınan rap şarkıcısı Killa Hakan serbest bırakıldı. Ünlü rapçi, "Sebep falan yok, ara sıra böyle olaylar oluyor" dedi.

Magazin 12-08-19 22:55

Fight Kulüp şarkısına yorum yağdı! Sosyal medyanın diline düştüler

Rap dünyası şu sıralar çok hareketli... Killa Hakan, Ceza, Ben Fero ve Ezhel'in çıkardığı Fight Kulüp şarkısı sosyal medyada dalga konusu oldu. İşte sosyal medyada gelen tepkiler.

Trend 03-08-19 14:40

Fight Kulüp, Youtube'da en çok dislike alan rap şarkısı oldu

Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero'nun Fight Kulüp şarkısı ve yorumları, sosyal medyayı salladı! Video Youtube'da rekor sayıda 'dislike' aldı.

Magazin 30-07-19 14:04

Yahyalı’da Muaythai rüzgarı esti

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde düzenlenen Muaythai turnuvası nefes kesen maçlara sahne oldu.Yahyalı Kaymakamlığı, Yahyalı Belediyesi, Türkiye Muaythai Federasyonu Kayseri İl Temsilciliği ve Eagle Fight Club sponsorluğunda Yahyalı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen turnuvaya 4 ülkeden 26 sporcu katıldı.Yahyalılı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın açılış konuşmasını yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Böylesine güzel bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için Federasyonumuza, Kayseri il temsilcimize, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze, Kaymakamlığımıza ve özellikle Yakup İbrahimov’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Yurthaber 29-07-19 14:35

Şampiyon kick boksçular Başkan Altınok’u ziyaret etti

Ankara’da 52 spor kulübünden 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Kick Boks Müsabakasında şampiyon olan Keçiören Kobra Spor Kulübü sporcuları, şampiyonluk kupasıyla birlikte Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u makamında ziyaret etti.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği müsabakada Gençler Point Fight Kategorisinde büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olan Baha Kazan ve Bilal Yılmaz ile antrenörleri Mustafa Yılmaz ziyarette, Başkan Altınok’a spor ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler.“Keçiören sporcu dostu”Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek sporcuları tebrik eden Başkan Altınok, “Keçiören’imizin ve Ankara’mızın gururu Bağlum Spor Kulübümüzün şampiyon kick boksçuları, kupalarını da alarak ziyaretimize geldi.

Haber 29-07-19 12:02

Kanser hastalarına yardım için 169 saat futbol oynadılar

Galler'in Cardiff kentinde iki takım Kicking Off Against Cancer" (Kansere Tekme) adlı yardım örgütüne bağış toplamak için bir hafta bir saat futbol oynadı. Karşılaşmanın skoru 988-951 oldu. Maç Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiş olabilir.

Haber 22-07-19 11:59

Çocuklar, teknoloji bağımlılığından sporla korunacak

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından hazırlanan ve AB hibe programı kapsamında kabul edilen “Çocukların Teknoloji Bağımlılığına Karşı Spor ve Fiziksel Aktivite" projesinin final toplantısı Antalya’da, gerçekleştirildi.Sporda gönüllü faaliyetleri teşvik etmek, sosyal etkinliklerle herkes için spora katılım ve spora eşit erişim yoluyla sağlığı artırmak, fiziksel aktivitenin önemi hakkında topluma eşit fırsatlar sunmak ve farkındalık amacıyla düzenlen “Çocukların Teknoloji Bağımlılığına Karşı Spor ve Fiziksel Erasmus+ Spor projesi İSE 30 Haziran 2019 tarihinde son bulacak.Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından yapılan başvuru neticesinde hibe almaya hak kazanan “Çocukların Teknoloji Bağımlılığına Karşı Spor ve Fiziksel Aktivite” (Sport and Physical Activity against Children’s Technology Addiction) isimli Avrupa Birliği Erasmus+ Spor Projesi seminerine çocuklar, gençler, antrenörler ve ebeveynlerin katıldı.

Yurthaber 19-06-19 10:35

Muaythai İstanbul İl Temsilciliği ve Bujin Fight Club Eğitim ve Gelişim Seminerleri

Türkiye Muaythai Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği, Bujin Fight Kulüp ile ortak antrenör adayları eğitim gelişim teknik taktik çalışması kararı aldı. Faaliyet 27-28 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacak.

Spor 13-06-19 20:26

Pound lowest since early January amid govt crisis

Sterling continued to decline against the euro on Wednesday, marking the thirteenth consecutive session with losses, a record since the introduction of the joint currency in 1999.

Haber 23-05-19 08:04

Milli Boksör Samet Keser Rus rakibini yendi

Kickboks’da Dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Samet Keser Düzenlenen Uluslararası Öncü Fight Club Profesyonel Kickboks turnuvasında Rus rakibi Aleksei Dimitriev’i 3 raundun sonunda yenmeyi başardı.Uluslararası Öncü Fight Club Profesyonel Kickboks turnuvası Malatya’da yapıldı.

Haber 10-05-19 21:05

Rouhani: Talks with US possible if sanctions are lifted

Iranian President Hassan Rouhani stated on Wednesday that negotiations with the United States are possible only if the country lifts sanctions imposed against the Islamic Republic, and apologizes for its "illegal" moves.

Haber 24-04-19 11:52

Başkan Yalçın, başarılı sporcuları tebrik etti

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Türkiye Açık Kickboks Turnuvasında Point Fight branşında başarılı olan sporcuları makamında ağırladı.Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, başarılı sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yurthaber 19-02-19 19:05

Kick Boks’ta Türkiye Şampiyonu oldu

Pazaryeri Spor Kulübü ve Halk Eğitimi Merkezi sporcusu Nisa İmran Torun, Bartın’da düzenlenen Türkiye Okullararası Kickboks Şampiyonasında +65 kg yıldız kızlarda Point fight branşında Türkiye şampiyonu oldu.36 ilden 560 sporcunun katıldığı şampiyonaya; Pazaryeri’nden Nisa İmran Torun, Efecan Güçlü, Şükrü Ertekin, Batuhan Kınık ve Emir Us isimli sporcular katıldı.

Yurthaber 12-02-19 10:40

Adana’da Muay Thai turnuvası nefes kesti

Adana’da düzenlenen Muay Thai turnuvasında nefes kesen mücadeleler beğeni kazandı.Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ile Star Fight Club sponsorluğunda ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda başlayan turnuvaya 6 ülkeden 14 sporcu katıldı.

Haber 09-02-19 00:29

İstanbul Aksaray'da 'Fight Club' filmini aratmayan kavga!

İstanbul Aksaray'da alkollü olduğu iddia edilen 2 grup tekme, tokat ve yumruklarla birbirine girdi. 'Fight Club' filmini aratmayan kavgada, tekmeler havada uçuşurken gençlerin dövüşmekten yorulmadığı o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 30-01-19 08:58

(Özel) İstanbul’da “Fight Club” filmini aratmayan kavga kamerada

Aksaray’da alkollü olduğu iddia edilen 2 grup tekme, tokat ve yumruklarla birbirine girdi.

Haber 30-01-19 08:55

‘İş dünyası aile içi şiddete karşı projesi’ Gaziantep’te başlatılıyor

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu tarafından kadına yönelik şiddetle mücadelede ‘Dünya Şampiyonları Listesine’ 2018 yılında Türkiye’den girmeyi başaran tek proje olan ‘İş Dünyası Aile İçi Şiddete Karşı” projesinin yürütücü ortaklarından oldu.Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ve Sabancı Vakfı’nın destekleri, TÜSİAD’ın iş birliğiyle hazırlanan ‘İş Dünyası Aile İçi Şiddete Karşı (Business Against Domestic Violence-BADV) projesi, Gaziantep’te GTB’nin iş birliğinde uygulamaya konulacak.GTB’yi ziyaret eden, Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu İş Dünyası Aile İçi Şiddete Karşı Proje Yöneticisi Sevda Alkan ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Toplumsal Cinsiyet Program Koordinatörü Meltem Ağduk, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Genel Sekreter Özgür Bayram’la görüşerek projenin işleyişi hakkında bilgiler verdiler.Projenin temel amacının iş dünyasında çalışan kadınların aile içinde maruz kaldıkları şiddete karşı, iş yerlerinde destek mekanizmalarının oluşturulması olduğunu kaydeden BADV Proje Yöneticisi Sevda Alkan, şirketlerin yönetimsel yeteneklerini kullanarak aile içi şiddeti en asgari seviyeye çekecek uygulamaları yaygınlaştırabileceklerini söyledi.Aile içi şiddetin, etkileri açısından iş yerlerinde sıkça gözlemlenen ve çalışma hayatının her alanını etkileyen bir sorun olduğuna dikkat çeken Alkan,” Türkiye’de 2016-2018 yılları arasında 51 şirket BADV projesine dahil olarak aile içi şiddetle mücadele kapsamında bir resmi şirket politikası benimsemişlerdir.

Yurthaber 23-01-19 11:10

Kent Müzesi yabancı konukları hayran bıraktı

Osmaniye Belediyesi tarafından Selçuklu mimarisi ile yapılan Kent Müzesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelirken Osmaniye’yi geçmişten geleceğe her yönü ile dünyaya tanıtmaya devam ediyor.Kent Müzesi, Türkiye, Portekiz, Yunanistan ve Romanya’dan olmak üzere 4 ülkeden Osmaniye’ye gelen eğitimcilerin oluşturduğu heyete ev sahipliği yaptı.Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen ve Türkiye Ulusal Ajansınca hibelendirilmiş olan Erasmus KA201 okul öncesi eğitimi stratejik ortaklık projesinin ilk ulus ötesi proje toplantısı için dünyanın değişik ülkelerinden gelen eğitimciler Osmaniye’de bir araya geldi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminden "Outdoor Learning Against School Failure and Absenteeism" başlıklı projenin Koordinatörü Medine Güney gözetiminde Kent Müzesini ziyaret eden yerli ve yabancı eğitimcilerden oluşan heyete rehberler tarafından geniş bilgiler verildi.

Yurthaber 18-01-19 13:05

İbni Sina Kampüsünde “KOAH ve Sigara” konferansı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde 21 Kasım “Dünya KOAH Günü” nedeniyle ile KOAH hastalığını vurgulamak ve nedenleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla “KOAH ve Sigara” başlıklı konferans düzenlendi.Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi, aynı zamanda GARD (Global Alliance Against Respiratory Diseases: 2005 yılında Dünya Sağlık Örgütü bünyesinde “Solunum hastalıklarına karşı küresel birleşim adlı oluşum) ve Türk Toraks Derneğinin il temsilcisi olan Dr.

Yurthaber 22-11-18 11:20

Her adımda sağlıklı nefese

KOAH’lı hastaların günlük yaşamlarında aktif kalabilmelerinin mümkün olabileceğini vurgulamak, egzersizin ve hareketin önemine değinmek amacıyla yürütülen faaliyetlerin bu yılki sloganı “Her Adımda Sağlıklı Nefese” olarak belirlendi.Sağlık Bakanlığı, Türk Toraks Derneği, dünyada KOAH bilincini artırmak üzere kurulan Global Initiative of Obstructive Lung Disease (GOLD) ve Dünya Sağlık Örgütü önderliğinde ortak Global Alliance Against Chronic Respiratory Diseases (GARD) Türkiye Projesi kapsamında Dünya KOAH Günü etkinlikleri yaparak toplumda, sağlık çalışanlarında ve sağlık yöneticilerinde KOAH farkındalığı ile bilincin artırılması hedefleniyor.KOAH’lı hastaların günlük yaşamlarında aktif kalabilmelerinin mümkün olabileceğini vurgulamak, egzersizin ve hareketin önemine değinmek amacıyla sağlıklı nefes, sağlıklı yaşam teması ile bu yılki sloganımız “Her Adımda Sağlıklı Nefese” olarak belirlendi.KOAH’ın ilerleyici bir hastalık olmasına karşı önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olduğuna dikkat çeken Aydın İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 22-11-18 10:00

Uluslararası projenin tanıtımı ADÜ’de yapıldı

Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalının yürütücülüğünü üstlendiği ve Aydın’dan dört kurumun paydaş olduğu projenin tanıtımı yapıldı.’Theileria annulata ve vektor kenelerine karsı cevreye duyarlı alternatif kontrol stratejileri (Ecosmart Alternative Control Strategies against T.

Yurthaber 15-11-18 08:15

Şarkıcı Özgün dünya şampiyonu boksör Mücahit Kulak'la ringe çıktı!

Şarkıcı Özgün, Ataşehir Mk Fight Lab'da düzenlenen bir organizasyona katıldı. Dünya şampiyonu boksör Mücahit Kulak'la aynı ringe çıkan Özgün, pistin tozunu attı.

Magazin 06-11-18 00:59

Kayserili Ali Doğan, Dünya Şampiyonu Unvanını korudu

Dünya Şampiyonu unvanlı Kayserili sporcu Ali Doğan, Adana’da düzenlenen Muay Thai Turnuvası’nda İranlı rakibini yenerek unvanını korudu.Adana Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Star Fight Arena Spor Kulübü sponsorluğunda Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 7 ülkeden 18 sporcu katıldı.

Yurthaber 05-11-18 14:35

Adana’da Muay Thai rüzgarı esti

Adana’da Muay Thai Turnuvası düzenlendi.Adana Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Star Fight Arena Spor Kulübü sponsorluğunda Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 7 ülkeden 18 sporcu katıldı.Turnuvada Azeri Yusuf Memmedov Yıldırım Oğuz’u, Samet Keser Hollandalı Theo Enow’u, İlknur Kurt Sultan Ünal’ı, Ali Doğan İranlı Ahad Ghorbani’yi, Serdar Yiğit Eroğlu Afgan Ehsan Vafaei’yi, Yahya Gökalp Rus Ganiyev Marfaig’i, Buğra Tugay Erdoğan İranlı Hasim Rahimzade’yi, Azeri Namık Rakhmatullayev Osman Çeken’i, Caner Kart Güney Afrikalı Farshab Ambari’yi yendi.Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın da katıldığı turnuvada sporculara kupaları verildi.

Yurthaber 04-11-18 09:45

Şampiyon kickboksçular Malatya’da ringe çıktı

Malatya’da düzenlenen kick boks gecesinde sporcuların mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu.Kick boks dünya şampiyonlarının katıldığı gecede Hollanda, Kongo, İran, Fas, Azerbaycan ve Türkiye’deki milli sporcular ringe çıktı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Kick Boks Federasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi’nin katkılarıyla Öncü Fight Club tarafından Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen kick boks gecesine vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.

Yurthaber 30-09-18 14:20

Şampiyon kickboksçular Malatya’da ringe çıktı

Malatya’da düzenlenen kick boks gecesinde sporcuların mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu.Kick boks dünya şampiyonlarının katıldığı gecede Hollanda, Kongo, İran, Fas, Azerbaycan ve Türkiye’deki milli sporcular ringe çıktı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Kick Boks Federasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi’nin katkılarıyla Öncü Fight Club tarafından Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen kick boks gecesine vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.

Yurthaber 30-09-18 14:20

Amazon's quarterly profits soar past $2bn for first time

Amazon has released its latest quarterly earnings, proving once against the world's largest online retailer is still one of the most tremendous juggernauts in digital earnings, Independent reported.

Haber 27-07-18 09:08

Google will appeal EU’s ruling for €4.34 billion fine

Google said in a statement that it would appeal the ruling, arguing against the EU’s view that its software is restrictive of fair competition.

Finans 18-07-18 16:57