Fikirtepe Haberleri

SON DAKİKA | İstanbul'da lüks rezidansta büyük yangın! Bina en alt kattan en üst kata kadar tutuştu... Yangının sebebi belli oldu

Son dakika haberine göre İstanbul Fikirtepe'de bulunan 24 katlı lüks bir rezidansta yangın çıktı. Binayı komple saran yangının ilk belirlemelere göre klima motorlarından çıktığı belirtildi. Öte yandan meydana gelen olayda yaralı ve can kaybının olmadığı, yangının da kontrol altına alındığı bildirildi.

Haber 15-10-2022 22:25

Kadıköy'de patlama meydana gelen binanın yıkımına başlandı

Kadıköy'de patlama meydana gelen binanın yıkımına başlandı

Yurthaber 12-10-2022 11:54

Fikirtepe'deki patlamayla ilgili flaş gelişme! Kimliği ortaya çıktı: Bakan Soylu, dikkat çeken bilgileri verdi

İstanbul Fikirtepe'de 3 kişinin hayatını kaybettiği patlamada bugün yeni bir gelişme yaşandı. Feci olayda hayatını kaybedenlerden M.K.'nin terör örgütü TKP-ML’den suç kaydı olduğu iddia edilmişti. M.K.'nin evde bomba yapmaya çalıştığı ve o sırada infilak ettiği de öne sürüldü. Şüpheli şahısla ilgili Bakan Soylu da dikkat çeken bilgiler verdi. Soylu, M.K'nin bir ayağının kesik olduğunu, evde tabanca bulunduğunu, havafişekler olduğunu ve marjinal örgütlerle bağlantısı olduğunu açıkladı.

Haber 11-10-2022 08:12

Kadıköy'de bir binada yaşanan patlamaya ilişkin incelemeler sürüyor

Kadıköy'de bir binada yaşanan patlamaya ilişkin incelemeler sürüyor

Yurthaber 10-10-2022 13:22

Fikirtepe

Fikirtepe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fikirtepe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Kadıköy'de 3 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili açıklama:

"Binanın sağlam kalan tek dairesinde doğal gaz aboneliği var ve o aboneliğin olduğu dairede de hiçbir patlama yok. Diğer patlamanın olduğu ve büyük hasar alan 2 dairede de doğal gazla ilgili tesisat yok. Doğal gaz aboneliği de yok"

Yurthaber 10-10-2022 11:22

Kördüğümü devlet eliyle çözülen Fikirtepe'de çalışmalar hızla sürüyor

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 19 yapı adasında toplam 11 bin bağımsız bölüm üretilecek, alanının yüzde 55'i donatı alanından oluşacak - Fikirtepe'ye 11 cami alanı, 8 eğitim tesisi, 1 sağlık tesisi, 1 spor tesis alanı, sosyal ve kültürel tesis alanları ile yaklaşık 120 bin metrekarelik park alanı yapılacak - Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sezayi Köse: - "Projenin sonunda 11 bin bağımsız birim üretilecek. İki yıl içinde tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim etmeyi planlıyoruz"

Yurthaber 11-04-2022 13:30

Bakan Murat Kurum, Fikirtepe'de iftar programına katıldı:

"(Kentsel dönüşüm) Projenin ilk etabı olan yeni Fikirtepe'deki konutlarımızın 1134'ünü tamamladık ve Fikirtepeli kardeşlerimize teslim ettik. Hamdolsun orada hayat başladı'' - ''İnşallah önümüzdeki yılın ortaları itibarıyla konutlarımızı etap etap teslim etmeye başlayacağız ve 2 yılın sonunda da toplamda 11 bin bağımsız bölümü tamamlayacağız''

Yurthaber 08-04-2022 22:22

Fikirtepe için anlaşma sağlandı! Tam 15 bin yeni konut geliyor

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Şubat ayı itibariyle 15 bin konutun ihalesini yapmak suretiyle İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projesini Fikirtepe'de başlatacaklarını açıkladı. Bakan Kurum ayrıca alanda yaşayan vatandaşların neredeyse tamamıyla, dönüşüm noktasında uzlaştıklarını da ifade etti.

Finans 06-01-2022 15:30