Fikri Sağlar Haberleri

Kılıçdaroğlu açıklamıştı! Muharrem İnce’ye götürülen teklifin detayları ortaya çıktı! ‘5 milletvekili…’

Kemal Kılıçdaroğlu’nun canlı yayında açıkladığı ‘Muharrem İnce’ye teklif yapıldı’ sözleri ile ilgili CHP eski milletvekili Fikri Sağlar ve Grup Başkanvekili Engin Altay'dan açıklama geldi. Sağlar’ın CHP adına Muharrem İnce ile görüştüğü ve görüşmede Kılıçdaroğlu adına beş milletvekilliği teklifi getirdiği ve İnce’nin bu teklifi reddettiği açıklandı. Altay ise "Sayın İnce ile iki kez görüşme gerçekleştirilmiştir." ifadelerini kullandı. Muharrem İnce'den de yeni bir açıklama geldi.

Haber 06-04-2023 10:26

Fikri Sağlar sosyal medyadan duyurdu! '6'lı masa sürpriz bir ismi ortak aday yapabilir'

14 Mayıs'ta yapılacak seçim, Türkiye'nin en önemli konusu haline gelirken 6'lı masanın kimi aday göstereceği sorusu halen yanıt bulmadı. Gözler adayın açıklanması için şubat ayına çevrilirken eski CHP milletvekili, PM ve MYK üyesi Fikri Sağlar'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Sağlar, "6'lı masa sürpriz bir ismi ortak aday yapabilir" dedi.

Haber 25-01-2023 14:46

RTÜK, CHP'li Sağlar'ın başörtülü hakimlere yönelik sözleri nedeniyle Halk TV'ye idari para cezası verdi

Üst kurul, yakılarak katledilen öğretim görevlisi Aylin Sözer cinayetine ilişkin ana haber bülteninde söylenen sözler dolayısıyla Tele 1'e de idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı

Yurthaber 13-01-2021 16:30

RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın "Ben türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde adaleti yerine getirebileceği doğrultusunda kuşkum var" açıklaması nedeniyle Halk TV'ye idari para cezası verdi.

Haber 13-01-2021 16:00

Fikri Sağlar

Fikri Sağlar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fikri Sağlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Parti'den üç isim için 81 ilde yapılan suç duyurusuna ilişkin açıklama:

"Darbe ve felaket çığırtkanlığı yapan bu zihniyet, ülkemiz için bizatihi bu tehditlerin kendisi kadar tehlikelidir" - "Tüm diğer siyasi partileri de demokrasi karşıtı bu açıklamalara tepki vermeye davet ediyoruz" - "Türkiye'nin 81 vilayetindeki AK Parti teşkilatları olarak biz de yapılan bu saldırıları, demokrasinin kalbi milli iradeye, onun taşıyıcısı siyaset kurumuna ve nihayetinde bizatihi demokrasimize, partimize ve seçilmiş Cumhurbaşkanımıza yönelik bir saldırı olarak görüyor ve hukukun bize verdiği hakları kullanarak, suç duyurusunda bulunmak suretiyle milletimize ve tarihe karşı görevimizi yerine getirdiğimize inanıyoruz"

Yurthaber 06-01-2021 16:34

AK Parti'den İlker Başbuğ, Fikri Sağlar ve Can Ataklı hakkında suç duyurusu

AK Parti, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, CHP'li Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacak.

Haber 06-01-2021 12:24

Fikri Sağlar hakkında soruşturma başlatıldı

Son dakika haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca CHP'li Fikri Sağlar hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatıldı.

Haber 04-01-2021 09:18

Fikri Sağlar'ın 'Türbanlı hakimin adaletinden kuşkum var' sözleri olay oldu! AK Parti'den çok sert tepki

Eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın "Türbanlı hakimin adaletinden kuşkum var" sözlerine AK Parti'den çok sert tepki geldi.

Haber 31-12-2020 09:38

CHP'de deprem! Listeye itiraz edip istifa ettiler

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar'ın yeniden milletvekili adayı gösterilmemesine tepki olarak Mersin'de il ve 13 ilçe örgütünün istifa ettiği öğrenildi.

Haber 21-05-2018 15:38

Tarsus'taki gizemli kazıyla ilgili bomba iddia: Vatikan bildirdi, Hz. İsa’nın havarisinin mezarı arandı

Mersin'in Tarsus ilçesindeki gizemli kazı sona erdi ancak tartışmalar bitmek bilmiyor. Kültür Bakanlığı sırasında dönemin Vatikan Büyükelçisi'nin, Aziz Paul'ün mezarının Tarsus'taki kilise civarında olduğunu söylediğini aktaran Fikri Sağlar, “O dönem kilise örtülü ödenekten restore edildi ancak mezar aranmadı. Aldığım bilgiye göre o mezar şimdi arandı” diye konuştu.

Haber 13-11-2017 10:31

CHP'den Fikri Sağlar'a ceza

CHP Disiplin Kurulu Fikri Sağlar'a kınama cezası verdi. CHP Mersin milletvekili Fikri Sağlar ihraç talebiyle disipline sevk edildi.. Fikri Sağlar, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Parti Meclisi'nde (PM) herhangi bir karar alınmasına izin vermiyor. 6-7 saat tartışıyoruz ancak o, kulağına kim ne fısıldıyorsa kararını ona göre veriyor" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmişti.

Haber 26-05-2017 12:59

Deniz Baykal'a da disiplin yolu göründü iddiası

Parti içi kavgaları sonlandırmakta kararlı olan CHP yönetimi, bu konuda adımlar atmaya hazırlanıyor. CHP içinde disiplin mekanizmasının işletilmesinin Fikri Sağlar'la sınırlı kalmayabileceği, gerekirse eski Genel Başkan Deniz Baykal hakkında da sürecin başlatılacağı belirtiliyor. Olağanüstü kurultay tartışmasının fitilini ateşleyen Deniz Baykal, yönetimi başarısızlık suçlayan Muharrem İnce ve görevinden istifa eden Selin Sayek Böke belediye başkanları toplantısında hedefteydi.

Haber 11-05-2017 08:30

CHP'de Fikri Sağlar'ın yerine Berhan Şimşek

CHP parti yönetimi tarafından, PM'nin ihraç talebine ilişkin gerekçeli kararı dün Fikri Sağlar'a ve Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) gönderildi. CHP'li Fikri Sağlar'ın partiden ihraç edilmesi durumunda yerine gelecek isim de belli oldu. PM yedek listesinde bulunan sinema sanatçısı, eski CHP İstanbul Milletvekili ve İl Başkanı Berhan Şimşek, uzun bir aradan sonra parti yönetimine geri dönüyor.

Haber 09-05-2017 10:55

CHP'den son dakika Fikri Sağlar kararı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi'nden gelen son dakika habere göre, CHP Mersin milletvekili Fikri Sağlar ihraç talebiyle disipline sevk edildi.. Fikri Sağlar, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Parti Meclisi'nde (PM) herhangi bir karar alınmasına izin vermiyor. 6-7 saat tartışıyoruz ancak o, kulağına kim ne fısıldıyorsa kararını ona göre veriyor" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmişti.

Haber 07-05-2017 18:40

CHP'de olağanüstü toplantı

CHP PM yarın olağanüstü toplanacak. Parti Meclisi, Mersin Milletvekili Sağlar'ın tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kuruluna sevkini görüşecek. Çarşamba günkü Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, Sağlar hakkında disiplin soruşturması başlatılması için PM'den talepte bulunulmasına oy birliği ile karar verilmişti. MYK'nın ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından PM üyelerine olağanüstü toplantı çağrısı yapıldı. CHP PM'nin yarın saat 13.00'te parti genel merkezinde yapılacağı bildirildi.

Haber 06-05-2017 17:24

Fikri Sağlar: Ben uyarı görevimi yapıyorum

Hakkında disiplin soruşturması açılması kararlaştırılan CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ''Ben uyarı görevimi yapıyorum. Biz seni atıyoruz dememeliler'' ifadesini kullandı. NTV yayınında konuşan Sağlar, ''CHP'de insanlar dedikodu yapmazlar, emekleriyle mücadele ederler'' dedi.

Haber 04-05-2017 16:43

Baykal: CHP tehditle, öfkeyle, sopa sallayarak yönetilemez

"Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olmayacaksa çekilsin. Cumhurbaşkanı adayını genel başkan olarak CHP kurultayı seçsin" sözleriyle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na koltuğu bırakma çağrısı yapan Deniz Baykal, yine sert açıklamalar yaptı. CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın disiplin kuruluna sevk edilmesini değerlendiren CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “CHP öfkeyle, tehditle, sopa sallanarak yönetilemez” dedi.

Haber 04-05-2017 14:33

CHP'li Fikri Sağlar'dan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert yanıt!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün canlı yayında yaptığı "Kısır çekişmeler yapanın partide yeri yoktur. Kısır çekişme yapan gidip dedikodu partisi kursun" açıklamasına CHP Mersin Milletvekili ve PM üyesi Fikri Sağlar, Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. CHP ve Kılıçdaroğlu açıklamalarıyla tartışmaların odağında olan Sağlar, "Bu partinin yönetim kadrosu değişmelidir. Karar verecek, iddialı, cesur ve iktidar yapacağız diyebilecek insanlar görev almalıdır" dedi.

Haber 03-05-2017 22:36

CHP'li Fikri Sağlar'dan ilk açıklama

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, CHP MYK tarafından disipline sevk edilmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Sağlar, "Aykırı düşünceyi kapının önüne koymakla tehdit ediyorlar. Kapının önü Türkiye Cumhuriyeti'nin toprağıdır. Ben kapının önüne konacak biri değilim" dedi.

Haber 03-05-2017 17:18

CHP'de Fikri Sağlar ve kurultay kararı

CHP MYK'da Fikri Sağlar için disiplin soruşturması talep edildi. Sağlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Parti Meclisi'nde (PM) herhangi bir karar alınmasına izin vermiyor. 6-7 saat tartışıyoruz ancak o, kulağına kim ne fısıldıyorsa kararını ona göre veriyor" diyerek eleştirmişti. Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "MYK'da alınan kararla bugün itibarıyla olağan kongre sürecini başlatmış bulunuyoruz" dedi.

Haber 03-05-2017 15:23

CHP'de Fikri Sağlar, Kılıçdaroğlu'na isyan bayrağı açtı

Fikri Sağlar, 'Her türlü göreve hazırım' diyerek genel başkanlığa adaylık sinyali verdi. Sağlar, Kılıçdaroğlu'nu "Parti Meclisi'nde (PM) herhangi bir karar alınmasına izin vermiyor. 6-7 saat tartışıyoruz ancak o, kulağına kim ne fısıldıyorsa kararını ona göre veriyor" diyerek eleştirdi. Sağlar şöyle konuştu: "CHP artık karar almak ve uygulamak zorundadır. Karar veremeyenlerin yerine karar vereceklerle yürümek zorundadır. Çünkü artık fedakarlık bitti. Bütün gemiler yakıldı."

Haber 02-05-2017 11:08

Darbe girişiminde Adil Öksüz, Hulusi Akar ile takas mı edildi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'a, 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi gecesinde rehin alındığı belirtilen Hulusi Akar ile 'FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' olduğu iddia edilen Adil Öksüz'ün takas edilip edilmediğini sordu. Sağlar'ın sorduğu sorular arasında "15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin imamlarına tek tek ulaşılırken, siyasi imamı neden hala bulun(a)mamaktadır?" da var.

Haber 04-04-2017 22:24

CHP'li Sağlar: Türkiye sallanıyor

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Fikri Sağlar, Türkiye'nin ağır bir kaosa sürüklendiğini bunun da başrol oyuncusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu iddia etti.

Haber 22-08-2015 17:44

CHP'li Sağlar: '132 milletvekili bir başarı değil'

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, partisinin seçimde 132 milletvekili çıkarmasının bir başarı olmadığını, seçimi birinci olarak bitirmenin başarı sayılması gerektiğini söyledi.

Haber 11-06-2015 21:26

CHP'li Sağlar: 132 milletvekili bir başarı değil

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, partisinin seçimde 132 milletvekili çıkarmasının bir başarı olmadığını, seçimi birinci olarak bitirmenin başarı sayılması gerektiğini söyledi.

Haber 11-06-2015 19:58

Fikri Sağlar: Erdoğan artık kaçak Saray'da oturamaz

Mersin'de, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre CHP'den milletvekili seçilen Fikri Sağlar, "Recep Tayyip Erdoğan kaybetti. 13 yıllık iktidar bitti. Erdoğan artık kaçak sarayda oturamaz" dedi.

Haber 08-06-2015 17:38

Fikri Sağlar: Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum

CHP Mersin Milletvekili Adayı, eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, Münih'te Türkiye Halk Derneği'nin düzenlediği toplantıda, "Recep Tayyip Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum'' dedi.

Haber 14-05-2015 20:05

RTÜK'ten ilginç karar

RTÜK, CHP Parti Meclisi üyesi ve eski Bakan, Fikri Sağlar'ın Bugün Tv'de dile getirdiği, "Başbakan Erdoğan, Adolf Hitler olmaya doğru ilerliyor" cümlesini, ihlal saymadı.

Haber 10-03-2014 18:50

Fikri Sağlar başvurusunu yaptı

Devlet ve kültür eski bakanlarından Fikri Sağlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu.

Haber 31-07-2013 16:11

CHP'de ikinci büyükşehir adayı belli oldu

CHP’de Celal Doğan İstanbul için aday oldu. 2. adaylık ise, Mersin Büyükşehir için Fikri Sağlar’dan geldi.

Haber 25-07-2013 14:04

Büyükanıt’la ilgili CD'ye mahkemeden yasak

Sağlar-Büyükanıt davasında Tolon CD’si gizli oturumda izlendi.

Haber 28-01-2012 12:26

Özal soruşturmasını rütbeliler engelledi

Fikri Sağlar, 1988’de Kartal Demirağ’ın suikastıyla ilgili TBMM’de oluşturulan bir komisyonun araştırma yaptığını, ancak araştırmanın rütbeli insanların tehdidi ile durdurulduğunu iddia etti.

Haber 16-11-2011 08:30

İki önemli isim CHP'ye dönüyor

Daha önce partiye dönüş başvuruları reddedilen eski bakan Fikri Sağlar ve Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan yeniden CHP'de.

Haber 21-10-2011 19:48

Çapan ve Sağlar CHP'ye geri dönüyor

Geçen dönem partiyle yollarını ayıran Fikri Sağlar ve Gürbüz Çapan'ın CHP'ye geri döneceği iddia edildi.

Haber 13-09-2011 00:10

'Sağlar' CHP'yi ikiye böldü

CHP Parti Meclisi toplantısına "Sağlar" tartışması damgasını vurdu. 2001 yılında CHP'den ihraç edilen Fikri Sağlar'ın partiye dönüş talebi bazı Parti Meclisi üyelerini karşı karşıya getirdi.

Haber 18-03-2011 22:10

Fikri Sağlar: “AKP’den teklif almadım”

AKP’nin, Fikri Sağlar, Zülfü Livaneli ve İstemihan Talay'a milletvekili adaylığı için teklif götüreceği iddiaları siyasi kulislerde büyük yankı buldu.

Haber 01-03-2011 14:40

AKP'nin gündemindeki 3 solcu

Ertuğrul Günay'ın ayrılık sinyali vermesi üzerine, AKP vitrin için 'solcu' aramaya başladı.

Haber 01-03-2011 11:04

CHP'de eve dönüş hazırlığı!

CHP affa hazırlanıyor... Kritik gün pazartesi. Konu MYK'da masaya yatırılacak...

Haber 28-01-2011 09:37