Filipinler Haberleri Ve Son Dakika Filipinler Haberleri

Filipinler Haberleri Ve Son Dakika Filipinler Haberleri

Filipinler, resmî adıyla Filipinler Cumhuriyeti, Pasifik Okyanusu'nun batısındaki coğrafyada konumlanan bir Güneydoğu Asya devletidir. Ülke irili ufaklı 7.641 adet ada ve adacıktan oluşur. Ülkenin başkenti Manila, en kalabalık şehri Quezon City'dir.

Filipinler'in deniz aşırı komşuları kuzeyde Tayvan ve Çin, batıda ise Vietnam'dır. Filipinler'i kuzeyde Luzon Boğazı, batıda ise Güney Çin Denizi çevrelemektedir.

Ülke, yaklaşık 100 milyonluk nüfusuyla, Asya kıtasının en kalabalık 8'inci, dünyanın ise en çok nüfus barındıran 13'inci ülkesidir.

1899'da başlayan Filipinler-ABD savaşı 1902 yılında sona ermiştir. ABD'nin kazandığı Savaşta yaklaşık 1,5 milyon Filipinli ölmüştür. Ülkedeki Amerikan egemenliği 1945'e kadar sürerken II. Dünya Savaşı'ndan sonra Filipinler'in bağımsızlığı dünya devletleri tarafından tanınmıştır.

Bugün Filipinler, kalabalık nüfusu ve ekonomik potansiyeli ile orta güç devletlerinden biri olarak değerlendirilmektedir. Ülke; Birleşmiş Milletler, Dünya Ticaret Örgütü, ASEAN ve Doğu Asya Zirvesi örgütlerine üyedir.

Filipinler Haberleri

Bir gören bir daha baktı! Görüntüsü kurt adamı anımsattı... Annesinin açıklaması şaşkına çevirdi: Bunun nedeni hamileyken kedi yememdi

Filipinler'de dünyaya gelen Jaren isimli bir bebek fiziksel görüntüsü nedeniyle görenleri şaşkına çevirdi. Son derece nadir görülen tıbbi bir durumla dünyaya gelen Jaren'in annesi oğlunun alışılmışın dışındaki fazla tüylü görüntüsünün nedenini hamileyken kedi yemesine bağlarken doktorlar bebeğin kurt adam sendromu hastalığıyla doğduğunu söyledi.

Trend 13-04-2024 15:48

Eski sevgililerinin sayısı hoşuna gitmedi! Erkek arkadaşının cinsel organına makas sapladı

Filipinler'in başkenti Manila'da evsiz olduğu tespit edilen bir çift alkol aldıkları sırada eski hayatlarına dair konuşmalar yaptı. Sevgilisinin eski kız arkadaşlarını soran kadın adamın verdiği sayı üzerine sinirlendi. Sinirlenen genç kadın sevgilisinin penisine makas saplayarak onu yaraladı.

Trend 28-02-2024 10:27

Filipinler'de milyonlarca sardalya kıyıya vurdu! Kovasını alan koşup geldi... 'Kıyamet alameti'

Filipinler'de milyonlarca sardalya balığını kıyıya vurduğu ve kıyı şeridini metalik gri renge çevirdiği anlar sosyal medyadan paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları bu durumu 'kıyamet alameti' olarak yorumlarken uzmanlar ise olaya deniz yükselmesinin neden olduğunu söyledi.

Trend 17-02-2024 13:07

Nikahı kıyan kişi gelinin eski sevgilisi çıktı! Törenin ortasında itiraf edince ortalık karıştı... Bu sadece filmlerde olur

Filipinler'de gerçekleştirilen bir nikah töreni ilginç anlara sahne oldu. Kilisede düzenlenen törende gelin ve damadın nikahlarını kıymak için gelen rahip tesadüf eseri gelinin eski erkek arkadaşı çıktı. Gelini gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşayan rahip töreninin ortasında genç kadının eski sevgilisini olduğunu itiraf etti. Davetliler ve damat duruma gülerek tepki verdi.

Trend 13-01-2024 09:46

Filipinler

Filipinler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Filipinler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Filipinler'de 6,7 büyüklüğünde deprem

Filipinler'in güneyinde 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı.

Haber 09-01-2024 01:04

Çığlık çığlığa kaçıştılar: 7,6 büyüklüğündeki deprem böyle sallamış! Bugün de 7,0 ile panik yaşadılar

Dün Filipinler’in güneyindeki Mindanao Adası açıklarında 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Devamında tsunami uyarısı yapılan depremin gerçekleştiği anlar kameraya anbean yansıdı. Depremin bıraktığı hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Bugün ise 7 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

Haber 03-12-2023 12:05

SON DAKİKA | Filipinler'in Mindanao Adası'nda 7,6 büyüklüğünde deprem! Tsunami uyarısı yapıldı

Son dakika haberi: Filipinler'in Mindanao Adası'nda 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası tsunami uyarısı yapıldı.

Haber 02-12-2023 17:59

Filipinler'de 6,7 büyüklüğünde deprem! Korku dolu anlar kamerada

Filipinler'de 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), yerin 78 kilometre derinliğinde kaydedilen depremin merkez üssünün, Burias Adası'nın 26 kilometre güneybatısı olduğunu bildirdi. Öte yandan, deprem anına ait olduğu öne sürülen bir video izleyenleri dehşete düşürdü.

Haber 17-11-2023 12:35

Canlı yayında saniye saniye cinayet! Stüdyoya böyle girmişler

Filipinlerde bir radyo programcısı, canlı yayında olduğu sırada silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldü. Kan donduran olay saniye saniye kaydedildi.

Haber 05-11-2023 21:06

Öğle yemeği için aldığı balığın ağzını açtığında gördüklerine inanamadı! Dişleri şaşkına çevirdi... “Tıpkı insan gibi”

Filipinler’de bir kadın yemek yapmak için bir balık tezgahından balık aldı. Ancak eve gelip balığı temizlemeye başladığında gördüğü manzaraya inanamadı. Çünkü balığın ağzını açtığında genç kadın balığın dişlerinin insana ait olan takma dişlere benzediğini gördü.

Trend 29-08-2023 15:44

Korkunç anlar! Apartman görevlisi 8 yaşındaki kızı bavula koyup kaçırdı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

Filipinler’de Jin Nicole You isimli bir 8 yaşındaki kız çocuğu apartman görevlisi tarafından bavula konularak kaçırıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde bavulun içindeki kızla sokak sokak gezen apartman görevlisi yakalandı. Ailesiyle aralarındaki anlaşmazlık yüzünden 8 yaşındaki kızı kaçırdığını itiraf eden apartman görevlisi Godiflor Rama, “Kızın çekici olduğunu kabul ediyorum ama bu ondan hoşlandığım anlamına gelmez” diyerek kendisini savundu.

Trend 14-08-2023 07:47

Erkek kardeşiyle kavga etti! 1 hafta boyunca kafasına saplanan makasla yaşadı... Doktorları bile şaşkına çevirdi

Filipinler’de iki kardeş arasında yaşanan kavga hastanede son buldu. İki kardeşin bir kalem için tartıştığı anlarda erkek kardeş ablası Nicole Raga’nın kafasına çanta fırlattı. O anlarda çantanın içinde bulunan makas Raga’nın kafasına saplandı. Küçük kız 1 hafta boyunca ailesi tedavi için gerekli olan parayı bulamadığından kafasındaki makasla yaşamak zorunda kaldı.

Trend 11-07-2023 15:37

Çin gemileri Filipinler'in kontrolündeki ada yakınında görüldü

Çin'e ait bir savaş gemisi, bir sahil güvenlik gemisi ve çok sayıda sivil geminin Güney Çin Denizi'nde Filipinler'in kontrolündeki Thitu Adası civarında görüldüğü bildirildi.

Haber 04-03-2023 20:01

Filipinler'de, 6.1 büyüklüğünde deprem!

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS) tarafından yapılan açıklamada Filipinler'de 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 15-02-2023 22:16

84 yaşındaki kadını mezarından çıkartıp tecavüz ettiler...Cesedin yanına uzanmış halde yakayı ele verdiler

Filipinler’de yaşanan bir olay dünya basınında gündem yarattı. İsimleri açıklanmayan ancak henüz reşit olmadıkları belirtilen iki çocuk, 84 yaşındaki Isabel Bastatas’ın defnedilmesinin ertesi gününde kadının cansız bedenini mezarından çıkarttı. Cesetle yan yana yakalanan iki çocuğun mezarından çıkarttıkları 84 yaşındaki kadına tecavüz ettikleri belirtildi.

Trend 30-12-2022 13:58

Resimlerini yapmak için kendi kanını kullanıyor! Filipinli ressam Elito Circa'nın fakirlikle başlayan akıl almaz hikayesi...

Sanat aracı olarak kendi kanını kullanan Filipinli ressam Elito Circa, ilginç yöntemiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gençliğinden bu yana fakirlik sebebiyle sanatını icra edebilmek için çeşitli çözümler üreten ve başarısıyla dikkat çeken yaratıcı karakterin yeni hedefi ise, bir rekor kırmak.

Trend 19-12-2022 13:03

Her akşam okuldan eve geç dönüyordu! Babası onu takip edince gördüğü şeye inanamadı

Filipinler'in Davao şehrinde yaşayan Barry Amante, oğlu Ken'in birkaç yıl önce, oğlunun okuldan eve geç dönmeye başladığını fark etti. Zamanla oğluna verdiği harçlığın da hızla tükendiğini keşfedince endişelenmeye başlayan baba, oğlunu takip edip ne olduğunu anlamak için uğraşmaya karar verdi. Ancak gördükleri, onu şaşkına çevirecek cinstendi.

Trend 07-12-2022 16:31

Böyle taşınma ne görüldü ne duyuldu! Yaşlı adamı eviyle birlikte götürdüler... 24 kişi omuzlarında taşıdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir video kısa sürede kullanıcıların dikkatini çekti. Filipinler’de yerl bir topluluk yaşlı bir adamın evini çocuklarının yakınına taşımak için harekete geçti. Ancak bu taşınma diğerlerinden bir hayli farklıydı. Çünkü yaşlı adam eviyle birlikte 24 kişinin omuzlarında gideceği yere götürüldü.

Trend 03-12-2022 12:01

Çin'e ait olduğu değerlendiriliyor! Filipinler açıklarında bulundu

Çin roketi paniği hala unutulmadı. Dünya'ya doğru düşüşe geçen roket tüm dünyayı endişelendirmişti. Gelen son bir habere göre, Çin'in roket enkazı Filipinler açıklarında bulunmuş olabilir. Çünkü Filipinler açıklarında roket enkazı bulundu. Yapılan açıklamaya göre bulunan enkaz, büyük ihtimalle Çin'den 31 Ekim'de fırlatılan Long March 5B roketine ait parçalardan oluşuyor. Tüm dünyada paniğe yol açan Çin roketi de 31 Ekim'de fırlatılmıştı. Uzmanlar, tüm fotoğrafları incelediklerini açıkladı.

Haber 09-11-2022 17:49

Hızla dönen salıncaktan fırlayıp yere çakıldı! Hayatta kaldı ama bir eksikle

Filipinler'de bir lunaparkta yaşanan korkunç kaza yürekleri ağızlara getirdi. 1 Kasım'da gerçekleşen olayda 13 yaşındaki Mark Fajardo, bindiği bir oyuncaktan düşüp şiddetli bir şekilde çelik bir bariyere savruldu. Mucizevi bir şekilde hayatta kalan çocuk, ne yazık ki kazada akciğerini kaybetti.

Trend 09-11-2022 07:44

Yetişkin içerik yıldızı Cj Miles anlattı: ''İşim gereği 14 yıl boyunca her günümü çıplak geçirdim''

Filipinli yetişkin içerik üreticisi ve Eski bir Las Vegas striptizci Cj Miles, yoksulluk zamanlarını ve Vegas'ta geçen günlerini anlattı. Şimdi bir servet kazansa da fakirlik içinde büyüdüğünü söyleyen Cj, Vegas'a geldiğinde hayatının nasıl değiştiğinden bahsetti.

Trend 07-11-2022 14:33

Ülke bunu konuşuyor! Nijeryalı çetenin akılalmaz oyunu! Türk erkek yalanıyla dolandırdılar

Nijeryalı dolandırıcılık çetesinin genç kadınlara kurduğu tuzak şaşkına çevirdi. "Aşk dolandırıcılarının" sosyal medya üzerinden irtibata geçtikleri kadınlara, kendilerini "Türk erkek" olarak tanıttıkları ve bu şekilde kandırarak borç adı altında para aldıkları ortaya çıktı.

Trend 03-11-2022 09:54

Filipinler’i vuran Nalgae Tayfunu’nda ölü sayısı 110’a yükseldi

Filipinler’i vuran Nalgae Tayfunu’nda hayatını kaybedenlerin sayısı 110’a yükselirken, kayıp 33 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Filipinler’in güney kesimlerinde geçtiğimiz hafta sonu etki gösteren Nalgae Tayfunu’nda bilanço ağırlaşıyor.

Haber 01-11-2022 09:28

Filipinler’deki Nalgae Tayfunu’nda can kaybı 100’ü aştı

Nalgae Tayfunu’nun vurduğu Filipinler’de can kaybı 105 yükselirken 63 kişiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Filipinler’in güney kesimlerine geçtiğimiz Cuma itibariyle ulaşan Nalgae Tayfunu etkisini kaybederken, can kaybı da yükseldi.

Haber 31-10-2022 17:12

Filipinler’deki Nalgae Fırtınasında can kaybı 72’ye yükseldi

Filipinler’in güneyinde etkisini gösteren Nalgae Fırtınasının yol açtığı şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 72’ye yükseldi.

Haber 29-10-2022 09:16

Filipinler'i fırtına vurdu! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

Filipinler'i Nalgae Fırtınası vurdu. Bu yıl ülkeyi vuran 16'ncı tropikal fırtına olan Nalgae nedeniyle şu ana kadar 42 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan ülkede 2013'teki Haiyan Tayfunu'nda 6 binden fazla kişi ölmüştü.

Haber 28-10-2022 21:21

Filipinler 6,4 büyüklüğündeki depremle sarsıldı

ABD Jeolojik Araştırma Merkezinden (USGS) yapılan açıklamaya göre, Filipinler'de, merkez üssü Luzon Adası'nın Dolores bölgesinde 6,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 25-10-2022 19:57

Sosyal medyada gündem oldu! Filipinler’de bir öğretmenin kopya önleme uygulaması herkesi şaşırttı

Filipinler’deki Bicol Üniversitesi’nin Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin sınav görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Öğrencilerin kopya çekmesini önlemek için öğretmenin isteği üzerine ilginç şapkalar yaparak sınava girmesi kısa sürede popüler oldu. Yöntemi uygulamaya koyan Proseför Joy Mandane Ortiz yöntemi etkili ve eğlenceli olarak değerlendirdi.

Trend 25-10-2022 09:12

Önce şaşkına döndüler, sonra tartışmaya başladılar! Matematikçiler bile devreye girdi... O ülke karıştı: 433 kişi büyük ikramiye kazandı

Filipinler, cumartesi günü yapılan Büyük Loto çekilişini konuşuyor. Çekilişin bir anda ülke gündeminin bir numaralı konusu olmasının sebebi ise büyük ikramiyeyi kazananların sayısı. Çünkü çekiliş sonucunda büyük ikramiyeyi 433 kişi kazandı. Senatodan sonucun şüpheli olduğu sesleri yükselirken soruşturma açılması çağrısı geldi. Herkesin şaşkınlık yaşadığı olayla ilgili matematikçiler de devreye girdi.

Haber 04-10-2022 17:49

78 yaşındaki emekli çiftçi Filipinler’de kendisinden 60 yaş küçük genç bir kadınla evlendi! Sosyal medyadan tepki yağdı

Filipinler’de yaşayan 78 yaşındaki emekli bir çiftçi Rashed Mangacop, 3 yıl önce henüz 15 yaşındayken Halima Abdullah ile tanıştı. İlk görüşte birbirlerine aşık olduklarını dile getiren çift 3 yıl boyunca ilişki yaşadı. Ardından ise Abdullah 18 yaşına bastığında ikili evlenmeye karar verdi. Çiftin düğünleri sosyal medyada tepki çekti.

Trend 04-10-2022 10:06

Filipinler'i sallayan Türk: Arda Çınkır! İlk yarıda tam 4 gol attı, maça damgasını vurdu...

Filipinler Ligi'nin 6. haftasında Cebu, Mendiola'yı konuk etti. Karşılaşma, Cebu'nun 7-1'lik üstünlüğüyle sona ererken, Türk futbolcu Arda Çınkır maça damgasını vurdu. Çınkır, müsabakanın ilk yarısında tam 4 gol kaydederek dikkat çeken bir performans sergiledi. Türk teknik direktör Mehmet Kakil'in yönettiğği Cebu, üst üste 2. galibiyetini alarak puanını 11'e yükseltti ve 3. sırada yer aldı.

Spor 18-09-2022 10:13

Alnından fil hortumu çıkan domuz yavrusu görenleri şaşkına çevirdi! “İyi şansa işaret ediyor”

Alnından fil hortumu çıkan bir domuz yavrusu, sahibi ve çevresindekileri büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Genetik mutasyonla dünyaya gelen domuzun, şans getirdiğine inanılıyor.

Trend 07-09-2022 10:59

Yerçekimine meydan okuyan tabutlar! Cenazeleri uçurumun kenarına çiviliyorlar

Küçük Filipin kasabası Sagada'nın hemen dışında bulunan bölgede uçurumun kenarındaki bir kayalık adeta bir mezarlığa dönüşmüş durumda. Filipinlerde yaklaşık 2 bin yıldır devam eden ritüele göre ölüler gömülmüyor ya da yakılmıyor. Cenazeler tabutlarla birlikte uçurumun kenarındaki bir kayalığa çivileniyor. Bu ritüelin nedeni ise herkesi şaşırtmaya yetti.

Trend 29-08-2022 14:35

Filipinler, Rusya ile yaptığı helikopter alımı anlaşmasını iptal etti

Filipinler, Rusya ile yaptığı helikopter alımı anlaşmasını iptal etti

Yurthaber 10-08-2022 13:01

Kıyamet alameti olarak yorumlandı! Maymun yüzlü kedi vücutlu hayvan halka korku saldı

Filipinler’in Baranggay Baliwagan kentinde dünyaya gelen bir yavru kedi halkı adeta harekete geçirdi. Maymun yüzlü ve kedi vücutlu olarak dünyaya gelen hayvan yerli halk tarafından kıyamet alameti şeklinde yorumlandı. Henüz gelişimini tamamlayamayan kedi, bir odaya kapatıldı ve uğursuzluk getireceği düşünülerek kimsenin bakmasına izin verilmedi.

Trend 26-07-2022 14:44

Filipinler'de şiddetli deprem!

ABD Jeolojik Araştırma Merkezinden (USGS) yapılan açıklamaya göre, Filipinler'in Cagayan eyaletinde 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin, yerin 35,4 kilometre derinliğinde oluştuğu bildirildi.

Haber 30-06-2022 23:31

Ferdinand Marcos Junior, Filipinler Devlet Başkanı olarak yemin etti

Ferdinand Marcos Junior, Mayıs ayında tarihi bir seçim galibiyetinin ardından Rodrigo Duterte'nin yerini aldı.

Haber 30-06-2022 14:17

Görevi bıracak Filipinler lideri Rodrigo Duterte'nin kızı, ülkenin yeni başkan yardımcısı oldu

Filipinler'de başkan yardımcılık seçimini kazanan Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin kızı Sara Duterte yeni görevinde yemin etti.

Haber 20-06-2022 04:56

Filipinler’de kamuya açık alanlarda maske takmayanlar gözaltına alınabilir uyarısı

Filipinler’de "kamuya açık alanlarda maske takmayanlar gözaltına alınabilir" uyarısı

Yurthaber 13-06-2022 17:53

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman, Filipinler’de devlet başkanı seçilen Marcos’la görüştü

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman, Filipinler’de devlet başkanı seçilen Marcos’la görüştü

Yurthaber 09-06-2022 12:31

ANALİZ - Sri Lanka'da kriz, Filipinler'de iktidar değişimi ve Asya'da dengeler

Çin'in Kuşak-Yol Girişimi kapsamında Hindistan'ın arka bahçesi Sri Lanka'daki yatırımları dikkat çekici - Hint Pasifik'te Çin yanlısı iktidarlar zor bir döneme girmiş bulunuyor - Çin'in, bölgedeki en büyük rakibi Hindistan Sri Lanka'ya büyük destek verirken çekingen bir tavır sergilemesi bölgesel ve küresel imajını olumsuz etkileyebilir

Yurthaber 27-05-2022 12:26

Marcoslar'ın 36 yıl sonra iktidara dönmesi Filipinliler için ne anlama geliyor?

Filipinler'de tarih tekerrür ediyor. 36 yıl önce halk ayaklanmasıyla iktidardan uzaklaştırılan, açgözlülük ve acımasızlıkla suçlanan bir aile, başkanlık sarayı Malacanang'a geri dönüyor. Peki bunu nasıl başardılar? Bu gelişme, 110 milyon Filipinli için ne anlama geliyor?

Haber 11-05-2022 04:05

Filipinler'de devlet başkanlığı seçimi: Marcos ailesi 36 yıl sonra iktidara dönüyor

Filipinler'de dün yapılan seçimlerin kısmi sonuçları, eski diktatör Ferdinand Marcos'un oğlu Ferdinand "Bongbong" Marcos Jr'ın açık farkla devlet başkanı seçileceğine işaret ediyor.

Haber 10-05-2022 09:32

11 yaşındaki çocuk Filipinler’deki heyelandan buzdolabının içine saklanarak kurtuldu

Filipinler'deki Megi tropik fırtınasının neden olduğu ve 172 kişinin öldüğü heyelandan mucizevi bir kurtuluş yaşandı. 11 yaşındaki çocuk buzdolabının içine saklanarak heyelandan sağ olarak kurtulmayı başardı. Çocuğa arama-kurtarma ekipleri 20 saat sonra ulaştı. Yetkililer, ekipler çocuğa ulaştıklarında bir bacağının kırık fakat bilincinin yerinde olduğunu aktarırdı.

Haber 21-04-2022 22:27

Filipinler’de bilanço ağırlaşıyor! Megi tropik fırtınasında ölü ve yaralı sayısı yükseldi

Filipinler'i vuran Megi tropik fırtınasında bilanço gitgide ağırlaşıyor. Geçtiğimi pazar günü etkili olmaya başlayan afet, şimdiye kadar 167 can aldı. Fırtınadan 1 milyon 939 bin kişinin etkilendiği belirtilirken, 110 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

Haber 16-04-2022 12:32

Bir ülke şokta! İlk kez vurdu: 24 canı hayattan kopardı

Filipinler'de 'Megi' adı verilen facia nedeniyle çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Ülke ilk kez tropikal fırtına felaketiyle karşı karşıya kalırken hâlâ toprak altında gömülü kalan kişilerin olduğu belirtildi.

Haber 11-04-2022 20:07

Çin, Filipinler kara sularını ihlal etti

Çin, Filipinler kara sularını ihlal etti

Yurthaber 14-03-2022 18:08

Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem

Filipinler'in Cabra Adası'nda 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadı

Haber 14-03-2022 06:24

Filipinler'de 5-11 yaş arası çocuklara Kovid-19 aşısı yapılmaya başlandı

Filipinler'de 5-11 yaş arası çocuklara Kovid-19 aşısı yapılmaya başlandı

Yurthaber 07-02-2022 19:27