Filistin Cumhurbaskanligi Haberleri

İyilik Gemisi mürettebatı, Türkiye'nin yardım elini Gazze'ye ulaştırıyor

Türkiye'den Gazze için hazırlanan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesini taşıyan 9. "İyilik Gemisi"nin mürettebatı, uzatılan yardım elini bir an önce Filistin halkına ulaştırmak için çaba harcıyor.

Yurthaber 2024-04-17 13:43:01

İran'ın saldırısı Özgür Özel'in ziyaretini erteletti: Bugün Filistin'e gidecekti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Filistin ziyaretini erteledi. Özel, kararının gerekçesi olarak bölgede yaşanan son gelişmeleri işaret etti.

Haber 2024-04-15 11:17:34

Orta Doğu'daki gerginlik sonrası herkes merak ediyordu! Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi düşüşle açıldı

Orta Doğu'da İsrail-Filistin arasındaki savaş nedeniyle yüksek seyreden gerilim, yatırımcıların gözünü piyasalara çevirmişti. Merakla beklenen yeni haftada BIST 100 endeksi düşüş yaşadı. Borsa İstanbul'da açılış 9.759,28 puandan başladı.

Finans 2024-04-15 10:05:42

İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran'da kutlama! Filistin ve İran bayraklarıyla sokaklara çıktılar

İran, günlerdir konuşulan 'misilleme' saldırısını gerçekleştirdi. İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail hedeflerine yüzlerce İHA'yla saldırı düzenledi. İran'ın başlattığı saldırı sonrası Tahran'da birçok İranlı, Filistin bayraklarıyla meydanlara çıktı.

Haber 2024-04-14 05:46:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Gazze mektubu: 'Daha fazla müsaade edilmemeli'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Papa Fransuva'ya Filistin ile ilgili mektup yazdı. Mektupta Gazze'de çiğnenen uluslararası hukuk ele alındı. Erdoğan, Papa Fransuva'ya bu duruma daha fazla müsaade edilmemesi gerektiğini belirtti.

Haber 13-04-24 13:46

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 12-04-24 14:55

Türkiye’nin ‘ihracat’ kararı sonrası İsrail’den ilk yanıt! ABD’ye şikayet ettiler: ‘Çağrı yapacağız’

Türkiye’nin İsrail ile yaptığı ticaretle ilgili aldığı karar sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İsrail’den gelen ilk açıklama Türkiye’nin ABD’ye şikayet edilmesi olarak yorumlandı. İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Türkiye'nin ihracatı kısıtlama kararına yanıt olarak ihracatı kısıtlanacak ürün listesi hazırlayacaklarını, yatırım ve ithalat kısıtlaması için de ABD Kongresi'ne çağrı yapacaklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç'tan da Filistin açıklaması geldi.

Finans 09-04-24 13:56

İsrail'e ihracat kısıtlamasına Özgür Demirtaş'tan yorum! 2 soru sordu: 'Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye...'

Türkiye İsrail için 54 kalemde ihracat kısıtlaması getirdi. Kararın ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye… İki sorum var: 1) Hani Ticaret Yoktu? 2) 30 Bin Can gittikten sonra mı?" ifadelerini kullandı. Türk-Filistin Dostluk Derneği Başkanı Muhammed Cevher ise, “Filistin, gümrükte İsrail çatısı altında sınıflandırılıyor. Filistin'in Türkiye'den yaptığı ithalatın gümrük verileri sanki İsrail'e satılmış gibi görünüyor” dedi.

Finans 09-04-24 11:07

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Filistin açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "7 Ekim’den bu yana, her alanda İsrail’in soykırımına karşı devletiyle, milletiyle en onurlu ve en etkili duruşu sergileyen ülke Türkiye'dir." ifadesini kullandı.

Haber 09-04-24 00:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gelen Filistin tepkilerine AK Parti'den yanıt! Bu konudaki saldırılar haksızdır, hukuksuzdur

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin meselesiyle ilgili tutumuna yönelik açıklama yaptı. Erdoğan'a gelen eleştirilere yanıt veren Çelik, "Filistin davasını milli siyasetimizin temel unsurlarından biri olarak değerlendiren Cumhurbaşkanımızın Filistin konusundaki tutumuna ilişkin saldırılar mesnetsiz, haksız, izansız ve hukuksuzdur" mesajını verdi.

Haber 08-04-24 13:44

Başkentte binlerce vatandaş Filistin için yürüdü

Ankara Filistin Dayanışma Platformu ve beraberindeki diğer sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle düzenlenen yürüyüşe katılan binlerce vatandaş, Filistin’e destek için yürüdü.

Yurthaber 03-04-24 07:48

Edirne’de 8 düzensiz kaçak göçmen yakalandı

Edirne’de jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde Filistin uyruklu olduğu öğrenilen 8 düzensiz kaçak göçmen yakalandı.

Yurthaber 26-03-24 12:02

Dünyanın en güzel kadını ilan edilmişti! Bella Hadid at üzerindeki pozlarıyla tepki çekti

Son olarak uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı ve Filistin yorumlarıyla gündeme gelen Bella Hadid'in dünyaca ünlü bir dergi için verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. At binme tutkusuyla tanınan Bella Hadid'in at üzerindeki pozları tepki çekti.

Magazin 22-03-24 12:55

Gazze'de kanlı gece: İsrail'in saldırılarında 80 Filistinli öldürüldü

Filistin haber ajansı WAFA, İsrail'in gece boyunca Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun saldırılarda bulunduğunu ve bu saldırılarda 80 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 16-03-24 09:22

İsrail ordusu yardım bekleyen Filistinlileri hedef aldı!

Filistin resmi haber ajansı WAFA, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin doğusunda yardım bekleyen Filistinlileri hedef alarak onlarca kişiyi öldürdüğünü ve yaraladığını açıkladı.

Haber 15-03-24 01:23

İsrail ramazan dinlemedi... Gazze'ye yoğun saldırı: Çok sayıda ölü var

İsrail ordusu ramazanın ilk gününde Gazze'deki birçok bölgeye hava, kara ve denizden saldırdı. Düzenlenen saldırılarda çok sayıda Filistin hayatını kaybetti.

Haber 11-03-24 09:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 sene önceyi hatırlattı! Dikkat çeken 'one minute' vurgusu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Üniversitesinin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kuruluna katıldı. Erdoğan, Filistin davasında en önemli desteği Türkiye'nin verdiğini vurgulayarak, "15 sene önce katillerin yüzüne 'one minute' derken neredeysem, bugün de aynı yerdeyim" dedi. Öte yandan Erdoğan, Netanyahu'yu da "günümüzün nazileri" olarak nitelendirerek, "Bu katliamcıların uluslararası hukuk önünde hesap vermeleri için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Haber 09-03-24 12:01

Erzurum'da sağlık çalışanları hastanede Filistin için sessiz yürüyüş yaptı

Erzurum'da hekim ve sağlık çalışanları, hastane binası içinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla "sessiz yürüyüş" düzenledi.

Yurthaber 07-03-24 14:43

Özgür Özel'den tartışma yaratacak çıkış! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Murat Kurum'u adaylıktan çek

Seçimlere 1 aydan az bir süre kala CHP lideri Özgür Özel'den ses getirecek bir çıkış geldi. Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un Filistin açıklamalarına tepki gösteren Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. 'Bugün son gün' diyen Özel, "Çağrıda bulunuyorum Murat Kurum'u çek” ifadelerini kullandı.

Haber 02-03-24 14:57

SON DAKİKA | Mahmud Abbas Türkiye'ye geliyor: Tarih verildi!

Son dakika: Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın salı günü Türkiye'ye geleceği bildirildi.

Haber 02-03-24 11:51

Tepki çeken görüntüler! Biden dondurma yerken açıkladı: ‘İsrail, Ramazan ayında Gazze'deki eylemlerini durduracak!’

Son dakika haberi: İsrail-Filistin savaşında ateşkes için çabalar sürerken önemli bir açıklama ABD Başkanı Joe Biden'dan geldi. Biden'ın Gazze'de ateşkesin 4 Mart'a kadar uygulanmasını umduğunu söylediği anlar ise tepki çekti. Biden, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili bu açıklamasını dondurma yerken yaptı. İşte o anlar...

Haber 27-02-24 09:05

İstanbul'da ev arkadaşının kafasını baltayla kesip sokağa atmıştı! İfadesi ortaya çıktı: 'Allah beni görevlendirdi'

İstanbul'da yabancı uyruklu bir kişi, çıkan kavgada ev arkadaşını bıçakla öldürüp daha sonra baltayla kestiği kafasını sokağa atmıştı. İfadesi ortaya çıkan katil zanlısı, "İsrail ve Filistin olaylarında Muhammed İsrail’i tuttuğu için ve bana göre hainlik yaptığı için ona kızgındım. Filistin’e hainlik yapıyordu" diyerek yaşanan tartışmanın bundan çıktığını söyledi.

Haber 24-02-24 22:20

Diyarbakır’da Filistin için yardım kampanyası

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Filistin için yardımlaşma kampanyası düzenledi.

Yurthaber 23-02-24 14:02

İzmir'de öğrenciler Filistin'deki zulmü resimlerle anlattı

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Çocuk Gözüyle Filistin" temalı resim yarışmasında dereceye giren eserler sergilendi.

Yurthaber 23-02-24 13:33

Gazze'nin idam fermanı... Netanyahu'nun planı onaya sunuldu: İsrail güçleri bölgede 'süresiz özgürlüğe' sahip olacak

İsrail'de Savaş Kabinesi'nden 'savaş sonrası' Gazze planı oluşturuldu. Gazze'nin tabiri caizse idam fermanı niteliğinde olan belgede, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ndeki faaliyetlerinde 'süresiz' özgür kalacağı, Filistin tarafında tampon bölge oluşturulması ve Gazze'nin tamamen silahsızlandırılması gibi maddeler yer alıyor. Rehine takası konusunda ise Paris'e bir heyet gönderilmesi planlanıyor.

Haber 23-02-24 10:17

Ege Akersoy için istenen ceza belli oldu: Kelime-i Tevhid bayrağıyla dolaşan kişiye yumruk atmıştı

İstanbul'da düzenlenen Filistin mitingi sonrası elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dolaşan İsmail Aydemir'e yumruk atıp tutuklanan Ege Akersoy için istenen ceza belli oldu.

Haber 19-02-24 10:21

Gazlı içeceklerin satışı yüzde 50'den fazla azaldı! Alternatifleri ise demirhindi ve ayran: 'Boykot bilinci canlı tutulmalı'

7 Ekim'de başlayan İsrail-Filistin çatışması sonrası İsrail'e destek veren firmalar için dünya çapında boykot çağrısı yapılmıştı. Türkiye'de de bu çağrı bazı yerlerde karşılık gördü. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Başkanı Ramazan Bingöl, "Gazlı içeceklerin satışı yüzde 20 civarı düştü. Bu oranı marketler, lokantalar ve otelleri dahil ederek söylüyorum. Restoran ve lokantalarda gazlı içecek satışları yüzde 50'den fazla azaldı." ifadelerini kullandı.

Finans 18-02-24 13:54

Orta Doğu'da dengeleri değiştirecek hamle: Yeni bir devlet kuruluyor! Başkenti bile belli oldu...

ABD'de Biden yönetimi ve içlerinde Orta Doğulu bir grup ortağın da bulunduğu bir topluluk, İsrail ile Filistin arasındaki savaşı temelli sona erdirecek bir çözüm planını masaya yatırıyor. Plana göre, yeni bir Filistin devleti kurulacak ve bu sayede uzun vadeli barışın tesisi sağlanacak. Bölgede sağlanması elzem olan güvenliğin tesisi için ise birçok madde masada...

Haber 15-02-24 11:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Filistin' mesajı! 'Sorunun kaynağı net'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "1948'den bugüne Filistin-İsrail haritasına bakmak sorunun kaynağını net olarak göstermektedir. İsrail bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmelidir. 1967 sınırları temelinde başkenti Doğu Kudüs olan bir Filistin devleti kabul edilmeden sorun ortadan ortadan kalkmayacaktır" dedi.

Haber 13-02-24 13:10

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusunu sorup isyan etti! Bella Hadid'in ailesini örnek verdi

Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, X'in gündemine hızlı bir giriş yaptı. Yarışmada Filistin sorusunu sorduktan sonra İsrail'e tepki gösteren Kenan İmirzalıoğlu'na sosyal medyada mesaj yağdı. Oyuncunun Bella Hadid ailesine dair örneği de dikkat çekti.

Magazin 12-02-24 11:23

İsrail’in yargılandığı Adalet Divanı’nda Türkiye sürprizi! Takvim açıklandı, kritik gün netleşti…

Türkiye, Adalet Divanı'nın İsrail'in Filistin'deki uygulamalarına ilişkin duruşmasında beyanda bulunacak. Uluslararası Adalet Divanının, İsrail'in, işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarını ele alacağı danışma görüşüne ilişkin duruşmalarında, Türkiye dahil 52 devlet ve 3 uluslararası kuruluş sözlü beyanda bulunacak. İşte tüm dünyanın yakındaki takip ettiği dava ile ilgili son dakika gelişmesinin detayları…

Haber 10-02-24 08:02

Türkiye, Uluslararası Adalet Divanında İsrail'le ilgili duruşmada beyanda bulunacak

Uluslararası Adalet Divanının (UAD), İsrail'in, işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarını ele alacağı danışma görüşüne ilişkin duruşmalarında, Türkiye dahil 52 devlet ve 3 uluslararası kuruluş sözlü beyanda bulunacak.

Haber 09-02-24 22:53

ABD medyasından çarpıcı İsrail ve Filistin iddiası! 4 ay sürecek, ilk etapta...

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken son günlerde ateşkes iddiaları gündem oldu. Son iddiaya göre İsrail ve Filistin arasında tüm esirlerin serbest bırakılmasını içeren yaklaşık 4 aylık ateşkes planı üzerinde çalışıldığı aktarıldı.

Haber 28-01-24 19:41

Sultangazili kadınlardan Özgür Filistin Sergisi

Sultangazi Kadın Kültür Sanat ve Mesleki Eğitim Akademisi, Filistin’de yaşananlara dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir sergiye imza attı.

Yurthaber 19-01-24 15:52

BM Türkiye Ofisi önünde insani ihtiyaçların Filistin'e ulaştırılması için eylem yapıldı

Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, insani ihtiyaçların koşulsuz şartsız Gazze'ye ulaştırılması için Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Ofisi önünde eylem yaptı.

Yurthaber 19-01-24 15:46

SON DAKİKA: Filistin'e destek yürüyüşünde İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy tahliye edildi!

Son dakika haberi: Filistin ve şehitlere destek mitinginde Galata Köprüsü'nde elinde Kelime-i Tevhid bayrağı bulunan İsmail Aydemir isimli vatandaşa saldırarak yumruk atan Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi Ege Akersoy serbest kaldı.

Haber 17-01-24 12:14

Bayburt'ta Filistin konulu afiş ve enstalasyon sergisi

Bayburt'ta üniversite öğrencileri tarafından İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını anlatan afiş ve enstalasyon sergisi açıldı.

Yurthaber 16-01-24 13:53

Bakan Fidan dünyaya seslendi! Tüm uluslararası toplumu desteğe davet ediyorum

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail-Filistin savaşına ilişkin tüm dünyaya çağrı geldi. Bakan Fidan, ateşkes vurgusu yaptı.

Haber 16-01-24 13:12

Ağrı'daki okullarda Filistin için kermes düzenleniyor

Ağrı'daki okullarda, İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'de yaşayanlar yararına kermes düzenleniyor.

Yurthaber 15-01-24 14:07

'Soykırım' davasında 2. gün: İsrail sözlü savunma yapacak! Netanyahu'dan açıklama: Dünya tersine döndü

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, “Gazze'deki Filistin halkına soykırım yaptığı” gerekçesiyle hakkında açtığı davanın dün ilk duruşması görüldü. Bugün ise İsrail cephesinin Lahey’deki Uluslararası Adalet Divanı’nda sözlü savunma yapması bekleniyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu duruşma öncesi, "Dünya tersine döndü. Soykırıma karşı mücadele eden İsrail soykırımla suçlanıyor” ifadelerinde bulundu.

Haber 12-01-24 10:15

Yüzyılın davası başladı! Lahey'deki davanın ilk gününde İsrail 'soykırım' suçlamasıyla yargılanıyor: Toplu mezarlar gösterildi

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin İsrail'e karşı açtığı "Gazze'deki Filistin halkına soykırım yaptığı" yönündeki dava bugün Lahey'de başladı. Davayı temsil eden avukat Adila Hassim, İsrail'in işlediği toplu katliamları fotoğraflarıyla kanıtladı. Toplu mezarların fotoğraflarını da gösteren Hassim, İsrail'i Soykırım Sözleşmesi'ni ihlal etmekle suçladı. Batı Şeria'daki Ramallah şehrinde toplanan Filistinliler, "Teşekkürler Güney Afrika" yazılı pankartlarla davaya destek verdi.

Haber 11-01-24 09:26

Twitter'daki 'Muhalif Gençlik' hesabı kapatıldı! Yumruklu saldırı sonrası 'Metin Yüksel' paylaşımı olay olmuştu... 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son günlerde gündem yaratan Muhalif Gençlik isimli Twitter hesabı kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, kapatma kararını 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu. Söz konusu hesap, Filistin mitingi sonrası yapılan yumruklu saldırı sonrası Metin Yüksel'in cenaze fotoğrafını paylaşarak dikkat çekmiş ve Suudi Arabistan'daki Süper Kupa'nın iptal edilmesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.

Haber 10-01-24 14:38

Filistin'e Özgürlük konseri 14 Ocak'ta İstanbul'da düzenlenecek

Filistin'e Özgürlük Platformu, İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirdiği eylemler ve insan zinciri etkinliklerinin ardından, 14 Ocak'ta Kadıköy Sahne'de Filistin için dayanışma konseri düzenleyecek.

Yurthaber 10-01-24 07:54

Batman'daki HÜDA PAR yürüyüşü tepkilerin odağında! 'Cihat' çağrıları yapılan anlar tartışma yarattı... Tanju Özcan'ın tepkisi gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Filistin ve şehitler için yapılan büyük mitingin ardından bu kez de Batman'da HÜDA PAR öncülüğünde düzenlenen yürüyüş gündemde. Yürüyüşten gelen görüntüler tartışmaları da beraberinde getirirken o "cenk, cihat, şehadet" nidalarının yükseldiği o anlara çok sert tepki gösteren isimlerden biri de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu! Özcan'ın sert çıkışı sosyal medyada da ses getirdi.

Haber 08-01-24 07:23

'Mossad'ın Türkiye'deki ajanlarının meslekleri şaşırttı! 200 dolara o caminin videosunu İsrail'e atmışlar: Şüphe uyandırmayan kişi detayı

İsrail'in Dış İstihbarat servisi Mossad'a ajanlık yapan casuslarla ilgili çarpıcı bilgilere ulaşıldı. Ajanların kimisi Filistin derneklerinde görevli kimisinin de Filistinli yaralılarla ilgilendiği tespit edildi. Bir kişi ise 200 dolar karşılığında bir caminin videosunu İsrail'e gönderdi. İşte detaylar...

Haber 06-01-24 09:54

Lise öğrencisi yarışmada kazandığı 6 bin TL’lik ödülü Filistin’e bağışladı

Kastamonu’da bir lise öğrencisi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) hayatıyla ilgili düzenlenen yarışmadan kazandığı 6 bin TL’yi Filistin için bağışladı.

Yurthaber 05-01-24 09:47

Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail ile ticaretin arttığı iddialarına yalanlama! Dikkat çeken 'Filistin' detayı

Ticaret Bakanlığı, İsrail'le dış ticaret iddialarının ardından açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında "Bazı yayın organlarında iddia edilen İsrail'le ihracatın arttığına yönelik iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Filistin bölgesine giden bütün mallar İsrail adıyla İsrail gümrüklerinden ve limanlarından geçmek zorunda kalıyor." denildi

Finans 04-01-24 17:15

Filistin mitingi sonrası saldırıya uğramıştı! İsmail Aydemir: 'Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım'

İstanbul'da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' mitingi sonrası üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan ve yumruklu saldırıya uğrayan İsmail Aydemir konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Aydemir, "Allah o kardeşimize de, bana da, herkese de akıl fikir versin. Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım, Birbirimizi sevelim" dedi.

Haber 03-01-24 18:35

Görüntüler gündem oldu! Düzce Belediyesi trafik lambalarının yeşil kısımlarına Özgür Filistin yazdırdı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, Türkiye'nin pek çok yerinde de Filistin'e destek için çeşitli gösteriler ve etkinlikler düzenleniyor. Düzce Belediyesi ise Filistin'e desteğini ilginç bir yöntemle gösterdi. Düzce Belediyesi, şehirdeki trafik lambalarının yeşil kısımlarına "Özgür Filistin" yazdırdı. Görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 02-01-24 23:14