Filistinli Isciler Haberleri

SON DAKİKA | İddialar gündem olmuştu! YÖK'ten yatay geçiş ve özel öğrencilik açıklaması geldi

Son dakika haberi: YÖK, bazı basın ve yayın organlarında, Yükseköğretim Kurulu'nun Sudanlı ve Filistinli öğrencilere belgesiz, koşulsuz yatay geçiş hakkı verdiği yönündeki iddialara yanıt verdi. YÖK'ün açıklamasındaki özel öğrencilik detayı dikkat çekti.

Haber 2024-04-07 10:15:34

Gazze’de gönüllü doktorluk yapan Taner Kamacı, tüyler ürperten anları anlattı

18 Mart tarihinde uluslararası bir insani yardım derneği ve Avrupa Filistinli Hekimler Derneği aracılığıyla Gazze’ye gönüllü olarak giden Op. Dr. Taner Kamacı, görev yaptığı Diyarbakır’a döndü.

Yurthaber 2024-04-04 14:46:23

Gazze ölüme terk edildi! İsrail BM'ye bildirdi: Artık gıda konvoyu giremeyecek...

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), İsraillilerin artık Gazze'nin kuzeyine gönderilen gıda yardım konvoylarına izin vermeyeceğini açıkladı. Yetkili isim İsrail'in bu kararı sonrası kıtlığa doğru gidişin hızlanacağını ifade etti.

Haber 2024-03-25 11:04:54

Son dakika | Netanyahu dediğini yaptı: Refah'ta kanlı saldırı! Haber bile verilmemiş, bilanço ağır

Son dakika haberi: İsrail'in uzun süredir planladığı Refah saldırısı başladı! Filistin'den ilk açıklama geldi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 14 Filistinli hayatını kaybetti. Katar, "İsrail'in olası Refah saldırısı görülmemiş bir vahşete ve büyük yıkıma yol açar" açıklamasında bulundu.

Haber 2024-03-19 13:04:00

Gazze'de kanlı gece: İsrail'in saldırılarında 80 Filistinli öldürüldü

Filistin haber ajansı WAFA, İsrail'in gece boyunca Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun saldırılarda bulunduğunu ve bu saldırılarda 80 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 16-03-24 09:22

Hamas'ın 2 numarası gölge adam öldürüldü! İddiayla ilgili peş peşe açıklamalar... Aslan lakaplı milli futbolcu da bombardımanda can verdi

İsrail güçlerinin gözünden kolayca kaçabiliyor, hatta bu nedenle "gölge adam" olarak anılıyordu... 7 Ekim saldırısının arkasındaki isim olduğu belirtilen ve Hamas'ın 2 numaralı ismi olarak bilinen Mervan İsa'nın öldürüldüğü haberi Hamas'ta endişe yarattı. Öte yandan İsrail'in saldırılarında "aslan" lakaplı Filistinli futbolcu Muhammed Berekat öldürüldü.

Haber 12-03-24 15:38

İsrail'in yardım bekleyenlere yönelik katliamının görüntüleri ortaya çıktı!

İsrail'in Gazze'de gıda yardımı bekleyen kalabalığın üstüne ateş açması sonucu 104 kişi Filistinli hayatını kaybederken, 760 kişi ise yaralandı. O katliama dair görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden'dan ateşkese yönelik açıklama geldi.

Haber 29-02-24 18:18

Yürek yakan görüntüler! Ölen eşini hayata döndürmek çok uğraştı ama başaramadı

İnsanlık dramının yaşandığı Gazze'den gelen görüntüler yürek sızlatıyor. Filistinli bir kadının yaralı eşini hayata döndürme çabası yürekleri yaktı.

Haber 26-02-24 14:46

Filistinli heyet, Çanakkale kahramanı Seyit Onbaşı'nın kabrini ziyaret etti

Balıkesir'in Havran ilçesinin kardeş şehirlerinden Filistin'in Salfeet kentinden gelen 4 kişilik heyet, ekonomik ve kültürel alanlarda işbirliğine ilişkin temaslarda bulundu.

Yurthaber 14-02-24 13:23

Gazze'de 3 aşamalı ateşkes! Hamas kabul etti, her biri 45 gün sürecek

7 Ekim'de başlayan çatışmalar devam ederken dünyanın yakından takip ettiği Gazze'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Filistinli kaynaklar, Hamas'ın Gazze'de her biri 45 gün sürecek 3 aşamalı esir takası ve ateşkes öngören planı kabul ettiğini bildirdi.

Haber 07-02-24 12:31

Türkiye’de tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybeden 2 Filistinli son yolculuğuna uğurlandı

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında yaralanan ve tedavi için getirildikleri Türkiye’de hayatını kaybeden 2 Filistinli, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 25-01-24 14:38

Bodrum'da öğretmen ve öğrenciler Filistinli çocuklar için klip çekti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde öğretmenler ve öğrenciler, Filistinli çocuklar için bestelenen şarkıyı söyleyip klip hazırladı.

Yurthaber 24-01-24 13:26

İsrail polisi, 3 yaşındaki Filistinli kız çocuğunu öldürdü

İsrail polisi, bir kontrol noktasına düzenlenen araçlı saldırıya karşılık verildiği sırada “yanlışlıkla” 3 yaşındaki Filistinli kız çocuğunun vurularak öldürüldüğünü açıkladı.

Haber 07-01-24 21:55

'Mossad'ın Türkiye'deki ajanlarının meslekleri şaşırttı! 200 dolara o caminin videosunu İsrail'e atmışlar: Şüphe uyandırmayan kişi detayı

İsrail'in Dış İstihbarat servisi Mossad'a ajanlık yapan casuslarla ilgili çarpıcı bilgilere ulaşıldı. Ajanların kimisi Filistin derneklerinde görevli kimisinin de Filistinli yaralılarla ilgilendiği tespit edildi. Bir kişi ise 200 dolar karşılığında bir caminin videosunu İsrail'e gönderdi. İşte detaylar...

Haber 06-01-24 09:54

Niğde’de Şeyh Salih Aruri ve Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı

Niğde Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen programla Hamas Başkan Vekili Şeyh Salih Aruri ve Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yurthaber 04-01-24 11:36

İsrail'in yeni planı ortaya çıktı! İlk aşamada o ülkeler var

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Tel Aviv hükümetinin yeni planı ortaya çıktı. Buna göre İsrail'in, ülkede çalışan Filistinli iş gücünü dünyanın çeşitli ülkelerinden getireceği yabancı işçilerle değiştirmeyi planladığı bildirildi. Plan ilk aşamada, Sri Lanka'dan 25 bin, Çin'den 20 bin, Hindistan'dan 17 bin, Tayland'dan 13 bin ve Moldova'dan 6 bin işçinin getirilmesini içeriyor.

Haber 01-01-24 17:13

Hepsi yarı çıplak, tank namluları karşısında çaresizce beklediler! Stadyumda insanlık dışı görüntüler: İsrail'in zulmü sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Aralarında çocuklar da vardı yaşlılar da... Onlarca Filistinli bir stadyumda soğuk havada yarı çıplak soyulmuş halde kendilerine çevrili tank namluları arasında insanlığa sığmayan zulme maruz kaldı. Akla hayale sığmayan o anların görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Haber 27-12-23 09:45

BM, Gazze'deki mevcut duruma dikkat çekti: Nüfusun dörtte biri açlıktan ölüyor

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) İletişim Direktörü Juliette Touma, iki buçuk aydan fazla bir süredir İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze'deki mevcut durumun "ürpertici" olduğunu belirtti.

Haber 22-12-23 19:28

Edirne'de Bulgar zulmünde katledilen Türkan bebek için yapılacak törende Filistinli çocuklar da anılacak

Bulgaristan'da 1984 yılında dönemin yönetiminin asimilasyon girişimi sırasında çıkan olaylarda annesinin kucağında 1,5 yaşındayken öldürülen Türkan Feyzullah için Edirne'de düzenlenecek anma töreninde, İsrail'in saldırılarında öldürülen Filistinli çocuklar da anılacak.

Yurthaber 22-12-23 10:44

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ABD'nin kararına tepki gösterdi!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin dün Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nde oylamaya sunulan Gazze Şeridi’nde acil insani ateşkes çağrısı yapan karar tasarısını veto etmesini kınayarak, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli çocuk, kadın ve yaşlıların İsrail güçleri tarafından katledilmesinden ABD'yi sorumlu tuttu.

Haber 09-12-23 19:22

İsrail'in Gazze'deki zulmü yeniden başladı! Yardımlar durduruldu, hava bombardımanı başladı, sağlık sistemi felce uğradı...

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği operasyonlar 4 günlük "insani ara"nın ardından 3 gün daha uzatılmıştı. Mutabakata varılan esir takası çerçevesinde 81 İsrailli ve 240 Filistinli esir serbest bırakılmıştı. İsrail bu sabah "insani aranın" sona erdiğini ve Gazze'ye yönelik saldırıların başladığını duyurmuştu. Saldırılarda bir AA kameramanı hayatını kaybetti. Gazze'de insani yardım tırları durduruldu. Dünya Sağlık Örgütü ise sağlık sisteminin "felç" olduğunu duyurdu...

Haber 01-12-23 17:49

Kerem Aktürkoğlu attığı golü Filistinli çocuklara armağan etti! Duygulandıran paylaşım

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci maçında Galatasaray, Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, 71. dakikada muhteşem bir gole imza attı. Aktürkoğlu, attığı golü Filistinli çocuklara armağan etti.

Spor 30-11-23 10:15

Gigi Hadid İsrail paylaşımıyla tepki çekti! Paylaşımı silip açıklama yaptı

Baba tarafından Filistinli olan 28 yaşındaki süper model Gigi Hadid, İsrail ile Filistin arasındaki çatışma hakkında görüşlerini paylaşmaktan çekinmiyor. Pişmanım İsrail ile ilgili silmek zorunda kaldığı paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid açıklama yaptı.

Magazin 30-11-23 10:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Filistin Dayanışma Günü için mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Türkiye, tarih boyunca olduğu gibi bugün de devleti ve milletiyle Filistinli kardeşlerinin yanındadır." ifadelerine yer verdi.

Haber 29-11-23 19:09

Geçici ateşkeste 5. takas! 10 İsrailli esir daha yetkililere teslim edildi

Katar Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de bulunan 10 İsrailli esirin ülkelerine getirilmek üzere Kızılhaç yetkililerine teslim edildiğini duyurdu. Öte yandan serbest bırakılacak 30 Filistinli esirin isim listesi yayımlandı.

Haber 28-11-23 21:49

İsrail, 33 Filistinli çocuk ve kadın esiri serbest bırakıldı

Hamas ile İsrail arasında varılan esir takası mutabakatı kapsamında İsrail hapishanelerinden Filistinli 30'u kadın, 3'ü çocuk 33 esir salıverildi. Hamas ile İsrail arasında varılan mutabakat kapsamında Gazze Şeridi'nden 50 İsrailli kadın ve çocuk esir, İsrail hapishanelerinden de 150 Filistinli kadın ve çocuk esir serbest kalmış oldu.

Haber 28-11-23 06:49

SON DAKİKA | 'Anlaşmaya yakınız' diyerek duyurdular! Mısır'dan önemli açıklama: Gazze'de ateşkesin 2 gün daha uzatılması...

Son dakika haberi: Mısır'dan yapılan açıklamada "Gazze'de ateşkesin 2 gün daha uzatılması için taraflarla anlaşmaya yakınız" denildi. Öte yandan açıklamada "Bugün 11 İsrailli ve 33 Filistinli rehinenin serbest bırakılması için görüşmelerimiz sürüyor" ifadeleri yer aldı.

Haber 27-11-23 17:41

İsrail ile Hamas arasındaki 3. rehine takası gerçekleşti

Mısır Basın Enformasyon Kurumu Başkanı Ziya Raşvan'ın teslim edilecek kişilerin isimlerini içeren listeyi aldıklarını açıklamıştı. Mısır medyasında yer alan habere göre, 14 İsrailli ve 3 yabancı Kızılhaç tarafından teslim alındı. İsrail ise Hamas’ın 14 İsrailli ve 3 yabancı uyruklu esiri bırakmasının üzerine 39 Filistinli mahkumu serbest bıraktı.

Haber 26-11-23 18:46

Dünya onu golf arabasındaki görüntüsüyle tanımıştı! Geçici ateşkeste ilk rehine takasında serbest bırakılanlar arasında yer aldı

İsrail ile Hamas arasındaki esir takası anlaşması kapsamındaki 4 günlük insani ara başlatılırken iki taraf arasında esir takası da yapıldı. Hamas tarafından esir tutulan 13 İsrailli ile İsrail hapishanelerinde tutuklu bulunan 39 Filistinli serbest bırakıldı. Savaşın ilk günlerinde golf aracıyla kaçırılan 85 yaşındaki Yafa Adar, serbest bırakılan esirler arasında yer aldı.

Trend 25-11-23 14:31

39 kişiyi serbest bıraktılar, aralarında o isim de var! İsrail'den akılalmaz yasaklar, uymayana...

İsrail ve Hamas arasında yapılan mutabakat kapsamında Tel Aviv yönetimi, 39 Filistinliyi serbest bıraktı. Serbest bırakılanlar arasında 15 yaşında gözaltına alınıp tutuklanan sembol isim Merah Bekir de vardı. Filistinli genç kadın, “Serbest bırakılmamız Gazze’deki şehitlerimizin kanıyla oldu" dedi. Öte yandan İsrail, serbest bıraktığı Filistinlilere bazı yasaklar getirdi.

Haber 25-11-23 07:48

Son dakika: Geçici ateşkeste ilk rehine takası! İsrail 39, Hamas 13 kişiyi serbest bıraktı

Son dakika: İsrail ile Hamas arasındaki esir takası anlaşması kapsamındaki 4 günlük insani ara başladı. İsrail ile Hamas arasında yapılan esirlerin serbest bırakılmasına yönelik anlaşmanın ardından ilk adım atıldı. Bugün Hamas tarafından esir tutulan 13 İsrailli ile İsrail hapishanelerinde tutuklu bulunan 39 Filistinli serbest bırakıldı.

Haber 24-11-23 17:58

İslam ve Hz. Muhammed hakkında korkunç sözler! Obama'nın eski danışmanı Stuart Seldowitz rezalete imza attı: 4 bin Filistinli çocuğu öldürsek yetmez

Eski ABD Başkanı Başkanı Baracak Obama'nın danışmanlığı yapan Stuart Seldowitz tüm dünyaya içindeki İslam nefretini kustu. Seldowitz, ısrarla İngilizce bilmediğini söyleyip kendisi başından savmaya çalışan Mısırlı bir sokak satıcısını gerek İslam ve Hz. Muhammed hakkında gerekse Filistinli çocuklara yönelik korkunç sözlerle günlerce taciz etti. Skandal anlar ortaya çıkınca Seldowitz'e yüz dönmeler de başladı.

Haber 22-11-23 12:14

İsrail'den Cenin Mülteci Kampı'na saldırı! Ölü ve yaralı sayısı arttı

İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda, 3 Filistinli öldü, 2'si ağır 9 kişi yaralandı. Öte yandan Cenin kentine onlarca askeri araçla farklı noktalardan giriş yapan İsrail askerleri İbni Sina Hastanesi'ni de abluka altına aldı.

Haber 17-11-23 08:16

İsrail'den Gazze Şeridi'ndeki Sabra Mahallesi'ne saldırı! 50 Filistinli öldü

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin merkezindeki Sabra Mahallesi'ne düzenlediği saldırılarda 50'ye yakın Filistinli öldü, onlarca kişi yaralandı. Savaş uçaklarının Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Malezya Okulunu hedef alması sonucu da 3 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

Haber 16-11-23 12:40

İsrail’e destek veren Biden’a bir şok daha! Filistinlilere yönelik soykırımı önleyemediği için dava açıldı

ABD merkezli insan hakları örgütü "Anayasal Haklar Merkezi (CCR)", Gazze halkına yönelik "soykırımı" önleyemedikleri gerekçesiyle ABD Başkanı Joe Biden ve yönetimine dava açtığını bildirdi. CCR, aralarında "Al-Haq" ve "Defense for Children International" gibi sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu çok sayıda Filistinli grup adına şikayette bulundu.

Trend 14-11-23 15:58

Seda Sayan'ın programıyla tanınan Apaçi Mustafa'nın Filistinli kadınlara çirkin mesajı tepki çekince...

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği programla "Apaçi Mustafa" olarak tanınan Mustafa Bilginer çirkin sözleriyle gündem oldu. "Bütün bayanları evime davet ediyorum" diyerek Filistinli kadınlara seslenen Apaçi Mustafa tepki çekince özür diledi.

Magazin 14-11-23 15:07

Gazze'de dehşete düşüren görüntü! İsrail askerleri bir aileyi canlı kalkan yaptı: Tek tek tankın etrafına yerleştirildiler...

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarından gelen son dakika haberleri devam ederken son gelen görüntü akıllara durgunluk verdi. Görüntülerde İsrailli askerlerin Filistinli kardeşleri tankın önünde canlı kalkan olarak kullandığı görülüyor. Kardeşleri canlı kalkan olarak kullanılan ve Türkiye'de yaşayan Filistinli doktor yaşananları anlattı.

Haber 14-11-23 12:39

Canlı yayında işkence! İsrail askerleri Filistinli adamı darp ederek gözaltına alındı... O anlar saniye saniye kaydedildi

Filistin ve İsrail arasındaki çatışmalarda 39. gün geride kalırken bölgeden şiddet dolu görüntüler gelmeye devam ediyor. Gazze Şeridi'ne havadan ve karadan saldırıların aralıksız sürerken Batı Şeria’da da baskınlar, gözaltı operasyonları, kentleri askeri kontrol noktalarıyla birbirinden ayırma uygulamalarıyla da paralel bir şekilde sürüyor.

Trend 14-11-23 09:29

Antalya'da yaşayan Filistinli aile, hiç görmedikleri ülkelerine gitmek istiyor

Antalya'da yaşayan Filistinli aile, yakınlarını kaybettikleri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının bir an önce durmasını ve yıllar önce sürgün edildikleri ülkelerine dönmeyi istiyor.

Yurthaber 09-11-23 11:53

'1 milyon Filistinli Türk vatandaşı olacak' iddiası gündem yarattı! Açıklama geldi

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olarak Türkiye'de yaşayacağı yönündeki iddianın uydurma olduğunu açıkladı. 

Haber 07-11-23 11:28

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Filistinli öğrencilerle bir araya geldi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, üniversitelerinde öğrenim gören Filistinli öğrencilerin kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Yurthaber 07-11-23 11:24

Murat Kurum, Filistinli üniversite öğrencileriyle buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, İstanbul’daki Filistinli üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Haber 03-11-23 11:51

Kim Kardashian'a tepki yağıyor! Cadılar Bayramı'nda çocuklarını yaralı Filistinli çocuklara benzetti

Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana düzenlenen İsrail saldırılarında binlerce çocuk hayatını kaybetti. Küçücük çocukların vahşi şekilde öldürülmesi sürecinde sessiz kalan Kim Kardashian çocuklarına Cadılar Bayramı'nda öyle bir şey yaptı ki görenler şoke oldu.

Magazin 03-11-23 09:29

Liseli gençlerden Filistinli çocuklara yardım eli

Kilis’te liseli gençler, yardım kampanyası düzenleyerek topladıkları paraları Kızılay aracılığıyla Filistin’deki çocuklara gönderiyor.

Yurthaber 02-11-23 11:28

Netanyahu'nun süresi daralıyor! İsrail Hamas'ın elindeki rehineleri istiyor: Her şeyi yapmalı, hem de bugün

Hamas'ın İsrail'e 7 Ekim tarihinde düzenlediği Aksa Tufanı harekatı kapsamında esir alınan için İsrail kamuoyu ayağa kalktı. İsrail basını, Netanyahu ve kabinesini, İsrailli rehineler karşılığında Filistinli tutukluların tamamının serbest bırakılması yönünde sıkıştırıyor.

Haber 29-10-23 20:51

SON DAKİKA | Kassam Tugayları'ndan rehine teklifi! Tüm esirleri serbest bırakma şartlarını açıkladılar

İsrail, dün gece Gazze'ye yönelik saldırılarını artırdı. İletişimin kesildiği Gazze havadan, karadan ve denizden vuruldu. BM Genel Kurulu, Gazze'de acil insani ateşkes istenilen karar tasarısını kabul etti. Elon Musk, Starlink'in Gazze için aktif hale getirileceğini açıkladı. Öte yandan Kassam Tugayları, elindeki esirleri bırakma karşılığında İsrail'in de hapishanelerdeki tüm Filistinli mahkumları serbest bırakmasını önerdi.

Haber 28-10-23 19:08

Son dakika! BM'den Gazze açıklaması: Çalışmalarımızı durdurmak zorunda kalacağız

BM Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı'ndan yapılan açıklamada , "Yakıt sağlanmazsa Gazze'deki çalışmalarımızı yarın akşam durdurmak zorunda kalacağız ve bu nedenle insanlar ölebilir" ifadelerine yer verildi. Uluslararası toplumdan gelen çağrılara rağmen İsrail ordusu, Gazze'ye yakıt girişine izin vermeyeceğini yineledi.

Haber 24-10-23 19:48

Cansız bedenler arasında geziyordu, dünyası başına yıkıldı! Ailesini arayan Filistinli çocuğun görüntüleri kahretti

Gazze'de İsrail'in saldırılarında hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri kefenlenip bir hastanenin önüne kondu. Küçük bir çocuk da o cesetler arasında gezip ailesini aradı. Çocuk bir yakınının cansız bedenini öpüp gözyaşlarına boğuldu.

Haber 23-10-23 16:10

Trabzon'da kadınlardan Filistin'e destek için oturma eylemi

Filistinli Kadınlarla Dayanışma İnisiyatifi, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto amacıyla Trabzon'da üç günlük oturma eylemi başlattı.

Yurthaber 23-10-23 14:18