Film Festivali Haberleri

Cannes'a damga vurmuştu! Merve Dizdar'a bir ödül daha...

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de rol alan ve Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar SİYAD tarafından düzenlenen 56. Türkiye Sineması Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Magazin 05-03-2024 09:00

Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmi Netflix'te yayınlandı

Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi 'Kuru Otlar Üstüne' Netflix'te yayımlandı. 308 bin 730 seyirciyle en çok izlenen filmler arasında yer alan filmin dünya prömiyeri 76’ncı Cannes Film Festivali’nde yapılmıştı.

Magazin 01-03-2024 17:57

Aradığı aşkı onda buldu! Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti

Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.

Magazin 14-02-2024 15:49

Merve Dizdar festival tarzıyla olay oldu! 'Yine rüküş'

Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa festival tarzıyla adından söz ettirdi. Marakeş Film Festivali'ne katılan Dizdar'ın tarzı yine beğenilmedi.

Magazin 19-01-2024 10:53

'Bir tane tokat atmak istedim' Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan'la aralarında yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu 'Cannes Film Fesitvali'nin muhtarı mısın?'

Türk Sineması'nın ünlü yönetmenleri Zeki Demirkubuz ile Nuri Bilge Ceylan arasındaki soğukluk uzun yıllardır iki yönetmeni ilgiyle takip edenler arasında konuşuluyor. Bir dönem yakın arkadaş olan iki ismin arasındaki yaşananlara ilişkin Zeki Demirkubuz ilk kez açıklama yaptı. Demirkubuz'un "Cannes Film Festivali'nin muhtarı mısın?" sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-12-2023 09:40

Kemal Sunal filmlerinin vazgeçilmeziydi! Yeşilçam'ın gizli kahramanı İhsan Yüce'nin kızı bakın kim çıktı

Bilhassa Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Yeşilçam filmleriyle hafızalara kazınan usta oyuncu İhsan Yüce'nin ömrü sanatla geçti. Girdiği her rolün hakkını veren başarılı oyuncu 1991 yılında hayatını kaybetti. İhsan Yüce'nin kızı ise sosyal medyada yeniden gündem oldu. İşte, 62 yıllık hayatına sayısız çalışma sığdıran ünlü oyuncunun merak edilen kızı...

Magazin 08-12-2023 10:41

Suudi Arabistan'da festivale katılan Meryem Uzerli sosyal medyanın diline düştü! Estetikten gülemiyor

Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'nde oyuncu Meryem Uzerli'nin tarzı olay oldu. Son dönemde estetikleriyle dikkat çeken Meryem Uzerli'nin başını kapatıp göğüs dekoltesi verdiği tarzına yorum yağdı.

Magazin 01-12-2023 13:48

Hande Erçel, Suudi Arabistan tarzıyla olay oldu! Minicik dekolte gözden kaçmadı

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, Red Sea Film Festival için Suudi Arabistan'a gitti. Baştan aşağı siyahlar içinde giyinen Erçel her zamanki iddialı tarzının zıttına oldukça kapalıydı. Ancak minicik dekoltesi gözlerden kaçmadı.

Magazin 01-12-2023 10:48

Verdiği kilolar dikkat çekmişti! Nurgül Yeşilçay makyajsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği Alanur Yıldız karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa makyasız poz verdi. Yeşilçay'ın bu paylaşımı çok beğenildi.

Magazin 21-11-2023 14:03

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli yeni imajıyla dikkat çekti! Çok açılmana gerek yok yorumuna bomba yanıt

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli yeni imajıyla dikkat çekti! Oyuncu Meli Bendeli, başrollerinde yer aldığı "Horoz Dövüşü" filmi gösteriminin ardından Ankara Film Festivali’nde görüntülendi. Ardından sosyal medyada pozlarını paylaşarak silikonlu göğüslerini ve yeni imajını ön plana çıkaran oyuncuya gelen yorum dikkat çekti.

Magazin 10-11-2023 13:35

Sinemanın Tatar Ramazan'ı, Deli Kadir'iydi! Usta oyuncu Kadir İnanır iğne ipliğe döndü

Türk sinemasının yaşayan efsanesi Kadir İnanır son haliyle gündem oldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ve sade bir hayat yaşamayı tercih eden usta oyuncunun oldukça zayıfladığı görüldü. Bir dönem sağlık sorunları da yaşayan Kadir İnanır'ın son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 08-10-2023 00:16

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisine ödüllü oyuncu! Aslan’ın kuzeni geliyor

Show Tv'nin Ay Yapım imzalı başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisine ödüllü bir oyuncu daha dahil oldu. Başarılı senarist Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı diziye katılan yeni isim Aslan'ın kuzenine hayat verecek.

Magazin 07-10-2023 16:05

Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi! Antalya Film Festivali'nde ne oldu? Festival neden iptal edildi?

Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi. İptal kararının açıklanmasının ardından 'Antalya Film Festivali'nde ne oldu?' sorusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 60. kez düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini duyurdu. Peki, Antalya Film Festivali'nde ne oldu? Festival neden iptal edildi? İşte ayrıntılar...

Magazin 29-09-2023 21:41

Son dakika: Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi! Başkan Muhittin Böcek'ten açıklama

Son dakika haberi: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini duyurdu. Böcek, festivali özüne döndürmek ve ulusal kategoriyi festivale yeniden eklemek için çaba sarf etmiş biri olarak yaşananları kabul etmediğini belirterek " Bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan süreç sebebi ile Festivalimizi iptal ettiğimi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum." dedi.

Haber 29-09-2023 21:10

Bakan Ersoy'dan 'Altın Portakal Film Festivali' açıklaması! Terör örgütü propagandası yapılmasına karşıyız diyerek tepki gösterdi

60’ıncı Altın Portakal Film Festivali'nden çıkartılan 'Kanun Hükmü' belgesiyle ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan açıklama geldi. Bakan Ersoy, "Festivalde sanatın gücü kullanılarak terör örgütü propagandası yapılmasına karşıyız" ifadelerini kullandı.

Magazin 29-09-2023 10:51

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Böylesi önemli bir festivalde, sanatın gücü kullanılarak mağduriyet algısı üzerinden FETÖ terör örgütü propagandası yapılmasına vesile olunması son derece üzücüdür" ifadelerine yer verildi.

Magazin 28-09-2023 10:03

Düğün tarihi ortaya çıkmıştı! Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? İlk açıklama geldi

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten çok kısa bir süre sonra Umut Evirgen'le sürpriz bir aşka yelken açan güzel oyuncu Alina Boz'un evlilik teklifi aldığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri konuşulan ünlü çiftin düğün tarihi bile ortaya çıkmıştı. Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden şaşırtan 'Evlilik' açıklaması geldi.

Magazin 26-09-2023 14:58

Ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın eşiyle atışması olay oldu! Görenler şaştı kaldı

Türkiye'nin Oscar adayı Kuru Otlar Üstüne filmi ile gündemde olan Nuri Bilge Ceylan, Adana Film Festivaline katıldı. Festival öncesinde soruları yanıtlayan ünlü yönetmen eşi ile atıştı. Eşine 'Oyuncuları zorluyorsun, kilitleniyorlar' diyen Ebru Ceylan sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-09-2023 00:09

Melis Sezen yazı bitiremedi! Bikinili pozlar geldi

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı kareler ile beğeni toplamaya devam ediyor. Venedik Film Festivali pozlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu yazı bitirmediğinin mesajını bikinili pozlarıyla verdi.

Magazin 19-09-2023 08:18

Türk sinemasının efsanelerine bir ödül daha! Türkan Şoray ve Kadir İnanır Altın Koza'da!

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Türkan Şoray ve Kadir İnanır, bir ödülle gündeme geldi. Selvi Boylum Al Yazmalım filmiyle izleyicilerin kalbine taht kuran ikili, yıllar sonra yeniden bir arada görülecek.

Magazin 13-09-2023 18:27

Dilan Çiçek Deniz iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Yüzündeki değişim dikkat çekti

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz son olarak Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli bir aşk yaşamıştı. Geçtiğimiz günlerde Venedik Film Festivali'ne katılan güzel oyuncu cesur tarzıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Ünlü isim bu defa süper mini elbisesiyle iddialı pozlar verdi. Deniz'in yüzündeki değişim yine olay oldu.

Magazin 09-09-2023 16:47

Esra Bilgiç de Melis Sezen gibi şekilden şekle girerek poz verdi!

Oyuncu Esra Bilgiç de meslektaşı Melis Sezen gibi Venedik Film Festivali’nde poz verirken şekilden şekle girdi. Esra Bilgiç'in hareketlerini görenler "Çok da güzel kadın ne gerek var" yorumlarında bulundu.

Magazin 08-09-2023 14:55

Merve Dizdar cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorumlar dikkat çekti! 'Aynı elbiseyi...'

Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa iddialı pozlarıyla olay oldu. Transparan bir elbise giyen Dizdar bu seçimiyle herkesi şaşırttı. Güzel oyuncunun gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Merve Dizdar'ın giydiği bu elbiseyi daha önce başka bir ünlü oyuncunun da giydiği ortaya çıktı.

Magazin 08-09-2023 12:38

Esra Bilgiç kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı yaktı geçti

Güzel oyuncu Esra Bilgiç son yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Venedik Film Festivali için İtalya'da bulunan Halime Sultan rolüyle hafızalara kazınan Esra Bilgiç'in kırmızı elbisesiyle verdiği pozlar sosyal medyayı yaktı geçti.

Magazin 07-09-2023 10:37

Özge Gürel iddialı pozlarıyla beğeni topladı! Doktorlar’ın yıldızı kayıtsız kalamadı

Serkan Çayoğlu ile mutlu bir evlilik yürüten Özge Gürel Venedik Film Festivali’ne katıldı. Güzelliği ile ilgili odağı olan Gürel’in iddialı tarzı festivale damga vurdu. Ünlü ismin pozlarına Doktorlar dizisinin yıldız isimlerinden biri olan Gamze Topuz da kayıtsız kalamadı.

Magazin 06-09-2023 11:34

Esra Bilgiç Venedik'te dikkatleri üzerine topladı! Güzelliği hayran bıraktı

Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan ve en son Atatürk dizisinde rol alan Esra Bilgiç festivale katılmak için Venedik'e gitti. Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda yürüyecek olan Bilgiç güzelliğiyle adeta hayran bıraktı.

Magazin 06-09-2023 11:31

Tansu Dayan, Melis Sezen'in poz vermesiyle dalga geçti! Memedeki şişe kapakları...

Venedik Film Festivali'nde poz verirken farkı şekillere giren ve kollarını yukarı kaldıran Melis Sezen'in pozları sosyal medyanın diline düştü. Fenomen Tansu Dayan da o anları ti'ye aldı. Sezen fenomene yorum yapmadan geçemezken Dayan oyuncunun sütyensiz halini de atlamadı.

Magazin 05-09-2023 15:05

Geniş Aile'nin Kahveci Devir Abi'si Mustafa Uzunyılmaz yolda kalp krizi geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

63 yaşındaki oyuncu Mustafa Uzunyılmaz'ın sağlık durumu merak ediliyor. Mustafa Uzunyılmaz yolda yürürken fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi yapılan Mustafa Uzunyılmaz‘ın iddiaya göre kalbine stent takıldı.

Magazin 05-09-2023 11:43

Melis Sezen festivale beyaz elbisesiyle damga vurdu! Büyük ilgi gördü

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı kareler ile beğeni toplamaya devam ediyor. Venedik Film Festivali'ne katılan ve sütyensiz seçimiyle dikkat çeken Sezen'in pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-09-2023 10:16

Adriana Lima Venedik Film Festivali'nde iddialı tarzıyla boy gösterdi! Kilolu hali çok konuşulmuştu

Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermesiyle adından söz ettirmişti. Doğum kilolarıyla çok konuşulan bir dönemin seksi modeli Venedik Film Festivali'nde de iddialı tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 05-09-2023 07:39

Dilan Çiçek Deniz festival tarzıyla ilgi çekti! İddialı pozları olay oldu

Son günlerde yüzündeki değişimle dikkat çeken ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, bir markanın davetlisi olarak bu yıl 80'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne katıldı. Festival tarzıyla dikkat çeken Deniz'in iddialı ve cesur tarzına yorum yağdı.

Magazin 04-09-2023 14:54

Demet Özdemir iddialı pozlarıyla beğeni topladı! Shopsuz halini görenler inanamadı

Şimdilerde Adım Farah dizisinde rol alan Demet Özdemir Venedik Film Festivali'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü aldı. İddialı tarzıyla dikkat çeken Özdemir'in shopsuz ve filtresiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-09-2023 09:38

Demet Özdemir, Venedik Film Festivali'nde beline kadar yırtmacıyla boy gösterdi! Pozları olay oldu

Venedik Film Festivali kapsamında bu yıl 21'incisi düzenlenen Kineo Ödül Töreni'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü alan Demet Özdemir tarzıyla gündemde. Oğuzhan Koç ile boşanması sonrası sık sık gündeme gelen oyuncu beline kadar yırtmacıyla olay pozlara imza attı.

Magazin 03-09-2023 09:38

Özge Özacar festivale damga vurdu! Kırmızılar içindeki pozlarına beğeni yağdı

En son Kısmet dizisinde Melike karakterine hayat veren Özge Özacar Venedik Film Festivali’ne katıldı. Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan Özacar elbisesiyle verdiği pozlarla büyüledi.

Magazin 02-09-2023 21:49

Demet Özdemir'in festival tarzı olay oldu! Eteğinin fiyatını duyan inanamadı

Şimdilerde Adım Farah dizisinde rol alan Demet Özdemir Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi. Festivalde 'Uluslararası En İyi Oyuncu' ödülünü alan Özdemir'in tarzı sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-09-2023 14:54

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a Venedik Film Festivali'nden büyük ödül!

Bu yıl 80'incisi gerçekleştirilecek olan Venedik Film Festivali bugün başlıyor. Festival, 9 Eylül Cuma günü sona erecek. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Venedik Film Festivali’nde ödüle layık görüldü.

Magazin 30-08-2023 23:24

Dua Lipa mini şortuyla poz verdi! Giymesen de olurdu

Kısa bir süre önce kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras ile yeni bir aşka yelken açan Dua Lipa, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Güzel şarkıcı minicik şortuyla son olarak kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 28-08-2023 14:33

Yeşilçam'ın kötü adamı Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu da çok ünlüymüş! Kuruluş Osman'ın yıldızıymış

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hayati Hamzaoğlu, rol aldığı sayısız filmle Yeşilçam tarihine adını altın harflerle yazdırdı. 200'den fazla filmde akıllarda kalan Hayati Hamzaoğlu, Yeşilçam'ın en iyi kötü adamlarından biriydi. Pala bıyıkları ve sert bakışlarıyla dikkat çeken Hamzaoğlu, 23 yıl önce hayata gözlerini kapadı. Ödüllü oyuncu Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu da çok ünlü bir isim çıktı. Hamzaoğlu'nun oğlunun kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 03-08-2023 17:20

Fragmanı çok konuşuldu! Venedik Film Festivali'nin açılış filmi Zendaya'lı Challengers

"La La Land" filminin ödüllü yönetmeni Damien Chazelle'in jüri başkanlığı yapacağı Venedik Film Festivali'nin açılış filmi belli oldu. Zendaya'nın başrolde olduğu ve fragmanı çok konuşulan Challengers açılış filmi olacak.

Magazin 07-07-2023 15:18

Hande Erçel poz verirken şekilden şekile girdi! Tarzına beğeni yağdı

Hakan Sabancı ile birliktelik yaşayan ve Cannes Film Festivali'ndeki tarzıyla uzun süre konuşulan Hande Erçel bu defa yüzü olduğu markanın davetine katıldı. Geceye tarzıyla damga vuran Erçel bu defa poz vermek için şekilden şekile girdi. Ünlü ismin bu halleri Hafsanur Sancaktutan'ı akıllara getirdi.

Magazin 20-06-2023 09:01

Hande Erçel sütyensiz tarzıyla nefes kesti! Dekolteli pozu olay

Hakan Sabancı ile birliktelik yaşayan ve Cannes Film Festivali'ndeki tarzıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel'den iddialı pozlar gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu bu defa sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Hande Erçel'in göğüs dekolteli pozuna beğeni yağdı.

Magazin 14-06-2023 10:18

Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanmıştı! Merve Dizdar Ömer'in sezon finali partisine damga vurdu!

Merve Dizdar, Cannes Film Festivali'ndeki başarısıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı ödüllü oyuncu, rol aldığı Ömer dizisinin sezon finali partisine damga vurdu. Dizi ekibi Merve Dizdar'ı dakikalarca ayakta alkışladı.

Magazin 12-06-2023 00:01

Hande Erçel eteğini kaldırıp paylaştı! Dekoltesi ve pozları olay oldu

Hakan Sabancı ile Cannes Film Festivali'nde boy göstermesiyle günlerce gündemde kalan oyuncu Hande Erçel o günlere dönüp yeni pozlarını paylaştı. Hande Erçel'in göğüs dekoltesi ve eteğini kaldırarak verdiği pozlar olay oldu.

Magazin 09-06-2023 07:00

Ödül törenindeki konuşması gündem olmuştu! Melek Mosso konserini iptal etti

Ünlü oyuncu Merve Dizdar'ın Cannes Film Festivali'ndeki ödül konuşmasından sonra şarkıcı Melek Mosso'nun PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'nde yaptığı konuşma sosyal medyada gündem olmuştu. Yaptığı konuşma ile tepki çeken ünlü isim Instagram hesabından açıklama yaparak konserini iptal ettiğini duyurdu.

Magazin 07-06-2023 16:51

Merve Dizdar'dan sonra Melek Mosso ödül konuşmasıyla gündemde! Kimse beni susturamayacak

Oyuncu Merve Dizdar'ın Cannes Film Festivali'ndeki ödül konuşmasından sonra şimdi de şarkıcı Melek Mosso'nun PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'nde yaptığı konuşma gündem oldu. Melek Mosso'nun konuşması sosyal medyayı salladı

Magazin 06-06-2023 11:38

2. Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali başladı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali başladı.

Yurthaber 02-06-2023 07:40

Merve Dizdar, Cannes konuşmasına açıklık getirdi! Hepimizin bir mücadelesi var

Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı "Kuru Otlar Üstüne" filmindeki rolüyle 76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar bazı kesimler tarafından konuşması sebebiyle eleştiriliyordu. Merve Dizdar konuşmasına dair yanlış anlaşılmalara açıklık getirdi.

Magazin 30-05-2023 11:50

Merve Dizdar sahneye çıktı, Alice Müzikali'nde oyun durdu! Duygularını böyle paylaştı

Cannes Film Festivali’nde Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar ülkeye döner dönmez soluğu sahnede aldı. Başarılı oyuncu Alice Müzikali'nde sahneye çıktığı an alkış yağmuruna tutuldu ve bir süre oyun durdu.

Magazin 30-05-2023 09:15

Tamer Karadağlı'dan Merve Dizdar'a olay sözler! “Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu?”

Kuru Otlar Üstüne filmindeki performansı ile Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar'ın konuşmasına tepki gösterenler arasında ünlü isim Tamer Karadağlı da yer aldı. Karadağlı, Dizdar’ı önce tebrik etti sonra ise eleştirilerini dile getirdi.

Magazin 29-05-2023 22:16