Firar Haberleri

Tarla için kardeşini öldüren şüpheli 2 yıl sonra yakalandı

Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı Keçikalesi beldesinde 2022 yılında tarla anlaşmazlığı yüzünden kardeşini öldürüp olay yerinden firar eden şahıs, jandarma ekipleri tarafından 2 yıl aradan sonra saklandığı yerde yakalandı.

Yurthaber 2024-04-15 15:56:50

Cinayetten yargılanıyordu... Tarkan’ın kuzeni Servet Tevetoğlu hakkında karar verildi!

İstanbul Esenyurt’ta iş yerinde önce silah ile vurulan daha sonra ise dükkanda yakılarak öldürülen Ercan Gönülkırmaz cinayetine ilişkin ünlü şarkıcı Tarkan’ının kuzeni Servet Tevetoğlu ve diğer 5 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, 5 sanığın "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Tevetoğlu, daha önce de kefaletini ödemeden açık cezaevinden firar etmiş, Edirne'de yakalanmıştı.

Magazin 2024-04-05 14:28:42

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! İkinci kez kaza yerine gitmiş, firar için baba da arabadaymış: Sürekli annesine bunu söylemiş

Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçtığı olayla ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre Eylem Tok'un oğlunu eve bıraktıktan sonra ikinci kez kaza yerine gittiği, firar için evden çıkılırken ilk önce hastaneye diye çıkıldığı, daha sonra da havalimanına gidildiği belirlendi. Eylem Tok'un çalışanı firar için evden çıktılarında ise babanın öndeki araçta olduğunu belirtti. T.C.'nin ise sürekli annesine "Anne beni affet araç pert oldu" dediği öğrenildi.

Haber 2024-03-10 22:25:26

Kaçmalarında doktor babanın da parmağı var iddiası! Eylem Tok ile oğlu firar ederken sessizliğini koruyordu, sosyal medya hamlesi dikkatlerden kaçmadı

Kazada bir kişinin ölmesine yol açan oğlunu önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçıran yazar anne Eylem Tok gündemden düşmezken bu kez sessizliğini koruyan doktor babadan dikkat çeken bir sosyal medya hamlesi geldi. Ayrıca anneyle oğlunun firarında "Hiçbir şeyden haberim yok" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur'un parmağı da olduğu öne sürüldü.

Haber 2024-03-08 13:22:16

Mersin Adliyesinde ‘güvenlikli bekleme salonu'ndan’ firar ile ilgili açıklama!

Mersin'de adliyede duruşmalara getirilen hükümlü veya tutukluların mahkeme öncesi konuldukları ‘güvenlikli bekleme salonu’ndan 2 hükümlünün firar etmesi ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama yapıldı. Firarilerden birinin yakalandığı belirtilen açıklama, konu ile ilgili yürütülen soruşturmada hükümlülerin firar etmesine yardım ettiği iddiasıyla 2 kişinin tutuklandığı kaydedildi.

Haber 08-03-24 01:01

Silahlı çeteler hapishane bastı, 4 bine yakın mahkum firar etti! Haiti'de çatışmalar yayılıyor, ölü sayısı artıyor

Haiti'de tam anlamıyla kaos yaşanıyor. Çetelerin hapishaneye düzenlediği silahlı saldırı sonrası 3 bin 600 mahkum firar ederken, çatışmalar ülke sokaklarına yayıldı. Bir süredir Başbakan Ariel Henry'in istifası talebiyle protestolar düzenlenen ülkede, binlerce kişi sık sık polisle karşı karşıya geliyor.

Haber 04-03-24 08:47

Erzurum'da cezaevinden firar eden eşi tarafından silahla vurulan kadın yaşam mücadelesini kaybetti

Erzurum'da çeşitli suçlardan tutuklu bulunduğu açık cezaevinden firar eden hükümlü eşi tarafından 19 Şubat'ta silahla vurulan kadın tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 27-02-24 13:54

Sözde mahkeme kurdular! Bakan Yerlikaya duyurdu: Çeteler çökertildi, 47 gözaltı

İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Bursa’da eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-46” operasyonlarında; elebaşılığını Bülent Çetkin’in yaptığı Organize Suç Örgütü, elebaşılığını Osman Deliçay’ın yaptığı Organize Suç Örgütü ve elebaşılığını Muhammet Tayyar Türkeş’in(Yurt dışı firar) yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda 2 örgüt elebaşının da içerisinde bulunduğu 47 şüpheli yakalandı." dedi. Çete üyelerinin sözde mahkeme kurup tahsilat yaptıkları belirlendi.

Haber 24-02-24 10:09

Karaman'daki silahlı kavgaya ilişkin 22 sanığın yargılandığı davaya Kayseri'de devam edildi

Karaman'da silahla bir kişiyi öldürüp firar ettikten 73 gün sonra yakalanan kişinin de aralarında bulunduğu 22 sanığın yargılanmasına Kayseri'de devam edildi.

Yurthaber 23-02-24 13:41

Erzurum'da cezaevinden kaçıp eşini silahla ağır yaralayan hükümlü tutuklandı

Erzurum'da çeşitli suçlardan tutuklu bulunduğu açık cezaevinden firar eden ve iki gün önce eşini silahla ağır yaralayan hükümlü cezaevine konuldu.

Yurthaber 21-02-24 14:36

Bir il bu olayı konuşuyor! Cezaevinden firar etti, dehşet saçtı

Erzurum'da cezaevinden firar eden, 30 suç kaydı bulunan Şafak Saydam (39), kendisinden boşanmak isteyen 4 çocuğunun annesi 15 yıllık eşi Elif Saydam'ı (32) tabancayla vurarak ağır yaraladı. Saldırı sonrası kaçan şüpheli, takipteki polisler tarafından bindiği takside yakalandı. İşte detaylar...

Haber 19-02-24 17:50

İstanbul sokaklarında ameliyat kıyafetli şüpheli! Parayı ödememek için kendini bu halde sokağa attı

İstanbul'da dün akşam enteresan bir firar girişimi yaşandı. Estetik olmak için bir hastaneye başvuran ardından bıçak altına yatan yabancı uyruklu kadın operasyonun ardından ameliyat kıyafetiyle kendini sokağa attı. Çalışanlar tarafından yakalanan şüphelinin parayı ödememek kaçmaya çalıştığı iddia edildi. Yakalandığında küfürler savuran şüphelinin sokaktaki fotoğrafları ise dikkat çekti.

Haber 08-02-24 09:38

Ankara’da 3 yıldır firar olan FETÖ üyesi yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü mensubu olan, 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 3 yıldır firar ihraç polis memurunu yakaladı.

Yurthaber 31-01-24 12:21

Bilecik’te 31 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi gizli bölmede yakalandı

Bilecik’te cezaevinden firar eden ve 31 yıl hapis cezası bulunan şahıs, ikametgâhının çatı kısmındaki gizli bölmede yakalandı.

Yurthaber 31-01-24 11:50

Çanakkale'de ailesinin yaşadığı evi yakan cezaevi firarisi 9 saat sonra teslim oldu

Çanakkale'de 6 gün önce cezaevinden firar eden ve dün annesi ile kız kardeşinin yaşadığı evi yaktıktan sonra kaçan kişi, 9 saat sonra polise teslim oldu.

Yurthaber 24-01-24 12:47

Cezaevinden firar etti, hoşuna giden motosikleti arkadaşıyla çaldı

Kahramanmaraş’ta oto hırsızlık suçundan cezaevine giren bir kişi, 6 ay önce firar edip Adana’ya geldi.

Yurthaber 19-01-24 09:57

Ağrı'da 9 yıl önce cezaevinden firar eden cinayet hükümlüsü Kırıkkale'de yakalandı

"Kasten öldürme" suçundan hakkında kesinleşmiş 18 yıl 3 ay hapis cezası bulunan ve Ağrı'daki cezaevinden 2015 yılında firar eden hükümlü, Kırıkkale'de yakalandı.

Yurthaber 18-01-24 15:57

Yolda mola veren şahsa araç çarptı, kazadan sonra firar eden aracın sürücüsü aranıyor

Milas-Bodrum karayolunda mola verenbir şahsa yoldan geçen bir araç çarptı.

Yurthaber 09-01-24 08:13

Adana’da “Baygaralar” çetesinin 2 firari üyesi çiftlik evinde yakalandı

Adana’da ‘Baygaralar’ organize suç örgütüne yapılan operasyonda firar olarak aranan 2 kişi saklandığı çiftlik evinde yakalandı.

Yurthaber 05-01-24 09:45

Hakkında yakalama kararı vardı! Hablemitoğlu suikastının firari sanığı Nuri Gökhan Bozkır tutuklandı

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının sanıklarından Nuri Gökhan Bozkır hakkında mayıs ayında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verilmişti. Bu sırada başka bir dava kapsamında hapis cezasına çarptırılan Bozkır'ın firar ettiği anlaşılınca harekete geçildi: Bozkır tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 03-01-24 16:52

Firari cinayet zanlısı Aksaray’da yakalandı

Ankara’da 2019 yılında bir kişiyi öldüren ve geçtiğimiz ay tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden cinayet zanlısı Aksaray’da yakalandı.

Yurthaber 21-12-23 10:33

Çorum'daki cezaevinden firar eden hükümlü Kırıkkale'de yakalandı

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki cezaevinden firar eden ve hakkında 19 yıl 7 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Kırıkkale'de yakalandı.

Yurthaber 19-12-23 11:28

Türkiye yargılanmasını beklerken çoktan yurt dışına firar etmiş! Çarptığı kurye ölmüştü, Somali cumhurbaşkanının oğlu sırra kadem bastı

Türkiye Somali cumhurbaşkanının oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'u konuşuyor! Mohamud 30 Kasım'da İstanbul'da motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarpıp ölümüne neden oldu. Olay sosyal medyanın gündemi taşınınca harekete geçildi. Mohamud hakkında dün yurt dışına çıkış yasağı, bugün ise yakalama kararı çıkarıldı ancak Mohamud'un yurt dışına firar ettiği ortaya çıktı. Mohamud'un kazadan 2 gün sonra, bundan ise 6 gün önce kaçtığı belirlendi. Başsavcılık da olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 08-12-23 15:20

'Yurt dışına kaçtı iddiası' gündem olmuştu! Cem Garipoğlu'nun babasından dilekçe: 'Mezarı açılsın'

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmeyip yurt dışına firar ettiğine ilişkin iddialar gündem olmuştu. Münevver Karabulut'un babası mezarının açılmasını istemiş ancak yargıdan bu talebe ret cevabı gelmişti. Söz konusu gelişmeyle ilgili olarak Cem Garipoğlu'nun babası oğlunun mezarına Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Haber 06-11-23 08:14

Yer: Muğla! Polisler evde yakaladı, şaşkına çeviren sözler: 'Ne alıyorsunuz ki zaten af çıkıyor'

Muğla'da 38 motosiklet çalan ve bu suçtan tutukluyken kaldığı açık cezaevinden firar ederek yine motosiklet çalan 18 yaşındaki şahıs, polis tarafından evinde yakalandı. Adliyeye getirilen şahıs yeniden tutuklanırken şahsın yakınlarının "Ne alıyorsunuz ki zaten af çıkıyor" diye konuşması dikkat çekti.

Haber 23-10-23 10:25

Karısını öldürüp firar etmişti! Tam 22 yıl sonra yağmur ormanlarında saklanırken bulundu... Zamanaşımı talebiyle itiraz etti

Hamile karısını tam 22 yıl önce öldüren Raoan Angel Abregu yakalanmamak için firar etmişti. 20 yılı aşkın bir süredir polislerden kaçan Abregu yaşadığı Arjantin yağmur ormanlarından ortaya çıktı. Abregu suçunun zamanaşımı süresinin dolduğunu dile getirerek cezasına itiraz etti. Olaya ilişkin ise soruşturmanın devam ettiği ve henüz kesinleşen bir cezanın olmadığı belirtildi.

Trend 21-10-23 09:29

Trafik ekiplerinden kaçan sürücü lüks kamyoneti bırakıp gitti

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde trafik ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayan sürücü, aracını bırakıp firar etti.

Yurthaber 12-10-23 10:24

Karaman'daki cinayetle ilgili 22 sanık Kayseri'de yargılanıyor

Karaman'da silahla bir kişiyi öldürüp firar ettikten 73 gün sonra yakalanan kişinin de aralarında bulunduğu 22 sanığın yargılanmasına Kayseri'de devam edildi.

Yurthaber 06-10-23 14:12

Karanlık yaşamı dillere pelesenk olmuştu! 'Son Godfather' lakaplı mafya babası Matteo Messina Denaro öldü

Bulaştığı onca suçun ardından 30 yıl boyunca firar etmiş, 2023'ün başlarında yakalanarak İtalya'da parmaklıkların ardını boylamıştı... "Son Godfather" lakaplı ünlü mafya lideri Matteo Messina Denaro öldü. L'Aquila Belediye Başkanı Pierluigi Biondi, Denaro'nun ölümüyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı ifadelerle dikkat çekti.

Trend 25-09-23 11:51

Cezaevinden firar eden hükümlüler aranıyor

Düzce’de Çilimli T Tipi Cezaevi’nden firar eden 2 hükümlünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yurthaber 20-09-23 15:36

'Evde kalın' çağrısı yapıldı, okullar kapatıldı! 34 yaşındaki katil firar etti

Pensilvanya Eyalet Polisi, ABD’nin Pensilvanya eyaletinde geçtiğimiz ağustos ayında hapisten kaçan katil Danelo Cavalcante’nin dün gece saatlerinde bir evden tüfek çaldığını açıklayarak, bölge sakinlerinden evde kalmaları çağrısında bulundu. Bölgedeki okullarda güvenlik önlemi olarak eğitime ara verildi.

Haber 12-09-23 22:02

Amerika’da müebbet hapis cezası alan mahkum hapishaneden böyle firar etti! Resmen düz duvara tırmandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletindeki Chester İlçe Hapishanesi’nde gerilim filmlerini aratmayacak bir firar gerçekleşti. Eski kız arkadaşını öldürdüğü belirlenen ve müebbet hapis cezasına çarptırılan Daneelo Cavalcante isimli mahkum resmen düz duvara tırmanarak hapishaneden firar etmeyi başardı.

Trend 07-09-23 13:57

Bir haftadır her yerde aranıyordu: Eski kız arkadaşını öldürüp cezaevine giren katil böyle firar etmiş!

ABD'de Brezilya vatandaşı Danelo Souza Cavalcante iki yıl önce eski kız arkadaşını öldürmüştü. Bir haftadır polis tarafından aranan Cavalcante cezaevinden firar ettiği öğrenildi. Mahkumun kaçtığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 07-09-23 11:12

Şanlıurfa'da bir ilçeyi ayağa kaldıran olay! Kuduz hastası hastaneden kaçtı, vatandaşlar paniğe kapıldı

Şanlıurfa'da başıboş köpeğin saldırısında yaralanan ve hastaneye kaldırılan Suriyeli H.H.F., kuduz teşhisi konulup bir odaya alındı. H.H.F. odanın kilidini açıp hastaneden firar etti. Arama çalışması başlatan ekipler, H.H.F.'yi boş bir arazide buldu. H.H.F., ikna edilerek hastaneye götürülürken vatandaşlar paniğe kapıldı. İlçede panik ve tedirginlik yaratan olay üzerine kuduz hastası Suriyeli gencin temasta bulunduğu kişi veya kişilerin tespit çalışması devam ediyor.

Haber 18-08-23 19:49

Deniz Seki neden 6 ay firar ettiğini Armağan Çağlayan'a anlattı! Aslan gibi ayaktayım

Armağan Çağlayan’ın programı Gör Beni serisinin konuğu şarkıcı Deniz Seki oldu. Cezaevinde kaldığı süreçle ilgili konuşan ve 6 ay neden firar ettiğini anlatan Deniz Seki travmaları için ise “Bitti gitti, aslan gibi ayaktayım!” dedi.

Magazin 04-08-23 10:44

Kovandan firar eden binlerce arı, apartmanın balkonuna oğul yaptı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kraliçe arıyla beraber kovandan firar eden binlerce arı, apartmanın balkonuna oğul yaptı. Bal üreticisi, firar eden arıları kovana sokmak için 2 saat uğraş verdi.

Yurthaber 20-07-23 07:47

Son dakika: Gri kategoride aranan FETÖ yöneticisi yakalandı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü firari üst düzey mensuplarının yurt dışına firar etme arayışında oldukları bilgileri elde edilmesi üzerine yapılan operasyon sonucu gri kategoride aranan FETÖ yöneticisi Zekeriye Cerit yakalandı.

Haber 17-06-23 16:48

Ortağını öldürmekten aranıyordu, 17 yıl sonra yakalandı! Daha önce 3 kişiyi daha öldürmüş

Kartal'da Mehmet Ş.G. (66), 2006 yılında eski ortağı Tekin Aytar'ı (40) "Benim hakkımda ileri geri konuşuyormuşsun" diyip tabancayla vurarak öldürdükten sonra firar etti. Katil zanlısı Mehmet Ş.G., 17 yıl sonra Kartal Eğitim Hastanesi önünde yakalandı. Şüpheli Mehmet Ş.G.'nin 1998 yılında Eşi, eşinin annesi ve eşinin kardeşini öldürdüğü için cezaevine girdiği, çıkarılan aftan faydalanarak serbest bırakıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 01-06-23 11:11

Eşini öldürüp Yunanistan’a kaçmıştı, yakalanan sanık hakkında karar açıklandı

Büyükçekmece’de eşi Derya Aslan’ı öldürüp firar eden ve ardından Yunanistan’da yakalanan Sami Aslan ile onu azmettirdiği iddia edilen babası Mehmet Sırrı Aslan’ın yargılandığı davada karar açıklandı.

Yurthaber 26-05-23 11:52

Tahliye kararı verilmişti! Savcılık itiraz etti: ‘Sanıklar firar edebilir’

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında verilen tartışılan kararın ardından savcılık harekete geçti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının itiraz dilekçesinde, soruşturma devam ederken sanıklardan birinin firar ettiği, bir diğerinin ise hakkında çıkarılan kırmızı bültenden sonra Türkiye'ye iade edildiği hatırlatılarak, bu nedenle sanıkların kaçma şüphesinin bulunduğu belirtildi. Sanıkların, beyanı alınmamış tanıklara baskı yapabilecekleri ve toplanmamış delilleri karartabilecekleri ifade edildi.

Haber 20-05-23 08:36

Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 33 Olay Aydınlattı

Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada yapılan çalışmalarda; 33 faili meçhul olay aydınlatıldı, 27 faili firar şahıs yakalandı.

Yurthaber 17-04-23 15:44

Büyükçekmece’de eşini öldürdükten sonra kaçan sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet talebi

Büyükçekmece’de eşini öldürüp firar eden sanık ve azmettirdiği iddia edilen babasının yargılandığı davada mütalaa açıklandı.

Yurthaber 03-04-23 11:47

20 yıllık firar, polisin dikkati sayesinde sona erdi! Kardeşleriyle birlikte 3 kişiyi öldürmüştü

Edinilen bilgiye göre, Malatya'da 2003 yılında meydana gelen olayda, A.B. kardeşleriyle birlikte akrabalarının evine düzenledikleri baskında 3 kişiyi öldürmüştü. A.B., 20 yıldır firariydi. Ancak 20 yıllık firar, polisin dikkati sayesinde sona erdi. Şahıs, Aydın'ın Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Haber 02-04-23 09:33

Akılalmaz anlar! Kelepçeler çıkarıldıktan hemen sonra böyle firar etti

ABD’nin Oregon eyaletinde bir zanlı, mahkeme salonunda ayağındaki kelepçelerin çıkarılmasının ardından adliyeden koşarak kaçtı. Zanlı 2 saat sonra, girdiği binadaki bir dairede ihbar üzerine yakalanarak yeniden hapishaneye gönderildi.

Haber 11-03-23 16:49
abd

Deprem sonrası cezaevinden firar ettiler! Saklandıkları yerde yakalandılar

Deprem sonrası Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Cezaevinden firar eden 8 hükümlü, jandarma tarafından yakalandı.

Haber 11-02-23 22:48

CTE'den Hatay'daki cezaevinde yaşanan firar girişimi açıklaması: 12 adli hükümlü ve tutuklu yaralandı, 3'ü hayatını kaybetti

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki firar girişimiyle ilgili açıklama yaptı. Firar girişiminin önlenmesi için yapılan müdahale sırasında 12 adli hükümlü ve tutuklunun yaralandığını, hastaneye sevk edilen yaralılardan 3'ünün hayatını kaybettiğini, olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını bildirildi.

Haber 09-02-23 02:11

Çığlık çığlığa yardım istedi! Seslere koşan gardiyanlar karşılaştıkları manzarayla gülme krizine girdi

Brezilya’nın Ceres şehrindeki bir hapishanede ilginç anlar yaşandı. Rafel Valadao isimli bir mahkum hapishaneden kaçmak için bir paln yapmıştı. Beraberindeki iki mahkum arkadaşıyla hapishanenin duvarına bir delik açan Valadao, firar etmek için harekete geçti. Ancak firar girişimi mahkumların planladıkları gibi gitmedi.

Trend 21-11-22 10:10

Kırmızı bültenle aranırken Arnavutluk'ta yakalanmıştı! Salih Akkurt Türkiye'ye getirildi

Kırmızı bültenle aranırken Arnavutluk'ta yakalanan, "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ile "cezaevinden firar" suçlarından 22 yıl hapis cezası bulunan Salih Akkurt, Türkiye'ye getirildi.

Haber 09-11-22 23:33

Dünyanın en büyük iPhone fabrikasında alarm! Karantinadan firar ettiler

Çin'de iPhone telefonlarının üretildiği Zhengzhou kentindeki fabrikada çalışan işçilerin duvardan atlayarak tesisten kaçtığı görüntülendi. Görüntüler internette yayıldı. İşçiler duvar ve çitleri aşarak kaçtı. Fabrikada kaç kişide Kovid saptandığı ise bilinmiyor.

Haber 31-10-22 10:12