Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi Haberleri

İsmi gibi Melek! 3 gün önce karar verdi, 4 kişiye umut oldu

Yalova'da Melek Karakaş'ın (21), otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Karakaş’ın kazadan 3 gün önce bağışladığı organları, 4 kişiye umut oldu. Melek’in kalbi, karaciğeri ve böbrekleri Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen hastalara nakledilecek.

Haber 2024-04-18 13:59:48

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğünden açıklama geldi! Hayvanların hastane yerleşkesinde barınmasına izin verildiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü, ’Gazi Yaşar Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde ve bahçesinde başıboş hayvanların toplatıldığı için bir bakan yardımcısının araya girip tekrar hayvanları bahçeye getirtiyor’ iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.

Haber 2024-04-17 14:45:23

Uzman isim üstüne basa basa uyardı! “Erken teşhis için endoskopi şart”

Endoskopi ve kolonoskopi gibi işlemlerin erken teşhis ve bazen de tedavi için kullanıldığına dikkati çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut “Erken teşhis amaçlı endoskopi ve kolonoskopi yapılması önerilir. Kolonoskopi, kolon kanseri tanısında en güvenilir yöntemdir. Ayrıca polip ve benzeri kanser öncesi lezyonların saptanıp alınmasını sağlayarak hastaları kanserden korur. Kolon kanserinden korunmak için 45 yaşını aşmış herkese kolonoskopi önerilir” dedi.

Kadin 2024-04-16 15:55:32

İlgi odağı haline geldi! 'Vücudunun ihtiyacı olan 84 minerale sahip' Astım ve bronşit hastalıklarını tedavi ediyor

Meşhur Kağızman kaya tuzu, doğal olması ve saflığı nedeniyle ilgi odağı haline geldi. Kaya tuzu Kağızman’dan Türkiye’nin birçok bölgesine sipariş ediliyor.

Haber 2024-04-15 09:59:20

Diğer Haber Etiketleri

Yalova organ bağışı trafik kazası Diyarbakır hayvan 5 yaş ilik ishal yemek borusu endoskopi kolonoskopi kaya tuzu Konya rapor Fizyoterapist wilkinson pomad ne işe yarar Sancaktepe cinayet Mersin hastane tarsus devlet hastanesi Tokat Bursa villa yangın arka sokaklar karakteri ünlü oyuncu Boğaç Aksoy boyun fıtığı boyun fıtığı belirtiler boyun fıtığı belirtileri boyun fıtığı belirtileri nelerdir boyun fıtığı belirtisi boyun fıtığı ne iyi gelir boyun fıtığı tedavisi boyun fıtığına ne iyi gelir boyun fıtığının belirtileri mide kanaması mide kanaması belirtileri topuk ağrısı nasıl geçer Kütahya Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyonkarahisar ali kara Erzurum Organ nakli‎ Samsun Erotomani çiftler hücreler mon yapay zeka anne baba bebek tüp bebek İstanbul romatizma romatoid artrit romatoid artrit belirtileri romatoid artrit nedir romatizma neden olur romatizma belirtileri romatizma nedir romatizma tedavisi romatizmal hastalıklar demans demans hastalığı demans hastalığı nedir demans ne demek demans nedir kanser prostat kanseri prostat Akciğer‎ Beyin kemik hastalık sağlıklı yaşam tedavi karanfil Kate Middleton Lütfü Savaş Hatay Marmaris Muğla burun spreyi orucu bozar mı boğaz spreyi orucu bozan durumlar Ramazan göz damlası orucu bozar mı kulak damlası orucu bozar mı kanser kaşıntısı nasıl olur Çorum köpek Ankara Kayseri estetik Bayburt tramvay Oyuncu Settar Tanrıöğen Kocaeli kadın cinayeti kıl kurdu kıl kurdu neden olur kıl kurdu ilaç 3 saatte kıl kurdu nasıl dökülür kil kurdu nasıl geçer evde kıl kurdu zararları ameliyat hasta Kalp‎ operasyon bel fıtığı boyun ağrısı cep telefonu Aydın Nazilli yaşlı kadın doğal gaz enkaz Kahramanmaraş Düzce Şahin uçmak ısırgan otu ısırgan otu faydaları ısırgan otunun faydaları

Çalışanlar dikkat! İşe gitmemek için yaptığı şey başına büyük bela açtı: Hem kovuldu hem de 15 yıl hapsi isteniyor

Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak görev yapan 37 yaşındaki Sait U. bir tanıdığı aracılığıyla hastaneye gitmeden 4 gün rapor alıp tatile gitti. Patronu, hasta diye ziyaret etmek istedi ancak kabul edilmeyince şüphelendi. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla işten kovulan Sait U.'nun 15 yıla kadar, ona rapor hazırlayan doktor ve hemşirenin 8 yıla kadar hapsi isteniyor.

Haber 11-04-24 11:47

Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar? Wilkinson pomad reçeteli mi?

Cilt üzerinde çeşitli sebeplerden ötürü meydana gelen birçok farklı cilt rahatsızlığı vardır. Bu cilt rahatsızlıkları doğru bir şekilde tedavi edilmediği takdirde, beraberinde daha başka cilt problemlerinin görülmesine neden olabilmektedir. Wilkinson pomad, yaygın olarak ciltle ilgili sorunların iyileştirilmesinde kullanılan bir pomad çeşididir. Yalnızca eczanelerden alınabilen pomad türlerinden biridir. Peki, Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar ve reçeteli mi?

Haber 09-04-24 18:48

İstanbul'da korkunç olay! Uyuyan ailesine kurşun yağırdı

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı. Fırat daha sonra aynı silahla kendini vurdu. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Haber 06-04-24 17:39

Mersin'de kan donduran vahşet! Hastanede annesinin boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurdu

Mersin'den tüyleri diken diken eden bir cinayet haberi geldi. Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice katledildi. M.Ç. (32), yanında refakatçi olarak kaldığı annesi Selma Çiftçi'nin bıçakla boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurarak vahşice öldürdü. İşte kan donduran olayın tüm detayları...

Haber 04-04-24 09:55

Hastanede vahşi cinayet: Oğlu annesini öldürdü

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü.

Yurthaber 04-04-24 09:29

Tokat’ta 2 bin yıllık termal su, kurulan merkezle romatizma hastalarına şifa dağıtacak

Tokat ve çevresine modern ve kapsamlı bir sağlık hizmeti sunmak amacıyla inşa edilen Sulusaray Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, yakın bir zamanda kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Yurthaber 03-04-24 11:58

Bursa'da villada çıkan yangında ölen kişinin cinayete kurban gittiği belirlendi

Yangında yaralanan ve kendisini bahçıvan olarak tanıtan Ali Vurgun'un tedavi gördüğü hastanede yapılan sorgulamasında cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Yurthaber 02-04-24 13:49

DİKO’dan hasta ve hasta yakınlarına 500 kişilik iftar yemeği

Diyarbakır Kuyumcular Odası, Ramazan ayı boyunca her akşam yardımlaşma ve iftar programı çerçevesinde dün Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar yemeği verdi.

Yurthaber 02-04-24 10:29

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-24 14:48

Boyun fıtığı belirtileri nelerdir, boyun fıtığına ne iyi gelir? Boyun fıtığı tedavi edilmezse ne olur?

Günümüzde modern yaşam tarzının getirdiği uzun süreli masa başı çalışma, teknoloji kullanımı ve hareketsizlik gibi faktörler nedeniyle boyun fıtığı vakalarında artış görülmektedir. Boyun fıtığı, boyun omurlarındaki disklerin zayıflaması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Bu durum boyun omurlarının arasındaki disklerin yer değiştirmesi veya sıkışmasıyla karakterizedir.

Haber 29-03-24 11:09

Mide kanaması nedir, neden olur? Mide kanaması belirtileri ve tedavisi

Mide sağlığı, genel sağlığımızın temel taşlarından biridir. Ancak, çeşitli sebeplerle mide sorunları yaşanabilir. Bunların en ciddi olanı da mide kanamasıdır. Mide kanaması, hayatı tehdit eden bir durumdur ve erken tanı ve tedavi gerektirir. Peki, mide kanaması nedir, mide kanaması olan kişi ne yapmalı?

Haber 29-03-24 10:34

Topuk ağrısı neden olur, nasıl geçer? Topuk ağrısı için ne yapmak lazım?

Topuk ağrısı, günlük yaşamı etkileyebilen yaygın bir rahatsızlıktır ve genellikle topuk kemikleri veya yakınındaki dokuların tahrişi veya hasarı nedeniyle ortaya çıkar. Bu ağrı, ayakta durmak, yürümek veya koşmak gibi aktiviteler sırasında artabilir ve kişinin hareket kabiliyetini kısıtlayabilir. Topuk ağrısının birçok farklı nedeni olabilir ve doğru tanı ve tedavi, rahatsızlığın etkilerini hafifletebilir ve kişinin yaşam kalitesini iyileştirebilir. Peki, topuk ağrısı neden olur?

Haber 28-03-24 14:35

Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

Kütahya, modern ve nitelikli sağlık hizmetlerinde yeni bir döneme girdi.

Yurthaber 28-03-24 14:15

Afyonkarahisar'daki merkezde 7 yılda 2 bin 500 yaban hayvanı tedavi edildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (AKÜREM) bölgedeki yaralı ve yardıma muhtaç yaban hayvanlarının tedavi ve rehabilitasyonları yapılıyor.

Yurthaber 27-03-24 12:29

Motosiklet kazası sonrası beyin ölümü gerçekleşen gencin organları 5 kişiye umut oldu

Samsun'da motosiklet kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 34 yaşındaki Ali Kara'nın organları, 5 hastaya nakledilecek.

Yurthaber 27-03-24 07:46

Erotomani nedir? Erotomani kimlerde görülür, nasıl tedavi edilir? Erotomani belirtileri

Erotomani, psikiyatrik bir bozukluk olan bir tür sanrılı bozukluktur ve kişinin kendisine ilgi duymadığı bir kişiyi veya genellikle ünlü bir kişiyi, o kişinin aslında ona karşı aşk veya ilgi beslediğine inanmasıyla karakterizedir. Bu durum, genellikle gerçekdışı ve saplantılı bir şekilde, sıklıkla kişinin hayatını etkileyebilecek bir düzeye kadar devam edebilir. Peki erotomani nedir, tehlikeli mi?

Haber 26-03-24 20:01

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin 26-03-24 15:57

Epilepsi Farkındalık Günü'nde hastalıkla mücadele konuşuldu

Epilepsiye Direnen Çocuklar Derneği Başkanı Zeynep Ergün, epilepsi tedavisinin tek yönlü değil multidisipliner bir yaklaşım gerektirdiğini ve yenilikçi tedavi yöntemlerinin geliştirilmesiyle hastaların yaşam kalitesinin artırılabileceğini söyledi.

Yurthaber 26-03-24 13:21

Romatoid Artrit (İltihaplı Romatizma) nedir? Romatoid Artrit belirtileri ve tedavisi

İltihaplı romatizma ya da diğer adıyla romatoid artrit bir dizi otoimmün hastalıktır. Bu hastalıkta vücudun bağışıklık sistemi yanlışlıkla kendi dokularını hedef alarak eklem iltihabına (artrit) neden olur. Romatoid artrit, ankilozan spondilit, lupus ve psoriatik artrit gibi çeşitli iltihaplı romatizma türleri bulunmaktadır. Peki, romatoid artrit nedir, nasıl tedavi edilir?

Haber 25-03-24 20:20

Demans nedir, neden olur? Demans hastalığı belirtileri nelerdir?

Demans sadece bireyin zihinsel işlevlerini değil aynı zamanda aile bağlarını, toplumsal dinamikleri ve sağlık sistemlerini de derinden etkileyen karmaşık bir hastalıktır. Ancak bilinçli bir yaklaşımla, bu zorluğun üstesinden gelmek mümkündür. Demansla mücadelede erken tanı ve tedavi hayati öneme sahiptir

Haber 25-03-24 12:01

Uzmanından kritik uyarı: Zamanında tedavi edilmezse vücuda yayılıp ölümle sonuçlanıyor! 'Vücutta çok sinsi ilerleyen bir hastalık'

Bazı hastalıklardan erken teşhis sayesinde kurtulmak mümkün. Dünyada yaygın olarak görülen ölümcül hastalıklarından biri olan kanser ilk evrelerde tespit edildiğinde iyileşme oranı daha yüksek oluyor. Üroloji Uzmanı Dr. İsrafil Ağaoğlu, "Prostat kanseri çok çok kötü bir kanser türüdür. Zamanında tedavi edilmezse, tespit edilmezse ve atlanırsa akciğer, beyin ve kemiklere sıçrayabilecek kanserdir. En nihayetinde ölümcül bir kanserdir" dedi. İşte konuya dair detaylar...

Haber 25-03-24 07:27

En önemli 5 bitkiden biri: Birçok hastalığı önlüyor, tedavi ediyor! Gıdalara katıldığında bozulmasını engelliyor

Atatürk Üniversitesi Kimya Bölümü Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlhami Gülçin, karanfilin kanser, Alzheimera sebep olan reaktif oksijen türlerini giderdiğini ve bu hastalıkların tedavisinde de potansiyel etkiye sahip olduğunu bildirdi.

Kadin 23-03-24 13:55

Galler Prensesi Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı! Kanser olduğunu açıkladı: 'Her geçen gün güçleniyorum'

Kendisinden aylardır haber alınamayan Galler Prensesi Kate Middleton ile ilgili son zamanlarda birçok iddia ortaya atılmıştı. Bunlardan biri de Middleton'ın hayatını kaybettiği yönündeki iddiaydı. Bu iddia Middleton'ın eşi ile bir dükkandan yaptığı alışveriş görüntüsüyle yalanlanırken yeni bir gelişme yaşandı. Middleton paylaştığı videoda kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Trend 22-03-24 21:39

Son dakika: Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a seçim çalışması sırasında saldırı

Son dakika haberi: CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Lütfü Savaş'a Samandağ ilçesindeki seçim çalışması sırasında saldırı gerçekleşti. Kürsüde konuşma yaptığı sırada koşarak yanına gelen bir kişi, Lütfü Savaş'ı aşağı fırlattı. Olayın ardından açıklama yapan Savaş, psikiyatrik tedavi gören A.G. hakkında şikayetçi olmadığını ve tedavisi için her şeyi yapacağını söyledi.

Haber 22-03-24 20:09

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, Marmaris'te ziyaretlerde bulundu

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında, Marmaris ilçesinde hayvan geçici rehabilitasyon merkezini ve otogarı ziyaret etti.

Yurthaber 22-03-24 13:41

Burun spreyi ve boğaz spreyi orucu bozar mı? Burun spreyi ve boğaz spreyi sıkınca oruç bozulur mu?

11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince bazı rahatsızlık sebebiyle çeşitli boğaz ve burun damlaları kullanmak mecburiyetinde kalanlar olabilir. Yine Ramazan’da ya da daha önce alınan ve kullanılması gereken tedavi damlaları veya nemlendirici damlalar olabilir. Bu tür tedaviler esnasında ağız yoluyla alınan diğer ilaçlardaki gibi damlaların oruca zarar verip vermediği konusunda tereddütler yaşanabilmektedir. Peki, burun spreyi ve boğaz spreyi sıkınca oruç bozulur mu?

Haber 21-03-24 23:33

Hangi damla orucu bozar? Göz damlası, kulak damlası ve burun damlası orucu bozar mı?

Ramazan ayı içerisinde bazı hastalıklar nedeniyle damla kullanmak zorunda kalanlar olabilir. Ramazanda veya öncesinde reçete edilen ve bir süre kullanmaya devam edilmesi gereken tedavi damlaları veya nemlendirici damlalar olabilir. Bu gibi tedavilerde ağızdan alınan ilaçlardaki gibi damlaların da orucu bozup bozmadığı konusunda tereddütler yaşanmaktadır.

Haber 21-03-24 23:24

Kanser kaşıntısı nedir, kanser kaşıntısı nasıl olur?

Kanser dünya genelinde milyonlarca insanın hayatını etkileyen bir sağlık sorunudur. Bu hastalık vücuttaki hücrelerin kontrolsüz bir şekilde büyümesine neden olan ve çeşitli organları etkileyebilen potansiyel olarak ölümcül bir durumdur. Ancak kanser sadece bu fiziksel etkilerle sınırlı değildir. Birçok kanser hastası tedavi süreci boyunca ve hatta sonrasında yaşadıkları kaşıntı gibi belirtilerle mücadele etmek zorunda kalır. Peki, kansere bağlı kaşıntı neden olur?

Haber 21-03-24 10:46

Hitit Üniversitesi’nde fizik tedaviyi kolaylaştıran “Piezo Elektrik” ayakkabı geliştirildi

Hitit Üniversitesinde felç ya da nöropatik ağrılar nedeniyle fizik tedavi gören hastaların tedavi süreçlerini kolaylaştıran piezo elektrik (basınçla enerji üreten sistem) ayakkabı geliştirildi.

Yurthaber 21-03-24 08:17

Sahipsiz köpeklerin saldırısında ağır yaralanmıştı... Tunahan'dan sevindiren haber! Artık ailesiyle bir arada

Ankara'nın Keçiören ilçesinde boş arazide sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan ve 3 aydır hastanede tedavi gören Tunahan Yılmaz taburcu edildi. Evine gönderilen ve artık ailesiyle bir arada olan Tunahan'ın babası, oğullarının olaydan önce çok neşeli ve esprili bir çocuk olduğunu, şu an ise kendileriyle bile konuşmakta zorlandığını söyleyerek "Sakin değil. Önceki gibi espri yapmıyor. Hayat bu şekilde sıkıntılı şu anda. İnşallah düzelecek" şeklinde konuştu.

Haber 20-03-24 20:43

Estetik ameliyatı geçirdi... Hayatını kaybetti! 'Kekeleyerek konuşuyorlar' Korkunç iddia

Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi kadın, 9 saatlik ameliyattan sonra 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden kardeşi "Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının kim ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlatırken hastane konunun adli mercilere intikal ettiğini belirtip açıklama yapmadı.

Haber 20-03-24 19:09

Bayburt’ta ’Yaşlılar Haftası’ kutlandı

’Yaşlılar Haftası’ nedeniyle öğretmenevinde iftar yemeği organize edildi, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan yaşlılar ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle yemekte bir araya geldi.

Yurthaber 20-03-24 09:49

Yaralı kulaklı orman baykuşu tedavi altına alındı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde duyarlı bir vatandaş tarafından yaralı şekilde bulunan kulaklı orman baykuşu gerekli bakım ve tedavisi için Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yurthaber 18-03-24 11:17

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yarın hizmete giriyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini bildirdi.

Finans 16-03-24 10:48

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber geldi!

Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal namı diğer Apo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınmıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisini bıraktı ve Abdullah Ünal rolüne Ahmet Mümtaz Taylan hayat vermeye başladı. Peki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Taburcu oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 15-03-24 20:49

Günde 210 bin kişiyi taşıyacak: Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı 17 Mart'ta açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı'nın 17 Mart'ta açılacağını duyurdu. Uraloğlu, "Bu proje ile şehrin dışında bulunan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne ulaşım 15 dakikaya düşecek. Beş istasyonu olacak hattımız, günde 210 bin vatandaşımızı taşıyacak" dedi.

Finans 14-03-24 17:31

23 yıllık öğretmen dehşet saçtı! Kıskançlık krizine girdi, eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Kan donduran kadın cinayeti Erzurum'da meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlı Böçkün, polis tarafından yakalandı.

Haber 14-03-24 06:40

Kıl kurdu nedir, 3 saatte kıl kurdu nasıl dökülür? Kıl kurdu belirtileri ve tedavisi

Kıl kurdu enfeksiyonu, genellikle ciddi sağlık sorunlarına yol açmasa da kaşıntı, rahatsızlık ve hatta uykusuzluğa yol açabilir. En yaygın belirti enfekte kişinin anal bölgesinde kaşıntıdır, özellikle gece veya erken sabah saatlerinde daha belirgin olabilir. Bu kaşıntı, kıl kurtlarının yumurtalarını bıraktığı zamanlarda artar. Peki, kıl kurdu nedir ve nasıl tedavi edilir?

Haber 13-03-24 19:23

Samsun'da kalbinde dört rahatsızlığı bulunan hasta tek operasyonla tedavi edildi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, literatürde çok nadir görülen doğuştan kalp rahatsızlıkları bulunan 24 yaşında Resul Con, başarılı açık kalp ameliyatıyla tek operasyonla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 13-03-24 10:05

Uzun süre geçmiyorsa dikkat! İnsanların yüzde 70'i bu durumu yaşıyor... 'Son dönemlerde arttı'

Günümüzde birçok kişi boyun ağrısından muzdarip. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Canan Yıldırım, "Uzun süre geçmeyen hatta artış gösteren boyun ağrısının sebebini bulmanın tek yolu fizik tedavi hekiminizin sizi muayene etmesidir" dedi. İnsanların %70'inin hayatları boyunca en az bir kez bu durumu yaşadığını belirten uzman isim şikayetlerin son görülme sıklığının da arttığını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 12-03-24 15:19

Kalem tutamıyor, tokalaşamıyordu: El terlemesinden 1 saatlik ameliyatla kurtuldu

Samsun’da aşırı el terlemesinden dolayı kalem tutamama ve tokalaşamama gibi şikâyetleri olan genç kız, devlet hastanesinde yapılan ameliyatla tedavi oldu.

Yurthaber 12-03-24 10:36

Aydın'da 4 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinin mutfağında baygın halde bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan ve mutfakta baygın halde bulunan yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 12-03-24 07:51

Kocaeli'de anne ve 4 çocuğu, gazdan zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'de anne ile 4 çocuğu, gazdan zehirlendikleri şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 11-03-24 07:49

Enkazdan kurtarıldıktan sonra 9 ameliyat geçiren Rümeysa desteksiz adım atmaya başladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkazdan 27 saat sonra çıkarılan ve ezilmelere bağlı doku kayıpları nedeniyle 9 ameliyatın ardından yürüteç yardımıyla ayağa kalkan Rümeysa Yalçınkaya, fizik tedavi ve ayak bileği ortezi sayesinde artık desteksiz adım atabiliyor.

Yurthaber 05-03-24 11:59

Kas erimesi nedeniyle uçamayan şahinler, tedaviyle yeniden kanat çırpacak

Ağız enfeksiyonu nedeniyle uzun süre aç kalınca kasları eriyen ve uçma kabiliyetini kaybeden iki şahin, Düzce'de uzman veteriner hekimlerce uygulanan çok yönlü tedavi sayesinde yeniden göklerde süzülebilecek.

Yurthaber 04-03-24 11:38