Flash Oyunlar Haberleri

Mehmet Şimşek’ten KDV açıklaması: Net uyarı geldi! Vergi oranlarında uyumsuzluğu kontrol edecek çalışma hazır

Fişlerdeki KDV oranları için yapılan oyunlar Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yapay zekasına takıldı. Vergi kaçırana göz yumdurmayacak uygulamada çalışmalar tamamlandı. Konuya ilişkin konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak” dedi ve vergi kaçıranları çok net bir şekilde uyardı.

Finans 2024-04-08 11:10:22
KDV

Çocuklar kültür dostu okulda geleneksel oyunları öğreniyor

Giresun'da, "Kültür Dostu Okul Projesi" kapsamında oluşturulan sınıf dışı mekanlarda anaokulu öğrencilerine geleneksel oyunlar anlatılıyor, el yapımı oyuncaklarla oynamaları teşvik ediliyor.

Yurthaber 2024-04-01 11:56:55

Telefon ve bilgisayar bağımlısı kedi

Kars’ta 5 yaşındaki sahibi Asel ile birlikte sürekli cep telefonu ve bilgisayardan çizgi film ve oyunlar izleyen kedi, oyunların bağımlısı oldu.

Yurthaber 2024-03-21 09:45:47

Gözlerden uzak bir hayat... Flash TV'nin fenomen sunucusu Yalçın Çakır'ın son hali! Bakın artık ne yapıyor

Flash TV'nin fenomen sunucusu Yalçın Çakır'ın son hali ortaya çıktı. Yalçın abi olarak tanınan usta isim programın bitmesiyle birlikte kameralardan uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. İşte Yalçın Çakır'ın son hali.

Magazin 2024-03-11 15:15:01
ele

Antalya'daki sapık eğitmen skandalında yeni görüntü! Ortaokul çocukları bazen kadınlardan daha cazip gelir

Erkek öğrenci yurdundaki sapık eğitmen Türkiye'nin gündemini sarsarken bir başka görüntü daha ortaya çıktı. Antalya'da yaşanan skandalda "eğitmen" G.R.U.'nun (21) reşit olmayan çocuklara müstehcen içerikli oyunlar oynattığı, cinsel bölgelerine dokunduğu gibi iğrenç iddialar söz konusuydu. Mağdur çocukların velileriyle yapıldığı öne sürülen 'ikna' görüşmesinin görüntülerinde duyulan "Ortaokul çocukları bazen kadından daha caziptir" sözleri mide bulandırdı.

Haber 08-03-24 10:28

Tiyatro severler için mart ayı yine dolu dolu! Sahnelere renk katacak oyunları sizin için seçtik

Günlük yaşamın stresinden, karmaşasından uzaklaşıp kendinizi sanat dolu bir deneyime bırakmaya ne dersiniz? Unutulmaz performanslar, duygusal anlar ve keyif dolu dakikalar yaşamak isterseniz bu ay gösterimde olan oyunlara bir göz atabilirsiniz. Tiyatro severler için özenle seçtiğimiz birbirinden güzel oyunlar sizleri bekliyor, işte detaylar!

Magazin 29-02-24 15:49

Can Yaman'ın korumaları kameraları itmişti! Oyuncu gazetecilere ateş püskürdü: İyi oyunlar...

İtalya’da “Sandokan” dizisine hazırlanan Can Yaman, ailesini ziyaret etmek için İstanbul’a geldi. Oyuncu bir mekân çıkışı soruları yanıtsız bırakırken, yanındaki arkadaşları muhabirlerin fotoğraf çekmesine engel olmaya çalışmıştı. Yaman konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Magazin 26-02-24 09:18

Kahkaha dolu gecelere davetlisiniz! En yeni oyunlar ve sevilen stand-up gösterileri burada

Tiyatro sahnelerinin büyülü atmosferinde, kahkahalarla dolu unutulmaz akşamlar yaşamaya ne dersiniz? İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Eskişehir ve daha pek çok ildeki güncel tiyatro ve stand-up gösterimlerini bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Gülme garantili, renkli ve eğlenceli gösterimler için şimdiden yerinizi ayırtın, heyecan dolu bir kültür sanat deneyiminin tadını çıkarın! İşte detaylar...

Magazin 21-02-24 17:13

Herkesin kazandığı bir yarış StartGate Global Game Jam’24

StartGate, dünyanın en büyük oyun geliştirme etkinliği Global Gam Jam’in (GGJ) bu yılki adreslerinden biri oldu. StartGate Global Game Jam’24 kapsamında bir araya gelen 16 takım, 48 saat boyunca yaratıcılıklarının sınırlarını zorladı. “Beni Güldür” GGJ global temasında ve StartGate’in, JCI iş birliğinde organize ettiği “Nitelikli Eğitim” temalı alt yarışma kategorisinde oyunlar üretildi.

Haber 06-02-24 18:10

Twitch yayıncısı Nazar Toyoğlu'ndan şoke eden açıklama! Ekip arkadaşının cinsel saldırısına uğradığını söyledi... Dost sandığımız...

Twitch'te 'Counter-Strike' serisine ait oyunlar oynadığı sırada açtığı yayınlarla tanınan ve kısa sürede fenomene dönüşen Nazar Toyoğlu, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı cinsel saldırı itirafıyla gündem oldu. Twitch'te 'nanazort' kullanıcı adıyla tanınan Toyoğlu, ekip arkadaşlarından biri tarafından taciz edildiğini gözyaşları içinde anlattı.

Trend 19-01-24 12:11

Böyle asker eğlencesi olmaz

Bursa’da askere uğurladıkları arkadaşları için eğlence yapan grup, şehrin en işlek caddesinde yolu kesip oyunlar oynarken trafikte uzun kuyruklar oluştu.

Yurthaber 12-01-24 10:10

Epic Games Store nedir? Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Günümüzde pek çok kişi internet üzerinden farklı oyunlar indirmekte ve oynamaktadır. İnternet ortamında farklı özellikleriyle öne çıkan çok sayıda dijital oyun platformu bulunmaktadır. Epic Games Store da bu dijital oyun platformları arasında yer almaktadır. Bir oyun mağazası olarak da bilinen bu platform üzerinden kolayca oyunlar indirilebilmektedir. Oyun severler bu platform sayesinde çok sayıda oyuna erişim sağlayabilir. Peki, Epic Games Store nedir ve Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Haber 10-01-24 19:13

StartGate Ev Sahipliğindeki Mağara Jam 23’te Final: Sınırlı Zaman, Sınırsız Yaratıcılık, 3 Büyük Ödül

Türkiye’nin en büyük oyun geliştirme maratonu Mağara Jam'in 23’üncü edisyonunda kazananlar belli oldu. StartGate Campus’te düzenlenen ödül töreninde Makinerik, İşte Bu Parça ve Jutholmen isimli oyunlar ilk 3’e girdi. Kazanan oyunların 6 kriterde detaylıca incelenerek belirlendiğini ifade eden Mağara Jam Kurucusu Ataberk Palacıoğlu, “Bu yoğun katılımlı ve güzel etkinliği StartGate’de yapmış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Haber 28-12-23 10:46

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 kaç TL?

Rockstar Games'in Grand Theft Auto (GTA) serisi oyun dünyasında devrim yaratan bir fenomen oyunlar arasındadır. Şehirleri keşfetme imkânı, hikaye modu ve aksiyon içerikli atmosferi ile GTA, bazı oyunseverleri kendine çekmeyi başarmaktadır. GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 ile bu serüvenin bir adım daha ileri taşınması beklenmektedir. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak, kaç TL olacak?

Haber 26-12-23 12:15

Bitcoin Analizi: 42 bin dolar direncinde

ABD özel sektörü, S&P Global'in öncü PMI endeksine göre, Aralık ayında faaliyet büyümesinin çok hafif bir şekilde hızlandığını gösteriyor. Endeks, tahmini flash olarak 51 seviyesinde, önceki ay kesin olarak 50,7 seviyesindeydi.

Finans 17-12-23 08:53

En iyi araba oyunları nelerdir? En güzel araba oyunu hangisi?

Teknolojinin hızlı ilerleyişi, oyun dünyasını da derinden etkileyerek adrenalin tutkunlarına daha heyecanlı bir deneyim sunmaktadır. Oyunlar sadece bir eğlence aracı olmanın ötesine geçerek kullanıcılarına gerçekçi ve etkileyici bir dünyada yol almanın, hızın ve rekabetin keyfini çıkarma şansı vermektedir. Özellikle araba oyunları bu tutkuyu doyasıya yaşamak isteyenler için bir cennet sunmaktadır.

Haber 16-12-23 20:37

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Orta Doğu'da oynanan oyunlar bozulacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gazze'de 1 aydır süren savaşa ilişkin yeni açıklama yaptı. Ateşkes çağrısı yapmayan ülkelere "Bu ayıp onlara yeter" sözleriyle tepki gösteren Yılmaz, "Orta Doğu'da oynan oyunlar elbet bozulacak" dedi.

Haber 05-11-23 15:07

Yaşlandırma tekniği değil gerçek! Fenomen sunucu Yalçın Çakır yıllar sonra ortaya çıktı! Değişimiyle şaşırttı

Flash TV'nin fenonem sunucusu ve Yalçın Abi olarak bilinen Yalçın Çakır, programın bitmesiyle birlikte kameralardan uzak bir hayat yaşamaya başladı. Programdaki tavırları ve kullandığı yöntemlerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çakır'ın son hali şaşırttı.

Magazin 04-11-23 20:45

Son anları ortaya çıktı! Saldırıdan saatler önce... Hastanede eğlenmeye çalışıyorlardı, son nefeslerini de orada verdiler

El-Ehli Baptist Hastanesi'nde çekilip İsrail'in korkunç saldırısından yalnızca 22 saat önceki görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde onlarca çocuğun hastane bahçesinde savaşın gölgesinde oyunlar eşliğinde neşe bulmaya çalıştığı anlar görüldü. Yüzlerinde tebessüm görülen o çocuklar son nefeslerini de o hastanede verdi.

Haber 18-10-23 14:00

FETÖ’den ihraç edilen profesör hakkında şoke eden iddialar: Cinsel istismar, ketamin, hipnoz…

İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'nda görevli iken FETÖ üyesi olduğu ortaya çıkan ve görevinden alınan Prof. Dr. Süleyman S. Z.'nin cinsel istismar, ketamin ve hipnoz ekseninde çevirdiği oyunlar duyanları şoke etti. Çocuk psikiyatristliği yapan FETÖ üyesinin soruşturma sonrasında çocukları anestizeye başlattığı öğrenilirken, çocuklara zeka testi yaptırıp ailelerine "sizin çocuklarınız zeki, yurt dışında tanıdıklarım var orada eğitim görsün" diyerek FETÖ'ye üye kazandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haber 16-09-23 11:38

GTA San Andreas hileleri ve şifreleri: GTA San Andreas araba, silah, uçak hileleri

Grand Theft Auto San Andreas oyunu, macera dolu bir video oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Kısaca GTA olarak da adlandırılan bu oyun, dünya çapında da oldukça popülerdir. Bu tür oyunlar içerisinde çoğunlukla zorlu görevler bulunmaktadır. Bu görevleri daha basit bir şekilde geçmek için oyun severler hilelere ve hile kodlarına başvurmaktadır. Bu hileler aracılığı ile seviyeleri daha hızlı bir şekilde atlamak mümkündür. Peki, GTA San Andreas hileleri ve şifreleri nelerdir?

Haber 13-09-23 20:42

İnternetsiz oyunlar: İnternetsiz oynanan offline mobil oyunlar

Oyun denildiğinde ilk akla gelen online yani çevrimiçi oynanan video oyunlarıdır. Bu oyunlar bilgisayar üzerinden oynanabildiği gibi akıllı cep telefonları üzerinden de oynanır. Özellikle mobil cihazlar aracılığı ile oynayan çok sayıda kullanıcı vardır. Ancak bazı zamanlarda internetin olmadığı durumlarda kullanıcılar offline oyun arayışına girer. Günümüzde internete bağlanarak oynanılan oyun kadar internetsiz de oynanabilen çok sayıda oyun mevcuttur. Peki, internetsiz oyunlar nelerdir?

Haber 13-09-23 20:41

Strateji oyunları: PC ve mobil için en iyi strateji oyunlar

Strateji oyunları adından da belli olduğu üzere oyun içerisinde stratejik olarak hamle yapmanıza olanak tanıyan, kendi oluşturduğunuz özel taktiklerle rakibinizi mağlup etmenize fırsat sunan oyunları kapsamaktadır. Ayrıca bu tür oyunlar kişilerin karar verme ve düşünme yetilerini de geliştirmesinde büyük bir rol oynamaktadır. Peki, strateji oyunları nelerdir, PC ve mobil için en iyi strateji oyunlar hangileridir?

Haber 12-09-23 19:47

Arkadaşlarla oynanacak online multiplayer mobil oyunlar: Telefonla çoklu oynanan multiplayer mobil oyunlar nelerdir?

Teknoloji alanında yaşanan birçok önemli gelişme vardır. Bunlardan biri de online yani çevrimiçi oynanan oyunlardır. Artık günümüzde hem bilgisayar hem de cep telefonları üzerinden birbirinden farklı oyunlar oynanabilmektedir. Hal böyle olunca çoğu kişi tek başına oynamak yerine daha eğlenceli olması adına birden fazla kişiyle oynanabilen oyunları bulmaya çalışmaktadır. Peki, arkadaşlarla oynanacak online multiplayer mobil oyunlar nelerdir?

Haber 12-09-23 19:45

AMAZON PRIME GAMING ÜCRETSİZ OYUNLARI: 2023 Eylül ayı Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları neler, nasıl alınır?

Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Eylül ayı içerisinde her gün farklı oyunlar kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak. Bu kapsamda oyun tutkunlarının Football Manager 2023 ile ilgili yaptıkları sorgulamalar hız kazandı. Peki, 2023 Eylül ayı Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları neler? Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar nasıl alınır?

Haber 07-09-23 14:28

Paylaşımlı ekran kartı nedir, nasıl kullanılır? Paylaşımlı ekran kartı ne işe yarar?

Bilgisayarlar insanların hayatını pek çok yönde kolaylaştıran elektronik cihazlardan biridir. Bilgisayar sayesinde yerimizden kalkmadan alışveriş yapabilir, film veya dizi izleyebilir, işlerimizi çevrimiçi olarak yürütebilir ve yine online oyunlar oynayabiliriz. Teknolojinin en önemli nimetlerinden biri olarak görülen bilgisayarları satın alırken öncelikli olarak donanım sistemleri incelenir. Bu donanım sistemleri arasında ekran kartı da bulunur. Peki, paylaşımlı ekran kartı nedir, nasıl kullanı

Haber 28-08-23 11:17

FPS ölçme nedir, nereden yapılır? Bilgisayarda FPS ölçme testi nasıl yapılır, FPS ne işe yarar?

Bilgisayarlar gerek çalışırken gerek bir şeyler izlerken gerekse de oyun oynarken sıklıkla tercih ettiğimiz bir cihazdır. Özellikle çoğu son teknoloji oyunlar bilgisayarlar üzerinden oynanır. Ancak oyun oynarken bazı durumlarda kullanıcılar oyunun takılmasından, görüntünün donmasından veya çok geç yüklenmesinden şikâyet eder. Bu durum FPS denilen değerin düşük olmasından kaynaklıdır. Peki, FPS ne işe yarar ve bilgisayarda FPS ölçme testi nasıl yapılır?

Haber 28-08-23 11:16

MasterChef'te torpil iddiası ortalığı karıştırdı! O yarışmacı stüdyoyu terk etti! Tillahınız gelsin bir şey olmaz

MasterChef All Star ödül oyunu gecesinde yaşanan tartışma bölüme damgasını vurdu. Oyunlar başlamadan yapılan değerlendirme esnasında yarışmacılar arasında tartışma çıktı. Tansiyonun oldukça yükseldiği tartışmaya şefler müdahale etti.

Magazin 18-08-23 22:01

PC için ücretsiz yarış oyunları: En iyi yarış oyunları hangileri?

Dünya çapında ilgi gören PC oyunları hem internet üzerinde bu amaçla kurulan platformlar üzerinden online olarak hem de satın alıp bilgisayara indirilerek oynanabiliyor. Yüksek rakamlara satılan oyunların yanı sıra internet üzerinden kolaylıkla ulaşılabilecek ücretsiz PC oyunları da bulunuyor. Bu oyunlar arasında en sık tercih edilen oyun türlerinden biri de yarış oyunları oluyor.

Haber 15-08-23 04:09

Flash bellek kısayol virüsü temizleme: USB virüs temizleme işlemi

Bilgisayar veya dizüstü laptoplarda veri olarak saklanan pek çok bilgi bulunmaktadır. Bu bilgilerin bir başka deyişle dosyaların bilgisayar dışında saklandığı ve depolandığı yer flash bellek ismiyle bilinen bir bellek çeşididir. Bilgisayardan yanlışlıkla silinen bir dosya silinmeden önce flash belleğe atılmışsa o dosya tekrardan bilgisayara yüklenebilir. Ancak bazı durumlarda bu bellek türlerinde virüs sorunu ortaya çıkabilir. Peki, flash bellek kısayol virüsü temizleme nasıl yapılır?

Haber 14-08-23 19:37

9 taş nasıl oynanır? Dokuz taş oyun kuralları ve taktikleri

Çok uzun süreler önce icat edilmesine rağmen günümüzde hala oynanan ve dönem dönem popülerliği artan bazı oyunlar vardır. Bu oyunların çoğunluklu olarak bireysel gelişime katkı sağladığı kabul edilmiştir. Bir zeka oyunu olarak kabul edilen, iletişim ve empati gibi yeteneklere katkı sağladığı bilinen dokuz taş oyunu da bu oyunlar arasında yer alır. Oyunun tarihçesinin benzeri diğer oyunlar gibi yüzlerce yıl öncesine dayandığı bilinmektedir.

Haber 27-07-23 04:27

Tabu nasıl oynanır? Tabu oyunu kuralları nelerdir?

Bazı oyunlar çok eski tarihlere dayandığı halde ve yüzlerce yıl önce icat edilmesine rağmen günümüzde varlıklarını sürdürmeyi başarmıştır. Bazen de icadı daha yakın bir döneme dayanan oyunlar kısa süre içinde tüm dünyada benimsenmiş ve sevilmiştir. Tabu oyunu da bir kutu oyunudur ve bin dokuz yüzlü yılların sonlarında piyasaya sürülmüş yakın dönem oyunu olmasına rağmen bir anda tüm dünyada oynanmaya başlamıştır.

Haber 27-07-23 03:41

Körebe nasıl oynanır? Körebe oyununun kuralları nelerdir?

Evrensel olan ve tarihi çok eski zamanlara dayanan bazı oyunlar vardır. Bu oyunların bir kısmı sadece çocuklara hitap ederken bir kısmı yetişkinler tarafından da oynanabilir. En eski çocuk oyunlarından biri de on altıncı yüzyılda dahi izlerine rastlanan körebe oyunudur. Ülkemizde de özellikle çocukların sokaklarda oyun oynadığı seksenli ve doksanlı yıllarda en çok oynanan oyunlardan biridir.

Haber 27-07-23 03:17

Amiral battı nasıl oynanır? Amiral battı oyununun amacı nedir?

Günümüzde hala oynanan ve tüm dünya tarafından bilinen birçok oyunun tarihi çok eski zamanlara dayanır. Bu tür oyunlar zaman içinde geliştirilmiş ve günümüze uyarlanarak son hallerini almıştır. Geçmişi 1. Dünya Savaşı yıllarına dayanan Amiral Battı da bu oyunlardan biridir. Belli kurallar doğrultusunda oynanan oyun, daha önceki zamanlarda oynanan farklı oyunlarla da benzerlik göstermektedir.

Haber 27-07-23 01:51

Jenga nasıl oynanır? Jenga nedir, oyun kuralları nelerdir?

Farklı oyunlar farklı yetenekleri geliştirmeye yönelik olarak icat edilmiştir. Bu tür oyunlardan biri de dengeye dayalı olarak oynanan hem dikkati hem de stratejik düşünme yeteneğini geliştirdiği kabul edilen Jenga oyunudur. İlk kez bin dokuz yüzlü yılların sonlarına doğru piyasaya sürülmüş olan Jenga oyunu Londra’da görüldükten sonra kısa süre içinde tüm dünyaya yayılmıştır.

Haber 27-07-23 00:14

Monopoly nasıl oynanır? Monopoly oyunu kuralları nelerdir?

Kutu oyunları olarak da bilinen çeşitli oyunlar vardır. Bu oyunların çoğu eski zamanlara ve çok eski tarihlere dayanır. Yüzlerce yıl önce icat edilen birçok oyunun modern versiyonu bugün güncellenmiş halleri ile hala varlıklarını sürdürmektedir. Monopoly isimli kutu oyunu da bin dokuz yüz otuzlu yılların ortalarında milyonlarca kişi tarafından tanınmış ve benimsenmiş, birden fazla kişi ile oynanan bir oyundur.

Haber 26-07-23 22:43

Domino nasıl oynanır? Domino oyunu kaçta biter?

Tüm dünyada bilinen ve sık olarak oynanan oyunlardan biri de domino oyunudur. Diğer tüm oyunlar gibi belli başlı kurallar doğrultusunda oynana domino oyunu domino taşları ile oynanır. İlk kez oynanması on sekizinci yüzyıla kadar ulaşmış olan domino oyununun İtalya kökenli olduğu ancak ilk kez Fransa’da ve daha sonra Fransızlar aracılığı ile zamanla tüm dünyaya yayıldığı kabul edilmiştir.

Haber 26-07-23 22:24

Sudoku nasıl oynanır? Sudoku nasıl çözülür, mantığı nedir?

Çeşitli oyunların, hafıza, zekâ, yetenek gibi birçok farklı konuda yararlı olduğu bilinir. Online olarak internet sitesi üzerinden de oynanabilen bu oyunlar arasında en popüler olanlardan biri de sudokudur. Japonya’da doğduğu bilinse de ilk kez Amerika’da görülen ve kısa süre içinde tüm dünyada yaygınlaşan bu oyun her yaşa hitap eden ve türlü yararları olduğu kabul edilen bir oyundur. Belli bir amaç doğrultusunda ilerlenen oyun zekâ oyunu kategorisinde değerlendirilmiştir.

Haber 26-07-23 12:13

Fetullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen yakalandı! F serisi Amerikan Doları, cep telefonları… Deliller bir bir ele geçirildi

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çaymar Esenyurt'ta yakalandı.Diğer şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 1 adet F serisi 1 Amerikan Doları, 16 bin 710 dolar, 8 adet cep telefonu, 12 adet sim kart, 2 adet dizüstü bilgisayar, çok sayıda flash bellek, DVD, hard disk ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Haber 24-06-23 13:14

“The Flash” filminden yeni “Batman” filmine çok konuşulacak transfer! Andy Muschietti yönetmen koltuğuna oturacak

Süper kahraman filmi tutkunları tarafından büyük bir merakla beklenen “The Flash” filmi 16 Haziran’da Türkiye’de vizyona girdi. The Flash filminin yönetmeni Andy Muschietti’nin yeni projesi belli oldu. Vizyondaki filminin heyecanını yaşayan Muschietti, yeni Batman filmi Batman:The Brave and the Bold'u yönetecek.

Trend 16-06-23 15:42

Afyonkarahisar'da köy imamı camiye gelen çocuklara ikramda bulunup birlikte oyun oynuyor

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde görevli bir imam, namaza gelen çocuklara bisküvi, çikolata ikram edip, oluşturduğu oyun salonunda birlikte oyunlar oynuyor.

Yurthaber 31-05-23 13:54

Arkadaşlarının gerçek yüzünü görmek isteyenlerin sahip olması gereken kutu oyunları

Kutu oyunları aile ya da arkadaşlarla bir araya gelindiğinde yapılabilecek en eğlenceli aktivitelerden biri. Bu oyunlar hem tatlı bir rekabet ortamı yaratır hem evde geçirdiğiniz vakti çok daha eğlenceli hâle getirir. Peki, hangi kutu oyunları size göre? Bu sorunun cevabı niteliğinde hazırlanan, sevdiklerinizle oynayabileceğiniz en eğlenceli kutu oyunları için listemize mutlaka göz atmalısınız.

Haber 24-05-23 16:01

Optik illüzyonda gördüğünüz ilk hayvan kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Goril, kuş, aslan, balık...

Görselleri algılama şekliniz kimi zaman kişiliğinizin baskıladığınız yönlerini açığa çıkartma konusunda zannedilenden daha başarılı olabiliyor. Bu küçük oyunlar sayesinde fark etmediğiniz yönlerinize ışık tutarak kendinizi daha iyi bir şekilde anlayabilirsiniz. Aşağıda yer alan optik illüzyonda ilk gördüğünüz hayvan kişiliğiniz hakkında ipucu veriyor.

Trend 23-05-23 10:53

Amasyalı tiyatrocular deprem bölgesindeki çocuklar için yeniden sahnede

Amasya’dan 6 Şubat’taki depremlerin vurduğu illere giderek afetin izini ve psikolojik etkilerini azaltmak amacıyla çocuklara yönelik oyunlar sahneleyen Maydanoz Sapları Tiyatro ekibi yeniden kolları sıvadı.

Yurthaber 22-05-23 09:56

Şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor! Son halini paylaştı Kaç günüm var bilmiyorum

Bir dönem Flash Tv'de yayınlanan Ne Çıkarsa Bahtına isimli programın sunuculuğunu yapan şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor. Yumurtalık kanseri ile mücadele eden sanatçıya sevenlerinden destek yağıyor. Şarkı söylediği anları sosyal medyada paylaşan sanatçı "Kaç günüm var bilmiyorum" diye not düştü.

Magazin 04-05-23 00:40

Edirne'de geleneksel oyunlarla çocuklara teknoloji detoksu yaptırıldı

Trakya Üniversitesinde (TÜ) çocuklara "teknoloji bağımlılığına" karşı geleneksel oyunlar öğretildi.

Yurthaber 28-04-23 15:16

Karaman’da depremzede çocuklar gençlik merkezinde moral buluyor

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençler, deprem bölgesinden Karaman’a gelen depremzede çocuklar ile oyunlar oynayarak, güzel zaman geçirmeleri için çalışıyor.

Yurthaber 21-03-23 11:23

Müstehcen görüntülerini sosyal medyada paylaşacağını söyleyip... İş insanına 10 bin dolarlık şantaj

Iğdır'da iş insanından şantajla 10 bin dolar isteyen 4 şüpheli tutuklandı! İş insanının müstehcen görüntülerini sosyal medyada paylaşacağını söyleyip 10 bin dolar isteyen 4 kişi suçüstü yakalandı. Şahısların evlerindeki aramalarda ise 4 cep telefonu ile 1 USB flash bellek ele geçirildi. İşte detaylar...

Haber 15-03-23 15:53

Kırklareli'nde öğrenci yurdu depremzede çocuklara okul oldu

Yurtta psikososyal destek verilen çocuklar oyunlar oynayarak depremin izlerini silmeye çalışıyor

Yurthaber 07-03-23 10:41