Fön Haberleri

Mersin ve Gaziantep'teki DEAŞ operasyonunda yakalanan 9 şüpheliden 7'si tutuklandı

Mersin ve Gaziantep'te, terör örgütü DEAŞ'a fon sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Yurthaber 18-12-2023 10:37

Uzun yıllar keyifle kullanabileceğiniz en iyi profesyonel fön makineleri

Saçlarınızı zarar vermeden kurutmak ve saatlerce sabit kalan kusursuz fönler istiyorsanız geniş fonksiyonlu profesyonel fön makineleriyle tanışmalısınız. Profesyonel fön makineleri sayesinde saçlarınızda daha canlı ve parlak bir görünüm yaratabilir, gün boyu fönlü saçlarınızın tadını çıkarabilirsiniz. "En iyi profesyonel fön makinesi hangisi?" diye soranlar için performansıyla kullanıcılarını oldukça memnun eden ürünleri listeledik. Gelin, birlikte bu ürünleri keşfedelim.

Haber 21-07-2023 16:50

Görenler hayran kalıyor! Yüzüne yaptığı bakımları tek tek paylaşıyor

Cilt ve saç bakımı hem daha güzel hem de daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Ancak bu bakımları yapmak günlük koşuşturmaların içerisinde oldukça zorlayıcı olabiliyor. Özellikle erkekler bakım uygulamalarının boş zaman olduğunu düşünüyor. Ancak bazı erkekler var ki yaptıkları bakımlarla görenleri hayran bırakıyor. TikTok hesabında yaptığı bakımları paylaşan Davide, milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 16-12-2022 10:54

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, AB projelerinden en fazla fon alan 6. kurum oldu

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, AB projelerinden en fazla fon alan 6. kurum oldu

Yurthaber 21-09-2022 10:56

Fön

Fon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aylarca süren ışıltılı ve dümdüz saçlara evde de kavuşabilmek mümkün! Evde Brezilya fönü nasıl yapılır?

Brezilya fönü, saçın aylarca düz, parlak ve bakımlı görünmesini sağlar. Bu sebeple çoğu kadın Brezilya fönünü araştırıyor ve saçına uygulatmak istiyor. Özellikle kalın telli ve kıvırcık saça sahip kadınlar, bu yöntem sayesinde her gün yeni fön çekilmiş hissi yaşıyor. Kuaförde uygulandığında oldukça masraflı olan bu yöntemi evde uygulamak mümkün mü?

Kadin 31-12-2021 10:04

Seni yarı yolda bırakmayacak çözümler için...

Çoğumuzun ilk sigortalar ile tanıştığı yer Kasko. Çok alışkın olduğumuz için de bazen sigorta poliçemizin içine bakmıyoruz ve yolda oluşan aksilikler sırasında sigortamızın ihtiyacımız olan hizmeti karşılamadığını öğreniyoruz.

Haber 22-10-2021 11:59

Berberde fön çekme meselesinden çıkan kavgada 2 kişiyi yaralayan sanığa 4 yıl hapis

Berberde fön çekme meselesinden çıkan kavgada 2 kişiyi yaralayan sanığa 4 yıl hapis

Yurthaber 03-06-2021 14:59

Fönü beğenmeyince berber kalfasını ve arkadaşını bıçaklamıştı! Cezası belli oldu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, çektirdiği saç fönünü beğenmeyince tartıştığı berber kalfasını ve arkadaşını bıçaklayan Adem B. (20), 4 yıl hapis cezası verildi.

Haber 03-06-2021 14:52

Amerikan keratinin inanılmaz etkisi: Yaptıranlar altın tozlarıyla saçlarını canlandırıyor!

Kadınlar için güzellik denince olmazsa olmazlar arasında yer alan saç bakımı zaman zaman yanlış seçimleri beraberinde getirebilir. Saçlarının daha güzel görünmesini isteyen kadınlar, araştırmadan denedikleri yöntemler nedeniyle korkunç sonuçlarla karşılaşabilir. Brezilya fönü de bu yöntemlerden biridir. Çoğu zaman Brezilya fönü ile karıştırılan Amerikan keratin uygulaması ise saç bakımında etkileri ile büyük beğeni topluyor. Peki Amerikan keratin yaptıranlar nasıl bir sonuçla karşılaşıyor?

Kadin 01-06-2021 10:04