Fortnite Haberleri Ve Son Dakika Fortnite Haberleri

Fortnite Haberleri Ve Son Dakika Fortnite Haberleri

Fortnite, Epic Games tarafından geliştirilen bir video oyunudur. 25 Temmuz 2017’de piyasaya çıkan oyun bilgisayar, Android cep telefonları, Xbox One ve Play Station 4 üzerinden oynanabilmektedir. 2018 SuperData verilerine bakıldığında yılın en çok kazanan oyununun Fornite olduğu tespit edilir. Bir nişan oyunu olan Fortnite grafikleri, modları ve karakterleri ile dikkat çekmiştir. Oyundaki en ilgi çekici modlardan biri Battle Royale yani hayatta kalma mücadelesi olmuştur. Bunun dışında oyun içerisinde 2 farklı mod daha vardır. Diğer oyun modları ise Save The World ve Kreatif olarak adlandırılır. Fornite modları tek kişilik veya gruplar halinde oynanabilmektedir. Fornite'ı online olarak oynayanlar arkadaşları ile en fazla 4 kişiden oluşan bir takım kurabilmektedir.

Fortnite Haberleri

Kanada'da üç aile Epic Games şirketine dava açtı: 'Fortnite oyunu yüzünden çocuklar uyumuyor, yemek yemiyor, duş almıyor'

Kanada’da üç aile, çocuklarının Fortnite oyununa bağımlı hale geldikleri gerekçesiyle oyunun yapımcısı Epic Games şirketine dava açtı. Aileler, çocuklarının oyun yüzünden uyumadığını, yemek yemediğini, duş almadığını söylüyor.

Haber 09-12-2022 15:58

Ukrayna için Fortnite'ın yaratıcısı Epic Games 144 milyon dolar topladı

Fortnite'ın yaratıcısı Epic Games, Xbox'la iş birliği yaparak Ukrayna'ya insani yardım için 144 milyon dolar topladığını açıkladı.

Haber 05-04-2022 13:39

Epic Games'ten Ukrayna'ya büyük destek! 20 Mart'tan 3 Nisan'a kadar...

Fortnite oyununun geliştiricisi Epic Games, Ukrayna'daki insanları desteklemek için aldığı yeni kararı açıkladı. Buna göre Epic, 20 Mart 2022'den 3 Nisan 2022'ye kadar elde ettiği tüm Fortnite gelirini Ukrayna'daki savaştan etkilenenler için insani yardıma bağışlayacak.

Haber 20-03-2022 15:07

GeForce NOW etkisi: Fortnite iPhone'lara geri dönüyor! Peki nasıl?

Apple ve Epic Games arasındaki davanın yankıları sürerken, Epic Games'in App Store'dan kaldırılan popüler oyunu Fortnite iPhone'lara geri dönmeye hazırlanıyor. ‌Görünüşe bakılırsa Epic Games‌, GeForce NOW adında bulut tabanlı oyun hizmeti bulunan Nvidia ile ortaklık kurarak geçici bir çözüm buldu.

Haber 14-01-2022 14:26

Fortnite

Fortnite Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fortnite Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

8 yaşında tarihe geçti! Servet kazanıyor

8 yaşındaki çocuk Fortnite oyunundaki yeteneği ile dünyanın en genç profesyonel oyuncuları arasına girdi. Joseph Deen, 33 bin Dolar'lık anlaşmaya imza atarak tarihe geçti.

Haber 05-03-2021 11:53

Bu kez ücretsiz oyun vermedi: Epic Games alışveriş merkezi satın aldı!

Ücretsiz oyunlar ile sık sık gündeme gelen Epic Games, bu kez dağıttığı ücretsiz bir oyun ile değil, yaptığı bir satın alım ile gündeme geldi. Unreal Engine ve Fortnite gibi ürünleri olan Epic Games, ABD'de bulunan bir alışveriş merkezini satın aldı.

Haber 05-01-2021 15:45

En iyi uygulamalar Best of Galaxy Store'da kıyasıya yarıştı

Samsung tarafından belirlenen en iyi mobil uygulamalar sıralaması belli oldu. Hadi gelin kimlerin en iyi olarak görüldüğüne birlikte bakalım.

Haber 14-12-2020 09:04

Fortnite iOS'a Nvidia GeForce NOW ile geri dönebilir!

Nvidia’nın bulut oyun hizmeti GeForce NOW, Fortnite'ı iOS'a getirebilir. GeForce NOW, Epic Games'in Apple ile davalık olan oyunu Fortnite ve diğer oyunların Safari üzerinden oynanması için Safari entegrasyonunu resmen açıkladı.

Haber 20-11-2020 11:00

Apple açıkladı! App Store komisyonu düşüyor

Apple App Store komisyon oranını yüzde 30'dan yüzde 15'e düşürdü. Apple'ın açıkladığı yeni düzenlemeye göre 1 milyon dolardan daha az gelir elde eden App Store geliştiricileri artık yüzde 15 komisyon ödeyecek. Bunun Epic Games ile Apple arasındaki komisyon davasını nasıl etkileyeceği ise bilinmiyor.

Haber 19-11-2020 16:57

Fortnite iPhone'a geri geliyor

Fortnite, iPhone'a geri getirebilir haberi oyun dünyasında heyecanla karşılandı. Silikon Vadisi'ndeki yeni gelişme, Fortnite'ın iPhone'a geri getirebileceği beklentilerini yükseltti.

Haber 09-11-2020 08:34

Kürkçü dükkanı: Ninja Twitch'e geri döndü!

Ninja ya da gerçek adıyla Tyler ''Ninja'' Brevins, Mixer'ın kapanması sonrası sonunda kararını verdi. Popüler oyun yayıncısı Ninja, resmi Twitter hesabı üzerinden Twitch'e geri döndüğünü açıkladı.

Haber 11-09-2020 16:12

Epic Games Fortnite oyuncularına duyurdu: Apple hesabı ile giriş engelleniyor!

Epic Games, Apple ile yaşanan Fortnite gerilimde alınan yeni bir kararı Fortnite Twitter hesabı üzerinden açıkladı. Epic Games'in açıklamasına göre Fortnite'a Apple hesabını kullanarak girmek yarından itibaren mümkün olmayacak.

Haber 10-09-2020 11:57

Fortnite krizi derinleşti: Apple Epic Games'ten tazminat talep etti!

Epic Games ile Apple arasındaki Fortnite krizinde sıradaki hamle Apple'dan geldi. Apple, Epic Games'in iddialarının asılsız olduğunu söyleyerek, Epic Games'ten zararları için tazminat istedi.

Haber 09-09-2020 11:11

Epic Games'ten Fortnite için yeni başvuru!

Epic Games Fortnite'ın App Store'dan kaldırılması sonrası yeni bir başvuru yaptı. Epic Games, Fortnite'ın App Store'a kabul edilmesi bir kez daha mahkemeye gitti. Epic'in Apple'a karşı planı ise oyunu mahkeme zoruyla iOS platformlara geri getirmek.

Haber 07-09-2020 10:18

Fortnite, RTX ve dahasına kavuşuyor

Fortnite, dünya çapında 350 milyon oyuncusuyla en popüler battle royale oyunlarından bir tanesi. Şimdi bu oyun, NVIDIA’nın gerçek zamanlı ışın izleme, yapay zeka destekli DLSS ve diğer güncel teknolojileri eşliğinde çok daha güzel ve hızlı tepki veren bir oyun halini alacak.

Haber 03-09-2020 12:42

Gerilim büyüyor: Apple Epic Games'in geliştirici hesabını sildi!

Apple, Epic Games'in Fortnite üzerinde düzenleme ve değişiklik yapmaması üzerine dediğini yaptı. Apple, Epic Games'in iOS ve Mac geliştirici hesabını banladı. Peki bu karar ile birlikte Fortnite dışındaki Epic Games oyunlarının akıbeti ne oldu?

Haber 29-08-2020 09:31

Microsoft Apple-Epic Games savaşında tarafını seçti!

Apple ile Epic Games arasındaki Fortnite savaşında Microsoft da tarafını belli etti. Microsoft, Apple'ın politikasına karşı Epic Games'ten yana olmayı seçti. Hatta Microsoft, Unreal Engine için mahkemeye dilekçe dahi sundu.

Haber 24-08-2020 09:52

Fortnite yüklü iPhone furyası Türkiye'ye de sıçradı!

Fortnite'ın Apple ve Google tarafından yasaklanmasından sonra fırsatçılar sahneye çıktı. Birçok kişi Fortnite yüklü iPhone ve iPad'lerini değerinden yüksek bir fiyatla satışa sundu. Yurt dışında örneğini gördüğümüz bu telefonların satış ilanları Türkiye'ye de sıçradı.

Haber 19-08-2020 17:00

Apple Epic Games'in paylaşımlarından sonra konuştu: İstisna tanımayacağız!

Apple ile Epic Games arasındaki Fortnite krizinde yeni perde açıldı. Apple bizi tehdit ediyor diyen Epic Games'e Apple'ın cevabı ise sert oldu. Apple, Epic Games'e istisna tanımayacaklarını aktardı.

Haber 18-08-2020 14:44

Epic Games açıkladı: Apple'dan Fortnite için iki haftalık süre!

Apple ile Epic Games arasında yaşananlar bitmek bilmiyor. Epic Games'in resmi Twitter hesabından açıkladığı bilgilere göre Apple şimdi de Epic Games'e ambargo uygulamaya hazırlanıyor. Üstelik Apple'ın ambargo tehdidi yüzünden Epic Games'in tüm oyunları tehlikede.

Haber 18-08-2020 09:56

Epic Games ve Apple savaşı tekelciliğe son verebilir mi?

Epic Games’in patronu Tim Sweeney’in Apple ile kavgası bitmiyor. Sweeney'in her gün düzenli olarak Twitter’dan Apple’a karşı yayınladığı tweetlerden sonra şimdi kavga mahkemeye de taşınıyor.

Haber 17-08-2020 12:19

Apple'a tepkiler büyüyor: Şimdi de Facebook Fortnite'a destek çıktı!

Apple ve Google'ın Fortnite yasağının yankıları sürüyor. Fortnite için ##FreeFortnite kampanyası başlatan Epic Games'e bir destek de Facebook'tan geldi. Facebook, Facebook Pay üzerinden Apple'ın komisyonunu eleştirdi.

Haber 17-08-2020 10:36

Fortnite'a yasak geldi, fırsatçılar ortaya çıktı!

Fortnite'ın Apple tarafından, App Store'dan kaldırılmasıyla birlikte bazı fırsatçılara gün doğdu. Yurt dışındaki birçok iPad kullanıcısı, Fortnite yüklü iPad'lerini satışa çıkardı. Satıcıların talep ettikleri ücretler ise oldukça uçuk.

Haber 14-08-2020 16:46

Apple'dan gece yarısı kararı: Fortnite App Store'dan kaldırıldı!

PUBG Mobile'ın en büyük rakibi Fortnite, Apple sayesinde geceyi oldukça hareketli geçirdi. Apple, App Store mağazasından Fortnite'ı kaldırdı. Fortnite'ın sahibi Epic Games ise Apple'a dava açtı.

Haber 14-08-2020 09:35

David Beckham'dan Guild Esports'a 480 bin Pound'luk yatırım!

Manchester United ve Milan gibi futbol takımlarda efsaneleşen İngiliz futbolcu David Beckham, bu kez gözünü futbola değil e-spora dikti. David Beckham, Londra merkezli Guild Esports takımına 480 bin Pound yatırım yaptı.

Trend 25-06-2020 18:24

Beklenen oldu: Call of Duty Mobile indirme sayısı ile PUBG Mobile'ı geçti!

Call of Duty: Mobile PUBG ile olan rekabette öne geçti. Yeni gelen bir rapora göre Activision yapımı Battle Royale oyunu Call of Duty: Mobile, indirme sayısında PUBG Mobile'ı geride bıraktı.

Haber 25-06-2020 16:35

Starlink'in ping değerlerini Elon Musk açıkladı!

Elon Musk, Starlink ile oyun oynamak mümkün olacak mı? sorusuna bizzat yanıt verdi. SpaceX'in CEO'su Musk, Starlink uyduları ile sağlanacak internetin ping (gecikme) değerlerini açıkladı. Elon Musk'ın Starlink açıklamasına göre Starlink oyunlara hız katacak.

Haber 15-06-2020 18:02

PUBG Mobile için geliştirildi: Vivo TWS Neo

Apple’ın AirPods kulaklığı ile başlayan kablosuz kulaklık savaşına bugün Vivo da dahil oldu. Düşük gecikme süresi ile PUBG Mobile, Fortnite ve Call of Duty: Mobile gibi rekabetçi oyunlar için geliştirilen Vivo TWS Neo teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Haber 03-06-2020 09:39

Google Fortnite için komisyonda indirim yapmadı

Kendi oyun mağazasında yapımcılardan sadece %12 komisyon almasıyla övünen Epic, kendi oyunu Fortnite için Google ile karşı karşıya geldi. Google Fortnite için bir istisna yapmadı ve mobil oyuncuların merakla beklediği oyun için %30 komisyon kesti.

Haber 24-04-2020 12:16

Mücadele resmen Android'e taşındı: Fortnite Google Play Store'da yayınlandı!

Fortnite için Epic Games ile Google arasındaki anlaşma tamamlandı. Fortnite, PUBG Mobile ve Call of Duty: Mobile'ın uzun zamandır yer aldığı Google Play Store'a sonunda giriş yaptı. Fortnite Android için resmen yayınlandı.

Haber 22-04-2020 11:36

Fortnite için Travis Scott konseri geliyor

Epic Games, Fortnite etkinlikleri için yapmış olduğu iş birlikleri ile geçmişte adından hayli söz ettirmişti. Farklı markalar ile olan iş birliklerinden bazıları Marvel for Avengers Infinity War, Endgame ve son olarak Deadpool'un Bölüm 2 Sezon 2 için gizli kozmetiği olmuştu. Deadpool kozmetiği ve iki farklı stil dahil kozmetiklerin kilidini açılabilir durumda.

Haber 21-04-2020 12:23

Zamanı su gibi geçirecek en iyi 12 ücretsiz oyun

Koronavirüs nedeniyle evlere kapandık. Evinizde bir bilgisayarınız varsa hiç para harcamadan oynabileceğiniz pek çok güzel oyun var. İşte zamanın nasıl geçtiğini unutturacak 10 ücretsiz oyun...

Trend 22-03-2020 17:27

Fortnite oyuncuları için Harley Quinn karakteri duyuruldu

Epic Games, DC ve Marvel ile olan işbirliklerini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 2. sezona start veren Fortnite şimdi de DC’den Harley Quinn’i oyuna dahil etmek için kolları sıvadı.

Haber 08-02-2020 10:22

Epic Games, Fortnite 2. sezon için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Epic Games, popüler Battle Royale türündeki oyunu Fortnite için geçtiğimiz ay 2. sezon duyurusu yapmıştı. Bu duyurudan sonra güncellemeler ile oyuna ek içerikler ekleyen firma, 2019 bitmeden son güncellemesi olan Fortnite 11.30‘u bugün indirime sundu.

Trend 18-12-2019 09:18

Fortnite v11.30 güncellemesiyle bölünmüş ekran özelliğine kavuşuyor!

Epic Games, Fortnite için v11.30 güncellemesini yayınladı.

Trend 13-12-2019 09:52

Fortnite v11.20 güncellemesi oyuna DirectX 12 desteğini getiriyor

Epic Games, Fortnite için v11.20 güncellemesini yayınladı.

Trend 21-11-2019 16:45

Fortnite 2. Bölüm 1. Sezon başladı!

En son bir kara delik tarafından tamamen yutulan Fortnite geri döndü! Fortnite - Bölüm 2 olarak yeniden adlandırılan oyun, beklenildiği gibi yeni bir haritayla geliyor.

Trend 15-10-2019 15:08

Samsung'dan Fortnite oyuncularına özel Sedef Kıyafet

Samsung, Epic Games ile iş birliği çerçevesinde Galaxy cihaz sahiplerine oyun içinde özel bir "Sedef Kıyafet" sunacak

Haber 15-10-2019 11:19

Fortnite haritasını kara delik yuttu!

Fortnite'ın merakla beklenen sezon sonu etkinliği gerçekleştirildi ve oyunun haritası şu anda yok olmuş durumda!

Trend 14-10-2019 14:16

Bu oyunları PC ve Xbox One sahipleri ile oynayabilirsiniz

Sony, çapraz platforma olan ön yargılarını kırmaya devam ediyor. Fortnite ile bu ön yargısı yıkan Sony cephesi, şimdi de PlayerUnknown’s Battlegrounds‘a çapraz platform desteğini getirmeye hazırlanıyor. Aslında Sony’nin bu iki oyun dışında daha onlarca oyunda çapraz platform desteği bulunuyor.

Trend 08-10-2019 09:39

Epic Games gülünç bir davayla karşı karşıya!

Epic Games, Fortnite'ı bilinçli olarak bağımlılık yapması için geliştirdiği gerekçesiyle dava edildi.

Trend 07-10-2019 22:01

Fortnite'ın yeni güncellemesi oyuna antrenman modunu getiriyor

Epic Games, Fortnite için yayınladığı v10.40 güncellemesiyle oyuna antrenman modunu getiriyor.

Trend 26-09-2019 10:11

Fortnite - Batman işbirliği resmen onaylandı!

Batman'in Fortnite'a konuk olacağı bir süredir iddia ediliyordu. Epic Games, bugün Fortnite - Batman işbirliğini resmen onayladı.

Trend 21-09-2019 18:01

Fortnite v10.30 güncellemesi oyuna iki yeni bölge getiriyor!

Epic Games, Fortnite için yayınladığı v10.30 içerik güncellemesiyle oyuna iki yeni bölge ekliyor.

Trend 11-09-2019 21:29

Fortnite v10.20 içerik güncellemesi yayınlandı

Epic Games, Fortnite için v10.20 içerik güncellemesini yayınladı. Güncelleme oyuna yeni silah olarak Cızlatıcı Tuzak'ı getiriyor. Ayrıca Uçan Ada bölgesi de haritaya geri dönüyor.

Trend 04-09-2019 18:33

Fortnite son güncellemesinde Borderlands ile birleşiyor!

Epic Games'in Fortnite için yayınladığı v10.20 içerik güncellemesi oyuna Borderlands'i getiriyor!

Trend 27-08-2019 23:07

Fortnite v10.10 Güncellemesi Perakende Pazarını Geri Getiriyor

Epic Games, Fortnite v10.10 içerik güncellemesiyle oyuna Perakende Pazarını geri getiriyor.

Trend 15-08-2019 05:14

Fortnite v10 içerik güncellemesi oyuna vahşi batıyı getiriyor!

Epic Games, Fortnite için v10 sürümlü içerik güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme oyuna Otomatik Keskin Nişancı Tüfeğinin yanı sıra Vahşi Batı temalı Eğik Evler bölgesini getiriyor.

Trend 07-08-2019 23:00

Fortnite Dünya Kupası’nda 3 milyon dolarlık ödülün sahibi oldu

Günümüzde artık oyun oynayarak da para kazanılabiliyor. Hem de öyle küçük meblağlar değil. Artık e-spor kategorisindeki bir oyunu sağlam şekilde oynayabiliyorsanız, milyon dolarlar kazanmamanız için hiç bir engel yok.

Trend 31-07-2019 09:12