Fotoğrafçı Haberleri

Almanya'da Türk fotoğrafçının başına gelen komik anlar! İtalyan temizlik işçisinin fotoğrafını çekti... Hanım Sivas'tan geliyor

Almanya'da 'gkn.portraits' isimli bir fotoğrafçı, mesai saatleri içinde görevini yapan bir temizlik işçisinin fotoğraflarını çekti. Ardından ise fotoğrafları göstermek için temizlik işçisinin yanına giden ama ilginç bir tesadüfle karşılaştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 10-02-2024 08:31

Her satırı iğrenç: Vesikalık çektirmeye gitti, fotoğrafçı kadına kabusu yaşattı! 'Eşofmanını indirip cinsel organını...'

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde iğrenç bir taciz olayı yaşandı. Fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö. (41), vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğunu iddia etti. Yaşadıklarını anlatan Ö.Ö., “Işık ayarlarını yaptıktan sonra kafamı çevirdiğimde adam, eşofman altını dizine kadar indirmiş, cinsel organını gösterdi. Stüdyodan çıktım. Benim çığlık attığım an çok hızlı bir şekilde koştu" dedi.

Haber 22-09-2023 12:20

Düğünden sonra dehşet! Fotoğrafçı ve oğulları damadın evini bastı... 2 ölü, 4 yaralı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde, düğün fotoğrafçısı ve oğulları düğünde tartıştıkları damat G.E.'nin evini basıp silahla ateş açtı. Olayda, damadın amcası İdris Esen ve arkadaşı Ömer Torun hayatını kaybetti. G.E. ile birlikte biri 9 yaşında 4 kişi ise yaralandı. Düğünün ardından adeta vahşetin yaşandığı olayın ardından ailenin akrabası olanları anlattı ve "Olayı bu duruma getirecek hiçbir sebep yoktu" dedi.

Haber 17-07-2023 15:30

Hataylı fotoğrafçı müşterilerinin anılarını kurtarmak için enkaz başında bekliyor

Hatay'da 14 yıldır stüdyo fotoğrafçılığı yapan ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde iş yeri yıkılan Erkan Aslan, müşterilerinin mutlu anılarını yansıtan fotoğrafları kurtarabilmek ümidiyle enkaz kaldırma çalışmalarını takip ediyor.

Yurthaber 24-03-2023 11:38

Fotoğrafçı

Fotoğrafçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fotoğrafçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Damat kırdı geçirdi! Fotoğraf çektirirken söylediği şey milyonları güldürdü: Hayırlı cumalar

Sosyal medyada paylaşılan bir video, görüntüdeki gelin ve damat kadar izleyenleri de bolca gülümsetti. Gelin ve damadın fotoğraf çekimi sırasında yaşanan bir olay ortamdaki herkesi adeta gülme krizine soktu. Fotoğrafçının, "Gelinin kulağına bir şeyler söylüyormuş gibi yap" demesi üzerine damadın söylediği cümle büyük şaşkınlık yarattı. Damadın bu hamlesinin ardından çekime ara verilmek zorunda kalındı. İşte detaylar...

Haber 03-11-2022 19:51

Çukurören köyü fotoğraf tutkunlarının mekanı oldu

Çukurören köyü fotoğraf tutkunlarının mekanı oldu

Yurthaber 17-10-2022 13:56

Kocaeli'de Fotoğraf Teknolojileri Müzesi açıldı

Kocaeli'de "Fotoğraf Teknolojileri Müzesi" açıldı

Yurthaber 19-08-2022 21:38

Bulutların üstündeki tepe uğur böceği meraklılarını ağırlıyor

Kahramanmaraş'ta Çimen Dağı'nın 2 bin 260 rakımlı Uludaz Tepesi'nde, bölgeye göç eden uğur böcekleri gruplar halinde görülebiliyor - Kahramanmaraş Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Başkanı Mehmet Fındık: - "Uğur böcekleri koloni halinde yaşadığı için burası çok nadir bölgelerden. Ayrıca burada rakımından dolayı akşam veya sabah bulut denizi oluşuyor"

Yurthaber 04-07-2022 11:10

Kadın fotoğrafçı Nuri Margui, dengesini kaybetti! Takım otobüsünden düşmekten son anda kurtuldu

La Liga’da boy gösteren Girona futbol takımının fotoğrafçısı Nuri Margui, yeni transfer olan oyuncularının defans oyuncusu Arnau Martinez ile fotoğraflarını çekmek isterken bir anda dengesini kaybetti. Üstü açık takım otobüsünden düşen kadını son anda futbolcular ve takım personeli kurtardı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Trend 24-06-2022 13:21

13 Mart'tan bu yana haber alınamıyordu! Ukraynalı gazeteci Kiev yakınlarında ölü bulundu... 'Türkiye' detayı

Rusya-Ukrayna savaşı sürerken sivil can kayıpları ile ilgili acı haberler de gelmeye devam ediyor. Son olarak 13 Mart'tan beri kendisinden haber alınamayan savaş fotoğrafçısı Maks Levin'in cansız bedeni Kiev yakınlarında bulundu. Levin, bir dönem Türk basını için de fotoğraf çekmişti.

Haber 02-04-2022 19:15

Fotoğraf meraklısı diş hekimleri, sağlık çalışanlarının Kovid-19 mücadelesini görüntüledi

Kütahya'da görevli diş hekimleri Efkan Oğur ve Binnur Gültekin, salgın sürecinde sağlık çalışanlarının yaşadıklarını 1000 fotoğraf karesiyle gözler önüne serdi - Diş hekimi Binnur Gültekin: - "Kovid-19 ile mücadelenin içinde olmayan insanların yaşanan zorlukları kafalarında canlandırmaları çok zordu. Bu yaşananları çektiğimiz fotoğraflarla ölümsüzleştirerek anlatmak istedik"

Yurthaber 14-03-2022 11:02

Caminin önünde iç çamaşırı ve başörtüyle poz verdi! Sosyal medyada tepkiler gecikmedi

Fotoğrafçı Maria Katanova ve ismi açıklanmayan model, Rusya'nın başkenti Moskova’daki bir caminin önünde gerçekleştirdikleri çekimle sosyal medyada tepkilerin odağı haline geldi. Fotoğrafçı gelen tepkilerin üzerine özür diledi.

Trend 22-01-2022 09:56

Bu fotoğrafçı diğerlerinden çok farklı! Çıplak insanların fotoğraflarını çekiyor

30 yaşındaki Yulia Smetana isimli bir kadın mesleğiyle şaşırtmayı başardı. Genç kadın, bir fotoğrafçı ancak çalışma alanı ve teması bir hayli farklı. Çünkü Smetana tamamen çıplak modellerinin fotoğraflarını çekiyor. Smetana’nın modelleri arasında müstehcen arkadaşlık siteleri için fotoğraf isteyenler ve natüralizmi savunan gruplar yer alıyor.

Trend 24-12-2021 16:15

Fotoğrafçılar Saklı cennet Hizan'ın eşsiz sonbaharını görüntüledi

Fotoğrafçılar "Saklı cennet" Hizan'ın eşsiz sonbaharını görüntüledi

Yurthaber 30-10-2021 14:58

Kütahya'daki Domaniç Dağları'na fotoğrafçılar ilgi gösteriyor

Kütahya'daki Domaniç Dağları'na fotoğrafçılar ilgi gösteriyor

Yurthaber 25-10-2021 13:39

Düğün fotoğrafı çekerken kâbusu yaşadı! Tazı Kanyonu'ndan düştü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Tazı Kanyonu'na, gelin ve damadın düğün fotoğrafını çekmeye giden E.İ.A. (23), dengesini kaybedip, 30 metrelik uçurumdan düştü. Yaralanan E.İ.A., ambulans helikopterle alınarak, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'ne götürüldü.

Haber 22-09-2021 14:45

Festival için yurdun dört bir yanından gelenler Çukurca'ya hayran kaldı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde üçüncüsü düzenlenen "Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali", insanları buluşturdu, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdi - Fotoğraf yarışması jüri üyesi Hamit Yalçın: - "Festivalle ülkemizin saklı kalmış cennet köşelerini tanıtma fırsatımız oldu. Çukurca'nın doğasıyla, kültürüyle, insanıyla, yaşantısıyla anlatılması ve Türkiye'ye tanıtılması gerekiyor" - Bursa'dan gelen Gürsel Egemen Ergin: - "Hiçbir sıkıntı yaşamadık. İnsanlar gayet misafirperverlerdi. Fotoğraf çekme ve yeme içme konusunda da bize her türlü yardımcı oldular, sağ olsunlar"

Yurthaber 07-09-2021 11:09

Akpazar Ovası'nın sarı gelinleri Trakya'nın ayçiçeği tarlalarını aratmıyor

Tunceli'de günübirlik gezilerle sarı ve yeşilin tonlarına bürünen ayçiçeği tarlalarını gezen ziyaretçiler, şehrin stresinden uzakta arı ve kuş sesleri arasında doğanın keyfini çıkarıyor - Ziyaretçilerden Sunay Gönen: - "Türkiye'de ayçiçekleriyle ünlü bölge Trakya'dır ama Tunceli'de de böyle bir ayçiçeği tarlası görmek bizleri çok mutlu etti"

Yurthaber 10-07-2021 11:05

Güzellik klişelerini yerle bir etti! Sosyal medyada gündeme gelen fotoğrafçı: Ben Hopper

Güzellik aslında herkes için değişen bir kavram olmasına rağmen toplumlar kurallar bunu tek bir kalıp içerisine sokmayı başardı. Araştırmalar kadınların %92’sinin toplumun istediği gibi görünmeye çalışmak konusunda kendisini baskı altında hissettiğini gösteriyor. Kendisini portreci kavramsal fotoğrafçı olarak tanımlayan Ben Hopper, bu baskıyı tamamen reddetti. Sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğraflarla yeni bir güzellik algısı yarattı.

Trend 21-06-2021 09:24

Fransız aile her şeyi satıp dünya turuna çıktı: Belki yaşamımızı Türkiye'de sürdürürüz

Fransız fotoğraf sanatçısı Eric Guedeney (58), tüm mal varlığını satıp, eşi Joelle Bezal (50) ve oğlu Tao Guedeney (9) ile 2 yıl önce karavanla dünya turuna çıktı. Birçok ülke gezen aile, 2,5 ay önce geldiği Türkiye'ye hayran kaldı. Tura Antalya'nın Demre ilçesinde devam eden aile, şu ana kadar 9 bin kilometre yol yaptı. Eric Guedeney, "Belki bundan sonraki yaşamımızı, insanın kendini güvende hissettiği bu güzel insanların arasında, Türkiye'de sürdürürüz" dedi.

Haber 16-06-2021 16:54

Doğum fotoğrafçısı nasıl olunur, çekim süreci neleri kapsar?

"Annenin hastaneye gelişinden itibaren başlayan ve hastaneden çıkana kadar devam eden sürecin fotoğraflanması doğum fotoğrafçılığının özetidir" diyen Doğum Fotoğrafçısı Şengül Pallı, doğum fotoğrafçılığı ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Trend 03-06-2021 12:02

Türkiye’de nadir görülen Akkuyruklu Kız Kuşu, Trabzon’da ilk kez fotoğraflandı

Türkiye’de nadir görülen göçmen kuş Akkuyruklu Kız Kuşu Trabzon’da ilk defa fotoğraflandı.

Trend 22-04-2021 11:11

“Kuştepe’nin turizm elçisi” köyünü fotoğrafçılar için cazip hale getiriyor

Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde yaşayan kadın girişimci ve kurgusal fotoğrafçı Gülşen Gürses, fotoğrafçıları köyüne çekmek için açık alanda farklı konseptler hazırlıyor.

Trend 30-03-2021 17:26

Bursa'daki feci kazada acı detay: Doğum gününde toprağa verilecek

Bursa’da meydana gelen feci kazada ölen 3 kişiden biri olan profesyonel reklam fotoğrafçısı Semih Ural’ın (57) bugün doğum günü olduğu öğrenildi. 1 çocuk babası Ural, doğum gününde toprağa verilecek.

Haber 12-03-2021 23:40

Antalya'da gökyüzünde ortaya çıktı: Ufo mu?

Antalya'da yıldız fotoğrafı çekmek isterken huni biçiminde ilginç bir objenin fotoğrafını çeken Abdurrahman Altıntaş, çektiği kareyi fark edince çok şaşırdığını söyledi. Makinesini ayarlarken huni biçiminde ilginç bir objeyi fotoğraflayan Altıntaş, fotoğrafın orijinalini hem Türk Uzay Ajansı'na hem de NASA'ya gönderdiğini belirtti. Altıntaş, "Yıldız fotoğrafı bile çekmeyi düşünmezken böyle bir şeyi yakalayabileceğim hiç aklıma gelmezdi" dedi.

Haber 24-02-2021 09:49

Volkanik kayaçlar üzerinde saklı! Gören telefonuna sarılıyor

Kars'ın Susuz ilçesindeki volkanik kayaçlar üzerinde yer alan Aygır Gölü, kışın buzla kaplanan yüzeyiyle ziyaretçilerini büyülüyor. Doğal sit alanı Aygır Gölü çevresindeki dağların da beyaza bürünmesiyle ortaya çıkan manzaralar fotoğraf tutkunlarını mest ediyor.

Haber 23-02-2021 16:26

İyi fotoğraf çekmek için farklı olanı aramaya gerek yok! İşte işin püf noktaları

Güzel fotoğraf çekme derdine düşenler çok gezmeleri gerektiğini ve farklı olanı ortaya koymaları gerektiğini düşünebilir. Peki gerçekte bu kadar uğraşa gerek var mıdır? Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle günümüzün bir parçası haline gelen fotoğraf çekimi, kolay gibi görünse de püf noktalarını bilmeyince kaliteli sonuç elde etmek imkansız hale gelebilir. Bu noktada nelere dikkat etmek gerekir? Neyi, nasıl çekmek gerekir? İşte konu ile ilgili bilinmesi gereken detaylar...

Trend 01-02-2021 11:15

Buz tutan Ağlayan Kayalar eşsiz güzellikteki Pülümür Vadisi'nin incisi oldu

Tunceli'de hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ile buz tutan "Ağlayan Kayalar", meşe ormanlarıyla kaplı Pülümür Vadisi'nin güzelliğine güzellik kattı - Yaklaşık 2 metre uzunluğunda buz sarkıtlarının oluştuğu kayalar, çok sayıda doğa ve fotoğraf tutkununun çekim alanı oldu

Yurthaber 24-01-2021 11:10

Çılgın fotoğrafçının sıra dışı anları nefes kesiyor

Rizeli fotoğraf sanatçısı Resul Çelik, Türkiye'nin ardından dünyayı gezerek doğaya, yaşama ve kültürel hayata dair fotoğraflar çekiyor. Dev kayalara, zirvelere tırmanan, timsahların arasına giren, köprülerin ayaklarına çıkan, buzlu sulara giren Çelik, sıra dışı anları sosyal medyada paylaşıyor. Pandemiden dolayı gezilerine ara veren Çelik, "En güzel kareyi yakalamak için fedakarlıktan kaçınmam" dedi.

Haber 24-01-2021 09:50

Akademisyen astrofotoğrafçılık hayali için 6 yıldır Bitlis'in dağlarında fotoğraf çekiyor

Bitlis Eren Üniversitesinde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Cihan Önen, çocukluk hayali uzay fotoğrafçılığında kendini geliştirmek ve yıldızları görüntüleyebilmek için 6 yıldır Bitlis'in dağlarında uzay fotoğrafları çekiyor - 3 yıl uzay teknolojileri, teleskop, bilgisayar ve fotoğraf eğitimi gören Önen, özel ekipmanlarıyla çıktığı dağlarda bazen günlerce bir fotoğraf çekebilmek için emek harcıyor - Dr. Öğretim Üyesi Önen: - "Fotoğraf karesini çekip bilgisayarda işlemek bir ayımı alıyor. Belli dönemlerde 15 gün sahada çalıştıktan sonra bilgisayara aktardığım fotoğrafları 10-15 gün bilgisayarda işledikten sonra bir fotoğraf karesi ortaya çıkıyor"

Yurthaber 10-10-2020 11:13

Nemrut Dağı'ndaki canlıları 4 yıldır fotoğraflıyor

Nemrut Dağı'ndaki canlıları 4 yıldır fotoğraflıyor

Yurthaber 09-09-2020 10:53

Nemrut Dağı'ndaki canlıları 4 yıldır fotoğraflıyor

Nemrut Dağı'ndaki canlıları 4 yıldır fotoğraflıyor

Yurthaber 09-09-2020 10:53

Çocuk geline tepki gösteren fotoğrafçı konuştu! 'Yine olsa aynısını yapardım'

Malatya’da çocuk gelinin fotoğrafını çekmeyi kabul etmeyip, damatla yaşadığı tartışma ile sosyal medyada gündem olan düğün fotoğrafçısı Onur Albayrak, olayın 2 yıl önce yaşandığını belirterek, bugün de olsa aynı şeyi yapacağını söyledi.

Haber 30-08-2020 10:31

Baraj suları çekilince görünen eski köy, fotoğrafçıların ilgi odağı oldu

Ağrı'da Yazıcı Barajı suyunun yaz mevsiminde çekilmesiyle ortaya çıkan eski Başçavuş köyü, kışın ülkenin farklı bölgelerinden çok sayıda fotoğraf tutkununu ağırlıyor - Özellikle ilkbahardaki görselliğiyle fotoğraf tutkunlarına ev sahipliği yapan baraj gölü, şimdilerde ise beyaz örtüyle bütünleşen yapıların ortaya çıkardığı manzarasıyla ilgi görüyor - Fotoğraf sanatçısı Nursel Yağcıoğlu: - "Baraj altında kalan bir köy, biz fotoğrafçılar için bulunmaz bir fırsattır. Kar ve kış dokusuyla birlikte inanılmaz bir fotoğraf malzemesi oluyor. Biz de bu güzellikleri çekmeye devam ediyoruz"

Yurthaber 19-01-2020 13:16

Gurbetçi fotoğrafçı işsiz kalınca hobi amaçlı başladığı mesleğinde uluslararası kariyer yaptı

Almanya'da gurbetçi bir ailenin kızı olarak doğup büyüyen Aylin Çifçi, üniversite eğitimi sırasında hobi olarak başladığı, işsiz kaldığı dönemde meslek haline getirdiği fotoğrafçılıkta ün kazanıp 13 ülkede düğün fotoğrafı çekti - Bu iş için yılda ortalama 20 bin kilometre kateden Çifçi, tecrübelerini Türkiye'nin birçok ilinde düzenlenen konferanslarla kendi başarı hikayesini yazmak isteyen kadınlarla paylaşıyor

Haber 11-01-2020 11:11

Şipşak Yusuf 31 yıldır deklanşöre basıyor

Küçük yaşta çırak olarak mesleğe adım atan, ardından Almanya'da gördüğü "acele fotoğraf kabini"ni memleketi Malatya'da da hayata geçiren 65 yaşındaki Yusuf Kenan Ateş, 31 yıldır kent merkezindeki dört metrekarelik alanda mesleğini sürdürüyor - Yusuf Kenan Ateş: - "Şehrin hafızası burası. Hangi kuruma giderseniz gidin vatandaş fotoğraf çektireceği zaman aklına burası geliyor. Demek ki işimize dört elle sarılmışız" - "Her şey para değil. İşini zevkle, samimiyetle yaparsan bunlar olur"

Haber 02-01-2020 11:09

Yaşanan fakirliği böyle gözler önüne serdi!

Güney Koreli Fotoğrafçı Sim Kyu-Dong, "Goshitels" içinde yaşan fakir insanların sefalet dolu yaşamlarını gözler önüne serdi. İşte o fotoğraflar...

Trend 04-12-2019 13:38

Foto Kadir 55 yıldır fotoğraf makinesini elinden bırakmıyor

Amasya'nın Merzifon ilçesinde oturan 70 yaşındaki Kadir İlci, gençken harçlığını çıkarmak için eline aldığı fotoğraf makinesinin deklanşörüne 55 yıldır tutkuyla basıyor - Kadir ilci: - "İşimi yaparken çok zevk alıyorum. Güneşin doğuşunu çekerken hem o güzellik için Allah'a şükrediyorum hem de o anı ölümsüzleştiriyorum. Bu benim için büyük bir zevk"

Haber 27-11-2019 11:25

Çocuklara çektikleri fotoğrafın şiirini yazdırmak için köy köy dolaşıyor

Fotoğrafçı Gökhan Yolcu, köy okullarındaki öğrencilere fotoğraf çekmeyi öğretmek için çıktığı yolda, çocuklara çektikleri fotoğrafın şiirini yazdırıyor - Gökhan Yolcu: - "Çocuklara çektikleri fotoğrafın şiirini yazmalarını istiyorum. Böyle çalışmalar yapıp bir hafta boyunca fotoğraf çekiyoruz. Makine verip istedikleri şeyi çekmelerinde özgür kılıyoruz"

Magazin 23-11-2019 12:28

Asya'nın en çılgın tapınakları!

Fotoğrafçı Eleonora Costi Asya gezisi sırasında tapınakların kuş bakışı fotoğraflarını çekti. Tayland'tan Tayvan'a Japonya'dan Çin'e işte o sıra dışı tapınakların fotoğrafları...

Trend 16-10-2019 11:52

Mersinli fotoğrafçılar dış çekim yaptıkları alanları temizledi

Mersinli fotoğrafçılar dış çekim yaptıkları alanları temizledi

Haber 01-10-2019 11:59

Fotoğraf sanatçıları, Konya'da eşsiz gün batımını fotoğrafladı!

Konya'da, yerli ve yabancı 200 fotoğrafçının katılımıyla düzenlenen fotoğraf etkinliğinde Beyşehir Gölü’nde gün batımı fotoğraflandı.

Trend 26-09-2019 16:34

Kadınlar orgazm olurken nasıl görünür? İşte yanıtı...

Kadınlar, orgazmın doruk noktasına ulaştığında eğer taklit yapmıyorlarsa surat ifadeleri nasıl görünür hiç merak ettiniz mi? Orgazmın doruk noktasına ulaşmış kadınların surat ifadelerini çeken fotoğrafçı, bu sorunuza cevap verebilir. İşte o fotoğraflar...

Trend 06-09-2019 11:15

Bebekler ya dişli doğsaydı? Hem korkunç hem gülünç

Amerikalı Amy Heahl, düğün ve yenidoğan bebek fotoğrafçılığında uzman ve yakın zamanda pek çok sosyal medya kullanıcısı gibi o da popüler uygulama Faceapp ile tanıştı. Sonra ise olanlar oldu.

Trend 31-07-2019 10:45

Anadolu'nun Pompeisi fotoğraf tutkunlarını büyülüyor

Aydın'ın Söke ilçesindeki "Anadolu'nun Pompeisi" olarak bilinen UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi’ndeki Priene Antik Kenti, gündüz olduğu kadar gece de fotoğraf tutkunlarının akınına uğruyor

Yurthaber 03-07-2019 12:49

Anadolu'nun Pompeisi fotoğraf tutkunlarını büyülüyor

Aydın'ın Söke ilçesindeki "Anadolu'nun Pompeisi" olarak bilinen UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi’ndeki Priene Antik Kenti, gündüz olduğu kadar gece de fotoğraf tutkunlarının akınına uğruyor

Haber 03-07-2019 12:49

Kırgız Türkleri Erciş'i gelincik tarlasıyla tanıtıyor

Van'ın Erciş ilçesinde yaşayan Kırgız Türkleri, geleneksel kıyafetleriyle gelincik tarlasında fotoğraf tutkunlarına modellik yaparak ilçenin tanıtımına katkı sağlıyor

Yurthaber 13-06-2019 11:36

Kırgız Türkleri Erciş'i gelincik tarlasıyla tanıtıyor

Van'ın Erciş ilçesinde yaşayan Kırgız Türkleri, geleneksel kıyafetleriyle gelincik tarlasında fotoğraf tutkunlarına modellik yaparak ilçenin tanıtımına katkı sağlıyor

Haber 13-06-2019 11:35

Erkeklik hiç bu şekilde anlatılmamıştı!

Petri Damstén adlı bir fotoğrafçı ilginç bir çalışmaya imza attı. Erkekliği anlattığı fotoğraf sergisinde model olarak kendisi yer alan Damsten, 'Erkeğin olması gereken modelin çok kısıtlı ve genellikle zararlı olduğunu buldum.' dedi. İşte o distopik fotoğraflar...

Trend 21-05-2019 13:58