Frances Haberleri

Noah Baumbach, Brat Pitt ve Adam Sandler’i bir araya getiriyor! Haberi bile sevenlerini heyecanlandırdı

Brad Pitt ve Adam Sandler, "Frances Ha", "Marriage Story" ve "White Noise" filmlerinin yönetmeni Noah Baumbach'ın yeni Netflix filmi için bir araya gelmeye hazırlanıyor. New York Post’ta yer alan habere göre film henüz geliştirme aşamasında. Ancak ikilinin bir araya gelişinin müjdesi bile hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Trend 2023-01-04 17:40:55

ABD'de korkunç cinayet! Ev sahibi 'evden çık' dedi, kiracı parçalara ayırıp buzluğa attı

ABD'nin Chicago şehrinde meydana gelen korkunç cinayet olayında 36 yaşındaki kiracı Sandra Kolalou, 69 yaşındaki ev sahibi Frances Walker'ı öldürmekle suçlanıyor. Parçalanmış cesedi dondurucuya tıkılmış halde bulunan ev sahibinin, Kolalou hakkında farklı zamanlarda polise pek çok kez şikayette bulunduğu ve evinden çıkmasını isteği ortaya çıkarken, polislerin şikayetleri dikkate almadıkları belirtildi.

Haber 2022-10-28 12:38:25

Onu terk eden sevgilisinden intikam almak için öyle bir plan yaptı ki... Kendi bile pişman oldu

Görünüş tüm sosyal ilişkileri ve iletişimi etkileyebiliyor. Özellikle kadınlar görünüşleri hakkında oldukça zaman harcıyorlar. Yüzlerine ve fiziklerine yapılan acımasız yorumlar psikolojik problemlere sebep olabiliyor. Frances Ledger’in erkek arkadaşı onu beğenmemesi nedeniyle ayrıldı. Bu ayrılıktan sonra estetik ameliyat olan kadın görünüşünü tamamen değiştirdi.

Kadin 2022-06-17 10:29:59

Sosyal medya fenomenin güzellik formülü herkesi şaşırttı! “Tuvalette alıyorum”

Sosyal medya fenomeni Gina Frances, adet döngüsünün doğal bir süreç olduğunu ve kadınların bununla guru duyması gerektiğini savundu. Frances, tuvalette adet kanını toplayarak cilt bakımı olarak kullandığını söyledi. Aynı zamanda regl kanının cilt bakımının yanı sıra bitkileri sulama konusunda iyi bir tercih olduğunu belirtti.

Trend 2022-04-11 11:40:59

Solomon Adaları: Çin’in yeni güvenlik anlaşması taslağı Avustralya’da endişe yarattı

Geçen hafta Çin ve Solomon Adaları’nın müzakere ettiği güvenlik anlaşmasının detayları Avustralya’da büyük endişe yarattı. BBC News'ten Frances Mao sızdırılan belgenin maddelerini inceledi.

Haber 31-03-22 07:31

'Anneler Günü için anneme araba alacağım, terfi ettim sanıyor ama... '

Çıplak fotoğraflarını satarak geçimini sağlayan yetişkin bir model olan Frances Bentley, annesine bir araba hediye edeceğini ancak annesinin onun parayı ne şekilde kazandığından haberdar olmadığını iddia etti.

Trend 26-03-22 13:18

Sosyal medya fenomeni dekolteli kıyafetler için hilesini paylaştı! “Daha büyük göstermek için...”

TikTok fenomeni Frances, dekolteli kıyafetler için günlük hayatında kullandığı hileyi takipçileriyle paylaştı. Özellikle iç çamaşırlarının iç bölümde yer alan süngerlerden faydalandığını ifade eden Frances, dekolteli kıyafetlerde bu hilenin kurtarıcı olduğunu belirtti. Frances’in hilesi kısa sürede sosyal medyadaki kadın kullanıcıların ilgisini çekti ve birçok isim bunu kullanacaklarını söyledi.

Trend 04-02-22 16:10

Shakespeare'in modern uyarlaması olan “The Tragedy of Macbeth” filminden yeni fragman paylaşıldı

William Shakespeare’in unutulmaz eserinden sinemaya uyarlanan “The Tragedy of Macbeth” filminden ilk fragman paylaşıldı. 14 Ocak’tan itibaren Apple TV Plus’ta gösterimde olacak filmin başrollerinde ise Denzel Washington ve Frances McDormandın yer alıyor.

Trend 07-01-22 16:40

Facebook muhbiri Frances Haugen: Zuckerberg istifa etmeli!

Facebook'un şirket içi belgelerini sızdıran Facebook muhbiri Frances Haugen, Mark Zuckerberg'in Meta CEO'luğundan istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Haber 02-11-21 15:43

Eski çalışandan çarpıcı iddia: Kamuoyundan bilerek saklanıyor

Facebook'un eski ürün yöneticisi Frances Haugen, şirketin kârından vazgeçmemek için çocuklara ve gençlere zarar veren özelliklerini kamuoyundan bilerek sakladığını ve demokrasiye zarar verdiğini savundu.

Haber 05-10-21 22:38

'Facebook demokrasiyi zayıflatıyor': Eski şirket çalışanı Frances Haugen, ABD Senatosu'nda sosyal medya devini suçladı

Facebook'un binlerce iç yazışmasını ve belgesini basına sızdıran eski çalışanı Frances Haugen, ABD Senatosu Ticaret Alt Komisyonu'nda senatörlerin sorularını yanıtladı. Frances Haugen, Facebook'un ürünlerinin çocuklara zarar verdiğine, toplumu böldüğüne ve ABD demokrasisini zayıflattığına inandığı için şirket aleyhine ifade verdiğini söyledi.

Haber 05-10-21 19:23

Facebook ABD'ye Yönelik Acil Bir Tehdit

Facebook'un eski çalışanı veri bilimi uzmanı Frances Haugen, bugün ABD Kongresi'nde düzenlenen oturumda verdiği ifadede Facebook'un çocuklara ve demokrasiye zarar verdiğini, bölünmeleri körüklediğini söyledi

Haber 05-10-21 18:07

Facebook Kendi Çıkarını Kamu Yararının Üstünde Tutuyor

Sosyal medya devinin eski çalışanı Frances Haugen, katıldığı televizyon programında, Facebook'u nefret söylemi ve dezenformasyonun üzerine gitmek yerine ısrarla kar elde etmeye öncelik vermekle suçladı

Haber 04-10-21 19:27

Facebook'u ifşa eden eski çalışanı Frances Haugen: Şirketin önceliği kâr etmek, nefret söylemiyle ve yalan haberle mücadele değil

CBS televizyonunun yayınına çıkarak Facebook belgelerini sızdıranın kendisi olduğunu açıklayan Haugen, şirketin kamu yararı karşısında kendi çıkarlarını tercih ettiğini söyledi.

Haber 04-10-21 13:46

Oscar ödül töreni: Kazananların tam listesi

2021 Oscar Ödül Töreni (93. Akademi Ödülleri) bu yıl dünyanın farklı yerlerinde kurulan stüdyolarda yapıldı. "En İyi Film" ödülünü alan Nomadland'in yönetmeni Chloé Zhao, "En iyi Yönetmen" ödülünü alan ilk Asyalı kadın oldu. "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü de yine Nomadland'den Frances McDormand'a gitti.

Haber 26-04-21 08:53

Sadece birkaç fotoğrafla tüm dünyayı perilerin gerçek olduğuna inandıran kuzenler: Elsie Wright ve Frances Griffiths

İnsan beyni kimi zaman iyi oluşturulan bir hikayenin ufak detaylarını kaçırarak koca bir yalanından peşinden gitme eğilimi gösterebilir. Uzmanlar bu durumun aslında normal olduğunu ve zekayla hiçbir ilgisinin olmasını açık bir şekilde ortaya koydu. Araştırmalara göre, beyin analiz etme gücünden çok sezgisel tarafını kullanmayı tercih ediyor. Bu da dolandırıcıların ve sahtekarların ekmeğine yağ sürüyor.

Trend 22-04-21 14:43

Dünya klasiği ’Küçük Prenses’ AVP Sahnesinde

Küçük Prenses, 3 Kasım Pazar gününden tarihinden itibaren sezon sonuna kadar Ahmet Vefik Paşa Sahnesinde çocuk izleyiciler ile buluşacak.Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından sahneye konulan, Frances Hodgson Burnett’ın ’Küçük Prenses’ adlı hikayesinden oyunlaştıran oyun 3 Kasım Pazar günü saat 14.00’de AVP Sahnesinde çocuk izleyicilerle buluşacak.

Yurthaber 02-11-19 11:54

Frances McDormand’ın çalıntı Oscar davası kapandı

En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülüne layık görülen Frances McDormand’ın Oscar heykelciğinin çalınmasıyla ilgili dava düşürüldü.

Trend 22-08-19 11:32

70 yıl aynı yastığa baş koydular, aynı gün öldüler!

71 yıldır aynı yastığa baş koyan ABD’nin Georgia Eyaleti sakinleri Herbert ve Frances DeLaigle, hayata gözlerini aynı gün yumdu.

Trend 19-07-19 09:49

Nobel Kimya Ödülü’nün sahipleri belli oldu

2018 Nobel Kimya Ödülü, yeşil kimya endüstrisinin geliştirilmesine yaptıkları katkılardan ötürü Frances Arnold, George Smith ve Gregory Winter’a verildi.

Haber 03-10-18 16:13

Nobel Kimya Ödülü, protein üretimi çalışmalarıyla Frances Arnold, George P. Smith ve Gregory Winter'a verildi

Ödülü paylaşan iki ABD'li ve bir İngiliz bilim insanı, "yönlendirilmiş evrim" yöntemiyle protein mühendisliği alanında önemli keşiflere imza atmıştı. Ödülün sahiplerinden Prof. Frances Arnold, Nobel Kimya Ödülü'nü alan beşinci kadın oldu.

Haber 03-10-18 14:33

Nobel Kimya Ödülü sahiplerini buldu

Ödül ABD'li Frances H. Arnold ile ABD'li George P. Smith ve İngiliz Gregory P. Winter arasında paylaşıldı

Haber 03-10-18 14:12

Son dakika! Nobel Kimya Ödülü'nü kazananlar belli oldu

Tıp ve Fizik ödüllerinden sonra ilan edilen 2018 Kimya Ödülü ikiye bölündü. Ödülün yarısı bilim insanı Frances H. Arnold'a gitti, diğer yarısı ise bilim insanları George P. Smith ve Sir Gregory P. Winter arasında paylaştırıldı.

Haber 03-10-18 12:55

Frances McDdormand'ın Oscar ödülünü çalan bir kişi tutuklandı

90. Akademi Ödülleri töreninden sonra verilen baloda Frances McDormand'ın kazandığı En İyi Kadın Oyuncu Oscarı' heykelciğini çalıp kaçmaya çalışan bir kişi, bir fotoğrafçının dikkati sayesinde yakalandı. Ödül McDormand'a geri verildi.

Haber 06-03-18 11:02

Oscar heykelini çalmaya çalışırken yakalandı!

Los Angeles polisi, bir kişinin Frances McDormand'ın Oscar heykelini çaldığı iddiasıyla tutuklandıklarını açıkladı.

Haber 05-03-18 22:09

90. Oscar ödülleri sahiplerini buldu

"The Shape of Water", "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" dahil toplam 4 dalda Oscar kazandı - Gary Oldman "En İyi Erkek Oyuncu" ve Frances McDormand "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görüldü - "En İyi Özgün Senaryo" ödülünü kazanan Jordan Peele, Oscar tarihinde bu ödülü kazanan ilk siyahi Amerikalı oldu

Haber 05-03-18 09:07

Gana Büyükelçisi Egaala’dan Türk İş Adamlarına Yatırım Çağrısı

İzmir Ticaret Odasını ziyaret eden Gana Ankara Büyükelçisi Salma Frances Manceel Egaala, Gana’da yatırım yapanların...

Yurthaber 30-01-18 15:45

Gana Heyetinden İzmir Çıkarması

Gana Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Salma Frances Mancell-Egala, beraberindeki heyet ile birlikte İzmir’e geldi. 4 gün...

Yurthaber 29-01-18 14:37

Oscar adayları açıklandı: The Shape of Water 13 dalda aday gösterildi

90. Akademi Ödülleri Oscarlara farklı dallarda kimlerin ve hangi filmlerin aday gösterildiği Los Angeles'ta açıklandı. The Shape of Water en çok dalda aday gösterilen film olurken, en iyi oyuncu adayları arasında Gary Oldman, Frances McDormant ve Meryl Streep de var.

Haber 23-01-18 18:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gana Büyükelçisi'nden Güven Mektubu

- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Gana Cumhuriyeti Büyükelçisi Salma Frances Mancell Egala'yı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Kabulde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu

Yurthaber 11-09-17 16:37

Dha Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gana Büyükelçisi'nden Güven Mektubu

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Gana Cumhuriyeti Büyükelçisi Salma Frances Mancell Egala'yı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Kabulde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu sunan

Yurthaber 11-09-17 16:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gana Büyükelçisi Mancell-egala’yı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gana Cumhuriyeti Büyükelçisi Salma Frances Mancell-Egala’yı kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabulde...

Yurthaber 11-09-17 16:26

Tenis maçına sevişme sesleri damga vurdu!

Florida'da düzenlenen Saratosa Open ATP Challenger Tour'da Frances Tiafoe ile Mitchell Krueger arasında oynanan maça sevişen bir çiftin çıkardığı sesler damgasını vurdu. İki Amerikalı raketin karşılaştığı ilk tur maçı inleme sesleri nedeniyle defalarca durdu. O anlar böyle görüntülendi.

Spor 20-04-17 11:21

“frances Ha” Filmi Beğeni Kazandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Frances Ha’ filmi Sakaryalı sinemaseverlerin beğenisini kazandı.Sakarya...

Yurthaber 06-11-15 15:07

Kültür Sanat Etkinlikleri Osm’de Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri, 5 Kasım Perşembe günü OSM’de gerçekleştirilecek ‘Frances Ha’ filminin...

Yurthaber 04-11-15 15:30

Saçları onu öldürdü

İngiltere’de yaşayan 26 yaşındaki Frances Warren saçları yüzünden girdiği depresyon sebebiyle kendini öldürdü.

Haber 28-01-14 14:57

Avustralya’nın Monash Üniversitesi’nden Çomü’ye Ziyaret

Avustralya’nın Monash Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Rea Frances ve Tarih Bölüm Başkanı Bruce Scates ile...

Yurthaber 03-07-12 12:19

Yine sapık kadın öğretmen

29 yaşındaki Carrie Frances Perkins 15 yaşındaki öğrencisiyle 5 aydır ilişki yaşadığı için tutuklandı.

Haber 21-05-10 12:17
Haber 07-09-04 05:22
Haber 06-09-04 08:59
Haber 05-09-04 10:14
Haber 05-09-04 08:21