Francia Haberleri

Sosyal medya fenomeni Francia James bir anda mağazanın ortasında dans etmeye başlayınca kovuldu! Duruma sosyal medyadan isyan etti

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Francia James, TikTok üzerinden çekilen dans videolarıyla dalga geçmek için mağazanın ortasında adeta şov yaptı. Fenomen ismin dans ettiği sırada bir mağaza personeli James'in yanına gelerek mağazadan çıkmasını istedi. James mağazadan kovulma anlarını sosyal medyadan paylaşarak duruma isyan etti.

Trend 2024-04-18 11:31:33

Sosyal medya fenomeni Francia James, kalabalık caddede fotoğraf çekimi yapınca gündem oldu! Bir gören bir daha baktı

Francia James, sosyal medyadan sıklıkla yaptığı cesur paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip. Sosyal medyadan birbirinden ilginç paylaşımlara imza atan James bu kez hayranlarını sokakta şaşırttı. Kalabalık bir sokağın ortasında çekim yapan fenomen ismi görenler bir daha baktı.

Trend 2024-04-17 11:45:04

Sosyal medya fenomeni Francia James'in sokak tarzını kimse anlayamadı! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada 12 milyon yaklaşan bir takipçisi kitlesi bulunan Francia James tarzıyla yine herkesi şaşkına çevirdi. Fenomen isim deri taytı ve göğüs dekolteli bluzuyla poz verince hayranlarını şaşırttı. James'in pantolonun modelini bir gören bir daha baktı.

Trend 2024-03-02 13:28:47

Sosyal medya fenomeni Francia James Meksika tatiline hızlı başladı! Sokak tarzı hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James Meksika tatiline hızlı başladı. Fenomen isim Meksika tatilin başlangıcını hayranlarına derin sırt dekolteli siyah bir tulumla duyurdu. James'in paylaşımları kısa sürede beğeni topladı.

Trend 2024-02-23 11:13:26

Sosyal medya fenomeni Francia James nehirde keyif yaptı! Yüzmeye çalıştığı anlar ti'ye alındı... 'Boğulma dikkat et'

Sosyal medya fenomeni Francia James hayranlarını şaşırtan birbirinden ilginç paylaşımlarına devam ediyor. Fenomen isim son olarak takipçilerinin karşısına bir nehirde yüzdüğü anlarla çıktı. James'in gönderisi kullanıcıların ilgisini çekerken fenomen ismin cesur mayo seçiminden ziyade nehirde yüzme şekli daha çok konuşuldu.

Trend 16-02-24 14:20

Fotoğraf çekimi sırasında zor anlar yaşadı! Dalgaların arasında dengesini kaybederek sürüklendi... Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken 33 yaşındaki fenomen isim Francia James, bir plaj çekimi sırasında talihsiz anlar yaşadı. Leopar desenli bikinisiyle denizin içinde poz vermeye çalışan James güçlü dalgalara karşı koyamadı. Yere düşerek sürüklenen James'in o anları sosyal medyada gündem oldu.

Trend 07-02-24 11:37

Sosyal medya fenomeni Francia James ayna pozuyla sevenlerinin beğenisini kazandı! Yere diz çöküp poz verdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 11 milyonu aşan bir takipçi kitlesine ulaşan Francia James yine cesur pozlarına bir yenisini ekledi. Fenomen isim ayna karşına geçerek poz verdi. O anları Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşınca beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 24-01-24 11:50

Sosyal medya fenomeni Francia James yine limit tanımadı! Çırılçıplak soyunup sadece vücut boyasına büründü... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla 11 milyonu aşkın takipçiye ulaşarak dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip olan Francia James, cesur pozları sayesinde popülerliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Fenomen isim son olarak kıyafetlerini çıkartarak tamamen vücut boyasıyla bedenini kapladı. Vücut boyası sayesinde tenini bir leoparın tenine benzeten James'in gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 08-01-24 13:51

Sosyal medya fenomeni Francia James, yoga yaptığı anları paylaştı! Amuda kalkan fenomen dengesini kaybedince bir anda düştü

Sosyal medyadan yaptığı her paylaşım olay yaratan fenomen isim Francia James bu kez hayranlarıyla yoga yaptığı anlarda çekilen görüntülerini paylaştı. Fenomen isim bahçe çitinin önünde g-string bodysiyle yoga yaparken bir anda dengesini kaybedince işler kontrolden çıktı. Fenomen ismin Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 22-12-23 14:08

Sosyal medya fenomeni Francia James taksiye tamamen çıplak bindi! Taksi şoförü ne olduğunu anlayamadı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar sayesinde 11 milyonu aşkın dünya geneline yayılan bir takipçi kitlesi bulunan fenomen Francia James hayranlarını şaşkına çevirmeye devam ediyor. Fenomen isim son olarak kıyafetlerini çıkartarak tamamen vücut boyasıyla bedenini kapladı. Çıplak şekilde taksiye binen James'in gönderisi hayranlarının beğeni topladı.

Trend 20-12-23 14:19

Sosyal medya fenomeni Francia James cesur geceliğiyle balkonda şov yaptı! Harika bir komşu olurdum

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde 11 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Francia James sınır tanımayan pozlarına devam ediyor. Fenomen isim son olarak pembe geceliğiyle hayranların karşısına çıktı. James'in balkona sabahlıkla çıktığı anlarda çekilen pozu olay oldu.

Trend 16-12-23 10:40

Sosyal medya fenomeni Francia James süper mini şortuyla spor yaptığı anları paylaştı! Fenomen ismin paylaşımı gündem yarattı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James yine hayranlarının beğenisini toplayan bir paylaşımla karşılarına çıktı. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında James süper mini şortu ve spor sütyeniyle spor yaptığı anları paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 07-12-23 11:10

Sosyal medya fenomeni Francia James sokak tarzıyla herkesi şaşkına çevirdi! Ceketinin önünü açıp iç çamaşırıyla dolaştı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde Instagram'ın limitlerini zorlamayı seven fenomen isim Francia James yine geleneğini bozmadı. Fenomen isim bu kez siyah trençkotuyla kamera arkasına geçti. Trençkotunun önüne açınca ise James adeta şov yaptı.

Trend 02-12-23 10:38

Sosyal medya fenomeni Francia James kırmızı bikinisiyle manken yürüyüş yaptı! Hem bacak hem de göğüs dekoltesiyle mest etti

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde 11 milyonu aşkın geniş bir hayran kitlesine ulaşan Francia James limitleri zorlayan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında James görenleri kendisine hayran bıraktı.

Trend 21-11-23 13:18

Sosyal medya fenomeni Francia James pizzacıya yaptığı sürprizle viral oldu! Kapıyı tamamen üstsüz açınca şaşırttı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Francia James yine limitleri zorladı. Fenomen isim ve arkadaşı Louisa Khovanski sipariş ettikleri pizzayı almak için tercih ettikleri kombinleriyle herkesi şaşkına çevirdi. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının dikkatini çekti.

Trend 08-11-23 10:16

Sosyal medya fenomeni Francia James yine Instagram'ın limitlerini zorladı! Vücudunu tamamen leopar desene boyadı sokak sokak gezdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Francia James yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim bu kez kıyafetlerine veda ederek tüm vücudunu leopar desenine boyadı. James'in paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 26-10-23 09:56

Sosyal medya fenomeni Francia James dekoltesinin dozunu abarttı! Neredeyse elbise üzerinden düşecekti

Sosyal medyada tüm dünyaya yayılan 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James, Instagram'dan yaptığı paylaşımla herkesi bir kez daha şaşkına çevirmeyi başardı. Fenomen isim deri siyah bir elbiseyle kamera karşısına geçerken elbisenin göğüs bölümündeki derin dekolte limitlerin sınırında kaldı.

Trend 21-10-23 10:43

Ünlü model Francia James, Mike Tyson ile karşı karşıya geldi!

Ünlü model Francia James, ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson ile karşı karşıya geldiği anları sosyal medya hesabından paylaşırken, binlerce beğeni aldı. İşte detaylar...

Spor 09-10-23 13:30

Sosyal medya fenomeni Francia James fenomen arkadaşıyla langırt oynadı! Sosyal medyadan böyle meydan okudu... Kim kazanır?

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James, Instagram hesabından verdiği aradan sonra hızlı bir geri dönüş yaptı. Fenomen isim kendisi gibi fenomen olan Louisa Khovanski ile langırt oynadığı anları paylaştı. James'in langırt oynarken seçtiği kıyafet ise hayranlarının ilgisini çekti.

Trend 05-10-23 15:50

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram'daki sessizliğini bozdu! Dönüşü efsane oldu... Üzerini örtme çabası yetmedi

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James bir süredir Instagram'da sessiz kalmayı seçmişti. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayan James'in dönüşü efsane oldu. Fenomen isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla sevenlerine yeniden "Merhaba" dedi.

Trend 23-09-23 11:22

Sosyal medya fenomeni Francia James, traplez tulumuyla dans şovu yaptı! Resmen yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James, Florida'daki evinin havuzunun kenarında yaptığı dans şovuyla Instagram'da gündem yarattı. Şort tulum tercih eden James, iç çamaşırı kullanmayı tercih etmediği için tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 16-09-23 09:58

Sosyal medya fenomeni Francia James bikinisiyle sere serpe uzandı! Kucağındaki panteri öpmelere doyamadı

Sosyal medya fenomeni Francia James bikini çekimi için kamera karşısına çekti. Kucağındaki panterle sere serpe uzandığı anlarda poz veren James o saniyeleri hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-09-23 10:34

Sosyal medya fenomeni Francia James’in ilginç kavgası! Kıyafetlerini çıkarttı... Tüm vücudunu boyayıp Örümcek Adam’a çevirdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden ilginç paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Francia James yine herkesi şaşırtan bir paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen isim eğlenceli görüntülerde Örümcek Adam vücut boyasından başka bir şey giymeden bir dövüş sahnesi canlandırırken görüldü.

Trend 07-09-23 10:54

Sosyal medya fenomeni Francia James’in tarzı sosyal medyada gündem yarattı! Güvenlik kontrolüne takıldığı anları paylaştı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri çeken milyonlarca takipçiye ulaşan Francia James hayranlarıyla ilginç bir anını paylaştı. Fenomen isim Boston’daki bir UFC 292 şampiyonluk mücadelesini izlemek için salona girerken güvenlik kontrolünden geçtiği anları yayınladı. Fenomen ismin kıyafet seçimi de gündem olmayı başardı.

Trend 01-09-23 09:39

Sosyal medya fenomeni Francia James, eğlencenin dozunu yükseltti! Mini eteğiyle resmen dans şovu yaptı

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Hayranlarının karşısına sıklıkla cesur kıyafetleriyle çıkmayı tercih eden James Instagram hesabının hikaye bölümünden dans ettiği anlarda çekilen bir gönderisini yayınladı.

Trend 26-08-23 11:14

Sosyal medya fenomeni Francia James geleneğini bozmadı! Olay yaratan mayosuyla soluğu plajda aldı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın geniş bir hayran kitlesine sahip olan Francia James yine hayranlarını şaşırttı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan isim yaz tatilinin tadını çıkartmaya devam ediyor. James hafta sonu geleneğini bozmadı ve yine soluğu serinlemek için deniz kenarında aldı.

Trend 05-08-23 09:55

Sosyal medyada fenomeni Francia James lüks eğlencelerine bir yenisini daha ekledi! Helikopterin rüzgarına karşı koşarken düğmeleri pes etti

Sosyal medya fenomeni Francia James, aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabında eğlenceli bir paylaşıma daha imza attı. Fenomen isim son olarak helikopter rüzgarına karşı koştuğu anlarını paylaştı. James’in gömleğinin düğmeleri helikopterin şiddetli rüzgarına dayanamayınca koptu. Fenomen isim koşarak helikoptere binerek önünü kapatmaya çalıştı.

Trend 01-08-23 10:49

Sosyal medya fenomeni Francia James, sabah rutinini paylaştı! Güzelliğinin sırrı sabah egzersizleriymiş

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Francia James sabah esneme hareketleri yaptığı anlarda kaydedilen görüntülerini paylaştı. Sabah egzersizi yaparken adeta kendinden geçen fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranları tarafından ti’ye alındı. Fenomen ismin gönderisine binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Trend 25-07-23 10:07

Sosyal medya fenomen Francia James benzinliği fethetti! Hem transparan hem de dekolteli tulumuyla şaşkına çevirdi

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Francia James, yine geleneğini bozmadı. Toplu taşıma araçlarına iç çamaşırıyla binen ve alışveriş merkezine çıplak bir şekilde giden James bu kez rotasını benzinliğe çevirdi. James’in gönderisi kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Trend 08-07-23 09:38

Sosyal medya fenomeni Francia James tanga mayosuyla su parkında çocuklar gibi eğlendi! Kaydıraktan bile kaydı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında hayranlarıyla eğlenceli anlarını paylaştı. Fenomen isim tanga mayosuyla su parkına gittiği anlarda adeta eğlencenin doruklarına ulaştı.

Trend 05-07-23 10:42

Ne kural tanıdı ne de limit! Sosyal medya fenomeni Francia James iç çamaşırı kullanmayı tercih etmeyince alev alev yaktı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James genellikle Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla tanınıyor. Fenomen isim yine geleneğini bozmadı ve bu kez yeşil transparan detaylı bir elbiseyle kamera karşısına geçti. James’in iç çamaşırı kullanmayı tercih etmediği elbisesiyle verdiği pozlar olay yarattı.

Trend 01-07-23 09:51

Sosyal medya fenomeni Francia James transparan bluz ve eteğiyle limitleri zorladı! Göğüs uçlarının gözükmesine aldırmadı

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının kalp atışlarını hızlandıran cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Fenomen isim son olarak transparan bluz ve eteğiyle balkon kapısını kapattığı anlarda çekilen anlarını paylaştı.

Trend 23-06-23 11:24

Sosyal medya fenomeni Francia James, transparan bluzuyla İtalya’yı fethetti! İç çamaşırı giymeyince olanlar oldu

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Francia James, transparan bluzuyla hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Fenomen isim iç çamaşırı giymeyi tercih etmeyince flaşlı çekimde frikik vermekten kurtulamadı.

Trend 20-06-23 10:44

Sosyal medya fenomeni Francia James, yazın tadını çıkartmaya devam ediyor! Bikinisiyle şezlonga sere serpe uzandı

Sosyal medya fenomeni Francia James yazın tadını çıkarttığı cesur paylaşımlarını Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarının aktif bir şekilde kullanan fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına turuncu bikinisiyle şezlongta sere serpe uzanırken çekilen bir pozuyla çıktı.

Trend 17-06-23 14:19

Sosyal medya fenomeni Francia James dekoltelere doyamadı! Derin bacak ve göğüs dekoltesi olay oldu

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmaya devam ediyor. Fenomen isim son olarak siyah bol dekolteli mini elbisesiyle poz verince sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisi kazandı.

Trend 13-06-23 11:06

Sosyal medya fenomeni Francia James sosyal medyanın limitlerinden sonra komşularını zorladı! Seksi iç çamaşırıyla balkona çıktı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James Instagram’ın limitlerini zorlamaya devam eden cesur paylaşımlarını sürdürüyor. Hayranlarının karşısına müstehcen pozlarıyla çıkmaya alışkın olan fenomen isim bu kez komşularını şaşkına çevirdi. James’in balkonundan yaptığı cesur paylaşımlar sosyal medyadan tam not aldı.

Trend 08-06-23 10:36

Sosyal medya fenomeni Francia James, göğüslerini ön plana çıkarttığı paylaşımıyla çok konuşuldu! Elbisesinin yakasını tamamen açtı

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram’dan yaptığı gündem yaratan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan fenomen isim elbisesinin yakasını aşağıya doğru indirerek bikini üstünü ön plana çıkartan bir paylaşım yaptı.

Trend 27-05-23 10:27

Sosyal medya fenomeni Francia James’i kimse durduramıyor! Transparan elbisesiyle pozu hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Francia James yine limitleri zorlayan kıyafet seçimiyle hayranlarının gözlerini adeta şaşı etti. Transparan mavi kıyafetine iç çamaşırı tercih etmeyen fenomen isim derin sırt dekoltesini gösterdiği pozlarıyla olay oldu.

Trend 24-05-23 09:42

Sosyal medyada fenomeni Francia James doğum günü kutlamasında sınırları zorladı! Transparan bluzuyla şov yaptı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James yine hayranlarının karşısına limitleri zorlayan bir paylaşımla çıktı. Doğum gününü kutlamak için yaptığı paylaşımda James, transparan bluzunun içine sütyen giymeyi tercih etmeyince resmen şov yaptı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 16-05-23 09:44

Sosyal medya fenomeni Francia James pembe geceliğiyle heyecanlandırdı! Balkon pozları olay yarattı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James yine cesur bir paylaşımıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesaplarında sık sık cesur pozlarını paylaşan isim bu kez Roma’da bir balkonda pembe geceliğiyle sevenlerini karşısına çıktı. James’in gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 12-05-23 11:10

Sosyal medya fenomeni Francia James, süper mini elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla basketbol oynadı

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram hesabında bulunan 11.7 milyon takipçisiyle eğlenceli anlarını paylaştı. NBA oyuncularının pabucunu dama atacak bir basketbol oynama performansı gösteren fenomen ismin gönderisi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 21-04-23 13:49

Fenomen isim Francia James, kıyafet seçimiyle sosyal medyayı alev alev yaktı! Dekoltesini gören bir daha baktı

Sosyal medya fenomeni Francia James, yine cesur kıyafet seçimi sayesinde hayranlarından tam not almayı başardı. Aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabından sonra TikTok’ta paylaşım yapmaya başlayan fenomen isim deri tayt ve dekolteli bluzuyla sokakta havalı bir şekilde yürüdüğü anları paylaştı. James’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada ilgi çekti.

Trend 20-04-23 09:38

Sosyal medya fenomeni Francia James kırmızı elbisesiyle Instagram’ı alev alev yaktı! Kalçasına kadar dekoltesini gören bir daha baktı

Sosyal medya fenomeni Francia James 11 milyonu aşkın takipçisinin karşısına yine cesur bir kıyafet seçimiyle çıktı. Fenomen isim derin göğüs ve bacak dekolteli kırmızı elbisesiyle masanın üzerine oturduğu anlarda çekilen pozlarını paylaştı. James’in gönderisi kısa sürede sosyal medyada beğeni topladı.

Trend 14-04-23 15:18

Sosyal medya fenomeni Francia James dekolte seçimiyle bir görene bir daha baktırdı! Derin yırtmacına iç çamaşırı giymeyince...

Sosyal medya fenomeni Francia James sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarını bir kez daha heyecanlandırmayı başardı. Fenomen isim iki yanından derin yırtmaç detaylı elbisesiyle iç çamaşırı kullanmayı tercih etmeyince nabızları yükseltti. Fenomen isimin gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-04-23 15:12

Sosyal medya fenomeni Francia James’in zor anları! Bir anda inek tarafından kovalandı... Dekolteli şortuyla kaçmaya çalıştı

Sosyal medya fenomeni Francia James, Instagram’dan son olarak eğlenceli bir paylaşım yaptı. 32 yaşındaki fenomen isim Kolombiya’da ziyaret ettiği bir çiftlikte ine saldırısına uğradı. İneğin üzerine doğru hareket etmesiyle birlikte kaçmaya başlayan fenomen isim dekolteli şortuyla frikik vermekten kurtulamadı.

Trend 29-03-23 09:44

Sosyal medya fenomeni Francia James, lüks spor arabasıyla şov yaptı! Sırılsıklam havuzdan çıkıp hiçbir şey olmamış gibi yürüdü

32 yaşındaki sosyal medya fenomeni Francia James, Florida’daki bir evin bahçesinde spor arabasıyla şov yaptı. Evinin havuzuna bir spor arabanın çarptığını iddia ettiği sosyal medya paylaşımında James, hayranlarının araba kullanmasını değerlendirmesini istedi. James’in gönderisi eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 03-02-23 10:46

Sosyal medya fenomeni Francia James süper mini şortuyla akılları karıştırdı! “Külot mu şort mu?”

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram’dan yaptığı yeni paylaşımıyla hayranlarını adeta ikiye böldü. Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim süper mini şortu ve transparan iç çamaşırı kombiniyle tartışmaların fitilini ateşledi.

Trend 28-01-23 10:45

Playboy modeli Francia James tanga bikinisiyle dans etti! Hayranları “Tanrıça” diyerek destekledi

Playboy modeli Francia James hayal gücüne az şey bırakan bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyadan genellikle cesur paylaşımlar yaparak adından söz ettirmeyi başaran James yine hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Fenomen isim bu kez tanga bikinisiyle kumsalda dans ederken sevenlerinin karşısına çıktı.

Trend 04-01-23 11:55

Sosyal medya fenomeni Francia James’i kimse durduramıyor! Ona bir türlü kış gelmedi... Tanga mayosuyla sörf yaptı

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Toplumsal normları ve sosyal medyanın tabularını yıkan ünlü isim bu kez tanga bikinisiyle gece sörfü yaptığı anları paylaştı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-12-22 15:24