Francois Hollande Haberleri

Salma Hayek göğüslerini sergilemekten çekinmiyor! Yarısı açıkta kaldı

2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturmasıyla çok konuşulan Salma Hayek son dönemde iddialı kıyafet seçimleriyle dikkat çekiyor. Göğüslerini sergilemekten hiçbir zaman çekinmeyen Hayek son pozuyla yine hayranlarını büyüledi.

Magazin 2023-02-02 12:12:56

Filmleri aratmayan olay! Uçsuz bucaksız okyanusta mahsur kaldı, 24 gün sonra kurtarıldı

Atlantik Okyanusu'nda filmleri aratmayan bir olay yaşandı. Küçük bir yelkenli tekneyi tamir ettiği sırada hava şartlarından dolayı sürüklenerek kaybolan 47 yaşındaki Elvis Francois, 24 gün sonra Kolombiya donanması tarafından kurtarıldı. Francois'in 24 gün boyunca bir şişe domates sosu, sarımsak tozu ve bir kutu et suyu ile beslendiği ortaya çıktı.

Haber 2023-01-20 21:41:23

24 gün boyunca ketçap yiyerek hayatta kaldı! Uçağa aynayla güneş ışınlarını yansıtıp...

Karayip Denizi'nde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Denizde tekneyle sürüklenen 47 yaşındaki Dominikli Elvis Francois, 1 şişe ketçap, sarımsak tozu ve et suyu tabletleri yiyerek 24 gün boyunca hayatta kalmayı başardı. Yelkenlinin gövdesine "yardım" yazan Francois, 15 Ocak tarihinde bir uçağa aynayla güneş ışınlarını yansıtıp dikkat çekmeyi başardı ve kurtarıldı.

Haber 2023-01-20 15:00:25

Eski Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu:

"(Rusya-Ukrayna Savaşı) Muhakkak ki kış, operasyonları donduracak ama savaşı durdurmayacaktır. Şunu sormamız lazım; acaba ilk baharda yeni koşullar mümkün olabilir mi? Putin, uluslararası izolasyonundan çıkmak isteyecek mi yoksa tam tersine başka bir şey mi yapacak?" - "Bu enflasyonu biz daha önce 30 yıl boyunca görmemiştik. Bu enflasyona ilaveten şu anda bir resesyon durumu var. Hem ABD'de hem de Avrupa'da bildiğiniz gibi faiz oranları artacaktır ve dünyada ticaret yavaşlayacaktır"

Yurthaber 2022-10-08 15:52:33

55 yaşındaki Salma Hayek'ten eşine özel teknede dans

Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, eşi Francois-Henri Pinault ve kızı Valentina ile birlikte tatile çıktı. Tekne turu yapan Hayek, bikinisiyle masanın üzerine çıkıp, eşine özel dans gösterisi sergilediği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 08-06-22 14:48

Covid aşısı: Kanada'nın Quebec eyaletinde aşı olmayanlar sağlık vergisi ödeyecek

Kanada'nın Quebec eyaletinde Covid aşısı olmayanların sağlık vergisi ödeyecekleri açıklandı. Kararı düzenlediği bir basın toplantısıyla duyuran Quebec Başbakanı Francois Legault, vergi miktarını henüz belirlemediklerini ancak yüksek bir meblağ ödeneceğini söyledi.

Haber 12-01-22 06:48

Fransa’da bir grup çaldıkları iş makinası ile güvenlik kameralarını yıktı

Fransa’nın Montbeliard kentinde bir grup şahıs, çaldıkları iş makinesiyle kentin güvenlik kameralarını birer birer yıktı.Montbeliard kentinin La Petit Hollande Mahallesi’nde bir grup şahıs, Hexagons inşaat alanından çaldıkları iş makinesiyle kentin güvenlik kameralarının bulunduğu direkleri birer birer yıktı.

Haber 23-11-20 21:28

Fransa’nın Fas’taki Konsolosu ölü bulundu

Fas’ın Tanca’daki Fransız Konsolosu Denis Francois evinde ölü olarak bulundu.Fas’ın kuzeyinde yer alan Tanca kentindeki Fransız Konsolosu Denis Francois evinde ölü bulundu.

Haber 19-11-20 16:22

Endonezya’da 300’den fazla reşit olamayan çocuğu taciz eden Fransız yakalandı

Endonezya’nın başkenti Jakarta’da 300’den fazla reşit olmayan çocuğu taciz eden Fransız asıllı Francois Abello Camille (65) operasyonla yakalandı. Camille’ne ait dizüstü bilgisayar ve telefonunda yüzlerce çocuğa ait aciz videosu bulundu.

Haber 11-07-20 15:17

Fransa Bilim Kurulu Başkanı Delfraissy: Koronavirüs kontrol altında

Fransa Bilim Kurulu Başkanı Jean-Francois Delfraissy, ülkede koronavirüs salgınının kontrol altına alındığını açıkladı.

Haber 05-06-20 12:50

Renault Grubu, Çin için yeni stratejisini belirledi

Renault Grubu, Çin'de hafif ticari araçlar ve elektrikli araçlar alanında yoğunlaşacak, Dongfeng Renault Automotive Company Ltd şirketindeki hisselerini Dongfeng Motor Corporation'a devredecek, DRAC, Renault markasıyla ilişkili faaliyetlerini durduracak - Renault Grubu hafif ticari araç faaliyetlerini, Jinbei'nin Renault iş birliğinden gelen teknik bilgisinin faydasıyla Renault Brilliance Jinbei Automotive Co., Ltd. (RBJAC) üzerinden yürütecek - Yeni Çin stratejisi, Renault'nun rekabet avantajlarını güçlendirerek şirketin Çin piyasasında uzun süre kalmasını destekleyecek ve İttifak’ın yeni "lider-takipçi" konsepti dahilinde Nissan ile olan sinerjisini en üst düzeye çıkaracak - Groupe Renault Çin bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Francois Provost: - "Geleceğin temiz ulaşımının iki ana etkeni olan elektrikli araçlara ve hafif ticari araçlara yoğunlaşacak ve Nissan ile ilişkimizden daha verimli bir biçimde faydalanacağız"

Yurthaber 14-04-20 16:45

ECB / Villeroy: Düşük faizler ekonomiyi desteklemeyi sürdürecek

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Francois Villeroy de Galhau, düşük faizlerin Euro Bölgesi ekonomisine destek sağlamayı sürdüreceğini söyledi.

Finans 26-11-19 11:56

ANALİZ - Avrupa Birliği’nin Suriye ve terör açmazı

Barış Pınarı Harekatı, uluslararası alandaki etkisi bakımından en büyük çözülmeyi Avrupa’da gösterdi; pek çok Avrupa ülkesi ve Avrupalı siyasi, bilhassa Suriye’nin kuzeyinde son on yıl içerisinde oluşan PKK uzantısı PYD ve YPG gibi terör yapılanmalarına açıkça destek verdi - Türkiye’nin de içerisinde yer aldığı NATO üyesi olan bu ülkelerin ve buralardan gelen siyasilerin, geçmiş dönemlerde Türkiye’nin AB üyeliği söz konusu olduğunda buna karşı çıkarak ortak tavır gösterenlerle örtüşmesi ise hayli dikkat çekici - Eski Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Suriye’nin kuzeyinde terör örgütleri PYD/YPG aracılığıyla buradaki Kürtlere kurdurulacak bir devletin, Trump’ın değil Obama’nın planı olduğunu ve Avrupa devletlerinin bunu açıkça desteklediğini bir itiraf şeklinde ifade etti - 2008 ekonomik krizi, akabinde Avro bölgesinde yaşanan krizlerle siyasi açıdan büyük bir çalkantı içerisinde olan ve aşırı sağın kıskacından bir türlü çıkamayan AB siyaseti, dış politika bakımından ise başta Rusya ve ABD lobileri olmak üzere değişik lobi grupları arasında sıkışmış durumda - Geçmişte, Fransa ve Almanya’nın ortak menfaatleri sebepleriyle pek çok uluslararası konuda birlikte hareket etmeleri, ancak Hollande ile başlayan ve Macron ile iyice belirginleşen Fransa-Almanya ilişkilerindeki ayrışma, bu sıkışıklığı arttırdı

Haber 23-10-19 15:37

ECB/Villeroy: Belirsizliği ABD'nin ticaret politikaları artırıyor

Avrupa Merkez Bankası Üyesi ve Fransa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Francois Villeroy de Galhau, ekonomideki "belirsizliğin kaynağı" olarak ABD'nin ticaret politikalarını gösterdi ve ECB'nin tahvil alım programının yeniden başlatılmasının tartışmaya açık olduğunu söyledi.

Finans 04-09-19 13:45

Eski Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Türkiye'yi turizmde örnek gösterdi

"Turizmin Davos'u" olarak 2015'ten beri Türkiye'de düzenlenen Dünya Turizm Forumu, bu yıl Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı François Hollande, dünya turizminin önemli temsilcileri ve çok sayıda Türk iş insanının katılımıyla Angola'da gerçekleştirildi - Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı François Hollande: - "Dünyada turizm konusunda çok başarılı ülkeler var. Bunun en güzel örneği Türkiye" - "Türkiye çok başarılı altyapı çalışması yürüttü. Angola'nın da Türkiye gibi önce altyapı çalışmasını halletmesi gerekiyor. Angola, Türkiye'yi örnek almalı" - Angola Cumhurbaşkanı Joao Lourençoe: - "Türk turizm sektörünü yatırım yapmaları için Angola'ya bekliyoruz. Yeni çıkardığımız yatırım yasasıyla iş kurmayı kolaylaştırdık. Her türlü desteğe hazırız" - Dünya Turizm Forumu Başkanı Bulut Bağcı: - "Forum sayesinde Angola'da Türkiye'yi tanıtıyoruz. 2018'de Türkiye'ye gelen 1,4 milyon Afrikalı turist sayısını 2 katına çıkarmayı hedefliyoruz"

Haber 25-05-19 10:14

Angola, turizmde Türkiye modelini uygulayacak

"Turizmin Davos'u" olarak 2015 yılından beri Türkiye'de düzenlenen Dünya Turizm Forumu, bu yıl Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı François Hollande, dünya turizminin önemli temsilcileri ve 100'e yakın Türk iş insanının katılımıyla Angola'da gerçekleştirilecek - Dünya Turizm Forumu Başkan Bulut Bağcı: - "Angolalı yetkililer, turizmde Türkiye'yi rol model alıyor. Angola, turizmde Türkiye modelini uygulamayı, Türkiye'nin birikimlerinden faydalanmayı istiyor" - "Şu anda Angola'ya gelen turist sayısı yıllık 1,2 milyon. Bu etkinlikle vize politikalarında değişikliğe gidecekler ve turizmde yeni bir vizyon ortaya koyacaklar. Etkinliğimizden sonra bir yılda ülkeye gelen turist sayısının 2,5 kat artarak 3 milyona çıkmasını hedefliyoruz" - "Türkiye, güzel bir tanıtım ve sürdürülebilir stratejiyle turizm gelirini katlayabilir. Türkiye'nin şu anda hak ettiği turizm geliri en az 100 milyar dolar"

Finans 08-05-19 11:45

Aşırı sağ, bir gün Fransa'da iktidara gelecek

Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı François Hollande: - "Tehdit aşırı sağdan geliyor. Bir gün (aşırı sağ) Fransa'da iktidara gelecek, 2022'de veya daha sonra"

Haber 01-04-19 17:26

Villeroy: Euro Bölgesi'nde yavaşlama artarsa ECB desteğe hazır

Avrupa Merkez Bankası üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy de Galhau, Euro Bölgesi'nde büyümenin yıl çinde güçleneceğini öngördüklerini, ancak ihtiyaç olması halinde ECB'nin büyümeyi desteklemek için manevra alanı bulunduğunu söyledi.

Finans 28-03-19 09:17

Fransa'nın eski cumhurbaşkanından Macron'a sarı yelekliler eleştirisi

Eski Cumhurbaşkanı François Hollande, halefini sarı yeleklilerin sebep olduğu krizi iyi yönetemediği konusunda eleştirdi

Haber 03-02-19 00:06

Eski Cumhurbaşkanı Hollande: “Sarı Yelekliler krizinde benim de sorumluluğum var”

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un selefi Sosyalist Partili François Hollande, Belçika basınına verdiği röportajda “Sarı yelekliler" krizinde benim de sorumluluğum var” açıklamasını yaptı.Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u “Zenginlerin değil aşırı zenginlerin Cumhurbaşkanı” olarak adlandıran ve Macron’un selefi olan eski Cumhurbaşkanı François Hollande, Fransa’da yaşanan "Sarı Yelekliler" krizinde payı olduğunu dile getirdi.

Haber 02-02-19 22:44

Fransa’daki Sarı Yelekliler Protestoları paneli

Fransız yazar ve hukukçu Laurent Levy: - "Protestolar iktisadi olarak başladı ve siyasi yöne dönüşerek yaygınlaştı. Hareket aslında bölgesel, Paris'te ve Avrupa’nın belli bir yerinde yoksul olan ya da geçimde zorluk çekenler tarafından değil, orta sınıf tarafından başlatıldı. Yoksa çok çok yoksul değiller. Bu ayaklanma Paris'e karşı kabul edilebilir çünkü Paris onların gözünde gücü temsil ediyor. O yüzde Macron'u istifaya davet ediyorlar" - "Kim bu 'Sarı Yelekliler?' Bunlar sıradan insanlar, maaşlı çalışan, asgari ücretle çalışan ve emeklilerin de bulunduğu mütevazı insanlar. Hepsi olmasa bile üçte biri ne sağcı ne de solcu olarak tanımlıyor kendini. Diğeri çoğunluğun sol cenahta olduğunu görebilirsiniz" - Gazeteci Belkıs Kılıçkaya: - "Fransızlar, Avrupa’nın en pahalı petrolünü tüketiyor. Petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen Fransa’da yılbaşından bu yana motorin fiyatının yüzde 20 artması, yeni bir zammın ilanı, fazladan dizel otomobillere "yeşil vergi" adı altında yapılan zam, diğer taraftan makro ekonomik veriler de önemli" - "Fransa’da ülkenin gayrisafi milli hasılasına nispetle kamu borcu yüzde 99 seviyesine ulaştı, 2 trilyon 300 milyar Euro bu rakam. Yani bugün olsa Fransa Avrupa Birliği’ne giremez. Yüzde 60 seviyesini çoktan aştı. Dış borcu 461,5 milyar Euro" - "Macron'un selefi François Hollande bir söz söyledi ve hayatında ilk kez bütün Fransızları etkileyecek bir cümle kurdu, 'Macron zenginlerin değil en zenginlerin cumhurbaşkanı.'"

Haber 13-12-18 17:07

Fransa'da başbakanlığı kaldırma teklifi

Eski Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, başbakanlık makamının kaldırılması ve cumhurbaşkanının yürütmenin başındaki tek yetkili olması önerisinde bulundu

Haber 04-10-18 16:29

Fransa'dan şok açıklama! 'Türk uçaklarının uçuşuna izin verilmesin'

Eski Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Batı ülkelerinin Suriye krizinin çözümü konusunda Türkiye’ye maksimum baskı yapmak zorunda olduğunu belirtti.

Haber 13-03-18 09:36

‘TSK Afrin’e İlerlerken Siviller Bölgeyi Terkediyor’

Associated Press haber ajansına konuşan bir PYD sözcüsü Türk ordusuyla desteklediği Özgür Suriye Ordusu Afrin’e yaklaşırken, binlerce kişinin bölgeyi terketmeye başladığını söyledi. Fransa eski Cumhurbaşkanı Francois Hollande ise Afrin’de uçuşsa yasak bölge kurulmasını istedi

Haber 12-03-18 16:43

Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Hollande anılarını kitaplaştırdı

Hollande'ın cumhurbaşkanlığı dönemini anlattığı "İktidar Dersleri" adlı kitap, 11 Nisan'da piyasaya çıkacak

Haber 13-02-18 15:32

Fransa Büyükelçisi: ‘BM Toplantısında Üyeler Türkiye’ye İtidal Çağrısı Yaptı’

Fransa’nın BM Daimi Temsilcisi Francois Delattre, BM Güvenlik Konseyi’nin bugünkü Suriye konulu toplantısında Türkiye’nin Afrin operasyonunun konseyin hemen her üyesince gündeme getirildiğini söyledi. Büyükelçi, “İtidal çağrıları tartışma sırasında geniş biçimde paylaşıldı” ifadesini kullandı.

Haber 22-01-18 23:54

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'dan Salih Müslim'e YPG plaketi

Pazar günü görevi Macron'a devredecek olan Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, PYD lideri Salih Müslim'i Paris'te Elysee Sarayında ağırladı. Görüşmede Müslim, Hollande'a terör örgütü YPG'nin amblemini taşıyan bir de plaket hediye etti. İddiaya göre; Salih Müslim, Fransa'dan silah ve cephane yardımını sürdürme sözü de aldı.

Haber 09-05-17 21:08

Hollande'ın oy kullanırken kendi partisinin pusulasını almaması dikkat çekti

Fransa Cumhurbaşkanı Françoise Hollande, cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullanırken, ilginç bir görüntüye imza attı. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, seçimler için oy kullanırken kendi partisinin pusulasını almadığı fark edildi. Hollande'ın oy işlemi, Fransa'da "acaba kendi partisine oy vermedi mi?" dedikodularına neden oldu. Hollande, eski sosyalist Bakan Macron'a ikinci turda destek olacağını açıkça bildirmişti.

Haber 26-04-17 01:27

Hollande'dan Macron'a destek

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, 7 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda aşırı sağcı Marine Le Pen'e karşı "En March" (Yürüyüş) Hareketinin lideri Emmanuel Macron'u destekleyeceğini açıkladı.

Haber 24-04-17 21:41

François Hollande: Macron'a Oy Vereceğim

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, aşırı sağın seçilmesinin büyük bir risk olduğunu vurgulayarak, "Ben şahsen Macron'a oy vereceğim" diyerek, ikinci tur öncesi Le Pen'e önemli bir darbe vurdu.

Haber 24-04-17 18:33

Fransa'da polise saldıran IŞİD'li teröristin kimliği belli oldu

Paris'in merkezinde cumhurbaşkanlığı seçimlerinden birkaç gün önce dün meydana gelen silahlı bir saldırı sonucu bir Fransız polisi hayatını kaybetti ve iki polis de yaralandı; IŞİD saldırıyı üstlendi. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Champs Elysee bulvarında meydana gelen saldırının bir terör saldırısı olduğu konusundan emin olduğunu belirtti. Saldırgan, daha sonra polis tarafından öldürüldü. Saldırganın ismi belli oldu.

Haber 21-04-17 09:38

Avrupa’da Türkiye Tartışılıyor

Referandum sonucuyla ilgili Avrupa’nın birçok ülkesinden açıklamalar geldi. Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, referandumun sonucunun ‘bölünmüş Türkiye’yi’ gösterdiğini belirtti ve Türk yetkililere muhalif sesler ve Avrupa değerlerine saygı göstermesi çağrısı yaptı.

Haber 17-04-17 23:00

Hollande: Referandum sonuçları bölünmüşlüğü gösteriyor

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, dün resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 5.14 ile 'Evet'in kazandığı anayasa değişikliği referandum sonuçları, Türk toplumunun yapılması planlanan reformlar konusunda bölünmüş olduğunu gösterdiğini belirtti. Hollande'ın makamı tarafından yapılan açıklamada, "Siyasi kurumlarını nasıl düzenleyecekleri sadece ve sadece Türklerin işidir" denildi.

Haber 17-04-17 13:44

ABD'nin Suriye Operasyonuna Almanya'dan Olumlu Tepki

Suriye'de İdlib kentinde düzenlenen kimyasal saldırılardan sonra, ABD'nin hükümet kuvvetlerine ait bir hava üssünü Tomahawk füzeleri ile vurması, Almanya’da olumlu yankı buldu. Başbakan Angela Merkel sabah saatlerinde Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 07-04-17 14:54

Hollande: 'OHAL 15 Temmuz'a Kadar Sürecek'

Fransa'da hükümetin terör saldırılarının ardından getirdiği olağanüstü hal uygulamasının kaldırılacağını açıklamasından bir gün sonra yaşanan iki ayrı saldırı, yeniden OHAL tartışmasını gündeme getirdi. Olayların ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Fran

Haber 16-03-17 19:21

Almanya ve Fransa’dan “Nazi” tepkisi

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Almanya Başbakanı Angela Merkel Türkiye tarafından yapılan Nazi benzetmelerinin kabul edilemez olduğunu açıkladı.

Haber 16-03-17 17:21

Hollande'dan Diyalog Çağrısı

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, hafta sonundan bu yana Türkiye ile başta Hollanda ve Almanya olmak üzere bazı AB ülkeleri ile yaşanan krizde diyalog çağrısı yaparak, "Bizim Türkiye'ye, Türkiye'nin de bize ihtiyacı var. Diyaloğu destekleyen tavırla

Haber 15-03-17 14:36

Fransa'dan itiraf: Türkiye'ye ihtiyacımız var

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Hollanda'nın Türk bakanlara yönelik skandal tavrı sonrası çıkan diplomatik krize yönelik, "Bizim Avrupa'ya ve Türkiye'ye ihtiyacımız var" diye konuştu.

Haber 15-03-17 07:53

Versailles Sarayı'nda Mini AB Zirvesi: Çok Vitesli AB Masada

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris'in prestij mekanlarından Versailles Sarayı'nda, AB'nin dinamo ülkelerinin yöneticileri Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni ve İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile "mini AB zirvesin

Haber 07-03-17 06:33

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande konuşurken keskin nişancının silahı ateş aldı

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın konuşma yaptığı sırada, keskin nişancı bir polisin silahı yanlışlıkla ateş aldığı bildirildi. Olayda 2 kişi yaralandı.

Haber 28-02-17 21:13

Hollande'dan Trump'a 'Paris artık Paris değil' yanıtı: Saygısızlık

Fransa Devlet Başkanı Francois Hollande, Donald Trump'ın Paris ile ilgili açıklamalarını "saygısızlık" olarak değerlendirdi.

Haber 25-02-17 16:00

Eyfel Kulesi'ne cam duvarlı koruma

Paris'in sembolü olan Eyfel Kulesi'nin "terör saldırılarına karşı" cam bir duvarla korumaya alınacağı açıklandı. Kentin turizm işlerinden sorumlu yetkilisi olan Jean-Francois Martins, "Paris'te terör tehdidi halen yüksek, bu nedenle Eyfel Kulesi gibi özel

Haber 10-02-17 00:45

Hollande ve Abbas'tan İsrail'in Yeni Yerleşim Yasasına Tepki

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Filistin lideri Mahmut Abbas ile görüştü; İsrail'in Filistin topraklarında yasadışı yerleşimini yasal hale getiren yeni yasa çıkarmasını sert bir dille eleştirdi. Hollande, "Bu fiili ilhaktır" derken Abbas, "Bu Fili

Haber 08-02-17 02:12

Abbas ve Hollande’dan İsrail’e eleştiri

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande tarafından Paris’te kabul edilen Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Abbas İsrail parlamentosunun kaçak yerleşim yerlerinin yasallaştırılmasını onaylamasını sert bir şekilde eleştirdi.

Haber 07-02-17 20:06

Hollande: Büyük ihtimalle terör saldırısı

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Louvre Müzesi'ni koruyan askerlere pala ile saldıran ve vurulan zanlının terör saldırısı düzenlediği konusunda şüphe bulunmadığını belirtti.

Haber 03-02-17 22:54

Trump Almanya'da G20 Zirvesine Katılacak

Başkan Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe’nin yanısıra Almanya Başbakanı Angela Merkel ile de telefonda görüştü. Görüşmede Trump, Merkel'in Temmuz ayında Hamburg'da yap

Haber 29-01-17 18:57

Merkel'den 'özgür toplumu savunma' çağrısı

Almanya Başbakanı Merkel ile Fransa Cumhurbaşkanı Hollande AB Zirvesi öncesi Berlin'de bir araya geldi.

Haber 27-01-17 16:48

Merkel ve Hollande'dan zorluklar karşısında Avrupa'da birlik çağrısı

Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, giderek büyüyen iç ve dış tehditler karşısında Avrupa'da birliğe duyulan ihtiyacı vurguladılar.

Haber 27-01-17 15:47

Hollande Kolombiya'da FARC militanlarını ziyaret etti

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Kolombiya barış sürecini desteklemek için ülkenin en büyük Marksist örgüt FARC'ı ziyaret etti.

Haber 25-01-17 13:45