Free Syrian Army Haberleri

Gözümüz onları aradı! İtalya, İspanya, Fransa bile Türkiye’den ucuz kaldı: Döviz kuru yükselince yabancı alışverişi kesti

Türkiye, yüksek döviz kurları nedeniyle 2022 yılında yabancılar için adeta bir alışveriş cennetiydi. Konaklamadan giyime her sektörde ucuz kalan fiyatlar Yunanistan, Bulgaristan ve Gürcistan gibi komşu ülke vatandaşlarının günübirlik market alışverişlerini bile Türkiye’den yapmalarına neden oldu. Ancak 2023’te işler tersine döndü. 2022’de kartlı harcamalarda yüzde 10 olan yabancıların payı yüzde 6’ya geriledi. Yabancı turistlerin tax free rakamlarına bakıldığında da bu gerileme net görüldü.

Finans 2024-03-14 13:32:04

Gazze'de bebek çocuk demeden katliam yapan Netanyahu'nun oğlu Yair'den skandal paylaşım! Hedefinde Türkiye var...

Dünyanın gözü önünde çocuk, bebek, sivil demeden katliama devam eden İsrail'in lideri Netanyahu'nun oğlundan skandal bir paylaşım geldi. Yair Netanyahu, babası Benjamin'in izinden yürümeye devam ediyor! Türkiye'yi hedef alan bir paylaşım yapan Yair, 'Free Kurdistan' diyerek tepkilerin odağı oldu.

Haber 2023-12-10 22:47:15

GERÇEK KAHRAMAN (FREE GUY) FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Gerçek Kahraman filmi nerede çekildi? Ryan Reynolds'dan komedi şovu!

Gerçek Karaman filmi konusu ve oyuncuları filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Ryan Reynolds'ın başrolde olduğu orijinal adıyla Free Guy filmi, bu akşam saat 20.00'de ATV'de izleyiciyle buluşacak. Peki, Gerçek Kahraman filmi konusu nedir? Gerçek Kahraman oyuncuları kimler, film nerede çekildi? 11 Ağustos ATV yayın akışı...

Magazin 2023-08-11 19:25:15

LG'den LG TONE Free kulaklık kampanyası

Amazon üzerinden alınacak LG TONE Free FN6 ve LG TONE Free FN7 model kulaklıklarda, stoklarla sınırlı kablosuz şarjlı mouse pad ve macarons kılıf hediye ediliyor

Yurthaber 2022-06-06 12:11:34
LG

Free-lance ne demek? Free-lance kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Free-lance kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Free-lance kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 00:11

Hands free ne demek? Hands free birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle bambaşka bir anlama bürünen birleşik kelimeler, günlük konuşma dilinde basit kelimeler kadar sık kullanılırlar. Günlük yaşantıda, internette zaman geçirirken, televizyon izlerken ya da farklı aktiviteler esnasında birleşik sözcükler ile karşılaşmak mümkündür. Bu birleşik kelimelerden bazılarının anlamı bilinirken bazılarının anlamını öğrenmek için TDK sözlüğe başvurma ihtiyacı duyulabilir. Hands free ne demek, TDK sözlükte ne anlama gelir? Hands free TDK sözlük anlamı ve örnek cümleler…

Egitim 23-05-22 22:43

Free-shop ne demek? Free-shop kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Lisanlar, kültürler gibi birbirlerinden etkilenen değerlerdir. Yaşanan etkileşimler sonucu kullanılmaya başlanan sözcükler ise Türkçedeki kelimelerin artışını beraberinde getirir. Bu durum dilbilimcilerin, Türkçeye katılmak istenen kelimeler ile ilgili araştırma yaparak dilimize uyarlanması sürecini doğurur. Free-shop kelimesi de tüm kelimeler gibi Türk Dil Kurumu'nda görev alan yetkililer tarafından araştırılmıştır. Free-shop ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:32

GittiGidiyor'dan 75 TL’ye varan Axess chip-para kampanyası

30 Nisan 2022’ye kadar geçerli olan kampanyadan Axess, Wings, Free, Akbank kart, ticari kart sahipleri ile bu kartlara bağlı ek kart ve sanal kart sahipleri yararlanabiliyor

Yurthaber 16-04-22 11:12

Koç Holding Office Free ile uzaktan çalışmaya yeni bir boyut kazandırdı

Koç Holding İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Başkanı Özgür Burak Akkol: - "Office Free uygulaması ile çalışma arkadaşlarımıza kendi işlerinin gerekliliklerine göre uzaktan çalışma tercihlerini yapabilme özgürlüğünün yanı sıra, istedikleri herhangi bir şirket ofisinde çalışma imkanı da sağlayarak, alışılagelmiş hibrit çalışma modelinin ötesinde bir deneyim sunuyoruz"

Yurthaber 24-03-22 12:19

Oppo Watch Free akıllı saat incelemesi

Oppo Watch Free, tek şarj ile gündelik kullanımda 1 haftayı geride bırakmaya imkân sunuyor. İşte detaylarıyla Oppo Watch Free incelemesi.

Haber 10-12-21 16:55

PUBG, ücretsiz oluyor! Peki PUBG ne zaman ücretsiz olacak?

PUBG, oynaması ücretsiz bir yapım haline geliyor. Son dönemin sevilen oyunu PUBG'nin (PlayerUnknown's Battlegrounds) geliştiricisi Krafton, The Game Awards'da yaptığı açıklamada, orijinal oyunun oynaması ücretsiz (free-to-play) bir modele geçeceğini duyurdu. Peki PUBG ne zaman ücretsiz olacak?

Haber 10-12-21 10:44

Akbank, tüm kartlarını çevreye duyarlı malzemeye dönüştürüyor

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: - Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirdiğimiz için çok heyecanlıyız. Axess, Wings, Akbank Kart, Free tüm bireysel ve ticari kartlarımızı müşterilerimize artık geri dönüştürülmüş kart plastiği, kağıt ve zarfı ile sunacağız"

Yurthaber 23-11-21 12:03

Doge Army coin alınır mı? Twitter'da gündem olan Doge Army coin yükseliyor mu?

Kripto para dünyasında olanlar Doge Army coini merak ediyor. Twitter'da da gündem lan Doge Army coinin hangi seviyelerde olduğu araştırılıyor. Son 24 saatte işlem hacmi ₺58.168,31 olan Doge Army coin düşüş yaşadı.

Finans 24-10-21 17:58

PUBG ücretsiz olabilir!

Bir sızıntı, "PUBG ücretsiz mi oluyor?" sorusunu tekrar gündeme getirdi. Yapılan sızıntıya göre, PlayerUnknown's Battlegrounds, kısa adıyla PUBG yakında oynaması ücretsiz (free-to-play) bir oyun olabilir.

Haber 27-07-21 17:24

Netflix, 2021’in ikinci çeyreğinde en çok izlenen orijinal yapımlarını açıkladı

Netflix, 2021’in ikinci çeyreğinde en çok izlenen orijinal yapımlarını açıkladı. Listenin ilk sırasında Army of the Dead yer alırken; Sweet Tooth, Shadow & Bone ve Lupin gibi yapımlar da listeye girmeyi başardı.

Magazin 25-07-21 15:50

Söylentisi bile şaşırttı: PES 2022 ücretsiz olabilir!

Konami'nin yeni futbol oyunu PES 2022 için bekleyiş sürüyor. Oyun editörü Andy Robinson'ın son podcast'indeki iddiası ise şaşırtıcı bir şekilde PES 2022'nin oynaması ücretsiz (Free-to-play) bir oyun olabileceği yönünde.

Haber 05-07-21 18:13

Oppo Watch Free ortaya çıktı

Oppo, Reno 6 akıllı telefon serisini duyurmaya hazırlanırken, şirketten bu yılın sonlarına doğru başka bir Oppo cihazı da gelebilir. Çinli telefon üreticisi yakın zamanda AB’nin Fikri Mülkiyet Ofisine “Oppo Watch Free” adıyla yeni bir ticari marka başvurusunda bulundu.

Haber 27-05-21 11:02

Digidays 2021'de dijital dönüşüm sektörü masaya yatırıldı

Hewlett Packard Enterprise Türkiye, Kazakistan & Kırgızistan Genel Müdürü Güngör Kaymak: - "Yazılım sektöründe dünya ile birlikte gidiyoruz. Önemli olan veriyi nasıl kullanabileceğinizdir" - Momentum Digital Media Technologies Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Mehmet Kemal Özkan: - "Bu oyun (America’s Army) ile ABD asker alma süreçlerini de yaparak belirli nitelikteki insanları daha hızlı ve doğru bir şekilde seçebildi"

Yurthaber 13-04-21 13:12

Ünlü K-Pop grubu BTS 2020 MTV Müzik Ödülleri’ne damga vuran Dynamite provalarının kamera arkasını paylaştı

Ünlü K-Pop grubu BTS, 2020 MTV Müzik Ödülleri için hazırladıkları Dynamite performansının prova aşamalarını gösteren bir video yayınladı. Grubun ‘Army’ adıyla bilinen hayran kitlesi videoyu kısa bir sürede sosyal medyada popüler hale getirdi.

Trend 22-03-21 14:26

BTS'in TikTok hesabı hack'lendi

Ünlü K-pop grubu BTS'in TikTok hesabı salı akşamı ele geçirildi. Grubun kendilerine 'Army' diyen hayranları soruşturma çağrısı yaptı.

Magazin 12-03-21 16:54

Army of the Dead (Ölüler Ordusu) filminden merakla beklenen ilk fragman geldi

Zack Snyder imzalı yeni zombi filmi Army of the Dead’den (Ölüler Ordusu) merakla beklenen ilk fragman geldi. Netflix’te yayınlanan filmin başrollerini Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick paylaşıyor.

Trend 26-02-21 09:36

LG’nin kablosuz kulaklık serisi Tone Free, mart ayında Türkiye'de

LG’nin kablosuz kulaklık serisi Tone Free, mart ayında Türkiye'de

Yurthaber 22-02-21 13:46

Zack Snyder, merakla beklenen Army of the Dead’in yayın tarihini duyurdu

Dave Bautista’nın başrolünü üstlendiği Zack Snyder’ın Netflix’te yayınlanacak olan zombi filmi Army of the Dead, Mayıs 2021’de yayınlanacak.

Trend 22-02-21 08:33

Esareti bitmeyen Britney Spears için şimdi de Netflix harekete geçti

Hayranları tarafından Free Britney kampanyası sayesinde bir süredir desteklenen Britney Spiers hakkındaki Hulu belgeseli Framing Britney Spears çok ses getirdi. Netflix'in de bir Britney Spears belgeseli hazırladığı ortaya çıktı.

Trend 16-02-21 09:11

Kongre Üyelerinden Özgür Avrupa Radyosu’na Rus Tehdidi Uyarısı

ABD Temsilciler Meclisi’nin 5 üyesi, Başkan Joe Biden yönetimini, VOA'yle birlikte ABD Küresel Medya Dairesi bünyesindeki basın kuruluşundan biri olan Radio Free Europe/Radio Liberty’ye (Özgür Avrupa Rodyosu) karşı Rusya’dan arttığını belirttikleri tehdide karşı koymaya çağırdı

Haber 23-01-21 21:02

Almanya’da 'Kızıl Ordu Fraksiyonu' paniği

Almanya'da toprağa gömülü büyük bir varilde onlarca belge ve bomba yapımına dair kılavuz bulunması, ülkede terör saldırılarından sorumlu olan Kızıl Ordu Fraksiyonu (Red Army Faction - RAF) örgütünü akıllara getirdi.

Haber 22-01-21 08:09

Netflix 2021 filmleriyle gövde gösterisi yaptı

Netflix, 2021 yılı içerisinde yayınlanacak olan filmleri kapsayan bir video yayınladı. Videoda Leonardo DiCaprio’lu Don't Look Up, Zack Snyder imzalı Army of the Dead gibi filmler ön plana çıkıyor.

Trend 13-01-21 07:33

Kuzey Kore'de balıkçı teknesi kaptanı ABD radyosu dinlediği için infaz edildi

Kuzey Kore’de balıkçı teknesinde kaptanlık yapan Choi adlı kişi, ABD hükümeti tarafından finanse edilen Radio Free Asia’yı (RFA) 15 yıldır dinlediğini söylemesinin ardından infaz edildi.

Haber 18-12-20 21:32

Beklenen oldu! Death on the Nile ve Free Guy, vizyon takviminden çıkarıldı

Koronavirüs pandemisinin en çok vurduğu sinema sektöründen vizyon erteleme haberleri gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen Death on the Nile ve Free Guy filmlerini vizyon takviminden çıkarıldı. Wonder Woman 1984’un da ertelenmesinin an meselesi olduğu konuşuluyor.

Trend 06-11-20 11:53

UV ışıklı kablosuz kulaklık: LG Tone Free HBS-FN7 tanıtıldı! İşte özellikleri

LG, LG Tone Free HBS-FN7 kablosuz kulaklığını tanıttı. LG'nin aktif gürültü engelleme özelliğine sahip yeni kulaklığı LG Tone Free HBS-FN7, ultraviyole ışıkla kulak uçlarını temizleyebiliyor. İşte LG Tone Free HBS-FN7'nin özellikleri.

Haber 26-10-20 15:22
LG

Böylesini daha önce görmediniz! Gerçek Kahraman’dan eğlenceli fragman

Ryan Reynols’ın başrolünü üstlendiği Gerçek Kahraman (Free Guy) filminden yeni fragman yayınlandı.

Trend 06-10-20 08:12

Ryan Reynolds’lı Free Guy filminin fragmanının fragmanı paylaşıldı

Ryan Reynold’ın başrolünü üstlendiği Free Guy filminin fragmanının fragmanı geldi.

Trend 05-10-20 10:19

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın duty free işletmesi Dufry’nin

İSG’nin Üst Yöneticisi Ersel Göral: - "Dufry’nin dünya çapında sahip olduğu deneyim, İstanbul'un ve Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olan Sabiha Gökçen Havalimanı için önemli bir avantaj sağlayacak"

Yurthaber 15-09-20 15:04

Rus yapımı roket askerin omzunda patladı

Rusya’da düzenlenen Uluslararası Ordu Yarışları’nda bir asker Rus yapımı uçaksavarı ateşlediği anda roket askerin omzunda patladı.Rusya’da 2015 yılından beri gerçekleşen Uluslararası Ordu Yarışları (Army-2020) farklı alanlarda birçok ülkeden katılan askerlerin katılımıyla tamamlandı.

Haber 06-09-20 11:51

ATÜ Duty Free, yolcularıyla yeniden buluşuyor

ATÜ Duty Free, koronavirüs sürecinde yolculara ve çalışanlarına yönelik güvenlik ve sağlık tedbirleri kapsamındaki detaylı hazırlıklarını tamamladı ve mağazalarını kademeli olarak yeniden yolcularıyla buluşturmaya başladı

Yurthaber 29-06-20 12:08

ATÜ Duty Free, yolcularıyla yeniden buluşuyor

ATÜ Duty Free, koronavirüs sürecinde yolculara ve çalışanlarına yönelik güvenlik ve sağlık tedbirleri kapsamındaki detaylı hazırlıklarını tamamladı ve mağazalarını kademeli olarak yeniden yolcularıyla buluşturmaya başladı

Yurthaber 29-06-20 12:08

Bunu da gördük: LG Tone Free kulaklık kendi kendini temizleyebiliyor!

LG, LG Tone Free kablosuz kulaklığını tanıttı. Özellikleri ile dikkat çeken LG Tone Free'nin öne çıkan yanı ise ses performansı değil. Çünkü bu kulaklık, kendini temizleyebiliyor. Peki LG Tone Free bunu nasıl yapıyor? Gelin yakından bakalım.

Haber 26-06-20 16:06

Apex Legends mobil platforma geliyor

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını EA Games’in yaptığı Apex Legends, geçtiğimiz sene PC ve konsollar için indirilmeye sunulmuştu. Free-to-Play, yani ücretsiz olarak indirilip oynanabilen bu oyun, güncel verilere göre yaklaşık 70 milyon oyuncu tarafından tercih ediliyor.

Haber 25-06-20 10:28

Setur Duty Free, Trakya Bölgesi sınır kapıları mağazaları yeniden açıldı

Setur Duty Free, pandemi döneminde geçici süre ile kapatılan Kapıkule, İpsala, Hamzabeyli mağazalarını yeniden açtı

Yurthaber 17-06-20 12:29

Xiaomi Line Free sessiz sedasız tanıtıldı

Xiaomi Line Free şu an piyasada satılan diğer bluetooth cihazlarla aynı tasarıma sahip. Bu tasarımdaki kulaklıkların temel problemi kullanıcının ense kısmını rahatsız etmesi. Huylu bir insansanız ve daha önce kullandığınız boyundan dolaşan bluetooth kulaklık sizi rahatsız ettiyse Xiaomi Line Free sizi oldukça rahatlatacak.

Haber 28-04-20 12:35

19 Mayıs Anadolu Lisesi, Erasmus misafirlerini ağırladı

19 Mayıs Anadolu Lisesinin de içinde bulunduğu Erasmus+ Programı çerçevesinde hibelendirilen ’’Creating a Stereotypes-Free World’’ adlı KA229 projesinin ilk toplantısı Eskişehir’de gerçekleştirildi.Toplantı kapsamında Almanya ve İspanya’dan ülkemize gelen öğretmenlere, proje kapsamında bir takım eğitimler verildi.

Yurthaber 15-02-20 14:35

Arap turistler alışveriş yapmak için İstanbul Havalimanı'na geliyor

İstanbul Havalimanı günübirlik gelen Arap turistlerin alışveriş merkezi haline geldi. Havalimanındaki Duty Free mağazaları yoğun ilgi görürken, dünyaca ünlü 27 marka mağaza alabilmek için sıra bekliyor.

Finans 02-02-20 09:58

Columbia Magazine covers Kurttepeli: Creating Turkey’s Largest Internet Portal

He launched Mynet.com—Turkey’s largest Internet portal— a decade ago by offering free e-mail to customers. The portal now has 18 million customers using 40 different services, ranging from e-mail to content and social Internet services.

Finans 31-01-20 13:54

ATÜ Duty Free, Luxury Square'i yolcuların beğenesine sunacak

İstanbul Havalimanı'nda merkezi bir noktada bulunan, modern açık mağaza tasarımıyla yolcuların büyük ilgisini çeken Luxury Square'de giyim ve aksesuar alanında Burberry, Kenzo, Givenchy, Loewe, Stella McCartney, Alexander McQueen, Chloé, Marc Jacobs, Off-White, Palm Angels, Alanui gibi markaların ürünleri bulunuyor

Yurthaber 21-01-20 12:11

Havalimanında 2.5 milyon liraya puro

DÜNYACA  ünlü bir puro markasının 50'nci yılı kapsamında Küba'nın en iyi tütünlerinden özel olarak ürettiği puro, altın kaplama özel kutusuyla (humidor) birlikte, İstanbul Havalimanı'nda 'duty free' olarak bilinen gümrüksüz satış mağazasında, 379 bin euro (yaklaşık 2.5 milyon TL) fiyatıyla satışa çıktı.

Haber 19-01-20 11:00

Hindistan'da yasa karşıtı protestolar sürüyor

Ambedkar Ordusu (Bhim Army) lideri Çandraşekar Azad: - "Yasa yürürlükten kaldırılana değin protestolara devam edeceğiz"

Haber 17-01-20 17:23

Yabancı ziyaretçiler Türkiye'de alışverişi seviyor

2019'da KDV iade (tax free) satışlar Türkiye'de yüzde 28 büyürken, satış payında Çinliler, ortalama harcamada ise Katarlılar öne çıktı - Global Blue Türkiye Genel Müdürü Selim Şeyhun: - "2020 yılında tax free alışverişlerinin normal şartlar altında yaklaşık yüzde 20 büyümesini öngörüyoruz" - "Tax free satışlarının yüzde 84’lük kısmı İstanbul’da gerçekleşti. Diğer bölgelere de lüks markaların yatırım yapması halinde satışlarda artış olabilir ve tax free alışverişlerinin artışı o bölgedeki marka karması ile doğru orantılı"

Finans 11-01-20 11:12

Galatasaray E-Spor, Vodafone Free Zone Şampiyonluk Ligi'nden ihraç edildi

Galatasaray e-spor takımının Vodafone Free Zone Şampiyonluk Ligi'nden ihraç edildiği duyuruldu. Riot Games'ten yapılan açıklamada ligden ihraç konusunda oyuncu ve koçlara ödenmesi gereken ücretlerin takip edildiği ve kararın takım ayırmaksızın herkes için geçerli olduğu belirtildi.

Trend 30-12-19 07:37

Doğan: GMO FREE Turkish Cotton markamız AB standartlarında

Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (ATHİB) Başkanı Fatih Doğan, 4’üncü Akdeniz Pamuk Yolu etkinliğinde GMO FREE Turkish Cotton markasıyla GDO’suz pamuktan üretilen tekstil ve konfeksiyon ürünlerinin Avrupa Birliği’nde kabul gören EU GMO FREE markasına dahil edilmesi talebinin karşılanmadığını belirterek, “GMO FREE Turkish Cotton markamız Avrupa Birliği standartlarındadır.

Yurthaber 29-12-19 11:05