Fren Haberleri

Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı

Aksaray’da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı.

Yurthaber 2024-04-19 08:30:40

Fren yerine gaza basınca eve daldı, ortalık savaş alanına döndü! Kaza anı kamerada

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu. İşte korkutan kazanın görüntüleri...

Haber 2024-03-25 10:59:13

Beşiktaş’ta dehşete düşüren olay! Fren yerine gaza basan sürücü bir kadına çarpıp eve daldı

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu.

Haber 2024-03-25 10:44:42

Balıkesir'de freni arızalanan tırdan atlayan sürücü öldü

Balıkesir'de seyir halindeyken fren sistemi arızalanan tırdan atlayan sürücü hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-01-30 15:48:19

Kamyon ani fren yaptı, dorsesindeki çimento araçların üzerine döküldü! O anlar kamerada

Pendik’te ani fen yapan hafriyat kamyonunun dorsesindeki çimento yola ve yoldaki araçların üzerine döküldü. Park halindeki bir minibüsün ön kısmı çimentoyla kaplanırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-12-23 16:57

SON DAKİKA | Eyüpsultan’da araç akaryakıt istasyonuna daldı, faciadan dönüldü

Eyüpsultan’da lüks otomobiliyle cadde üzerindeki tramvay yolundan karşıya geçmek isteyen kadın sürücü fren yerine gaza basınca direksiyon hakimiyetini kaybederek akaryakıt istasyonuna daldı. İstasyonda bulunan pompaya çarparak durabilen ve yanmaya başlayan lüks araç itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, muhtemel bir faciadan dönülen kaza sonrası şoka giren kadın sürücüyü ise yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Haber 28-12-23 14:59

Fren yerine gaza bastı! Feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Mersin’in Tarsus ilçesinde piknik yapmak için baraj gölüne giden ailenin içerisinde bulunduğu hafif ticari araç gölete uçtu. Kazada 7 kişi yaralandı.

Haber 20-12-23 18:33

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun kazasından yeni fotoğraflar! '12 saniye detayı' gözleri bir kez daha soruşturmaya çevirdi

Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarptığı kazadan yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraf ve görüntüler üzerine Göçer'in eşi Öznur Göçer ifadeye çağrıldı. İfade sonrası Öznur Göçer açıklama yaptı. Dosyaya giren görüntü tutanağında çarpma anında şüphelinin kullandığı aracın fren lambasının yanmadığı ve 12 saniye sonra durduğu belirtildi.

Haber 15-12-23 18:04

Yer: İstanbul! Görenler anlam veremedi, bir anda aracın üzerine atladı

İstanbul'da bir kişi, yolda ilerlediği sırada kendisine borcu olan H.A.'nın geldiğini görünce otomobilinin üzerine atladı. Sileceklerden tutunan H.A. bir süre otomobilin kaputunun üzerinde gitti. Bu sırada otomobil sürücüsü ise kuru sıkı tabanca ile C.B.'ye ateş etti. Görenlerin anlam veremediği olayda C.B. aracın fren yapması üzerine düşüp yaralanırken, sürücü gözaltına alındı.

Haber 02-12-23 09:28

Bankada doları, eurosu olan ‘Türk Lirası’ dedi: Kur Korumalı Mevduat’ta fren tutmuyor! 100 milyar doların altına geriledi

Kur korumalı mevduatların toplam büyüklüğü geçen hafta 82,9 milyar TL düşüşle 2,8 trilyon TL'ye geldi. Dolar cinsinden ise 100 milyar doların altına geri çekilme oldu.

Finans 16-11-23 14:25

Oğluyla tartışan adam fren yerine gaza basınca iş yerine böyle daldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde oğluyla tartışan adam kapı açıkken hareket edip gaz ile freni karıştırınca sokak üzerindeki iş yerine daldı. Sürücünün hafif şekilde yaralandığı kaza anları güvenlik kamerasına anbean yansırken araç hareket halindeyken genç adamın aracı durdurmaya çalışıp kazadan kıl payı kurtulduğu anlar da kayda girdi. Yapılan kontrolde sürücünün ehliyet kaydına rastlanmadığı bildirildi.

Haber 28-10-23 09:15

55 bine yakın Tesla otomobil geri çağırıldı! Sebebi ise...

Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla, 2021 ila 2023 yılları arasında üretilen Model X araçlarından bazılarını geri çağırdı. ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'ndan yapılan açıklamada 54 bin 676 araçta, 'düşük fren hidrolik sistemi' ve 'uyarı ışığı' sorunlarının gözlemlenme riski olduğu ifade edildi.

Haber 17-10-23 17:10

Beşiktaş'ta kaza! İETT otobüsleri birbirine çarptı

Beşiktaş'ta önündeki araca vurmamak için fren yapan İETT otobüsüne, aynı istikamette giden İETT otobüsü çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken otobüslerin camları kırıldı.

Haber 16-10-23 18:03

Otomobili park ederken fren yerine gaza bastı! Kardeşine çarptı

Muğla’nın Milas ilçesinde otomobilini park etmeye çalışan şahıs fren yerine gaza basınca olanlar oldu. Otomobil sürücüsü arabayı park ederken otizmli kardeşine çarptı.

Haber 16-10-23 16:28

Yenikapı Metro İstasyonunda yangın!

Fatih'te bulunan Yenikapı Metro İstasyonu'nda M1 Yenikapı-Kirazlı seferini yapan metro aracından çıkan dumanlar korku ve paniğe neden oldu. İstasyon dumanla kaplandı. Yapılan incelemede metro aracının fren sisteminden kaynaklanan bir arıza nedeniyle duman çıktığı öğrenildi.

Haber 15-10-23 23:25

Trabzon'da sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil iş yerinin vitrinine çarptı

Trabzon'da, park etmek isteyen sürücünün fren yerine gaza bastığı otomobil iş yerinin vitrinine çarptı.

Yurthaber 11-10-23 14:57

Kara yolunda bulundu, ekipleri harekete geçirdi! Acı olay...

Sakarya’nın Pamukova ilçesi D650 kara yolunda bulunan erkek cesedi ekipleri harekete geçirdi. Bölgeye ulaşan ekipler, hayatını kaybeden kişinin trafik kazası geçirdiğini tespit etti. Fren izleri ve aracın parçalarından yola çıkarak çalışma başlatan jandarma ekiplerince yakalanan tır sürücüsünün, kaza sonrası korkup bölgeden kaçtığını ifade ettiği öğrenildi.

Haber 11-10-23 09:26

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Taksite sınırlama, faiz oranlarına artış… Perşembe günü değişecek…

Ekonomi yönetiminin enflasyonla mücadelesinde kredi kartları ile olan rekor harcamaya fren getirebileceğinin sinyalleri verilmişti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bu açıklamaları ardından kredi kartıyla taksitli alışverişlere önlem getirilmesi beklentisi oluştu. BDDK verilerine göre kredi kartı borçlarının yarısı taksitli harcama olarak yapıldı. Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası faiz kararı ile de kredi kartı faiz oranlarının yeniden değişmesi an meselesi…

Finans 18-09-23 07:16

Beylikdüzü’nde aracının freni yerine gaza bastı iş merkezinin bahçesine uçtu: Kaza anı kamerada

Beylikdüzü’nde sabah namazı sonrası aracıyla eve dönen yaşlı adam cami önünde fren yerine gaza basınca iş merkezi bahçesine düştü.

Yurthaber 15-09-23 09:58

Kur Korumalı Mevduat'ta fren! 3 haftadır üst üste düşüşte... 16 milyar Türk Lirası'na yakın erime

Kur korumalı mevduatlarda 8 Eylül haftasında 15,7 milyar TL'lik düşüş kaydedildi. Böylelikle kur korumalı mevduatlarda son üç haftada düşüş yaşanmış oldu.

Finans 14-09-23 15:27

Fren yerine gaza bastı! Otelin camından...

Iğdır'da bir otomobil sürücüsü aracını park ederken yanlışlıkla fren yerine gaza basınca otele daldı. Araç, otelin camından içeri girdi. Olay esnasında otelin dinlenme bölümündeki müşteriler cam kırıklarından yaralandı.

Haber 11-09-23 19:07

Marmaris'te iki kişinin yaralandığı motosiklet kazası güvenlik kamerasında

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ani fren yapan motosikletin takla atması sonucu iki kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 07-09-23 15:53

Otobüs terminalinde faciadan dönüldü! Korku dolu anlar kamerada

Mersin'de otobüs terminalinde sürücüsünün fren yerine gaza bastığı hafif ticari araç, yolcu bekleme salonuna daldı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçta ve bekleme salonunda hasar oluştu. Korku dolu o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-08-23 11:30

SON DAKİKA | Bir gün benzin bir gün motorin! Akaryakıt fiyatlarında fren patladı: 4,07 lira olacak... (29 Temmuz Cumartesi güncel benzin-mazot fiyatı)

Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere indirim ve zam haberleri ile tüm vatandaşların gündemindeki sıcaklığını korurken son dakika haberi geldi. Peş peşe yapılan zamlara Salı günü bir yenisi daha eklenecek. Motorin fiyatları litre başına 1,07 TL artacak. İşte güncel akaryakıt fiyatları ve İstanbul, Ankara, İzmir benzin-mazot fiyatı...

Finans 29-07-23 09:43

Pastanede otururken yanlarından cip geçti! Yürekleri ağza getiren görüntüler ortaya çıktı: Fren yerine gaza basınca...

Pastanede sakin bir şekilde oturan müşteriler bir anda hayatlarının şokunu yaşadı, dehşete düşüren o kazanın yeni görüntüleri yürekleri ağza getirdi. İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde meydana gelen kazanın yeni görüntülerinde pastanenin bahçesinde oturanların aracın altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu, alışveriş yapanların da büyük panik yaşadığı görüldü.

Haber 27-06-23 11:50

Yürekleri ağza getiren olay! İddiaya göre fren yerine gaza basınca... O anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Mersin'in Erdemli ilçesinde sürücüsünün iddiaya göre fren yerine gaza bastığı otomobil markete daldı. Otomobilin markete girdiğini gören müşteri ve çalışan son anda yaralanmaktan kurtulurken, o anlar iş yeri kamerasına yansıdı.

Haber 21-06-23 15:23

Fren yerine gaza bastığı otomobiliyle markete girdi

Mersin'in Erdemli ilçesinde, sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobilin markete girmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 21-06-23 13:53

Çarpmamak için ani fren yaptı: 1 yaralı

Aydın’ın Efeler ilçesinde duraktan çıkış yapan şehiriçi otobüsünün otomobile çarpmamak için ani fren yapması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 21-06-23 11:31

Aracıyla tramvay yoluna uçtu! O anlar saniye saniye kaydedildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aracıyla zikzak çizmeye başladı. Fren yerine gaza basan sürücü, tramvay yoluna uçarak durabildi. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haber 19-06-23 18:42

Bir garip kaza! Kaldırıma çarpıp havalandı: Binada asılı kaldı

Ankara'da otomobilinin pedallarını karıştıran yabancı uyruklu bir sürücü, fren yerine gaza basınca boş haldeki dükkana daldı. Yoldan yaklaşık 2 metre yükseklikteki dükkanda asılı kalan otomobil ise görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 14-06-23 17:12

Uluslararası oto kaçakçılarına yönelik fren operasyonunda 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı

Oto kaçakçılığı suçuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Konya merkezli 10 ilde düzenlenen "fren operasyonu"nda gözaltına alınan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

Yurthaber 13-06-23 11:43

Değeri 240 milyon TL... 12 gözaltı var! Uluslararası oto kaçakçılarına yönelik operasyon

İçişleri Bakanlığı, 'oto kaçakçılığı' suçuna yönelik 10 ilde düzenlenen uluslararası 'Fren' operasyonunda, 12 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Suç grubunun, 2018-2022 arasında tahmini değeri 240 milyon TL olan 115 taşıtı, Türkiye'ye getirdiğinin belirlendiği öğrenildi. Bakan Yerlikaya da sosyal medya hesabından uluslararası oto kaçakçılarına yönelik operasyona ilişkin bir açıklama yaptı.

Haber 09-06-23 15:13

Uluslararası otomobil kaçakçılarına 'fren' operasyonu: Bakan Yerlikaya sosyal medyadan o anları paylaştı! Çok sayıda araç yakalandı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca 10 ilde yürütülen soruşturmalar kapsamında uluslararasına otomobil kaçakçılarına operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonun devam ettiğini belirtirken 12 şahsın yanı sıra çok sayıda aracın yakalandığını bildirdi. İçişleri Bakanlığı da operasyonla ilgili açıklama yaptı.

Haber 09-06-23 10:35

Fren yerine gaza basınca dehşeti yaşattı! Çarptığı kişiyi metrelerce sürükledi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobil sürücüsü yanlışlıkla fren yerine gaza basınca yol kenarında yürüyen 3 kişiye çarptı. O anlar bir mağazanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 07-06-23 10:14

Fren yerine gaza bastı, çarptığı kişiyi metrelerce sürükledi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobil sürücüsü yanlışlıkla fren yerine gaza basınca yol kenarında yürüyen 3 kişiye çarptı.

Yurthaber 07-06-23 09:56

Faciadan dönüldü! Fren yerine gaza bastı... İETT otobüsü refüje çıktı

Kağıthane Okmeydanı'nda iddiaya göre sürücüsünün park halindeki kamyona çarpmamak isterken fren yerine gaza bastığı İETT otobüsü refüje çıktı. Otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşarken, kaza nedeniyle trafik durdu.

Haber 02-06-23 17:43

Gaz ve freni karıştıran sürücü iş yerine daldı: 2 yaralı

Isparta’da fren ve gazın yerini karıştıran sürücü, park etmek isterken iş yerine daldı, kazada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 10-05-23 14:04

Son dakika: Dev maç öncesi skandal! Türk Telekom'un başantrenörü Erdem Can, sedyeyle hastaneye götürüldü!

EuroCup finalinde İspanya temsilcisi Gran Canaria ile karşılaşacak Türk Telekom Basketbol Takımı talihsizlik yaşadı. Başantrenör Erdem Can, şoförün ani fren yapması nedeniyle kafasını otobüsün camına vurarak yaralandı.

Spor 03-05-23 16:45

Avukat sevgilisi hayatını kabusa çevirdi! Ayrılmak isteyince yapmadığı kalmadı; Fren borusunu kesti, aracı kundakladı...

Denizli'nin Çivril ilçesinde avukat İpek Ekiz (31), kendisinden ayrılmayı reddeden meslektaşı erkek arkadaşı H.K.'nin (30) aracını kundakladığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Sürekli tehdit mesajları aldığını belirten avukat Ekiz'in anlattıkları ise dehşete düşürdü. Ekiz'in iddiasına göre, daha önce de aracının fren borusunu kesen ve bunu kendisine itiraf eden H.K., şikayetinden vazgeçmesi için Ekiz'e arkadaşları aracılığıyla para teklif etti. işte detaylar...

Haber 24-04-23 12:30

Yüzde 25 kira sınırına yeni düzenleme! 1 Temmuz’da sona eriyordu: Artış oranı artık enflasyona göre değil YDO’ya göre belirlenecek

Kira fiyatlarında yüzde 25’lik tavan fiyat uygulaması 1 Temmuz’da sona erecek. Bu tarih sonrasında nasıl bir yol izleneceği merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fahiş kira artışına karşı yasal düzenleme yapılmasına yönelik mesajının ardından detaylar ortaya çıktı. Buna göre, kira fiyatlarındaki artışına yasal fren çalışması Adalet Bakanlığı koordinasyonunda ilgili bakanlıkların katkılarıyla yürütülecek. Yapılacak çalışma sonunda kira fiyatlarında kesin çözüme ulaşılacak.

Finans 20-04-23 08:49

Esenler'de metrodan dumanlar yükseldi, yolcular tahliye edildi

Esenler'de, metronun fren balatasından yükselen duman nedeniyle yolcular tahliye edildi.

Yurthaber 14-04-23 13:48

Hız, güvenlik, donanım… Hepsinden birer birer geçti! Togg’a seri üretim öncesi Avrupa onayı

Togg yollara çıkmadan önce, elektrikli araçların batarya ve araç güvenlik testleri, elektromanyetik uyumluluk testleri, araç menzil, fren, önden ve yandan çarpma, yaya koruma ve manevra gibi 41 teknik test ve kontrolden başarıyla geçti. TSE, Togg'un üretiminin uygunluğu kontrolleri ile Araç Tip Onay Belgelendirme sürecini de tamamladı. Türkiye'de sıfırdan üretilen bir otomobilin ilk kez alabildiği belgeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Finans 04-04-23 13:22

Son anda fark edince ani fren yaptı! Arnavutköy'de feci kaza: Devrilen kamyonun şoförü hayatını kaybetti

Arnavutköy’de yol çalışmasını geç fark eden kamyon sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yola devrildi. Devrilen kamyonda bulunan sürücü sıkıştığı yerden dakikalar süren çalışma sonucunda çıkartılırken kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Haber 28-03-23 10:45

AK Parti'nin 'başörtüsü' teklifine Saadet Partisi'nden destek! Gözler 6'lı masadaki diğer partilerde

AK Parti'nin hazırlayıp Meclis'e sunduğu başörtüsüne yönelik Anayasa değişiklik teklifine 6'lı masanın ortaklarından Saadet Partisi'nden destek geldi. Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman "Hayra motor, şerre fren olacağız" diyerek destek kararını duyururken, gözler 6'lı masadaki diğer partilere çevrildi.

Haber 21-12-22 08:23

Feci şekilde can verdi! Fren yerine gaza basınca talihsiz kadını duvara sıkıştırıp ezdi

84 yaşındaki yaşlı bir sürücünün fren yerine gaza basması üzerine postanenin önünde sıra beklemekte olan 58 yaşındaki iki çocuk annesi Karen Keagen'ı, postanenin duvarına sıkıştırdı. Talihsiz kadın, korkunç kazada feci şekilde can verirken, 84 yaşındaki şoförün olaya ilişkin yargılanmayacağı ancak araştırmaların halen devam ettiği bildirildi.

Trend 03-12-22 17:25

Fren yerine gaza basınca otomobille spor salonuna girdi; kaza kamerada

AMASYA'da, sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil, spor salonuna girdi.

Haber 27-10-22 11:28

Telefon turizmine fren: 1 Kasım'da kurallar değişiyor, son 4 gün kaldı

Artan fiyatlardan cep telefonları da nasibini aldı. Özellikle son yıllarda cep telefonu fiyatları aldı başını gitti. Öyle ki sıfır bir cep telefonuyla arabasını takas yapan bile var. Durum böyle olunca yurt dışından getirilen telefon sayısı artarken, kayıt dışı ülkeye sokulan telefonlar endişe yarattı. Yetkililer telefon turizminde frene basmak için harekete geçti. Yeni düzenleme ile 1 Kasım'dan itibaren kurallar değişiyor, yurt dışından getirilecek telefona 'kota' getiriliyor.

Finans 27-10-22 08:12

Aksaray'da tır dorselerinin fren sistemi beynini çalan zanlı tutuklandı

Aksaray'da tır dorselerinin fren sistemi beynini çalan zanlı tutuklandı

Yurthaber 14-10-22 14:13

Yer: Samsun! Vatmanın dikkati faciayı önledi, kulaklıklı genç ölümün kıyısından döndü: Az kalsın kendimi dağıtıyordum”

Samsun'da yaya geçidinden kulağında kulaklıkla geçen ve 60 tonluk treni duymayan genç kız, vatmanın kendisini fark ederek ani fren yapması sonucu ölümün kıyısından döndü. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, vatman ile bir araya gelen genç kız, "Kulaklığı kafa dağıtmak için takmıştım ama az kalsın kendimi dağıtıyordum” dedi.

Haber 06-10-22 12:40