Friday Prayers Haberleri

Emily Ratajkowski bu sefer Black Friday için soyundu! Olay pozlar

Defalarca kez aldatıldığı ortaya çıkınca Sebastian Bear-McClar'dan boşanan Emily Ratajkowski son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Güzel model bu sefer de Black Friday reklamı için soyundu.

Magazin 2023-11-26 09:28:01

Kasım indirimlerinde akın akın mağazalara gidiyorlar! Metrelerce kuyruk oluştu... Sıranın sonu bile gözükmedi

Efsane Cuma, Şahane Cuma gibi isimlerle Türkiye'de de gelenek haline gelen Black Friday indirim günleri tüm müşterileri etkisi altına aldı. Kasım indirimlerinden yararlanarak daha ucuza ürünlerine kavuşmak isteyenler mağazaların önlerinde metrelerce kuyruk oluşturdu. Esenyurt’ta bir AVM’de Kasım ayı indirimleri nedeniyle oluşan metrelerce kuyruk drone ile havadan görüntülendi.

Trend 2023-11-24 14:24:38

Black Friday 2023 ne zaman, hangi gün? Black Friday (Kara Cuma) bu yıl ne zaman başlayacak ve bitecek?

Black Friday 2023 yılında da merak ediliyor. Black Friday bir diğer adıyla Kara Cuma indirimleri, her yıl kasım ayında gerçekleşiyor. Dünyanın her yerinde bilinen Black Friday (Kara Cuma), indirim günü olarak gerçekleşiyor. Kasım ayının gelmesinin ardından Black Friday 2023 günü sorgulanmaya başladı. Peki, Black Friday 2023 ne zaman, hangi gün? Black Friday (Kara Cuma) bu yıl ne zaman başlayacak ve bitecek?

Haber 2023-11-10 16:36:12

Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Black Friday (Kara Cuma) gününe az bir zaman kala tarih araştırmaları yoğunluk kazandı. Ülkemiz dışında pek çok ülkede gerçekleşen Black Friday gününde binlerce mağaza ve markanın ürünleri yüksek tutarda indirime giriyorlar. Bu indirim günününden faydalanarak alışveriş yapmak isteyen birçok kişi detaylı bilgilere ulaşmak istiyor. Peki, Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Haber 2023-10-31 23:45:29

Black Friday 2023 ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri hangi gün?

Black Friday yani Kara Cuma indirimleri her sene Kasım ayında gerçekleşiyor. Black Friday (Kara Cuma) dünyanın her yerinde bilinen ve yılda belirli bir günde yapılan indirim günü olarak gerçekleşiyor. Aynı zamanda ülkemizde Efsane Cuma olarak da adlandırılıyor. Kasım ayının yaklaşmasıyla beraber Balck Friday 2023 günü merak edildi. Peki, Black Friday 2023 ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri hangi gün?

Haber 12-10-23 00:15

Emre Kurttepeli becomes a Board Member of Endeavor

Endeavor Association, which was established by the leading names in Turkish business world that encourages and supports the active entrepreneurs to contribute to the economic growth, has held their 4th Ordinary General Assembly at Swissotel, on Friday, 19th April, 2013.

Finans 06-07-23 12:07

Emre Kurttepeli, Attended “Endeavor Friday Webinars #4” as Speaker

“There is no need to be afraid of anything that is temporary”

Finans 06-07-23 10:55

ABD Başkanı Biden'dan alışverişlerinizi küçük esnaftan yapın çağrısı

ABD Başkanı Joe Biden ve Yardımcısı Kamala Harris, Şükran Günü (Thanksgiving Day) ertesi başlayan ve Efsane Cuma (Black Friday) olarak bilinen indirimli alışveriş sezonuna, küçük esnafa destek mesajlarıyla katıldı.

Haber 27-11-22 20:44

“Black Friday” çılgınlığına o da katıldı! Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White, abonelerine indirim müjdesi verdi

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White, yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen OnlyFans hesabından “Black Friday” müjdesi verdi. Seksi fotoğraf ve videolarını sattığı hesabından indirim açıklaması yapan White’in hesabı kısa sürede abonelerinin ilgisini çekti.

Trend 25-11-22 14:15

Efsane Cuma indirimleri başladı mı? Black Friday indirimleri ne zaman bitiyor?

Black Friday etiketiyle tüm Dünya’da indirim fırtınası başladı. Birçok ürünün şahane indirimle gireceği Efsane Cuma günü için sabırsızlık sona erdi. Bugün başlayan indirimler kapsamında elektronikten giyime, gıdadan temel ihtiyaçlara kadar birçok üründe fiyat düşüşü yaşandı. Peki, Efsane Cuma indirimleri başladı mı? Black Friday indirimleri ne zaman bitiyor? İşte tüm merak edilenler..

Trend 25-11-22 13:36

Gündüz alışveriş, akşam eğlence! Oteller doldu taştı... Van'ın tadını onlar çıkarıyor, akın akın geliyorlar

İran'da yaşanan internet sıkıntısı nedeniyle Van'daki otelciler kasım ayını yüzde 30 dolulukla geçirdi ancak otelcilerin yüzü ‘black friday’ (muhteşem cuma) ile yeniden güldü. Kente akın eden turistler sayesinde otellerdeki doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığı söylenirken, Van Otelciler ve Turizmciler Derneği Başkanı Yunus Yüksel, ''İran Gümrük Kapısı'nda 4 bin civarı bekleyen turist vardı. Bu turistler de geçiş yaptılar. Bu 3 günlük sürede Van'a 10 binden fazla turist bekliyoruz" dedi.

Haber 25-11-22 10:42

Black Friday (Kara Cuma) ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimleri hangi güne denk geliyor?

Black Friday indirimlerinin ne zaman başlayacağı, kasım ayının son günlerinin gelmesiyle araştırılmaya başlandı. Türkçe'de 'Kara Cuma' anlamına gelen, birçok markada indirimlerin yapıldığı Black Friday, 'Muhteşem Cuma', 'Şahane Cuma', 'Efsane Cuma' adlarıyla da anılıyor. Peki Black Friday (Kara Cuma) ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimleri hangi güne denk geliyor? İşte merak edilenler...

Finans 23-11-22 14:58

Elektronikten modaya farklı kategorilerde yılın son büyük indirimlerini sizin için derledik

Beklenen vakit geldi. Black Friday haftasına girdik ve yılın son büyük indirimleri başladı. Moda, elektronik, kozmetik, ev yaşam, bebek bakım kısacası aklınıza gelen her kategoride binlerce ürün yüzde 50'lere varan indirimlerle sizleri bekliyor. İhtiyacınız olan ürünleri sepetinize eklemenin şu an tam zamanı! Sizin için indirimdeki ürün gruplarından bir seçki hazırladık. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim.

Haber 22-11-22 14:20

Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? Balck Friday (Kara Cuma) 2022!

Black Friday yani Kara Cuma indirimleri her sene Kasım ayında gerçekleşiyor. Black Friday (Kara Cuma) dünyanın her yerinde bilinen ve yılda belirli bir günde yapılan indirim günü olarak gerçekleşiyor. Aynı zamanda ülkemizde Efsane Cuma olarak da adlandırılıyor. Kasım ayının yaklaşmasıyla beraber Balck Friday 2022 günü merak edildi. Peki, Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? Balck Friday (Kara Cuma) 2022...

Haber 18-11-22 22:34

Black Friday ne zaman? Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Alışveriş meraklıları Black Friday (Muhteşem Cuma) indirim gününün ne zaman başlayacağını merak ediyor. Her yıl kasım ayında Muhteşem Cuma indirimleri başlıyor ve dünya çapında çok sayıda ürün satılıyor. Peki Black Friday ne zaman? Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Haber 16-11-22 10:43

Black Friday yaklaşırken şimdiden sepetinize eklemeniz gereken ürünler

Black Friday indirimlerinde başta teknolojik cihazlar olmak üzere birçok farklı ürün indirime girerek önemli ölçüde fiyat avantajı yaratıyor. Hâliyle Black Friday indirimlerinde kaçırılmaması gereken birçok ürün bulunuyor. Sizler de en kaliteli ve kullanışlı ürünleri uygun fiyattan satın almak istiyorsanız Black Friday indirimi gelmeden önce sepetinize eklemeniz gereken en gerekli ve kullanışlı ürünleri incelemelisiniz!

Haber 14-11-22 17:57

Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? Black Friday (Kara Cuma) indirimleri başladı mı?

Alışveriş tutkunları için heyecan dorukta. Black Friday (Kara veya Efsane Cuma) indirimlerinin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Birçok ürünün uygun fiyatıyla müşteriye sunulduğu bu dönemde dünya çapında ticaret hacmi artıyor. Peki Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? Black Friday (Kara Cuma) indirimleri başladı mı? İşte merak edilenler...

Trend 11-11-22 15:17

Black Friday (Kara Cuma) nedir? 2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak? Efsane Cuma yaklaşıyor

Kasım ayının gelmesiyle Black Friday araşırmaları hız kazandı. Black Friday, Kara Cuma ya da Efsane Cuma adlarıyla da alınıyor. Bu günde birçok ürün indirimli fiyatıyla müşterilere sunuluyor. Peki Black Friday (Kara Cuma) nedir? 2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Haber 02-11-22 14:45

İzleyenler şoke oldu! Canlı yayında komedyen bir anda soyunmaya başladı, sunucu ne yapacağını şaşırdı

Transseksüel komedyen Jordan Gray, Channel 4'un komedyen Ben Elton'ın ev sahipliğinde yeniden başlatılan Friday Night Live programı sırasında tüm kıyafetlerini çıkarmaya karar vermesiyle izleyicileri şaşırttı. O anlar sosyal medyada gündem yaratırken sunucunun şaşkınlığı da canlı yayında saniye saniye ekranlara yansıdı.

Trend 22-10-22 10:58

Black Friday nedir, ne zaman başlayacak? 2022 Black Friday (Kara Cuma) kaç gün sürecek?

Black Friday, ekim ayının ortalarına gelinmesiyle alışveriş severlerin gündeminde yer aldı. Her yıl kasım ayında yapılan Black Friday (Kara Cuma) gününde birçok ürün indirimli fiyatıyla müşterilere sunuluyor. Black Friday aynı zamanda 'Efsane Cuma' adıyla da biliniyor. Peki Black Friday nedir, ne zaman başlayacak? 2022 Black Friday (Kara Cuma) kaç gün sürecek? İşte detaylar...

Trend 16-10-22 12:06

2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak? Black Friday hangi güne denk geliyor? Kara cuma indirim tarihi!

Black Friday (Kara Cuma) ya da ülkemizde kullanılan adıyla efsane Cuma indirimlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere Black Friday'de dünyanın dört bir yanında alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Konuya ilişkin detayları merak eden vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, 2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak, hangi güne denk geliyor?

Haber 20-09-22 14:26

Özge Ulusoy sade tarzıyla dikkat çekti

Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı Hilltown Küçükyalı AVM’de ‘Black Friday’ temalı dolu dolu geçen bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 7 gün süren etkinlikte birçok sektörden girişimci yer aldı. Ünlü manken Özge Ulusoy, sade tarzıyla etkinliğe damga vurdu.

Magazin 07-12-21 10:52

Muhteşem Cuma için geldiler! Gündüz alışverişin, akşam eğlencenin tadını çıkardılar

Black Friday (Muhteşem Cuma) nedeniyle Van’a gelen İranlı turistler, gündüzleri alışveriş yaptı, akşamları da konakladıkları otellerde eğlendi. İndirimli alışveriş günlerinden faydalanmak için Van'a geldiğini belirten Elham Zeyni, ''Gündüzleri alışveriş yapıyoruz, akşamları da eğleniyoruz. Çok güzel geçiyor'' şeklinde konuştu.

Haber 26-11-21 13:57

Black Friday (Kara Cuma): Büyük indirim ve alışveriş günü

Bugün, dünya çapında pek çok marka ve firmanın indirim yaptığı, müşterilerin indirimlerden faydalanabilmek için mağazalarda izdiham yarattığı gün olan Black Friday (Kara Cuma). Peki bu gelenek nasıl başladı? Ekonomiye etkileri ne? Türkiye'deki indirimler nasıl?

Haber 26-11-21 11:59

Black Friday: Amazon çalışanları 20 ülkede 'Kara Cuma' eylemlerine hazırlanıyor

Büyük indirim ve alışveriş günü Black Friday (Kara Cuma), ABD'li e-ticaret devi Amazon'un çalışanlarının 20 ülkede grev ya da eylemlerine sahne olacak.

Haber 26-11-21 05:16

İndirim olsa da bilgisayarımı donatsam diyenlere kasım ayının son fırsatlı ürünleri

Bilgisayar masanızı oldukça işlevsel ürünlerle donatmaya ne dersiniz? Öyleyse size harika bir haberimiz var: Black Friday ile kasım ayının son indirim fırsatı sizi bekliyor! İndirim kapsamında yer alan ve bilgisayarınızın ihtiyaçlarını karşılayacak en iyi ürünleri sizler için seçtik.

Haber 25-11-21 15:52

Müziğim hep benimle olsun diyenlere indirimli kulaklık ve hoparlör önerileri

Siz de müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenlerden misiniz? O halde en iyi ses kalitesini elde edebileceğiniz hoparlör ve kulaklıklara ihtiyacınız olmalı. Peki, birbirinden kaliteli ürünleri indirimli fiyatlarla almaya ne dersiniz? Black Friday indirim kampanyasında yer alan, müzik keyfinizi artıracak en iyi kulaklık ve hoparlörleri sizler için araştırdık.

Haber 25-11-21 14:41

Kapıköy Sınır Kapısı'nda 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu! Günlük 800 kişi geliyor

Van'ın Saray ilçesindeki İran’a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda, Black Friday (Muhteşem Cuma) yoğunluğu yaşanıyor. İranlı turistler, ünlü markaların indirimlerinden yararlanmak için Van’a akın ediyor. Günlük ortalama 800 kişinin giriş yaptığı gümrük kapısından dün 3 bin 500 kişinin girdiği belirtildi.

Haber 25-11-21 14:39

Black Friday ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? 2021 Black Friday'de ucuzlayan ürünler!

Yurt dışında 'Black Friday' ismiyle bilinen, ülkemizde 'Efsane Cuma' adıyla gerçekleşen indirim günlerinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Normal fiyatların çok daha altında satılması sebebiyle 2021 yılı Black Friday indirimleri ürünleri de araştırılmaya başlandı. Peki Black Friday ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? İşte 2021 Black Friday'de ucuzlayan ürünler...

Finans 24-11-21 20:23

Black Friday öncesi en çok aranan ürünler belli oldu!

Un arzında kriz yaşanacağını düşünen fırıncılar ve pastane sahipleri, 24 Kasım Perşembe günü un almak için toptancılara ve alışveriş sitelerine adeta akın etti. Fiyat karşılaştırma platformu Cimri.com'da dün en çok aranan ürün 50 kilogram un oldu. Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) bugün yapılan açıklamada, piyasaya un arzı konusunda endişeye gerek olmadığı belirtildi.

Finans 24-11-21 16:30

Bakımlı erkeklerin hayatlarını kurtaracak pratik ve ekonomik bakım kitleri

Kişisel bakımına özen gösteren erkekler için bakım, sadece tıraş olmak demek değil. Daha estetik ve modern bir görünüş için bakım kitleri şart. Peki, daha çekici görünmenize imkan tanıyacak bu ürünleri Black Friday kampanyaları ile indirimli olarak satın almaya ne dersiniz? Her erkeğin mutlaka sahip olması gereken kaliteli ve kullanışlı en iyi bakım kitlerini sizler için araştırdık.

Haber 23-11-21 18:17

Erkek çocukların gardıroplarındaki tüm eksikleri kapatacak indirimli ürünler

Yılın en çok beklenen zamanı geldi! Black Friday kampanyaları ile her kategoride olduğu gibi erkek çocuk giyim ürünlerinde de harika indirimler sizi bekliyor. Erkek çocukların ihtiyacı olabilecek en şık ürünleri sizler için araştırdık.

Kadin 23-11-21 09:54

Gamerların yüzünü güldürecek, kaçırılmaması gereken indirimli ürünler

Kendine apayrı bir dünya yaratan gamerların beklediği an geldi! Amazon'un Black Friday kampanyaları ile indirimli olarak satın alabileceğiniz monitörden mouse'a, laptoptan oyuncu koltuğuna en kaliteli ürünleri sizler için araştırdık.

Haber 22-11-21 16:04

Black Friday ne zaman? Black Friday (Kara Cuma) ne zaman başlayacak ve bitecek?

Türkiye'de Kara Cuma, Efsane Cuma isimleriyle de bilinen Black Friday günlerinde dünya çapında alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Black Friday günlerinde mağazalarda indirim yapılmasıyla satışlarda rekor kırılıyor. Kara Cuma'nın bu yıl ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Finans 19-11-21 19:22

Black Friday Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Pek çok alışverişseverin doya doya alışveriş yapmak için tüm yıl beklediği Black Friday alışveriş festivali, her yıl sürpriz fırsatlar sunuyor. Özellikle televizyon, telefon, tablet, yazıcı gibi teknolojik ürünlerin fiyatları hakkında hayaller kuran kullanıcılar, en iyi ürünleri, en kârlı fırsatlarla yakalamak için tüm yıl beklemeyi tercih edebiliyor.

Haber 18-11-21 10:51

Bu sene Black Friday yok mu? 2021 Black Friday indirimleri ne zaman, bu sene olmayacak mı?

Dünyaca ünlü markaların indirimler düzenlediği Black Friday, ülkemizde 'Efsane Cuma' adı altında gerçekleşmekte. Efsane Cuma indirimleri kapsamında çeşitli işletme ve markaların ürünlerini sunduğu Black Friday'ın bu yıl gerçekleşmeme ihtimali söz konusu. Peki bu sene Black Friday yok mu? 2021 Black Friday indirimleri ne zaman, bu sene olmayacak mı? İşte merak edilenler...

Haber 18-10-21 12:45

Bu sene Black Friday olmayabilir

Canalys Baş Analisti Ben Stanton, çip krizinin etkilerinin artık gerçekten yaşandığını belirtiyor. Stanton, "Akıllı telefon endüstrisi, cihaz üretimini elinden gelen en iyi şekilde maksimize etmeye çalışıyor. Arz tarafında, yonga seti üreticileri, talep ve arz arasındaki boşluğu kapatmak amacıyla aşırı siparişi caydırmak için fiyatları artırıyor." dedi. Firmaların ise çok daha fazla siparişin verildiği Black Friday'de fiyatlarda indirim yapmayacağı öne sürülüyor.

Haber 18-10-21 12:10

Muhtemelen bu resimdeki 10 farkı bulamazsınız

Berlin’de yaşayan ve yaklaşık 14 yıldır Langweile Dich sitesinde blog yazarlığı yapan Maik Zehrfeld, farkları-ara resimleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Almanca'da "Fehler Find Freitag" başlığında paylaşılan fotoğraflar, İngilizce’de “Eror Finding Friday” adıyla anılıyor. Zehrfeld’in paylaştığı son görseller arasındaki farkları bulmakta zorlanacaksınız.

Trend 18-12-20 16:17

Alışveriş çılgınlığının bu kadarına pes! Geceleri alarm kurup kalkıyor

İngiltere'nin Preston şehrinde yaşayan genç kız Black Friday indiriminin hakkını verdi. İndirim saatleri için alarm kuracak seviyede bir alışveriş çılgını olan Jessica Simpson, 78 adet kıyafet alarak şaşkına çevirdi.

Kadin 10-12-20 14:10

PlayStation 5'in stoklara gireceğini duydular, yataklarını mağazanın önüne getirdiler!

ABD'de bir mağaza, Black Friday indirimleri kapsamında stoklarındaki PlayStation 5 oyun konsollarını satacağını açıkladı. Oyuncular ise PlayStation 5 satışları başlamadan önce mağazanın önüne kamp kurdu. Hatta mağazanın önüne yatağını getirenler bile vardı.

Haber 28-11-20 14:59

Black Friday'e karşı Satın Almama Günü!

Bugün pek çok şirketin indirimlerle tüketicileri çekmeye çalıştığı Black Friday (Kara Cuma). Buna karşın, bu tüketim çılgınlığından rahatsız olanların başlattığı Satın Almama Günü de bugün.

Haber 27-11-20 14:55

Black Friday (Kara Cuma): Büyük indirim ve alışveriş günü

Bugün dünya çapında pek çok marka ve firmanın indirim yaptığı, müşterilerin indirimlerden faydalanabilmek için mağazalarda izdiham yarattığı gün olan Black Friday (Kara Cuma). Peki bu gelenek nasıl başladı? Ekonomiye etkileri ne? Türkiye'deki indirimler nasıl?

Haber 26-11-20 00:45

Efsane Cuma günü indirimleri.... Black Friday ne zaman 2020? Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlıyor? Black Friday başlama tarihi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan müthiş indirim günleri başladı. Son yıllarda Türkiye’de de etkin olmaya başlayan Black Friday indirimlerinde firmalar ve e-ticareti siteleri belirledikleri günlerde indirim yapmayı tercih ediyor. Ülkemizde Efsane Cuma olarak bilinen indirim rüzgarına dair vatandaşların merakı arttı. Online alışverişin zirve yaptığı 2020 Black Friday ne zaman? İşte 2020 Efsane Cuma indirimi başlangıç tarihi...

Finans 23-11-20 08:02

Efsane Cuma günü indirimleri.... Black Friday ne zaman 2020? Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlıyor? Black Friday başlama tarihi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan müthiş indirim günleri başladı. Son yıllarda Türkiye’de de etkin olmaya başlayan Black Friday indirimlerinde firmalar ve e-ticareti siteleri belirledikleri günlerde indirim yapmayı tercih ediyor. Ülkemizde Efsane Cuma olarak bilinen indirim rüzgarına dair vatandaşların merakı arttı. Online alışverişin zirve yaptığı 2020 Black Friday ne zaman? İşte 2020 Efsane Cuma indirimi başlangıç tarihi...

Finans 22-11-20 13:55

Efsane Cuma indirimi başlama saati... Black Friday ne zaman 2020? Şahane Cuma kasım indimi nedir? Kasım indirimi başlama tarihi!

Dünyada başlayan ve son yıllarda Türkiye'ye de sıçrayan Black Friday günleri ülkemizde Efsane Cuma olarak biliniyor. Firmaların ve e-ticaret sitelerinin indirim günlerini belirlediği ve milyonlarca satış yaptığı Efsane Cuma 2020 yılında ne zaman olacak merak ediliyor. İnternet satışlarında yoğunlukların yaşandığı bazen siparişlerin bir ay sonra geldiği 2020 Black Friday ne zaman? İşte 2020 Efsane Cuma tarihleri...

Finans 20-11-20 10:12

Kasım indirimleri başladı... Black Friday ne zaman 2020? Efsane Cuma ne zaman? Efsane Cuma nedir, nasıl ortaya çıktı?

Dünyada başlayan ve son yıllarda Türkiye'ye de sıçrayan Black Friday günleri ülkemizde Efsane Cuma olarak biliniyor. Firmaların ve e-ticaret sitelerinin indirim günlerini belirlediği ve milyonlarca satış yaptığı Efsane Cuma 2020 yılında ne zaman olacak merak ediliyor. İnternet satışlarında yoğunlukların yaşandığı bazen siparişlerin bir ay sonra geldiği 2020 Black Friday ne zaman? İşte 2020 Efsane Cuma tarihleri...

Finans 09-11-20 08:24

Kasım indirimleri başladı... Black Friday ne zaman 2020? Efsane Cuma (Black Friday) nedir, nasıl ortaya çıktı?

Dünyada başlayan ve son yıllarda Türkiye'ye de sıçrayan Black Friday günleri ülkemizde Efsane Cuma olarak biliniyor. Firmaların ve e-ticaret sitelerinin indirim günlerini belirlediği ve milyonlarca satış yaptığı Efsane Cuma 2020 yılında ne zaman olacak merak ediliyor. İnternet satışlarında yoğunlukların yaşandığı bazen siparişlerin bir ay sonra geldiği 2020 Black Friday ne zaman? İşte 2020 Efsane Cuma tarihleri...

Finans 06-11-20 10:03

Dev indirimler bekleniyor... Black Friday ne zaman 2020? Efsane Cuma (Black Friday) nedir, nasıl ortaya çıktı?

Dünyada başlayan ve son yıllarda Türkiye'ye de sıçrayan Black Friday günleri ülkemizde Efsane Cuma olarak biliniyor. Firmaların ve e-ticaret sitelerinin indirim günlerini belirlediği ve milyonlarca satış yaptığı Efsane Cuma 2020 yılında ne zaman olacak merak ediliyor. İnternet satışlarında yoğunlukların yaşandığı bazen siparişlerin bir ay sonra geldiği 2020 Black Friday ne zaman? İşte 2020 Efsane Cuma tarihleri...

Finans 13-10-20 09:53

Emre Kurttepeli becomes a Board Member of Endeavor

Endeavor Association, which was established by the leading names in Turkish business world that encourages and supports the active entrepreneurs to contribute to the economic growth, has held their 4th Ordinary General Assembly at Swissotel, on Friday, 19th April, 2013.

Finans 31-01-20 13:30