Fsm Haberleri

Köprü ve otoyol geçiş ertelendi mi? 15 Temmuz ve FSM köprü geçiş ödemeleri iade mi edilecek?

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam gelmişti. Konuya dair yeni bir gelişme yaşandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki, Köprü ve otoyol geçiş ertelendi mi? 15 Temmuz ve FSM köprü geçiş ödemeleri iade mi edilecek? İşte detaylar...

Finans 25-10-2023 15:06

FSM'de zincirleme trafik kazası! Çok sayıda ekip sevk edildi: 2'si ağır 5 yaralı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde akşam saatlerinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanırken çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Haber 30-08-2023 20:37

FSM'de korku dolu anlar! Şiddetli rüzgar nedeniyle römork yan yattı, trafik kilitlendi

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) üzerinde kamyonete bağlı boş römork köprü korkuluklarına doğru yan yattı. Römorkun köprüden uçmaması için halatlarla bağlandı. Ekiplerin çalışmasının ardından römork kaldırılırken, iki yönde de trafik yoğunluğu yaşandı. İşte olayın detayları...

Haber 06-02-2023 11:07

FSM Köprüsü’nde ilginç anlar! Kamyonetin kasasındaki arabayı görenler şaşkına döndü

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) üzerinde seyir halinde olan bir kamyonetin kasasına atılan araba görenleri şaşkına çevirdi. İlginç anlar kameralara yansırken, akıllara oto sanayi sitesinde çöpe atılan arabayı getirdi.

Haber 03-02-2023 11:10

Fsm

Fsm Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fsm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

FSM'de zincirleme trafik kazası! 'Kazanın olacağı çok belliydi'

İstanbul'da gece yarısı trafik kazası meydana geldi. FSM'deki zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazada takla atan bir otomobilde çıkan yangın, çevredekilerin yangın tüpüyle müdahalesiyle söndürüldü. Kazaya karışan otomobillerden birinin sürücüsü "Arkada iki tane siyah araba zikzak yapıyorlardı. Muhtemelen makas atarken oldu, çok hızlı geliyorlardı arkamızdan. Kazanın olacağı çok belliydi" dedi.

Haber 27-12-2022 07:57

FSM Köprüsü’nde İETT otobüsü, motosikletliye rüzgara karşı siper oldu

Şiddetli rüzgar nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ilerlemekte zorlanan motosiklet sürücüsüne İETT otobüsü siper oldu. O anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 15-10-2022 16:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Pakistan bayrağının renklerine büründü

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Pakistan bayrağının renklerine büründü

Yurthaber 15-08-2022 03:16