Fuel Haberleri

Moskova’nın petrol hamlesi her şeyi değiştirdi! Ucuz akaryakıt için kritik adım: Benzin ve motorin fiyatları...

Tüm dünyada akaryakıt fiyatları Rusya-Ukrayna savaşı ile rekor seviyelere yükselirken herkesin gözü ucuzlaması beklenen benzin ve motorin fiyatlarına çevrildi. Ağır yaptırımlar sonrası Moskova'nın akaryakıtı ucuzlatmasıyla Suudi Arabistan’dan kritik bir karar geldi ve Rusya'dan ithal ettiği fuel oil yakıtını iki katına çıkarttı. Benzer durum Türkiye’de de yaşanırken, bu durum EPDK’nın rakamlarına yansıdı. Benzin ve motorin fiyatlarında indirim içinse birkaç yol bulunuyor…

Finans 2022-07-18 10:19:25

Fuel-oil ne demek? Fuel-oil kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Fuel-oil kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Fuel-oil kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 2022-05-17 22:34:25

Tonlarca yakıt çevreye yayıldı! Edirne'de fuel oil kazanı patladı: Bakanlıktan açıklama geldi

Edirne'nin Hasanağa köyünde asfalt şantiyesinin fuel oil havuzunda patlama meydana geldi. Patlamanın ardından tonlarca yakıt çevreye yayıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise konu hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Edirne'de asfalt şantiyesinden tarım alanlarına sızan zift, İl Müdürlüğümüz denetiminde kontrol altına alınmıştır." ifadeleri yer aldı.

Haber 2022-04-06 16:29:33

Milas'taki Yeniköy Termik Santrali'nde yangına karşı tedbir alındı

Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ: - "Hidrojen tankları planlı olarak boşaltılmış, içleri su ile doldurulmuştur. Santralin çevresinde koruma bandı oluşturulmuştur. Kömür stoku ağaçlık alandan mümkün olduğunca uzaklaştırmak için stok alanının orta kısmına doğru toplanmıştır" - "Yanıcı nitelikli fuel-oil gibi ham maddeler ticari kaygı gözetmeksizin imha edilmiş ya da güvenli bölgelere taşınmıştır. Üretim 5 Ağustos saat 18.00 itibarıyla durdurulmuştur"

Yurthaber 2021-08-06 18:27:04

Fuel-oil tankı alev aldı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde içi yakıt dolu fuel-oil tankı kesim işlemi sırasında alev aldı.Olay Orta Mahalle Kamburoğlu Sokak’ta meydan geldi.

Haber 26-03-21 16:35

Çalıştıkları fabrikadan 25 ton yakıt çalan işçiler serbest bırakıldı

Denizli’de çalıştıkları çimento fabrikasından 15 günde yaklaşık 150 bin TL değerindeki 25 ton fuel oili çalan 4 işçi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Denizli’nin Çal ilçesinde faaliyet gösteren Denizli Çimento işletmede son 15 gün içerisinde farklı günlerde yaklaşık değeri 150 bin TL olan 25 ton fuel oil yakıtı çalındı.

Yurthaber 21-01-21 11:02

Çalıştıkları fabrikadan 25 ton yakıt çalan işçiler kameraya yakalandı

Denizli’de son 15 günde çimento fabrikasından yaklaşık 150 bin TL değerindeki 25 ton fuel oil çalan 4 şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Yurthaber 19-01-21 16:37

Adıyaman'da eski kamu binasında yıkım çalışmaları sırasında patlama meydana geldi

Vali Mahmut Çuhadar: - "Binanın fuel-oil tankının sökümü sırasında patlama yaşandı. Olayda çok şükür ölen veya yaralanan olmadı. Çıkan yangın da söndürüldü"

Yurthaber 06-01-21 12:47

Yakıt tankına düşen kedi kurtarıldı

Elazığ’da akaryakıt tankına düşen kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı İzzetpaşa Mahallesi Ertuğrul Sokak’ta bulunan bir apartmanın bodrumda katında bir kedi, petrol ürünü olan Fuel Oil tankına düştü.

Yurthaber 09-12-20 17:07

Gürbulak’ta 591 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Gürbulak Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda 26 tanker dolusu 591 ton fuel-oil cinsi petrol ürünü ele geçirildi.Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Akaryakıt Özel Ekip Şubesince yürütülen akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında İran’dan Türkiye’ye getirilmek istenen ve asfalt hammaddesi olarak beyan edilen ürün riskli olarak değerlendirildi.

Haber 28-10-20 11:06

İstanbul'da Mart'ta en fazla kolonyanın fiyatı arttı

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 2020 Mart ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. İTO verilerine göre Mart ayında en fazla kolonya zamlandı. Fiyatı en fazla düşen ürün ise fuel-oil oldu.

Finans 02-04-20 13:56

Sökümü yapılan tank, patlama sonrası alev aldı

  Adapazarı'nda, pasajda kullanılamaz hale gelen fuel oil tankı, söküm için kesildiği sırada patladı.

Haber 02-02-20 12:56

Sökümü yapılan tank, patlama sonrası alev aldı

 ADAPAZARI'nda, pasajda kullanılamaz hale gelen fuel oil tankı, söküm için kesildiği sırada patladı.

Haber 02-02-20 11:49

Ak Partili Ünal: Şartlar yerine getirilmezse termik santral kapatılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Afşin- Elbistan A Termik Santrali hakkında yaptıkları görüşmede santralin kül tutan filtrelerin tamamlanması, ilk ateşlemenin fuel oil yerine doğal gaz ile yapılması ve duman filtrelerinin de en kısa zamanda projelendirilmesi tedbirlerinin alınmaması durumunda, kapatılması talimatını verdiğini belirtti.

Haber 23-11-19 15:34

Ak Partili Ünal: Şartlar yerine getirilmezse termik santral kapatılacak

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Afşin- Elbistan A Termik Santrali hakkında yaptıkları görüşmede santralin kül tutan filtrelerin tamamlanması, ilk ateşlemenin fuel oil yerine doğal gaz ile yapılması ve duman filtrelerinin de en kısa zamanda projelendirilmesi tedbirlerinin alınmaması durumunda, kapatılması talimatını verdiğini belirtti.

Finans 23-11-19 14:51

Lise öğrencilerine uygulamalı özel ders

Enerjinin Yıldızları Projesi ile elektrik dağıtım sektörünün yetişmiş elemen ihtiyacına destek olmayı hedefleyen BEDAŞ, Yüksek Gerilim Dalı öğrencileri için EÜAŞ Ambarlı Doğalgaz Kombine Çevrim ve Fuel Oil Santrali’ne gezi düzenledi.Elektrik dağıtım sektöründe yetişmiş eleman ihtiyacına çözüm üretmek adına Cengiz ve Koloğlu Holding tarafından 2018 yılında başlatılan Enerjinin Yıldızları Projesi çerçevesinde eğitim alan öğrenciler ’saha’ dersleri ile geleceğe hazırlanıyor.

Haber 08-11-19 10:06

BEDAŞ'tan enerjinin yıldızlarına özel ders

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilere, BEDAŞ Genel Müdürü Murat Yiğit eşliğinde Ambarlı Doğalgaz Kombine Çevrim ve Fuel Oil Santali'nde doğalgazın elektriğe dönüşüm süreci anlatıldı

Finans 08-11-19 09:08

İzmir’de kaçak akaryakıt operasyonu: 18 bin litre kaçak akaryakıt ele geçildi

İzmir’in Konak ilçesinde, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 18 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Akaryakıt Kaçakçılığı Büro Amirliği ekipleri, Konak ilçeye bağlı Umurbey Mahallesinde yapmış oldukları saha çalışması neticesinde park halindeki bir akaryakıt tankerinin içerisinde fuel-oil ürününün olduğunu, bu ürünlerin piyasaya fuel-oil ürünü olarak satışının yapılacağı bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Haber 08-11-19 07:37

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünde yangın

Kurumun hizmet binasının kalorifer dairesinde, fuel-oilden doğal gaza geçiş çalışması sırasında çıkan yangında, bir kişi dumandan etkilendi

Haber 04-10-19 18:43

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünde yangın

Kurumun hizmet binasının kalorifer dairesinde, fuel-oilden doğal gaza geçiş çalışması sırasında çıkan yangında, bir kişi dumandan etkilendi

Yurthaber 04-10-19 18:42

İzmir’de 5 ton kaçak akaryakıta el konuldu

İzmir’in Bornova ilçesinde ihbar üzerine bir depoya baskın yapan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, burada tespit ettikleri 5 bin 50 litre kaçak fuel-oil akaryakıta el koydu.Edinilen bilgiye göre, Gökdere Mahallesi Gökdere Caddesi’nde bir depoda akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu adreste çalışma yaptı.

Haber 04-10-19 10:58

Aydın Valiliği’nden “Kömür İhalesi” hakkında basın açıklaması

Aydın’da yayın yapan yerel bir gazetede yer alan “Bu Kömürle Kimler Yanacak?” ,”Aydın İl Milli Eğitimde Skandal Kömür İhalesi” başlıklı habere ilişkin, Aydın Valiliği’nden yazılı açıklamada bulunuldu.Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Söz konusu kömür, odun, fuel-oil ve motorin ihalesi için Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatları üzerine ilimiz genelinde eğitim-öğretime devam eden tüm okul ve kurumlarımıza dağıtılmak üzere, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu çerçevesinde 23.07.2019 tarihinde ilana çıkılarak 12.09.2019 tarihinde 2019/336210 ihale kayıt numarası ve 11 firmanın katılımıyla ihale gerçekleştirilmiştir.

Yurthaber 01-10-19 15:31

O kentte odun ve kömür yakmak yasaklandı!

Polonya’nın Krakow kentinde odun ve kömür yakılması tamamen yasaklandı. Kışın Avrupa’nın havası en kirli şehirleri listesinde ilk sıralarda yer alan Krakow’da yalnızca doğal gaz ve fuel oil yakıtlarına izin veriliyor.

Trend 05-09-19 16:47

Fuel-oil dolu kuyudan kedisini kurtaran genç AFAD gönüllüsü oldu

Fuel-oil dolu kuyuya girerek, mahsur kalan kedisini kurtaran Özgür Ege Şire, AFAD gönüllüsü olmak için e-Devlet üzerinden kayıt yaptırarak, gönüllüler arasına katıldı

Yurthaber 01-08-19 12:40

Fuel-oil dolu kuyudan kedisini kurtaran genç AFAD gönüllüsü oldu

Fuel-oil dolu kuyuya girerek, mahsur kalan kedisini kurtaran Özgür Ege Şire, AFAD gönüllüsü olmak için e-Devlet üzerinden kayıt yaptırarak, gönüllüler arasına katıldı

Haber 01-08-19 12:37

Kedisini kurtarmak için fuel-oil kuyusuna atlayan genç AFAD gönüllüsü oldu

Ordu’nun Ünye ilçesinde fuel-oil dolu kuyuya düşen kedisini canını tehlikeye atarak kurtaran Özgür Ege Şire, AFAD gönüllüsü oldu.Ordu’nun Ünye ilçesinde, 27 Temmuz 2019 tarihinde çamlık alanda gezerken kedisinin fuel-oil dolu kuyuya düştüğünü gören Özgür Ege Şire, kıyafetlerini dahi çıkarmadan kuyuya atladı.

Haber 31-07-19 23:06

Ünye'de kedinin düştüğü yakıt kuyusuna inceleme

Turgut DAĞDEVİREN/ÜNYE(Ordu)- ORDU'nun Ünye ilçesinde üniversiteye hazırlanan Özgür Ege Şire'nin (19), mahsur kalan kedisini kurtardığı fuel-oil dolu kuyuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, inceleme başlattı.

Haber 28-07-19 16:17

Ünye'de kedinin düştüğü yakıt kuyusuna inceleme

Turgut DAĞDEVİREN/ÜNYE(Ordu)- ORDU'nun Ünye ilçesinde üniversiteye hazırlanan Özgür Ege Şire'nin (19), mahsur kalan kedisini kurtardığı fuel-oil dolu kuyuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, inceleme başlattı.

Haber 28-07-19 15:27

Yakıt kuyusuna düşen kedisini canı pahasına kurtardı

Turgut DAĞDEVİREN/ÜNYE(Ordu)- ORDU'nun Ünye ilçesinde üniversiteye hazırlanan Özgür Ege Şire (19), girdiği fuel-oil dolu kuyuda mahsur kalan kedisini kurtardı.

Haber 27-07-19 21:48

Fuel-oil dolu kuyuya giren kedisini kurtaran genç yaşadıklarını anlattı

Ordu'da fuel-oil dolu kuyuya giren kedisini kurtarırken vücudu yağ nedeniyle siyaha boyanan Özgür Ege Şire: - "Sonuçta her canlının hayatı kıymetli benim için. Orada hayvan hayat mücadelesi verirken durmak olmazdı"

Yurthaber 27-07-19 19:10

Fuel-oil dolu kuyuya giren kedisini kurtaran genç yaşadıklarını anlattı

Ordu'da fuel-oil dolu kuyuya giren kedisini kurtarırken vücudu yağ nedeniyle siyaha boyanan Özgür Ege Şire: - "Sonuçta her canlının hayatı kıymetli benim için. Orada hayvan hayat mücadelesi verirken durmak olmazdı"

Haber 27-07-19 19:10

DHA YURT - Yakıt kuyusuna düşen kedisini canı pahasına kurtardı

ORDU'nun Ünye ilçesinde üniversiteye hazırlanan Özgür Ege Şire (19), girdiği fuel-oil dolu kuyuda mahsur kalan kedisini kurtardı.

Haber 27-07-19 18:31

Yakıt kuyusuna düşen kedisini canı pahasına kurtardı

Turgut DAĞDEVİREN/ÜNYE(Ordu)- ORDU'nun Ünye ilçesinde üniversiteye hazırlanan Özgür Ege Şire (19), girdiği fuel-oil dolu kuyuda mahsur kalan kedisini kurtardı.

Haber 27-07-19 18:24

Türkiye’nin gündemine oturan genç konuştu: Her insanın yapması gereken hareket

Ordu’nun ilçesinde fuel-oil dolu kuyuya düşen kediyi kurtaran genç, "Her insanın yapması gereken hareket" dedi.İlçenin Burunucu Mahallesi Çamlık mevkisinde meydana gelen olayda 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgür Ege Şire, çamlık alan içerisinde gezerken yakınlarda bulunan kuyunun içerisine kedisinin düştüğünü gördü.

Haber 27-07-19 15:30

Fuel-oil dolu kuyudan kediyi kurtardı

Fuel-oil dolu kuyuya girerek mahsur kalan kediyi kurtaran Özgür Ege Şire'nin tüm vücudu siyaha boyandı

Yurthaber 27-07-19 14:11

Fuel-oil dolu kuyudan kediyi kurtardı

Fuel-oil dolu kuyuya girerek mahsur kalan kediyi kurtaran Özgür Ege Şire'nin tüm vücudu siyaha boyandı

Haber 27-07-19 14:03

Günün kahramanı! Kediyi kurtarmak için fuel-oil dolu kuyuya girdi

Ordu'nun Ünye ilçesinde fuel-oil dolu kuyuya giren kedisini kurtarırken tüm vücudu yağ nedeniyle siyaha boyanan Özgür Ege Şire, "Sonuçta her canlının hayatı kıymetli benim için. Orada hayvan hayat mücadelesi verirken durmak olmazdı." dedi.

Trend 27-07-19 10:15

Günün kahramanlık haberi Ordu’dan

Ordu’nun Ünye ilçesinde fuel-oil dolu kuyuya düşen kediyi kurtarmak isteyen genç az daha canından oluyordu.Olay, ilçenin Burunucu Mahallesi Çamlık mevkisinde meydana geldi.

Haber 27-07-19 10:06

Okulunun yakıt borusu delindi, sızan fuel oil denize ulaştı

Muğla’nın Datça ilçesinde, okulun delinen yakıt borusundan sızan fuel oil 1 kilo metre uzaklıktaki denize ulaştı.Edinilen bilgiye göre; Datça’nın İskele Mahallesinde bulunan Şehit Ersoy Yorulmaz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde bulunan 6 ton kapasiteli yakıt takına geçtiğimiz ay fuel oil yüklemesi yapıldı.

Haber 30-01-19 07:27

Okulun yakıt tankından sızan fuel oil yağmurla birlikte denize ulaştı

Muğla’nın Datça ilçesinde, okulun delinen yakıt borusundan sızan fuel oil 1 kilo metre uzaklıktaki denize ulaştı.Datça’nın İskele Mahallesi’nde bulunan Şehit Ersoy Yorulmaz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin kaloriferine iletimi sağlayan demir boruda dün gece meydana gelen delinme sonucu 4 ton yakıt karayolu ve kanalizasyona sızmış, yakın bir bölümü ise denize ulaşmıştı.

Haber 30-01-19 07:00

Datça’da denize sızan yakıt geniş bir alana yayıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde okulun delinen yakıt borusundan sızarak denize ulaşan fuel oil geniş bir alana yayıldı.

Haber 30-01-19 06:46

Denize sızan yakıt tamamen temizlendi

Muğla’nın Datça ilçesinde, okulun delinen yakıt borusundan sızarak denize ulaştıktan sonra geniş bir alana yayılan fuel oil tamamen temizlendi.Datça’nın İskele Mahallesi’nde bulunan Şehit Ersoy Yorulmaz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin kaloriferine iletimi sağlayan demir boruda önceki gece meydana gelen delinme sonucu 4 ton yakıt karayolu ve kanalizasyona sızmış, yakıtın bir bölümü ise denize ulaşmıştı.

Haber 30-01-19 06:18

Karaya oturan gemide 400 ton fuel oil bulunuyor

Mersin’de fırtınada karaya oturan Lübnan bayraklı ’Wardeh’ adlı ticari gemide 400 ton fuel oil yakıt ile 20 ton hidrolik yağ bulunduğu öğrenildi.Edinilen bilgiye göre, Lübnan’daki alacaklısının açtığı dava nedeniyle haciz işlemi uygulanmasından dolayı yaklaşık 1 yıldır Mersin Limanı açıklarında demirli bulunan ’Wardeh’ adlı kargo gemisi, akşam saatlerinde hızı saatte yaklaşık 90 kilometreye varan şiddetli fırtınada sürüklenerek karaya oturdu.

Haber 30-01-19 05:49

Karaya oturan gemi için acil satış kararı alındı

Mersin’de şiddetli fırtınadan dolayı sürüklenerek karaya oturan Lübnan bayraklı ’Wardeh’ adlı ticari kargo gemisi kurtarılmayı beklerken, Liman Başkanlığı’nın batma tehlikesi nedeniyle ilgili kanun maddeleri gereği hacizli gemi için acil satış kararı aldığı öğrenildi.Lübnan’daki alacaklısının açtığı dava nedeniyle haciz işlemi uygulanmasından dolayı bir yıldan fazla bir süredir Mersin Limanı açıklarında demirli iken, önceki gün saatteki hızı 90 kilometreye varan fırtınada sürüklenerek karaya oturan ’Wardeh’ adlı kargo gemisiyle ilgili çalışmalar sürüyor.İçerisinde 400 ton fuel oil bulunuyorAtatürk Parkı arkasındaki eski lunaparkın olduğu bölgede yaklaşık 300 metre mesafede karaya oturan gemiyle ilgili Mersin Liman Başkanlığı ekipleri bu sabah incelemelerde bulundu.

Haber 30-01-19 04:00

Karaya oturan geminin çevresine bariyer çekildi

Mersin’de fırtına dolayısıyla sürüklenerek karaya oturan Lübnan bayraklı ’Wardeh’ adlı ticari geminin çevresine güvenlik amacıyla bariyer çekildi.Lübnan’daki alacaklısının açtığı dava nedeniyle haciz işlemi uygulanmasından dolayı bir yıldan fazla bir süredir Mersin Limanı açıklarında demirli iken, 15 Ocak’taki fırtınada sürüklenerek karaya oturan ’Wardeh’ adlı kargo gemisiyle ilgili çalışmalar sürüyor.İçerisinde 400 ton fuel oil bulunuyorAtatürk Parkı arkasındaki eski lunaparkın olduğu bölgede yaklaşık 300 metre mesafede karaya oturan gemiyle ilgili Mersin Liman Başkanlığı ekipleri geçtiğimiz günlerde inceleme yapmış, içerisinde 400 ton fuel oil ile 20 ton hidrolik yağ bulunan gemiden denize sızıntı olup olmadığını kontrol etmişti.

Haber 30-01-19 01:15

Üniversitede fuel-oil tankı kesim işlemi sırasında alev aldı

TRABZON'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) eski fuel-oil tankı kesim işlemi sırasında çıkan kıvılcımlar nedeniyle alev aldı.

Haber 21-01-19 15:51

Üniversitede fuel-oil tankı kesim işlemi sırasında alev aldı

TRABZON'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) eski fuel-oil tankı kesim işlemi sırasında çıkan kıvılcımlar nedeniyle alev aldı.

Haber 21-01-19 13:03

Okuldaki tanktan yakıt sızdı, eğitime 1 gün ara verildi (2)

PLAJA 100 METRELİK BARİYER ÇEKİLDİ Muğla'nın Datça ilçesinde, bir lisenin kazan dairesinde bulunan yakıt tankından sızan ve yağmur suyu kanalından denize ulaşan fuel-oilin yayılmasının engelenmesi için çalışma başlatıldı.

Haber 14-01-19 18:47

Okuldaki tanktan yakıt sızdı, eğitime 1 gün ara verildi (2)

PLAJA 100 METRELİK BARİYER ÇEKİLDİ Muğla'nın Datça ilçesinde, bir lisenin kazan dairesinde bulunan yakıt tankından sızan ve yağmur suyu kanalından denize ulaşan fuel-oilin yayılmasının engelenmesi için çalışma başlatıldı.

Haber 14-01-19 18:38