Furkan Egitim Ve Hizmet Vakfi Haberleri

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral'in üstlendiği Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cadı filmi 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 2024-04-18 15:47:19

Adana'da yamaç paraşütü yapan iki pilot gökyüzünde tavla oynadı

Yamaç paraşütü pilotları Mehmet Ağırman ve Furkan Nizamsever gökyüzünde tavla oynadıkları anları aksiyon kamerasıyla kayıt altına aldı. - Ağırman: - "Sürekli bu manzaraya karşı uçuş bittikten sonra tavla oynuyorduk. Biz de tavlayı 'Neden gökyüzüne taşımayalım?' dedik. Muhteşem bir deneyim oldu"

Yurthaber 2024-04-17 11:36:58

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 2024-04-15 15:35:22

Bu numaralara dikkat! Onlarca şikayet var! Cayma bedeli ödediğinizi sanıp dolandırılabilirsiniz!

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, tüketicilerin son zamanlarda internet aboneliği işlemleri için sıkça aranıp, rahatsız ve bazen de mağdur edildiğini belirterek, tüketicilere hizmet aldıkları firmalardan teyit almadan işlem yaptırmamalarını söyledi.

Finans 2024-04-14 14:06:42

Dünya Bankası ile Türkiye masaya oturmuştu! Anlaşmanın detayları netleşti

Dünya Bankası Grubu (WBG) İcra Direktörleri Kurulu, Türkiye için hazırlanan ve üç kilit kalkınma stratejisi (üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik) üzerinde odaklanacak yeni Ülke İşbirliği Çerçevesini (CPF) onayladı. Buna göre 2024-2028 mali yıllarını kapsayan işbirliği çerçevesi üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik başlıklı üç kilit kalkınma stratejisine odaklanacak.

Finans 11-04-24 13:34

CHP'nin itirazı sonuç vermedi: Hatay'da AK Partili Mehmet Öntürk mazbatasını aldı! 'Şimdi hizmet zamanı'

31 Mart seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak Hatay'da seçimlere katılan Mehmet Öntürk, %0.43 oy farkıyla seçimi kazanmıştı. CHP seçim sonuçların itiraz etmiş fakat itirazı reddedilmişti. Öntürk bugün mazbatasını aldı. Kendisini Antakya EXPO'da bekleyen kalabalıkla kucaklaşan Öntürk, artık siyasetin bittiğini ve Hatay'ın şahsi meseleleri olacağını ifade ederek, "Şimdi millete hizmet zamanı" dedi.

Haber 06-04-24 14:48

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek mazbatasını aldı:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Muhittin Böcek, Antalyalılara, yerli ve yabancı misafirlere, hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi.

Yurthaber 04-04-24 15:40

Merkez Bankası'ndan enflasyon değerlendirmesi! Dikkat çeken hizmet, gıda, temel mallar ve döviz kuru detayı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Mart 2024 enflasyon rakamlarına ilişkin olarak, "Aylık bazda hizmet, gıda ve temel mallar fiyat artışları ile öne çıkan gruplar olmuştur." değerlendirmesini yaptı. Değerlendirmede, "Aylık üretici enflasyonu geçen aya göre yavaşlasa da yüksek seyretmiş, yıllık üretici enflasyonu düşük bazın da etkisiyle artış kaydetmiştir." denildi.

Finans 04-04-24 10:36

Başkan İbrahim Sandıkçı mazbatasını aldı

Mazbatasını alan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede eser ve hizmet belediyeciliğini sürdüreceklerini söyledi.

Yurthaber 04-04-24 10:12

Son dakika | Mansur Yavaş'tan zafer konuşması! Akşener'e yanıt verdi, Turgut Altınok'a sert yüklendi: Bu tarihi fark bizi şımartmayacak

Son dakika haberi: Seçim sonuçlarında netleşmesinin ardından İBB ve ABB başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan ilk açıklamalar geldi. İmamoğlu, "Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte" dedi. Yavaş ise "Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz" mesajıyla dikkat çekti. İlerleyen saatlerde adeta bir balkon konuşması yapan Yavaş, rakibi Turgut Altınok'a yüklenirken "Seçim bitti. Rozetimizi çıkaracağız, Ankaralıya hizmet edeceğiz" dedi.

Haber 31-03-24 20:00

Alanyasporlu 3 futbolcu, lise öğrencilerine imza dağıttı

Corendon Alanyasporlu futbolcular Furkan Bayır, Richard Coelho ve Nuno Lima düzenlenen kariyer günü etkinliğinde lise öğrencileriyle bir araya gelerek, imza dağıttı.

Spor 29-03-24 13:26

Kütahya’da Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın çağrısı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart’ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

Yurthaber 29-03-24 07:48

Seçime 3 gün kala elindeki son anketi açıkladı! Murat Kurum: İstanbul'da 1,7 puan farkla kazanacağız!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 3 gün kala elindeki son anket sonuçlarını paylaştı. Katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulunan AK Partili Kurum, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önünde olduklarını belirterek aradaki fark için de rakam verdi. Kurum, yaptığı açıklamada 31 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını ve İstanbul'a hizmet etmek üzere göreve geleceklerini söyledi.

Haber 28-03-24 06:39

Antalya, spor turizminde tenis kortlarıyla öne çıkıyor

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, "Teniste Antalya ve buradaki hizmet, dünyada bilinir hale geldi. Antalya'ya yabancı sporcular, antrenör ekibi ve çoğu zaman da ailesi ve akrabalarıyla geliyor. Sporcular, ülkelerine dönünce de Antalya'yı tanıtıyor." dedi.

Yurthaber 27-03-24 12:33

Gostivar’a “Eyüpsultan Kültür Evi” müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede ve Türkiye’nin ve dünyanın birçok farklı noktasına da hizmet üretmeye devam ediyor.

Yurthaber 26-03-24 10:02

Diyarbakır'da depremden sonra yıkılan İl Halk Kütüphanesi modern binasıyla hizmet verecek

Diyarbakır'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören ve yıkımı yapılan İl Halk Kütüphanesinin yerine modern bir kütüphane binası yapılacak.

Yurthaber 18-03-24 15:55

Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı? Bir anda kayboldum... Acun Ilıcalı konseyde açıkladı

Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in neden olmadığı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı, Mavi takım için acil durum konseyini topladı. Ogeday'ın yakın arkadaşları Yasin Obuz, Yiğit Poyraz ve Furkan Kızılay arkadaşlarıyla aralarında geçen diyalogları anlattı. Peki Ogeday, Survivor'ı bırakıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 18-03-24 07:01

TÜİK açıkladı: Ücretli çalışan sayısında artış

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı, ocakta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,8 artış gösterdi.

Finans 15-03-24 11:51

İmamoğlu'ndan Erbakan çıkışı! 'Her kelimesinin altına imza atıyorum' dedi, Erdoğan'a seslendi: Ders gibi o videoyu izleyin!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Necmettin Erbakan'la ilgili çıkışı dikkat çekti. Erbakan'ın "Belediye başkanlarını iktidar partisinden seçerseniz daha fazla hizmet gelir sözü Yalandır" dediği videoyu izlediğini belirten İmamoğlu, "Ders verir gibi anlatmış. Ben Sayın Cumhurbaşkanına ve diğer bu anlamdaki savunucularına, rahmetli Erbakan'ın videosunu dinlemeyi tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Haber 14-03-24 15:28

240 bin yolcu kapasiteli Sorgun YHT Garı hizmete açıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: 3 bin 600 kilometre hızlı tren hattı daha yapılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ankara-Sivas YHT Hattı’nda şu ana kadar 885 bin yolcunun seyahat ettiğini belirterek, hat üzerindeki YHT garlarını da birer birer hizmete verdiklerini açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Sorgun YHT Garı, 240 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Bakan Uraloğlu, şu anda 3 Bin 600 kilometre hızlı tren hattında yapım çalışmalarının devam ettiklerinin altını çizdi.

Finans 13-03-24 15:57

30 bin lira getirisi ve eleman sıkıntısı olan oto eksperliğini öğrenciler yerinde inceledi

Eskişehir’de hizmet veren Experix Kurumsal Oto Ekspertiz’i ziyaret eden meslek lisesi öğrencileri, aylık 40 bin liraya kadar maaş getirisi olan fakat nitelikli eleman eksiği bulunan oto eksperliği mesleği hakkında hem teorik hem de pratik bilgi sahip oldu.

Yurthaber 12-03-24 10:26

Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına hizmet verecek Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart Çarşamba günü düzenlenecek törenlerle hizmete alınacağını bildirdi.

Yurthaber 11-03-24 15:14

Bakan duyurdu: Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Bu ay toplam 4 milyar TL'ye ulaşacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını duyurdu. Göktaş, "Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz" dedi.

Finans 10-03-24 13:14

Depremde 51 kişinin öldüğü binanın firari sanık kardeşleri hakkında Interpol kararı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin ölümüne neden olan Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili dördüncü duruşmada tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, firari olan 2 sanık kardeş hakkındaki Interpol talebini kabul etti.

Yurthaber 08-03-24 15:05

Bakanlar Kacır ve Uraloğlu, Giresun Liman Farklı Seviyeli Kavşağı Temel Atma Töreni'ne katıldı:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, eser ve hizmet siyasetiyle dört bir yanını yatırım, istihdam, üretim ve ihracatla büyüttükleri ülkeyi, Türkiye Yüzyılı'nda daha da zirveye çıkarmaya kararlı olduklarını söyledi.

Yurthaber 08-03-24 13:51

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin Eskişehir İl Başkanlığı'nda konuştu:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Başta kadın, erkek, cinsiyet eşitliği olmak üzere Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, karşısındakinin etnik kökenine, mezhebine, siyasi tercihine ve cinsiyetine bakmaksızın eşit hizmet verir. Bunu imza altına, taahhüt altına alan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Yurthaber 08-03-24 13:35

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'de CHP'ye tepki: DEM'lenmekten vakitleri kalmıyor, bunların devrini kapatalım

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'ye sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz 21 yıldır Mersin'e sadece eser ve hizmet getirdik. Mersin'e hiçbir yatırım yapmayanları siz çok iyi biliyorsunuz. Kendi aralarında DEM'lenmekten, başka işlere vakitleri kalmıyor." dedi.

Haber 07-03-24 15:21

Yüzde 110 zam alan belediye işçilerden davullu zurnalı kutlama! En düşük işçi maaşı 34 bin liraya çıktı

Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, işçinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, zam oranının yüzde 110 olduğunu açıkladı. Asgari ücretle çalışan bir işçinin net maaşı 34 bin TL oldu. Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi imzalandı ve işçiler davul-zurna eşliğinde halay çekerek zammı kutladı.

Finans 05-03-24 15:28

Merkez Bankası'ndan enflasyon değerlendirmesi: Dikkat çeken gıda ve hizmet grubu detayı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) beklentilerin üzerinde gelen şubat ayı enflasyonunu değerlendirdi. Değerlendirmedeki gıda ve hizmet grubu vurgusu dikkat çekti.

Finans 05-03-24 10:40

'En yüksek profilli casusluk davalarından biri' 40 yıl boyunca ABD'yi parmağında oynattı... En büyük düşmanın casusu çıktı!

ABD'li eski diplomat Victor Manuel Rocha, 1981 yılından itibaren ABD Dışişleri Bakanlığı ve Ulusal Güvenlik Konseyi için çalıştı. Rocha dün mahkemedeki ifadesini değiştirdi ve ABD'nin en yüksek profilli casusluk davalarından birinin ardındaki sır perdesini araladı. Rocha'nın, ABD'nin en büyük düşman devletlerinden birinin casusu olarak 40 yıl boyunca hizmet ettiği ortaya çıktı!

Haber 01-03-24 11:01

İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükseldiği kamuya 48 yıl hizmet verdi

Kastamonu'da 17 yaşında işçi olarak kamuda çalışmaya başlayan Mehmet Bekar, açık öğretimden ortaokul, lise ve yüksekokul diploması aldıktan sonra atandığı Özel İdare Strateji Geliştirme Müdürlüğü görevinden 65 yaşında emekli oldu.

Yurthaber 28-02-24 12:33

Gittikleri kafede bir kadının aldatıldığını tesadüfen gördüler! 'Söylemeli miyiz?' diyerek paylaşınca sosyal medyada gündem oldu

'furkanlaayca' kullanıcı adıyla sosyal medyada paylaşım yapan Furkan ve Ayça ismindeki bir çift tesadüfen gittikleri kafede bir ihanet olayına tanık oldu. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda olayı anlatan çift 'Sizce söylemeli miyiz?' diyerek kullanıcılara seslendi. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 27-02-24 15:38

İmamoğlu, 'Bakanlık davet etti' demişti! Bakan Uraloğlu'ndan 'Ekrem İmamoğlu' sorusuna yanıt

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruya "Bu dün ve bugün İstanbul’un ve Türkiye’nin gündemine oturdu. Bizim gündemimize oturacak bir konu değil. Biz İstanbul’a nasıl hizmet ederiz onun derdindeyiz. Kim hangi törene nasıl katılacak, kim hangi sırada oturacak, hangi sırada konuşacak derdimiz o değil. Burada güzel bir hizmeti yarın açacağız. Derdimiz İstanbul’a hizmet olmalı" dedi.

Haber 25-02-24 17:25

Güven endeksi şubatta perakende ticarette azaldı

TÜİK'in verilerine göre, Güven Endeksi şubatta perakende ticarette azaldı, inşaat ve hizmet sektöründe arttı.

Finans 23-02-24 10:26

Geçen yıl uygulamaya alınmıştı! ATM'lerde yeni dönemin ilk yansıması: Mehmet Şimşek 'TAM'ı anlattı, 500 milyon dolar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2023'te uygulamaya aldıkları TAM Projesi'nin bugün itibarıyla 5 bin 200 ATM ile Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren bir sistem haline geldiğini belirtti. Şimşek, sistemin benzerlerinden çok farklı olduğuna dikkati çekerek hedefleri gözler önüne serdi.

Finans 21-02-24 11:45
ATM

Çiğli Tramvayı “Kırmızı” ve “Mavi” hatla İzmirlilerin hizmetinde

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 27 Ocak’ta İzmirlilerin hizmetine sunduğu ve günde 30 binin üstünde yolcu taşıyan Çiğli Tramvayı, kırmızı ve mavi hat olarak bölgede yaşayan yurttaşlara hizmet veriyor.

Yurthaber 21-02-24 09:51

Kayseri'de 2023 yılında çamurdan yaklaşık 5,5 milyon kilovatsaat elektrik üretildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nde geçen yıl 5 milyon 440 bin 250 kilovatsaat elektrik üretildiği ifade edildi.

Yurthaber 20-02-24 14:02

MEB 81 ilde yüzlercesini kapattı! Öğrenciler farkında bile değil ama... İhbarlar sonrası harekete geçildi, 80 milyon TL ceza kesildi

MEB 'merdiven altı' kurslara savaş açtı. Hiçbir izni olmadan öğrencilere hizmet adı altında resmi, özel ve gönüllü olarak eğitim öğretim faaliyetinde bulunan kurslar için Milli Eğitim Bakanlığı, harekete geçti. Gelen ihbarları değerlendiren Bakanlık, 81 ilde yüzlerce ruhsatsız kursu kapattı, 80 milyon TL para cezası kesti.

Egitim 20-02-24 12:11

İstanbul Havalimanında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İstanbul Havalimanı'nda yaşandığı iddia edilen ve sosyal medyada “Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2.5 saat rehin kaldı" şeklinde yapılan paylaşımların ardından Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan soruşturma başlatıldı.

Haber 19-02-24 18:07

Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! Gazze'deki Nasır Hastanesi artık hizmet veremiyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde, bir süredir İsrail askerlerinin kuşatması altındaki Nasır Hastanesinin artık hizmet veremediğini bildirdi. Ghebreyesus, hastanede hala 200'e yakın hasta bulunduğunu ve bunlardan en az 20'sinin acilen başka hastanelere sevk edilmesi gerektiğini bildirdi.

Haber 19-02-24 09:36

Valilikten İstanbul Havalimanı açıklaması! 'Video art niyetli olarak çekildi'

İstanbul Valiliği, sosyal medyada, "Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2 buçuk saat rehin kaldı" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yolcu ve yakınları tarafından 'Refakatli Tekerli Sandalye' hizmeti talep edilmediği belirtilirken, "İstanbul Havalimanı'nda gerekli talep, uçak ekibi tarafından yapılmıştır. Uçuş ekibinin yaptığı talep doğrultusunda vatandaşımıza uçaktan inişinden, Havalimanı çıkış noktasına kadar talep edilen hizmet verilmiştir" denildi.

Haber 18-02-24 19:58

Adnan Oktar'ın görüntülerini paylaştı! İsyan etmekten kendini alamadı: Manipülasyondan yıldık

Türkiye son zamanlarda maalesef tarikat liderlerinin kandırdığı insanları ve ortaya çıkan akla hayale sığmayan mağduriyetleri konuşuyor. Bu isimlerinden başında Adnan Oktar geliyor. Oktar'a düzenlenen operasyon sırasında mali şube müdürü olan Furkan Sezer bir görüntü paylaşıp isyan etti; "Konu gördüğümüzden çok öte.."

Haber 16-02-24 10:53

Yüzde 80 matrah indirimi sağlandı: Bakan Şimşek'ten hizmet ihracatı açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hizmet ihracatına destek verdiklerini belirterek bu alanda yüzde 80 matrah indirimi sağlandığını duyurdu.

Finans 16-02-24 09:09

Canavarın adı Adnan! Siyasi ayağı da deşifre oluyor! Fatih Erbakan hakkındaki bu iddiayı ilk kez duyacaksınız 'Yalvararak yardım istedi'

Türkiye, din adı altında etrafını kandıran kendisini mesih, seçilmiş kişi olarak tanıtan tarikat liderlerinden çok çekti. Bu tarikat liderleri tıpkı FETÖ ve Adnan Oktar gibi silahlandı ve devletin önemli yerlerine sızdı. Adnan Oktar örgütünden 2018 yılında ayrılan ve devletle iş birliği yapan Özkan Mamati ve operasyon sırasında mali şube müdürü olan Furkan Sezer çözülmenin yaşanmasında önemli rol oynadı.

Haber 15-02-24 16:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da net mesaj: Rakip tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Samsun mitinginde halka hitap etti. CHP'deki hareketliliğe dikkat çeken Erdoğan, "Dün yoldaşlık ettiklerini bugün arkadan hançerliyorlar." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "Her konuda mütevazıyız. Ama eser ve hizmet siyasetinde rakip tanımıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 15-02-24 15:01

Hatay Barosu ve Adli Yardım Merkezi binası hizmete girdi

Hatay Barosu ve Adli Yardım Merkezi yeni hizmet binası törenle açıldı.

Yurthaber 15-02-24 14:59

İngiltere ekonomisi resesyona girdi

İngiltere ekonomisi son iki çeyrektir küçülerek teknik resesyona girdi. Hizmet, üretim ve inşaat sektörlerinde küçülme yaşandı.

Finans 15-02-24 12:33

Ücretli çalışan sayısında artış: 15 milyonu geçti

TÜİK verilerine göre, ücretli çalışan sayısı Aralık 2023'te yıllık bazda yüzde 1,7 artarak 15 milyonu geçti. Aralık ayında inşaat ve ticaret -hizmet sektöründe artış kaydedildi.

Finans 15-02-24 11:20

Beşiktaş ile görüştüğü iddia edilen Furkan Korkmaz, ABD’ye döneceğini açıkladı!

Milli basketbolcu Furkan Korkmaz, Indiana Pacers tarafından serbest bırakılmasının ardından Türkiye’ye transfer olacağına dair gündemde olan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve ABD’ye geri döneceğini açıkladı.

Spor 13-02-24 19:33