Fusun Soysal Haberleri

Bir sigara grubundan daha indirim! Soysal medyadan duyurdu

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bazı sigara markalarında 1 TL indirim olacağını duyurdu.

Finans 2023-01-15 13:37:07

Ucuz pound almak isteyen arkadaşına hayatının şokunu yaşattı! 400 bin lirayı eğlence mekanlarında yedi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Muharrem Soysal (48), mali müşavir arkadaşını, teyzesinin elindeki poundları ucuza alma bahanesiyle kandırıp 400 bin lira dolandırdı. Dolandırıcılıktan 37 suç kaydı olduğu belirlenen Soysal, saklandığı ahırda yakalandı. Tutuklanan Soysal'ın, 400 bin lirayı eğlence mekanlarında harcadığı belirlendi. İşte olayın detayları...

Haber 2022-11-08 18:08:23

MasterChef konuğu Sahrap Soysal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yemek Yazarı Sahrap Soysal MasterChef'te!

MasterChef Türkiye'nin konuğu Sahrap Soysal, programın 107. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın diğer konukları ise ünlü oyuncu Asuman Dabak ve aerobik jimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı oldu. MasterChef'e konuk olan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Sahrap Soysal internette araştırılıyor. Peki, MasterChef'in konuğu Sahrap Soysal kimdir, kaç yaşında ve eşi kim?

Magazin 2022-10-21 15:05:49

Asuman Dabak kimdir, ne kanseri oldu, kaç yaşında? Tatlı Hayat'ın Menekşe'si Asuman Dabak MasterChef'te!

MasterChef Türkiye'nin konuğu Asuman Dabak programın 107. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın diğer konukları ise ünlü programcı ve yemek yazarı Sahrap Soysal ile aerobik jimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı oldu. Peki MasterChef'in konuğu Asuman Dabak kimdir, ne kanseri oldu, kaç yaşında? Tatlı Hayat dizisinde canlandırdığı Menekşe karakteriyle hafızalara kazınan Asuman Dabak'ın hayatı...

Magazin 2022-10-21 15:01:30

Davet telefonuna dolandırıcı diye inanmayan şef, Michelin Rehberine girdiğini televizyondan öğrendi

Michelin Rehberi'ne giren Rumelihisarı İskele Restoranın şefi Nuri Soysal: - "Bizim spesiyallerimiz var, onu mu yedi. Yoksa canlı lüfer mi, palamut mu yedi, hiçbir bilgimiz yok. Gizlice yemiş gitmişler. Kim geldi, kim yemek yedi bilgimiz yok. Zaten böyle bir bilgim olsaydı törene giderdim. Lezzetlerimizi beğenmişler, bizi ödüllendirmişler. Teşekkür ediyorum hepsine ayrı ayrı"

Yurthaber 18-10-22 11:02

Taksim'de İBB'nin Sevgi Soysal Kütüphanesi törenle açıldı

Taksim'de İBB'nin "Sevgi Soysal Kütüphanesi" törenle açıldı

Yurthaber 31-08-22 14:56

Kredi kartını kaybetti, hayatının şokunu yaşadı! Onlar alışveriş yaptıkça yıkıldı...

İstanbul Güngören'de yaşayan Ümit Soysal (44) kaybettiği kredi kartı sonrası büyük şok yaşadı. Soysal'ın kartını bulan 2 kişi, temassız ödeme yöntemini kullanarak parçalar halinde 5 bin liralık alışveriş yaptı. Şüphelilerin yaptığı her alışverişte biraz daha yıkılan Soysal, "Çocuğum haftaya askere gidecekti. Bu benim çocuğuma ayırdığım paraydı" dedi.

Haber 16-07-22 11:36

Soysal ne demek? Soysal kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkiye Türkçesi oğuz dil koluna ait olan bir dildir. Aslında Oğuz kolunun Batı Oğuz alt kolunda yer almaktadır. Bu kategoride yer alan Osmanlıcanın bir devamıdır. Türkiye Türkçesi, bu uzantıların sahip olduğu tarihsel gelişim nedeniyle farklı diller ile kelime alışverişi yapmış ve zenginleşmiştir. Soysal kelimesi, Türkçenin zengin kelime hazinesinde bulunur. Soysal nedir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 20-05-22 16:01

Diyarbakır'da öksüz ile yetim çocukların gönüllerine dokunan hizmet

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde iki yıl önce öksüz ile yetim çocuklara yönelik oluşturulan Yetim Birimi aracılığıyla evlerinde ziyaret edilen 1000 çocuk ve ailelerinin sosyal hizmet modellerinden yararlanması sağlandı - Büyükşehir Belediyesi Yetim Birimi Sorumlusu Sevil Soysal Maral: - "Önceliğimiz, eğitimleri yarıda kalan kız çocuklarının ve annelerinin takibinin yapılması. Sağlık sorunları ile ilgili yardımcı oluyoruz, ailelere nakdi yardımda bulunuyoruz"

Yurthaber 29-04-22 11:37

Siyasete döneceği konuşulan Tansu Çiller’den bomba açıklama! ‘40 milyar dolarlık…’

Siyaset kulislerinde son günlerde parti kurarak yeniden sahalara döneceği konuşulan Tansu Çiller’den son dakika açıklamaları geldi. Çiller yaptığı açıklamada koalisyon döneminde yaşadıklarını anlatarak çok ilginç bilgiler paylaştı. Çiller açıklamasında “40 milyar dolar kazandıracak özelleştirmenin önü kesildi. Dönemin Dışişleri Bakanı Mümtaz Soysal ve 92 vekilin AYM'ye başvurusu sonucu özelleştirme durduruldu” ifadelerini kullandı.

Finans 16-03-22 11:06

Uyuyan eşinin boynunu kesip yastıkla boğarak öldürmüştü! Vahşet karşılıksız kalmadı

İstanbul Sultanbeyli'de 7 Ocak 2021 günü eşi uyurken boynundan bıçakladıktan sonra yastıkla boğarak öldüren Adnan Soysal mahkemeye çıktı. Ceza indirimi uygulanmayan Soysal, ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Mahkemede kendisini savunan katil, "Ben eşimi isteyerek zevk alarak öldürmedim. Ben onu çok sevdim, çok pişmanım. Ben sadece kendimi öldürmek niyetindeyim" dedi.

Haber 04-11-21 14:18

Otomobilin çarptığı köpeği sevgiyle yaşama bağladılar

Düzce'de 3,5 ay önce otomobilin çarpması sonucu bir bacağını kaybeden köpeği sahiplenerek tedavi ettiren Soysal ailesi, "Alaz" adını verdikleri hayvana özenle bakıyor

Yurthaber 04-07-21 11:13

Canlı yayında korku dolu anlar! CHP'li Çetin Soysal bir anda fenalaştı

TV100'de Gün Biterken programına katılan CHP 23. Dönem Milletvekili Çetin Soysal, canlı yayında fenalaştı.

Haber 15-04-21 10:13

Eşini uykudayken bıçaklayarak öldüren cani kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi

Sultanbeyli’de karısını uyuduğu sırada boynundan bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan cani koca hakkında, “eşi canavarca hisle veya eziyet çektirerek tasarlayarak öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.Sultanbeyli’de 7 Ocak 2021 tarihinde eşi Hatice Soysal’ı (39) uyuduğu sırada önce boynundan bıçaklayarak ardından boğarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Adnan Soysal (36) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.Öldürmeyi planlamışAnadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Hatice Soysal ile Adnan Soysal’ın resmi nikahlı evli oldukları, şüphelinin olay tarihinden önce eşi Hatice’yi öldürmeyi planladığı, sürekli ölüm konusunu düşündüğü belirtildi.Uyurken boynundan bıçakladıOlay tarihi olan 7 Ocak 2021 tarihinde Sultanbeyli’de ikametlerinde şüphelinin kayınvalidesi ve oğlunun bulunduğu, gece saat 03.00’da maktul Hatice Soysal’ın yatak odasında uyuduğu sırada şüphelinin mutfaktan aldığı bıçakla maktulü boyun kısmından bıçakladığı anlatıldı.

Haber 08-03-21 11:44

Şehit Korgeneral Erbaş, FETÖ'cü hain için 'vur emri' çıkarmıştı

AK Parti eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş için, "Şehidimiz Korgeneral Osman Erbaş, 15 Temmuz darbe girişimine karşı orduda direnişi örgütleyen komutanlardandı. FETÖ'cü Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal için vur emri çıkarmıştı." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-21 21:44

Kilis’te korona virüs denetimleri

Kilis’te korona virüs ile mücadele kapsamında il ve ilçelerde denetimler sürüyor.Kilis il merkezinde, Kilis Valiliği bünyesinde il müdürlerinin katılımıyla yapılan denetimler, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde yapılan denetimler Kilis ve ilçelerinde yapılıyor.

Yurthaber 04-03-21 15:59

Kilis’te korona virüs denetimleri

Kilis’te korona virüs ile mücadele kapsamında il ve ilçelerde denetimler sürüyor.Kilis il merkezinde, Kilis Valiliği bünyesinde il müdürlerinin katılımıyla yapılan denetimler, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde yapılan denetimler Kilis ve ilçelerinde yapılıyor.

Yurthaber 04-03-21 15:59

Kilis’te korona virüs denetimleri

Kilis’te korona virüs ile mücadele kapsamında il ve ilçelerde denetimler sürüyor.Kilis il merkezinde, Kilis Valiliği bünyesinde il müdürlerinin katılımıyla yapılan denetimler, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde yapılan denetimler Kilis ve ilçelerinde yapılıyor.

Yurthaber 04-03-21 15:59

Emeklilerden ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Çorum’un Osmancık ilçesinde buluşan emekliler, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattılar.Edinilen bilgilere göre Ankara’da ikamet eden emekli Albay Mehmet Ceylan ve arkadaşları sosyal farkındalık projesi altında Çorum’un Osmancık ilçesinde buluşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştı.Kamuda çalışan ve emekli olan arkadaşları ile birlikte Osmancık Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Mehmet Ceylan burada dernek başkanı Faruk Delibaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte projelerinden bahisle ihtiyaç sahibi ailelere yardım konusu üzerine görüştü.Dernek başkanı Faruk Delibaş, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çalışkan, Muammer Demir, ve Yaşar Tezer ile görüşmelerini sürdüren emekliler ilk olarak ilçeye bağlı Doğan Köy’de tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak yardımda bulundular.Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşımın önemini dile getiren emekli Albay Mehmet Ceylan; “ Ankara’da arkadaşlarla birlikte bir araya gelerek soysal farkındalık projesi olarak ihtiyaç sahiplerine yardım etme ve ihtiyaçlarını gidermek için karar aldık.

Yurthaber 28-01-21 18:28

TÜSİAD Dijital Türkiye Konferansı

Inventram AŞ Genel Müdürü Cem Soysal: - "Teknoloji şirketlerini alıp gerekli donanımları çevresinde oluşturup mutlaka büyük pazarlara götürüyoruz. Yerel olarak kesinlikle bırakmıyoruz. Bugün 9 tane yatırımı var Invertram'ın, 5 tanesi ABD'de konuşlanmış vaziyette" - Sabancı Holding Strateji ve İş Geliştirme Bölüm Başkanı Burak Turgut Orhun: - "Biz kas gücümüzün yanına bu yenilikçi startupları, yani akıl gücünü, de koyarak hem halihazırdaki iştiraklerimizde hem daha fazla değer yaratma hem de bu yakınsak alanlarda startupların getirdiği yeni teknolojileri kullanarak yeni büyüme platformları oluşturuyoruz"

Yurthaber 27-01-21 17:16

Başkan Seçer; AFD, AB Delegasyonu ve İller Bankası yetkilileri ile bir araya geldi

Arpaçbahşiş Kanalizasyon Şebeke, Atıksu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı Projesi” ve “Akdeniz İlçesi Toroslar-Homurlu-Kazanlı(ilave) Kanalizasyon Projesi” için finansman desteği alınan Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu ve İller Bankası yetkilileri ile bir araya geldi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Seçer’in makamında gerçekleştirilen ziyarete, AFD Türkiye Direktörü Serge Snrech, AB Delegasyonu Türkiye Alt Yapı Sektörü Sorumlusu Michel Cat, AFD Su ve Sanitasyon Bölümü Müdür Yardımcısı Frederic Maurel, AFD Su ve Sanitasyon Bölümü Takım Lideri Camille Provost, AFD Alt Yapı Projeleri Kıdemli Proje Yöneticisi Şaban Soysal, Türkiye İller Bankası Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Ertan Liman ve İbrahim Evrim, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü İrfan Korkmaz katıldı.“İnsanların temiz içme suyuna erişimini önemsiyorum”Başkan Seçer, daha önce de yetkililerle bir araya gelerek toplantı yaptıklarını hatırlatarak, son toplantıdan bu yana tüm dünyanın korona virüs salgını ile mücadele ettiğini ifade etti.

Yurthaber 27-01-21 11:49

Tuşba Maske Üretim Merkezinden YYÜ’ye maske desteği

Van’ın Tuşba Kaymakamlığı desteğiyle Tuşba Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı Maske Üretim Merkezi tarafından Dünya Sağlıkçılar Günü nedeniyle YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezine 5 bin maske teslim edildi.YYÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Ümit Haluk İliklerden’in makam odasında düzenlenen teslim törenine, Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Burhan Kırıcı, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu, Tuşba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yaviç, Maske Üretim Merkezi sorumlusu Cemile Soysal ve kursiyerler katıldı.

Yurthaber 14-01-21 13:56

Kilis’te Korona virüs denetimleri

Kilis’te korona virüs ile mücadele kapsamında il ve ilçelerde ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla denetim yapıldı.Kilis Vali Recep Soytürk başkanlığında Kilis il merkezinde, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla yapılan denetimler Kilis ve ilçelerinde yapıldı.

Yurthaber 06-11-20 14:06

İzmir'de şiddetli deprem! Görgü tanığı dehşet anlarını anlattı

İzmir'deki 6.6 büyüklüğünde depremin görgü tanığı Zeki Soysal, dehşet anlarını anlatarak "Oğlumla birlikte son anda çıktık." dedi.

Haber 30-10-20 16:34

Polateli’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Kilis’in Polateli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri düzenlendi.Kaymakamlık Bahçesinde gerçekleştirilen törende Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, tebrikleri kabul etti.

Yurthaber 29-10-20 14:40

Gaziantep’te dayı yeğenin öldüğü feci kaza kamerada

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir hafta önce meydana gelen ve dayı yeğenin hayatını kaybettiği feci kaza, trendeki güvenlik kamerasına yansıdı.İslahiye ilçesi Kozdere Mahallesi’nde 20 Ekim sabahı meydana gelen feci kazada, Fevzipaşa-Beyoğlu treni, hemzemin geçidi geçmek isteyen Ökkeş Sadettin Kara yönetimindeki hafif ticari araca çarpmış, kazada sürücü ile yanında bulunan 8 yaşındaki yeğeni Zeynep Azra hayatını kaybetmiş, 6 yaşındaki kardeşi Elanur Soysal ise yaralanmıştı.Feci kaza trenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-10-20 16:48

Soysal Sokak sakinleri su baskını riskinden kurtuluyor

Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeyi sokak sokak dertlerden arındırmaya, çözüm odaklı hizmetlerle vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Yurthaber 07-10-20 10:16

Kilis’te Korona virüs denetimleri

Kilis’te korona virüs ile mücadele kapsamında il ve ilçelerde ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla denetimler sürüyor.Kilis il merkezinde, Kilis Valiliği bünyesinde il müdürlerinin katılımıyla yapılan denetimler, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla yapılan denetimler Kilis ve ilçelerinde yapılıyor.

Yurthaber 06-10-20 16:56

Üreten Kadıneli Derneğinden ücretsiz maske dağıtımı

Van’ın Tuşba ilçesinde Üreten Kadıneli Derneği tarafından mağdur aileler ile köy okullarında okuyan öğrencilere ücretsiz maske dağıtılacak.Konuyla ilgili açıklamada bulunan Üreten Kadıneli Derneği Başkanı Cemiler Soysal, Tuşba Kaymakamlığının temin ettiği yerde İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurs açıldığını ifade ederek, açılan kursta maske üretimini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yurthaber 06-10-20 13:58

Batman’da elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti

Batman’ın Sason ilçesinde balık yakalamak için girdiği çayda elektrik akımına kapılan 18 yaşındaki Hakan Soysal, hayatını kaybetti.Sason ilçesine bağlı Boğazkapı köyünde ikamet eden 18 yaşındaki Hakan Soysal, iddiaya göre akşam saatlerinde köyün yakınından geçen çayda jeneratör yöntemiyle balık avlamaya çalıştığı sırada elektrik akımına kapıldı.

Haber 01-10-20 10:24

Kilis’te Korona virüs denetimleri

Kilis’te korona virüs ile mücadele kapsamında il ve ilçelerde ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla denetim yapıldı.Kilis Vali Vekili Fehmi Sinan Niyazi başkanlığında Kilis il merkezinde, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla yapılan denetimler Kilis ve ilçelerinde yapıldı.

Yurthaber 10-09-20 16:21

Kilis’te Korona virüs denetimleri

Kilis’te korona virüs ile mücadele kapsamında il ve ilçelerde ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla denetim yapıldı.Kilis Vali Vekili Fehmi Sinan Niyazi başkanlığında Kilis il merkezinde, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla yapılan denetimler Kilis ve ilçelerinde yapıldı.

Yurthaber 10-09-20 16:19

Yeni Hayat dizisinde dikkat çeken 'şiddete hayır' sahnesi!

Kanal D’nin, genel hikayesini Elif Usman’ın yazdığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yaptığı, yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği yeni dizisi Yeni Hayat, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni Hayat'ın 1. bölümündeki 'kadına şiddete hayır' sahnesi sosyal medyada ses getirdi.

Magazin 04-09-20 21:32

Kilis’te Covid 19 denetimleri

Kilis’te Covid-19 ile mücadele kapsamında ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla denetim yapıldı.Kilis Valisi Recep Soytürk’ün başkanlığında Kilis il merkezinde, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde İçişleri Bakanlığının Genelgesi doğrultusunda Türkiye genelinde eş zamanlı olarak planlanan Covid-19 ile mücadele kapsamında ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla yapılan denetimler Kilis’te de yapıldı.

Yurthaber 04-09-20 15:54

Okullarda korona virüs tedbirleri görüşüldü

Kilis’in Polateli ilçesinde 21 Eylül 2020 tarihinde açılacak olan okullar ile ilgili korona virüs tedbirlerinin ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal başkanlığında yapılan okul müdürleri toplantısına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kurtulmuş, Halk Eğitim Müdürü Nazlı Kaya ile Çok Programlı Lise Müdürü, Vali Güner Özmen İlk-ortaokulu müdürü, Tahsin Panoğlu, Ömeroğlu, Yılanca, Yılanca Karapınar, Yeniyapan, Mağaracık ve Belenözü Müdürü ve Müdür yetkili öğretmenleri katıldı.

Yurthaber 02-09-20 13:20

Köylerde Asfalt çalışmaları sürüyor

Kilis İl Özel İdaresi tarafından köylerde asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal İlçeye bağlı Kızılgöl ile Polatbey arası 1.

Yurthaber 02-09-20 12:25

Vali Soytürk Polateli ilçesinde incelmelerde bulundu

Kilis Valisi Recep Soytürk, Polateli ilçesinde incelemelerde bulundu.Vali Recep Soytürk, Kaymakamlık binası önünde Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.Kaymakam Soysal’dan İlçenin genel durumu ile ilgili bilgi alan Vali Soytürk daha sonra Polateli Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek, belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Hakkı Çelik’ten bilgi aldı.

Yurthaber 01-09-20 15:18

Zabıta’dan maske ve eldiven denetimi

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında işyerlerinde maske, eldiven, soysal mesafe ve hijyen denetimi yaptı.Sabah saatlerinde esnafları tek tek denetleyen ekipler, caddelerde maskesiz dolaşan vatandaşlara ise izin vermeyerek maske takmaları konusunda uyardılar.

Yurthaber 25-08-20 10:21

İlçelerdeki korona denetimlerine Kaymakamlarda katıldı

Kilis’in Polateli, Elbeyli ile Musabeyli ilçelerinde Kaymakamların başkanlığında korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığı kontrol edilerek, vatandaş ve esnaflar uyarıldı.Polateli Kaymakamı ve Musabeyli Kaymakamı Vekili Muhammed Üsame Soysal, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, İçişleri Bakanlığının Genelgesi doğrultusunda Covid-19 ile mücadele kapsamında ’’Sağlık İçin Hepimiz İçin’’ sloganıyla yapılan denetimlere katıldılar.

Yurthaber 20-08-20 10:43

Kaymakam Soysal tarihi yerler hakkında bilgi aldı

Kilis’in Polateli Kaymakamı Muhammed Usame Soysal, ilçedeki tarihi ve kültürel alanlarıyla ilgili bilgi aldı.İl Kültür ve Turizm Müdürü Cuma Özdemir ile Kilis Sabunhane Müzesi Müdürü Macit Aşir, kısa süre önce Polateli Kaymakamlığına atanan Muhammed Usame Soysal’ı ziyaret etti.

Yurthaber 17-08-20 13:38

Korona denetimleri sürüyor

Kilis ve ilçelerinde Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında denetimler sürüyor.Kilis il merkezinde Vali Recep Soytürk başkanlığında, ilçelerde ise Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlıklarında oluşturulan İl ve ilçe Salgın Denetim Merkezi yetkilileri tarafından ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla denetimler sürüyor.Denetimlerde vatandaşların ve işyerlerine özellikle maske, mesafe ve temizlik konuları başta olmak üzere Covid-19 ile mücadele tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu.

Yurthaber 13-08-20 11:48

Kaymakam Soysal’dan gazilere ziyaret

Kilis’in Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Kıbrıs gazisi Resul Durna ve Kore gazisi Ahmet Kılınç’a ziyarette bulundu.Kısa süre önce Polateli Kaymakamlığı görevine başlayan Muhammed Üsame Soysal, Polateli ilçesine bağlı Belenözü (Ravanda) köyünde ikamet eden 90 yaşındaki Kore Gazisi Ahmet Kılınç ile Kıbrıs Gazisi Resul Durna’yı ziyaret etti.

Yurthaber 12-08-20 10:28

İlçelerdeki korona denetimlerine Kaymakamlarda katıldı

Kilis’in Polateli, Elbeyli ile Musabeyli ilçelerinde Kaymakamların başkanlığında korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığı kontrol edildi.Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval ilçelerinde İçişleri Bakanlığının Genelgesi doğrultusunda Covid-19 ile mücadele kapsamında ’’Sağlık İçin Hepimiz İçin’’ sloganıyla yapılan denetimlere bizzat katılarak, vatandaşlar ve iş yerlerine özellikle maske, mesafe ve temizlik konuları başta olmak üzere Covid-19 ile mücadele tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu.

Yurthaber 12-08-20 10:27

Kaymakam Soysal Muhtarlar ile bir araya geldi

Kilis’in Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Muhtarlar ile bir araya gelerek tanışma toplantısı yaptı.Gezen hafta Polateli Kaymakamlığına atanan Muhammed Üsame Soysal, İlçe de görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla yapılan tanışma toplantısında bir araya geldi.Muhtarları tek tek tanıyan Kaymakam Soysal, köyler ve mahalleler hakkında bilgi alıp, sorun ve talepleri dinledi.

Yurthaber 08-08-20 16:29

Lösemi hastası Eylül’ün hikayesi film oluyor

Türk sinemasının tanınmış oyuncu ve yönetmenlerinden Orhan Ayça, Trabzon’un Ortahisar ve Maçka ilçesinde çekimlerine başlayacağı Eylül filmi için Trabzon sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelerek proje hakkında bilgiler verdi.İki yıl önce yazmış olduğu lösemili küçük kız Eylül’ün hikayesini filime dönüştürecek olan senarist ve yönetmen Orhan Ayça İstanbul’da Trabzon Dernekler Federasyonu İsmail Şatıroğlu’nun davetiyle Trabzon Talebe Yurdu Başkanı İş Adamı Soysal Algan, İstanbul’da bulunan Maçkalılar Federasyon Genel Başkanı Osman Aydemir ve Maçka Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Birol Bal ile filmin teknik ekibi ve oyuncularıyla bir akşam yemeğinde bir araya geldi.Trabzon Ortahisar ve Maçka’da çekilecek olan Eylül adlı filmin alt yapısını oluşturarak hazırlıklarını yapan Ayça, bu filmle çok iddialı bir yapım olacağını Trabzonlular’ın heyecanını yakından gördüğünü belirterek “Bu film benim yazarken bile büyük emekler verdiğim güzel ve anlamlı mesaj dolu bir hikaye oldu.

Yurthaber 07-08-20 13:06

Polateli ilçesinde denetimler sürüyor

Kilis’in Polateli ilçe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, ilçede denetimlerde bulundu.Kaymakam Soysal, Covid-19 ile mücadele kapsamında ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla yapılan denetimlere bizzat katılarak vatandaşlarımıza ve iş yerlerine özellikle maske, mesafe ve konuları başta olmak üzere Covid-19 ile mücadele tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu.Yapılan denetlemeye Kaymakam Muhammed Üsame Soysal’a Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, İlçe Emniyet Amiri Enver Cünebioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Himmet Kazan ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Mehmet Rıza İbiş eşlik etti.

Yurthaber 07-08-20 10:59

ESMMMO Başkanı Akal’dan Erzurum İŞKUR’a teşekkür plaketi

Erzurum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) Başkanı Mehmet Zeki Akal ve yönetimi Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve personelinin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.ESMMMO Başkanı Akal, Covid-19 salgını ile mücadele esnasında sağlanan teşviklerin ilgililere hızlı bir şekilde dağıtımın yapılmasında, Kısa Çalışma Ödeneği’nin başvuruları ve ivedilikle sonuçlandırılması kapsamında göstermiş olduğu üstün çaba ve sistemli çalışmaları dolayısıyla ‘Erzurum İŞKUR’a ‘teşekkürlerini iletti.Erzurum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) Başkanı Mehmet Zeki Akal ve yönetimi Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürünü makamında ziyaret ederek gösterilen başarı ve İŞKUR İl Müdürlüğünün ve dahilinde personelin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına ilgi ve alakasından dolayı teşekkür plaketlerini takdim etti.Korona virüs sebebiyle iş yerleri kapanan iş insanına yönelik olarak Aile, Çalışma ve Soysal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı İŞKUR tarafından tekrar başlatılan Kısa Çalışma Ödeneği başvuruları kısa sürede sonuçlandırılarak, iş insanına adeta nefes aldırılıyor.

Yurthaber 28-07-20 12:57

Kaymakam Soysal göreve başladı

Kilis’in Polateli ilçe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, kente gelerek görevine başladı.13 Temmuz 2020 tarihli ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Polateli Kaymakamlığına atanan Muhammed Üsame Soysal Polateli ilçesine gelerek görevini başladı.Kaymakam Soysal, daire müdürlerinden ilçe hakkında brifing aldı.Polateli Kaymakamı Mahmut Şener’in Elazığ Vali Yardımcılığına atanmasıyla yerine Giresun Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal atanmıştı.

Yurthaber 27-07-20 18:20

Yenidoğanlarda kısa barsak sendromu nedir, nasıl tedavi edilir?

Yenidoğanlarda kısa barsak sendromu ile ilgili merak edilenleri anlatan Çocuk Cerrahisi ve Ürolojisi Uzmanı Prof. Dr. Feryal Gün Soysal 'Yenidoğanlarda kısa barsak sendromu nedir, nasıl tedavi edilir' sorularını yanıtladı.

Kadin 23-07-20 12:08