Füze Saldırısı Haberleri

SON DAKİKA | Rusya'dan Dnipro’ya füze saldırısı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: Ukrayna’nın Dnipro kentinde Rusya’nın düzenlediği füze saldırısında bir apartman hedef oldu. Saldırı sonucu 18 kişi hayatını kaybederken, 73 kişi de yaralandı. Can kaybı ve yaralı sayısının artmasından endişe duyuluyor. İşte olayın detayları...

Haber 15-01-2023 11:00

Irak'ta cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi kanlı saldırı! Yeşil Bölge'ye 9 füze fırlatıldı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta, Mecliste yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi hükümet binalarıyla yabancı misyon temsilciliklerinin bulunduğu Yeşil Bölge'ye 9 füzeyle saldırı düzenlendi.

Haber 13-10-2022 12:28

Rus Kuvvetleri Severodonetsk'e Baskıyı Sürdürüyor

Enkaz altındaki sanayi kenti Severodonetsk'te direnmeye devam eden Ukrayna askerleri, bugün Ukrayna'nın doğusundaki Luhansk bölgesini ele geçirmeye çalışan Rus kuvvetlerinin ağır saldırısı altında kaldı

Haber 08-06-2022 20:26

Faciadan dönüldü! Çin denizaltısından ateşlenen balistik füze yolcu uçağına çarpıyordu

Güney Çin Denizi üzerinde ilerleyen bir yolcu uçağının pilotu tarafından çekilen görüntüler büyük şaşkınlık yarattı. Kokpitten çekilen 1 dakika 14 saniyelik görüntülerde uçağın acil çağrının sonrasında balistik füzeye çarpmamak için yönünü değiştirdiği görüldü. Videonun asıl çekim yeri ve tarihi bilinmezken görüntüle dünya basınında yerini aldı.

Trend 31-05-2022 11:51

Trump ile ilgili çok çarpıcı iddia! Havaya uçurabiliriz, soran olursa da...

Eski ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Eski ABD Savunma Bakanı Mark Thomas Esper, Trump'ın iki kez Meksika'ya füze fırlatmayı önerdiği iddiasında bulundu. Esper, Trmup'ın "Birkaç Patriot füzesi ateşler, laboratuvarları havaya uçurabiliriz. Soran olursa da saldırıyı ABD’nin yapmadığını açıklarız" dediğini anlattı.

Haber 06-05-2022 22:34

Rusya devlet televizyonunda İngiltere'ye şok tehdit! 'Bu füzeyle yok olursunuz'

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken İngiltere’nin Ukrayna lideri Zelenskiy’e olan desteği Rusları adeta çıldırttı. Rusya devlet televizyonu Rossiya 1'de yapılan bir yayında İngiltere'nin Rusya'ya karşı tehditlerine tepki gösterildi. Sarmat füzesinin İngiltere'yi sonsuza kadar boğmaya yeteceğini belirten Rus sunucu, "Tek bir fırlatmada Boris ve İngiltere artık yok." dedi.

Haber 03-05-2022 09:12

Pencerelere yaklaşmayın Rusya o şehri vurdu! 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, endişelendiren gelişmelerle sürüyor. Son olarak Ukrayna'nın Odessa kenti Rus ordusunun füze saldırısının hedefi oldu. Saldırıda 1'i 15 yaşındaki bir çocuk olan 5 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken yetkililer Odessa halkına sığınaklarda kalma ve pencerelere yaklaşmama uyarısı yaptı.

Haber 02-05-2022 23:33

Füze denemesi başarılı oldu! Putin dünyaya meydan okudu: Bir kez daha düşünecekler

Rusya Savunma Bakanlığı, Sarmat kıtalararası balistik füzenin ilk fırlatma denemesinin başarıyla gerçekleştirildiğini duyurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, fırlatma denemesine ilişkin yaptığı açıklamada, Sarmat'ın Rusya'nın güvenliğini temin edeceğini belirterek, "Bu silah, saldırgan söylemlerin hararetiyle bizi tehdit etmeye çalışanları bir kez daha düşündürtecek." ifadesini kullandı. Yapılan denemenin ardından ABD'den hemen bir açıklama geldi.

Haber 20-04-2022 18:10

Rusya duyurdu! Avrupa Ukrayna’ya göndermişti, yerle bir edildi…

Rusya yaptığı son dakika açıklamasında Ukrayna’ya Avrupa’dan teslim edilen S-300 füze sistemini vurduğunu duyurdu. Öte yandan Rusya'nın savaşın ikinci etabında, ayrılıkçıların kontrolündeki Donbas bölgesini Harkiv, Dnipro ve Zaporijya bölgesi idari sınırlarına kadar genişletmeye çalışması bekleniyor. İşte Rusya Ukrayna savaşından gelen son dakika haberinin detayları…

Haber 11-04-2022 12:27

Ukrayna'daki Kramatorsk tren istasyonu saldırısında bilanço ağırlaşıyor! Can kaybı 52'ye yükseldi

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta sıcak bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna'nın doğusunda bulunan Donetsk bölgesine bağlı Kramatorsk şehrinin tren istasyonuna Rus güçler tarafından düzenlenen füze saldırısında can kaybının 52'ye yükseldiği açıklandı. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kramatorsk kentinde uluslararası insan hakları ve insani hukuku ağır ihlal eden saldırının ''kabul edilemez'' olduğunu belirterek, faillerinin sorumlu tutulması çağrısı yaptı.

Haber 08-04-2022 19:18

Erbil nerede, hangi bölgede? Erbil'e füze saldırısı! Erbil hangi ülkede? İşte yeri ve konumu!

Erbil'e on ikiden fazla sayıda roket fırlatıldığı öğrenildi. ABD Konsolosluğu alarma geçerken, ölü ve yaralı bulunmadığı ifade edildi. ABD'li bir yetkili tarafından ayrıca roketlerin İran'dan fırlatıldığını söylendi. Gelişmenin ardından Erbil’in konumu merak konusu oldu. Peki Erbil nerede, hangi bölgede ve hangi ülkede? İşte yeri ve konumu!

Haber 13-03-2022 17:58

Son dakika: Irak'taki füze saldırısıyla ilgili dünyayı endişelendiren açıklama! İran duyurdu: Biz vurduk

Son dakika haberi: Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'e düzenlenen füze saldırısını İran üstlendi. İran Devrim Muhafızları, tarafından yapılan açıklamada Erbil'de İsrail'e ait hedeflerin vurulduğu savunuldu. İsrail'in kendilerini hedef alması halinde ise "Sert, kararlı ve yıkıcı yanıt vereceğiz" açıklaması yapıldı. İşte tüm dünyayı yeni bir korkuya sevk eden saldırının detayları...

Haber 13-03-2022 14:09

Son dakika: Erbil'e balistik füze saldırısı

Son dakika haberi: Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Anti-Terör Birimi, Erbil'in Irak dışından 12 balistik füzeyle saldırıya uğradığını duyurdu. Ankara'dan söz konusu saldırıyla ilgili 'kınama' mesajı geldi

Haber 13-03-2022 07:13

Ölen Rus askerlerinin fotoğraflarını paylaştılar! Rusya’dan korkunç iddia…

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin 12. gününde bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna öldürdüğü Rus askerlerin görüntülerini servis ederken Rusya tarafından da korkunç bir iddia geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, radyoaktif saldırı iddiası ile Ukrayna tarafından suçlanacaklarını öne sürdü.

Haber 07-03-2022 08:13

Son dakika: Sivil gemiyi füze ile vurdular! Rusya’nın Mariupol kuşatmasında şok görüntüler…

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ile ilgili son dakika haberleri peş peşe gelmeye devam ederken Rus güçlerinin, liman kenti Mariupol'u kuşattığı belirtildi. Ukraynalı yetkililer, stratejik kentteki durum için 'Leningrad kuşatması' benzetmesi yaptı. Öte yandan Karadeniz kıyısında bu sabah çekilen görüntüler dünya çapında ses getirdi, limandaki bir kargo gemisi füzeyle vuruldu. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 03-03-2022 15:48

Rusya yasaklanan İskender füzesini fırlattı! İskender füzesi nedir özellikleri nelerdir? İskender füzesi hangi ülkeye ait?

İskender füzesi günün en çok aranılan konusu oldu. Rusya'nın Ukrayna'ya İskender füzesini fırlattığı haberi gündemi sarstı. İskender füzesi 1987 yılında Rusya ve ABD arasında yapılan bir anlaşma ile yasaklanmıştı. Rusya'nın vakum bombasının ardından tekrardan İskender füzesini de kullanması dünyada şok etkisi yarattı. İşte İskender füzesinin merak edilen özellikleri!

Haber 03-03-2022 09:16

Balistik füze nedir? Balistik füze özellikleri neler? İşte Rusya Ukrayna savaşında konuşulan balistik füze türleri...

Rusya Ukrayna savaşı ile birlikte balistik füzenin ne olduğu ve özellikleri gündeme geldi. Rusya’nın Ukrayna işgalinde kullandığı söylenen balistik füzenin türleri ve özellikleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Motorlu uçuşta aerodinamik olarak yönlendirilen seyir füzelerinden farklı bir kategoride olan bu silahlar arasında R-7 ilk kıtalararası balistik füzedir. Peki balistik füze nedir? Balistik füze özellikleri neler? İşte balistik füze türleri...

Haber 01-03-2022 13:32

Ukrayna'dan Sivillere füze atıldı iddiası! Çok sayıda görüntü var Çocukların çığlıkları...

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşla ilgili korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak Ukrayna Birinci Dışişleri Bakan Yardımcısı Emine Dzheppar’ın iddiası kan dondurdu. Dzheppar, Rusya’nın Ukraynalı sivilleri hedef aldığına yönelik çok sayıda görüntü olduğunu iddia etti. Dzheppar tarafından paylaşılan görüntüde, yerleşim yerlerine alçaktan uçak bir savaş jetinin iki füze attığı görüldü. Görüntüyü kaydeden ailenin büyük bir korku yaşadığı ve çocukların çığlık attığı duyuldu.

Haber 24-02-2022 21:05

Abu Dabi’deki patlama füze saldırısı mı? Bina ateş topuna döndü…

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi, art arda iki patlamayla sarsıldı. Sosyal medyada paylaşılanlara göre saldırının bir füzeyle ve bir bombanın infilak etmesi sonucu patladığı öne sürüldü. Halkın yaşadığı panik, cep telefonu kameralarına yansırken patlama ile ilgili BAE’ne bağlı haber ajansları ‘gaz tüpü patladı’ açıklamasında bulundu.

Haber 09-02-2022 09:17

MSB'den YPG/PKK'nın Suriye'nin Bab ilçesindeki füzeli saldırısına ilişkin açıklama

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG'nin, Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin de yaralandığı füzeli saldırılarının ardından, belirlenen terör hedeflerinin, obüs, top ve havan atışlarıyla vurulduğunu bildirdi.

Haber 05-08-2021 23:32

Suriye’deki ABD üssüne füzeli saldırı

Suriye’nin Deyrizor kırsalında ABD üssünün yer aldığı Ömer petrol sahasına füze saldırısı düzenlendi.

Haber 11-07-2021 16:27

Son Dakika: ABD askerlerinin de bulunduğu Erbil Havaalanı'na füze saldırısı

ABD askerlerinin de bulunduğu Irak'taki Uluslararası Erbil Havaalanı'na füze saldırısı düzenlendiği bildirildi.

Haber 07-07-2021 00:05

Husilerden akaryakıt istasyonuna balistik füzeli saldırı: 14 ölü

İran destekli Husilerin, Yemen’in doğusundaki Marib kentinde bir akaryakıt istasyonuna düzenlediği balistik füzeli saldırıda 14 sivil hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Haber 06-06-2021 02:50

Irak'ta Beled Askeri Üssü'ne roket saldırısı: Yaralılar var

Irak'ın Salahaddin vilayetindeki Beled Askeri Hava Üssü'ne 2 roketle saldırı düzenlendiği ve 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Haber 18-04-2021 20:30

Son dakika! Erbil Uluslararası Havalimanı'na füzeli saldırı

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Erbil Uluslararası Havalimanı'na yönelik saldırının drone ile gerçekleştirildiğini duyurdu.

Haber 14-04-2021 22:36

İdlib kırsalına hava ve füze saldırısı

Suriye’nin İdlib kenti kırsalı ile Bab al-Hawa geçiş noktasına hava ve füze saldırısı düzenlendi.

Haber 21-03-2021 19:30

ABD üssüne füze saldırısı

Afganistan'ın doğusunda bulunan ABD üssüne roket saldırısı düzenlendiği bildirildi. Afgan İslami Haber Ajansı'nın haberinde, füzelerin hedefinin Paktia bölgesindeki Gardez'in 3 kilometre güneyi olduğu belirtildi.

Haber 21-07-2002 12:43