Galata Köprüsü Haberleri

Bu kez Bodrum değil İstanbul... Adisyonu gören bir daha baktı! Fiyatlar dudak uçuklattı

İstanbul Galata Köprüsü'ndeki bir restorana adisyon sosyal medyada gündem oldu. 41 bin 800 liralık hesabı görenler gözlerine inanamadı.

Finans 21-04-2024 08:20

Yeni yılın ilk gününde İstanbul'da şehitler ve Gazze için yürüyüş! On binler Galata Köprüsü'ne akın etti: Bakan Bak, Bilal Erdoğan, Selçuk Bayraktar, Berat Albayrak...

İstanbul'da TÜGVA öncülüğünde "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Camiler önünde toplanan on binler Galata Köprüsü'ne hareket etti. Etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar kardeşler ve eski bakanlar da katıldı.

Haber 01-01-2024 08:27

Galata Köprüsü'ndeki çalışma trafik yoğunluğunu arttırdı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galata Köprüsü'nün derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmaları için tek yönlü kapatılması bölgede trafiğe neden oldu.

Yurthaber 14-08-2023 14:06

İstanbullular dikkat! İBB duyurmuştu: Bugün başladı, Galata Köprüsü'nde yoğun araç trafiği oluştu

Galata Köprüsü'nün Karaköy-Eminönü yönü, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) bakım ve onarım çalışmaları kapsamında trafiğe kapatıldı. Her iki istikametteki bakım çalışmalarının 40 günde tamamlanarak köprünün yeniden çift yönlü olarak hizmet vermesi planlanıyor. Bakım-onarım çalışması nedeniyle bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 13-08-2023 07:12

Galata Köprüsü

Galata Köprüsü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Galata Köprüsü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü'nde yenileme çalışmasının ilk etabı bu gece başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı bu gece yarısı itibarıyla başladı. Belediyenin Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca iki etaplı gerçekleştirilecek çalışma kapsamında, köprüdeki trafik akışı alternatif güzergahlarla yapılacak. Çalışmalar iki etap halinde 40 gün sürecek.

Haber 12-08-2023 18:56

İstanbullular dikkat! 29 yıl sonra bir ilk: Pazar gecesi başlıyor, 20 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

İstanbul'un önemli merkezlerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü’nde 29 yıl sonra ilk bakım çalışması yapılacak. Derz değişimi ve asfalt yenilemenin yapılacağı çalışma, 2 etaplı olarak gerçekleştirilecek ve toplam 40 gün sürecek. Köprüyü olası İstanbul depremine hazırlamayı amaçlayan çalışmanın 20 günlük ilk etabı, 13 Ağustos pazar gecesi 00.00’da başlayacak. Çalışmalardan tramvay seferleri etkilenmeyecek ancak otobüs seferleri belirlenen geçici güzergâhlardan yapılacak. İşte detaylar...

Haber 11-08-2023 11:10

Galata Köprüsü'nde cip kazası! Tramvay raylarında mahsur kaldı, seferler aksadı

İstanbul'da Galata Köprüsü'nde kaza meydana geldi. Cip sürücüsü tramvay yoluna girdi, girdiği yerde mahsur kaldı. Tramvay seferlerinde aksamalar yaşandı.

Haber 01-08-2023 17:00

Galata Köprüsü'nde yürekleri ağza getiren anlar! Tekne, altından geçerken... Köprü koptu, korktuk

Dün yaşanan olayda, Galata Köprüsü'nün altından geçen tur teknesinin üst bölümü köprüye çarptı. Olay, cep telefonu kamerasına yansırken, balık tutmak için köprüye gelenler olay sırasında köprünün sallandığını öne sürdü. Bir vatandaş ise "Yanlış girdi, üst çatı komple gitti. Kaza oldu burada da arabanın makasları fırladı. Köprü koptu. Korktuk" şeklinde konuştu. Olayda ölen ya da yaralananın olmadığı bildirilirken, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın olayla ilgili tutanak tuttuğu öğrenildi.

Haber 31-05-2023 11:36

Beyoğlu'nda denize atlayarak intihar eden kişinin cesedi bulundu

Beyoğlu'nda denize atlayarak intihar eden kişinin cesedi dalgıç polislerce sudan çıkarılarak morga kaldırıldı.

Yurthaber 19-05-2023 12:42

Galata Köprüsü'nden denize düştü! Cansız bedeni saatler sonra bulundu

Galata Köprüsü'nden bilinmeyen bir sebeple denize düşen vatandaş gözden kayboldu. Uzun süren aramaların ardından şahsın cansız bedeni Sahil Güvenlik ve polis ekipleri tarafından bulundu.

Haber 19-05-2023 02:01

Galata Köprüsü'de otobüs kazası: Yaralılar var! Balık tutarken...

İstanbul'da yağmurlu hava kazaları da beraberinde getiriyor. Galata Köprüsü üzerinde İETT otobüsünün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip balık tutanlara doğru yöneldi. Kaza sonucu balık tutan 2 kişinin yanı sıra otobüsteki bir kişi de yaralandı.

Haber 02-12-2022 12:48

Galata Köprüsü’nde aydınlatma direği devrildi

İstanbul’da Galata Köprüsü’nde aydınlatma direği yola devrildi.

Yurthaber 28-11-2022 14:24

Atatürk ve Yeni Galata köprüleri bu gece araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Atatürk ve Yeni Galata köprüleri bu gece araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Yurthaber 17-10-2022 18:30

Galata ve Atatürk köprüleri gece belli saatlerde araç trafiğine kapatıldı

Galata ve Atatürk köprüleri gece belli saatlerde araç trafiğine kapatıldı

Yurthaber 22-09-2022 04:24

Galata Kulesi önünde tekbir getirerek kendini yaktı! Etrafındakiler söndürmek yerine selfie çekmeye çalıştı

İstanbul Galata Kulesi'nde herkesin gözü önünde dehşet verici bir olay yaşandı. Konya ili Meram ilçesi nüfusuna kayıtlı A.C.T.P. adlı kişi tekbir getirerek kendini ateşe verdi. Çevredekilerin şaşkın bakışları içinde yanan adam, bölgedeki esnafların müdahalesi sayesinde yaralı olarak kurtarıldı. Hayati tehlikesi devam eden şahısla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Olay sırasında yanan adamla selfie çekmeye çalışanlar ise görenleri hayreti düşürdü.

Haber 31-05-2022 21:38

Galata Köprüsü'nden gemiye atlayan fenomen gözaltına alındı

Sosyal medyada beğeni için çektiği videolarla hem kendini hem de başkalarını tehlikeye sokan ve son olarak Galata Köprüsü'nden hareket halindeki tur gemisinin üzerine atlayan Yunus Emre Özer (27) gözaltına alındı.

Haber 01-09-2021 22:06

Galata Köprüsü’nden geminin üstüne atlayıp sosyal medyada paylaştı

Merter'de metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaptığı görüntülerle tanınan genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığı çılgınlığı kaydettiren genç yürekleri ağızlara getiren o anları sosyal medyadan paylaştı.

Haber 31-08-2021 10:17