Galaxy S Haberleri

Şarkıcı Metin Işık'ın karıştığı silahlı kavga kamerada! Görüntüler ortaya çıktı: Tüfeği kontrol edip...

Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı davada, olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, şarkıcı Metin Işık'ın sokakta oturduğu sırada komşuları Yusuf Memduh S.'nin yoldan geçtiği, av tüfeği ile kapıda bekleyen oğlu Mustafa Işık'ın komşularına doğru ateş açtığı, komşulardan birinin sırtından yaralanıp koştuğu, diğerinin vücuduna isabet eden saçmalar ile yere düştüğü görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 2024-03-17 16:59:35

Nevşin Mengü'yü çileden çıkaran yorum! Ağzını çok fena bozdu: Ben sizin vicdanınıza...

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan gazetecilerden biri olan Nevşin Mengü yaptığı bir yorumla tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir paylaşıma sinirlenen Mengü tepkisini, "Ben sizin vicdanınıza... s...yım. Utanmaz arlanmazlar." sözleriyle gösterdi.

Haber 2024-03-12 17:32:17

S&P, Ukrayna’nın kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's (S&P), Ukrayna'nın yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu "CCC" den "CC"ye indirdi.

Finans 2024-03-10 14:38:52

Ankara'da otobüse tuvaletini yapan adam! Görüntüler sosyal medyada olay oldu: Kartını göndermemiş arabaya s....!

Ankara'da otobüse tuvaletini yapan adam olay oldu. Sosyal medyada yapılan paylaşımda EGO Genel Müdürlüğü'ne ait bir otobüsün ortasındaki iğrenç görüntü tepki çekti. O anları kameraya kaydederek isyan eden adam, "Kartını göndermemiş ortasına s....! S....! Böyle bir şey olabilir mi ya?" diyerek sitemini dile getirdi.

Haber 2024-02-27 13:27:28

Arkadaşının kafasına sıktı, korkunç olayın nedeni 6 bin 500 lira çıktı

Beşiktaş’ta kıraathane işletmecisi 43 yaşındaki İsmail Karabıyık’ı tabancayla vurarak öldüren şüpheli Mehmet S. (51) polis tarafından yakalandı. Suçunu itiraf eden şüpheli, öldürdüğü kişiden 6 bin 500 lira borç aldığını, ödeyemediği için cinayeti işlediğini söyledi.

Haber 23-02-24 09:59

Arasında nasıl yazılır? Arasında mı arasın da mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Arasında kelimesi Türkçede birbirinden farklı bağlamlarda kullanılabildiği görülen ifadelerdendir. Bu sözcüğün kaynaştırma ünsüzü olan s sesi ile bulunma eki olan -da ögesinin bir araya getirilmesi sonucunda oluşturulduğu bilinir. Dolayısıyla arasında doğru yazılışının nasıl olduğu açıklanırken bu temel unsurlara dikkat edilmelidir. Bu sayede arasında kelimesinin TDK onaylı yazılışı, cümle içerisindeki kullanımı ve ne anlama geldiği kısa sürede keşfedilebilir.

Egitim 18-02-24 13:40

2019'dan sonra ilk defa okuyacaksınız! Sapkın Adnan Oktar cezaevindeyken yaşandı 'Büyük aşklar böyle başlar'

5 yıl sonra ilk kez duyacaksınız! Bir yanda istismar tarikatının sapkın lideri Adnan Oktar bir yanda S isimli genç avukat! Takvim yaprakları 11 Temmuz 2018'i gösterdiğinde Adnan Oktar ve sapkın örgütüne operasyon düzenlendi. Bu kirli örgütün elebaşıyla birlikte mensupları da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 16-02-24 22:11

Çobana işkence yapıp, çıplak görüntülerini paylaştılar! 'Evden çıkamıyorum'

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, hayvanlarını otlatan çoban Ali S., 5 kişi tarafından dövüldü ve çıplak halde görüntüleri çekildi. Aldığı darbeler nedeniyle yoğun bakımda kalan Ali S., çıplak görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasıyla evden çıkamaz hale geldi. Saldırganlardan şikayetçi olan Ali S., kendisine şiddet uygulayan ve görüntülerini sosyal medyada yayınlayan kişilerin yakalanmasını istedi. İşte detaylar...

Haber 15-02-24 15:30

Belediye başkan adayı, cinsel saldırıdan tutuklandı! Bana bey diye hitap etme

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde iğrenç olay! Bir kişi işe aldığı 19 yaşandıki kızı bir gün sonra taciz etmeye başladı. Harekete geçen ekipler şüpheli Abdurrahim S.'yi yakalayıp gözaltına alındı. Daha sonra tutuklanan Abdurrahim S.'nin CHP'den belediye başkan adayı olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 05-02-24 16:42

Pentagon Sözcüsü Ryder'dan Türkiye'ye F-35 satışı hakkında çarpıcı açıklama: Henüz masada böyle bir şey yok

Pentagon Sözcüsü Patrick Ryder, Türkiye'ye Rusya'dan aldığı S-400 savunma füzelerini sebep göstererek F-35 satışının henüz planları dahilinde olmadığını belirtti. Öte yandan Ryder, F-35 alma şartlarını da açıkladı.

Haber 31-01-24 14:50

Gönül ilişkisi olan kadını pavyonda iki gencin masasında görünce silahına sarılıp cinayet işledi

Akılalmaz olayın adresi İstanbul, Sarıyer... Bir süredir pavyona gelen ve Burcu S. ile gönül ilişkisi yaşamaya başlayan Yusuf H. dün akşam dehşet saçtı. Mekana girdiğinde Burcu S.'nin iki gencin masasında oturduğunu gören cani silahına sarılarak ateş açtı. Kuzen oldukları öğrenilen iki gençten biri hayatını kaybederken diğeri de yaralandı.

Haber 30-01-24 15:29

S&P: ABD'de resesyon riski hafifledi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, ABD'de gelecek 12 ay içinde resesyon olasılığının geçen yılın ortasından bu yana hafiflediğini bildirdi.

Finans 28-01-24 15:42

Aile vahşeti! Tartıştığı kuzenini otomobilde tabanca ile vurarak öldürdü

Rize'de aile vahşeti yaşandı. 41 yaşındaki Şeref Kördal'ı otomobil içerisinde tartıştığı kuzeni O. S. tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Haber 27-01-24 21:25

Camide Kur'an-ı öptükten sonra üzerine basan adam: Elimle ayağımı karıştırdım

Sivas'ta dün bir camide çekilen görüntüler büyük tepki çekmişti. Dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra yere koyup üzerine basan S. K.'ye verilen ceza belli oldu. S. K. de eliyle ayağını karıştırdığı için Kur'an'ın üzerine bastığını söyledi.

Haber 22-01-24 13:31

Standard & Poor'dan Türk şirketler ve büyüme açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, Türk şirketlerinin sermaye piyasasına erişiminin iyileştirilmesinin 2024-2025 yıllarında büyümeyi destekleyebileceğini söyledi. Raporda Türk şirketlerinin son yıllarda yüksek enflasyon, dalgalı para birimi ve yüksek faiz oranlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığına işaret edildi.

Finans 19-01-24 08:08

Teknoloji tutkunlarının radarına giren A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Samsung Galaxy Z Fold5'i inceledik

A101'in 18 Ocak Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Elektronikten modaya, farklı kategorilerde onlarca ürünün yer aldığı katalogta Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5 model akıllı telefonu, teknoloji severlerin gözünden kaçmadı. İndirimli fiyatıyla kataloğu süsleyen yüksek teknoloji ürünü akıllı telefonu sizin için inceledik.

Haber 18-01-24 16:27

Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi’ndeki Yapay Zeka Özellikleriyle Akıllı Telefon Kullanma Alışkanlıklarınızı Değiştirecek

Samsung’un yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modelleri, Galaxy AI’ın getirdiği yapay zeka destekli özelliklerle mobil teknoloji dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Galaxy S24 Serisi, kullanıcı deneyimini yeniden düzenleyerek, akıllı telefonları iletişim araçlarından çok daha fazlasına dönüştürüyor. Galaxy AI ile, bu cihazlar günlük yaşamın her alanında kullanıcılara yardımcı oluyor, telefon kullanımını sıradan bir etkileşimden, zenginleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.

Haber 18-01-24 10:21

Seri katil İstanbul'da peş peşe kan döktü! 'Yasak ilişki' dedikodusu mezarlıkta vahşete dönüştü: Boğularak öldürdü, yakıp kaçtı...

Cansız bedeni tüyler ürpertici bir halde mezarlıkta bulunan kimliği belirsiz kadın, aynı gün gelen ikinci cinayet anonsu ve azılı seri katilin peşinde bitmek bilmeyen kanlı takip... Hollywood filmlerini aratmayan cinayetler silsilesi Feriköy Mezarlığı'nda başladı! 'Yasak ilişki' dedikodusuyla gözünü kan bürüyen Mehmet S. D. sonunda kapana kısıldı; kapısını postacıya açtığını sanırken yolun sonunda olduğundan habersizdi. Türkiye tarihine geçen o hikayenin detayları kan dondurdu.

Haber 14-01-24 11:47

Okul tuvaletinde dehşet! Liseli kızlar birbirine girdi: 1 öğrenci bıçaklandı

Pendik'te bir lisede kan donduran bir bıçaklı saldırı olayı yaşandı. 9. sınıf öğrencisi Sude Naz S., okul tuvaletinde başka bir kız öğrencinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanan Sude Naz S., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:59

Türkiye için 10 yıl sonra bir ilk! 'Yeni ekonomi planı' detayı: Böyle devam ederse kredi notu artacak

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Moody's, S&P ve Fitch'in konuştuğu Reuters'tan Türkiye ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Buna göre Türkiye'nin kredi notunda 10 yıl sonra bir ilk yaşanabileceği kaydediliyor.

Finans 20-12-23 14:45

Şafak operasyonunda estetik ameliyat skandalı! Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 58 milyon TL'lik zarar: Ev kiralarını da telefon paralarını da ödetmişler

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne şafak vakti düzenlenen operasyonun perde arkasından 'estetik ameliyat' skandalı çıktı! Ekipler dün şafak sökerken belediye binasına girip arama yapmış, aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın danışmanı M. S.'nin de olduğu şüpheliler gözaltına alınmıştı. Estetik ameliyatın yanı sıra, personelin ev kirasından cep telefonu parasına dek birçok tutarın kendi ceplerinden çıkmadığı belirlendi. Belediyenin uğradığı zararın tutarı dudak uçuklattı.

Haber 19-12-23 11:03

Bitcoin Analizi: 42 bin dolar direncinde

ABD özel sektörü, S&P Global'in öncü PMI endeksine göre, Aralık ayında faaliyet büyümesinin çok hafif bir şekilde hızlandığını gösteriyor. Endeks, tahmini flash olarak 51 seviyesinde, önceki ay kesin olarak 50,7 seviyesindeydi.

Finans 17-12-23 08:53

PETKM analizi: S&P500 yine artıda kapattı

S&P500, böylece üst üste 7 haftalık bir artış (%2,4) sergileyerek 7. artış gününü tamamladı. Yıllık kazanç ise %22 olarak gerçekleşti ve bu kazançların %15'i 27 Ekim'deki dip seviyesinden bu yana elde edildi. Bu düz çizgili rallide, %0,8'den fazla bir konsolidasyon gözlemlenmedi.

Finans 17-12-23 08:45

Babası tutuklanınca gözyaşlarına boğuldu! 'O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz'

Sakarya'da, boşandığı Tuğba S.'yi (28) tabancayla rehin alan Zekeriya Kaya (41), tutuklandı. Kaya, kelepçeli halde polis aracına bindirildiği sırada ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Emine Nur Kaya (18), gözyaşlarına boğuldu. Genç kız, "Yapmayın, niye yapıyorsunuz? Kaçacak mı sanki? Sanki vurdu da. O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz" diyerek ağladı. İşte detaylar...

Haber 12-12-23 17:59

Dehşet anları kamerada! 14 yaşındaki çocuğa kurşun yağdırdı

Batman’da dehşete düşüren bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Enis S., husumetlisinin oğlu F.D.'yi (14) babasının iş yerinin önünde 5 el ateş ederek ağır yaraladı. F.D.'nin hastanede tedavisi sürerken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Enis S.'nin yakalanması için çalışma sürerken, saldırgana yardım ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheli, tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 11-12-23 15:59

Sazan sarmalı ve oltama yöntemiyle 150 milyon TL vurgun! Paranın izini kaybettirmek için bakın ne yapmışlar

Adana'da, 'dijital sazan sarmalı' ve 'oltalama' yöntemiyle 374 kişiyi 150 milyon TL dolandırdığı belirlenen Ali B. ve kardeşi Bekir B. ile birlikte hareket ettikleri 6 şüpheli, yakalandı. Şüphelilerin, suçtan elde ettikleri paranın izini kaybettirmek için kripto para, altın, döviz ve gayrimenkule yatırım yaptığı belirlendi. Ali B., Bekir B., Murat D., Mehmet S. ve Vedat Ö. tutuklandı, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 11-12-23 14:59

Bu nasıl baba! Damat adayı da hiç utanmadı, nişanı kayda alıp sosyal medyada sergilediler

Konya'daki skandal nişan merasimi infial yarattı. Babası, 13 yaşındaki öğrenci kızı C. S.'yi mahalleden komşuları Ali G. nişanladı. Damat Ali G.'nin C. S.'den 15 yaş büyük olması ayrıca tepki çekti. Davetliler de nişanı kameraya çekip sosyal medyada yayınladı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

Haber 10-12-23 15:14

Damadını ve kardeşini silahla vurarak yaraladı kişiye ev hapsi verildi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tartıştığı damadını ile onun kardeşini silahla yaralayan kişiye ev hapsi verildi. Zanlı M.Y.'nin vurduğu damat Mustafa S.'nin ise durumunun ağır olduğu bildirildi.

Haber 04-12-23 20:24

Eskişehir'de dehşet! Evinin bahçesine giren eski eniştesini tüfekle vurup öldürdü

Eskişehir'de dehşet dolu anlar yaşandı. Esma S. evin bahçesine giren eski eniştesi Aydın Ercan'ı av tüfeğiyle vurdu. Gözaltına alınan Esma S., eski eniştesini bahçeye giren yabani hayvan sanıp da vurduğunu ileri sürdü.

Haber 02-12-23 19:56

SON DAKİKA | Standard & Poor's takvim dışı değerlendirmeye gitti, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı! 'Ekonomi yeniden dengelendi'

Son dakika haberine göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Türkiye'nin kredi notunu açıkladı. S&P, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi. Yapılan açıklamada Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) tükenen net döviz rezervi stokunu yavaş yavaş yeniden inşa ettiği vurgulandı.

Finans 01-12-23 06:58

Twitter reklamverenlerine seslenen Elon Musk'ın küfürlü tepkisi sosyal medyada gündem yarattı! Salon kahkahalara boğuldu

New York Times'ın DealBook Zirvesi'nde bir röportaj gerçekleştiren Elon Musk'ın Twitter reklamverenlerine gösterdiği tepki sosyal medyada gündem yarattı. Şimdiki adıyla X platformuna reklam vermeyi durduranlara ve durdurmakla tehdit edenlere Musk, "Birisi bana reklamla şantaj yapacaksa, parayla şantaj yapacaksa, s… gidin. S… gidin. Açık oldu mu? Umarım olmuştur." ifadelerini kullandı.

Trend 30-11-23 09:03

Kendisini darbedenlere kurşun yağdırdı! Olay yerinden kaçtı

Düzce'de Cemal S., kendisini kafede darbedenlere caddede kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği 2 kişi yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

Haber 27-11-23 22:11

Yer: İstanbul! 'Babamla tartıştım seninle kalabilir miyim?' dedi, kafasından bıçaklayıp taksiciyle kaçtı

İstanbul'da korkunç bir cinayet meydana geldi. Sıtkı Sümeli, 'Babamla tartıştım seninle kalabilir miyim?' diyen ev sahibinin oğlu İsmail S. ile birlikte kalmaya başladı. Çıkan tartışmada İsmail S., Sümeli'yi başından bıçaklayıp öldürdü. Taksiye binen İsmail S., taksiciyi bıçakla tehdit edip gitmek istediği yere götürmesini istedi. Fatih'te yakalanan katil zanlısı gözaltına alındı.

Haber 24-11-23 13:50

Husiler İsrailli şirketin gemisini Kızıldeniz'de ele geçirdi! 22 mürettebat bulunuyor

Yemen'deki İran destekli Husilerin İsrailli bir şirketin ortağı olduğu gemiyi Kızıldeniz'de ele geçirdiği belirtildi. Galaxy Leader isimli gemide 22 mürettebat bulunduğu bildirildi.

Haber 19-11-23 17:35

Meclis'te S-400 tartışması! Bakan Güler'in CHP'li Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu: 'Çamaşır makinesi mi bu?'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MSB'nin 2024 yılı bütçe görüşmelerinde gündeme dair milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtladı. S-400 ile ilgili açıklama yapan Bakan Güler, "S-400'ü alıp bir fabrikanın köşesine teslim edemeyiz. Böyle bir şey asla yok" dedi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın "Niye kullanmıyorsunuz?" diye sorması üzerine Bakan Güler, "Nereye kullanacağız, bu çamaşır makinesi mi? diye yanıt verdi. Bakan Güler'in Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu.

Haber 17-11-23 09:27

Fiyatı düştü! Gamerlardan tam not alan HyperX kulaklık indirimde

Oyun oynarken başarılı bir performans sergilemek için kaliteli ses deneyimi sunan bir kulaklık olmazsa olmaz. Oyun oynadığınız her an sizi başarıya ulaştırmaya yardımcı olacak kaliteli bir kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz. HyperX Cloud Stinger S 7.1 Gaming Kulaklık kısa süreliğine 460 TL indirimle satışta! Gamerlardan tam not alan kulaklığı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-11-23 17:30

Nalbur dehşeti! Eşini rahatsız eden çırağına kurşun yağdırdı

Kartal'da nalbur dükkanı işleten Emin S. (50), kavga ettiği çırağı Önder Boyacı’yı (48) öldürdü. Polis tarafından gözaltına alınan Emin S., suçunu itiraf ederken çırağını, imam nikahlı eşini rahatsız ettiği için öldürdüğünü söyledi. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 07-11-23 14:59

'Yemeğinizde bebek kanı var' dedi çalışanlara saldırdı! O anlar kameraya yansıdı

Adana'da bir fast food restoranında dehşet dolu anlar yaşandı. Bir fast food zincir şubesine gidip, "Yemeğinizde bebek kanı var" diye bağıran Hakan Güzel'in (21), kendisine engel olmak isteyen çalışan Egemen S.’yi karnından bıçakladığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Şüpheli Hakan Güzel, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 30-10-23 19:01

Fitch ve Moody's'in ardından İsrail ekonomisine bir şok daha! S&P de kredi notunu negatife çevirdi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), İsrail'in kredi notunu "AA-" olarak teyit ederken, not görünümünü jeopolitik riskler nedeniyle "durağan"dan "negatif"e çevirdi.

Finans 25-10-23 08:05

'Yüz evlilik yapsa da...' En yakın arkadaşıyla eşini tanıştırdı, birlikte kaçtılar! Harabeyi andıran evde çocuklarıyla yaşam mücadelesi veriyor

Adana'da yakın arkadaşı S.K. (28) ile beraber olan eşi Ö.S.'nin (32) terk ettiği Tezcan S. (32), 4 çocuğuyla harabeyi andıran evde yaşam mücadelesi veriyor. Tezcan S., "Bir göz evim olsun istiyorum. En büyük hayalim; sabah kalkıp, penceremi açıp, evimi havalandırabilmek" dedi. Eşi için "Yüz evlilik yapsa da bu çocuklara bakmak zorunda" ifadelerini kullanan kadın, "Çocuklarıma bakacak kimse olmadığı için çalışamıyorum." dedi.

Haber 16-10-23 10:12

FETÖ'cü kadının saklandığı yeri görenler hayret etti! Gizli bölmede yakalandı: Örgüte maddi destekten sorumluymuş

FETÖ'den aranan kadının saklanmak için harcadığı çabalar boşa çıktı! Karaman'da yaşayan ve hakkında hapis cezası da bulunan H. S. A.'nın kaldığı daireye operasyon düzenlendi. Ekipler eve girdiğinde kadın ortalıkta görünmüyordu. Saklandığı yer görenleri hayret içinde bıraktı. Evden çok sayıda örgütsel doküman da çıktı.

Haber 13-10-23 11:58

Eşine erkek hemşire iğne yaptı diye hemşireyi darp etmişti! Bakan Koca o şüpheli için yeni kararı duyurdu

Şanlıurfa'da Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin acil servisinde hasta eşine iğne yapan hemşire Mehmet Şah Bilge'ye saldırıp, burnunu kıran Kadir Fatih S., adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Tepki çeken olayla yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şüpheliyle ilgili tutuklu yargılanma talebi çıkarıldığını ve her yerde arandığını açıkladı.

Haber 08-10-23 20:51

Eşine iğne yapan erkek hemşireye kabusu yaşattı! 'Nasıl olur da benim karıma...'

Şanlıurfa’da Kadir Fatih S., evinde rahatsızlanan eşini Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste görevli hemşire Mehmet Şah Bilge, hasta kadına iğne yaptı. Kadir Fatih S., 'Burada kadın hemşire varken benim karıma bir erkek nasıl iğne yapar’ diyerek hemşire Bilge'ye saldırdı. Kadir Fatih S., Bilge'yi darbederek burnunu kırarken, saldırı anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 07-10-23 17:59

Standard & Poor's Türkiye kararını açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çıkardı.

Finans 29-09-23 23:34

ATEŞ KUŞLARI 25. BÖLÜM İZLE CANLI! Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Ateş Kuşları 25. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın ve başrolde olduğu ATV'nin ilgiyle izlenen dizisinin yeni bölümü bekleniyor. Gülayşe'nin babasını kaybetmesiyle bir başına kalmasının ardından son bölümün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Peki, Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? İşte Ateş Kuşları 25. bölüm canlı izle ekranı ile s bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Magazin 29-09-23 19:18

18 yaşındaki arkadaşını kazara öldürdü! Olay yerine gelen baba sinir krizi geçirdi

Erzurum'da, çalıştığı iş yerinde bulduğu av tüfeğini doldur- boşalt yapan Mehmet Akif A. (21), kazara tetiğe dokunması sonucu iş arkadaşı Muhammet Emin S.'yi (18) vurdu. Talihsiz genç olay yerinde yaşamını yitirirken, Mehmet Akif A. gözaltına alındı. Olayı duyarak iş yerine gelen Muhammed Emin S.'nin babası sinir krizi geçirerek fenalaştı.

Haber 27-09-23 23:08

Putin'i kızdıracak hamle! O ülke Rus yapımı füzelerini Ukrayna'ya gönderiyor

Bulgaristan, “defolu” olarak nitelendirilen S-300 hava savunma sistemi füzelerini Ukrayna’ya gönderme kararı aldı. Ülkede bir süredir gündem olan konu parlamentonun yaptığı kapalı oturumla onaylandı. Teklifin görüşme aşamasında bazı vekiller, Savunma Bakanı Todor Tagarev’i ülkenin ulusal güvenliğini tehlikeye atmakla suçlamış ve bakanın istifasını talep etmişti.

Haber 27-09-23 18:34

Dolar/TL’den yeni rekor! Kur Korumalı Mevduat’ta düşük faizin önü açılmıştı: ‘Net rezervler üzerinde bir başka yük’ diyerek duyurdular

Dolar endeksi Kasım 2022’den bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Yurt içinde ise dolar/TL kuru bankalararası piyasada 27,64’ün üzerini test ederken rekor seviyeye yükseldi. Kur üzerinde içeride KKM'den çıkış sonrası senaryoları öne çıkarken, S&P’den dikkat çeken bir değerlendirme geldi. S&P, KKM’nin Merkez Bankası rezervleri üzerinde baskı oluşturduğunu belirtti.

Finans 27-09-23 09:45

Kendini salıncağa bağladı, neden ağladığını soran polise yanıtı hayrete düşürdü! Beni süpürgeyle ittirdi, ben insan değil miyim?

Antalya'da bir çocuk parkında üstü çıplak halde kendini salıncağa bağlayan S. A. şaşkınlık yarattı. S. A.'yı o halde görenler ihbarda bulundu. Olay yerine polis gelince ise şaşkınlık düzeyi daha da arttı. Gözyaşlarını tutamayan S. A. "Ben insan değil miyim?" diyerek ağlamaya başladı. Polis S. A.'dan ne olduğunu anlatmasını istedi. Adam verdiği yanıtla yine hayretler içinde bıraktı.

Haber 20-09-23 14:49