Garam Bebek Haberleri

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin 2024-03-26 15:57:38

Kocasının ihanetini cinsel yolla bulaşan hastalık teşhisiyle anladı! Aldatan kocam bana cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdı

Bir kadın, kocasının kendisini aldatmakla kalmayıp aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdığını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla anlattı. Reddit'te yaptığı paylaşımında genç kadın kocası ve kendisinin 5 yıllık evliliklerinin ardından bebek sahibi olmaya karar verdiklerini ve doktora gittiğinde cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu öğrendiğini söyledi.

Trend 2024-03-26 08:19:59

İnternetten bebek satışı iddialarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı savcılığa başvurdu

İnternet üzerinden bebek satıldığı iddialarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık bebek satışı yapıldığı iddia edilen internet sitesi hakkında savcılığa şikayette bulundu ve erişim engeli talep etti.

Haber 2024-03-25 18:26:33

Poşet içinde havluya sarılı halde bulunmuştu! Yeni doğan çocuğunu sokağa atan anneye istenen ceza belli oldu

Diyarbakır'da Şubat ayında yaşanan olay akıllara durgunluk vererek vicdanları yaralmıştı. Yeni doğmuş bir bebek metruk binaya atılmış çevredekilerin dikkati sayesinde bulunmuştu. Poşet içinde bulunan talihsiz bebeğin annesi kamera kayıtları incelenerek bulundu ve gözaltına alınarak tutuklandı. İşte o vicdansız anne için istenen ceza belli oldu.

Haber 2024-03-25 13:01:36

Gönül Yazar'ın ayağına pıhtı attı! Vasiyet açıklaması geldi: Kızım çok mirasa kondu

"Taş Bebek" lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Gönül Yazar'ın hastaneye kaldırıldı. Ayağına pıhtı atan Yazar yalnız başına olduğu evinden hastaneye götürüldü. Gönül Yazar hastalık haberlerinden sonra evini nereye bağışladığını açıkladı.

Magazin 24-03-24 07:47

'Taş Bebek' Gönül Yazar sevenlerini korkuttu! Hastaneye kaldırıldı

Türk Sanat Müziği'nin 'Taş Bebek' lakaplı sanatçısı Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması sebebi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yazar'ın yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Magazin 23-03-24 11:43

Uçuşun ortasında doğan bebek, önümüzdeki yıllarda ücretsiz uçuş hakkı kazandı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

İsmi açıklanmayan 31 yaşındaki bir kadın Mexico City'den Ciudad Juárez'e uçarken sefer sırasında doğum yaptı. Havayolu şirketi sözcüsü olayı yerel basına, "Uçaklarımızdan birinde benzersiz bir an yaşadık, uçuş sırasında yeni bir yolcuyu karşıladık. Doğum kalplerimize dokunan olağanüstü bir olaydı" sözleriyle anlattı. Uçakta doğan bebeğin önümüzdeki yıllarda ücretsiz uçuş hakkı kazandığı bilgisi paylaşılınca olay sosyal medyada viral oldu.

Trend 20-03-24 15:48

Antalya'da evde çıkan yangında 2 aylık bebek yaşamını yitirdi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir evde çıkan yangında 2 aylık bebek hayatını kaybetti.

Yurthaber 20-03-24 14:17

SMA’lı Aren bebek için deniz altında bayrak açtılar

Gömeç ilçesinde, Gömeç Dalış Okulunda görevli dalgıçlar, SMA hastası Aren bebek için suyun altında bayrak açtılar. Dalgıçlar, Aren bebeğin hem nefesi hem de sesi oldular.

Yurthaber 20-03-24 12:24

Bebeğine çarpan sürücüden duyduklarına isyan etti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir alışveriş merkezinin önünde otomobiliyle manevra yapan sürücü, içerisinde 2 yaşındaki kız çocuğu bulunan bebek arabasına çarptı.

Yurthaber 20-03-24 12:20

Muğla'da ambulans uçak 2 günlük bebek için havalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kalbinde sorun bulunan 2 günlük bebek, ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi.

Yurthaber 19-03-24 10:32

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-24 08:27

Çanakkale’de batan botta ölen kişilerin sayısı 20’ye yükseldi

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot alabora oldu. 2’si bebek olmak üzere hayatını kaybedenlerin sayısı 20’ye yükseldi.

Yurthaber 15-03-24 14:13

Mehmet Ali Erbil'den şok iddia! Acun Ilıcalı buna ne cevap verecek? Yunus Emre'nin baba olacağını öğrendiği görüntülerde...

'Survivor All Star 2024'te yarışan Yunus Emre Özden, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu. Yunus Emre canlı yayında bebek müjdesi alırken yarışmacıların verdiği tepki gündem olmuştu. Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda görüntülerde dikkatini çeken bir detayı açıkladı.

Magazin 15-03-24 14:04

Oruç tutmak isteyen anne adayları dikkat! Uzman isim konuya açıklık getirdi... 'Erken doğum ve düşük riski'ne dikkat çekti

Hamilelik dönemi anne ve bebek sağlığı açısından beslenmenin çok önemli bir süreç olduğunu söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Sabri Çolak ramazanda oruç tutmak isteyen anne adaylarına konuya dair uyarılarda bulundu.

Kadin 09-03-24 10:29

Dubaili milyonerin eşinden şoke eden itiraf! Beni her 5 dakikada bir hamile bırakmak istiyor Her bebek için 257 bin dolar alıyor

Dubaili bir milyonerle evli olan Soudi'ye doğurduğu her bebek için kocasından beklediği lüks gereksinimlerini sıraladı. Lüks hayatını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Soudi bu kez yaptığı itirafla çok konuşuldu. Eşinin çok fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Soudi, "Beni her 5 dakikada bir hamile bırakmak istiyor. Her bebek için 257 bin dolar alıyorum" dedi.

Trend 08-03-24 15:20

Muğla'da ambulans helikopter 15 günlük bebek için havalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kalbinde sorun bulunan 15 günlük bebek, ambulans helikopterle İstanbul'a sevk edildi.

Yurthaber 07-03-24 15:50

Bursa'da kafede boğazına kurabiye takılan bebek, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Bursa'da bir kafede boğazına yiyecek takılan 1 yaşındaki bebek, işletme sahibinin uyguladığı Heimlich manevrası sayesinde boğulmaktan kurtuldu.

Yurthaber 07-03-24 11:02

Özel hastanede büyük skandal: Önce yanlış sünnet, sonra yanlış ameliyat! Bebeğin hayatını kararttı, savunması 'pes' dedirtti

Adana'da bir özel hastanede, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Doğumundan 7 gün sonra sünnet ettirilen bebek, hatalı sünnet edildi. Bebekleri 2,5 aylıkken durumu fark eden aile durumu hastaneye bildirdi, doktor da hatasını kabul etti. Bebek 6 aylıkken hatanın düzeltilmesi için ameliyat edildi, ancak bu kez de ameliyat hatalı yapıldı. Şimdi 8 aylık olan bebeğin hayatı kararırken, iki kez yanlış ameliyat yapan doktorun savunması ise 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 11:59

Alanya’da 2 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Antalya’nın Alanya ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği, biri bebek 4 kişinin de yaralandığı trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 04-03-24 08:38

1 yaşındaki bebek kafası geniş olduğu için hastaneye getirildi: İnanılmaz gerçek ortaya çıktı! İkizi beyninin içindeymiş...

Çin'in Şangay şehrinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verecek cinsten. 1 yaşındaki bebek, kafatasının normalden daha geniş olması ve motor becerilerindeki sorunlar yüzünden hastaneye getirildi. Kafatası incelenen bebeğin beyninin içinde ikiz kardeşinin olduğu ortaya çıktı. İnanılmaz olayın her detayı duyanları adeta şaşkına çevirdi.

Haber 03-03-24 10:10

Aman dikkat 1 milyar genç bu tehlikeyle karşı karşıya! Her yıl 3 bin bebek erken tanı alıyor

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Akif İşlek, günümüzde 1,5 milyar insanın işitme kaybıyla yaşadığının ve 2050 yılında bu sayının 3 milyara yaklaşacağının beklendiğini belirterek, “1 milyar genç yüksek sesli müzik dinleme alışkanlığı nedeniyle işitme kaybı riskiyle karşı karşıya” dedi.

Kadin 02-03-24 12:00

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan'dan olay 'bebek' itirafı: Ünlü bir şarkıcı yüzünden...

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan, YouTube'daki 'Dünya Güzellerim Masada' programında çarpıcı bir itirafta bulundu. Müzik piyasasının acımasız olduğunu belirten ünlü isim, canını yakan bir olayı anlattı.

Magazin 01-03-24 10:01

İlk doğum günlerini 2028'de kutlayacaklar! 'Her zaman gerçekleşen bir tarih değil'

Kayseri Şehir Hastanesi’nde 4 yılda bir gelen 29 Şubat’ta gözlerini dünyaya açan 16 bebek, ilk doğum günlerini 2028’te kutlayacak.

Kadin 29-02-24 17:47

İlk doğum günlerini 2028’te kutlayacaklar

Kayseri Şehir Hastanesi’nde 4 yılda bir gelen 29 Şubat’ta gözlerini dünyaya açan 16 bebek, ilk doğum günlerini 2028’te kutlayacak.

Yurthaber 29-02-24 15:51

Diyarbakır'da 2 günlük bebeğini metruk binaya bırakan anne tutuklandı

Bebek, tedavisinin ardından savcılığın talimatıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yurthaber 29-02-24 15:25

Şırnak’ta ambulans helikopter 2 yaşındaki Emine bebek için havalandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde solunum enfeksiyonu şikayetiyle hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Emine A. isimli bebek Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Elazığ’a sevk edildi.

Yurthaber 29-02-24 11:25

Uşak'ta şarampole devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

Uşak'ta şarampole devrilen otomobildeki aynı aileden 1'i bebek 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-02-24 07:51

Erkek bebek bekleyen aile doğumhanede hayatlarının en büyük şokunu yaşadı! Bebek kız çıkınca aile üyeleri bile inanamadı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde erkek bebek bekleyen bir ailenin hastanede karşılaştıkları sürprizle şaşkınlık yaşadıkları anlar yer aldı. Erkek bebek bekleyen aile bir anda kız bebeklerini kucaklarına alınca bir süre duruma anlam veremediler. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca beğeni topladı.

Trend 27-02-24 13:28

Siirt'te kalp rahatsızlığı olan bebek ambulans uçakla Konya'ya sevk edildi

Siirt'te kalp rahatsızlığı olan 3 aylık bebek, ambulans uçakla Konya'ya sevk edildi.

Yurthaber 27-02-24 08:28

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 26-02-24 13:28

Şırnak'ta cami avlusunda yeni doğmuş bebek bulundu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir caminin avlusunda yeni doğmuş bir kız bebek bulundu. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde yeni doğmuş kız bebeğin soğuktan etkilendiğini belirledi. Bebek, Silopi Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Haber 25-02-24 23:17

'Bebek kanlı beze sarılıydı! Ağlayınca komşular birden bağırmaya başladı' Korkunç olayı anlattı 'Niye ölüme terk ediyorsunuz?'

Diyarbakır’da, Sur ilçesinde dün metruk bir evin merdivenlerinde terk edilmiş erkek bebeği bulan Hakan isimli vatandaş, “Bebeğe sarılı bez hepsi kanlıydı. Biz, o bezi bir kenara bırakıp bebeği temiz beze sardık" dedi. Bebeğin ağlamasıyla komşular birden bağırmaya başladığını söyleyen vatandaş "Ben de evden çıkıp bebeği poşetten çıkardım" dedi. Vatandaş, korkunç olayın detaylarını anlattı. Ekipler ise bebeği bırakan anneyi yakalayıp gözaltına aldı.

Haber 24-02-24 13:25

Evinin bir odasını atölyeye çevirdi, yurt dışından sipariş yağıyor! En fazla Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden talep geliyor

Gaziantep'te evinin bir odasını tekstil atölyesine çeviren girişimci kadın, birlikte çalıştığı 3 kadınla nevresim takımı, bebek ve çeyiz seti gibi ürünler yapıyor. İş kurma hayalini evinde gerçekleştiren Nuray Şahin yurt dışına da ürün gönderiyor. Özellikle Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden çok talep geldiğini belirten Şahin, "Taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bir yıl sonra büyük atölyeye geçmeyi planlıyorum" dedi.

Finans 23-02-24 20:53

Embriyolar çocuk sayıldı, tüp bebek tedavisi yasaklandı! O ülkeyi ayağa kaldıran karar

ABD'deki Alabama Üniversitesi, mahkemenin embriyoları çocuk olarak kabul etmesinin ardından tüp bebek hizmetine ara verdi. Karar sonrası bazı sağlık kuruluşlarının tüp bebek tedavisini durdurmaları itirazlara yol açarken, mahkemenin embriyoların çocuk sayılması kararı da büyük tepkiyle karşılandı.

Haber 22-02-24 13:42

Müge Anlı'da esrarengiz olay! Gamze Bebek satıldı mı? 'Zengin bir aileye çocuğu satmak için...' Eltilerden karşılıklı yasak aşk suçlaması

Kayıp Gamze Bebek olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye devam ederken dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Programda eltiler birbirlerini yasak aşk ile suçlarken programa bağlanan bir kadın; Mecit ile Gülbani'nin plan yaparak çocuğu Adapazarı'ndaki zengin bir aileye sattıklarını söyledi. Bu ifadeler karşısında Gülbani adeta çılgına döndü.

Magazin 21-02-24 16:31

Denizli'de acı olay! O bebek 20 sene sonra katili oldu... Biz size ekmek, aş verdik, siz bize bunu nasıl yaptınız

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dramatik bir olay yaşandı. 20 sene önce çekilmiş fotoğrafta komşusu Şahin Demirten'in kucağında oturan bebek Cihan G., Demirten'i döverek öldürdü. Aile Cihan G.'nin işlediği cinayete kaza süsü verdi. Ekiplerin titiz çalışması sonrası acı gerçek ortaya çıktı.

Haber 17-02-24 15:51

3,5 yaşındaki çocuğun 25 aylık oğluna 'bebek' diyerek yaptığını iddia etti... Tek tesellim, oğlum bunu anlamadı

25 aylık çocuğuna 3,5 yaşındaki farklı bir çocuğun zorbalık yaptığını iddia eden annenin videosu sosyal medyada gündem oldu. Anne, çektiği videoda oğluna "Aslan bebek" diye tezahürat tutturulduğunu ve şaşkına döndüğünü ifade etti.

Haber 17-02-24 09:54

Babasının spermiyle kendisininkini karıştırıp eşine enjekte etti... Dedesi aslında babası, babası aslında üvey kardeşi olabilir

Tüp bebek tedavisine cevap vermeyen karısına hamile kalabilmesi için babasının ve kendinin spermlerini karıştırarak enjekte eden adamın eşi hamile kaldı. Şimdilerde 5 yaşında olan çocuğun asıl babasının dedesi, babası sandığı kişinin de üvey kardeşi olabilme potansiyeli var...

Haber 16-02-24 09:42

Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı: 1’i bebek 9 kişi dumandan etkilendi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir apartmanın 4. katı alevlere teslim oldu. Dumanlar arasında mahsur kalan 1’i bebek 9 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 14-02-24 08:14

Otizmlilerin öğrenirken ürettiği hediyelik eşyalar, depremzede özel çocuklara gönderiliyor

Düzce'de hediyelik eşya, bez bebek yapımı ve taş boyama eğitimi alan otizmli öğrencilerin el emeği ürünleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen özel gereksinimli çocuklara gönderiliyor.

Yurthaber 13-02-24 11:46

Yeni doğmuş bebek çöplerin arasından çıktı! Yakalanan cani kadının yaptıkları kan dondurdu

Sarıyer'de 25 Ocak'ta bir vatandaş çöp atacağı sırada korkunç bir görüntüyle karşılaştı: Yerdeki çöp poşetlerinin arasında yeni doğmuş bir bebek vardı. Polis ekipleri harekete geçti, K.Y. adlı kadın yakalandı.

Haber 10-02-24 13:25

'Oraya dokununca ağlıyorsa...' Anne ve babalar dikkat! Bebek ve çocuklarda daha sık görülüyor

Uzm. Dr. Cüneyt Altunay, enfeksiyon vakalarındaki artışa paralel orta kulak iltihabı görülme sıklığının arttığını söyledi. Orta kulak iltihabının ciddi bir enfeksiyon olduğunu ve takibinin çok iyi yapılması gerektiğini belirten Uzm. Dr. Altunay, “Daha çok bebek ve çocuklarda gördüğümüz orta kulak iltihabı sürekli tekrarlanıyorsa, ciddi komplikasyonlara yol açabilir. Bu komplikasyonların başında da işitme kaybı yer alıyor. O nedenle takibinin çok iyi yapılmalı” dedi.

Kadin 07-02-24 16:45

Tekrarlıyorsa dikkat! Özellikle kışın ortaya çıkıyor... 'Ciddi komplikasyonlara yol açabilir' uyarısı

Uzm. Dr. Cüneyt Altunay, enfeksiyon vakalarındaki artışa paralel orta kulak iltihabı görülme sıklığının arttığını söyledi. Orta kulak iltihabının ciddi bir enfeksiyon olduğunu ve takibinin çok iyi yapılması gerektiğini belirten Uzm. Dr. Altunay, “Daha çok bebek ve çocuklarda gördüğümüz orta kulak iltihabı sürekli tekrarlanıyorsa, ciddi komplikasyonlara yol açabilir. Bu komplikasyonların başında da işitme kaybı yer alıyor. O nedenle takibinin çok iyi yapılmalı” dedi.

Kadin 07-02-24 13:43

2 günlük bebeğini öldürüp toprağa gömmüştü! Cani kadın 'pes' dedirtti: 'İleri derecede çürüme' detayı

Evlilik dışı ilişkisinden bebek dünyaya getirdi, 2 gün sonra öldürüp fındık bahçesine gömdü! Bilge Çapa (28) adlı kadın Ordu'da 2022'de işlediği vahşeti itiraf ettiğinde herkesin kanını dondurmuştu. Bugün yedinci kez hakim karşısına çıkan Çapa, "Hiçbir şey yapmadım. Masumum" sözleriyle 'pes' dedirtti. İşte Bilge Çapa hakkında istenen ceza...

Haber 06-02-24 12:23

Philips Avent, Prima, Chicco... Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar başladı

Anne adayları, çiçeği burnunda ebeveynler buraya! Philips Avent, Prima ve Chicco gibi markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla sizlerle buluşturan Amazon'un Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar kampanyası başladı. Hem kendiniz hem de bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Kadin 02-02-24 11:53

Özel hayat açıklaması ailede kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil'den genç sevgilisiyle aşk dolu paylaşım

Son dönemde kızı Yasmin Erbil'in açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in özel hayat açıklamaları ailesinde kriz çıkarmıştı. 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Erbil'in 'Yeniden bebek istiyorum' sözleri olay olmuştu. Mehmet Ali Erbil'den genç sevgilisiyle aşk dolu paylaşım geldi.

Magazin 01-02-24 12:03

10 aylık bebek araçta mahsur kaldı, anne korku dolu gözlerle bekledi

Kocaeli'nin Başisele ilçesinde aracın kendini kilitlemesi üzerine 10 aylık bebek otomobilde mahsur kalınca ekipler seferber oldu. Anne korku dolu gözlerle beklerken, ekipler camı kırarak bebeği kurtardı.

Haber 30-01-24 11:09

10 aylık bebek araçta mahsur kaldı, annesi gözyaşlarına boğuldu

Kocaeli’nin Başisele ilçesinde aracın kendini kilitlemesi üzerine 10 aylık bebek otomobilde mahsur kaldı. Bebeği kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber olurken, anne ise korku dolu gözlerle bebeğinin kurtarılmasını bekledi. Ekipler camı kırarak bebeği kurtardı, bebeğini kucağına alan anne ise sevinçten gözyaşı döktü. İşte o anlar...

Haber 30-01-24 10:59