Gardiyan Haberleri

Cezaevinden yasak aşk! Gardiyan ve mahkumun ilişkisi ifşa edildi... Hapishane dolabında cinsel ilişki yaşarken gizli kameraya yakalandılar

İngiltere'nin Birmingham bölgesindeki bir hapishanede gardiyan olarak görev yapan 25 yaşındaki Shania Begum ve mahkum Joshua Mullings arasındaki yasak aşk ifşa edildi. Mahkumla hapishane dolaplarında cinsel birliktelik yaşadığı ifade edilen gardiyan güvenlik kameralarına yakalandı. Yasak aşk ifşasının ardından gardiyan görevi kötüye kullanma suçuyla 16 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 12-01-2024 09:34

Hapishanede yasak aşk skandalı! Gardiyan, üç farklı mahkumla ilişki yaşadı... Cinsel içerikli mesajları gerçeği ortaya çıktı

Eski hapishane memuru Sarah Williams, Liverpool'da görev yaptığı hapishaneden üç mahkumla ilişki yaşadığının ortaya çıkması üzerine kovuldu. Üç mahkumla binlerce müstehcen içerikli mesajlaşmaya imza atan Williams yasak aşkının ortaya çıkmasından sonra ev hapsine alındı.

Trend 24-12-2023 08:24

İsrail'deki hapishanede cinsel birliktelik skandalı! Mahkum ve 4 gardiyan kadın...

İsrail'de askerlik görevi kapsamında gardiyanlık yapan dört kadının, bir mahkumla cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Skandalın patlak vermesinden sonra İsrailli kadınların askerlik görevleri kapsamında yüksek güvenlikli hapishane gardiyanı olarak görev yapması yasaklandı.

Haber 30-09-2023 14:30

Hapishanede yasak aşk skandalı! Evli gardiyanın mahkumla yaşadığı ilişki ifşa edildi... Ortalık bir anda karıştı

İngiltere’de bir hapishanede gardiyan olarak çalışan Roxanne Walker isimli bir kasının mahkumla ilişkisi ortaya çıktı. Evli hapishane memuru Walker kendisini “Daniel Carter’a aşık oldum” diyerek savundu. Walker hakkında görevi kötüye kullanma suçundan soruşturma başlatıldı.

Trend 02-06-2023 07:42

Gardiyan

Gardiyan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gardiyan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

KPSS GARDİYANLIK ORTAÖĞRETİM PUANI 2022! Gardiyanlık KPSS ortaöğretim puanı nedir, kaç puan almak gerekli?

KPSS ortaöğretim Gardiyanlık puanı ve puan türü, geçtiğimiz gün sınav sonuçlarının adayların erişime açılması sonrası adaylar tarafından merak konusu oldu. Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları 24 Kasım 2022 Perşembe günü ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıklamasının ardından bir çok kişi gardiyanlık alımı ile ilgili puan detaylarını arama motorlarında sorguluyor. Peki, KPSS ortaöğretim Gardiyanlık puanı nedir? Gardiyanlık için kaç puan almak gerekli?

Egitim 25-11-2022 10:10

GARDİYANLIK KPSS ÖNLİSANS PUANI 2022: Gardiyanlık KPSS önlisans puanı nedir, gardiyan olmak için kaç puan almak gerekli?

Gardiyanlık KPSS önlisans puanı ve puan türü, sınav sonuçlarının adayların erişime açılmasının ardından merak konusu oldu. Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları 3 Kasım 2022 Perşembe günü ÖSYM'nin internet sitesinde açıklandı. Birçok kişi gardiyan alımı ile ilgili puan detaylarını araştırıyor. Peki, gardiyanlık KPSS önlisans puanı nedir? gardiyanlık için kaç puan almak gerekli? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Egitim 03-11-2022 11:25

ABD'de mahkum ve gardiyanın kaçışı 10 gün sonra ölümle bitti

Cezaevinden kaçırdığı mahkumla birlikte kayıplara karışan gardiyan, 10 günlük takip sonrası yaralı yakalandı ancak hastanede hayatını kaybetti.

Haber 10-05-2022 05:40

Haberi duyunca kahroldu: Yeter artık ölü yüzü gördüğüm

Antalya’da yalnız yaşayan emekli gardiyan evinde ölü bulundu. Haberi alan oğlu ve ablası evin önünde sinir krizi geçirirken, diğer aile bireylerinin de ölümünü gören abla "İstemiyorum, yeter artık ölü yüzü gördüğüm" dedi.

Haber 30-04-2021 13:57

ABD'de inanılmaz görüntüler: Mahkumlar gardiyanı böyle dövdü!

ABD'nin Oklahoma eyaletindeki hapishanede çekilen video görüntüleri polis tarafından yayınlanınca yer yerinden oynadı. Hapishanede görevli bir gardiyana saldıran mahkumlar adamı dövüp bıçaklarken polis bıçağı elinde tutan mahkumu vurarak etkisiz hale getirdi.

Haber 05-04-2021 15:58

Bodrum'da bir gardiyan zimmet suçlamasıyla gözaltına alındı

Bodrum'da bir gardiyan "zimmet" suçlamasıyla gözaltına alındı

Yurthaber 09-03-2021 13:10

4000 TL maaş garantisi! Boy ve kilo ölçümü olumlu sonuçlanan gardiyan oluyor

İnfaz ve koruma memuru, halk arasında gardiyan olarak bilinir. 657 sayılı Devlet Memurları kanununa bağlı şekilde çalışan gardiyanlar, denetimli serbestlik şubelerinde, cezaevlerinde görev yaparlar. Gardiyanlar istisnai olarak da adliyelerde görev alabilirler. Gardiyan alımı nasıl yapılır, gardiyan ne iş yapar? İşte tüm ayrıntılar...

Finans 29-05-2020 12:01

Gümüşhane'de mahkumlara uyuşturucu temin ettiği öne sürülen gardiyan tutuklandı

Gümüşhane'de mahkumlara uyuşturucu temin ettiği öne sürülen gardiyan tutuklandı

Yurthaber 21-02-2020 20:35

Gardiyan atletin hayat koşusu

Sivas'ta evine yaklaşık 16 kilometre mesafedeki iş yerine koşarak gidip gelen, trafik kazasında yaşamını yitiren atlet oğlu için her yıl anma koşusu düzenleyen, katıldığı yarışmalarda onlarca madalya ve kupa kazanan gardiyan atlet İlhan Koç, adeta hayatı koşarak yaşıyor - Atletizmi hayatının vazgeçilmez bir tutkusu olarak gören İlhan Koç: - "Ölene kadar koşacağım, bu bende tabir yerindeyse hastalık gibi oldu" - "Hiçbir faaliyet evlat acısını dindirmiyor ancak bu yaptıklarımla bir nebze olsun teselli buluyorum. O koşan çocukları Yunus Emre'ye benzetiyorum"

Spor 13-01-2020 11:22

Kadın gardiyan mahkumla 'uygunsuz ilişki' yaşadı!

İngiltere bir kadın gardiyan ve bir mahkum arasında yeşeren yasak aşkı konuşuyor. Büyük bir hırsızlık çetesine mensup olan mahkumun güzel gardiyanla uygunsuz ilişkisinin 4 ay sürdüğü iddia ediliyor ancak bu ilişkinin ne kadar ilerlediği bilinmiyor.

Haber 26-11-2019 11:29

Belçika'da gardiyanlar greve gitti

Belçika'da gardiyanlar greve gitti

Haber 07-05-2019 11:24

İngiltere'de mahkum gardiyanının boğazını kesti

İngiltere’nin Nottingham kentinde bir hapishanede bir mahkum, gardiyanın boğazını kesti.

Trend 15-04-2019 04:09

Reza Zarrab'dan rüşvet alan gardiyana verilen ceza belli oldu

ABD'de İran yaptırımlarını delmekten tutuklu bulunduğu dönemde Reza Zarrab'a cezaevinde kaldığı dönemde rüşvet karşılığı kaçak telefon, içki ve ilaç verdiği iddia edilen gardiyan Victor Casado (35) 3 yıl hapse mahkum edildi. Ayrıca Casado, rüşvet olarak kabul ettiği parayı geri ödeyecek.

Haber 11-01-2019 23:56

Kadın mahkumlar duvarı delerek kaçtı

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde gardiyanları etkisiz hale getiren 21 kadın mahkum, firar etti. Firar edenler arasında silahlı örgütlerle iş birliği içinde olmakla suçlananlar da bulunuyor.

Haber 26-12-2018 12:17

İnfaz koruma memurunun darbedilmesi protesto edildi

Ceza İnfaz Kurumları Personeli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, bir infaz koruma memurunun Esenyurt'ta darbedilmesine tepki gösterdi - CİPDER Başkan Yardımcısı Baysal: "Sadece yasalarca kendisine verilen görevi yerine getirdiği için şiddete maruz kalan personelimize yönelik şiddeti ve bu şiddeti uygulayanları kınıyoruz"

Haber 02-11-2018 15:43

Silivri Cezaevi'nde 'yok artık' dedirten olay: Gardiyan ve hükümlü gece yarısı dışarıp çıkıp, bir paketle geri döndü!

Silivri Cezaevi'nde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Samet A. isimli gardiyanın, hükümlü Ali Taner D.'yi özel aracıyla gece yarısı dışarı çıkardığı ve ikilinin yaklaşık 15 dakika sonra bir paketle cezaevine döndüğü ortaya çıktı.

Haber 09-10-2018 09:49

İngiltere'de kadın gardiyan şoku! İstifa etti ama...

24 yaşındaki İngiliz gardiyan, istifa etti. Bu kararı vermesinin ardında yatan sebep ise ülkeyi karıştırdı.

Haber 09-10-2018 09:42

Gardiyan Casado her şeyi itiraf etti: Rıza Sarraf'tan rüşvet aldım

ABD'de İran yaptırımlarını delmekten tutuklu bulunan iş adamı Rıza Sarraf'ın rüşvet verdiğini iddia ettiği gardiyan Victor Casado'nun, daha önce "rüşvet almadığı" şeklindeki ifadesini değiştirerek, Sarraf'tan rüşvet aldığını itiraf ettiği bildirildi.

Haber 27-08-2018 07:37

Rıza Sarraf'ın rüşvet verdiğini iddia ettiği gardiyan suçlamaları kabul etti

Rıza Sarraf'ın rüşvet verdiğini iddia ettiği gardiyan Victor Casado'nun daha önce ''rüşvet almadığı'' yönündeki ifadesinini değiştirerek hakkındaki suçlamaları kabul ettiği belirtildi

Haber 07-08-2018 22:28

Reza Zarrab'tan rüşvet aldığı iddia edilen gardiyan itirafçı oldu

New York’ta tutuklu olarak federal mahkemede yargı süreci devam eden Reza Zarrab'tan 45-50 bin dolar arasında rüşvet aldığı iddia edilen gardiyan Victor Casado’nun hakkındaki suçlamaları kabul ederek itirafçı olacağı açıklandı. Casado’nun bildiklerini anlatmasıyla gardiyana rüşveti ileten Zarrab'ın Türk kadın avukatı ve rüşvetle ilgili diğer kişiler hakkında iddianame hazırlanıp yakalama emri çıkartılacak.

Haber 07-08-2018 02:22

İnsan eti yemek için zaman kolluyor!

Rusya'nın Kazakistan sınırında bulunan cezaevine kimse korkudan yaklaşamıyor. Sebebi ise burada tutulan mahkumların ülkenin en azılı katillerinden oluşması.

Haber 01-08-2018 09:48

Yarım asırlık lezzet: Gardiyan dondurması

Denizli'nin Honaz ilçesinde yarım asırdır her yaz tüketilen "Gardiyan dondurması" eşsiz tadıyla dikkati çekiyor - Ham maddesi taze inek sütü, salep bitkisi ve gül suyu olan "gardiyan dondurması"nın mucidi ailenin son temsilcisi Havva Birlik, bu lezzeti yaşatmak için 20 yıldır mücadele veriyor - Havva Birlik: - "Bu dondurmayı sevdiğim için hep gardiyandan almaya çalışırdım. O vesileyle de eşimle tanışmıştım. Ayrıca eşim hastanede yatarken ölmeden önce 'bu işi sakın bırakma, ata yadigarı mesleğimizle çocukları büyüt' diye tavsiyede bulunmuştu. Ben de o günden bu yana devam ediyorum"

Haber 29-07-2018 11:10

Silivri Cezaevi'nde rüşvet operasyonu

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, aralarında 2 gardiyanın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı

Haber 01-06-2018 17:49

İnfaz koruma memuruna silahlı saldırıya 6 tutuklama

Çorum'da infaz koruma memurunun sokakta pompalı tüfekle yaralanmasına ilişkin 6 zanlı tutuklandı - Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda yaralanan infaz koruma memurunun tedavisi sürüyor

Haber 25-04-2018 11:41

Reza Zarrab’ın rüşvet verdiği gardiyan tutuklandı

ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları delme, kara para aklama, bankacılık sahtekarlığı ve bunlarla ilintili suçlamalar ile New York'ta tutuklu olarak yargılanırken, FBI ve başsavcılık ile işbirliğine giderek sanıklıktan 'tanık' konumuna geçen İran asıllı Türkiye vatandaşı iş adamı Reza Zarrab'ın cezaevinde rüşvet verdiği gardiyan tutuklandı.

Haber 05-04-2018 23:40

Gine’de cezaevi gardiyanları greve başladı

Hükümetten eğitim ve ekipman desteği alamayan gardiyanlar greve gitti - Grev nedeniyle cezaevleri kapanınca mahkemelerde duruşmalar yapılamadı

Haber 27-03-2018 17:24

Gardiyanın kullandığı kamyonette esrar ele geçirildi

Adana'da kullandığı kamyonetin kasasında 217 kilogram esrar bulunan infaz koruma memuru tutuklandı

Haber 13-03-2018 10:21

Kadın gardiyan, mahkûmu cinsel istekleri için kendine köle etti!

ABD'nin California eyaletindeki tutuklu bulunan bir mahkûm kadın gardiyan tarafından seks kölesi olarak kullanıldığı için 65 bin dolarlık tazminat kazandı.

Haber 13-02-2018 13:55

Bir anda yumruklamaya başladı! İşte saldırı anı

ABD'de bir mahkum yanında yürüyen gardiyana saldırdı.

Trend 27-11-2017 08:24

Mersin Kapalı Cezaevi'nde jandarma ile gardiyanlar arasında kavga: Yaralılar var

Mersin Kapalı Cezaevi'nde gardiyanlar ile jandarma arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan yaptığı yazılı açıklamada, sabah saatlerinde cezaevi personelini getiren araçların kurum bahçesine girdiği esnada, cezaevinde görevli 2 uzman çavuş, 5 asker ve 3 personel arasında arbede çıktığı ifade etti. Arbede sonucu yaralanan infaz koruma memurları A.A, N.T. ve M.S.A hastaneye kaldırılırken, olayda göz yaşartıcı gaz kullanıldığı öğrenildi.

Haber 20-04-2017 11:00

Cezaevi görevlilerine 'görüntülü' işkence suçlaması

8 infaz koruma memuru, kamera görüntülerinin ortaya çıkmasıyla 'işkence' suçlamasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Haber 15-03-2015 14:52

30 mahkûm, gardiyanlara grup seks oyunuyla kaçtı

Brezilya’nın Cuiaba şehrindeki bir hapishanede, 3 gardiyanı grup sekse ikna eden üç kadın 30 mahkumun hapishaneden kaçmasını sağladı.

Haber 09-02-2015 09:16

Minibüs otomobil ve gardiyana çarptı: 2 yaralı

Samsun'da panelvan minibüsün otomobil ve gardiyana çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

Haber 10-06-2014 09:03

Yunan cezaevinde korkunç işkencenin görüntüleri

Yunan cezaevinde işkenceden ölen Arnavut mahkumun son anları güvenlik kameraları tarafından böyle görüntülendi.

Haber 14-04-2014 10:53

Firarilerin darp ettiği memur öldü

Hatay’ın Samandağ ilçesindeki K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar eden hükümlülerin darp ettiği infaz koruma memuru Fayat Toy, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 21-01-2014 11:22

Firari hükümlülere yardım eden gardiyan tutuklandı

Hatay'ın Samandağ ilçesindeki K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar eden 6 hükümlüye yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan infaz koruma memuru tutuklandı.

Haber 17-01-2014 17:59

Firarda yaralanan gardiyanın beyin ölümü gerçekleşti

Hatay'ın Samandağ ilçesindeki K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar ederken hükümlülerin yaraladığı gardiyanın beyin ölümü gerçekleşti. Öte yandan, firardaki hükümlülerden ikisi daha yakalandı.

Haber 16-01-2014 11:21

Gardiyan mahkumu yere vurarak öldürdü

Hapishanenin güvenlik kamerası dehşeti saniye saniye kaydetti

Haber 13-12-2013 16:56

Cezaevindeki tecavüz skandalında şok eden itiraf!

Maltepe Çocuk ve Gençlik Kapalı Cezaevi'ndeki tecavüz olayında şok itiraf; "Koğuşlardaki acil butonları çalışmamaktadır."

Haber 06-12-2013 08:16

Cezaevi girişinde silahlı mahkum paniği

İstanbul'daki Kartal H Tipi Açık Cezaevi'nde yatan ve izinli olan bir mahkum, arkadaşlarını ziyaret için gittiği cezaevi girişinde tartıştığı gardiyanlara silah çekti.

Haber 11-08-2013 16:38

Cezaevlerine şok operasyon

Kartal, Silivri ve Metris cezaevlerinde, 30 cezaevi görevlisi rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı.

Haber 15-07-2013 16:31

Guantanamo'da savaş gibi isyan

ABD'nin Guantanamo Hapishanesi'nde isyan eden mahkumlar gardiyanlara saldırdı.

Haber 15-04-2013 10:01

Gardiyan kocasını bıçaklayarak öldürdü

İstanbul Pendik’te iki çocuk annesi kadın, infaz koruma memuru olan eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Haber 11-04-2013 15:21

Hapishanede seks skandalı

ABD’de bir kadın gardiyan, 2003’te iki sivil polisi öldürmekten hapis yatan bir mahkumdan hamile kaldı.

Haber 08-02-2013 09:16

BDP'li Kürkçü'den şok iddia

BDP Milletvekili Ertuğrul Kürkcü, İzmir’de cezaevinde görüştüğü PKK’lı hükümlülerin, bir başgardiyanın kendilerine ”Neden savaşı durdurdunuz, neden Hükümeti kurtarıyorsunuz?” dediğini iddia etti.

Haber 07-01-2013 15:41